עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by NTK1,

שלום, אני מחפש מעבדה מומלצת באיזור המרכז לתיקון מחשב נייד של HP, אשמח לשמוע המלצות תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. נדפק לי הלוח אם במחשב כבר פעם שנייה (החלפתי אותו לפני חצי שנה) ואני מחפש מעבדה אמינה שתדע לבדוק אם יש איזה בעיה במחשב שגורמת לזה ושתוכל להחליף לי לוח אם במחיר טוב .

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by Os.Master,

. מה התקציב המקסימאלי? 8-10 K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך לא חייב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות הרבה VM והרבה TABS של CHROME א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד וגם לפרנסה. מתכנת מריץ הרבה מערכות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג כלל ! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD אולי בעתיד 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ל…

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  4. שלום, אני מחפש המלצה למפרט משחקים לא כולל מעבד שיש לי כבר q9550 לא כולל מסך - כרגע משתמש בשני מסכי samsung syncmaster 172t 17" לא כולל ציוד היקפי לא כולל מארז - יש לי CM690 מה שנשאר: לוח ראשי - עדיפות ל gigabyte זיכרון - 4 gb ספק מתח - שיחזיק את המערכת יציב דיסק קשיח - 500GB וכרטיס מסך - אני מתלבט בין 4850 ל 4870 (או שיש הצעות אחרות?) המערכת צריכה להחזיק משחקים ברמת גרפיקה גבוהה + לכמה שנים הקרובות (הכיוון הכללי נכון לעכשיו זה מערכת ל FARCRY2) אז גם אם המסכים שלי עכשיו לא מצריכים 4870, אני רוצה להשאיר אופציות שדרוג ואוליי אפילו CF. המערכת לא צפויה לעבור OC כלשהו אבל ניתן להציע קירור מעבד אם נכנס בתקציב. תודה

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  5. שלום אנשים, בניתי לעצמי כבר מפרט אבל הייתי רוצה לשמוע דעתכם ועצות לשיפורים אם אפשר. התקציב שלי הוא 3000 שקל עם אופציה לחריגה עד 3500 במקרה הגרוע. המחשב לשימושי תוכנות תלת מימד וחישובים מתמטיים כמו סוליד וורקס ומטלב, גם משחקים הולכים לרוץ עליו בעיקר FPS וסימולטורי טיסה ונהיגה. אין צורך בציוד היקפי וגם לא במסך. לגבי OC אולי אם אצטרך אז בצורה בינונית. לא קריטי.. אז ככה: מארז רצוי שיהיה מחברה טובה כולל ספק 400W (אני מתכוון לחבר כוננים נוספים ודרוש הספק נוסף בשביל זה) עיצוב לא כ"כ חשוב, שלא יהיה רועש מדיי, מספר רב של יציאות USB יתקבל בברכה. מעבד Intel Q9300 6MB 1333FSB קירור למעבד :s05: לוח ASUS P5Q Intel P45 זיכרון Kingston DDR2 2GB / Corsair 2GB KIT מן הסתם שני מודולים שעו…

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  6. היי, המשימה לא פשוטה: מערכת מחשב לעריכת אודיו/וידאו (אבל ברמה מאד בסיסית), כולל מסך בתקציב של 3K. אפשרות החריגה היא 200-300 ש"ח. אני יודע שהתקציב בעייתי אבל בוא נראה מה ניתן לעשות איתו. כמובן שלא מתוכנן OC. התוכנות העיקריות לשימוש הן קיו-בייס ופוטושופ, וקצת גיימינג קל. יש כוונה לחבר אורגנית Casio CTK-2200 במטרה לנגן ולהקליט למחשב את היצירות. מתוכננת גם הקלטה ממיקרופון. האם נדרש כרטיס קול ייעודי או שמא אפשר להסתפק במובנה שבלוח? אין נחיצות כרגע ב-SSD (גם לא ייכנס בתקציב) אבל כן חשוב כונן של 1TB לפחות. גודל המסך הרצוי הוא 21.5''-23''. אשמח לשמוע רעיונות.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם מבקש ממומחי הפורום המלצה למחשב שולחני רב תכליתי מבוסס אינטל בתקציב של כ-2K עם אפשרות חריגה (גג 400 ש"ח), בהנחה ומדובר במשהו כדאי. כמה דגשים: א. השימוש העיקרי יהיה סביבת אינטרנט\אופיס, תכנות, סרטים (HD, יחובר בHDMI לטלוזיה 32') ומדי פעם משחקים (תפקידים סטייל דרגון אייג', אסטרטגיה סטייל SC2 וFPS בקטנה) אני לא גיימר לכן אין צורך בכרטיסי high end. ב. ללא ציוד הקפי מאחר ויש לי מסך אסוס 22' מקלדת ועכבר סטנדרטים. ג. העדפה למארז חרישי. ד. מתוכנן OC. ה. המפרט יבנה ב-sky pc מאחר וזה קרוב לי לבית ואני מרוצה ממנה עד כה (קניתי מספר רכיבים ואין תלונות). ו. אין תורך במערכת הפעלה, כן יש צורך בהרכבת המערכת. תודה רבה נ.ב שכחתי לציין, אני לא מתכנן שדרוג הזמן הקרוב. מעדיף ללכת על…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by shazbak,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לשימושים הבאים: אינטרנט,סרטים ו-OFFICE בעיקר. מצד שני אני כן מעוניין במחשב חזק שירוץ מהר, כיוון שיתכן שישמש אותי גם לתכנות. בכל מקרה, משחקים, בטוח שלא. אשמח לקבל הצעה למפרט טוב. בין 1000-1500 אם אפשרי (לא כולל מסך). אם צריך לחרוג, נחרוג. בנוסף, איפה מומלץ לקנות? אייבורי, נכוויתי מספיק פעמים... KSP זה טוב או שזה אותו ח#$? תודה.

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  9. Started by Guliv,

שלום, אני בדיוק מחפש מחשב חדש או לשדרג מחשב ישן שלי, וביקשתי המלצות מחברים והם הפנו אותי לפה, והמליצו אולי גם לקנות את המחשב הבא - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8089&CatCode=1 ולשדרג את הכרטיס מסך. אז השאלון שיש לכם בחוקים- מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך, אני כנראה גם יצתרך לקנות ווידוס... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקי מחשב חדשים, תדירות די גב…

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  10. Started by arkadish,

אממ אני רוצה לשדרג ולהחליף לוח אם מעבד כרטיס מסך וזכרון כמובן אז ככה ‏X38T-DQ6 s775 C2Q 1600Mhz, Intel X38, DDR3 1600 GIGABYTE ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB, Life Time ‏2GB OCZ Platinum Edition Dual Channel‎ ‏HD 3850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ asus איזה ספק כדי לקחת והאם משתלם לקחת זכרון ddr3 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  11. Started by leahd3,

שלום. יש לי כרגע מחשב עם 720 amd ספק אנרמקס 525 פרו 6950 גיגהבייט 1 טרה קוויאר בלאק 2*2 קורסייר לוח ud4p גיגהבייט אני מעוניין לקנות מחשב חדש וךהריץ עליו עוד 6950 במידה ואני אמצא כרטיס בזול יחסית. הרכסתי כזה מחשב בינתיים[table] [tr] [td]Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td] [td][/td][/tr][/table] [table][tr][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][/tr][/table][/t] [table][tr] [td][/td] [td]מאווררים וגופי קירור[/td] [td]מאוררים למעבדים Scythe Mugen 3 CPU Cooler [/td] [td][/td][/tr][/table] [table][tr][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]לוחות אם למעבדי אינטל[/td] [td]ASUS Asus P8Z68-V LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 16…

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by nzar2070,

שימושים עיקריים אינטרנט ואופיס , קצת הורדות ועיבודי תמונות דיגטליות קלילות ולא מיועד למשחקים קיבלתי הצעה למפרט הבא ממרדנית מחשבים : מעבד אינטל ?Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (945) לוח אם ?8I945GZME-RH s775 Conroe, VGA, PCI-E? ?gigabyte זכרונות Twinmos 512MB DDR2 667 CL5 דיסק קשיח 8MB ?HITACHI Deskstar 160GB SATA II? צורב DVD LITEON x 18 DL מארז וספק ג'ניריים סה"כ 2100 ש"ח אני מדגיש שוב לא למשחקים האם המפרט סביר מבחינת מחיר ושימושים? תודה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by Radical Dreamer,

שלום אנשים. סוף סוף החלטתי שהגיע הזמן להחליף את המחשב המתפרק שלי במחשב חדש... עד היום, מאז שנות ה-80, כבר חיסלתי הרבה מחשבים והגיע הזמן לעוד אחד. לצערי, למרות הידע הרב שלי בתחום התוכנה והתקשורת אין לי יותר מידי ידע בתחום החומרתי ולכן אני פונה אליכם בתקווה שתוכלו לעזור לי קצת. אז מה אני בעצם רוצה? בואו נתחיל בשאלות קודם כל: האם זהו הזמן המתאים לקניית מחשב? למי שלא מבין מה זה "הזמן המתאים" ויגיד שאין כזה דבר, אז אני מתכוון שלא יווצר מצב שאני קונה מחשב ותוך 3 חודשים כדאי כבר לשדרג אותו. כמו כן, אודה לכם אם תציינו לכמה זמן אתם חושבים שהמפרט הנ"ל "יחזיק" בתור מפרט חדש יחסית. וכן, אני מדבר על זה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3099766,00.html המחשב מיועד גם…

14. 1. מה התקציב המקסימאלי? מאמין שאזור ה 5.5 צריך להספיק. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, אין שום כוונה לדחוף בגלל שיש תקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם באמת צריך אז גם 500 ואפילו 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עבודות ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכול מהכול גם BF3 וגם סקירים וגם דיבלו ועד לFOOTBALL MANAGER. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). sumsung bx2335 1…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by zaroor,

לשימוש -אינטרנט ,שירים, מעט סרטים ,איחסון תמונות שירים וקצת סרטים ---מפרט מעבד אינטל לא אוברקלוק,לא משחקים, יהיה מחובר למסך סמסונג 24" שניקנה לפני חצי שנה

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  16. Started by Shbd,

טוב, אחרי כמה שנים טובות, המחשב שנקנה בהמלצת חברי הפורום כאן כבר די גוסס והגיע הזמן להתחדש. ובכן, שימושי המחשב החדש יהיו בעיקר תכני HD, קידוד תכני וידאו, עריכת וידאו (VEGAS), פוטושופ, ובמסגרת התקציב הזה, משחקים זה לא מן הנמנע. המחשב יעבוד כל הזמן עם המון דברים במקביל ולכן הדרישה העיקרית שלי היא מעבד חזק ו-4GB זיכרון, ואם גם אפשר לדחוף כרטיס מסך יותר מטוב, אז מצויין. *אין צורך בהארד דיסקים וכל ציוד היקפי כלשהו. *דרישה חשובה נוספת- מארז פשוט עם סירקולוציה טובה (עייפתי מלנקות כל הזמן ובנוסף היופי לא מעניין אותי). *חשוב גם שהמחשב יהיה שקט מאוד (!). *לא מתוכנן OC. המלצות גם לחנויות טובות ואמינות במרכז, יתקבלו בברכה. יום טוב ותודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  17. להלן השאלות מחוקי הפורום והתשובות שלי עליהן. אשמח לעזרה בבנית מפרט 1. מה התקציב המקסימלי? צויין בכותרת - 6K. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אפשר לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - משחקים, סרטים, עריכת וידאו קלה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - קיים מסך איכותי בגודל 24", רזולוציה טבעית 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הסוגים... …

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  18. היי , מדובר בתקציב של 3500- שקל בערך , ללא מסך , צורב ודיסק קשיח. השימושים במחשב הם : אינטרנט ,מוזיקה , תוכנות עריכה של מוזיקה כמו קיובייס , סרטים , ותוכנות. הכי חשוב לי - שהלוח אם של המחשב יהיה עם כרטיס קול טוב - ומעבד וכרטיס מסך שיהיה אפשר לשדרג בעתיד , ולוח אם שיהיה אפשר לשדרג ויתאים לויסטה בעתיד. בנתיים חשבתי על המפרט הזה : ( אחרי קריאה של כמה נושאים בפורום ) : זה מפרט שיוזר בשם אינטגרל רשם באיזה אשכול , נראה לי. מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤681 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤625 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤769 זיכ…

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  19. אני מוסיף עדכון בעריכה - תקציב הועלה לבין 2500-3000 ש"ח, מפרט מתוכנן כרגע בהודעה האחרונה שלום לכולם, לזוגתי שתחייה נמאס מהמחשב הישן שלה(P4) והיא רוצה לשדרג. מאחר והדרישות שלה מאד מינמליות אני שוקל לתת לה את המחשב הנוכחי שלי (מבוסס E4400) ולקנות אחד חדש. הדרישה העיקרית שלי היא שהמחשב יהיה התקדמות לעומת מה שיש לי כרגע ולא רק מחשב עם מעבד יותר מהיר (לכן לא מערכות מבוססות E6600) ועם חיבורים חדשים (SATA 3, USB3) שכנראה ישמשו אותי בעתיד ולפחות 4GB זיכרון. המערכת צריכה להחזיק כמה שנים כי אני לא מחליף מחשב כל שנה כמו שאתם מבינים. מסך וציוד היקפי כבר יש לי, לגבי כרטיס מסך אני מתכנן להעביר את ה 4850 GDDR5 שיש לי (גרסה מחוזקת של הכרטיס) עד שהוא יקרוס סופית ככה שאין צורך בכרטיס מסך. …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום :-* , אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט למחשב ביתי. השימושים העיקריים של המחשב יהיו גלישה , סרטים אופיס. אני מעוניין בHD של 160GB , זכרון 1024M וצורב DVD לגבי המעבד אני אדיש בין AMD ובין Intel (אני לא מעוניין לבצע OC) (רמה של E2140 או 3800 תספיק) הרכיבים שבהם אני לוטה באפלה הינם: 1.לוח אם - אני מתכוןן לחבר מספר HD (לפחות שניים מהם IDEמהמחשב שאני משדרג ממנו) כך שאני צריך שתהיה תמיכה במספר חיבורי SATA וIDE 2.כרטיס מסך - יש לי אני RADEON 9200 AGP ואני לא יודע האם שווה לי להעביר אותו למחשב החדש (מה שאומר לוח שתומך ב AGP) במידה ואחליט לקנות כרטיס חדש אז אני מעוניין בכרטיס בסיסי עם יציאה לטלויזיה + DVI (מעדיף עם קרור פסיבי) , אני מתלבט האם לקנות כרטיס בנפרד או לוח אם שמכיל כבר…

• 10 תגובות
    • 704 צפיות
  21. תקציב מקסימאלי - 2K, עדיף עם מערכת הפעלה WINDOWS 7. מעדיף לא לחרוג מהתקציב. ישמש בעיקר לעבודה משרדית (OFFICE, אינטרנט, עריכת סרטוני וידאו ביתיים GOPRO, משחקים לא זללנים) אין צורך בציוד היקפי שקט אינו משמעותי אין תוכניות ל-OVERCLOCK לא מתוכננים שדרוגים משמעותיים בעתיד חשוב דיסק קשיח של 1TB זכרון 8GB RAM תודה, עודד.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אשמח להמלצות: 1. תקציב מירבי – רצוי עד 5000 ניתן לחרוג ל- 6000 – אשמח לחסכון במידת האפשר. 2. שימוש המחשב – פוטושופ (עריכת תמונות) ושימושי אינטרנט, אופיס וכד' 3. אין צורך בציוד היקפי 4. נחמד אם יהיה שקט אבל לא קריטי. המחשב יושב בממ"ד ולא ישנים לידו 5. גודל פיזי – לא מפלצת. 6. מע' הפעלה – win10 pro ואופיס (גרסה אחרונה ומלאה) – ממשקים באנגלית עם אופציה לתמיכה בעברית כמובן. 7. גרים בבקעת אונו – אם החנות בסביבה, עדיף. אין העדפה לחנות מסויימת. (סביבה כוללת את פתח תקווה, בני ברק, רמת גן, אור יהודה, ראש העין וכד'). 8. אשמח לרכוש בזמן הקרוב (נאמר בחודש הקרוב) 9. חיבורים – מבחר גדול של…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם! אז ככה.. יש לי HD נייד של 1T והוא מלא.. הגיע הזמן לקנות אחד חדש.. ובמקום זה חשבתי.. אולי אם כבר, אני אקנה מחשב שיהיה ייעודי בעיקר לזה - לשמור חומר שלי, גיבויים וכו'.. בגדול חשוב שהמחשב יהיה שקט, יציב, אמין.. ספק כח טוב ואמין, קירור טוב.. מארז טוב.. אני מניח שמעבד, לוח אם וכ. מסך יכולים להיות בסיסים יחסית. צריך לפחות 2 HD של טרה כל אחד. מאוד חשוב לי שגם אם הלוח אם בסיסי, אז שיהיו "אפשרויות שדרוג" עתידיות - כמו להוסיף עוד HD וכו'. כמו שאמרתי, חשוב גם שהוא יהיה מהיר יחסית - הוא ישמש בעיקר לאחסון אבל אני מניח גם לצפייה של דברים, אז חשוב שיעבוד נורמלי.. (זכרונות זה לא עסק יקר כיום למיטב זכרוני, אז לא אכפת לי "לזרוק" עוד 100-200 שקל על שדרוג זכרונות אם זה יעזור בנוש…

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by sbf80,

אחרי כמה הערות מחברי הפורומים הרכבתי מפרט חדש. שימושים: אופיס (עם דגש על שימוש כבד באקסל), תוכנות סטטיסטיות, גרפיקה (פשוטה יחסית), אינטרנט, סרטים ומשחקים קלים (לא דרוש לי ביצועי תלת-מימד גבוהים). http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469711 + 0 7914 Coolermaster RC-532 Centurion eXtreme PS380W Case 426.00 ¤ 1 426 ¤ 1 8956 Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU 1810.00 ¤ 1 1810 ¤ 2 6966 WD250GB WD2500KS 16MB S-ATAII HDD 440.00 ¤ 1 440 ¤ 3 1179 Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 136.00 ¤ 1 136 ¤ 4 9322 Gigabyte GA-965P-S3 Intel 965P LGA775 Motherboard 740.00 ¤ 1 740 ¤ 5 7380 Corsair VS2GBKIT667D2 (2x1024MB) DDR-II 667 Value Memory 1571.00 ¤ 1 1571 ¤ …

• 13 תגובות
    • 899 צפיות
  25. שלום למומחים, המחשב מיועד לקולנוע ביתי ועריכת וידאו. חשוב שיעבוד ממש מהר על כמה יישומים במקביל ושיהיה שקט לחלוטין. 4,000 ש' עבור: מעבד , קירור , לוח אם [לפחות 2 כניסות USB ו-FIREWIRE קדמיים , כרטיס קול מובנה עם יציאה אופטית למגבר תומך THX], זיכרון , דיסקשיח , כרטיס מסך [FULL HD , כרגע יציאה למסך 19'' + טלויזיה הקרנה אחורית 43'' (מתכננת יציאה למסך עתידי 22'' + יציאה לטלויזיה HD). האם יציאת S-VIDEO לטלויזיה היא הטובה ביותר האפשרית מכרטיס מסך?] , כונן אופטי SATA [האם יש תומך LIGHTSCRIBE?] , ספק כוח. יש לי כרטיס וידאו MATROX RT2500. האם יתפקד היטב עם הרכיבים החדשים? את רכיבי המחשב החדשים אני מתכננת להרכיב בתוך המארז הישן שלי (לא זוכרת את שם החברה, אבל יש לו B שקוף גדול על ה…

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים