ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת איך ניתן לבדוק פרטים על האחריות . איך ניתן לדעת לכמה מזמן האחריות , האם כתוב 3 שנים ?(במידה והמחשב מהיבואן) איך ניתן לדעת שהמחשב נקנה מהיבואן , האם באתר של אסוס http://support.asus.com/download/options.aspx?SLanguage=en&type=4 בפרטיי האחריות יופיעה שהאחריות היא של ronlight ל3 שנים? תודה לעוזרים ומראש לתותח שהפורום בנוי עליו Chevy
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, על איזה מחשב אתם ממליצים? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום למומחים, אבקש את עזרתכם בבחירת נייד, רצוי של חברת DELL. בבית ישנו מחשב נייח ישן אשר ישודרג בהמשך ולכן כרגע הנייד יהווה עבורי מחשב ראשי. המחשב מיועד בעיקר לשימוש ביתי (אינטרנט/אופיס) אך לעתים גם לנשיאה מחוץ לבית. חשובה לי מהירות וחיבור אלחוטי טוב מכיוון שעובד דרך האינטרנט ועם חלונות מרובים, בבית סביר להניח שיחובר למסך טלוויזיה לצפייה בסרטים / סדרות אונליין. בעיקר מחפש מחשב אמין שישמש אותי כמה שנים טובות. * מטרות המחשב: כרגע יהווה מחשב ראשי לשימוש ביתי ולעבודה בסביבת אינטרנט, לעתים אשא את המחשב מחוץ לבית. * גודל המסך? 15.6, מסך מט. * רזולוציית המסך? שתהיה מספקת לעבודה עם אופיס ואינטרנט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה. * משקל רצוי? עד 2.4 ק"ג. * האם נדרש זמן …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מתלבטת בין שני מחשבים המחשב שאני הכי מתלבטת לגביו ושאני ממש אשמח לקבל את הדעה שלכם עליו זה מחשב של LG R510 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6638&perur=2&t=1&c=322 (מצאתי חנות שהעלות שלו זה 5500) לפני העריכה רצתי חוות דעת על http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2291&CatCode=315 אחרי העריכה - מצאתי מחשב של HP באותו מחיר כמו של הLG גם חדש מאוד- http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=2104 (אבל לא נראה לי שזה מגיע עם מקלדת מלאה) הצורך של המחשב זה דבר ראשון זה תחליף למחשב שולחני , לימודים ,אינטרנט (סרטים ולימודים) גרפיקה וגם בעוד שנה גם גרפיקה עם קצת תלת מימד והכי חשוב אני לא יוכל להשקיע במחשב חדש ב-4 שנים הקרובות אז התקווה …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נקנה לפני פחות משנה מסך הכול 3 שנים אחריות,יש קופסא ואת כל האביזרים כמה אוכל לקבל עבורו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן לכולם. אני לפני קניית מחשב נייד חדש. אני משתחרר עוד חצי שנה ורוצה לקנות מחשב נייד חדש שישמש אותי לצרכי לימודים ובית (אינטרנט, מוזיקה, סרטים ולימודים). ההתלבטות שלי כרגע היא כזו: לאחר יציאת מערכת ההפעלה וינדוס 7 אני מתלבט אם לקנות מחשב נייד שפועל עליה, שכן עד עכשיו הייתי נעול על המקבוק פרו עם הלאופרד החדשה של אפל. (http://store.idigital.co.il/Z0GK.html עם שיפור זכרון ל4GB) תקציב- כמו שאתם רואים אין לי בעיה לשלם טוב על משהו ששווה את זה. יש לכם המלצות אחרות?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: gta v minecraft battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19200X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות רצוי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
http://thenextweb.com/gadgets/2014/10/09/lenovo-unveils-trio-new-yoga-tablets-8-inch-10-inch-lte-13-3-inch-model/ אשטון קוטצר הוא ה product manager שלהם... http://blogs.wsj.com/personal-technology/2014/10/09/qa-ashton-kutcher-lenovo-product-engineer-doesnt-fear-the-ipad/ נחמד לראות במחשב נייד מקרן מובנה מייצרן גדול.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש שיעבוד טוב עם אנדרואיד סטודיו, הבנתי שכדאי לקנות כונן ssd וזיכרון ראם 8gb לפחות, כשאני נכנס לאתרים של חנויות שונות יש רשימה של רכיבים שונים שאפשר לבחור מהם. אני רוצה לוודא שאני קונה מחשב שהלוח אם למשל יהיה מתאים למעבד (לא רואה שם איזושהי אינדיקציה להתאמה/חוסר התאמה בין הרכיבים השונים) אשמח לקבל מפרט של מחשב נייח/נייד בתקציב של עד 6000₪
-
שלום לכולם! אח שלי סטודנט להנדסת אלקטרוניקה ועובד עם יישומים כבדים כגון MatLab וכן הוא עובד עם Pspice וכו'. בכל אופן הוא זקוק למחשב חדש אח במסגרת תקציב של 3000 ש"ח בערך מסך כבר יש לנו היינו מעוניינים במחשב נייד משומש, כזה של חברות שמשכירות לסטארט-אפים ואח"כ מוכרות אותם כי החברות פושטות את הרגל. עבור מחשב נייד מן הסתם נשלם עד 4000 ש"ח. מישהו מכיר כתובות? וגם יש לי שאלה נוספת, האם המחיר הבא שווה את המפרט הבא: AMD athlon 2000 xp+ Motherboard: gigabyte 7vaxp (creative sound blaster 5.1 Live!) cdrw: Lg 48*24-*48 graphics: nVidia Gforce 2 mx400 64mb Segate H.d.d 60 gb 7200 rpm מקלדת עכבר רמקולים כונן דיסקטים סטנדרטיים וכו'. אנא חוו דעתכם... :smoke:
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך לבנות מפרט עבור מחשב גיימינג לילד בר מצווה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב של 6,000 אפשרות חריגה של 500 אולי טיפה יותר אם זה באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר בעיקר גיימינג, אולי בעתיד ירצה לעשות יוטיוב וכאלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין כלום, צריך להרכיב הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין צורך שיהיה שקט במיוחד אך גם שלא יהיה רועש ולא נעים. ממוצע. 6. האם ישנה הגב…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8,500 ש"ח, ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (בעבר שיחקתי במשחקים כמו COD ו-SKYRIM), סרטים/סדרות ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך (אני יושב במרחק של כ75 ס"מ מהמסך), רמקולים, מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חישובות בינונית, אם זה משתלם אז אפשר להשקיע בזה עוד קצת תקציב 6. האם ישנה הגבלה או הע…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב נייד צריך רק שיעבוד חלק עם עבודה משרדית (לא צריך מחשב-על, זה לא למשחקים) חשוב מאד שיהיה דק מאד וקל מאד (מבחינת המשקל), ושהגודל של המסך יהיה לפחות 12 אינץ'. דרך אגב, שמתי לב שבתגובות שלכם פה בפורום אתם כותבים רק מפרט אז בבקשה תכתבו גם לאיזו חנות לגשת כדי לקבל את המחשב שאתם מציעים, מומלץ משהו באיזור תל אביב. תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בניתי מפרט, תמונה: http://www.israfiles.com/show/70268/pic.JPG קודם תגידו לי אם הכל שם מתאים ותומך אחד לשני, כרטיס מסך חבר שלי מביא לי Leadtek PX8500GT : http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4999 עכשיו שאלה שלי אם אני יקנה עוד אחד כזה ויהיה לי SLI איך אני מחבר ומאיפה אני משיג את החיבור בין שני הכרטיסים, תודה מראש... מקווה שזה הפורום הנכון
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב Macbook Pro לפני כחמש שנים, ולפני שבוע וקצת הוא לא עלה לי כשניסיתי להדליק אותו. הוצאתי את הסוללה והחזרתי מספר פעמים (יש לציין שבמד הסוללה שבצד המחשב הסוללה טעונה במלואה) ניסיתי להדליק את המחשב כשהוא מחובר לחשמל אך שום פעולה לא עזרה. אחרי שלא נגעתי במחשב כמה שעות ניסיתי להדליק אותו שוב אך הפעם הוא עלה. סיימתי לעבוד עליו וכיביתי אותו. למחרת בבוקר ניסיתי להדליק אותו שוב אך הוא לא נדלק. היום הוא כבר שבוע לא עובד. יש למישהו השערה מה יכולה להיות הבעיה? תודה, יותם.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כאמור בכותרת - אחריי 5 שנים עם המחשב הגיע הזמן לעבור הלאה. למרות סקר השוק ו'הורדת החלודה' , לא תזיק לי חוות דעת נוספת - ולאור המלצות על הפורום החלטתי לפנות אליכם. בתודה! 1. מה התקציב המקסימאלי?7000-7200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? up to 7200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? heavy gaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: it is -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- fallout /MAD MAX HITMANמהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שASUS לא צלחו בתיקון המחשב שלי זוכתי בסכום המחשב מחדש(7600₪) ויש לי אפשרות לקנות חדש רק בKSP. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות כבדות., משחקים כבדים מידי פעם, צפיה בסרטים, עריכה גרפית בפוטושופ,פרימייר, תלת מימד Cinema 4D וכד. * גודל המסך? מעל 15.6', עדיף מאט לא הכי קריטי. * רזולוציית המסך? UHD 4K .. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה כלומר עם המספרים בצד ימין. * משקל רצוי? עד 2.7 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן HDMI VGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף שילוב של שניים, 512Gb ומעלה. * כונן אופטי? כן, חיצוני או פנימי לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מבין שתי המפרטיף עדיף והאם יש מה לשפר/להוריד? המפרט מחנות TMS אז אם יש מה לשפר אז בבקשה רק מהחנות הזאת, תודה. מעבד Intel Core 2 Quad Q8400 2.66Ghz 4MB Cache Penryn קירור מעבד Evercool Buffalo 100mm Cooper 3 Heatpipes לוח אם MSI P45 Neo-FR מארז Thermaltake V3 1x120mm Black Edition קירור מארז Evercool 120mm Case Fan EC-EGF-12 12 ספק כוח Seasonic ET 500W 34A @ 12V זיכרון A-Data Samsung 4GB (2x2GB) DDR2-800 דיסק קשיח ראשי Samsung 500GB Sata II 16MB Buffer Spinpoint F3 1 ₪0 כרטיס מסך Powercolor Radeon HD 4890 1GB GDDR5 Retail 1 כרטיס קול כרטיס קול מובנה Realtek HD 7.1 1 כרטיס רשת כרטיס רשת מובנה 1Gbit כונן אופטי צורב DVD תוצרת LG מהירות X24 דגם GH24NS50 סט …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד, יותר נכון הזמנתי.. הוא אמור להגיע אלי תוך 10 ימים. להלן המפרט: מעבד Celeron 2100 מסך 14,1'' TFT 1024x768 זיכרון SODIMM DDR 256MB דיסק קשיח 20GB Toshiba כונן נוסף DVD כונן דיסקטים 1,44 internal כרטיס קול AC'97 Codec כרטיס מסך SIS 315 64MB Shared מודם 56,6K SmartLink כרטיס רשת 10/100 יציאות LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USBx2 / PS2 Speakers / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / IrDA כולל Li-ion Battery (Internal)+Carrying case מידות 308x254x37.5(WxDxH) משקל 3.25kg מחיר 5700 ¤ + 75 משלוח עד הבית המחשב נקנה מ-KSP... מישהו מכיר את המחשב הזה? אני יודע. הדיון הזה אולי קצת טיפשי, אבל אם למישהו יש או אי פעם השתמש במחשב הזה …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות מחשב נייד משומש או מחודש, אני די סגור על הדגמים: Lenovo ThinkPad T560 או Lenovo ThinkPad T570 רעיונות איפה אפשר לחפש? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לפטופ חזק למשחקים וחשבתי לקנות את dell inspiron 5520 עם i5 מהסדרה החדשה 6g ram מאיץ גרפי AMD radeon HD 7670 קישור לדגם: http://www.ksp.co.il/?uin=16033 האם כדאי לקנות אותו? הוא יריץ משחקים כמו battlefield 3 וdiablo 3 באיכות טובה? תקציב עד 4500 שח גדול מסך 15.6 אינץ' * משקל רצוי - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * בלוטות- לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח - 750G * כונן CD/DVD- כן צורב - כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה- כן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, הרצוני לפתח אפליקציה לאייפון. יש לי PC. ראיתי שאפשר להריץ את כלי הפיתוח רק על iOS. ראיתי שאפשר להתקין מכונה וירטואלית על PC שתריץ iOS. עם זאת, המחשב הנייד שלי אינו תומך בגרסא של vmware שמאפשרת את זה. לכן אני מתכוון לקנות תחנת עבודה לצרכי פיתוח. אני צריך שהמעבד יתמוך בסוג הזה של וירטואליזציה, ושיהיה חזק כדי להריץ כלי פיתוח+תחנה וירטואלית+אמולטור של אייפון וכאלה במקביל ועדיין יהיה מהיר. יש לי עד 2000 שקל אבל הייתי שמח אם היה ניתן להרים משהו ראוי בפחות. אין לי צורך בציוד היקפי בכלל. תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי שנים שלא הייתי פה. כבר תקופה ארוכה מאוד שאני משתמש במחשב נייד פשוט ואקסבוקס לגיימניג. אני מחפש את דרכי חזרה לעולם הנייחים. יש ברשותי מסך lg 27gn950 4k 144hz אין לי צורך בציוד היקפי התקציב הוא רק עבור הנייח עצמו. המחשב עתיד לשמש אותי עבור גיימינג משחקים כמו אססין קריד,cod,bf וכן הלאה. מעבר לכך אשתמש במחשב לצורכי עבודה (אבטחת מידע) אשתמש בו להקמת מעבדות סביבות test וכדומה. ושימוש מינורי של עריכת ווידאו מידי פעם. התקציב העליון כפי שכתבתי 16k. אם אין צורך בכל הסכום אך עדיין אקבל את מבוקשי מעולה. השאיפה להריץ כל משחק על מקסימום ב 4k בקצב פריימים טוב פלוס. וכמובן לא לדאוג למשאבים עבור סביבות עבודה וטסטים. …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)שימושי סטודנט (אינטרנט ואופיס), אפשרות צפייה בסרטים וסדרות HD, משחקים בינוניים(כגון Heroes), ועריכה גרפית חובבנית (צלם חובב-עושה שימוש בפוטושופ ולייט-רום). בנוסף, אני מתחיל לימודי הנדסת אווירונאוטיקה, ככה שאני מאמין שאולי אצטרך להריץ על המחשב תוכנות כמו SOLIDWORK. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ' ..הגימור פחות משנה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)בהתאם לג…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-