ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,357 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, מישהו מכיר את המחשב נייד של ASUS מדגם X202E-CT129H (עם המסך מגע)? אשמח לביקורות.. כמו כן אם יש המלצות לנייד אחר עד הסכום 2500 בערך.. מסך- סדר גודל של 11, משקל- עד 1.5, לא צריך מעבד חזק במיוחד.. תודה! אורן
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות נייד חדש.. עשיתי סקר שוק והגעתי לשני אופציות שנכנסות בתקציב ובדרישות, לכל אחד יתתרונות וחסרונות צריך המלצה בשביל הביטחון המחשבים: Asus ZenBook UX305FA-FB274H http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=27267 Dell Inspiron 13 7000 7359-65008G5HITW1 http://ksp.co.il/?uin=29077 ההבדלים המהותיים: מעבד: אסוס: intel m דל: intel i7 6500 hdmi : אסוס - מיקרו דל- רגיל 1.4a מסך: אסוס: (QHD+ (3200 x 1800 (לא מגע) דל: (FHD (1920 x 1080 מגע דיסק: אסוס: SSD 512 דל: היברידי 500 סאטה + 8 ססד זמן סוללה: אסוס: 9-10 שעות דל: 4-5 שעות (לפי יצרן ומעט אנשים שאמרו לי) משקל: אסוס: 1.2 קג…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט למחשב. המטרה של המחשב זה משחקים (אולי לא הכי חדשים) + עבודה + סרטים התקציב שלי למחשב כ 4000שקל כולל ציוד הקפי מקלדת ... ללא OS (אני מקבל אותה מהעבודה) + מסך בתקציב של 2000 שקל. לגבי מסך אני מבלה מול מחשב המון שעות כך שהדרישה על מסך איכותי מאוד חשובה. התקציב וחלוקתו גמיש כך שניתן להוסיף סך הכל כ 1000 שקל המון תודה אני
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, ראשית אני יודע שמחשבי All in one לא כדאיים מבחינת יחס מחיר/תועלת, אבל עדיין אני מעוניין במחשב כזה בעיקר בגלל אסתטיקה ונוחות עם כבילה מינימלית. נחוץ לי מחשב שהייעוד הכי "כבד" שלו יהיה עריכת וידאו עם תוכנת corel videostudio pro מצאתי את המחשב הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26942 האם להערכתכם הוא יעמוד במשימה ללא קושי מיוחד ? (מעבד i7-8700T) ואם לא, על איזה מחשב הייתם ממליצים ? האם מישהו יודע מנסיון אם המחשבים האלה מרעישים ? (יש לי היום NUC ומידי פעם הוא מרעיש ברמות לא שפויות יחסית לגודל שלו). תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין לרכוש מחשב זה לשימושי אופיס, גלישה באינטרנט, מסנג'ר וכיו"ב, לא משהו כבד. האם המחשב מתאים, אמין ? אשמח לכל חוות דעת של מי מכם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, ברצוני לרכוש מחשב מיני שיחובר לטלויזיה (דרך HDMI), ויהווה Media Center, אך גם יאפשר גלישה ברשת ושימוש בסיסי במ"ה (לדוגמא-עריכת מסמכי אופיס). חשוב לי שתהיה לו אפשרות להיות אלחוטי (WIFI), כי בחדר הטלויזיה אין גישה נוח לכבל רשת. יש לנו HD חיצוני שנוכל לחבר אותו למחשב, לכן גודל ה-HD של המחשב לא חייב להיות גדול. הרכישה תתבצע בהולנד. תקציב עד 3000 שח (~600 יורו) ראיתי מספר אופציות ברשת שיכולות להתאים, אבל איני יודעת מהם הפרמטרים החשובים בקניית מיני מחשב, לכן אשמח לחוות דעתכם. ראיתי אופציות של היצרנים ZOTAC, ARSROCK, GIGABYTE Intel i3 core http://www.sicomputers.nl/systemen/merk-pcs/zotac/pc-zbox-zbox-id88-plus-be-h61-intel-i3-3220t-4gb-ddr3-1600-500gb-hdd-wifi-bt-remote-e…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? צפיה בסרטים HD (בחיבור מסך חיצוני) , מחשב חזק שירוץ חלק עם הרבה משימות במקביל (פיתוח ב intellij,eclipse), * משקל: בין 1.5 ק"ג עד לאיזור ה-2.5 גג * גודל המסך? באיזור ה-15.6-14 * רזולוציית המסך? פחות קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שיספק לי לפחות 3 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?יציאת HDMI חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?500GB DISC לפחות * רצוי שיהיה לפחות שנה אחריות * מעדיף שיגיע עם windows7, אבל לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מתעניין בדגמים של ASUS מעדיף בלי מסך מגע אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על דגם טוב
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למחשב בסיסי בשביל ההורים שלי , אין להם שימוש מעבר לגלישה באינטרנט אופיס וסרטים בעיקרון המחשב יעמוד בסלון אז מבחינת רעש כל עוד הוא לא נשמע כמו מטוס סילון אז זה בסדר אין צורך בציוד הקפי והתקציב הוא 1500 ואם אפשר בפחות תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל ממכם מפרט בסיסי, לעבודות משרדיות בעיקר (אופיס, אינטרנט). אין צורך בהרצת משחקים. חובה שייתמוך ב4 מסכים. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועריכת סרטונים מדי פעם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: csgo,OVERWATCH, Battelgruonds,gta v,fifa 18,Rocket League -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 ועוד אחד ב 1440x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בנוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לרכוש מחשב חדש, מחשב למשחקים, תקציב כולל: 10000 שקל (גמיש מעלה במקצת) 1. מעבד I7 6700 משיג ב170$ (יורד מתקציב כללי) 2. אוזניות חוטיות LOGITECH G633 אקנה מאמאזון (115$) - יש המלצות אחרות ? (יורד מהתקציב הכללי) 3. כרטיס מסך 1080GTX אקנה מאמאזון 640$ ג'יגהבייט/אסוס/זוטאק הזול מביניהם (יורד מתקציב כללי) תקציב שנשאר בהנחה ואתם מסכימים עם מה שרשמתי למעלה (6300 שקל) דרישות למחשב (נשאר: מסך, מארז, זיכרון, SSD, הארדיסק, מקלדת מכאנית, עכבר, משטח לעכבר, ספק, מאוורר למעבד, לוח אם, שכחתי משהו?): 1. מסך 4K 27" IPS ומעלה (יצליח להיכנס בתקציב ? שמתי עין על "27 Dell LED IPS 4K P2715Q) 2. שיהיה שקט (מאוורר לא מקורי של אינטל - Ar…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
INTEL CORE 2 DUO E8400 3.0GHZ 6MB לוח אם תוצרת Asus דגם P5QL PRO או לוח אם Asus P5Q SE KINGSTON 2GB 800MHz DDR2 CL5 אני מתלבט בין שני כרטיסים : Palit nVIDIA GeForce 9600GT Sonic 1GB PCIe Bus interface: PCI Express 2.0 Support Memory: 1024MB GDDR3 Memory Interface: 256 bit Core Clock: 700MHz Memory Clock: 2000MHz (1000MHz x 2) NVIDIA® unified architecture with GigaThread technology Full Microsoft® DirectX® 10 Shader Model 4.0 support 16x full-screen anti-aliasing True 128-bit floating point high dynamic-range (HDR) lighting NVIDIA® Quantum Effects physics processing technology Dual Dual-link DVI outputs supports two 2560x1600 resolution displays NVIDIA® Pure…
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, צריך בבקשה עזרה/המלצה בבננית מפרט מחשב למשחקי גיימניג + גיימינג תחרותי. אני רוצה להתחיל לעשות סטרימינג של משחקים, לפתוח ערוץ ביוטיוב/twitch, עריכת וידאו (סוני וגאס), עריכת גרפיקה (פוטושופ), שימושים רגילים כמו צפייה בסרטים 4k + hd, שירים ואופיס. בנוסף רציתי לדעת איזה ציוד נוסף צריך לרכוש כדי לבצע סטרימינג איכותי, כמו מיקרופון + מגבר (האם באמת צריך מגבר?), רמקולים, ושני מסכים, מסך אחד 4k ומסך שני עד 240hz. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב שלי הוא 45k אפשר לחרוג ב-1k. אני יודע שזה תקציב די גדול, לא אומר שחייבים לנצל את כולו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,…
-
- 17 תגובות
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי , אני מעוניין להחליף מחשב נייד ישן בנייד שיתאים לעבודות גרפיקה בעיקר תוכנות של ADOBE שאלון: שלום. מתייעצת לגבי קניית מחשב נייד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K אפשרי טיפה חריגה למעלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית על אופיס + פוטושופ ואילוסטרייטור ושאר תוכנות ADOBE 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפ…
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 1500-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי גיימינג קלים עד בינוניים (זה לא כזה קריטי כי יש לי XBOX אבל עדיין שיעלה לפחות FIFA ועוד כמה משחקים חדשים בצורה טובה) השימוש היותר עיקרי הוא שהמחשב יהיה מהיר, אני מוריד המון דברים, והכי חשוב שיפעיל סרטי HD מלאים (1080P) בצורה טובה וחלקה ללא תקיעות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנה עיקרית ספציפית, רוצה שהמחשב יעבוד כמה שצריך, מהיר, בלי בעיות, שיפעיל תכני HD ומשחקים חדשים ב) במיד…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם הבן שלי עולה לתיכון ואני רוצה לקנות לא מחשב הוא הולך ללמוד בכיתת מחשבים . הוא גם רוצה לשחק במשחקים הללו : Minecraft Fortnite Call of duty warzone Rocket league GTA 5 התקציב שלי 4000-4500 ( מקסימום 5000 ) ש׳ח עבור מחשב ו עד 1600 ( מקסימום 2000 ) ש׳ח עבור מסך האם מחשב כזה יכול להטעים : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18309? אם כן – יש צורך באיזה שפורים/שינוים? האם אפשר לקנות משהו זול יותר? איזה מסך מומלץ לקנות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד הנדסת חשמל באוקטובר, אני צריך המלצה על מחשב נייד חזק ללימודים, וגם בין היתר שיריץ משחקים חזקים כרגע לא סגור על המחיר אבל כל האופציות פתוחות תודה,
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שימוש בלימודי הנדסת תוכנה, גיימינג, שימוש כללי(גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות...) * גודל המסך? 15.6'-14' * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף פחות מ 2.5-3 קילו (לנוחות בסחיבה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3-4 שעות בגלישה באינטרנט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין. * Bluetooth? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB דיסק קשיח/ 512 SSD/ שילוב עם דיסק קשיח של לפחות 500GB * כונן אופטי? לא חשוב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? אחריות בארץ מספיקה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אני מתחילה מדעי המחשב, אז אני מניחה - תכנות. בנוסף, סרטים וכאלה. לא גיימרית או משהו כזה. * גודל המסך? הייתי רוצה 14 אבל זה לא בתקציב, אז 15.6 יהיה טוב. מט יהיה מצויין. * משקל רצוי? 2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5-6 שעות זה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? אם הכוונה לזיכרון אז 320 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? ? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אבל 3 שנים זה חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו ראיתי שני מחשבים, הם עומדים בתקציב שלי, אז רק לבחור ביניהם. אשמח להמלצות על המחשב הזה: http://ks…
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס אינטרנט בעיקר עבודות על המחשב נטו לא מעבר * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? שלא יהיה ענק בסביבות ה 12-13 אינץ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כ"כ חשוב, רגילה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? משקל סביר שיהיה אפשר לסחוב ולהתהלך איתו לסחוב אותו בתיק * האם נדרש זמן סוללה ארו…
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכם. אני רוצה לקנות מחשב נייד, אני משתמש בעיקר לכתיבה, ושימוש ביתי באינטרנט, סרטים תמונות וכיוצ"ב. חשוב לי שיהיה מחשב טוב אמין חזק מהיר עם זכרון בשפע. יש לי מישהו שנמצא בארה"ב שיכול להביא לי מחשב משם, אני רוצה עד בסביבות 700$ אפשר להמליץ לי על איזה דגם כל שהוא. והאם שוה להשקיע בשביל הזיכרון החדש ssd תודה רבה רבה. הציעו לי Dell Latitude E5470 Intel Core i7-6600U X2 2.6GHz 8GB 1TB 14" Win10,Black ב770$ Dell Latitude E5450 14 Inch HD Business Laptop Intel Core 5th Generation i5 i5- 5300U 8GB DDR3L 500GB 7200RPM HDD Webcam Bluetooth Windows 8.1 Pro ב650$ או Dell Inspiron I3558-14590BLK 15.6" …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים , אשמח להמלצה למחשב משרדי + 2 מסכים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 , כן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש משרדי ,אקסלים , וורד גלישה באינטרנט וכו’ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 2 מסכים בסביבות 24 אינץ ושיתחברו בקלות למחשב(בלי מתאמים וכו’ ) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…
-
- 0 תגובות
- 415 צפיות
-
-
שלום. אשמח לחוות דעת בין 2 מחשבים ניידים 1. לנובו חדש i3 8RAM 2. לנובו משומש בן 6 שנים i7 16 RAM הצורך: הפעלת תוכנה רובוטית למסחר בשוק ההון.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
מחפשת מחשב אמין וטוב של לנובו דגם thinkpad 14 אינצ או דומה 16 GB בצבע כסף. מצאתי מחשב מעולה עם מפרט מצויין בשחור. בתכלס כזה מחשב בכסוף או אפור מתאים לי.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-