ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
אני טס לניויורק לחודש ואני רוצה לקנות לפטופ חדש. אני אשמח לקבל המלצות על מחשבים וגם על חנויות אם מישהו מכיר. בגדול אני רוצה מחשב i5 ומעלה עם כרטיס מסך איכותי שאני יוכל להריץ משחקים חדשים (לא צריך את הכי טוב רק שיוכל להריץ SC2 ואולי עוד כמה משחקים) והכי חשוב שיהיה בנוי טוב ויהיה מחשב אמין אין לי העדפות לחברות מסוימות אבל נראה לי שמק זה לא ממש אני... וכמובן בעניין המחיר אז עדיף פחות מ 1000$ תודה
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
JSP-TECH ספקי כוח JSP-TECH PS-800 450WATT PFC SUPER SILENT + 120MM FAN M 242.00 242.00 מחק G.SKILL G.SKILL F2-6400CL4D-2GBPK DDRII PC 6400 2GB 1GB x 2 800MHZ CL4 268.00 268.00 מחק GIGABYTE M.B FOR INTEL GIGABYTE GA-73PVM-S2H (S775) NFORCE 630I SOUND GBL SATA 349.00 349.00 מחק INTEL CORE 2 DUO INTEL CORE 2 DUO E8300 2.66GHZ 1333MHZ 6MB L2 LGA775 TRAY 777.00 777.00 מחק THERMALTAKE מארזי THERMALTAKE SOPRANO VX 120MM FAN BLACK 242.00 242.00 מחק WESTERN DIGITAL W.D WD5000AAKS 500GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER 357.00 357.00 מחק סה"כ למפרט הזה: 2355 ש"ח מפרט נוסף: מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB, Life Time Warranty 590 1 59…
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב ואני רוצה מפרט למחשב בעלות4000ש"ח, לא כולל מסך המחשב נועד לכול הצרכים אבל גם למשחקים אפילו הכבדים. בתודה מראש לכול העוזרים נ.ב כפי ראיתם אני לא מבין במחשבים וזה כולל את כול הקיצורים/השפה שאתם משתמשים לכן אנני יודע מה זה OC אני רק רוצה לקנות מחשב שיוכל להתמודד עם משחקים חדשים ויחזיק כמה שנים טובות....) ושוב תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב לפנסיונר, בתקציב עד 2000 שקל. השימוש הוא שימוש כללי: אופיס, להכין מצגות, לגלוש באינטרנט, ולשמוע מוזיקה באיכות סבירה. ציוד היקפי: צריך לכלול רמקולים שאפשר להגיע לווליום גבוה, ומקלדת (פשוטה). חשוב שיהיה 4 GB זיכרון. כמובן אין צורך ב-OC, ואין צורך בלהשאיר אפשרות לשדרוג עתידי.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?1500-1600 עדיף לחסוך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת[/ לט b], עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש ר…
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
נדלקתי על הנייד הזה אבל משום מה אני לא מוצא reviews עליו (בגוגל לא מצאתי כלום). לא יתכן שזה דגם שיש רק בישראל. תוכלו לעזור לי בבקשה. רוב תודות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריכה מחשב לתכנות וקצת משחקים. מה דעתכם על המפרט הבא ??? מפרטים אחרים יתקבלו בברכה (עד 3500 ש"ח עם צורב + DVD ) מפרט: עולה 3200 ש"ח מארז ATX מפואר הכולל שתי יציאות USB מקדימה לוח אם ASUS P4-S 800-D הלוח החדש ביותר מבית ASUS הכולל תמיכה ב: DDR400, RAID function, AGP8X, Serial ATA ports, 8 USB 2.0 כולל 8 יציאות USBx2.0 Dual Channel מעבד INTEL P-4 2.8GHz HT 800FSB כ.קול ADI1980 AC 97 כולל אפשרות חיבור למערכת סראונד 5.1 זיכרון 512MB DDR 400MHz המפיק מהירות אדירה של 800MHz!!! כ.רשת 10/100 כולל הכנה לאינטרנט מהיר בטכנולוגית ADSL כ.מסך מתקדם לבחירה ATI Radon 9200 128MB DDR + TvOut או GeForce FX-5200 128MB + TV OUT AGPx8 כולל אפשרות חיבור לטלוויזיה דיסק קשיח W.D / M…
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 4000 שח בלי ציוד הקפי למטרות משחקים וגרפיקה(פוטושופ אילוסטרייטור פלש וכו) אם יש הצעות ללמפרט בחנויות באזור רחובות זה יהיה נחמד בנוסף מה דעתכם על המחשב הזה: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=532173 הוא נראה מפרט טוב ובמחיר של התקציב
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכם. ההודעה פורסמה גם בפורום מפרטים, ובעקבות המלצתו של Silencer - נוספה גם כאן. ובכן, חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד, והפרמטר הכי חשוב מבחינתו היא - מהירות. חשוב שהמחשב יעלה במהירות, יריץ תוכניות ולא יגמגם. המחשב מיועד לעבודות רגילות (שוטף +) ללא צרכים מיוחדים/גבוהים (גרפיקה וכדומה) הוא נתקל במבצע של Orange, והייתי שמח לשמוע מה אתם חושבים על המבצע הזה. המבצע בקישור פה: http://www.orange.net.il/isp/19352.html והמפרט של המחשב בקישור פה: (מובא בהמשך לעצלנים בינינו) http://www.orange.net.il/res/ISP/pdf/hp.pdf המפרט המלא: אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט, בהתחשב במחיר. לא לשכוח שהמחיר הזה כולל גם חבילת אינטרנט וגם נתב אלחוטי..
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש מחשב עד 3000 ש"ח. לא משחק ולא משהו כבד. איך ההצעה הזו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
1 ASUS CDROM X 52 Retail 116 ש"ח 1 Mitsumi floppy 1.44 51 ש"ח 1 WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special versionשלוש שנים אחריות 371 ש"ח 1 Compucase Midi Tower CI-6A19 Black 325 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8VT800 Pro VIA K8T800 667 ש"ח 1 OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Premier Series 516 ש"ח 1 ALBATRON GeForce FX5900XTV 1,215 ש"ח 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,399 ש"ח סה"כ 4660 האם משתלם להשקיע כל כך הרבה כסף במעבד amd64?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לקנות מחשב חדש לשימוש משרדי בעיקר, וחשוב לי שתהיה לו עמדת עגינה. * מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך? לא קריטי * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין צורך בדיסק גדול (100G זה ממש מספיק) אבל אם אפשר - שיהיה מהיר * כונן CD/DVD? צורב? לפחות כונן DVD בעמדת העגינה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה מוכרת עם אחריות תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש, שייהיה מהיר, גרפיקה טובה, הכוונה כרטיס מסך טוב בלי תקלות ושלא יעשה בעיות כמו ה-geforce 4 mx שממש התאכזבתי ממנו , עם דיוידי, צורב, מסך, כרטיס טיוי, וכל השאר . ואני לא ממש מבין בחברות וביצרנים בגלל זה אני מבקש עזרה אני אשמח לקבל תודה רבה נ.ב אני מעונין גם במסך 19 לפחות וסכום ההשקעה הוא 6000-6500 תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Ivy Bridge היה מעולה. אבל עד כמה לעומת Sandy Bridge? בצריכת חשמל זהה אנחנו מקבלים 2.7/3.7 ב3740QM לעומת ה2630QM, שמגיע עם 2.0/2.9. אבל חוץ מכח עיבוד, מה עוד מסתתר פה? עד כמה הקפיצת מדרגה מ32 נ"מ ל22 נ"מ אכן משפיעה? 5% עדיפות clock per clock אומרים, אבל אילו עוד טכנולוגיות מסתתרות מאחורי Ivy Bridge? תמיכה בDDR3L לא ממש רלוונטי כי הלוח אם לא ממש יתמוך בזה. DDR3 בתדר 1666 הולך להוות קפיצת מדרגה משמעותית מ1333 mhz? ספק בליבי. אבל כן יהיה נחמד להתחדש במעבד חדש (כן, כן, חדש מהניילון. שמור באיזה חור במחסן במלזיה או משהו בסגנון). מבחינת כוח עיבוד אין מה להשוות, אנחנו מדברים על סטוק ב3740QM שהוא כמעט הטורבו של ה2630QM, וטורבו שלא נשמע כמוהו בניידים בזמנו. חוץ מזה - יש ע…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב חזק למשחקים. לא צריך ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר). תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש עזרה עם מפרט מחשב HTPC שישמש גם למשחקים בתקציב של 5000 ש"ח ללא ציוד נלווה. הבקשה שלי היא רק שזה יהיה אינטל ו NVIDIA . עדיפות ל I7 וכרטיס מסך הכי חזק שיכנס לתפריט. מספיק לי טרה נפח ולא מעניין אותי OC . תודה מראש מנו
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי, המפרט הוא בעיקר בשביל ההורים שלי, שעושים שימוש קל במחשב (גלישה באינטרנט, שירים, וסרטים), ובסופי שבוע גם בשבילי (שימוש די כבד. סטודנט בטכניון ) מפרט מומלץ, anyone? נ.ב שמתי לב שבעוד שלי דווקא יש חיבה ל intel (המעבד שלי הוא core i7), במדור המפרטים המומלצים יש בעיקר מפרטים מבוססי AMD. יש סיבה מסוימת (תמורה/מחיר) או שסתם יש סימפטיה ל AMD? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה דעתכם על המפרט מחשב הזה(שמיר מחשבים), המחשב מיועד למשחקים עבודה וסרטים לכאלה שקנו משמיר, אם יש לכם משהו להגיד אני אשמח(שירות תמיכה וכ'ו..) שאלה נוספת, איך הצורב הבא: האם ניתן לצרוב דיסקים לא DVD עליו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, הרכבתי מפרט ואשמח לחו״ד אם זה באמת אופטימלי. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868535 - Intel - i7-7700K Kaby Lake Quad core CPU - 4.2 GHz - Max Turbo Frequency 4.5 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 95W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1498/1468 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-Z170X-Gaming-3 - Gigabyte - Socket LGA1151 CPU - 4x DDR4 up to 64 GB at 3466Mhz - 3 x PCIe x16 - 2 x M.2 - 3 x SATAe - 6x SATA 6Gb/s - 7x USB 3.0 - 6x USB 2.0 - 2 x USB 3.1 type A and type C - VGA - DVI - HDMI - Killer Gigabit L... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 700/686…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האופי שלי זה להפעיל המון תוכניות בו זמנית אני מהאלה שיכנסו לכל האתרים שהם צריכים ואז יעברו אחד אחד לבדוק מה חדש, שיכנסו לתוכנה ומשם יפעילו עוד 4 תוכנות שתומכות. אני עובד נורא מהר עם המחשב אנשים לא מספיקים לעקוב, לפעמים הם שמים לב לדברים כי המעבד מאלץ אותי להאט. *מעבד עם 2 או 4 ליבות ? מעבד INTEL . (תסבירו לי את הסיבה שאתם ממליצים כאן כל הזמן על AMD ?) *משחקים - גרפיקה מדהימה לא חשובה לי אבל שיהיה כרטיס שיתמוך במשחקים חדשים על הגדרות נמוכות ובמסך 22'. *בלוח צריך שתיהיה יציאה של SPDIF COAX. *רצוי מארז קטן ומאוורר (בלי אורות EXTRA). http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=12&hProdID=189 הקישור הוא למארז בגודל שאני רו…
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
היי מה דעתכם על המפרט? מדובר במחשב שישמש גם כתחנת עבודה (מיילים/אינטרנט/אופיס) וגם כתחנת מדיה סלונית (מחובר למסך ומקרן בו זמנית, ולרסיבר). עובד מספר שעות בערב, ומדי פעם עושה 'לילה לבן' אם הביטורנט פתוח.. חשוב שיהיה מהיר, שקט ככל האפשר, ובמארז קטן, ובשאיפה שישאר רלוונטי ל-4-5 שנים הקרובות. מפרט זה הורכב ב - http://www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 2130 3.4Ghz HyperThreading 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪526 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H61N-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪411 מארז: באנדל תקציבי - Fractal Design Core 1000 + Seasonic SSET400W - בקניית מחשב חדש כ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב:3000 - 4500האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?:לנצלמהם השימושים במחשב? עבודה משרדית | גימינג קלבמידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: fifa 17 nba 17מתי מתוכננת הרכישה:חודש הקרוב האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד:לא האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה:לאגודל קשיח מינימלי:ssd מינימום 250 שעליו יהיה מותקן הווינדוס ועוד טרה של כונן קשיחהאם לתת דגש למשקל המחשב:לא בהכרח , אשמח למחשב קל אבל לא מפריע לי עד כדי כךהאם לתת דגש לזמן סוללה:כן חשוב לי מאוד אני צריך אותו למכללה ולכן זמן סוללה מאוד חשוב לי גודל צג רצוי:15.6 או 14 אפשרויות נוספות \ דגשים נוספים לגבי המחשב: מבין שייתכן ולא ניתן יהיה לענות על כל הדרישות במסגרת התקציב, אבקש את המלצתכם למחשב הקרוב ביותר
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בכרטיס 5970. רציתי לדעת איך לשפר את המערכת בכדי לנצל את כרטיס המסך שלי טוב יותר. אני כרגע עם : Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Asus Rampage Extreme OCZ DDR3 Reaper 1600Mhz 4GB (2GBx2) ספק כח 750W. אני לא יודע איך עושים OC. אם ממליצים על החלפת מעבד + לוח אם אז אבקש שבלוח האם תהיה יציאה אופטית. תודה לעונים, עידו.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני סוחב כבר תקופה ללימודים את המחשב נייד שלי בן ה-10 שנים וזה בערך כמו לסחוב לבנת בטן, גם מבחינת המשקל וגם מבחינת השימוש, האדפטר של האינטרנט שלו דפוק לגמרי והוא חסר שימוש. הגיע הזמן לקנות נייד חדש, בתור סטודנט השימושים יהיו בעיקר לאינטרנט ואופיס. חשוב שהוא יהיה מהיר, מקלדת נוחה, מסך יחסית גדול לנייד, סוללה עמידה. בונוס: אם אפשר להריץ עליו קצת גיימינג, אבל ממש לא בעדיפות גבוהה. התקציב הוא סביב ה-3000+-, אני ממש לא מבין במחשבים ניידים ואשמח להמלצות וייעוץ, כולל על מאיפה כדאי לקנות מחשב נייד בארץ. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-