עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by boaz_aha,

שלום, מבקש את עזרתכם בבניית מפרט למחשב שעיקר פעולתו בקבצי פוטושופ של 300-400 MB, חשוב שיהיה שקט. בתודה ובברכה.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. בשעה טובה חסכתי ממיטב כספי וחולה מחשבים כמוני צריך לבזבז את כולו על מחשב החלומות שלי שלא תבינו לא נכון אני לא איזה ילדון מתלהב ומפוצץ בכסף שרוצה לקנות מה שיקר.... רחוק הוא הנכון אני סטודנט ללימודי MCSE ועובד במשמרות בחנות מחשבים. :-* פשוט אני פעם אחת בחיים לא רוצה להתפשר על החלקים של המחשב אלא לקנות את הטוב ביותר אני גיימר כבד ורגיל לאמץ את המחשב עד המקס.. ואני מקווה שלא כמו המחשב שנוכחי המחשב הזה יספק אותי ויעשה אותי מאושר כמות. מוצרים סה"כ AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4800+ (2.4GHz) Retail BOX 4,150 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 789 ש"ח Asus Extreme AX1900XT/2DHTV PCIe 512MB DDR3 3,650 ש"ח Samsung 1GB DDR2 533 Original 1250 ש"ח X2 Th…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Parallel,

שלום אני רוצה לקנות מחשב שיהיה בעיקר לאינטרנט קצת אופיס ומשחקים החלטתי כבר לקחת את המעבד 2.4c עכשיו אני רוצה לוח אם עם כרטיס קול וכרטיס מסך עליו אני רוצה גם צורב וגם די וי די בנפרד הרד דיסק 80 גיגה מסך 17 אינץ תודה רבה לכם

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני ממש ממש חייב מפרט למחשב טוב למשחקים והורדות שיעלה לי בערך לא יותר מ7000 ש"ח כולל מסך(מקלדת,עכבר ורמקולים הכי חרא שאפשר בבקשה) בינתיים מה שבטוח זה שאני קונה: מעבד:Athlon 64 3000+ (S-939) כרטיס מסך:Radeon 9600 XT (500/600)128MB DDR 128sbit 4-pipes - TUL Powercolor 3Y Warrantly אבל לוח אם וכל השאר חסרים לי...(אגב צריך גם צורב dvd וזיכרון פנימי של איזה ג'יגה) בבקשה אני לא מבין בבניית מפרטים כמעט כלום

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו.. BF3, COD וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך אז בסדר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא הרבה, אבל אפשר אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?כללי +משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta4 לדוגמא באיכות בינונית+ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך lg 22" 1050X1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי, אני זקוק לייעוץ למחשב גיימינג חזק + פעם בכמה זמן עריכת וידאו / המרות ובתדירות גבוהה יותר photoshop לתמונות המשפחתיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לרדת לכיוון ה- 4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר FPS ומדי פעם עריכת וידאו ותמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe premier, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3, max payne 3 וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ch33,

מתכנן לקנות בחודש הקרוב מחשב חדש, ואני רוצה לדעת בכמה אני יכול למכור את הנוכחי שלי. לוח אם Gigabyte M55S-S3 מעבד AMD Phenom II X2 555 4GB RAM זוג כוננים של WD של 500 ג'יגה כל אחד. כ. מסך HD5770 1GB מארז NZXT Trinity ספק SeaSonic 520W מודולרי. יש בו גם כרטיס קול של Creative, איזה Audigy או משהו שעלה לי בזמנו 200 שקל +-, ואולי עוד שטויות שאני שוכח אבל זה לא רלוונטי. מחשב ישן מאוד שעבר כמה שדרוגים מקיפים, בעקרון המארז ולוח האם כבר בני 5-6, שאר החלקים יותר חדשים. אין לי שום ציפיות פה, זה מחשב חלש, אני רוצה את המחיר הכי ריאליסטי וכזה שיאפשר לי למכור את המחשב מהר גם אם אפשר להוציא עליו כמה גרושים יותר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אהלן, אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט עבור motion graphics התוכנה העיקרית היא after effects ומניסיון שלי אני צריך לפחות 32 גיגה זיכרון. אשמח לעזרה, תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך - אם על חשבון ביצועים אז אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אנימציה (מושן גרפיקס) ועריכת וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פרנסה , תוכנות After effects , cinema 4d , premiere , photoshop , -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין ג…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by מיטל2,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ושימוש ביתי בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 24 אינץ לפחות, מקלדת, עכבר, רמקולים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם רציתי לקנות מחבר לכבל חשמל של הנייד כדי לחסוף בכבל הנוסף http://www.amazon.com/SF-Cable-European-receptacle-adapter/dp/B00X6ITO14/ref=pd_sim_sbs_147_1?ie=UTF8&dpID=31%2BmnrTGRYL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR160%2C160_&refRID=0J33S83KT7RB5S13QSAZ הנ"ל לא שולח לארץ ולא הצלחתי למצוא פלאג כזה באתרים אחרים (לפחות לא בסכום הגיוני) אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Myrath,

ערב טוב לכולם, אני מחפש מחשב נייד שמיועד בעיקר לשימוש משרדי (וורד, עריכת קבצים כמו לדוגמה PDF24 ו-GUITAR PRO). אמנם המחשב מיועד לשימוש משרדי וכו' ולכן אולי ניתן להסתפק ברכיבים "שגרתיים" כמו דיסק קשיח 7200 וכרטיס זכרון סטנדרטי, ואולם בגלל שביצועים זה דבר שמאוד חשוב לי (גם ברמת השניות) אני שואף למחשב שמכיל את החומרה המיטבית ביותר (לכיוון של SSD PCLE... DDR4 2400MHZ). 1. מה התקציב המקסימאלי? תקווה שלא לחרוג מ6-7, אבל במקרה שעולה צורך ממשי, ניתן להגיע גם ל10-9. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ככל שהדבר לא בא על חשבון הדרישות הקריטיות כמובן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן להגיע גם ל-9…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by liortaib,

שלום לכולם, אבקש לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=19804 והאם לדעתכם 128SSD מספיק למערכת הפעלה+ תוכנות בסיסיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות,סרטים,עבודה שוטפת. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. מתלבטת כרגע בין שני דגמים https://www.pc365.co.il/product-3927-Lenovo_Yoga_2_13_59442291 https://www.pc365.co.il/product-5160-Lenovo_Yoga_500_14_80N40033IV_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 אם יש המלצות נוספות אשמח לקבלן. כמו כן איך הסוללה של היוגה 500 שבקישור ? רוב תודות

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by iDrA,

האם מומלץ? כדי? למישהו יש ניסיון? אילו חסרונות יש חוץ מעניין הביטוח? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ps_2,

תקציב 5500-6000 * מטרות המחשב? משחקים בינוניים צפיה בסרטים אינטרנט * גודל המסך? לפחות 15 לא חשוב מבריק או מאט * רזולוציית המסך? בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? בסיסי ומעלה * משקל רצוי? אין העדפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בקיא בזמנים ממוצעים לפחות 3 שעות אין לחץ על הנושא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI, VGA usb * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא בקיא, לפחות 750 גיגה אשמח להסבר על הסוגים * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כדאי אבל לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם ? מחשב שיחזיק ל…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, חבר שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט למחשב חדש-מאחר ואני לא בתחום כבר לא מעט זמן אני מבקש חוו"ד נוספת. המחיר הוא לקופסא בלבד, אין צורך בציוד היקפי, המשחקים הם משחקים כבדים, סטייל battlefield, crysis ודומיהם. דגש חשוב מאוד למחשב הזה הוא שאני רוצה להשקיע במחשב שישרוד כמה שנים יפות בלי צורך לשדרוג או החלפה של חלקים מתים. ולכן חלק נכבד מהתקציב מוקדש למארז וספק שיחזיקו את המערכת, כי אפשר בכיף להחזיק כמה שנים עם משחקים על הגדרות לא מקסימליות אבל אי אפשר לשחק משחקים עם כרטיס מסך שרוף לי אישית יש ניסיון מצויין עם החנות skypc.co.il אז הרכבתי מפרט משם אבל אם יש לכם חנויות אחרות שיש לכם ניסיון טוב איתן (שירות לקוחות, הזמנה, אתר) באיזור כפר סבא אני אשמח לקבל גם משם. המפרט שאני…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Raif,

אכן כן קראתם נכון, 18,000 ש"ח. רציתי לדעת מה הדעה שלכם לגבי המפרת שלי CPU: Intel Corei5 2500k Mother Board: Asus P8P67 Evo Ram: G.Skill RipjawsX (2 x4GB) 1600Mhz VGA: Asus GTX 580 (reference model) SSD: Intel 120GB SSD 510 Series Hard Drive: Samsung Spinpoint F3 1TB 7200rpm Sound Card: Asus Xonar STX Optical Writer: Samsung Blu-ray DVD combo Case: Corsair Obsidian 700D PSU: Seasonic X-850 Gold Series 850W Keyboard: Razer BlackWidow Ultimate Mouse: Roccat Kone Speakers: Corsair SP2500 2.1 Operating System: Windows 7 Home 64bit Monitor: Dell Ultrasharp U2410 סה"כ - 15575ש"ח מKSPבנוסף לזה יש את הקירור מים שאני מזמין מחול: CPU block: EK HF Full CU GPU block: EK FC 570/580 bl…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by lipner23,

אהלן קיבלתי בעבר כמה מפרטים והחלטתי לנסות ליצור לי שילוב של כולם, אני רוצה את המחשב בעיקר למשחקים אינטרנט וHD אני צריך גם מסך ולא מתוכנן OC. אז זה הפרט: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪887 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 Scythe S-Flex SFF21G 120mm 1900rpm\35dba, יחידות 1 ₪72 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=529 Arctic Cooling AF 12025L 120mm 1000rpm , יחידות 1 ₪40 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1164 ASRock Z68 Pro3-M Z68 Chipset, יחידות 1 ₪573 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2916 Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 1600Mhz CL9, יחידות 2 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?product…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם.אז כמו שרשמתי בכותרת + אני מוסיף דרישות מפורטות לפי חוקי הפורום : 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב , אני אדע אותו מההצעות שלכם לדרישות המערכת שלי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לא לבזבז יותר מידי ''סתם''. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים הם בסיסיים בלבד ליומיום , ז''א : בעיקר גלישה באינטרנט , תכני HD לפעמים ומשחקים קלים עד בינוניים גג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי פלאש באתרי …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום ובוקר טוב לכולם. . מה התקציב המקסימאלי? 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קרייס1+2 גיטיאיי.. בקיצור משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). טלוויזיה 42אינץ פול אייצדי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אי מאוד מבקש שתעזרו לי אני רוצה לבנות משהו פצצה! אני סומך אלכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים שיעבדו על ULTRA HIGH עם כל הפילטרים על הכי גבוה ורזולוציה FULL HD (יש לי מסך 24") א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אך ורק משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3, קרייסיס. GTA4, Red Orchestra 2 ושהכל יעבוד חלק על FULL HD עם כל הפילטרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מטרות : וירטואליזציה . מסתפק ביכולות הגרפיות של המעבד . ללא OC . שקט לא קריטי בשבילי . מעבד כעיקרון כבר יש לי . I5 2500 אני מרכיב לבד . ללא מערכת הפעלה . אין בעיה של תקציב אבל אני לא רואה לנכון להשקיע יותר מדי . ללא : מסך , דיסק קשיח , צורב ,ציוד הקפי . skypc.co.il ₪ 484 ₪ 484 1 לוח אם Intel BLKDH67CL Cold Lake BLKDH67CL ₪ 210 ₪ 210 1 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT F3-10600CL9S-4GBNT ₪ 166 ₪ 166 1 מארז ללא ספק HEC 66RC CI-66RC-NPS ₪ 62 ₪ 62 1 קרור למעבד Zalman CC92HS 3104MM ₪ 198 ₪ 198 1 ספק כח HEC Raptor 400W RAPTOR-R400 5 פריטים 1,120 ₪ סכום כולל מע``מ פירוט : הלוח הכי זול מבחינתי . עלות מול תועלת . http://www.intel.com/products/d…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום מחפש המלצה למחשב נייד שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב - בעיקר לימודים , אופיס וכו' , + צפייה בסרטים. * גודל המסך - 13 אינטש. * משקל רצוי - עדיף שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך - זמן הסוללה הוא נושא חושב , עדיף שיהיה זמן סוללה ארוך יחסית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - כן HDMI . * בלוטות - יש צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח - אין העדפה מיוחדת. * צורב DVD - יש צורך. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by sunclub,

שלום לכולם, לאחרונה דוד שלי הביא לי מארצות הברית לפטופ Toshiba A665-S6081 עם רמקולים של הרמן-קרדון. לצערי הרב יש בעיה בסאונד בצד השמאלי הן רמקול או באוזניה שמאלית כאשר מחברים. יש מין רעש רקע כזה מה שנקרא רעש לבן (דומה לרעש שיש כאשר יש שלג בטלוויזיה רק הרבה יותר חלש). ניסיתי להחליף דרייברים (REALTEK) ולצערי לא עזר. מבקש את עזרתכם.. תודה מראש לכל עונה!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.