עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים! רציתי לשדרג את המחשב שיש לי כרגע אם כמה רכיבים חדשים ותאמת שאני לא הכי מעודכן במה שהולך כרגע בשוק ומי נגד מי. אז ככה, המחשב החדש יהיה בעיקר למטרת משחקים וכנראה שאני יעשה לו אוברקלוקינג למעבד ואולי גם לכרטיס מסך. אני מתכנן לקנות את המחשב ב- KSP שבחיפה (הכי זול) ולכן אם תוכלו לבנות לי מפרט לפי המחירים ששם אני ישמח. כמו שהבנתם מהכותרת אני צריך מפרט של עד 3000 שקל לדברים הבאים: 1. מעבד 2. לוח-אם 3. זכרון 4. כרטיס מסך 5. מארז (עד 300 שקל) 6. ציוד ל- OC אם צריך מבחינת המעבד חשבתי על Intel E4400, הבנתי שהוא סבבה ל- OC וגם לא יקר. לוח אם אין לי שמץ של מושג מה לבחור וכך גם זכרון. מבחינת הכרטיס מסך חשבתי אולי ללכת על סדרת 8600 הפשוטים או 8500 אבל אני לא יודע מה ההבדל ב…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Ninja,

ערב טוב,ברצוני לקנות מחשב חדש - מ-א 'ועד ת' (זאת אומרת הכל פרט למסך.) כאמור אינני מתפשר על טיב ואיכות הרכיבים. אני שואף תמיד להכי מתקדם,הכי איכותי,הכי חזק (תוכלו לראות מפרט מצד ימין) התרגלתי לעבוד עם מחשב אמין ויציב כך שלא אוכל להרשות לעצמי עכשיו לחסוך פה ושם אלא אצטרך להשקיע מכל הכיוונים כי כשאני קונה מחשב זה לכמה שנים טובות(3 לפחות) - אי לכך נשאלת השאלה : האם עכשיו,זאת אומרת בתקופה הזאת-זה זמן טוב לקנות מחשב? איך המחירים? הטכונולוגייה נחשבת ליציבה? או שמחר ייצא איזה סוקט\חריץ\או שבב שלא יתאים לחומרה של מחר? במידה וזה זמן טוב,אפשר לבקש מכם שתבנו לי מפרט שיכלול את הפרטים הבאים : לוח - שיידע לעמוד ב OC,שיכלול כמה שיותר פצ'רים,ותמיכה טובה של דרייברים,ביוסים וכיו"ב…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני רוצה שהמחשב יהיה שקט כמה שיותר ממש שלא ישמעו אותו מוכן לשלם בשביל זה כסף... ואני רוצה אותו אמין בימיוחד. וכמו שכתבתי למעלה שיהיה שקט בשביל שאני יוכל להשאיר אותו דולק יומים ואפילו שבועות למטרת פתיחת שרט MU ואתר בשבילו. ומשחקים כבדים אחרים. לא כולל ציוד הקפי. רק מחשב

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. למחשב ביתי, משחקים פשוטים, אינטרנט, הורדות שירים, צפייה בסרטים, עבודות סטודנט וכו'.. תודה. יום מקסים

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אהלן אנשים, צריך בבקשה חוות דעת על המפרט הנ"ל שאני מתכנן לרכוש, המחשב ישמש למשחקים בלבד לא מתוכנן OC אין צורך בשאר הציוד (צורב, מסך וכו) כמו כן יש לי כרגע ספק 430W של Thermaltake שנקנה לפני שנתיים בערך, האם הוא יספיק? או לקנות חדש? אם אתם חושבים שיש טעם לשנות משהו מן המרכיבים, בתקציב של עד סביבות 6500 תרגישו חופשי. תודה רבה מעבדי אינטל‏ Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 1355 שח לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE 965G-DS3 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E 1 680 שח זכרונות‏ DDR II 667 1GB Kingston 2 570 שח כרטיסי מסך‏ ASUS 8800GTS 640MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1 2515 שח דיסקים קשיחים‏ Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 320 שח מארזים‏ The…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי, אני מחפש לקנות נייד בחו"ל עם אחריות בינלאומית (שתקפה בישראל) לצרכים סטודנטיאליים (כלומר בעיקר אינטרנט, וורד ותוכנות אופיס). יהיה נחמד אם יכול להריץ משחקים סבירים אבל לא חובה. הדרישות שלי הם מסך 15 אינץ' (רצוי מט) ומשקל עד 1.5 ק"ג. יש למישהו המלצה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by *BYZ*,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FARCRY3,AC3,NFS,GTA5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by BluedaY,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג עד ל 6000! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בכלל! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS GO. RAINBOW SIX , ועוד משחקים שעתידים לצאת שכחתי שמות כרגע. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

10. Started by Rin,

אהלן אנשים, אני אעשה זו קצר וקולע, הקו המנחה והדרישות המינימליות : מחשב לאבא , שימושים : word / chrome ( כן , אלו השימושים הכי מסיביים שלו ) ללא מערכת הפעלה , כולל מסך 1980*1020 ( נגיד מינימום 24 אינץ ), SSD 128 ללא כונן נוסף , 8GB RAM , כולל צורב , אשמח לעזרה המהירה בשלמת הדברים הנוספים ( לוח אם , מארז , ספק ...) חנות עדיפה: plonter תודה מראש לעוזרים , רוצה להזמין בהקדם

11. Started by amirx19,

החלטתי לקנות מחשב חדש ואשמח לקבל את חוות דעתכם למפרט שהרכבתי. המחשב מיועד למשחקים ברזולוציה מקסימלית של המסך וקריאה מרובה בפורומים. המפרט נבנה ב-TMS ותודה להם על הפלטפורמה הנוחה לעבודה . שאלות והערות. א. האם הקירור מים ייכנס במארז שבחרתי והאם הוא מספיק טוב בשביל המעבד ? אם אינו טוב אנא המליצו על אחד אחר. ב. מה ההבדל במארזי R5 שלאחד קוראים בלק ולשני בלקאאוט ? ג. אני יודע שהספק וזיכרון ה-RAM קצת מוגזמים אבל אני מעדיף להוסיף היום מרווח ביטחון מאשר לשלם שוב בעתיד. תודה [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 5%, align: center][/TD] [TD=width: 65%]Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5 for 1151[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [TD=width:…

12. Started by dominic16,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף + 1000 למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך לכיוון 5.5 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 6 רק אם זה ממש חשוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher division fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by TZAHI A.,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות בחו"ל את מפרט המחשב הנייד הבא של DELL : dell XPS 15 9550 i7 6700HQ 32Gb UHD touch. מחירו ב- E-BAY נע בסביבות 7000-8000 ש"ח. אני עומד על כך שיהיה מעבד חזק וזיכרון בכמות גדולה מהמקובל כיוון שאני מעבד בסיסי נתונים גדולים מאוד באקסל (700-800 אלפי שורות עם טבלאות ציר) ומחשב סטנדרטי מתקשה בכך. המליצו לי, על מנת להוזיל את מחיר המחשב, לנסות ולקנות את המפרט הנ"ל עם זיכרון של 16GB, ולהרחיב בעצמי. שאלתי : האם ניתן לעשות דבר כזה ? על מה אני צריך להקפיד במפרט לוח האם על מנת שניתן יהיה לבצע את ההרחבה ? אשמח להסבר מפורט.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. הקנייה לא דחופה (נייד עסקי) האם יש צפי לשינוי משמעותי ששווה להמתין עבורו?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by gamingcomputer,

שווה את המחיר??? CM8068403358316 - Intel i7-8700 Coffee Lake Six cores CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 4.6 GHz - Intel UHD Graphics 630 - Socket LGA1151v2 - 14nm - 12MB cache - 65W TDP - Tray שלוש שנים אחריות 1 ₪ 1436 ₪ 1436 PRIME-H370M-PLUS - ASUS 1151 V2 - H370 - 4x DDR4 2666MHz - HDMI - DVI - VGA - CrossFireX - PCIe 3.0 x16 - PCIe 3.0 x4 - 2x PCIe 3.0 x1 - 2x M.2 - 6x SATA - 2x USB 3.1 Gen 2 Type-A - 5x USB 3.1 - 6x USB 2.0 - mATX שלוש שנים אחריות 1 ₪ 511 ₪ 511 EL…

16. Started by idanshapira,

אהלן, אני חדש פה בקהילה והאמת שנרשמתי במיוחד כדי לשאול את זה. אני מעוניין שיהיה לי שרת בבית. והזדמן לי דיל ממש טוב לשרת מהדגם שרשום בכותרת. השאלה שלי מניסיונכם מבחינת רעש , האם הרעש חזק ברמה שמפריעה, נניח אם זה יהיה באחד מחדרי השינה? אין לי חדר ייעודי לשים את זה תודה מראש

17. שלום, אני מחפש מחשב חדש לצרכי צפייה בסרטים, עבודה משרדית (Office 2007, Explore) ואולי גם תכנות (Visual Studio 2008). ה CPU של המחשב הנוכחי שלי כבר לא סוחב מאז שהחלפתי מסך מ-CRT ישן לSamsung 2243- האקספלורר מעלה אותו ל100% כל הזמן. המחשב לא נועד למשחקים וכרטיס המסך הקודם שלי סיפק אותי מעל ומעבר - ATI Radeon 9200 שעלה 250 ש"ח ונמצא היום ברשימת הלגאסי של ATI :-) מה חשוב לי? 1. מחשב שקט כי הוא פתוח אצלי 24/7 2. זיכרון של 4 ג'יגה 3. הארד דיסק של טרה 4. ספק ומארז אמינים - המחשב הנוכחי שלי הורכב באתר לפני 5 שנים ועצם זה שהוא חי כבר 5 שנים ללא תקלות זה הצלחה :-) חשוב שהמפרט יהיה מאוזן. תודה רבה לכם וחג שמח

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום רב! תוכנות- אני צלמת אירועים, עובדת בעיקר עם פוטושופ ולייט רום, עם קבצי jpeg ו-raw בגודל של בין 30 ל-40 מגה לקובץ. נפח- מאחר וכל אירוע תופס בין 4 ל-8 ג'יגה יש לי צורך לפחות ב-Tera. שקט- מ1 עד 10 השקט חשוב-8, מאחר והמחשב נמצא בחדר השינה ולפעמים עובד גם בלילה. (10=השקט קריטי) מסך- הייתי שמחה לעבור למסך של eizo, יש לי אפשרות לקנות את ה-s2232 ב2500 ש"ח, יד שנייה במצב חדש חדש. אבל אני לא בטוחה שאני באמת צריכה מסך כל כך יקר, אשמח לקבל המלצה על מסך מצוין אך פחות יקר. לא פחות מ-22 אינטש, דגש על התאמה נכונה בין מסך לכרטיס מסך. תקציב- 4500-5500, המטרה היא לבנות מחשב מצויין לטווח רחוק, להשקיע במה שחשוב ולחסוך במה שאפשר. אין צורך בציוד היקפי ואין צורך במערכת הפעל…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by super4life,

מעבדי 430 shekel ‏AMD Athlon II tripple core 8650 2.3Ghz Socket AM3 Tray מאווררים וגופי קירור Freezer 64 Pro 110 shekel לוחות אם למעבדי 350 shekel ‏AMD ASUS M2N68-AM SE2 AM2+, nForce 630a, DDR2 1066, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan זכרונות 140 DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value זכרונות140 DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים270 DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II hitachi כרטיסי מסך1020- Sapphire HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים115 LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארזים180- CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) ספקי כוח290 - Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש עד 4000 שקל masah lcd 19 inch מחיר…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. AMD AM2+ Phenom (940) - quad-core 3.0GHz 125W 6MB - RETAIL - קירור מצויין למעבד Low Noise Freezer 64 Pro 1,230 ש"ח 1 GIGABYTE GA-MA770-UD3 (AMD 770FX) - ATX 477 ש"ח 1 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel CL4-4-4-12 - HK 332 ש"ח 1 CLUB3D 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter - RETAIL 599 ש"ח 1 SAMSUNG 500GB (HD501LJ) -16MB - 7200RPM S-ATA 309 ש"ח (2 יח') 2 SAMSUNG DVR-S223F x22 (BLACK) DUAL LAYER SATA 129 ש"ח 1 Thermaltake TR2 470W - PFC - ATX 2.01 318 ש"ח 1 Thermaltake Bach VX - Window - black 554 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה ממושכת 170 ש"ח סה"כ מחיר לכל הפריטים 4,428 ש"ח השאלה היא בעיקר לגבי תוכן המפרט ולא לגבי המחירים. השימוש הוא תוכנות כמו …

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by masterb,

טוב, אז אחרי כל HELP שקבלתי כאן מצ"ב המפרט שבניתי + קיבלתי הצעת מחיר + 20% הנחה בקומבינה בהתחלה הגבלתי התקציב ל 3.5K אבל לא מתאים ה - 4000AMD קונה מחשב לכמה שנים. (ההתלבטות היחידה שלי היא האם לא יותר עדיף המרובע של אינטל) מה דעתכם חברים ? [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם. אחרי שהתעכבתי עם רכישת ה ispiron 1520 של Dell לצורכי עריכת וידאו ועריכת תמונות (Photo Shop) וכעת המחשב הנ"ל לא נמצא במלאי או זמין להספקה אני מחפש פתרון אחר. אני דיי בכיוון של Dell כי יש לי חברים מרוצים ונראה לי שהמפרטים שלהם שווים ביחס עלות-תועלת. חשבתי ללכת על ה Vostro 1520 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1500.htm שנראה דומה מאד ל ispiron 1520 . עשיתי חיפוש וראיתי המלצות ללכת על ה ispiron 1525 במקום. פחות חשוב לי יציאת HDMI יותר חשוב לי כרטיס מסך טוב, מעבד מהיר, תגובה מהירה והרצה של מספר תוכנות במקביל, יציאת וכניסת firewire ויציאה למסך חיצוני כלשהו. על ה Vostro 1520 חשבתי להוסיף הארד דיסק 7200 RPM. ולהתקין Windows XP PRO. מה דעתכם? האם הוא אמור…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Riddler,

שלום, אני מרכיב מפרט למשחקים. יש לי מעבד i5-2500K, ויש מסך (Dell 23"). תקציב - באזור ה4K-6K. אני לא רוצה להתפרע שלא לצורך, ומצד שני כן לבנות מערכת חזקה שתהיה רלוונטית גם עוד שנתיים-שלוש למשחקים ברמה גבוהה. משחקים - כל הסוגים (RPG, Shooters וכו'). המחשב יחובר למסך ברזולוציה של (1680 על 1050). ציוד היקפי - אין צורך. אני שוקל לחבר SSD בתור דיסק של מערכת ההפעלה, כתלות בעלות/תועלת שזה נותן. שקט - סטנדרטי, לא משהו מיוחד. אני מניח שזה מקביל לציון 6 בסקאלה. OC - רוצה לשמור על אופציות פתוחות, לא מתוכנן בשלב הראשון. מערכת הפעלה - אין צורך. חנות - אני מחיפה והמבחר פה הצטמצם משמעותית בשנה האחרונה. פתוח להצעות. תודה!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by or_doc,

אהלן יש לי מחשב IBM T43 15 אינץ הדגם הסטנדרטי עם מעבד גרפי אינטל. הסוללה היא לא הסוללה המקורית של המחשב והיא מקורית של IBM והיא בגודל הסטאנדרטי. סוף האחריות שלה נגמר בשנת 2004. עכשיו הסוללה דיווחה עד לפני שבוע שהיא מחזיקה שעה היום היא כבר מדווחת על 40 דקות אלה שבפועל היא תחזיק 10-15 דקות יותר. עכשיו יש לי כמה שאלות על הבטרייה 1) איך סוללה שיוצרה לפני 8-9 שנים עובדת? שמעתי על מחשבים בימינו שהסוללה נידפקה לגמרי אחרי שנתיים. 2) למה אחרי שפורקים את הסוללה לגמרי היא מדווחת על אורך חיים יותר קצר. 3) שמעתי פעם על חידוש תאים של סוללה מישהוא יכול להסביר על זה 4) למי שיש ניסיון אז כמה נראה לכם היא יכולה להחזיק אחרי חידוש תאים?. 5)האם יכול לקרות מצב שהאם אני יגמור את הסוללה לגמרי ה…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. המפרט http://yziv.com/pcc.htm - נראה לי אפשר לשנות את המעבד ומה צריך לשנות , להוסיף,להוריד וכו'

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.