ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש מחשב נייד שיהיה נוח לצפייה בקבצי וידאו באיכות HD מבלי לקרטע ושיהיה נוח להשתמש בו לכתיבה ולגלישה באינטרנט. המפרט שאני מכוון אליו הוא 14 אינצ', מעבד I5, ארבע ג'יגה זיכרון RAM, והארדיסק לא SSD של 500 ג'יגה, ווינדוס 7. העניין הוא שמאוד חשובה לי איכות המחשב מבחינת רזולוציה וסאונד ונוחות השימוש. אי אפשר ממש להתרשם מהדברים האלו לפני שמתמשים במחשב כמה זמן. ובגלל שאני לא יכול לבדוק כל מחשב פוטנציאלי לפני אני אשמח להיעזר בחווית השימוש שלכם. מה שחשוב לי זה : - מקלדת נוחה - טאצ' פאד עם כפתורים נפרדים ונוח לשימוש. - מחשב שלא מתחמם ולא מרעיש יותר מדי. - רמקולים באיכות טובה ככל שאפשר לצפות מלפטופ. - רזולוציה וצבעים טובים. - יחסית לא כבד. התקציב שלי הוא עד …
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
אנחנו מחפשים לקנות מחשב נייד תוך מתן חשיבות לנושאים הבאים: 1. עיקר ייעודו יהיה לגלישה באינטרנט + אופיס וכנראה יותקן עליו VISUAL STUDIO לצרכי תכנות. 2. המחשב יהיה בעיקר בבית ולכן פחות חשוב לנו משקלו. 3. מעונינים שהמחשב יכלול מצלמה מובנית. 4. מעדיפים WIN7 5. אם נמצא משהו עם עיצוב נחמד ולא בלוק שחור מיושן, מה טוב.... 6. משהו בסביבות ה 3000 ש"ח ושלא יחצה את ה 4000 ש"ח ממתינים להמלצות...
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אשמח להמלצה על מחשב נייד לשימוש משרדי אינטנסיבי (8 - 12 ש"ע עבודה ביום), עם הפיטצ'רים הבאים: תקציב - 6000-7000 ש"ח מסך - 14 אינץ'/לא מסך מגע/מסך מט (לא מבריק) קל יחסית נפח אחסון SSD 500 סדרת המעבדים החדשה אחריות ל-3 שנים מלבד שימוש משרדי, משמש גם לצפייה בנטפליקס (כלומר, לא למשחקים וכדומה) בשנים האחרונות היו לי שני שני מחשבים של DELL מדגם vostro, משניהם הייתי מאוד מרוצה (מחזיקים המון זמן ועם אפס תקלות), אז נטיית הלב שלי היא לרכוש גם הפעם DELL, אבל פתוחה גם להמלצות על מותגים אחרים (ובתנאי שהשירות שלהם נחשב טוב) תודה מראש לממליצים!
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצה על מחשב נייד, 15 אינטש ממותג מוכר לשימושי משרד אינטרנט ואופיס עד 3-3.5 אלף ש"ח, יש אפשרות לרכישה באילת. תודה.
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח להמלצה על מחשב נייד למתכנת הנתונים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, חריגה עד 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תיכנות, בעיקר c ו c++ ופייתון לימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רגיל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מינימום 14 אינץ מסך עדיף 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
0. גודל מסך 15 1. 2,500₪ 2. עבודה משרדית, אינטרנט, לימודים ומשחקים בסיסיים 3. לא 4. לא 5. חשוב עד כמה שזה רלוונטי 6. - 7. צריך לכלול מערכת הפעלה 8. לא. רצוי באזור ראשל"צ 9. בחודש הקרוב 10. לא. 11. - 12. בעיקר עבור ילדים בגילאי בית ספר יסודי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי רוצה בבקשה המלצה על מחשב טוב , שיקנה בארה"ב באזור ה 600$. המחשב בעיקר למטרות מולטימדיה, אבל גם קצת למשחקים, שיהיה כרטיס מסך סביר. ושיהיה באיכות בניה טובה, פלסטיק טוב ולא זול.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש את בתי ללימודים ,וכן קצת מולטימדיה לחיבור לטלויזיה לצפייה בסרטים פופ קורן טיים וקודי אני מעוניין במחשב חזק שיחזיק לי לאורך זמן לכן אני מחפש נייד מבוסס Skylake core I5 עם לפחות DDR4\5 4G RAM * תקציב: 3,500 ש"ח. * מטרות המחשב: גלישה באינטרנט , Office , סרטים, משחקים קלים. * גודל המסך: 15.6'-14' (IPS) * רזולוציית המסך: FULL HD 1080x1920 * משקל רצוי: 2 קילו ומטהׁ(אם זה ישפיע על התקציב אז המשקל לא יהווה בעייה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 6 שעות בשימוש רגיל* במינימום. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256 SSD או 128 SSD למערכת הפעלה + כונן קשיח לשאר הDATA * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון ל…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המליצו לי ללכת על LG מה אתם אומרים ...........................?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחלתי ללמוד את שפת התכנות java בבית הספר, וזו השנה השנייה שאני לומד את שפת התכנות c# ויש לי בעיה גדולה והיא שהמחשב שלי וגם המחשב בבית הספר איטיים מאוד. ההרצה לוקחת הרבה זמן, הם כל הזמן נתקעים וקורסים וקשה מאוד לעבוד ככה. לכן חשבתי לעבור למחשב נייד שאני אוכל לקחת לבית הספר ולעבוד איתו... אני באמת צריך מחשב אבל לתכנות, לא משנה לי משחקים או דברים כאלה.. האם מישהו יכול להמליץ לי על מחשב טוב ? נ.ב לא משנה לי אם מהארץ או מחול, שיהיה חברה שאני אוכל לסמוך עליה ושלא יעבור את ה 3000 שקלים אם זה אפשרי ... תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפס מחשב ניייד גודל 15.4שהיה לו מעבד Intel® Core™ 2 Duo חשבתי על זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4169&CatCode=315 איך הוא? איך החברה? הוא אולי יש משהוא יותר טוב שאתם ממלצים לי עליו ישמח לשמוע דברים
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 1500 ש"ח. מבחינת שימוש - עבודה משרדית, גלישה, קצת משחקים - לא משהו רציני. לא חייב ניידות או משקל נמוכים - המחשב יהיה קבוע בבית. המליצו לי על: Asus Eee PC 1015PX NetBook מאפייני מפתחתצורה : NetBook סדרה: Eee PC יציאות :VGA , USB , RJ-45 (רשת) כונן אופטי :1159לא כולל מידות גודל מסך (אינטש):10.1 אינטש משקל (ק"ג) :1.25 ק"ג נתונים טכניים סוג מעבד:Intel Atom נפח זכרון(RAM) (MB) :1024 MB סוג הזכרון :DDR3 דיסק קשיח (GB) :250 GB מצלמת רשת :כולל סוג מסך:WSVGA רשת אלחוטית :802.11g , 802.11b , 802.11n Bluetooth :כולל דגם מעבד:N570 מה דעתכם? תודה, רם
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מטרות המחשב -גלישה באינטרנט \שיודע להתמודד עם תוכנות כבדות\ עדיפות למחשבים i3 הוא i5 גודל המסך -15 צבע המחשב הרצוי: שחור משקל רצוי - משקל נורמלי זמן סוללה - , אני לא יודע ביחס למחשבים ניידים אבל שיחזיק מספר שעות ושההטענה תהיה יחסית מהירה ואיכותית גודל מינימלי של כונן קשיח - עדיפות ל-500 ג'יגה לפחות זכרון - 4 ג'יגה לפחות חשבתי על זה איך הוא ? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5010 צורב DVD - עדיף
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות אינטרנט משחקים קלים * גודל המסך? 15.4 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?כמה שיותר טוב אורך סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו} לא * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? צריך * האם נדרשת אחריות בינלא ומית ? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell Gigabyte Lenovo hp toshiba acer אני מחפס מחשב ניייד גודל 15.4 שהיה לו מעבד Intel® Core™ 2 Duo חשבתי על זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4169&CatCode=315 איך הוא? איך החברה? הוא אולי יש משהוא יותר טוב שאתם ממלצים לי עליו ישמח לשמוע דברים
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מבקש המלצה על נייד עד 4000 ש"ח ( יש אפשרות לרכישה מאילת ) השימושים שלי הם גלישה באנטרנט מיילים קצת OFFICE הרבה צפייה בסרטים סדרות ומשחקי כדורגל הדרישות שלי הם לפי סדר החשיבות 1. סוללה חזקה לפחות 4-5 שעות עבודה ללא טעינה 2. מסך 14-15.6 FHD איכותי לצפייה בסרטים 3. מעבד i5 לפחות ( שהמחשב יעבוד לפחות שנתיים) 4. מחשב שקט עם רמקולים טובים 5. עדיפות ל 3 שנים אחריות 6. חלונות 10 מובנה 7. עד 2.3 ק"ג משקל המבחר גדול ומבלבל קצת הלכתי לאיבוד מרוב דגמים מקווה שבתקציב הזה אמצא מחשב שיתאים לדרישות שציינתי אשמח להמלצות תודה
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אשמח להמלצה למחשב נייד חדש. האידיאל הוא מחשב עד 4000 ש"ח שיענה על הצרכים, אבל תרגישו חופשי גם אם זה קצת מעל. אני כיום מחזיק ב- Dell Vostro 5468 עם מעבד i5-7200U ו- 8GB RAM שהחזיק כשנתיים וחצי עד שהסוללה החליטה שלא בא לה יותר ומאז מחייבת אותי להיות מחובר למטען כל הזמן. לכן חשבתי שאם אני כבר צריך לקנות מחשב חדש, אולי להשתדרג כבר למחשב עם מעבד i7 ו/או 16GB RAM. אני סטודנט להנדסת תוכנה, לכן זה השימוש העיקרי- אינטרנט, אופיס, הרבה תוכנות קוד שונות, VM עם לינוקס. המחשב הנוכחי הזיע לא פעם. יש לי סלידה אוטומטית מהחברות הסיניות (אולי לא בצדק) ולכן התמקדתי עד כה בלבדוק על Dell או HP, אבל אני פשוט הולך לאיבוד בכל הסדרות והדגמ…
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מטרות המחשב? ללימודים (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?)כרגע לא יודע אבל ישחק, צפיה בסרטים, ופוטושופ תוכנה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי?2.5 עד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( HDMh * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כונן אופטי?כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני סטודנט לעיצוב אינטראקטיבי, אני מחפש מחשב שיוכל להחזיק תוכנות גראפיות ותלת מימדיות, בין היתר יתמוך בעריכות וידאו, ויתקשר עם רשתות אלחוטיות בצורה המקסימלית, גודל המסך? 15 אניץ פלוס מינוס משקל רצוי? כמה שיותר קל יותר טוב, אבל לא בררן האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות עבודה נטו, עם עדיפות לפרק זמן ארוך כמה שיותר האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI בלוטות? לא חובה WI-FI? כן גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 אבל גם 320 יספיק במידה ושאר המחשב מפצה ביכולות *כונן CD/DVD? צורב? כן כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אב…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מחשב לסטודנט. מעבד חזק, לפחות 2-3 ג'יגה זכרון. * גודל המסך? 12-13" * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): לא באמת * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? THE MORE THE BETTER. מינימום 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא 700 דולר זה באמת הגג מבחינתי. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריכה המלצה על מחשב נייד או לחילופין מה הם הנתונים שדרושים לי למחשב נייד להרצת תוכנות של עיצוב פנים כמו 3DMAX, אוטוקד, פוטושופ, סקצאפ וכו' (גם במקביל). צריכה שהמחשב יהיה מספיק חזק ולא יתקע כל רגע. מבחינת גודל 15" חברה לא משנה תקציב באיזור ה4000-5000 שח (אם יש משהו ממש טוב בקצת יותר אשמח גם לשמוע). אשמח אם הסוללה תחזיק כמה שיותר אני לא יודעת כמה זה נחשב טוב אבל נגיד 4-6 שעות. יש לציין שאני ממש ממש לא מבינה במחשבים ולכן אני לא מפרטת מבחינת כרטיס מסך וכו' בכל מקרה אשמח לדעת בגדול מה הכי חשוב לי לבדוק כשאני קונה מחשב כזה? על איזה נתונים להסתכל? וכמובן אם יש המלצות ספציפיות.. נ.ב. לא מחשב של אפל.. תודה רבה לעונים ואחלה סופ"ש
-
- 12 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
יש מחשב נייד של asus שאני רוצה לקנות מדגם: N551VW-FI251T ואני מעוניין לשמוע חוות דעת מכאלה שמבינים, ו\או השתמשו בו. זה הקישור למפרט המלא: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=915774 תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הי לכולם, אני צריך המלצה למחשב. הדגשים שלי זה שיהיה של חברת DELL, מסך FHD עם פאנל IPS, כונן SSD במחיר של עד 3500 ש"ח. בנוסף, קיימת עדיפות למסך בגודל 15.6" אך בטוח לא יותר ומעבד או intel i5 או amd ברמה מקבילה. מעבר לזה גמיש יחסית. ואם נדרש לענות על זה באופן מלא אז בבקשה: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט אופיס וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המחשב הזה יחסית למחיר של 500 דולר? Toshiba Satellite 15.6" Notebook Computer - Graphite (L505-ES5015) •Computer Features: SuperMulti DVD Optical Drive •Processor Type: Intel Pentium Dual-Core T4400 •Processor Speed: Up to 2.2 Ghz •Battery Life: Up to 3 Hours •Hard Drive Capacity: 320GB Hard Drive Capacity •Hard Drive Speed: 5400 RPM •Hard Drive Interface: Serial ATA •System Bus Speed: Up to 800 Mhz •System RAM: 3 GB •Memory RAM Type: DDR2 •RAM Maximum Expandable To: 4 GB •Cache Memory Installed Capacity: 1MB L2 Cache •Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit •Optical Drive Type: DVD±RW/CD-RW Drive •Electronic Display Features: LCD Display •Maximum …
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המחשב של אסוס מדגם tp500la-dn042h ויכול להמליץ? זה הדגם עם המסך המתהפך לו בלט. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכוון לרכוש מחשב ניייד של אפל בקרוב אך אשמח לקבל את המחשב המושלם בסביבות 6000 ש"ח אלו שני ליניקים למחשבים שתפסו את עיני.. http://store.idigital.co.il/z0gv.html http://store.idigital.co.il/Z0GK.html הצרכים הם של סטודנט רגיל תוכנות וורד אקספלורר וכו'. אשמח לשמוע האם מחשב זה יענה לי על הצרכים במהירות תגובה טובה. מה אתם אומרים בכלליות על המקינטוש תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-