ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
4 שנים עוד מעט Amd athlon II x4 640 s9cket am23 gigabyte GA-880GM-UD2h 2x2gb ddr3 giagbyte radeon HD 6870 samsumg 500gb 7200 RPM 12cm fan 880rpm seasonic 600w מה אומרים שווה למכור בחלקים או שלם?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה צהריים טובים. אני עומד לרכוש את המחשב הבא והייתי שמח לקבל חוות דעת לפני הקנייה: מעבד: Intel Core i7 3770 לוח אם: Gigabyte GA-H77M-D3H קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 13 זכרונות: Kingston 4GB 1600 x2 כונן קשיח: Western Digital Caviar Blue 1TB Sata 3 6GB\S כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 7850 OC ספק: Antec NeoEco 620W מארז: Fractal Design Define R3 סה"כ: 4890 ש"ח כולל מע"מ. המחשב ישמש לגיימינג, עבודה משרדית, שימוש רב באופיס, גלישה באינטרנט, מולטיאסקינג, אולי בעתיד עריכת סאונד. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני ממש לא מבין בכל העסק הזה של מחשב נייד , אני צריך מחשב נייד לאינטרנט וסרטים 1080p עם מערכת הפעלה WIN 7 . * גודל המסך? כמה שיותר גדול * משקל רצוי? לא משנה , רק שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני לא מבין בזה , שיהיה כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה איכותית ואמינה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250-100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, אילוסטרייטור, web crawling, עבודה עם קבצי נתונים גדולים מאוד, עבודה עם המון טאבים פתוחים ותוכנות רצות במקביל ברקע, כמו כן צפייה בסרטים הורדות וכו'... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בסיסי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. האמת הייתי צריך לקנות כבר מחשב לפני כמה חודשים אבל זה נדחה ועכשיו אני כבר חייב לקנות לפני תחילת השנה. ניסיתי לחפש פה בפורום כל מיני המלצות וכבר התבלבלתי. בבקשה תעזרו לי המחשב צריך להרכש כבר השבוע או גג שבוע הבא. (אני לא קונה את המחשב באילת) * מטרות המחשב? עבודה, גלישה, אולי קצת משחקים יהיה נחמד אם תהיה אפשרות אבל אם חורג מהתקציב אז להתפשר.. * גודל המסך? 15" נראה לי, מכיוון שזה המחשב היחידי בבית (אין נייח בנוסף) אז שיהיה נח לעבוד איתו (עדיף שיהיה יחסית קל משקל שיהיה נח גם לסחוב אותו בתיק) * רזולוציית המסך? קבלו את ההחלטה בשבילי, אני לא מומחה לעניין. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן עדיף זמן עבודה כמה שיותר ארוך * האם יש צו…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ייעוד המחשב המחשב מיועד לתוכנות גרפיות כבדות, כמו:AutoCad2014,Rhinoceros 5,Photoshop,Revit,ומנועי רינדור כמו Vray ודומיו. חשוב לי מאוד מעבד חזק לרינדורים I7 עם עדיפות לדגם הלא מסורס, חשוב שיהיה כרטיס מסך לא אינטגרלי שיהיה עם לפחות גיגה או 2 זכרון. התקציב גמיש ב200 שקל גג. גודל המסך- גודל סטנדרתי 15.6 רזולוציית המסך- לא ממש חשוב לי איכות הצג כיוון שהוא יהיה מחובר רוב הזמן למסך . דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? ללא משקל רצוי? לא ממש קריטי האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סטנדרטי האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין לי צורך במשהו מיוחד , אשמח לחיבור HDMI , ולחיבור בלוטוס' אם אפשרי(לא קריטי בכלל) גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין דרישה מיוח…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * משקל רצוי? פחות מ-3 ק"ג * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 500GB, ואם יש גם SSD אז מה טוב. * כונן אופטי? צורב DVD. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, נחשב יחובר לטלויזיה ו\או מסך חיצוני כאשר אני בבית, חשוב שקט * גודל ה, ומחשב לא חם, גם שהוא פועל שעות רבות, אני מתכוון להפעיל אותו מסביב לשעון גם בלילה להורדות *מסך 13.3 * משקל רצוי פחות מ2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה יותר ארוך, 8 שעות עם WIFI ובהירות לא מינימלית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 אבל מעדיף חי טרה ,מעדיף גם במהירות של 7200 סל"ד * צורב DVD? לא , בשביל לחסוך משקל, אין לי כלל שימוש בכונן דיסקים * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, יהיה נחמד אם יהיה אחריות לשנה בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS א…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box לוח אםMA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio כרטיס מסךEAH5850/DirectCU/2DIS/1GD5 ספק כוח Modular 650W With 12cm Fan (Retail) זכרונותDDR III 1333Mhz - 2GB Kingston יחידות2 המחשב יכול להריץ משחקים כבדים היום? ואיך הכרטיס מסך הנ'ל לאוברקלוק?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב עד 2000 שקל לא כולל ציוד היקפי. זה המפרט שבניתי אבל אני לא יודע אם זה טוב/לא טוב אולי צריך לשנות משהו או להוסיף. תודה מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤590 לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤409 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM : HD160JJ ¤242 צורב DVD: LG DVDRW GH-20N X20 - BLACK - SATA ¤159 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤240 מארז: COMPUCASE 6A19B +HEC 300AR-TF ¤283 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤1998 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, חברה אני צריך לדעת כמה המחשב הנ"ל שווה יד שנייה HP Pavilion dv1000t מעבד: 2.0GHz Intel Core Duo Processor T2500 זיכרון: 1 גיגהבייט DDR2 כונן קשיח: 100 גיגהבייט מאיץ גרפי: 128MB Intel Graphics Media Accelerator 950 מסך: LCD רחב בגודל 14.1 מתאם רשת אלחוטית: Intel Pro Wireless 3945AG צורב DVD דו-שכבתי עם LightScribe מערכת הפעלה: Microsoft Windows XP Professional http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3249646,00.html http://h41131.www4.hp.com/il/he/press/HP__HP_Pavilion_dv1000_Entertainment_Notebook_PC_________.html תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מחשב למשחקים אבל לא כבדים, ולשימושים בסיסיים(אינטרנט, אופיס וסרטים). אני רוצה שהמחשב יהיה שקט ומקורר טוב, ושתיהיה אפשרות לשידרוג עתידי (לוח אם חדיש). תקציב 4000 שקל - בערך(אפשרות לחריגה).
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט למשחקים כבדים , מתוכנן OC , מסך 19" לא דק , אני יודע שחלק יגיד שה4850 זה אוברקיל,אבל תכננתי 4870 אז זה בסדר לא צריך ציוד נלוה ולא מתוכנן קניית מסך חדש, ואם כן , זה לא יהיה מעל 22" GIGABYTE GA-EP45-UD3P Core 2 Quad P45 DDR2-1366, יחידות 1 ¤690 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1465 G.skill DDR2 4096MB 900MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤380 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1441 Connect3d Radeon HD4850 OC 512MB DDR3 TwinTurbo PCIe, יחידות 1 ¤970 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1464 ZEROtherm Nirvana NV120 Premium, יחידות 1 ¤250 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1212 צורב PIONEER DVR-215DBK…
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב הוא 5000 שקל כולל מסך (עדיין לא בחרתי מסך) עם אפשרות לחריגה של עד 300 שקל... צריך שיהיה שקט אבל אפשר לסבול טיפה רעש מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤919 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤452 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 512MB GDDR5 - RETAIL ¤957 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500410AS ¤313 דיסק קשיח 2: SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500410AS ¤313 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-20B1LT LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤173 זיכרון: ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4 ¤298 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU - זמין במלאי ¤365 ספק כוח: HEC 550TE-WX (ACTIVE PFC ) - B…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות כעת את ה MSI EX300 מאיבורי http://ivory.co.il/product.asp?productid=2928&CatCode=315 אבל אני קצת פוחד מהחברה ולא בטוח... מה דעתכם עליו? הבעיה שלי היא האם מסך כזה קטן מתאים למישהוא שכל היום צריך לקרוא ולעבוד מול שורות קוד קטנות ולראות ; + & וכו'... *סתם אם אתם שואלים את עצמכם מה אני משגע אתכם, החלטתי שאני לא רוצה תחליף שולחני כיוון שזה הולך לבוא איתי לכל מקום ואני רוצה מחשב קל וטוב שיוכל להריץ משחקים פשוטים ורגילים ולא איזה מכונת משחקים. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, בניתי בעזרת אנשים מפרט מחשב ב8 אלף שקל. המפרט אמור לשמש אותי למשחקים כבדים ולעריכת גרפית תלת מימד. מסך יש לי (22 אינצ', בקרוב יגדל) אני צריך את המחשב שיחזיק הרבה זמן (כי אני לא אוכל להחליף אותו ב5 השנים הבאות) לכן החלטתי (ואני נעול על זה) שאני רוצה מערכת עם CORE I7 וRAM של DDR3, אין טעם שתגידו לי לא משתלם, לא באתי אליכם כרואי חשבון שלי אלא בתור אנשים שיכולים לעזור לי להפיק את המירב מהמפרט ומהסכום הזה. המפרט הנוכחי (מוצג למטה) בנוי כך שהכוננים שלו ישמשו לRAID 0 והכרטיס מסך אמור להיות חזק (מומלץ אצלכם באתר) מקווה לתשובות מהירות ומועילות ותודה מראש הינה המפרט הנוכחי: מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1540 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-920 …
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש הוא מיועד לOC כבד במיוחד כמה שיותר לא צריך ציעוד היקפי. לא צריך שום דבר כגון: כ.קול וכ.. מעדיף INTEL הקירור שיהיה משו איכותי כדאי שיעבוד על OC רציני והעיצוב חשוב אבל לא משו רציני כמו המארז שיש לי עכשיו TT SOPRANO צד שקוף עם אורות השקט חשוב מאוד למה המחשב עובד ללא הפסקה בלילה וביום. לא צריך וינדוס. ישלי מסך של ASUS 22' 2MS וגם ישלי LCD מחיק בין 4500-5000. תודה והכרטיס מסך שיש לי עכשיו זה 8800GT
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש בד מיקרופייבר בשביל לחסות את המקלדת של הנייד בזמן שאני סוגר את המסך איפה אפשר לקנות בד כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הינו 4K-6K, כאשר אצטרך לקנות מחשב + 2 מסכי 24' (עדיפות לרזולוצייה גבוהה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים (הגדרות גבוהות אך לא הגבוהות ביותר, צפייה בסדרות וסרטים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר ושני מסכים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בקורא תקליטורים ובמקלדת 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? בזמן הקנייה לא, אולי בעוד 3-4 שנים כ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לפתוח עסק בקרוב ורוצה מחשב נייד חזק ומהיר, אבל גם קל ואלגנטי (רצוי גם יפה). נעבור לפורמט המוכר: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח. אפשר לחרוג במעט. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית בעיקר - אופיס ומיילים ודפדפן (בריבוי חלונות ומשימות). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? חשבתי על מסך P2422H בסיסי של Dell ועל סט עכבר-מקלדת פשוט של logitech. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כל המפרטים ברמה שאני מחפש באי…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הרכבתי את המפרט הבא לשימוש ביתי ממוצע, קצת משחקים (לא משחקים כבדים). המתקדתי במעבד 3400g שנראה אידיאלי למשימה, אבל לחנויות אין אותו במלאי כרגע, אני מתלבט האם להמתין או לבחור ב 2400g. האם הוא יכול להיות תחליף ראוי למפרט הזה? אם הוא ישן יותר, זה עלול להשפיע על הביצועים השוטפים או על שדרוג עתידי? אמור לעניין אותי שאחד זה 12 ננומטר והשני 14 ננומטר? כמו כן אשמח לחוות דעת על המפרט הכללי: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים לוחות אם - AMD Socket AM4 TUF-B450M-PLUS-GAMING-PC - ASUS - AM4 - B450 - With New PC Only - 4x DDR4 3466MHz - HDMI - DVI - 1x PCIe 3.0 x16 - 1x PCIe 3.0 x8 - 1x PCIe 2.0 …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מתכנן לקנות מחשב גיימינג ל3-4 שנים הבאות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000, ניתן לחרוג עד 500 בשביל שדרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, שרת מדיה לטלויזיות בבית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ברמה סבירה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
--מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000, מוכן להוסיף עוד 200/300 שח. --מה שימושי המחשב? עבודה יום יומית 9-10 שעות. ובעוד שנה- התחלת תואר במדעי המחשב ומתמטיקה. --מה חשוב לי שיהיה במחשב? שיחזיק לי לחמש שנים הבאות, מסך 15.6" עם שוליים דקים, מקלדת מלאה ומוארת, סוללה שתחזיק לפחות ל 5 שעות בשימוש רגיל, מחשב לא כבד מידי(שיתאים לסטודנט), ווינדוס 10, מעבד דור 10, כונן SSD לפחות 512 ג'יגה(לא משולב עם דיסק קשיח). --האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מעדיף מאייבורי, יש לי חנות בעיר..ksp פחות כי אני לא רוצה להזמין במשלוח. --מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע הבא/עוד שבועיים. --שורה תחתונה נורא מתלבט אם ללכת…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. אני גרפיקאי מתלבט מאוד בין מבחר דגמי מחשבים ניידים לביצוע עבודות גרפיות (תכונות אדומי לסוגיהן). ככל שאני חוקר יותר ויותר אני נהיה מבולבל יותר ויותר... אם יש למישהו דגם/חברה אחרת מהמפורט למטה ושחושב שהוא הטוב ביותר במסגרת התקציב- אשמח מאוד לעצה ולתגובתכם המהירה- המחשב חייב להיקנות בימים הקרובים מאוד. אני מחפש את הטוב ביותר בתקציב שבין 6000-9000 ש"ח. תודה מראש, הדגמים שאני מלבט בינהם הם: toshiba satellite A300 15-c לינק למפרט: http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=150523 toshiba satellite p300-133 אותו מפרט כמו המחשב הקודם רק עם מסך "17 toshiba satellite x200-22u לינק למפרט: http://il.computers.t…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד. המחשב נועד בעיקר לתכנות וקצת גרפיקה (פוטושופ). בגלל שאני נוסע הרבה אני מעוניין במחשב כמה שיותר קל וכדאי גם קטן. מצד שני הוא צריך להיות עם ביצועים מספיק טובים ובעלות כמה שיותר נמוכה. התקציב הוא עד בסביבות 2000, ויתכן שאוכל לקנות בחו"ל לכן אפשר לתת מחשבים במחירים קצת יותר גבוהים בארץ. אם יש מחשב שעונה לצרכים שלי אני אשמח לשמוע פרטים. תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-