ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
היי פורום! אני תקוע כרגע בארה"ב ואני חייב לקנות מחשב חדש. (הדיבור הוא על לפטופים בלבד) עשיתי סקר שוק די משמעותי, אני מחפש סוס עבודה לגיימינג וגם לעבודה שדורשת עיבוד כבד. מכל המחשבים שראיתי, זה שנראה האיכותי, אמין וחזק ביותר הוא ה Razerblade 15 Advanced החדש, עם RTX 2080 SUPER. אני די משוכנע כבר, הבעיה היא כזאת: Ryzen. אין עדיין לפטופים של רייזן עם כרטיסי 2070 או 2080 בכלל. הבעיה שאני לא מצליח להביא את עצמי להיות בטוח בקנייה הזאת, במחשבה שאולי עוד שבוע, שבועיים, חודש, יכריזו על לפטופים חדשים עם GPUs High Shelf עם מעבדי רייזן, ואני אפספס 10%-20% ביצועים (אולי אני טועה) על קנייה שלא בזמן. מה דעתכם? אשמח לדעת, בעיקרון אני מתכ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המצב הוא כזה: יש לי מחשב נייח ובנסיבות טראגיות המסך הלך קאפוט...וכרגע אין לי זמן או חשק לקנות מסך חדש... מה שכן יש לי זה מחשב נייד, מסיבות כאלו ואחרות אני עדיין צריך את המחשב הנייח פועל (עם מסך) לניד שברשותי יש יציאת VGA ולי יש כאבל VGA (לא מהמסך) אני יודע שהיציאה הזאת נועדה כדי להעביר את התמונה שרואים על מסכו של הנייד למסך אחר... השאלה היא כזאת: האם אני יכול להפוך את התהליך ? ובעצם לחבר את המחשב הנייח ולחבר אותו בעזרת כבל VGA לנייד ובעצם להשתמש בנייד בתור מסך? (הנייד כרגע לא ברשותי אז אין לי את היכולת לבדוק זאת בעצמי)
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב פיתוח תוכנה, הרבה בניית תוכנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VIRTUAL BOX, VISUAL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הי כבר שבוע בחיפושים אחרי מסך מחשב שיענה לדרישות (ולמגבלות) שלי. נסגרתי על שלושה סופיים ולא יודעת להכריע. אשמח אם מישהו שמבין, התנסה ויוכל לעזור.. כבר הזמנתי מחשב ורק מתעכבת על מסך. רציתי מסך 24 IPS שמתאים לעבודה ממושכת, אך אני מוגבלת בתקציב של 750. רוצה לרכוש שני מסכים לעבודה במקביל. מצאתי את הדל SE2416H שלא ברור לי כל כך מההמלצות ביוטיוב על טיבו דל S2415H שממש משבחים ביוטיוב אבל המסך מבריק ולכן לא סגורה שיהיה מתאים לסוג העבודה שלי אחרון 24MP67HQ-P LG (שהתלבטתי בינו לבין הסמסונג) ושאלה אחרונה, האם יש מה להתעקש על מסך כמו דל מסדרת U עם הרגלית המתכווננת וחדות, למרות שהמחיר שהם מעל ומעבר לתקציב שלי? מנסיון של…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב שמיועד בעיקר למשחקים, בתקציב של בסביבות 5000 ש"ח. הרכיבים הדרושים לי הם מעבד, זיכרון, לוח אם, כרטיס מסך וספק כוח - ביתר אני משתמש מהמחשב הנוכחי. אני מתכוון לקנות דרך זיגזג ופניתי אליהם בבקשה להמליץ לי על 2 מפרטים. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי האופציות וכמובן כל הצעה לשינוי שתעלה בראשכם. אפשרות א': אפשרות ב': תודה רבה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט הקלטות צריבות וכו' * גודל המסך? לא קריטי * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם:
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, רציתי לשגרג את המחשב שלי, אז קניתי כרטיס מסך חדש Radeon 6990. לאחר הקנייה כשרציתי להרכיב אותו, התבררו לי שני דברים: 1)הספק כוח שלי חלש מידי ולכן הכרטיס לא יעבוד (450W) 2)המארז שלי קטן מידי ועם קירור מינימלי וזה לא יהיה בריא לחומרה שאני מתכוון לשים שם. אז קניתי ספק כוח מסוג Aurom Pro 80 Gold בעל 1200W, וגם הזמנתי מארז חדש מדגם Zalman Z11 Plus. לאחר הקנייה של המארז והספק כוח החלטתי שעליי לשדרג עוד דברים, ולכן קניתי כונן SSD בעל קיבולת של 128GB, ועוד שני כרטיסי זכרון RAM של 2x8 GB 2133 MHz. עכשיו מסתבר שהזכרונות האלנ אינם תואמים ללוח אם שלי, שהוא תומך בדור מעבדים וזכרונות ישן (תושבת מעבד 775, וזכרונות DDR3 1333MHz) סוג המעבד הוא Intel Quad 2 Core 2.6 GHz, הזכרו…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בניתי מפרט ב- 4500 ש"ח, מפרט למשחקים ברמה גבוהה, עם I5 וכרטיס מסך HD5850. רציתי לדעת מה דעתכם עליו ואם הרכיבים מתאימים למערכת, אם זה עוזר, אני עושה את הקנייה בKSP Core i5 750, s1156, 8MB Box 1040 ש"ח- מעבד P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 700 ש"ח- לוח אם 2x2GB Patriot Viper II Dual Channel 525 ש"ח- זיכרון (אני לא בטוח שהוא תומך בלוח אם אז חשוב לי שתבדקו את זה) HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1380 ש"ח- כרטיס גרפי Slip Stream 12cm Case Fan 45 ש"ח- מאוורר CM 690 365 ש"ח- מארז 650W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan SS-650HT 505 ש"ח- ספק סה"כ 4560 ש"ח תודה לעוזרים, זה יחסית דחוף כי אני קונה את המחשב בעוד פחות משבוע וכבר הזמנת…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למחשב עבודה (פיתוח) ב 3000 ש"ח. המחשב יריץ MATLAB וסביבות לתכנות אתרים ואפליקציות אנדרואיד. לא צריך מסך. מספיק כרטיס גרפי און-בורד. צריך 8 GB זיכרון (לפחות). אפשר לוותר על דיסק SSD כדי לחסוך בעלויות. מספיק דיסק 500 GB. אני מעדיף מעבד אינטל. לא צריך כונן אופטי. צריך מקלדת ועכבר. אני מניח שזה מפרט לא סטנדרטי ...... מקווה שתוכלו לעזור. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי השבוע את המחשב מהסדרה הנ"ל עם המפרט הבא: i5-4210U 4GB DDR3L 1600Mhz 500GB 5400RPM + 32GB mSATA SSD אני מעוניין להחליף את הכונן בSSD. בחנות שממנה רכשתי את המחשב אמרו לי שאני יכול לשים רק msata. לאחר שיטוט קצר באינטרנט אני רואה שיש אפשרות להוסיף SSD msata או להחליף את הכונן הקיים שהבנתי שהוא בחבור SATA רגיל. שאלתי היא אם כל כונן SSD יוכל להיכנס במקום הכונן הקיים. ובמידה ואחליט לשים SSD msata, האם כאן כל SSD בחיבור msata יתאים?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. שני המחשבים הללו די דומים במפרט וגם במחיר. אז: מצא את ההבדלים! איזה מביניהם עדיף? המחשב הראשון: HP Pavilion dv6880ej http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3672909-3745762.html מעבד Intel® Core 2 Duo processor T9300 2.50 GHz , מטמון של 6 MB ברמה 2 כונן דיסק קשיח SATA Hard Disk Drive 320 GB 5,400 סל"ד זיכרון סטנדרטי 3072 MB כרטיס מסך NVIDIA® GeForce 8400M GS משקל 3.10 ק"ג (6.87 ליבראות) לשאר המפרט ניתן להכנס ללינק אבל זה בגדול... המחשב השני: HP Pavilion dv5-1000 Entertainment Notebook PC http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/321957-321957-3329744-64354-64354-3744188.html מעבד Intel® Core 2 Duo Process…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734162 מעבד סוג המעבד: Intel Dual Core מהירות המעבד: 2.6GHz דגם מעבד: E5300 זכרון מטמון cache: 2MB מהירות FSB: 800Mhz אחריות למעבד: כל החיים לוח אם דגם: Intel® Cornerfield סוג ציפסט: INTEL G41CN מהירות FSB: 1333Mhz כרטיס קול משולב: High Definition Audio 5.1 כרטיס רשת: intel 10/100 יציאת PCI Express X16 לכרטיס מסך: כלול יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת S.ATA: 2 USB 2.0: 6 כרטיס מסך משולב: INTEL Graphics Media Accelerator X4500 אחריות ללוח אם: 3 שנים זכרון סוג: DDR II נפח: 2048MB מהירות: 800Mhz אחריות: 3 שנים דיסק קשיח נפח איחסון: 160GB מהירות: 7200RPM טכנולוגיה: SATA II זיכרון מ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטרות המחשב:: וירטואליזציה * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? 1366X768 * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G/7200RPM * כונן אופטי? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם מתאפשר רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * אם ישנה אפשרות להוספת SSD בעתיד, MSATA ודומה, רצוי. !- בבקשה להתייחס רק למחשב נייד לצורך וירטואליזציה, אופטימלי עד כמה שניתן. בתודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני עומד לרכוש נייד עיסקי לבן אדם מבוגר, לכן חשוב מסך 15" שימושים מצגות/אופיס/אי-מייל/אינטרנט/סקייפ (לא משחקים) חשבתי על לנובו SL500 שהומלץ כאן, אבל ראיתי את HP Pavilion dv5-1130ej http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3819745.html מה דעתכם עליו (בפני עצמו ולעומת SL500)? כמה זמן מחזיקה הבטרייה שלו? היתרון הגדול שלו על הלנובו הוא משקל קל יותר (בנוסף גם דיסק יותר גדול ועוד 1GB RAM - אבל זה פחות חשוב) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי בזמנו קניתי ssd של samsung שהגיעה עם תוכנה קלה נוחה ואמינה לעשות clone יחד עם הווינדוס לשדרוג דיסק קשיח בלפטופ. ניסיתי למצוא דיסק קשיח לא של סמסונג( קצת יקרים היום) עם תוכנה כזו. אבל לא מציינים במפרטים אם כולל תוכנה או לא. מישהו מכיר מוצר כזה ויכול להמליץ עליו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). kodi ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod, fifa, pes -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם\ן, כבר שאלתי בעבר מה ההבדל בביצועים בין ניידים לנייחים עם חומרה דומה, אבל כשקרוב הרגע לרכישת נייד חדש, יש כבר שאלות קונקרטיות יותר. המחשב הנייד שלי, שגוסס כבר כמה שנים (Dell studio 1747) לאחר שירות נאמן, יוחלף בקרוב במחשב נייד אחר. השימושים העיקריים הם עריכת תמונות ווידאו, אולי קצת רנדור בתלת מימד (והרבה יישומים פתוחים בו זמנית). מצד אחד אני מניח שיש צורך בחומרה חזקה בדומה למחשבי גיימינג, אבל מצד שני אני מניח שיש צורך בכוח עיבוד שהוא לאו דווקא מחויב המציאות בגיימינג, שם עדיף להשקיע יותר בכרטיס מסך חזק. ההתלבטות שלי היא בין מעבד מרובע ליבות כדוגמת i7-7700 שאמנם רץ במהירות שעון גבוהה יחסית לבין i7-8750H שעובד בתדר נמוך יותר,…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז אני לא צריך שום ציוד היקפי (ראו מפרט.) אני לא צריך כ.מסך (ראו מפרט) במקרה שאני כן ארצה אחד חדש אז זה כבר אני אקנה לבד(R9500 PRO שיגיע לארץ שוב.) axp 2400 asus a7n8x xtreme ddr 256mb 333mhz 2700 wd 80gb 8mb buffer teac floppy - will be painted to black !!!! enermax fs-710b TT volcano 7 plus ------------------------- סה"כ 4398 ! אז כמה שאלות : 1. כמה נראה לכם אני אקבל ב-3DMARK עם מערכת כזאת ? (8000~ ?) 2. אני מתלבט אם להוריד את המעבד ל-AXP2000 ולהוסיף עוד 256 זכרון, מה יותר חשוב ? עוד קצת MHZ או עוד 256MB 3. על הזכרונות (XTREME DDR) יש היטסינק או שלא ? הצעות ושיפורים התקבלו בברכה ! ותודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז אחרי שעות של בחירת חלק חלק הגעתי למה שתראו פה, האם יש אפשרות לצמצם הוצאות ? לשדרג רכיבים ? אני אוסיף את השאלות מהמפרט על כל מקרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום, 5000 נראה לי מספיק כסף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FALLOUT 4, SWTOR ועוד כל מיני משחקים שיצאו לאחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב (: * מטרות המחשב? עבודה משרדית וגיימינג. * גודל המסך? 13.3/14 אינץ'. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? לא משנה כל כך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות, עדיף לא לעבור את ה-2.4 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 7 שעות בשימוש קל-בינוני (גלישה באינטרנט, אופיס וכו'). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? המינימום הוא 500GB, רצוי אפילו יותר. * כונן אופטי? לא חובה, אבל עדיף שיהיה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell, Lenovo, HP. * כל דריש…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר -רזולוציה 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מתלבט בין 2 הדגמים, המחיר כמעט זהה. Asus ZenBook UX310UA vs Asus Zenbook UX330CA ההבדל במעבד,ל M3 יתרון בשקט ובאורך חיי סוללה. ל I7 בביצועים. למרות שעל הנייר אין הבדל גדול בביצועים לפי מה שראיתי, אולי אני טועה. עיקר השימוש במחשב זה אינטרנט, לימודים, סרטים ואולי ממש קצת עריכת בפוטושופ לתמונות של הילדים. אשמח מאוד לשמוע את דעתכם. תודה נ.ב חוץ מזה עניין הגודל קצת מטריד, כרגע עובד על 14.1" והוא מעולה, האם 13.3" משמעותית קטן?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב לאחותי, ושבאמת יהיה מחשב אמין, דיסק קשיח לדוגמה 500GB יספיק לדעתי, שיהיה מעבד טוב וזיכרון מספיק פשוט שהמחשב ירוץ לה ולא יהיה דפוק, היא משתמשת באינטרנט, בתוכנות קלות, שומעת מוזיקה ורואה סרטים. אין צורך פה לדעתי בכרטיס מסך (זאת אומרת מובנה יספיק לא?) ולא צריך כונן אופטי או כל ציוד היקפי אחר.. עד 2000 שקל. זהו עריכה: לפי החוקים: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לשפר איפה שצריך כדי להשתמש במלוא התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית,אינטרנט,מוזיקה, בסיסי מאוד. א) תנו דוגמ…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב עד 6500, חריגה עד 7 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש בידי ספק antec hcg650w gold אם יש צורך לרכוש חדש ארכוש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שלא יהיה צפוף מדי או גדול מדי, rgb יתקבל בברכה 7. האם האם יש צורך לכלול …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX מחיר: 1190 ש"ח. קירור: Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Heatsink מחיר: 315 ש"ח. זכרונות: OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 ReaperX HPC 4-4-3-15 OCZ2RPX800EB4GK מחיר 899 ש"ח. לוח אם: ASUS Striker II Formula NVIDIA nForce® 780i SLI chipset LGA 775 מחיר: 1575 ש"ח. דיסק קשיח: Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS מחיר: 499 ש"ח. כרטיס מסך: INNOVISION Geforce 9800GTX 512MB DDR3 PCI-E מחיר: 1630 ש"ח. מאוורר לקירור: Zalman Case Fan ZM-F3 120mm מחיר: 51 ש"ח. סה"כ: 6,159 ש"ח. אני יודע שהלוח אם "לא משתלם", אבל אני רוצה בעתיד שתיהיה לי אפשרות לשדרג מבלי להחליף יותר מידי חלקים. מטרת השידרוג היא למשחקים כבדים ול-O…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-