ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
היי, wassup? אני מחפש מחשב לגיימינג במשחקים כמו (Flight simulator X, call of duty 4, sims 3,enemy territory (quake wars\normal וכו' אני מחפש מחשב שיכול להחזיק SERVER במשחק ENEMY TERRITORY אני לא מבין כלום (אולי רק טיפה) :iamstupid: אז אני צריך קצת הרבה (מאוד) עזרה דרך אגב אני רוצה כרטיס רשת חיצוני (בשביל הסרבר צריך 300-450Mph)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח - ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת עכבר מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא כל כך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הקנייה לא דחופה (נייד עסקי) האם יש צפי לשינוי משמעותי ששווה להמתין עבורו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להפתיע את חברה שלי במחשב חדש, היא מאיירת ועובדת בעיקר עם פוטושופ והמחשב הישן שלה (בן 3 שנים) כבר לא מתפקד. * מטרות המחשב? בעיקר פוטושופ וגלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15 אינץ' לא מאד חשוב אם מאט או מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רצוי 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחד…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUG,H1Z1, Call of duty , Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בצי…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה עבור מחשב לצפייה ישירה\ אופיס ומוזיקה צפייה באיכות Full HD ללא מסך וללא ציוד הקפי תודה,
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן HWZONE! רציתי להיעזר לכם בהשוואה של שתי מחשבים ניידים, שהעדיפות שלי היא בראש ובראשונה על מהירות ותכנות ושלא יתקע לרוב וגם לגיימינג בינוני השוואה בין זה לזה האם כדאי להוסיף 30 שקל ולקנות מחשב חזק טיפה יותר אך כרטיס מסך שנופל מה-525M? עזרה בבקשה, תודה מראש חברה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש למשחקים כבדים (כמו GTA 4, Bioshock, Mafia 2 וכל משחק כבד שייצא) ... תקציב 4,500 ש"ח. רק שהמסך של המחשב נייד יהיה לא פחות מ - 15 אינץ' (או שלדעתכם כדאי 17 אינץ' ?..) וחובה שהמחשב יהיה מפנדה מחשבים (http://www.pandas.co.il) כי אני קונה רק שם ... חשבתי על הנייד הזה (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1143_3380&products_id=28871) מה אתם אומרים ?.. מוזר שמלמטה איפה שיש את המפרט של המחשב כתוב שאין בלוטוס ובאותה גרסה של המחשב רק עם מסך של 15 ומשהו אינץ' יש בלוטוס ... שאלה קטנה בקשר לנייד שאני חושב לקנות אותו ... האם הכרטיס מסך שלו מובנה או לא ?.. כי עם הזמן אני מתכנן לשפר את הנייד שיהיה לי אז אם הוא מובנה…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט מחשב למשחקים, עבודות משרד, אינטרנט, סרטים, והשאר.. המחשב אמור לכלול: מסך 22 אינץ', לא פחות.. עם רזלוצייה גבוהה, תמיכה בHD, ניגדויות כמה שיותר טובה.. לא WIDE SCREEN, רגיל. מעבד דואל קור או אפילו קוואד אם אפשר 2 ג'יגה ראם, אם אפשר 4 (800 מגה הרץ, אז עדיף 2X2 או 2X1) 500 ג'יגה הארדיסק מינימום מארז גדול ומפואר, שיהיה לו מודינג וחלון שקוף מהצד, עם לדים וכו'...שהיה מאולמניום וקל, חשוב מאוד שיכלול שתי כניסות USB קדימה , וFIREWARE. !!!! כרטיס מסך די חזק, שיחזיק כל משחק היום בהגדרות סבבה, אפילו את קרייסיס מקלדת ועכבר.. רמקולים. ברמה סבירה, לא צריך להגזים, לא צריך יותר מדי גם להזניח ספק כוח איכותי שיסחוב הכל ולא יקלקל את החומרה בעת הפסקת חשמל או קפיצת /עליית מתח…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כללי: מחפש מחשב לעיבוד גראפי ושימוש כמדיה סנטר. יש כבר ברשותי מעבד Core i7-4770K ו Intel 730 240GB מחפש מחשב שקט ואמין (אם אפשר מארז עם פח עבה) מה התקציב המקסימאלי? 4000 ( לא כולל הרכיבים שכבר יש לי) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש תדיר בפוטושופ לעריכת תמונות בגודל 15.1mp ועיבוד תמונה כמו הערמת פוקוס בתוכנות כגון CombineZP, צפיה בסרטים דרך הטלויזיה במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא האם יש רכיב שאין צורך לכל…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא כזה ברור אם יש אחריות ל ASUS ללפטופים או נטבוקים שנקנו בחו"ל למשל הנטבוק הזה: ASUS Eee PC Seashell 1215N-PU17-BK שאני מעוניין לקנות בקנדה. ראיתי במקומות שונים שרונלייט נותנת אחריות , אבל התברר לי בסוף שכבר לא . אז מי כן נותן אחריות, ואם הוא נותן לסדרת Eee? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מתכנן לקנות מחשב גיימינג ל3-4 שנים הבאות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000, ניתן לחרוג עד 500 בשביל שדרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, שרת מדיה לטלויזיות בבית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ברמה סבירה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי מפרט מבוסס P4, בעזרת מידע וייעוץ מהאתר. הכנסתי את המפרט, לעמוד בניית מחשב, באתר של למיר ויצא לי יקר מדי. אני רוצה לישאול האם לדעתכם אפשר להוזיל איכשהוא (בסביבות ה-1000 ש"ח) ועדיין לישמור על ביצועים טובים עבור מטרת המחשב. מטרת המחשב: * גלישה באינטרנט (יש לי מודם ADSL של בזק) * Office * שימוש ביתי במצלמות סטילס ווידאו דיגיטליים אין צורך בינתיים ב - Fire Wire * הרצה של מישחקים (לא ברמת Gamer ) * הדפסת תמונות דיגיטליות CTX PR705F ATX VIRGO P-IV P4 1.8 512k 0.13m Asus P4S533-VML Micron PC2700 256mb 333mhz DDR Seagate 40GB 7200rpm GF4 Mx440 sound ob DVD - AOpen צורב - Sony CRX -195A 40x12x48 מדפסת - HP DJ 5550 6200 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למערכת מבוססת אינטל עדיף בעלי FSB 533 "החדשים"......... למעשה אני צריך רק מפרט לוח אם זיכרון ומעבד תואמים{DDR] שהיה כרטיס קול וכרטיס רשת אוןבורד את השאר אני יכול להשלים לבד. המפרט עד 6500 שקל אז אם אתם מציעים רק לוח אם מעבד וזיכרון תזכרו שלא יעלו יותר מדי. שאלה ---- הבדלי הביצועים בין נורתאוד לבין החדשים הוא גדול ??? מורגש??? מה הבדל המחיר? וביחד עם איזה זיכרון עובד כל אחד.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
CPU : AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU - 0.13 micron !!! - 420 NIS Cooler : CPU Cooler for FCPGA/Duron/Athlon up To 2000 MHz - 40 NIS Motherboard : Gigabyte GA-7VKML VIA KM266 Motherboard (MicroATX, AC97' Sound, VGA, ATA133) - 396 NIS Memory : DDR-RAM 256MB 2100 Samsung / Hynix Original Memory - 249 NIS Hard Disc : Western Digital 40GB 7200 rpm ATA100 HDD - 499 NIS Video Card : Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard - 710 NIS Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive - 56 NIS CD/DVD-ROM : CD-ROM AOpen x 56 - 154 NIS Keyboard : Genius KB-06 PS2 Eng/Heb Keyboard - 41 NIS Mouse : Genius EasyMouse+ Serial/PS2 Retail Mouse - 26 NIS Speakers :…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ללא OC,ללא ציוד היקפי,וללא מסך. המחשב מיועד בעיקר למשחקים לא הכי כבדים, וגם לשימוש כולל כמו אינטרנט וכו'. המסך שאני יקנה יהיה "22 , עדיין לא יודע איזו רזולוציה. מעבד כרגע החלטתי על Quad Q660 אז להתאים את המפרט למעבד,4.5K כולל המעבד כמובן חשוב מאוד שהמחשב והמארז יהיו שקטים, ושהמחשב ירוץ מהר. המחשב אמור לשמש אותי במשך השנים הקרובות. תודה
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם קיימים מחשבים ניידים עם חיבור HDMI שמשמש ככניסה (INPUT), לחיבור מקור חיצוני לשימוש מסך המחשב והרמקולים, נניח אקס בוקס. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר לתיכנות וגרפיקה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000-9000 (יתכן חריגה במידה ומדובר במשהוא מיוחד) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תיכנות ווב ואפליקציות -(תוכנות ותשתיות לתיכנות, גם אימולטורים) חבילות אופיס ואדובי בלוסטאקס וכדו' , המון גלישה בדפדפנים מקבילים (פותח המון סימניות בפעם אחת) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ח…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש פה, ונרשמתי כדי להתייעץ בנוגע למפרט שאני שוקל לרכוש. Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1399 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪193 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD4-B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪916 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪212 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 1 - מחיר: ₪15 ספק כוח: Seasonic SS-850AT 850W Active PFC 4X PCI-E 70A/12V Single Rail כמות: 1 - מחיר: ₪643 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪443 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪252 כרטיס…
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני סטונדט במתחיל ללמוד בעברית השנה, ואשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מחשב נייד מתאים וכמו כן חנות זולה. מחיר - פחות מ-4K, סביבות 3K * מטרות המחשב? סטודנט - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים וטיפה סרטים. * גודל המסך? 14 אינצ', מעדיף מאט * רזולוציית המסך? מעדיף גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? פחות מ-2 ק"ג (בכל זאת אצטרך להיסחב איתו הרבה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, בין 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת וידאו כלשהי * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, העדפה ל-SSD אבל לא חובה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, כל עוד יש שירות בארץ. * האם בתקציב צ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לרכוש לפטופ חדש ( היה לי DELL E6400) וצריך עצה. אני מתלבט בין מאקבוק AIR גירסת ה 256GB SSD עם מסך 13.3" http://www.amazon.com/Apple-MacBook-MC966LL-13-3-Inch-VERSION/dp/B005CWIGHU/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1330418228&sr=8-2 לעומת הלנובו החדש U300: http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:category.details?current-catalog-id=12F0696583E04D86B9B79B0FEC01C087¤t-category-id=8E484514F5FD0EE9A220B11D3BAF1FA2 (קונה בארה"ב - גר כאן). המפרטים של שניהם דיי זהים, אני לא מעוניין במעבד i7 מטעמי סוללה וחוסר שימוש. המאקבוק איר עולה ב 200 דולר יותר לעומת הלנובו שבאזור ה 1100 דולר. ישנם הבדלים שנחשבים גדול…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(הערה פותחת: השרשור הזה נפתח אחרי הרכישה, משום שהפורום חסם את כתובת הדוא"ל שלי, והצלחתי להיכנס אחרי שכבר קניתי... עדיין הייתי רוצה לשמוע את דעת באי הפורום ולהבין אם זיהיתי את החלופות הרלבנטית.) אני מתעניין במפרט (או מוצר משולב אחד כמותג, עם המפרט שלו) למחשב זעיר. המחשב אמור לשבת על מדף שעומקו כ-10 ס"מ (יכול לחרוג טיפה אם צריך), ולהיות שקט מאוד. המטרה העיקרית היא הקרנת מדיה על מסך שעל קיר שמתחת למדף... אבל - מטרה משנית היא שימוש כמחשב שולחני לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט וכיו"ב (לא gaming), במקרים יוצאי-דופן/חירום. מערכת ההפעלה המתוכננת היא גנו/לינוקס. עוד מגבלה: התקציב הוא עד 1300 ש"ח ורצוי פחות. מדוע כ"כ נמוך? כי זה לא המחשב העיקרי שלי, וכי הרכישה הזו היא חצי…
-
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. חנות TAG מחשבים פירסמה בקופון של המדינה הצעות למחשב במחיר שנראה קצת לא סביר: מחשב intel pentium 4 3 ghz 800 mhz - אינטל "פרסקוט מקורי. לוח אם - ASUS מקורי - 3 שנות אחריות. מארז מהודר SUPER ATX 400 W זכרון מהיר DDRAM 256 MB דיסק קשיח מהיר - 120GB 7200 RPM UDMA כרטיס מסך מקצועי מהדור החדש GFORCE FX 5500 128 MB DDR + TVOUT +DVI כרטיס קול 6 ערוצים סראונד 5.1 כרטיס רשת הכנה לאינטרנט 10/100 צורב DVD מהדור החדש DVD-RW X8 רמקולים סטריאו איכותיים 400WATT PMPO מקלדת מקצועית - עכבר גלילה לאינטרנט. מסך MAG / LG 17 מקורי. כל זה במחיר 3399 - לטענתם במקום 4200. ההצעה נראית לא סבירה - מה ה"קטש" ?? דעתכם! רמי
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי חבר שאשתו גרפיקאית. לפני חצי שנה + הם קנו את המחשב הבא ב - 3500 ש"ח. דיברתי איתם ואמרו לי שמאד מרוצים מהמחשב והוא עובד מהר מאד. אילו חלקים בכל זאת כדאי לי לשדרג? (בטח חלק מהדברים כבר יצאו מהשוק) לוח אם P55-CD53 7.1 1GLAN MSI מעבד אינטל 2.66GH 8MB CORE I5 QUAD I750 מאוורר למעבד SHURIKEN REV B SCSK-1100 SCYTHE זכרון CEON 2GB DDR3 1333MHZ כ.מסך Nvidia GeForce 9500GT 1G P.O.VIEW דיסק קשיח פנימי 1TERA SATA2 32MB SEAGATE צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS מארז EA003 IN WIN שחור כסוף ספק כח STEALTH XSTREAM 500SXS 500W OCZ
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מודע לעובדה שהמחיר בכותרת נמוך משמעותית ממחיר החלקים בשוק, אני קונה ישירות מcd-log אז אם אתם מציעים חלק חלופי, שיהיה באותה רמת מחיר פחות או יותר. מעבד אינטל 805 לוח GA-8I945PG של GB. גוף קירור BT. זכרונות 2x512Mb 667Mhz של Geil. מארז Raidmax Cobra משומש (שעולה לי 150 שקלים) - לא ניתן להחלפה! כונן קשיח Hitachi 80Gb SATA II. כרטיס מסך Geforce 6200 256 mb (128 mb onboard) TurboCACHE bulk 128 bit של GB. ספק כח - עוד לא הוחלט, לדעתי ה480W הגנרי שיש לי (מוגדר 550W, אבל בפועל מוציא 480W עם 20A ל12V) לא יחזיק כמו שצריך את המערכת. אז ככה - ה805 בטוח במפרט. הלוח - פתוח להצעות. זכרונות - גם בטוחים, אין קיט של DC 667 במחיר הזה (123$) אצל cd-log. מארז - כנ"ל, נקנה כבר. כונן קשיח -…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-