ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (אם אפשר :)) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SQUAD, FIFA17-18, ARMA, GTAV, PAYDAY2, משחקים כבדים נוספים עם צריכות גראפיות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P לדעתי, אם יש אפשרות ל4K בתקציב (שקשה לי להאמין) אפשר -לאיל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה דוד שלי הביא לי מארצות הברית לפטופ Toshiba A665-S6081 עם רמקולים של הרמן-קרדון. לצערי הרב יש בעיה בסאונד בצד השמאלי הן רמקול או באוזניה שמאלית כאשר מחברים. יש מין רעש רקע כזה מה שנקרא רעש לבן (דומה לרעש שיש כאשר יש שלג בטלוויזיה רק הרבה יותר חלש). ניסיתי להחליף דרייברים (REALTEK) ולצערי לא עזר. מבקש את עזרתכם.. תודה מראש לכל עונה!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בלמצוא מחשוב, להלן הדרישות. זה מחשב שאמור להחזיר אותי ל3-4 שנים הקרובות (תואר ראשון בהדנסת תוכנה). אני הולך לתכנת די הרבה בשנים הקורבות אז צריך מחשב עם יכולת עיבוד חזקה (I7) חובה: 15.6 אינצ' ויותר. I7 8-16GB RAM (SSD (250GB מקלדת מלאה Full HD כרטיס מסך סטנדרטי פלוס סוללה שתספיק לפחות ל5 שעות. אין צורך להתחשב בעלות של מערכת הפעלה. חשוב לדעת שאני אקנה אותו בארצות הברית אז האחריות (world wide) חשוב. תקציב - 1300$. תודה רבה לעוזרים!! - - - תגובה אוחדה: - - - היי, כרגע הכיוון הוא ל : [h=1]Lenovo Y50 4K 59425943 15.6"[/h]Link מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אח שלי סטודנט להנדסת אלקטרוניקה ועובד עם יישומים כבדים כגון MatLab וכן הוא עובד עם Pspice וכו'. בכל אופן הוא זקוק למחשב חדש אח במסגרת תקציב של 3000 ש"ח בערך מסך כבר יש לנו היינו מעוניינים במחשב נייד משומש, כזה של חברות שמשכירות לסטארט-אפים ואח"כ מוכרות אותם כי החברות פושטות את הרגל. עבור מחשב נייד מן הסתם נשלם עד 4000 ש"ח. מישהו מכיר כתובות? וגם יש לי שאלה נוספת, האם המחיר הבא שווה את המפרט הבא: AMD athlon 2000 xp+ Motherboard: gigabyte 7vaxp (creative sound blaster 5.1 Live!) cdrw: Lg 48*24-*48 graphics: nVidia Gforce 2 mx400 64mb Segate H.d.d 60 gb 7200 rpm מקלדת עכבר רמקולים כונן דיסקטים סטנדרטיים וכו'. אנא חוו דעתכם... :smoke:
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד עם הארד דיסק שישלף בקלות כלומר שאני יוכל להוציא ולהרכיב אותו בקלות חיפשתי הרבה זמן דגם של מחשב כזה ולא מצאתי תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב.... חבר שלי צריך מפרט לצרכים הנ"ל. מה שהוא צריך זה: מארז, לוח אם, מעבד, זכרון וארד דיסק. כרטיס קול הוא משיג מהמכללה שהוא לומד בה.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בן-דוד שלי מחפש מחשב נייד שיחליף את המחשב הנייח שלו ויהיה נוח להעביר אותו לעבודה וחזרה. רוב השימושים יהיו משחקים אך גם חשוב שיהיה HD גדול לסרטים וסדרות שהוא רוצה לקחת איתו. עכשיו לגבי הקנייה, הקנייה תתבצע בארה"ב וקרוב משפחה יביא לו את המחשב, לי יש כמה שאלות בנושא כגון: א. אחריות בינלאומית תקפה בארץ? ואם כן של אילו חברות? ב. מישהו ניסה פעם להעביר מחשב נייד בשדה התעופה? ג. במקרה ולא מצליחים לחמוק כמה משלמים? ד. האם לדעתכם שווה לקנות בארה"ב או שכבר עדיף לקנות בארץ בכ6000 ש"ח? תודה רבה, גלעד.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא דרוש ציוד היקפי OC דיי רציני הולך לשחק על זולוציה 1920X1200 איך? AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤961 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1116 Scythe Mugen 2 - Infinity, יחידות 1 ¤206 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1015 Gigabyte MA-770-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤410 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 A-DATA 4GB Kit CL4 DDR2 800Mhz vitesta, יחידות 1 ¤327 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=48 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ¤281 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 GigaByte GeForce GTX275 896MB HDMI PCIe, יחידות 1 ¤1202 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=870 ANTEC…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני טס לאוסטרליה בזמן הקרוב לשנתיים לחיות שם ואני מפיק מוזיקה אלקטרונית בעיקר. אני עובד על קיובייס עם המון צאנלים ופלאגינים כבדים. אני צריך מחשב שיהיה נייד ולא כבד מדי אני הולך לטייל קצת. זכרונות 16MB מינימום עם עדיפות ל 32 המחשב ישמש גם לגיימינג בין השאר כמו באטלפילד 4 בגראפיקה גבוהה מינוס. וינדוס מקורי שיגיע עם המחשב. (אם זה לוקח הרבה מהתקציב אפשר לוותר) רוצה כונן SSD 500 גי'גה מינימום + הארד דיסק לפחות של טרה למחשב. אין צורך ביציאות מיוחדות ואין צורך בסידירום. שיהיה כמה שיותר דק. את המחשב יכול להיות שאחבר לעוד מסך ככה צריך שיהיה חיבור. שלא יתחמם מהר קראתי שהרבה מהמחשבים כמו אליין וור ושיט מתחממים מהר מאד. זמן סוללה יחסית נורמלי לא בזמן משחק אלא יותר במוזיקה וגלישה. לא …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה יותר עדיף היעוד הוא משחקים
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המפרט העיקרי של המחשב שלי,מה דעתכם עליו? למה הוא טוב(משחקים,אינטרנט,סרטים)? ואיך הוא בכלליות? AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card Creative AUDIGY 2 Platinium Retail Sound Card Logitech Z-560 TNX/400W 4.1 Speaker System DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case 17" LG Flatron 774FT Blue Monitor
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש. אני סטודנט, אז השימוש העיקרי של המחשב הוא אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים וכו'. פעם הייתי משחק המון במחשב, היום כמעט ולא בגלל שאין לי זמן. פעם הייתי יודע די טוב מה הולך עם החומרה, הייתי מכיר כרטיסים, מעבדים וכו'. היום בעיקר בגלל הצבא הלימודים ועוד הרבה דברים אין לי מושג כל כך מה הולך עם החומרה ומה נחשב ליותר או פחות טוב. אני רוצה לבקש שני מפרטים: (עבור כל מפרט עניתי על סט השאלות בנפרד) תודה רבה. המפקט הראשון: מחשב לסטודנט שכולל את השימושים שכתבתי למעלה (אופיס, קצת תכנות SQL ותכנות אחר, אינטרנט, מוזיקה וכו'). במפרט הזה ניראה לי שתכניסו כרטיס מסך מובנה או כרטיס מסך שלא מיועד למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנס…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי שהתעכבתי עם רכישת ה ispiron 1520 של Dell לצורכי עריכת וידאו ועריכת תמונות (Photo Shop) וכעת המחשב הנ"ל לא נמצא במלאי או זמין להספקה אני מחפש פתרון אחר. אני דיי בכיוון של Dell כי יש לי חברים מרוצים ונראה לי שהמפרטים שלהם שווים ביחס עלות-תועלת. חשבתי ללכת על ה Vostro 1520 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1500.htm שנראה דומה מאד ל ispiron 1520 . עשיתי חיפוש וראיתי המלצות ללכת על ה ispiron 1525 במקום. פחות חשוב לי יציאת HDMI יותר חשוב לי כרטיס מסך טוב, מעבד מהיר, תגובה מהירה והרצה של מספר תוכנות במקביל, יציאת וכניסת firewire ויציאה למסך חיצוני כלשהו. על ה Vostro 1520 חשבתי להוסיף הארד דיסק 7200 RPM. ולהתקין Windows XP PRO. מה דעתכם? האם הוא אמור…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב לבן שלי, בן 11 ומשחק GTA ופורטנייט. אני מעדיף שיהיה לו מסך גדול 17.3" אך לא חובה המחשב חייב להיות עם חיבור רשת ולכן נשארתי עם המחשבים האלה: https://www.amazon.com/dp/B072MTXBLM/ref=psdc_13896615011_t2_B074VLX5XV https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834316593 https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIAHJM7X04498 אשמח לחוות דעתכם או למוצר אחר טוב שאתם מכירים. טווח מחירים - בסביבות 1000$ לא יותר מ1200$ אחסון מינימלי חצי טרה יכול להיות Refurbished אך לא open box בסינון שעשיתי הגעתי לזה: https://www.newegg.com/PCs-Laptops/EventSaleStore/ID-44?N=10016773…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5K כנראה לא במזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - בעיקר למשחקים, אחר כך לסרטים\סדרות ולבסוף לעבודות על PhotoShop וסתם דברים משרדיים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - כרגע לא, לגבי המסך אפרט בהמשך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - רק צריך צורב DVD אם אפשר, אם ה100-15…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד גמיש : 1. מקלדת מתפרקת או מתקפלת, כך שיהיה נוח לעבוד איתו באוטובוס. 2. מסך מולטי- טאצ'. 3. מסך 13-15 אינץ' כדי שיהיה נוח גם כמחשב שולחני. דרישות: 1. ssd - לא חובה אבל כדאי שיהיה. אם יש ssd, לא חייב אחסון נוסף. 2. שיוכל להריץ תוכנות גרפיות, כמו פוטושופ, לייטרום ואילוסטרטור. 3. אם יכול להריץ תוכנות יותר כבדות לעריכת וידאו, זה יהיה מעולה אבל לא הכרחי. תקציב: לפי המחירים של ארה"ב, כי אני מזמין משם. 800 דולר פחות או יותר. אשמח אם ההמלצה תהיה על מחשבים שיש במלאי של b&h, או חנות אמינה אחרת בארה"ב. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום - - - תגובה אוחדה: - - - אין לי מושג למה זה לא פרסם הכל אבל מזלי ששמרתי! הנה: אני מעוניין להתחדש בלפטופ חדש מאחר ושלי כבר לא זז (לצורך הדגמה: שורות אלו נכתבו במרווחים של שנייה וחצי האחת מהשנייה כי מהר יותר הוא מפספס אותיות....) הקטע הוא שניסיתי את מזלי למצוא אחד לבד אבל בגלל שיש כל כך הרבה דגמים טבעתי ואין לי מושג באיזה לבחור דבר נוסף הוא שאני מרבה לבקר באירופה ובארה''ב ככה שיש לי גישה גם לדגמים שאין בארץ המחיר מתבסס על התקציב שאני מוכן להשקיע (כאמור 700יורו\800דולר\3000שקל) אני כן גמיש רק במקרה שהדגם ממש מומלץ ככל הנראה שאני אקנה את הכלי בחו''ל (פשוט יותר זול...) אז יש יותר אפשרויות... טוב אז ככה: * מטרות המחשב? עבודו ת משרדיות (אינטרנט ואופיס), מש…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
את המחשב ניתן יהיה לרכוש ב-36 תשלומים ללא ריבית. חבילת המחשוב לתלמיד כוללת מחשב נייד Hasee הכולל צג 10.2 אינץ', דיסק קשיח 120GB, זיכרון 1GB, מערכת הפעלה Windows XP, תקשורת אלחוטית ותוכנת Office 2007 Home & Student 1Y Pre Payd Edition. המבצע יחל ב-1 בספטמבר. האם כדאי? מחיר לעומת התמורה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, שאלתי היא האם המחשב הזה שווה במונחים של : עלות - תמורה. מבחינת צרכים הוא עונה על צרכי : אופיס אינטרנט וכאלה. ניתן לקבלו ב24 תשלומים שזה גם שווה ערך לכסף. ואם לא הוא אז אשמח לאפשרויות נוספות? אלון
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי ? 4K א( האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ? לחסוך ב( במידת הצורך עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - ? 300 ₪ 2. מה שימושי המחשב )לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה ) צפייה בסרטים סדרות שימוש פשוט באינטרנט וגם שיהיה חזק לעתיד לצורך לימודים א( במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש )מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה ). ב( במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : - אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . לא מיועד למשחקים - מהי הרזולוציה הטבעית )מקסימאלית( של המסך שיחובר למחשב )ניתן לציין גם גודל מסך ). - לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב )נמוכות/בינוניות/גבוהות )? 3. האם יש צורך בציוד הקפי )לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אחרי הפעם האחרונה שביקשתי פה מפרט השתנו קצת דברים ובסוף התקציב גם גדל אמממ חשבתי על שני מפרטים שההפרש עלות ביניהם הוא בערך 900 שקל... די התלהבתי מהכפול ליבה שלא ממש יקר של אינטל, וההבדלים בינו למעבד השני אמנם לא גבוהים (בערך אותו דבר אני חושב) אבל חשבתי לקחת עכשיו כפול ליבה כדי שיתמוך בעתיד במשחקים עם תמיכה בכפולי ליבה מפרטי אינטל: דגם מחיר כמות Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 1770 ¤ 1 ASUS P5WD2 PREMIUM 1450 ¤ 1 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 880 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 580 ¤ 1 LEADTEK WinFast PX6600GT TDH Extreme 128MB DDR PCI-EXPRESS 1150 ¤ 1 NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 325 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 An…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(ללא OC) השימוש: כפי שכתבתי בכותרת, בעיקר ל-MATLAB (סימולציות כבדות לעיתים) עם אפשרות לעבוד במקביל (בזמן ש-MATLAB רץ) עם וורד ו/או פיירפוקס, ואם אפשר אז גם ווינאמפ ברקע. מתכנן לעבוד עם המחשב מספר לא מבוטל של שעות, כל יום, כך שרצוי שיהיה שקט באופן סביר (לא בהגזמה, אני לא אולפן הקלטות), וגם רצוי שהמסך יהיה נוח לקריאה/כתיבה ממושכת של טקסטים (יש בכלל מסכי LCD שלא עומדים היום בדרישה בסיסית כזו, בהנחה שהם מחברה מוכרת?) זה המפרט: Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 3Mb 1066mhz BOX, יחידות 1 ¤660 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4160 Arctic Cooling Freezer 7 LP, יחידות 1 ¤95 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3668 GIGABYTE GA-EG41MF-S2H Intel G41, יחידות 1 ¤…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקע שוב ושוב בצוואר בקבוק בעבודה על הסימולציות שלי לתואר השני בהנדסה. פעם אין מספיק זיכרון (אני עובד עם 16 ג"ב RAM) והעיבוד יכול להיות הרבה יותר מהיר (i5 3210M). מדי פעם אני גם נתקע באיזה מאמר שבו מממשים את הנושאים שאני חוקר יחסית מהר באמצעות עיבוד על CUDA במקום על CPU. כל ההקדמה הזאת זה כדי להסביר את החשק והמוטיבציה למפרט המטורף. בינתיים אין לי את התקציב לזה, אבל אולי אולי יגיע איזה גרנט וניתן יהיה לממש.. אני עובד עם MATLAB ו- c++ . לא מתכוון לבצע OC. בכל מקרה, הדגש הוא על הזיכרון (כמה שיותר מבלי להכנס לקטגוריית השרתים) וכוח העיבוד המקבילי (גם CPU וגם CUDA). זה המפרט: מעבד:[..] INTEL 3930K : CORE I7, S2011, 3.2GHz , "SROKY" - TRAY ₪2643 לוח אם: [..] ASUS P9…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג עד ל 6000! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בכלל! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS GO. RAINBOW SIX , ועוד משחקים שעתידים לצאת שכחתי שמות כרגע. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כולל הרכבה כולל הכל צריך עזרתכם
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-