עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tico,

אני לפני רכישה של המחשב הבא. השימושים הם לסרטים, קצת משחקים, פיתוח וורטואליזציה. מה אתם חושבים ? יש המלצות לשינוי ? לא בחרתי פתרון קירור עדיין. מה נחשב טוב ? כדאי להוסיף זכרון ל-4G ? מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box מחיר ¤1277 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם ASUS P5K מחיר ¤558 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31100 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB מחיר ¤360 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 XMS2 מחיר ¤317 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X2048-6400C4 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8600GT Silent 256MB PCIe מחיר ¤470 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32003 צורב…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ben060,

שלום, המחשב הישן של אחותי הלך לעולמו, הגיע הזמן לקנות חדש. השימושים שלה הם בעיקר: ICQ, IE , OFFICE ואולי אחותה הקטנה קצת משחקים - לא רציני. מאס שקניתי את המחשב שלי (מימין) הפסקתי להיות מעודכן כך שאני לא יודע מה לבחור. מקריאה קצרהה שמעתי שאמור לצאת הלוח הזה GA-MA74GM כי הכרטיס תצוגה מוסנהה טוב, יש טעם לחכות לו? או שאינטל שוב מומלצים פה? אשמח להצעות.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, החבר בנה מפרט עם "מומחי" החנות זד מערכות... הוא נעול על INTEL QUAD CORE להל"ן המפרט: מעבד INTEL G-33/1333MHZ-DG33BUC BUFFALO CREEK INTEL QUAD CORE-Q-6600/8M CHCHE P35 lלוח אם INTEL ? 1024MB DDRII 800MHZ קינגסטון PCX - GeForce 8800 GTS 320MB 320bit LEADTEK דיסק קשיח - 250GB SATA II מארז מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W כונן-DVDRW X18 NEC/SAMSUNG מקלדת אינטרנט + ע.אופטי מחיר 4200 ¤ מ זד מערכות... מה דעתכם ?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם, אני צריך את חוות דעתכם על המפרט הבא שמיועד לפיתוח ומשחקים, עם OC בעתיד (אני בונה על OC לכרטיס המסך ול-CPU) המחשב חייב להיות סופר שקט כי הוא יישב ליד המיטה. בנוסף אני מתכוון להפעיל Matrix Raid על 2 הדיסקים אני עדיין מתלבט לגבי המארז P150 - האם הספק 430W שמגיע איתו (NeoHE 430) מספיק לכרטיס 8800GT? :s05: קראתי פה ושם דעות חלוקות ואני ממש לא סגור על זה. הסיבה היחידה היא שהמחיר יחסית טוב על המארז הזה שמגיע עם ספק. אחרת, החלופה שלי לספק היא Corsair HX520/620 תודה! קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1435 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R ¤ 683 1 מארזים ANTEC P150 Quiet PC Case …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני זקוק למחשב נוסף בבית רק בשביל להציג סרטים ובהתחלה חשבתי לקנות מחשב חדש הכי גרוע שיש למען מטרה זאת. אבל הגעתי למסקנה (ותקנו אותי אם אני טועה) שעדיף לי לשדרג את המחשב שלי (רק את המארז, לוח אם ומעבד, אלא אם תייעצו לי אחרת) ושהמחשב שלי יתפקד כמחשב שני בבית ושהמחשב השני ישמש כמחשב שלישי להצגת הסרטים) - הכל התחיל מזה שהלוח אם של המחשב השלישי התקלקל. את המחשב שלי קניתי לפני שנה והוא עדיין חבל על הזמן: מעבד : Intel 6320 1.86GHz לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS3 זכרון: Twinmos 800DDR1 1GB * 2 כרטיס מסך: Leadtek 8800 GTS DDR 3 PCI EXP 320MB דיסק קשיח: WD Sata2 250GB * 2 כרטיס קול: Audigy 2 אז מה אתם אומרים? בהנחה ואני מוכן להשקיע בין 1000 ל-1500 ש"ח בשדרוג המחשב שלי (שמיועד לעבודה מ…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. קיבלתי עצעה למחשב עכשיו אני רוצה לבקש ממכם תגידו לי עם זה שווה תכסף . המחשב לא למשחקים סתם לעבודות וכאלו אבל אני גם רוצה לדעת איך יפעל בו משחקים חדשים כי אולי אני רונה גם תמעבד וזה. כתוב ככה: לוח אם: GA81945GMH-RH של גיגהביט וכתוב למתה:כולל-כרטיס מסך,כרטיס,כרטיס רשת.(עם אתם יכולים תגידו לי עם איזה כרטיס מסך וקול זה מגיע) הלוח והכל עולה 700 שח זיכרון: 2X512 SAMSUNG DUAL CHANNEL 667MHZ CL3 זה DDR2 = עולה 670 שח דיסק קשיח : WD1600JS WD 160GB SATA2 עולה 360 שח מעבד: PEUNTIUM D DUAL CORE 930 3GHZ עולה 1000 שח חדשים . מה אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shuliaf,

היי, אני סטודנטית לאדריכלות מחפשת נייד חזק שלא יתקע לי גם כשאעבוד על מספר תוכנות במקביל. אני עובדת על תוכנות: אוטוקאד, סקאצאפ, מאיה, סטודיו מקס, רוויט ופוטושופ. אין לי הגבלה של תקציב. מתלבטת בין macbook pro retina לdell xps15. אשמח לעזרה בנושא ממי שיש לו ניסיון או ידע במחשבים האלה. או המלצה לנייד אחר אבל משהו תותח! תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCAD, Sketchup, Lightroom - כל התוכנות בשימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Path of Exile -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ido-nava,

אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש במחיר של עד 3500 ש"ח. אפשר לחרוג עד 4000 ש"ח אם זה ממש שווה את זה. חשוב לי שיהיה i5 ומעלה, 4GB ומעלה זכרון RAM, מסך 14"-15" טאצ' עםרזולוציה כמה שיותר גבוהה (FULLHD כנראה לא ייכנס בסכום הזה), וסוללה כמה שיותר חזקה. חשבתי על המחשב ASUS S400CA-CA021H 14" שעולה סביב ה 3500 ש"ח עם מעבד i7 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9785&added=1 יש גם דגם של המחשב עם מעבד i5 שעולה כ 400 ש"ח פחות.. האם ההוספה של הכסף משתלמת בשביל מעבד i7 ? בכל מקרה ,אשמח לקבל המלצות לדגם שהכי משתלם מבחינת ביצועים וסוללה בתקציב הזה.. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, ברשותי כרגע מחשב נייד עם מעבד Dual-Core 2.3 GHz + (1+2)GB RAM DDR2 400 MHz. כפי שאתם מבינים המחשב כרגע עגלה ובקושי סוחב. אני מעוניין לקנות מחשב חדש של LENOVO עם מעבד i7-4700MQ שלדעתי הוא מצויין + 8GB RAM 1600 MHz. עכשיו השאלה שלי היא אם כמות הזיכרון שלי תספיק. נכון, עם המחשב הנוכחי אני בקושי גולש בפייסבוק והסרטין ב-YOTUBE מקרטעים מהרגע הראשון אך האם הבעיה היא ה-RAM או איטיות המערכת הכוללת? אני נוהג לטחון את המערכת בדברים מקבילים שעובדים ברמה של עשרות כרטיסיות Chrome במקביל + מולטימדיה במקביל (אבל לא משחקים). האם 8 ג'יגה של RAM מספיק לי או שכדאי לי להכפיל ל-16? האם מחשב כזה עם 8 יאפשר לי לעבוד עם גרפיקה באופן חלק ואולי אפילו לשחק בעתיד במחשב במשחקים כבדים? אשמח לעזרת…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד בעיקר לאופיס, סרטים ותכנות. לא למשחקים. תקציב - עד 5,000 ש"ח אם אתם עובדים עם אתרים ישראלים. אני מתכנן לקנות בארה"ב באיזור ה-4000 ש"ח. השאלון: רזולוציה - לפחות FHD. גודל מסך - 13. 8 ג'יגה זיכרון ו-256GB SSD - חובה. משקל - כמה שפחות. אם הייתי קונה MAC הייתי בוחר ב-AIR ולא ב-PRO. דרוש זמן סוללה גבוה? - כן! אני עובד במכירות ואני מסתובב ימים שלמים מחוץ למשרד. חובה לפחות 7-8 שעות עבודה ללא מטען. אין צורך בכונן אופטי. יציאת HDMI חובה. עדיף לא MINI HDMI. תחנת עגינה ייעודית - זה יהיה בונוס מאד גדול מבחינתי. אם אתם יכולים גם להמליץ על תחנת העגינה ספציפית אז מצוין. לא חשוב לי אחריות מורחבת. שנה תספיק. אין צורך במערכת הפעלה. אין העדפה לחברה ספציפית. אני…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by liav123,

היי, יש ברשותי מחשב נייד - Acer Aspire 6930G. אתמול, משום מה, המקלדת התחילה לא להגיב. כאשר מנסים ללחוץ על מקשי המקלדת, היא משמיעה צליל כמו של תכונת המקשים הדביקים, אך זה לא קשור למקשים דביקים. ניסיתי לחפש פתרונות באינטרנט. אומרים שם ללחוץ על מקש FN בשילוב עם מקשי ה-F: F1,F2,F3... זה לא עזר. ניסיתי גם לפרק את הבטריה וגם להפעיל מחדש את המחשב. בנוסף, הסרת מנהל ההתקנים של המקלדת והחזרתו לא עזרה בכלל. לא מעוניין בפרמוט. אשמח לעזרה, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן, החלטתי סופית להחליף את המחשב, להלן הדרישות: שימו לב שאין צורך בHD כיוון שכבר יש לי. ועקב סביבות העבודה מעדיף 16GB, עדיפות לשניי סטיקים של 8 למען שידרוג עתידי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל מהכל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבות פיתוח ומשחקים - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Shooters למינהם, אסטרטגיה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לקהילה, זו ההודעה הראשונה שלי כאן אני ממש לא מעודכן בחומרה של היום ולעולם לא הייתי מומחה גדול. קיבלתי לאחרונה מפרט מחשב לעבודת תלת מימד מאומצת ועבודה גרפית, אבל אני צריך חוו"ד נוספת מקהילה כזו שמבינה עניין והיא כמובן אובייקטיבית. התקציב שלי הוא 9K לא זקוק למסך או אביזרים נלווים, מקלדת, עכבר וכד'. החלקים הם - proccessor - intel core i7 2011 quad 3820 3.6ghz 10MB 16GB DDR3 1600Mhz HS Corsa Geil - RAM Asus s2011 p9x79 x79 - Motherboard Graphics Card - Nvidia Geforce 680gtx OC 2GB-5 Gigabyte Crosair H60 775/1155/AM3 liquid cooling Kingston V300 2.5" SATA3 60GB SSD -HD drive 1TB s2/s3 7200 32MB Toshiba Hardrive - 2nd HD drive F3 Zalman 12cm Case Fan thermaltake command…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by mrBezos,

דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i5 3550 3.3Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=15489 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12332 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13421 דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 1TB 7200RPM 32MB SATA II http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9444 כונני SSD: Crucial Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=1485…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, אני תמיד שב לכאן בענייני מחשב, לא אחת חברי הפורום עזרו לי בנושאים השונים ואני שב לכאן מרוצה כמו תמיד, אחי רוצה לרכוש לפטופ עד 2000 ש"ח, שימושיו ודרישותיו אינן גבוהות במיוחד: -סרטים -גלישה מרובת טאבים (אני מניח שאז עדיף 4GB זכרון?) -15" מסך, רוב הזמן הנייד יהיה בבית, אך לעיתים יצטרך גם להתנייד איתו. ראיתי בעמודים אחורה המלצה פה ושם לאיזה אסוס כלשהו, אך לא המלצה גורפת. לי אישית יש התנסות טובה עם ניידים של אסוס או דל, הייתי שמח אם היה מדובר באחת מהחברות האלו, אך כמובן שאין זאת חובה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ZpoWer,

לוח אם: Mainboard: Gigabyte EP45-UD3L - Socket 775 צ'יפסט: Chipset: Intel P45 מעבד: Processor: Intel Core 2 Quad Q9400 @ 2.66GHz - Yorkfield 45nm Technology זיכרון: Physical Memory: 2x2GB DDR2 @ 533MHz Mushkin XP Black Frostbyte Series כרטיס מסך: Video Card: NVIDIA GeForce 9800 GT 512MB דיסק קשיח: Hard Disk: Western Digital WDC WD5000AAKS-00V1A0 - SATA מסך: Monitor Type: LG Electronics W2486 - 24 inches מארז: ‏Case: Antec Nine Hundred Two V3 Mid-Tower Gaming Case מבקש הערכת מחיר למחשב שלי, בנוסף לקראת ההשקה של Crysis 3, אני מעוניין להריץ את המשחק באיכות הכי גבוהה שניתן ואשמח לקבל עזרה עם שדרוג המחשב או אם צריך בקניי…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Bogy,

שלום חברים, אשמח לקצת עזרה בנושא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לבית, בעיקר גלישה וסרטים, מידי פעם משחק או שתיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? פירוט למטה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי, אבל כמה שיותר שקט יותר טוב (עדיפות לביצועים). 6. האם מתוכנן א…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם, הדרישות הן כאלה: 1. אפשרות לחבר עד 4 מסכים במקביל. כרגע יש שני מסכים, שניהם מחוברים ולשניהם יש חיבור DVI+VGA. 2. תקציב של עד 2000 שקלים עם סטיה של 200 לכל היותר. 3. אין צורך בכונן אופטי. 4. לא חשוב מאיזה חנות, חשוב שיהיה מאיזור ראשון לציון והסביבה. 5. המחשב מיועד למסחר בבורסה. 6. אין צורך בציוד הקיפי. 7. חשיבות השקט במחשב: 5 8. לא מתוכנן OC. 9. אין צורך במערכת הפעלה. 10. אין צורך בהרכבת המחשב בחנות אלא אם כן זה ללא תוספת תשלום. 11. לא צפוי שידרוג כבד בעתיד. 12. חשוב המחשב יחזיק מעמד ב-4 שנים הקרובות מעמד מבחינת ביצועים. הנה מה שהרכבתי עד כה מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪545 קירור למעבד…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אהלן חבר שלי קנה את המחשב הנ"ל https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12954 פירמט אותו ובטעות פירמט גם את הדרייברים המותקנים עליו. הוא התקין מחדש עותק (חוקי כמובן) של win 7 home ועכשיו הוא לא מצליח להתקין את הדרייבר של הוויירלס הפנימי. ניסנו לחפש WiFi 802.11b/g/n driver ולהתקין אבל המחשב עדיין לא מזהה את החומרה. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. 1) התקציב שלי הוא 2500, אפשר לחרוג עד 3000, אבל רצוי שלא.. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס, סרטי HD ׁ(יחובר גם לטלווזיה 36 אינץ'), משחקי רשת (אני מוכן להתפשר על גרפיקה בינונית-נמוכה) והכי חשוב תכנות (אני עובד עם eclispe, ויז'ואל סטודיו [פרוייקטים יחסית כבדים], אימולטורים של אנדרואיד וכ'ו). * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? האמת לא אכפת לי לסחוב 3 קילו.. או אפילו 4.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני צריך לפחות 4 שעות של זמן סוללה, אני טוען אחרי הזמן הזה וממשיך לעבוד.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI רצוי, ESATA לא חייב. * בלוטות? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 500G * כונ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Psy,

האם ישנה אפשרות להרחיב אחריות למשל ב HP, אחרי הקנייה של המחשב נייד ? ז"א מחשב נקנה עם אחריות לשנה, האם אני יכול דרך HP להוסיף כסף ולהרחיב את האחריות ? איך זה עובד.. ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by minkmink,

שלום, רכשתי אתמול את האסוס U31, שהמליצו לי עליו כאן, ואני מאוד מרוצה, חוץ מבעיה אחת. החל מהפעם השנייה שהפעלתי את המחשב, מופיעה לי ההודעה הבאה בכל הפעלה מחדש: ACMON Error Failed to prepare Critical file! Chameleon Engine out of service! אני לוחץ ok וההודעה נעלמת והכל בסדר, אבל ההודעה ממשיכה להופיע. מחקירה קצרה באינטרנט הבנתי שזה בעיה במחשבים של אסוס, אבל לא ממש הבנתי איך פותרים אותה. למישהו יש נסיון? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם! אחותי מחפשת מחשב חזק למטרת עריכה ועיצוב. היא חייבת מחשב נייד ולא נייח, זאת הסיבה שפרסמתי בפורום הזה. הדרישות שלה הן כאלה: מעבד חזק, I7 הארדיסק גדול - 500 ג'יגה ומעלה כרטיס מסך חזק עם אפשרות ל open GL זיכרון 4 ג'יגה ומעלה מבחינת גודל המסך - 15.4 ומעלה משקל - לא חובה שיהיה קל מאחר והוא לא למטרת ניוד כל כך התוכנות שהיא תשתמש בעיקר הן - after effects, premiere, flash, illustrator, Photoshop וכמובן אופיס ואינטרנט ומוזיקה. אני אשמח לקבל הצעה למחשב שיתאים לה. התקציב כרגע לא מוגבל מאחר והיא לא יודעת כמה צריך להשקיע על מנת לקבל מחשב אשר יעמוד בדרישותיה. כמובן שכדאי שהמחשב יהיה עם אחריות רחבה אם אפשר. המון תודה לעוזרים, מורן.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ndnd,

אהלן כרגע יש לי Q6600 לוח P35 DS3L 8800GT ספק של CORSAIR HX520 מארז CM690 מסך 19' אני מעוניין לשדרג את המחשב לקראת BF3, MW3, RAGE וכל המשחקים שעומדים לצאת מה אתם אומרים על זה? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1159 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-D3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪503 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪157 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE כמות: 1 - מחיר: ₪911 סה"כ: ₪2730 . המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן ה…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.