עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by amoskata,

שלום חברים, אני קונה השבוע מחשב נייד לצורכי לימודים. אשתמש בתוכנות גרפיות דוגמת AUTO CAD המליצו לי על מחשב Lenovo IdeaPad Z580 2151 מה אתם חושבים, מבחינת ביצועים ומבחינת אמינות ועמידות, האם הוא יתקלקל לי כמו בCQ61 של COMPAQ שהיה לי במשך 3 שנים והלוח אם שלו נפטר.. והאם יש הצעות אחרות. אשמח לעזרתכם האדיבה.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  2. Started by -Nataly-,

אני ממש צריכה המלצה למחשב נייד. השימוש העיקרי שלו יהיה מוזיקה, סרטים, אינטרנט, ומשחקים כמו GTA SAN ANDREAS אני אשמח אם הוא יהיה כמה שיותר זול, כי התקציב שלי בתור ילדה בתיכון לא גדול. ההבנה שלי די אפסית במחשבים, אז אין לי מידע להוסיף תודה רבה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by omer1789,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, עריכה גרפית דו מימדית. * גודל המסך? 13- 14 " * משקל רצוי? עד 2.300 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) USB 3 רצוי * בלוטות? ? * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD, צורב יהיה נחמד * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי מאוד * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אכן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה לחברה, אך כן למינימום אחריות 3 שנים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  4. המחשב ישמש לעבודה בוורד, הצגת מצגות בפאוור פוינט, תיכנות בג'אווה ועריכת תמונות בפוטושופ. כמו כן המחשב גם צריך להיות בעל יכולות הפעלה ושידור תכני HD למסך LCD חיצוני ועדיפות לכרטיס קול רב ערוצי עם יציאה דיגיטלית. מסך 15 או יותר. המפרט שחשבתי עליו כולל 4 ג'יגה זיכרון צורב דואל לייר כרטיס מסך תומך HD ומסך 15 או יותר וההרדיסק גדול כמה שיותר. אני לא ממש מחובר לשוק, ולא בקיא בתושבות, מעבדים, שבבים האחרונים בשוק. לאחר שעברתי על כמה מפרטים הבנתי שהדרישות שלי לא בשמיים ואפשר לעמוד בהם. המחשב ישמש את אבי לצורכי עבודה ולכן חשוב שיעבוד מהר ובצורה אמינה ויגיע מבית עם גב. אפשר לא לכלול מערכת הפעלה בעיסקה. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  5. Started by tirani8,

שלום, אני מחפש מחשב נייד למטרות אינטרנט עבודות וסרטים. התקציב שלי הוא 4500 ואני מתלבט בעיקרון בין הדגמים האלו: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1520-x3100-t7250-120.htm אני מקווה להשיג אותו אם אין אותו במלאי אני אלך על זה: http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-t2130-120gb.htm או על זה: http://www.notebookclub.co.il/prod-ins6400-2.0-duo-120gb.htm או שבכלל אני אלך על ה Gigabyte: http://www.ksp.co.il/hlaptop.php?made=Giga (המחשב הראשון ברשימה) אז ההתלבטות היא האם ללכת על חברה אמינה ומוכרת יותר, (DELL) או ללכת על gigabyte עם שנה פחות באחריות אך עם מעבד טוב יותר ועם זיכרון 2gb, השאלה אם זה משמעותי לצרכים שלי. ומישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין המעבדים dual cor…

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  6. Started by GolanT,

שלום לכולם, חג שמח! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב של עד 7000 ש"ח. ממה שביררתי בשוק יש המון דגמים, ואפשר להשיג דברים טובים מאוד גם בפחות מהתקציב המקס' הזה. בגדול הדרישות שלי מהמחשב הן כאלה: -מסך 13.3" לא מבריק!! אפשר גם יותר גדול רק בתנאי שלא ישקול יותר מ-2 ק"ג. -כאמור, שיהיה משקל קל (לא יותר מ-2 ק"ג). -זכרון 4GB. -מעבד חזק ומתקדם (מסדרה T או P החסכונית בחשמל). -סוללה 9 תאים, אפשרי בתקציב הזה?? -יציאות: בלוטות'. לפחות 3 USB. קורא כרטיסי זכרון, רצוי. -מצלמה. -צורב DVD. -כונן קשיח לפחות 200GB. -כרטיס גרפי חזק וטוב (לא מאלה של nVidia שעושים בעיות לאחרונה). -חשוב: שלא יתחמם מדי ורכיבים שקטים. -אחריות מעל שנתיים, בינלאומית זה נחמד. -רצוי מותג מוכר. האם אני ריאלי במחיר הזה?…

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  7. אורח
    Started by אורח,

שימושים: משחקים כבדים, סרטי FULL HD ושימושיים כלליים. מסך 17. תודה!

8. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כמו COD וכדומה, צפיה בסרטים, מוזיקה * גודל המסך? 14 * משקל רצוי? לא קריטי אבל מעדיף קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה וחובה שיהיה 7200 RPM * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? קיבלתי העדפות על לנובו ודל. מעדיף איכות בנייה טובה לא משנה חברה מעדיף מסך מט אם אפשר, אבל לא חובה בסה"כ התקציב גמיש אבל לא יותר מ-6500 ש"ח תודה רבה וערב טוב

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בסכום 4500 שקל. אני אעבוד בעיקר באופיס,אינטרנט,וחשוב לי שהיו יוכל להריץ המון תוכניות ברקע ובו זמנית. עכשיו - אני מעוניין שיהיה בו כרטיס מסך עצמאי, ושהמסך לא יהיו גדול מ-15. בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  10. Started by don green,

שלום, מחפש מחשב נייד לצרכים בסיסיים (אופיס, אינטרנט וסרטים) אין צורך במשחקים כלל לא סגור האם התקציב מספק או עודף קיבלתי המלצה ל- DELL ושאלה נוספת - יש לי בית פרטי עם 3 קומות. כאשר התייעצנו לגבי ראוטר המליצו לנו על תקן N אשר מגיע עם מספר אנטנות כמו כן הבנתי של DELL אין אופציה עם רכיב ה- WIFI שלו לקלוט אותו ולכן צריך עוד מחבר נוסף ל- DELL האם זה מדויק? והאם אין פתרון אחר? או שבכלל לרדת מנושא ה- DELL תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. דרישות נוספות:מסך 13.3. אחריות 3 שנים לפחות. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  12. Started by Liran63,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תכנות (צריך 8gb ram ומעבד i5 ומעלה), גלישה וכו... * גודל המסך? מעדיף 15.6 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi, usb, חיבור ethernet * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) הייתי מעדיף אופציה להוספת ssd בעתיד (או שילוב כיום) ע״י msata * כונן אופטי? לא הכי קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell אני רוצה שהחיבור ethernet יתמוך ב1 גיגה ביט לשניה, ראיתי שלא כל דגמי הdell תומכים בזה (למרות שזה סטנדרטי היום)

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  13. שלום לכולם, ברצוני לרכוש עם אבי מחשב נייד חדש וחשבנו רבות על הDELL INSPIRION עם המעבד C2D 1.83 יש אותו במחיר רצפתי שאני יכול להביא אותו בסביבות ה4500ש"ח עם אחריות ל3שנים מבית גלקסי מחשבים. המפרט כולל HD בנפח של 120GB ומעבד חזק עם 2MB קש וזכרון 1GB וכמובן WIFI ומסך 15" רחב. האם המחיר סביר??יש גם אפשרות לשדרג למעבד ה2.0 עם 4מגה קש אבל הארדיסק של 80GB די קטן. אז חשבתי לקחת את ה1.8 וכמובן הם עם אותו הלוח אם שתומך עד ל2.6 נראה לי אז בעתיד אני ישדרג למעבד יותר חזק.. מה אתם אומרים על המפרט ועל המחיר??הצעות,כיוונים וחוות דעת על המחיר ואם יש אפשרות לשדרג את הHD למהירות של 7200 בבבקשה.תודה.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  14. היי חברים (: אני מחפש מחשב נייד/נטבוק שישמש בעיקר לעבודה בוורד (לא המון שעות), איכסון מדיה (תמונות, סרטונים, מוזיקה), גלישה באינטרנט ותוכנות קלות. חשוב לי שהוא יהיה עמיד, קל, לא גדול מדי, זמן סוללה גדול ושיהיו לו חיבורים לusb. התקציב שלי הוא בערך 2000 שקל אבל אני גמיש, אז אם יש משהו איכותי וברמה אחרת במחירים קצת יותר גבוהים אל תחששו להציע. אשמח מהר שתעזרו כי אני לא מבין בדברים האלה. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  15. שלום, אחותי לומדת עיצוב פנים וביקשו ממנה לקנות מחשב נייח או נייד (עדיפות לנייד אבל אם הפער גדול אפשר נייח) עם המפרט הבא : צריכות מחשבים שיש להם את הדברים הבאים: וינדוס 10 מעבד עם 2.7 גיגה הרץ ומעלה כרטיס מסך nvidia gforce gtx 1660 ומעלה. הוספתי גם תמונה של דרישות. תודה לעוזרים.

16. * מטרות המחשב? משרדיות אופיס וכו' ולסרטים מידי פעם וכאלה.. * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 פחות או יותר * צורב DVD? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מה שאתם ממליצים זהו בכללי המחשב הוא למנהלת חשבונות שמשתמשת בעיקר באופיס ודברים בסיסים כמו אינטרנט וכו' ושיריץ סרטים ללא בעיות.. התקציב 2500 אם אפשרות לחריגה ל2700 אם יש צורך משמעותי בכך.. תודה ושבוע טוב

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  17. Started by mamasnik,

שלום לכולם אני רוצה להחליף את המחשב הישן שלי במשהו יותר איכותי. אני חובב משחקי מחשב. יותר נכון-משחק אחד. עוד יותר נכון- אחד מהמודים של משחק DIABLO 2 בשם ZY-EL. המחשב הישן שלי לא סוחב את זה בקלות ואחרי פעולות מסויימות אני נאלץ לחכות זמן לא מעט (אם לא הייתי מפסיק לעשן,הייתי מספיק לגמור סיגריה או אפילו שתיים. אבל מהעצבים אני מרגיש שאתחיל באמת לעשן מחדש). אז איני יודע מה הדרישות של המשחק, אמנם יש לי כמעט 4GB של קינגסטון, וכרטיס מסך 5450 RADEON. את שם המעבד איני זוכר, מתחיל מ-2 (אינטל). איני רוצה כבר להחליף חלקים אלא פשוט לקנות מחשב חדש שיריץ לי את המשחק, שיהיה אמין ואם כבר, אז שיתאים גם לזמן שלנו, שתהיה אופציה להוסיף תוכנה יותר כבדה וכו' כי אני מתכוון ללמוד הנדסאי אלקטרוניקה…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  18. Started by Iftach_Noam DS,

אני מחפש המלצה למפרט של מחשב נייח, לתוכנות כמו power bi, tablaeu, pycharm, juypter notebook. אולי עוד כמה. אני רוצה שהוא יתפקד טוב גם אם אתקין עוד תוכנות. לא מתכוון לשחק במשחקים וכאלה. תודה רבה על העזרה.

19. Started by רועי נחמן,

ערב טוב לכולם, אשמח להמלצות לקניית 2 מחשבים. הראשון הוא בשבילי לצורך שימוש בסיסי בשביל הילדים בני 6 ו 8 לצורך אינטרנט (מתלבט בין icore 3 או 5 אשמח לדעת המומחים). כמו כן אצטרך מקלדת אלחוטית+ עכבר ומערכת הפעלה ווינדוס 10.. תקציב למחשב הראשון 2000-2500 גג. למחשב השני בשביל אמא שלי גם שימוש בסיסי,צריך גם מסך ועכבר אלחוטי+ מקלדת.. תודה לעוזרים.. בביטוח אני מומחה אך מחשבים ואני זה סינית ..

20. אורח AviMan96
    Started by אורח AviMan96,

אהלן חברים , בגלל הבלאק פריידי ובגלל שאין לי מחשב חחחח , מחפש לקנות מחשב נייח לא בומבסטי ולא של גיימרים ישלי תקציב עד 3.5 אלף שקל אבל אסתפק במחשב עד 3 אלף ואפילו פחות מה שתצליחו להמליץ עליו אשמח אם תוכלו להמליץ על מפרט טוב , המשחק היחיד שאני אשחק בו שידרוש משהו חזק מהמחשב זה פיפא 17 , אז אשמח אם תעזרו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - את האמת אין לי תקציב מוגדר, לא זול ולא יקר מדיי יש מצב ב - 4-5 אלף ש"ח? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר בסיסית, שומע שירים וגולש באתרים, אבל מה שבאמת חשוב לי - צפייה בתכני 4K ועריכת וידאו (לפעמים אני מקליט עם כרטיס טלוויזיה תכנים באיכות HD ואז אני חותך פרסומות/דברים שלא רלוונטיים ומקודד אותם מחדש לקובץ MP4 או MKV שישקלו פחות מהקובץ המקורי כאשר הוא מוקלט). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא צריך, יש כונן SSD…

22. Started by haimon123,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא ידוע בשביל זה אני כאן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך גדול - מסך מעל 24 עם חיבור usb-c PD כדי שיתמוך בטעינת נייד + העברת נתונים בעבר היה תקן IPS אני חושב בעל זויות צפייה טובות. מניח שהיום זה סטנדרט? .. אולי תקן אחר ? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, א…

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  23. Started by jambo222,

שלום מחשב נייח מעבד אינטל i7 לוח אם - שכולל יציאות ל 2 מסכים זיכרון 16 gb דיסק ssd 1t ספק כח - אני לא יודע כמה וואט צריך ? המחשב מיועד לאינטרנט ותוכנות לעריכת מוסיקה

24. Started by ThePcMaster,

שלום לכולם, המחשב שנמצא בבעלותי כשלוש שנים החל בזמן האחרון להוציא רעשים מוזרים כמו חריקת שיניים וריח חזק של נייר שרוף הבאתי את השכן שלי שיבדוק מה הבעיה והוא לא ממש מבין אבל הוא אמר שאולי יש נשרף הכונן של הדיסקטים. הוא אמר שכדאי לי להחליף מחשב, אז אני רוצה לשדרג את המחשב. אני רוצה להחליף אותו - לפי הדרישות הבאות: אני רוצה מחשב שיהיה רק למשחקים אבל בעיקר רק לאופיס ולאינטרנט וגם קצת סרטים אבל קצת יותר מוזיקה, אני דיי מתלבט לגבי המעבד אני לא יודע אם עדיף של איי אמ אס או של אינטל אני צריך לדעת מה עדיף בשביל הדרישות שלי אני צריך עכבר וכרטיס מסך ומקלדת בלי מסך אני צריך מיקרופון ואוזניה וגם השאלה איזה לוח אם הכי מומלץ כי אני מבין שכל מעבד דורש כרטיס מסך שונה או שזה היה כרטיס קול …

• 21 תגובות
    • 4.8k צפיות
  25. המחשב נועד לבית ולעבודה כעריכת תמונות בתוכנות כמו : Photoshop illustrator המחשב מיועד להירכש ב-IVORY, לא זקוק לציוד נלווה. חשוב שיהיה עד 2000 ש"ח בלי WINDOWS אבל עם 3 שנים אחריות. מה ההמלצה למחשב הכי טוב באתר של IVORY ? http://www.ivory.co.il/ איך המחשב הבא ? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12547

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים