ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,406 דיונים בפורום זה
-
1. core2do e-7200 1066MHZ 3MB 560 NIS 2.EP-43-DS3L s775 C2Q 1333MHZ,intel P-43 DDR2 1066,PCI-E 508 NIS 3. 2GB kingstone value 220 NIS 4. 9600 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX.10 HDTV 2*DVI PCI-E 679 NIS 5. HEC Compucase 6C11 Midi Tower No Psu 170 NIS 6. 450 W,12cm Fan (24PIN) 140 NIS all : 2277 NIS ksp.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט להורים מבוגרים 60+ 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק ? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינוניים עד כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty mw3, gta 4, fifa 2012, battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, בטעות ביקשתי המלצה המקום הלא מתאים אז אני מתקן לכאן. - . מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - גלישה באינטרנט, צפייה במשחקי כדורגל בעיקר דרך סופקאסט או אתרים יעודיים, הורדת סרטים וסדרות, הצפיה היא לאחר צריבה בדי.וי. די אין צורך בHD , שימוש לעיתים באופיס אין תוכנות רציניות, ומשחקים פשוטים לילדים. כרגע למעשה אני לא משחק בשום משחק (אלא אם באבלס נחשב ). חשבתי גם על האופציה של משחק בשר הטבעות ( The Battle for Middle-Earth) או דברים בסגנון, אבל זה דבר לא מהותי, הייתי רוצה לשמוע הצעה שכוללת מחשב שמתאים גם למשחק כזה ולמשחקים לא חדשים כמו Virtua Tennis ישנים יותר מ 2009. . האם יש צו…
-
- 34 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב גיימינג עם מפרט שישמש אותי לשנים הבאות למשחקי AAA בתקציב של סביב ה10,000 ש”ח. אני הסתכלתי על מפרט בסגנון שמופיע התמונה ורציתי לראות איך אפשר לשפר את המחיר ןאם חסר משהו שם. תודה Uploading Attachment...
-
- 2 תגובות
- 15.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם כמו שהכותרת אומרת, אני מתכוון לקנות מחשב חדש לחלוטין, כולל כל הציוד ההקפי, בזמן הקרוב. אשמח להמלצות על מפרטים - הנה המפרט שאני חשבתי עליו כרגע (בהנחה שלא יצאו עדיין מעבדי 45nm וכרטיסי מסך 9XXX - למרות שאילו משתמשים באותו ליבה גרפית G92 של קודמיו): מעבד - Q6600, אולי Q9400 אם הוא יצא בזמן. קרור למעבד - אני נוטה כרגע ל- SCYTHE NINJA PLUS REV B. לוח אם - כל לוח P35, כרגע אחד מאילו של GIGABYTE נראה סביר - P35-DS3R. זכרון - 4GB DDR2 800mhz - חברות כמו MUSHKIN, OCZ וכו'. כרטיס מסך - 8800GTS 512 G92 אם יש כאלה במחיר סביר, או 8800GT. דיסק קשיח - כל HDD שהוא SATA2, 7200RPM, 16mb cache, 500GB - עדיפות ל-SEAGATE. DVDRW - הכי מהיר של LG שיש כרגע, SATA. מארז - פה…
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקניית מחשב חדש. הצרכים שלי הם בסיסייים פלוס,המחשב מיועד להיות פתוח כל הזמן. רוב העובדה עליו תיהיה בסיסית כגון גלישה והורדת תכנים ע"י טורנטים. מעבר לכך המחשב צריך להיות מסוגל להחזיק כמה וכמה מערכות הפעלה וירטואליות (Win Server עוד 1-5 Win 7) עוד תוכנה שתיהיה בשימוש רציף היא VUZE. התקציב הוא 3000 ש"ח עם חריגה של על 500-700 שקל,אין צורך במסך,רמקולים או בציוד הקפי,(כמו כן כרטיס המסך צריך להיות סביר פלוס אבל לא יותר (עם יציאת HDMI בנוסף ל-VGA וכרטיס קול סטנדרטי) כרטיס הרשת צריך להיות בעל טווח אלחוטי טוב ועם תמיכה ב-100Mb. רצוי שמארז המחשב יהיה MINI Tower ובד בבד יכלול את הקירור הנדרש גם במידה וארצה לעשות OC (בינוני). מידת הרעש הרצויה היא בינונית מינו…
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
חבר'ה תמליצו לי על מפרט מחשב הכי חזק , שאפשר להרכיב עד 4100 ש"ח לא כולל מסך . המפרט כמובן למשחקים כבדים כמו GTA4 וכו... ויש לי שאלה מה הבדל בין DDR3 לDDR2 וכל ה1333MGZ משו כזה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
רציתי בבקשה המלצה על מפרט מחשב שהדרישות שלו הם: תקציב: 2200 ש״ח משחקים:ברמה גבוהה עם רזולוציה גבוהה ושיעבדו חלק.משחקים כמו Crycis 2 או max payne או פרו אבולושיין 12 וNBA2K 12 רצוי כרטיס מסך חזק כמו נגיד 550 gtx זיכרון: ram 4 גודל כונן קשיח: 500/600GB בלי מסך אני מחפש מחשב בעיקר למשחקים תודה על העזרה השתדלתי להגיד כל מה שאני צריך...
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר ההמלצה שלכם על מפרט לביתי הקט (שנקנה ואני מרוצה ממנו), הגיע הזמן לצ'פר את העסק. זקוק להמלצה למפרט מחשב שיעבוד חזק ואינטנסיבי בתחום תלת מימד ואפטר אפקטס. לגבי השאלות המקובלות: תקציב מקסימלי - 8000 ש"ח (ניתן לנצל את כל התקציב) שימושים צפויים - מחשב עבודה עבודה עבודה: תלת מימד (3dsMax, Boujou, Zbrush) | עריכה: אפטר אפקטס (משתמשים המון!) ציוד היקפי - אין צורך שקט במחשב - שיהיה שקט סביר (במדד השקט: 6) אוברקלוקינג - לגמרי לא! שדרוג עתידי - רצוי, אבל לא על חשבון איכות עכשיווית מספר דברים חשובים: 1. רצוי מסדרת המעבדים החדשים (סאנדי ברידג' אם אני לא טועה) 2. רצוי לפחות 12GB זכרון פנימי 3. כרטיס מסך - אם אפשר לתת אופציה לכרטיס מקצועי ואופצייה לכרטיס רגיל (אבל חזק),…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המירבי? 8K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות (עבודה), משחקים (שירוצו ברמה גבוהה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? נראה לי שאני צריך להחליף מסך... הרזולוציה הנוכחית שלי היא מקסימום 1080P 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט …
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, קראתי קצת בפורום לגבי רכישת מחשב, אני צריכה את עזרתכם בהמלצה על מפרט / קיים או להרכיב מחשב לילד בן 8 שאוהב מאוד משחקים כמו fifa minecraft ועוד התקציב הוא עד 3000 ש"ח רצוי שזה יכלול - מסך + מערכת הפעלה. המון תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין לרכוש מחשב בסביבות ה2000 + ש"ח כולל ציוד היקפי ללא מסך לצרכים הבסיסיים : אינטרנט +מולטימדיה+אופיס+משחקים קלילים מעוניין בהצעות של 2 הפלטפורמות AMD INTEL עם הסברים של עלות מול תועלת בכל אחת מהפלטפורמות האם כדאי לרכוש כרטיס מסך אם אני רוצה לרכוש מסך LCD 22-20 ? תודה על עזרתכם \
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום אני עובד בתחום הגרפיקה וברצוני לרכוש מחשב ביתי די פשוט כרגע ,אשר תיהיה לו אופציה לשדרוג בעתיד הדברים החשובים לי הם: מסך dell 22" 2209 מעבד I5 מערכת הפעלה windows 7 יכול להיות אפילו 64BIT זכרון 4 ומעלה כרטיס מסך
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט למחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס , גלישה, סרטים , א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FREEMATH - לימודים, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב."-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). PHLIPS 20 , -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בצ…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם כדאי לקנות את המחשב עם המפרט הבא ( אני לא מבינה בזה בכלל). GALAXY 2835 Intel Pentium4 2.8 Ghz לוח אם 800Hhz HT Support דיסק קשיח 400GB/7200 כרטיס מסך 3D-FORCE AGP up to 128MB integranted o/b כונן DVD משולב צורב CDRW רשת 10/100Mbps כולל מסך 17 המחיר 3000 ש"ח לא כל כך חשוב לי המחיר אלא האיכות.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתם יכולים להמליץ לי על מפרט של מחשב שיפעיל לי משחקים כבדים, וכמובן עוד חצי שנה ככה ייחשב גם כמחשב סוס, המפרט לא כולל מסך, תקציב עד 5000-5500 תודה מראש :]]
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה המלצה למחשב חדש כולל מסך! בסך 2.6K +- המחשב הוא לרוב לצורכי עבודות גרפיקה בתוכנות פוטושופ-דראושופ וכו'. האם צריך גם כ.מסך חזק? או שמספיק המובנה? אשמח לכמה מפרטים שאוכל לבחור אם קיים מגוון שכזה.. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה לגבי מפרט למחשב רב תכליתי כולל ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים) המחשב צריך להיות אמין מבחינת רכיבים (הולך לשכנה שלי ואין לי כוח שתתקשר כל רגע ) מבחינת מסך שיהיה מסך רחב שנכנס בתקציב ומקלדת עכבר אלחוטי פשוטים וכמו כן גם רמקולים. ולתקציב התקציב צריך להיות עד 2500 ש"ח אם ממש ממש הכרחי 3000 ש"ח גג. אהה ועוד תנאי חייב להיות מהחנות RSM... תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום רב. לפני הכל, רציתי לציין שהייתה לי התלבטות ענק בין PC לבין איימק \ מק בוק פרו, אני נמצא המון במחשב, אני עובד דרך המחשב, הצרכים שלהם בין היתר הם : תוכנות : - עריכת מוסיקה (תוכנת עריכה, פלאגינים וכו) - פוטושופ - עריכת וידאו ועוד.... משחקים : - אני לא גיימר כבד, אבל אני תמיד אהבתי ותמיד אוהב משחקים, המחשב שלי כבר לא סוחב את מה שהשוק היום מציע. עבודה שותפת באינטרנט \ ווינדוס : - אני עובד באינטרנט, אבל מן הסתם גם חשוב לי שכל מה שקשור להתקנות מהירות, העברות קבצים מהירות, וכמובן תפעול מהיר. אז לפני שתתנו לי המלצה למפרט, רציתי לשאול, האם אני עושה את הבחירה הנכונה שאני בוחר בPC חזק ולא באיימק ? רציתי את האיימק בדגם הכי יקר אבל משום מה אני לא מבין למה לעזאזל זה כל כך יקר, הבנ…
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אהלן.. פעם אחרונה שאני מבקש מפרט אני מבטיח!!! אוקיי אז ככה.. אני מחפש מפרט ב4K (אפשר לחרוג קצת), ושיכיל את הדברים הבאים: - כרטיס TV של hauppauge pvr 150 - לגבי צורב DVD או הארד דיסק, אפשר לוותר על אחד מהם, כשאני נוטה לוותר על הצורב. אם נכנס בתקציב, גם טוב - כרטיס מסך --לא-- DX10, אלא משהו פשוט שיחזיק שנתיים על הגדות סבבה. חשבתי על 1950gt שנכנס אחלה בתקציב. העניין הוא שאני רוצה כרטיס שיחזיקלי את הDell 2007wfp בצורה נחמדה במשחקים. - אממ מה עוד... אה! מארז הHUSH החדש.. ושהמפרט יהיה מIQPC..! בעיקרון לא מתוכנן OC, ובמפרט אני כן רוצה מקלדת ועכבר (האלחוטי הפשוט, desktop 1000 של מיקרוסופט), אבל לא מסך. השימושים למחשב הם סרטים, קצת משחקים, ואינטרנט וכאלה.. השימושים הרגילים …
-
- 7 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נייד מחודש מהסדרות העסקיות של השנתיים-שלוש האחרונות באיזור 1500ש"ח. מישהו יכול להמליץ על מקום טוב? עדיף בארץ אבל אפשר גם מחו"ל- מכיר רק את newegg אבל הם לרוב לא מפרסמים מפרטים מלאים/מדוייקים וגם לא עונים לפניות לגבי מידע יותר ספציפי על מפרט.
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
משתמש במקלדת לגלישה וכתיבה בלבד. המקלדת שלי גמרה את הסוס. אשמח לקבל המלצות.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
- 1 follower
-
-
רוצה בבקשה המלצה על משטח קירור למחשב נייד מיני,בבקשה שלא יהיה יקר.
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-