ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
אז דבר ראשון המפרט: http://www.siz.co.il/my.php?i=kjyyjgtzwmmm.bmp התקציב היינו 3100. השימושים למחשב הם בעיקר למשחקים, יש לי מסך 19 אינץ, אני משחק במשחקים בסגנון TEAM FORTRESS 2 אין צורך בציוד היקפי. רכיבים שאני לא זקוק : צורב. אין צורך לכלול מערכת הפעלה חנות מעודפת KSP
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
המפרט הוא: E7200 ABIT IP35-E ATI 3850 256MB 2GB RAM 800MHZ 500W חשבתי לשדרג כרטיס מסך ואת הראם,יש לי 1100 ש"ח לשידרוג,השאלה היא האם שאר המפרט לא ייצור צוואר בקבוק לכרטיס מסך החדש יחסית
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני קונה מחשב נייד חדש בקרוב מרצות הברית ולמחשב יהיה אחריות בילואמית לשנתיים... רציתי לדעת אם זה תקף גם בארץ והאם יש למישהו ניסיון עם זה?
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב עושה בעיות והגיע הזמן להחליף אותו. משמש בעיקר לגלישה באינטרנט, ובנוסף אני מתקין עליו איזו תוכנה שמשמשת אותי בעבודה שצורכת זיכרון, ככה שדרוש 2 גיגה, ועדיף כבר 4 שלא יחסר בעתיד, ונחמד שיהיה חזק ומהיר.(אין לה בכלל צרכים גרפיים. זה פשוט בסיס נתונים של אורקל) אשמח גם על המלצה על היכן לקנות (גר קצת דרומית לחדרה ויהיה נחמד שהאחריות באיזור, אלא אם כן אתם אומרים שמשתלם בהרבה חנות באיזור ת"א) תודה, ערן
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבדי AMD Phenom II x4 Quad-Core 965 Socket AM3 3.4Ghz 45nm Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3) לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE M61PME-S2P AM2+, AM3 nForce 430, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel זכרונות none דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS כרטיסי מסך none כרטיסי עריכה וטלויזיה none כרטיסי קול none צורבים none ציוד רשתות none מארזים CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספקי כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none תוכנות none כוננים- 1.4…
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
בס"ד שלום! בשיחה עם נציג שירות של notebook club הוא אמר שיש שני מעבדים לvostro 1015: Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5870 2.0GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6570 2.1GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache האם ההבדל ביניהם משמעותי? ההפרש במחיר הוא 100 ש"ח. האם כדאי להשקיע? האם מיותר? הוא אומר שהם מפסיקים להביא את המחשב הזה. האם יש סיבה מיוחדת? בעיות? תודה.
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
קופסא נטו מחשב כמה שיותר חזק למשחקים (כמה שאפשר) אמין שיחזיק הרבה זמן (שיהיה קירור סביר במארז) דיסק קשיח אין צורך מעל 320 צורב DVD אין צורך כמובן בOC סומך עליכם תודה
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בחו"ל אני טס לחו"ל בעוד כחודש ל סקוטלנד ואני מעוניין לרכוש את המחשב שם מטרת המחשב : משחקים בעיקר (עולמות וירטואלים - SECOND LIFE ) גם סרטים וגם לעריכה חשוב שיהיה לו את כרטיס מסך בתצורת SLI ;D גודל מסך :15.6 ומעלה משקל : עד 8 קילו סוללה : יש צורך לסוללה חזקה מעל שעתיים (למרות שמחשביים נידיים למשחקים לא מצטיינים בזמן סוללה גבוה ) יציאות מיוחדות : (יהיה נחמד אם יהיה לו HDMI או DVI ) בלוטות : כן צריך או אפשרות שיהיה לו כרטיס אלחוטי שאוכל להתחבר בצורה אלחוטית גודל מינימלי של דיסק קשיח : 250 גיגה צורב DVD : כן צריך אחריות בנלאומית : כן נדרשת העדפה : פה הדעות חלוקות עקב שזה נובע מנושא השירות ומפה השאלה ממשיכ…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מחפש מהמחשב בעיקר שהיה מודרני, אני רוצה להריץ ווינדוס 7 עליו או ויסטה. אני לא גימר, אבל משחק מדי פעם במשחקים, אז רצוי שיסחוב משחקים סבירים. המחשב לרוב ישרת אותי לצרכיים בסיסים כמו: גלישה באינטרנט עבודה באופיס משחקים בסיסים, אומנם אני לא גימר אבל אוהב לשחק מדי פעם הצעה שקיבלתי מחנות מחשבים: המחיר למפרט הנ"ל 2000 ש"ח אשמח לשמוע את דעתכם. כמו כן, פתוח להצעות מפרט אחרות אשר תואמות לדרישות שלי. בברכה,
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום חברים, חיכיתי מספר חודשים עם הרכישה כיוון שקיוויתי שה-ION יציל אותי (בגלל יכולת לנגן סרטי HD שחשובה לי מאוד לחיבור למערכת). הבעיה היא שעכשיו כשיש את ה-311 בבאג, והמחיר הוא פשוט שחיטה. 2600 שקלים למחשב שעולה בחול 450$ (400$ באתר של HP). אז אומנם אני אחכה כנראה עוד שבוע-שבועיים לראות מה יקרה והאם יהיו דגמים נוספים במחירים הגיוניים יותר ביחס לתמורה, אבל בינתיים אני רוצה לדעת מהן האפשרויות שלי במידה וה-ION למיניהם יהיו בארץ יקרים יותר מדיי (לטעמי כמובן). לצערי אין לי כרגע מישהו להביא איתו מחו"ל, ומשלוח + מיסים לא בטוח יהיה משתלם בגלל המחסור באחריות מקומית. הדרישות שלי מהמחשב הן: - חיבור HDMI או DVI לחיבור למקרן - חיבר COAX או TOSLINK (לא משנה אם זה דרך מתאם) שיוציא לי AC…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רעיון שאבא שלי חשב עליו ומתכנן לבצע, האם שווה? מדובר על לקנות מחשב נייד יד שנייה בסביבות ה1000+ שקל שניתן לדפדף דרכו בתיקיות מוסיקה ובתוכו עשרות הג'יגות של הקבצים והוא יחובר לרסיבר וכך ינגן. מהם היתרונות והחסרונות של דבר זה? תודה לעונים! (לא עונים לי כבר יומיים באודיו וקולנוע ביתי...)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה המפרט, בעיקר למשחקים וסרטים . עדיפות: מערכת מבוססת אינטל וכרטיס NVIDIA . לוח - GIGABYTE GA-EP43-DS3L - 406 (IQPC) מעבד - E7500 TRY - 522 (סקאי פיסי) קירור למעבד - קיים כבר קירור אויר איכותי . זיכרון - OCZ OCZ2F8004GK 2X2GB 800MHz CL5 Fatal1ty Edition - 310 (קוברה פי-סי) דיסק קשיח - 395 - Seagate דגם Barracuda 7200.12 נפחST31000528AS 1,000GB חייב 1,000GB (TRG) כרטיס מסך - GTX 260 Synergy 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E - 790 (KSP) צורב - LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA -115 (KSP) מארז - Antec Three Hundred Mid Tower Gamer Black Case (No PSU) - 310 (KSP) ספק כח - SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-500 - 345 (סקאי פי.סי) סה"כ מחשב: 3,193 . מסך - dell 22…
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? עד 5,000 ש"ח, מעדיף יותר לכיוון ה-4,500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? צפייה בסרטי HD, הקלטות, משחקים, תכנות ועבודה מקבילית. יחובר למסך טלוויזיה FHD (1920*1080( 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. אין צורך בהארד דיסק, יש לי 500GB של סייגייט ועוד 1TB חיצוני של מקסטור. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 9. המחשב ישב על מזנון בסלון וצריך להיות שקט ומאוורר 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמ…
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום אבל עוקב אחריו הרבה- מצאתי בו הרבה עצות מועילות. הנה מפרט שהציעו לי, בלי מארז וספק שאני לא בחרתי עדיין, האם הוא טוב? , יחידות 1 ₪690 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4973 Arctic Cooling Silencer 64 TC, יחידות 1 ₪45 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3514 OCZ DDR2 VALUE 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5, יחידות 1 ₪395 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2704 SAPPHIRE RADEON HD5750 1GB GDDR5 Dual DVI/DP/HDMI, יחידות 1 ₪880 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6192 SEAGATE ST3500418AS 500GB SATA2 7200RPM 16MB, יחידות 1 ₪235 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4500 Gigabyte GA-MA74G…
-
- 9 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מדוע מוכרים מעבד של 64BIT מוכרים עם OS של 32BIT? זה לא פוגם קצת בתכונות של המעבד לידע כללי השאלה נובעת מהדגם HP ProBook 5310m עם מעבד Intel® Core™2 Duo SP9300 http://ark.intel.com/Product.aspx?id=36691 ומערכת הפעלה Windows® 7 32-bit שאלה נוספת, איך מחבר משותף של אוזניות מיקרופון עובד (מבחינת החיבור)? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה שיותר חזק בתקציב הזה (אם קיימת חיה כזאת) אלה השימושים בעיקר, תוכנות כבדות יחסית כמו AUTOCAD, PHOTOSHOP וכ'ו.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אימא שלי טסה לניו יורק בקרוב והיא רוצה לקנות שם לפטופ, אז היא אמרה לי שהתקציב הוא בערך 900 דולר. אז אני לא מכיר חנויות טובות ללפטופים חוץ מ B & H. אז אני רוצה בבקשה עזרה במציאת לפטופ טוב מהחנות הזו או כל חנות אחרת. הלפטופ צריך להיות מן הסתם כמה שיותר מהיר וחזק וגם אני ארצה שהוא יפעיל לי משחקים כמה שאפשר (COD4 ועוד כאלה שלא דורשים יותר מדי) ואם זה נכנס לתקציב אז שיהיה מעבד ל בערך 2.4-2.5 GHZ ועם 4 GB זיכרון ודיסק קשיח של 320 GB וכמובן כרטיס מסך שיריץ את המשחקים שאני צריך, וסוללה כמה שיותר חזקה כדי שאני אוכל להשתמש בלפטופ בנסיעות ארוכות וסתם בלי להצטרך לחבר לחשמל כל הזמן. אהה וגם אם יגיע עם זה VISTA 64 ביט זה יהיה נחמד (למרות שיהיה שדרוג חינם ל7 אבל אין לי מ…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אבקש מפרט מומלץ עבור מחשב משרדי עם תוכנת AUTOCAD, אופיס, סופר מכרז וכד'. נא להמליץ גם על חנות באזור חיפה פירוט הצרכים בתגובה למטה תודה
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שאלתי לפני כמה ימים לגבי כדאית קנית נטבוק לידידה, ויש לה עוד שאלה: שאלו אותה עם היא מעדיפה להוסיף 500 שקל על נטבוק ולקבל את אותו מפרט עם מסך 12 אינצ' במקום 10.1. המחשבים שמדובר עליהם הם לנובו S10 עם מעבד - אטום N280 , מסך 10.1 אינצ' וסוללת 6 תאים ב-1500 שח לנובו S12 עם מעבד - אטום N280 , מסך 12.1 אינצ' וסוללת 6 תאים ב-2000 שח שאר המאפיינים זהים בין המחשבים על מה הייתם הולכים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך המפרט שמורכב פה והאם הוא יריץ משחקים כבדים וכו' באופן טוב. כמו כן אבקש לדעת איזה לוח אם עדיף זה שמופיע פה או זה GA-MA770-UD3 והאם הספק כוח יספיק תודה לעוזרים. מעבד: AMD PHENOM II X4 965 (3.4GHz) - BLACK EDITION - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1079 לוח אם: GIGABYTE GA-MA785GM-US2H אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪482 זיכרון: PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800K אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪307 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5750 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪903 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK אחריות: שנה. מחיר: ₪122 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪297 ספק כוח: PCP&COOLING SILENCER 500W : PPCS500 אחריות: חמש ש…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, אני עוזר לחברה להרכיב מפרט מחשב לצרכים שלה. כמובן, אתם עוזרים טוב יותר ממני והייתי שמח לשמוע המלצות למפרט. הצרכים : בעיקר פוטושופ (עיבוד תמונה), שיעבוד חלק ונוח. צרכים בסיסיים כמו גלישה באינטרנט, אופיס - אבל ברמה גבוהה, כלומר שכמה חלונות ותוכנות ברקע לא יסתמו את המשאבים של המחשב. נפח איחסון (HD) של 320GB לפחות.. זיכרון פנימי, לדעתי מומלץ 4GB - מה אתם אומרים? ללא ציוד היקפי (מסך, מקלדת וכו'..) לדעתי אפשר להוציא בתקציב של הרבה פחות מ5000 שקל. לא צריך להיסחף ולנצל את כל התקציב. נשמח לעזרה! תודה, רן ורוני.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב נייד אני סטודנטית ולכן יש לי כמה דרישות: לא מסך קטן, שיהיה זמן סוללה ארוך יחסית, מצלמת אינטרנט מובנית וכונן דיסקים (אם כי לא כזה חשוב) השימושים העיקריים שלי הם אופיס, אינטרנט, משחקים וסרטים מצאתי את המחשב הזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF1540 מה דעתכם? תודה מראש שירן
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני כבר דיי סגור על המפרט, מחכה לאישור של המומחים. כאמור משמש לגיימינג, ועריכת סאונד. לא מתוכנן OC. אולי הקל שבקלים, וגם דרך החנות, אם הם עושים. מסך 22' המפרט+כמה שאלות: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1060 לוח אם: [..] INTEL WHITESBURG : DP55WB ₪494 יספיק לOC קל למעבד? זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D-4GBRH ₪568 הם תואמים למערכת I5? יש להם בחנות עוד 2 דגמים, אחד זול יותר מדגם RM. (?!), ואחד יקר יותר, שהוא CL9. כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD5850 1GB GDDR5 - GV-R585D5-1GD-B - RETAIL ₪1548 צורב DVD: [..] SONY NEC DVDRW AD-5240S X24 - BLACK - SATA ₪111 מארז: [..] ENERMAX PHOENIX ECA3160 (BLACK) +25cm FAN …
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר 6 שנים עם המחשב העגלה שלי, הגיע הזמן לחדש. מכיוון שאני בצבא ולא מעודכן במה שהולך בעולם המחשבים היום, הייתי שמח לקבל קצת עזרה. התקציב למחשב שלי הוא 4K, ללא ציוד היקפי. אני לא איזה גיימר מטורף וכאמור בגלל שאני בצבא לא ייצא לי לשחק הרבה במחשב, לכן אני לא חושב שיש טעם לקחת כרטיס מהטופ. רצוי שהמחשב יהיה עם מארז טוב ושקט ( עדיף לא צבעוני ובלי חלונות צד... ), רצוי שגם הספק יהיה דיי שקט. זכרון ניראה לי 4 ג'יגה RAM זה המינימום שלוקחים היום, ולגבי הארד דיסק אני חושב ש 1T זה גם המינימום בשביל התקציב הזה. אין עוד דרישות מיוחדות, רק שיהיה כמה שיותר חדיש ויספיק לכמה שיותר זמן. המחשב השני שיהיה פחות או יותר אותו דבר, רק בלי הצורך לכרטיס מסך טוב אלא סביר, ועדיף ש…
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: עריכת וידאו א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. אפטר פרימייר ו3d studio max ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).רינדורים ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. צורב - lite on dvdrw shw-160p6s a…
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-