עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפש לקנות מחשב נייד (בארץ) שייועד בעיקר לעבודה בתוכנות תלת מימד כמו RHINO וסולידוורקס 2012\2013 ובאופן משני לעבודה עם פוטושופ CS6 . מכיוון שאני לא רוטשילד אני כמובן מחפש את האופציה הזולה שתתן לי את היחס הכי טוב לביצועים\השקעה. גודל מסך מינימלי 13 אינטש. שאר הפרמטרים לא כל כך קריטים. המחשב מיועד לחברה שלי אז אני לא מכיר באופן פרטני את הדרישות לתכנות תלת מימד, לפי מה שקראתי מומלץ כ. מסך OPEN GL שאני ממש לא יודע מה זה (: תודה מראש למגיבים יונתן

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  2. שלום רב, אני מחפש לפטופ לאמא שלי. אני יודע שיש ונדורים שונים שלא קונים מהם בחיים לפטופים, ואני בעצם מחפש פה את המלצתכם למחשב האידאלי בשבילה... המחשב כנראה ייקנה בארץ, למרות שאם תהיה המלצה ספציפית על משהו ששווה לקנות בחו"ל זה גם לא תהיה בעיה... * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). * גודל המסך - 13-14 .לא כל כך יודע מה ההבדלים בין מאט למבריק, אבל מעדיף מסך טוב בשבילה. ועדיפות גם לטא'צ. * משקל רצוי - כמה שיותר קל כמובן... הכוונה שהוא יהיה איתה בתיק כל הזמן. * זמן סוללה - רצוי כמה שיותר ארוך לעבודה משרדית. אני לא יודע מה הסטנדרט אבל לפחות כמה שעות טובות של עבודה משרדדית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא קריטי, עדיפות ליותר מ-2 USB ושיהיה HDMI (בשבילי לסרט…

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by Avi Nazarov,

* מטרות המחשב?: גיימיניג ועריכה גרפית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?: לא מבין בזה, מה עדיף ? * רזולוציית המסך?: מממ לא מבין בזה .. מה אתם ממליצים ? * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?: כן כמה שאפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?: צריך היציאות הבסיסיות רק * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא מבין בזה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) שיהיה המחשב הכי טוב לגיימינג ועריכה גרפית לתק…

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  4. Started by Belgid,

שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב רב שימושי שקט בסכום כללי של 5500 ש"ח. שימושי מחשב - גלישה עם המון לשוניות פתוחות, SC2, משחקים באופן כללי (לא גיימינג מטורף), הורדות, סקייפ, פוטושופ, והכל בו זמנית. אחרי שיטוטים ארוכים ברחבי הפורום ובאתר הרכבתי חלק מהמפרט בהתאם להמלצות. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪968 לוח אם: Gigabyte GA-H87M-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪513 מארז: באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪745 זיכרון: Crucial 16gb 8*2 GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪555 קשיח למחשב…

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  5. שלום לכולם אז המחשב הישן כבר מזדקן מאוד, ומת ההארד דיסק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא .. 7k זה מכובד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים באיכות גבוהה, גלישה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד …

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by omery000,

אני שנה הבאה הולך לשנת שנת שירות בצפון, ואני לא ממש רוצה לקחת איתי את המחשב הנייח אז חשבתי לקנות מחשב נייד בעיקר למשחקים, למוזיקה ולסרטים * תקציב- 4500 עם חריגה ל 5000 * מטרות המחשב? משחקים כבדים (far cry3, hitman absolution, tomvb raider...), צפיה בסרטים, מוזיקה, גלישה באינטרנט. * גודל המסך? 15-17 אינץ'. האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט! * רזולוציית המסך? עדיפות גבוה לFHD אבל אם זה לא כל כך מורגש אז נסתדר.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 4KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות ומעלה זה מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות 3 חיבורי USB * Bluetooth? לא נחוץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, וSSD שיספיק למערכת הפעלה (לא חובה) * כונ…

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  7. Started by OR2OOO,

אחרי הרבה זמן אני מתכנן לקנות מחשב HTPC לסלון, שתחובר למסך 42', רציתי לקבל את ההמלצות שלכם. אני מעוניין שהמחשב יבוסס על המעבד G2020, יחד עם 4GB זיכרון, בנוסף למארז קטן שלא תופס הרבה מקום, אני מעוניין לעבוד עם הליבה הגרפית המובנית במעבד, אז אין צורך לכלול כרטיס מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל ניתן 100-150 ש"ח חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -…

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולא לחרוג אבל אפשר איזה מאה-מאתיים פה ושם אם זה ממש יעשה הבדל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מיני, משחקים עדכניים כמו far cry 3 וmetro last light -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 23' + מסך משנה 1280-1024 -לאילו הג…

• 11 תגובות
    • 918 צפיות
  9. Started by Uzbeky,
    • 0 תגובות
    • 589 צפיות
  10. היי מעוניין לקבל מפרטים למחשב למטרת גיימינג בתקציב של עד 5000 שח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב : 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיטיאי 5 קול אוף דיוטי באטלפילד וכו. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים אין צורך! 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 -6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מבין בזה ולכן כנראה שלא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפ…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ThePorscher,

שלום לכולם, אני מחפש לפטופ (או אולטרה-בוק - אף פעם לא הצלחתי להבין איפה בדיוק עובר הגבול ביניהם), לשימוש של סטודנט במחיר של עד 5000 ש"ח. יש עדיפות לקנייה בארץ, אבל אני יכול לקנות גם בארה"ב אם יש סיבה ממש טובה. תשובות לשאלון: מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט, office), צפייה בסרטים, תוכנות סימולציה למיניהן (מטלב, orcad וכו'). ממש לא משחקים. גודל המסך: 15.6 בלבד. לא משנה אם מבריק או מט. רזולוציית המסך: 1920x1080 בלבד. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מאוד מאוד מאוד רצויה מקלדת הכוללת NumPad. אין צורך במקלדת מוארת. משקל רצוי: חשוב שיהיה קל יחסית. רצוי בסביבות ה-2 קילו. בכל מקרה לא יותר מ-2.5 קילו. האם נדרש זמן סוללה ארוך: רצוי מאוד. הייתי מקווה למשהו באזור ה-4-5 שעות. האם יש…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום, לפני שבוע הומלץ לי פה על המפרט: http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:11665:1/6:9034:1/2:11279:1/4:12360:1/3:12438:2/9:12832:1/11:7423:1/18:10042:1/ המחשב ישמש לגיימינג בHD, התקציב הוא בסביבות ה3.5 האם יש משהו שמישהו חושב שצריך לשנות? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (אבל לא חובה). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500-אין חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (גימינג כבד). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, BF3, COD-Ghost, Crysis3 וכל שאר המשחקים החזקים שיש (שיחזיק הרבה זמן גם למשחקים חדשים !!). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980*1020 24אינץ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אני מחפש מפרט למחשב טוב להמון דברים (כולל משחקים) ושיחזיק מעמד לכמה שנים טובות. מבחינת חומרה נראה לי שצריך שיהיה לפחות - i5 HASWELL - 8 גיגה זיכרון. - הארד דיסק SSD. - כרטיס מסך חזק. - קירור שקט למעבד. - לא צריך ציוד היקפי. חשוב שהמחשב יענה על הדרישות של: - שקט מאוד (כולל מארז וקירור) - עמיד לכמה שנים (ברור לי שבסופו של דבר הוא לא יריץ דברים באופן מיטבי). - עדיף לקנות מחנות שלא תיסגר תוך שנה... גם עדיף כמובן שיעלה כמה שפחות (אני לא צריך סתם חומרה טובה יותר כדי להגיע למחיר ספציפי).

• 97 תגובות
    • 10.6k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימניג בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) המשחקים החדשים ביותר והדורשי חומרה ביותר. תנסו להרכיב את המחשב החזק ביותר לגיימינג 1650:1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  16. שלום רב! אשמח לעזרה במציאת אולטרהבוק לעבודה משרדית ומשחקים כבדים (על הגדרות בינוניות\גבוהות). התקציב הוא עד 5000, אם יש משהו ששווה את החריגה, אז 6000. לא ראיתי מחשבי Haswell עם Iris Pro 5200 בארץ, אם הם מגיעים בקרוב, אעדיף לחכות. בכל מקרה, אני מעוניין במעבד HW. אם יש למישהו נסיון עם הזמנה מחו"ל, אז אקבל גם המלצה כזו. מטרות המחשב: עבודות משרדיות ומשחקים מכל הקשת, כולל הכבדים ביותר. רצוי שירוצו על high בלי פילטרים, במקרה הכי גרוע - על med, אבל חלק. גודל המסך: לא יותר מ15.6, לא פחות מ14, רצוי 15.6. רצוי ברזולוצית 1920X1080, בכל מקרה לא 1366X760. רצוי מסך מט, כל מסך יתקבל כל עוד הוא לא משמש בתור מראה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: רצוי שיהיו נוחים ואיכותיים…

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  17. יש לי מחשב ישן שאני שוקל להפוך ל-NAS. המפרט הקיים הוא: 1. לוח אינטל 8I945GMF 2. 2 גיגה זכרון. 3. מעבד חד ליבה של אינטל 3GHZ. 4. דיסק 2 טרה של WD מהסדרה האדומה ושני דיסקים של 1 טרה מהסדרה הירוקה. המחשב יחובר לרשת הביתית בלבד וישמש להזרמת תכני HD במקביל ל-2 מקורות (כל אחד עם תוכן אחר). יותקן עליו Win8, uTorrent, Yes Streamer, Plex. אחת מהמטרות היא לחסוך עד כמה שניתן בחשמל. מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by jordi,

הי איזה מעבד בעל ביצועים טובים יותר להרצת משחקים ברמה גבוה, ועיבוד קבצי קול? [h=1]AMD FX-8150 Eight Core 3.6GHz AM3[/h]או Intel Core i5 3570 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1155 - Tray תודה

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  19. Started by Yotam.B,

היי, אני בשבוע הבא טס לארהב ואני מתכנן לחזור עם מחשב נייד חדש. הדרישות העיקריות הן: מעבד i7 ולפחות 8 ג'יגה זיכרון וכרטיס של לפחות 1 ג'יגה. הסתכלתי על סדרת הדגמים הזאת: http://www.dell.com/us/p/inspiron-15z-5523/fs וחשבתי לקנות את הדגם היקר של ה1100 דולר שזה מחיר מצויין למחשב עם מפרט שכזה! אך אמרו לי שלא מומלץ ללכת על מעבדי i7 עם הU בסוף הדגם. מזה בכלל אומר? מה משמעות הסיומות בדגם? ושאלה נוספת היא איך המחשב בתמורה למחיר? תודה רבה - - - תגובה אוחדה: - - - אגב, אני פתוח גם להצעות אחרות טובות ומקצועיות ומאוד חשוב לי שזה יהיה Dell כי אני מאוד מרוצה מהמחשבים שלהם אבל אם יש לכם הצעה אחרת אני פתוח לשמוע

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. היי חברים! אני עורך אודיו ויוצר מוזיקה אלקטרונית. בתקופה האחרונה המחשב מתחיל לקרטע קצת ולהחלש, ככל שיש יותר ערוצים, וערוצי MIDI, וכלים כמו EQ, COMPRESSOR, הפרוייקט נהיה איטי ונוצר המון בלאגן. אני רוצה "לשפר" את המחשב באמצעות תיסוף/קניה של חלקים חדשים. המפרט כרגע הוא: Intel E8400 Gigabyte E45 DS3L 4GB RAM אני משתמש במערכת הפעלה XP ולכן אני לא יודע עד כמה ומה תיתן תוספת של זיכרון RAM...(לא מעוניין לעבור מערכת הפעלה). אבל לגבי מעבד, החלפה של מעבד למשהו חזק יותר יתרום בהרבה יותר? ואם כן, איזה מעבד יתאים ללוח שלי (אם קיים עדיין) במקום שאצטרך להחליף את כל המערך? מה אוכל לשדרג בנוסף ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  21. שלום וברכה. אני מחפש מחשב שישמש אותי לשנים הקרובות, התקציב הוא בעיקרון עד 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה, אך אני אשמח לא לנצל את כולו. גודל המסך חייב להיות 15.6. המחשב ישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט, עבודה באופיס וצפיה בסרטים. אני צריך הרד דיסק שיהיה גדול - כלומר לפחות יותר מ1 ג'יגה. המחשב יהיה הרבה בתנועה, אז אני צריך זמן סוללה טוב, ומשקל לא כבד במיוחד. אני מקווה לקנות מחשב שישרת אותי לאורך זמן, כך שאני מוכן לחרוג מהתקציב אם אני אוכל להבטיח זאת. אני גם מעדיף שהוא יגיע ללא מערכת הפעלה, אם זה יוזיל את מחירו. תודה מראש, ושבת שלום. אנשים יקרים שלי.

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  22. אני מחפש מחשב טוב שיחזיק לי כמה שנים אבל שלא יהיה מוגזם. בעיקרון אני לא כל כך רוצה לעבור את ה-7000 ש"ח אבל אם אין ברירה אז אני מוכן לכל הצעה טובה. * מטרות המחשב?משחקים ותכנות 3D כבדות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?17.3 * רזולוציית המסך? 1920X1080 *האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מבריק בגלל שבדרך כלל הם יותר טובים, אבל זה אפשרי גם מאט. * משקל רצוי?כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא. * Bluetooth?עדיף, אבל לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1TB 7200rpm מעדיף. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא ממש. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם:8GB זיכרון תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by I7210I,

שלום אני מעונין לשדרג את המחשב נייד שלי לצורכי ניהול רשתות ואני צריך מחשב עם 8GB זיכרון לפחות! אענה תחילה על השאלון * מטרות המחשב? שימוש באופיס/משחקים אולי קצת-לא משהו קריטי/סרטים ואינטרנט * רזולוציית המסך? מה שיותר יותר טוב ושוב לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?שיהיה שטח של עכבר בגודל סביר * משקל רצוי?כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אכן כמה שיותר יותר טוב ואני מבין שבסוללה של 6 תאים 5 שעות זה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB סוג לא משנה * כונן אופטי?צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. לאחר ניפוי נשארתי עם חמישה מחשבים שעלי להחליט מתוכם : 15.6 אינץ: 2900 שח - asus x502ca-xx014h 500GB Intel-4000 3317u 1.7GHz RAM 4 GB 2.07kg 3800 שח - Samsung NP370R5E-S01IL 2.60 GHz AMD-7670M 2KG 1T 3230M 8 GB 14 אינץ: 2900 שח - Asus X402CA-WX035H 3317u 1.8mhz Intel-4000 4GB 500+SSD 1.56 kg 3700 שח - Samsung NP530U4E-S03IL UltraBook 1.75kg NVIDIA-8750M 4GB 500+SSD 3337U 1.8 GHz 3800 שח - Toshiba Satellite U840-10Q 500+SSD 1.58kg Intel-4000 3317u 1.7GHz אשמח להמלצות מתוך הדגמים האלו בדגש על בניה איכותית ומחשב אמין . מניסיונכם.. 1.האם נוח להסתובב עם נייד 15.6 אינץ על הגב ? 2.האם ניתן לתכנת ב 14 אינץ בקריאה נוחה ? 3.היכן אוכל לראות את הדגמים הנ"ל בתצוגה ? 4.האם אתם …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. בעיקרון סביר להניח שהוא יירכש באנגליה - אמזון (עד 450 פאונד, המשלוח הוא לאנגליה, שם היא גרה). השימושים הם בסיסיים - אינטרנט, אופיס, קצת סרטים ובעיקר אחסון לתמונות דרישות: מעבד i5 מסך 15.6'' סטנדרטי - העדפה היא לMATTE! זיכרון - לפחות 4 ג'יגה הארדיסק - לפחות 500 ג'יגה כולל מערכת הפעלה אין צורך במאיץ גרפי תמיכה בבלוטות' צורב DVD וחשוב שהסוללה תהיה נשלפת (לא built-in, כבר נתקלתי בכמה מחשבים כאלה) בארץ אין הרבה מבחר לתקציב הנ"ל (למחשב i5), חוצמזה שבאמזון המחירים הרבה יותר זולים. מצאתי בעיקר מחשבים של ACER ואחד של ASUS, הבעיה שהמסך הוא מבריק ולא מט. השאיפה היא לחסוך כמה שיותר ולא למתוח את התקציב עד הסוף (יש 'משחקים' בדגמים השונים של עוד 2ג'יגה ראם פה או עוד 250ג'יגה שם, לא קריט…

• 3 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים