עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, לאחר ההמלצה שלכם על מפרט לביתי הקט (שנקנה ואני מרוצה ממנו), הגיע הזמן לצ'פר את העסק. זקוק להמלצה למפרט מחשב שיעבוד חזק ואינטנסיבי בתחום תלת מימד ואפטר אפקטס. לגבי השאלות המקובלות: תקציב מקסימלי - 8000 ש"ח (ניתן לנצל את כל התקציב) שימושים צפויים - מחשב עבודה עבודה עבודה: תלת מימד (3dsMax, Boujou, Zbrush) | עריכה: אפטר אפקטס (משתמשים המון!) ציוד היקפי - אין צורך שקט במחשב - שיהיה שקט סביר (במדד השקט: 6) אוברקלוקינג - לגמרי לא! שדרוג עתידי - רצוי, אבל לא על חשבון איכות עכשיווית מספר דברים חשובים: 1. רצוי מסדרת המעבדים החדשים (סאנדי ברידג' אם אני לא טועה) 2. רצוי לפחות 12GB זכרון פנימי 3. כרטיס מסך - אם אפשר לתת אופציה לכרטיס מקצועי ואופצייה לכרטיס רגיל (אבל חזק),…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. היי, 1. מה התקציב המירבי? 8K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות (עבודה), משחקים (שירוצו ברמה גבוהה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? נראה לי שאני צריך להחליף מסך... הרזולוציה הנוכחית שלי היא מקסימום 1080P 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום, קראתי קצת בפורום לגבי רכישת מחשב, אני צריכה את עזרתכם בהמלצה על מפרט / קיים או להרכיב מחשב לילד בן 8 שאוהב מאוד משחקים כמו fifa minecraft ועוד התקציב הוא עד 3000 ש"ח רצוי שזה יכלול - מסך + מערכת הפעלה. המון תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכולם מעוניין לרכוש מחשב בסביבות ה2000 + ש"ח כולל ציוד היקפי ללא מסך לצרכים הבסיסיים : אינטרנט +מולטימדיה+אופיס+משחקים קלילים מעוניין בהצעות של 2 הפלטפורמות AMD INTEL עם הסברים של עלות מול תועלת בכל אחת מהפלטפורמות האם כדאי לרכוש כרטיס מסך אם אני רוצה לרכוש מסך LCD 22-20 ? תודה על עזרתכם \

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  5. שלום אני עובד בתחום הגרפיקה וברצוני לרכוש מחשב ביתי די פשוט כרגע ,אשר תיהיה לו אופציה לשדרוג בעתיד הדברים החשובים לי הם: מסך dell 22" 2209 מעבד I5 מערכת הפעלה windows 7 יכול להיות אפילו 64BIT זכרון 4 ומעלה כרטיס מסך

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by ziko,

שלום, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט למחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס , גלישה, סרטים , א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FREEMATH - לימודים, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב."-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). PHLIPS 20 , -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בצ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by לילי,

אני רוצה לדעת אם כדאי לקנות את המחשב עם המפרט הבא ( אני לא מבינה בזה בכלל). GALAXY 2835 Intel Pentium4 2.8 Ghz לוח אם 800Hhz HT Support דיסק קשיח 400GB/7200 כרטיס מסך 3D-FORCE AGP up to 128MB integranted o/b כונן DVD משולב צורב CDRW רשת 10/100Mbps כולל מסך 17 המחיר 3000 ש"ח לא כל כך חשוב לי המחיר אלא האיכות.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by TheKiLLEr,

שלום לכולם, אתם יכולים להמליץ לי על מפרט של מחשב שיפעיל לי משחקים כבדים, וכמובן עוד חצי שנה ככה ייחשב גם כמחשב סוס, המפרט לא כולל מסך, תקציב עד 5000-5500 תודה מראש :]]

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  9. שלום אני צריך בבקשה המלצה למחשב חדש כולל מסך! בסך 2.6K +- המחשב הוא לרוב לצורכי עבודות גרפיקה בתוכנות פוטושופ-דראושופ וכו'. האם צריך גם כ.מסך חזק? או שמספיק המובנה? אשמח לכמה מפרטים שאוכל לבחור אם קיים מגוון שכזה.. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  10. שלום, אשמח לעזרה לגבי מפרט למחשב רב תכליתי כולל ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים) המחשב צריך להיות אמין מבחינת רכיבים (הולך לשכנה שלי ואין לי כוח שתתקשר כל רגע ) מבחינת מסך שיהיה מסך רחב שנכנס בתקציב ומקלדת עכבר אלחוטי פשוטים וכמו כן גם רמקולים. ולתקציב התקציב צריך להיות עד 2500 ש"ח אם ממש ממש הכרחי 3000 ש"ח גג. אהה ועוד תנאי חייב להיות מהחנות RSM... תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  11. שלום רב. לפני הכל, רציתי לציין שהייתה לי התלבטות ענק בין PC לבין איימק \ מק בוק פרו, אני נמצא המון במחשב, אני עובד דרך המחשב, הצרכים שלהם בין היתר הם : תוכנות : - עריכת מוסיקה (תוכנת עריכה, פלאגינים וכו) - פוטושופ - עריכת וידאו ועוד.... משחקים : - אני לא גיימר כבד, אבל אני תמיד אהבתי ותמיד אוהב משחקים, המחשב שלי כבר לא סוחב את מה שהשוק היום מציע. עבודה שותפת באינטרנט \ ווינדוס : - אני עובד באינטרנט, אבל מן הסתם גם חשוב לי שכל מה שקשור להתקנות מהירות, העברות קבצים מהירות, וכמובן תפעול מהיר. אז לפני שתתנו לי המלצה למפרט, רציתי לשאול, האם אני עושה את הבחירה הנכונה שאני בוחר בPC חזק ולא באיימק ? רציתי את האיימק בדגם הכי יקר אבל משום מה אני לא מבין למה לעזאזל זה כל כך יקר, הבנ…

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  12. אהלן.. פעם אחרונה שאני מבקש מפרט אני מבטיח!!! אוקיי אז ככה.. אני מחפש מפרט ב4K (אפשר לחרוג קצת), ושיכיל את הדברים הבאים: - כרטיס TV של hauppauge pvr 150 - לגבי צורב DVD או הארד דיסק, אפשר לוותר על אחד מהם, כשאני נוטה לוותר על הצורב. אם נכנס בתקציב, גם טוב - כרטיס מסך --לא-- DX10, אלא משהו פשוט שיחזיק שנתיים על הגדות סבבה. חשבתי על 1950gt שנכנס אחלה בתקציב. העניין הוא שאני רוצה כרטיס שיחזיקלי את הDell 2007wfp בצורה נחמדה במשחקים. - אממ מה עוד... אה! מארז הHUSH החדש.. ושהמפרט יהיה מIQPC..! בעיקרון לא מתוכנן OC, ובמפרט אני כן רוצה מקלדת ועכבר (האלחוטי הפשוט, desktop 1000 של מיקרוסופט), אבל לא מסך. השימושים למחשב הם סרטים, קצת משחקים, ואינטרנט וכאלה.. השימושים הרגילים …

• 7 תגובות
    • 554 צפיות
  13. אני מעוניין לקנות נייד מחודש מהסדרות העסקיות של השנתיים-שלוש האחרונות באיזור 1500ש"ח. מישהו יכול להמליץ על מקום טוב? עדיף בארץ אבל אפשר גם מחו"ל- מכיר רק את newegg אבל הם לרוב לא מפרסמים מפרטים מלאים/מדוייקים וגם לא עונים לפניות לגבי מידע יותר ספציפי על מפרט.

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. Started by ilanb0,

משתמש במקלדת לגלישה וכתיבה בלבד. המקלדת שלי גמרה את הסוס. אשמח לקבל המלצות.

15. רוצה בבקשה המלצה על משטח קירור למחשב נייד מיני,בבקשה שלא יהיה יקר.

16. Started by silky,

שלום לכולם! עד 2,500 ש"ח עם חריגות קטנות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13.3" האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? 1366x768 או Full-HD * משקל רצוי? נמוך במידת האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) - מסך מט אם אפשר. אם אפשר SSD אז נהדר(לא חובה). כבר ביצעתי רכישה של Lenovo E31-70 80KX0008IV בחנות שהתחייבה…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by biton,

שלום, מחפש מחשב נייד שיוכל לתפקד כמחשב בייתי לאינטרנט, סרטים\ עבודה ב- OFFICE וכו'. חשוב לי שהמסך יהיה 15.6" (עם תאורת LED כדי לחסוך בחשמל) כדי שיהיה מספיק גדול, מה גם שאני לא מתכנן להסתובב איתו הרבה. לגבי מעבד נראה לי שנדרש I3 או I5 וזכרון - 4GB. לגבי יצרן - מעדיף DELL או TOSHIBA, הבנתי שהם אמינים יותר. יעד המחיר הוא עד 5000, עדיפות יותר לכיוון 4000. תודה למסייעים.

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  18. Started by ambc,

שלום לעוזרים שוקל אפשרות לרכוש נייד חדש. ישנה אפשרות לרכישה בארה"ב כך שאשמח להצעות לדגמים רלוונטים גם שם השימושים במחשב הם : 1. אינטרנט 2. אופיס 3. עבודה מהירה 4. חיי סוללה סבירים פלוס 5. יכולת לצפייה בסרטי HD 6. מסך 13 (חשוב !) בלבד תקציב: מקסימום 500$

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום רב לכולם, אני אשמח אם תעזרו לי למצוא נייד אמין וטוב עם אחריות של 3 שנים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ומעלה וכונן רגיל. * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם זה בגדר התקציב ולא פוגע באיכות אם לא אז לא חשוב. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה אמינה וטובה. ו 3 שנים אחריות ואם אפשר אז שהמסך יהיה מט. תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ran16,

שלום אנשים, אני מחפש לקנות נייד חדש. בעיקר למטרות לימודים, אבל שתהיה לי גם את האפשרות לשמור על יכולותיי כגיימר. מעדיף מסך גדול, אבל לא חובה 15 כי הניידות שלו גם חשובה. בעדיפות עד 5000 שח, אבל אפשר קצת למעלה מזה אם מדובר במחשב טוב. תודה רבה מראש לעונים, רן

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  21. אהלן, אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח (כמובן עדיף פחות אם אפשר), במשקל קל (2 קילו ומטה), ומאוד מאוד חזק. אורך החיים של הבטרייה קצת פחות חשוב לי, יותר חשוב שהוא יהיה מאוד חזק כדי לאפשר עבודה על המון חלונות במקביל, ועם יכולות גרפיות שיאפשרו עבודה על פוטושופ ואילוסטרייטור מדי פעם. המון תודה מראש

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  22. תקציב מקסימלי די גמיש האמת, בואו נגיד סביב ה4000/4500, עדיף לחסוך אבל גם אם תנצלו הכל לא אסון. מיועד לגיימינג קל(פוטבול מנג'ר ודברים בסגנון), וחשוב מאד שהגלישה תהיה מהירה מאד בלי תקיעות. עדיף שיהיה שקט, לא צריך להיות על זה הקפדה מיוחדת. דרישות מינימום: כונן ssd, כרטיס מסך דומה לgtx1050 או טוב יותר, מעבדi5 דור שביעי. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  23. Started by נתינתינתי,

היי אני צריך המלצות למחשב נייד עד 7,000-7,500 ש"ח לגיימרים. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  24. אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד בארצות הברית למטרות של עיצוב גרפי דו מימדי בעיקר. התקציב הוא עד 1400$. * מטרות המחשב? בעיקר לעריכה גרפית דו מימדית ועריכת סרטים וגם לשימוש יומיומי פרטי (אינטרנט,וורד, צפייה בסרטים, האזנה למוסיקה) תוכנות לעריכה גראפית שיהיו בשימוש: adobe: photoshop , illustrator, in design * גודל המסך? רצוי 13' אבל בחשיבה מציאותית (על פי מה שראיתי בסקר שוק) 15.6 * משקל רצוי? המחשב אמור להיות נייד באמת ולא תחליף לנייח ולכן רצוי משקל מתחת ל 3 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) ? בסביבות ה-3 שעות (לא נושא קריטי). רצוי סוללת 9 תאים* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI) HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא מש…

25. שלום רב, אני זקוק להמלצה על נייד בעיקר למטרות לימודים, שיוכל להריץ גם פוטושופ (לא עבודות רציפות- אלא פה ושם). אם תהיה אפשרות להריץ משחקים- (PES 09), זה יתרון. הדרישות היותר ספציפיות הן: HD 250 GB 2GB זיכרון, אם תהיה אפשרות להרחיב ל-3GB מה טוב. איכות בניה טובה (אני מודע שבתקציב הזה זה מעט בעייתי, לכן גם חריגות עד 5000 ש"ח לשם כך יתקבלו) 3 שנים אחריות- חובה משיטוטים כאן בפורום מצאתי את אלה: Dell Vostro 1510 Nvidia http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1510-Nvidia.htm Inspiron 1525 2.0GHz 250GB http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t5750.htm ThinkPad R61i 8932-GMG Lenovo http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713298 Dell studio 1537 LED http://www.noteb…

• 6 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.