ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,406 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. בניתי מפרט כמעט סגור מבחינת הרכיבים, חסרים עוד כמה ואני צריך המלצה: 1. חסר קירור אוויר למעבד. 2. לא בטוח לגבי הבחירה בSSD והHD. 3. שימוש כללי של משחקים, רינדור וידאו, וקצת תכנות. 4. ואם יש לכם המלצה למסך קעור עד 3.5K זה גם יעזור. המפרט מאתר startpc מעבד: 1435 ₪ - * חדש * - AMD Six Core Ryzen 5 5600X Up To 4.6Ghz AM4 BOX לוח אם: 716 ₪ - ASUS TUF GAMING B550-PLUS זכרון: 339 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) XPG DDR4 3600Mhz CL18 GAMMIX D30 BLACK כרטיס מסך: 3690 ₪ - * חדש בקניית מחשב * - ZOTAC GeForce RTX3080 10GB Up To 1725Mhz TRINITY OC דיסק קשיח: 673 ₪ - * מבצע * - Samsung SSD 1T 970 EVO M.2 NVMe Read 3,400MB/s Write 2,500MB/s דיסק קשיח:…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה לאחותי מחשב.....אני צריך מעבד לוח אם כרטיס מסך וזכרונות עד 2000 שקל.........מחשב שיהיה פשוט וטוב..... תודה לעוזרים.......
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב מזדקן בן כ-6 שנים שכבר בקושי סוחב ואני מעוניין להחליף אותו באחד חדש. התקציב העומד לרשותי לצורך העניין הוא עד 3,000 ש"ח (ניתן לחרוג במעט במידה וזה שווה את זה). אני מעוניין במחשב בלבד ללא שום ציוד היקפי. חשוב לי שהמחשב יגיע עם SSD ׁ(שאליו יתווסף HHD נוסף של 1TB) ואני מתלבט האם יש לי צורך ב16 ג'יגה זה זיכרון RAM או שניתן להסתפק ב-8 בלבד? במחשב הנוכחי יש לי 4 והוא בקושי סוחב. (אני די מעמיס עליו מבחינת חלונות ותוכנות שרצות בו זמנית) אני מפ"ת לכן אשמח לחנות מהאזור (KSP או אייבורי כנראה?) כמו כן האם יש עכשיו מבצעי בלאק פריידי שווים בארץ/בחו"ל? לדוגמה: האם שווה להביא את ה-SSD הבא מאמזון: https://www…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם..אני צריך שתמליצו לי בבקשה על מפרט מחשב למשחקים בשביל אחי.ושהמחשב שיריץ משחקים כבדים כמו שצריך כי כשאני קניתי את ה 9600xt שלי אני רוצה להגיש שלא ממש נהניתי ממנו מהרגע הראשון שקניתי אותו :-\ המפרט לא יכלול עכבר,מקלדת,רמקולים ומסך המפרט יכלול צורב וסידירום בנוסף להכל.המפרט ינוע בין המחירים 4000-4500 ולא יותר. ואם החלטתם ללכת על מפרט מבוסס amd אז בבקשה אם תוכלו להסביר לי על המעבד ועל הלוח..איך הם?האם הם טובים? ובאיזה רמה הם נמצאים בשוק. תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המלצה למפרט בסביבות 3000 ש"ח ללא מסך וללא צורב. לפחות 512MB זכרון. שימושים עקריים: 1. משחקים בינוניים. 2. צפיה בסרטים 3. ללא CD ו- DVD 4. מקום אחסון גדול. (גדול מ- 120 GB)
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי, אבל אם אין צורך אז לא חובה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מידול בתלת מימד, עבודה עם תוכנות כבדות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Solidworks, Matlab וכו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא צ…
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מארז שקט מאד כי המחשב יהיה בחדר שינה . 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני hd ומשחקים . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bfd וכו.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבובות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה למפרט גיימינג לחבר. התקציב שלו זה עד 7.5K , אבל לנסות לחסוך. התקציב כולל מסך. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מטרות גיימינג בעיקר אבל גם HD ושימוש רגיל ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? ייקנה מסך של 24-24" רזולוציה של 1920*1080 או 1920*1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הסוגים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכו…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מאמין שאפשר להשתמש בכולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500, אבל אם ממש לחוץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הרבה סדרות וסרטי HD 720P/1080P, וכן משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקי FPS בעיקר, לדוגמא modern warfare' bad company' , או משחקים כמו WOW. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell2209wa-1680X1050' טלוויזיה מחוברת בHDMI, 1360…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, אפתח בכך שאומר שקראתי את המדריך המצוין הבא: http://hwzone.co.il/community/threads/438961-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%AA-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-(%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%93%D7%9B%D7%9F-2014)#.VADt9Pk0EdQ הדף הזה עזר גם להדיוט כמוני להבין מספר דברים, אך אני עדיין חושש לרכוש מחשב מבלי להתייעץ. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אדרבה, אם זה כדאי והתועלת ביחס העלות טובה אפשר גם להרחיב ל-4K. יחד עם זאת, לחסוך זה תמיד טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כפי שכתבתי לעיל. 2. מה שימושי המחשב? אינטרנט, סדרות, מייל ודברים פשוטים ברוב הזמן. המחשב הוא אול-ראונדר בבית. השימוש ה"כבד" היחיד הוא גיימינג. ב) במידה …
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בנתיים זה התקציב, בעתיד זה ישתדרג ( הסבר בסוף. ) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מזדמן, תוכנות עריכת וידאו, סוני וגאס ופוטושופ.. ועוד.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of legends בעיקר, ועוד משחקים! כמו BF4 וFARCRY 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ לדעתי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה למפרט בתקציב של עד 2500 ש"ח (לא כולל מסך) לילדות שלי שלומדות בבי"ס יסודי. מספר נקודות להמלצה: (1) יש לי דיסק קשיח באחריות אז המפרט לא צריך לכלול דיסק. (2) אפשר שיהיה כרטיס מסך כלול בלוח האם אבל משהו שקצת יותר טוב ממה שמספקים בלוחות המבוססים צ'יפסט של אינטל. (3) יציאת esata לדיסק גיבוי חיצוני שיש לי. (4) מיועד להריץ Windows 7. (5) זיכרון 4GB. (6) חשוב מאוד שיהיה מארז שקט וקירור שקט למעבד. תודה, אהוד
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום אני חייב לציין כי האתר מעולה ועזר לי מאוד . אבל הייתי שמח לקבל הצעה טיפה יותר ספציפית עקב חוסר בקיאותי בנושא. לפני מספר ימים בעת הרצת משחק רשת guildwars 2 בגרסת BETA הפעיל המחשב צפצוף ומייד כבה (לאחר כ 6 שעות רצוף). המתנתי כמה דקות והדקלתי שוב והייתה הודעה כי ה CPU התחמם ולכן הנחתי שהגיע הזמן לשדרג (לפני כשנה לאחר מקרה דומה נאמר לי כי ספק הכוח עשה קצר והחליפו לי אותו) לאחר הסתכלות בפורומים והתייעצות עם חברות קצת התבלבלתי. (גם בקיאותי בנושא מאוד חסרה). אשמח לקבל המלצה למפרט גיימינג שיחזיק מעמד ל3 שנים לפחות ולא ידרוש שדרוג כל שנה שנתיים בנוסף באם מומלץ לשדרג מפרט קיים אשמח לדעת. תיאור מפרט קיים windows vista 32 מעבד אינטל duo e8400 3ghz זכרון 4g ram כרטיס …
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
זקוק למפרט משחקים תקציב 2500, לנצל הכל אפשרות 200 שח חריגה . על המפרט לכלול מסך אין צורך ב:צורב,מקלדת,עכבר,רמקולים,מערכת הפעלה מיועד למשחקים כמו nfs ו gta (מין הסתם לא החדשים ביותר...) ומשחקי רשת כמו cs בגלל התקציב השקט לא רלוונטי כנראה... יש לשמור על אפשרות שידרוג בעתיד,לא מתמצא בo c מחנות אמינה בלבד באזור המרכז (ת"א ר"ג הרצליה ב"ב בצפון ועד רחובות בדרום) תודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000- לא כולל כרטיס מסך - המחשב ייבנה סביב GTX580 שאני קונה מחבר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3,me3,skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440*900 - בקרוב יעבור ל FULLHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הכותרת די מסגירה את מה שאני מחפש אני מניח.. כמו כן שורה תחתונה לא הבנתי איזה מפרט עדיף לגיימינג המפרטים לגיימינג או מפרטי מקסימום גיימינג מינומים מחיר. כמו כן עיינתי במפרט הגיימינג שתקציב ה5000 שקל האם זה המקסימום שאני יכול להשיג בתקציב הזה? 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזו…
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, קצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Mw3 - BF3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? לא! 4…
-
- 13 תגובות
- 917 צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב?:5000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? עדיף שלא שימושים מהם השימושים במחשב? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו')במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. כל החדשים COD GTA V שיצא פרוטוטייפ 2 שיצא וכו...באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit? שימושים מיוחדים האם תבצע Overclock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? אם זה יהיה משתלם אז טוב*מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול.האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD - כרגע או בעתיד?*מערך כזה יתאפשר רק בתקציבים גבוהים. אם יהיה משתלם אז בכיף ציוד היקפי מה רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך ש…
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! אני מעוניין במחשב לגיימינג בינוני, לא מצפה ל-crysis על כל ההגדרות הגבוהות אבל כן מצפה להריץ בהגדרות נורמליות משחקים של היום + עתידיים. מסך כבר יש לי, ברזולוציה 1920x1080 רמקולים, מקדלת עכבר וכל ציוד היקפי כל שהוא- יש. אין צורך בחדש. דרישות תקציב: עד 3000₪ עם אפשרות חריגה של כל היותר 500₪. כמובן שכמה שפחות יותר טוב. דרישות מפרט: לא אכפת לי AMD או אינטל, אני מעדיף את מה שעולה פחות ונותן יותר. אם במפרט השימוש בזיכרון יהיה מסוג DDR2, אז יש לי בבית כרטיס 2GB ככה שלא צריך יותר מ-2G ראם במפרט. במידה והתקציב מאפשר, אשמח ללוח אם תואם SLI\CrossFire שקט חשוב לי. כמה שפחות יותר טוב. ולא צריך כונן אופטי. תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אני לא מכיר כל כך משחקים, יחסית חדש בעסק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ - 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות…
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה בוקר טוב. בניתי איזה מפרט שלדעתי נראה טוב. אני צריך מחשב ממש חזק למשחקים וסרטים וכו.. יהיה מחובר ל-LCD לכן אני צריך כרטיס מסך חזק זה מה שבניתי מה דעתכם ? מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1156 2.8GHz 860 : "SLBJJ" - BOX ₪1459 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58-UD5 ₪1393 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333MHz CL9 ₪721 כרטיס מסך: [..] ASUS HD5850 1GB GDDR5 - EAH5850/G/2DIS/1GD5 - RETAIL ₪1636 צורב DVD: [..] ASUS DVDRW DRW-22B2ST - SATA - RETAIL - זמין במלאי ₪150 מארז: [..] THERMALTAKE XASER VI MX (BLACK+WINDOW) VH9000BWS w/o PSU ₪531 ספק כוח: [..] THERMALTAKE LITEPOWER 700W - W0356RE ₪433 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II REVB ₪225 דיסק קשיח: [..] WD CAVIA…
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים. לפני 3 חודשים קיבלתי כאן קצת עזרה לגבי מפרט, אבל מאז לא הייתי בארץ. מיד אחרי החג אני מתכוון להזמין מחשב חדש. אשמח לקבל המלצותיכם, ושיפור המפרט שהוצע לפני 3 חודשים - מבוסס INTEL, גיימינג עד 4,500, השקט מאוד חשוב, OC לא מתוכנן בשלב הזה, העדפה ל- NVIDIA (אני לא מעודכן במה שקרה בתחום בחודשים האחרונים) מודה לכם על העזרה, גמר חתימה טובה אלדד: 1. מה התקציב המקסימלי? 4,500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אין צורך לנצל בכוח, אבל גם אין מקום לחסוך אם צריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (עבודה משרדית, תכני HD, משחקים) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטשופ, אופיס מרובה חלונות, חלק מהעבו…
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו להציע לי מפרטים שעומדים בתנאים שלמטה: 1. תקציב: 3500-4000 ש"ח, רצוי לחסוך, לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. השימוש העיקרי הוא משחקים כדוגמת fifa, gta v, nba 2k בהגדרות גראפיות הכי גבוהות שניתן. המסך שכרגע יחובר למחשב הוא ברזולוצית 768*1360. 3. ציוד היקפי מקלדת ועכבר-פשוטים. 5. רצוי מחשב שקט אך זה לא העיקר. 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אין צורך לכלול תוכנות/מערכות הפעלה למיניהן 8. חנות מועדפת: ksp או כל חנות אחרת שאתם ממליצים באיזור באר שבע. אם ניתן להרכיב מחשב יותר טוב בtms.co.il אז עדיף מחשב מtms 9. הקנייה מתוכננת לחודש הקרוב. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום. לאחר שהQ6600 שלי די התעייף מחהריץ משחקים חדשים ואיתו הלוח והכ. מסך. אני מעוניין במחשב חדש. אני רוצה המלצה למחשב שיריץ לי טוב מאוד את כל המשחקים הכי כבדים שיש! יש לי מסך U2410 למדתי מהקנייה הקודמת שחשוב שיהיה מארז טוב, ספק טוב, ולוח מעולה, כך שתהיה לי גם אפשרות שדרוג ולא כמו הנוכחי P35DS3L של GIGABYTE. תודה ניתן להוסיף המלצה על סט מקלדת ועכבר איכותי. וזהו.
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
התקציב המקסימלי - 6500 , אבל עדיף כמה שפחות מדובר על מחשב למשחקים כבדים והכי חדשים, יש לי מסך 24 ברזולוציה 1920X1200 , ואני מעוניין לשחק בהגדרות הכי גבוהות לכן נדרש כרטיס מסך חזק אין צורך בציוד הקפי. חשוב מאוד שהמארז יהיה שקט ובמקביל קר. בשלב ראשון לא מתוכנן אוברקלוק אבל בעתיד כן לכן לוח האם צריך לתמוך באופציה. זכרון DDR3 לפחות 6 ג'יגה. דברים חשובים מבחינת שדרוג עתידי : 1. ספק שיכול להחזיק מערך SLI, מן הסתם גם לוח האם צריך לתמוך בSLI וכרטיס מסך של NVIDIA כי אני מעוניין בעתיד בטכנולוגיית התלת מימד 2. תושבת למעבד 1366 כדי שתהיה אופציה לשדרוג למעבדים החדשים איזה צ'יפסט מומלץ X58 או משהו אחר? מבחינת המארז מצד אחד שיהיה שקט ומצד שני שיהיו בו הרבה מאווררים כי המחשב אצלי בעומס…
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-