ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימאלי?1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את התקציב אפשר לנצל את החריגה רק אם היא ממש כדאית ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD אינטרנט ומשחקים בסיסיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, החלטתי לרכוש מחשב שישמש למשחקים סרטים ורשת. התקציב 6500. לפי מה שקראתי בהמלצות פה (ובאיזור) להלן מה שנראה לי - CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, S-ATA, 1394, Dual LAN, USB 2) [ ¤ 611.1 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 275.18 ] 2 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 716.5 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1619.9 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-RW / DVD-RW : LG 52/32/52 Bulk…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מפרט בתקציב של 3000 ש״ח עם חריגה של מקסימום 500 ש״ח. מחשב לטובת עבודות משרדיות וגם משחקים אבל אני חייל אז אין לי הרבה זמן להשקיע אז לא כדאי להשקיע יותר מידי... נוסף לכך אני סגור על החנות ksp. תודה וחג שמח!
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל מפרט למחשב גיימינג, אבל שיכלול רק את הדברים הבאים: לוח אם (רצוי שיהיה לוח אם חדיש שיחזיק לתקופה ארוכה) מעבד (רצוי כפול - מרובע גם בסדר) כונן קשיח (500 ג'יגה יספיקו) צורב DVD (שלא תהיה נפילה כמו שקורה לי עד היום) זיכרונות (לא פחות מ-4 ג'יגה) כרטיס מסך (מכיוון שזה מחשב גיימינג, צריך כרטיס ממש טוב) לא נתתי מחיר ספציפי כי אני מעוניין לשמוע הצעות מחיר... ברור שאני לא אשקיע 15,000 ש"ח במחשב חדש. חבל על הכסף ;-) אבל גם אם יש לכם משהו כזה, נו לי להתרשם ואז אדע מה הכיוון שלי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך 14 אינץ' * משקל רצוי 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: hdmi * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: כמה שיותר * כונן CD/DVD? צורב?: כן כונן cd/dvd צורב * כונן Bluray: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה מובנית ללא צורך ברכישה בנפרד * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא מה דעתכם על הדגמים הבאים? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7474&CatCode=315http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8590&CatCode=315
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להפתיע את חברה שלי במחשב חדש, היא מאיירת ועובדת בעיקר עם פוטושופ והמחשב הישן שלה (בן 3 שנים) כבר לא מתפקד. * מטרות המחשב? בעיקר פוטושופ וגלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15 אינץ' לא מאד חשוב אם מאט או מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רצוי 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחד…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רקע כללי על הצרכים: גלישה WORD powrpoint והצגת מצגות למקרן אפשר להגיד , בקירוב , מחשב לסטונדט. חשוב: מסך גדול , 15 מינימום. תקציב: עד 4k , אם ממש הכרחי - גם 4.5 זה בסדר. לגבי כרטיס מסך: לא יזיק משהו למשחקים וסרטים, אבל בגדול לא צריך. הדגמים: DELL : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8189 MSI: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3678&CatCode=315 LENOVO: http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=4233-78G&Cat2Cat1ID=7231&Cat2ID=9752&aff=Zap〈=HE בלי קשר: מחשב Lenovo שמחזיק את כל הדרישות שלי , ב60% מחיר... מה רע? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3702 אם אתם מכירים דגמים אחרים שטובים , תציעו... תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בן דוד שלי רוצה מחשב ליומיום והוא חשב על המחשב הבא Dell Vostro V130 אבל זה עם מעבד מהדור הישן.. מישהו יכול להמליץ לי על משהו יותר טוב בתקציב הנ"ל ? מסך 13.3' משקל עד 1.8 קילו הנייד בעיקר לגלישה ועבודה עם מסמכים מרובים אבל אם אפשר להוציא משהו יותר טוב ויותר חזק בתקציב ועם דרישות המשקל וכו', אשמח לדעת תודה רבה!!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במחשב חדש לעריכת תמונות בקפצ'ר 1 בווידאו בפריימייר. רוצה מחשב חזק לפחות ל 5 שנים בלי כאבי ראש. כרגע אין צורך במסך, תקציב בין 4-5K, דיסק CCD לפחות 512, זיכרון מינימום 16גב. אשמך להגדרת המערכת והמלצה היכן לרכוש. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אם חייב כמה מאות גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dark Souls 3, Fallout 4, The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא בטוח, נראה לי 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות למרות ש…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול - אני מחפש מחשב נייח שיהיה חזק מספיק להריץ עליו תוכנות עריכה של אדובי (בעיקר פרמיר ואפטר אפקטס... וקצת פוטושופ). זקוק לייעוץ בנוגע למחשב הזה , האם הוא יכול להיות טוב עבורי? והאם מישהו מכיר את האתר ויכול להמליץ/לתת חוו"ד? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב שיחזיק מעמד הרבה זמן יחסית, כיוון שבעבר נכוותי ממחשבים שבהם עיגלתי פינות ואז שילמתי על זה ביוקר. אז ככה, המחשב שאני מחפש הוא עד 5300 ש"ח, בהנחה שמסך עולה 1000 ש"ח פלוס מינוס, אשמח אם תתנו הצעה גם למחשב כזה אך ללא מסך. הדרישה היא שהוא יעמוד במשחקים כבדים לזמן הקרוב. על ההרדיסק להיות גדול מאוד בנפח (לפחות 750 ג"ב) לא דרושים לי כרגע מקלדת או עכבר, וגם לא ציוד היקפי כלשהו. אני אשמח אם יהיה בו DDR3 (אלא אם כן תסבירו לי שמדובר בטעות, כיוון שראיתי שהDDR2 עדיין תופס חזק). בלוח-אם אני אצטרך FW ו/או ESATA. אשמח לעזרה במיוחד בתחום הספק כוח / מארז. הנה מפרט שהרכבתי לי בפנדה , שמרמז פחות או יותר על הכיוון, אך אני חושב שעדיין אפשר לחתוך מהמחיר שהגעתי אליו כמה…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה. ברשותי מחשב נייד מסוג DELL Latitude D800. בזמן האחרון כאשר אני מדליק אותו פתאום הוא רושם לי שאין הארד דיסק.. אני נכנס לביוס ורואה שהוא לא מזהה את ההארד - פשוט רשום שם None בשורה של ההארד דיסק. אם אני עושה ריסטרט או שניים לפעמים זה מסתדר ואז זה נכנס לווינדוס כרגיל והכל בסדר. אבל אם אני מכבה אותו ומדליק מחדש או שאני עושה ריסטרט זה יכול לקרות שוב. מה יכולה להיות הסיבה לבעיה ? תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה למחשב נייד, שיהיה קל במיוחד (פחות מ-1.7 ק"ג) ועם סוללה חזקה שתספיק לפחות לכמה שעות. הוא לא צריך להיות חזק, ישמש בעיקר לצרכי אופיס וגלישה באינטרנט. התקציב הוא עד 2,500 ש"ח, לקניה ביד שניה (מחשבים ניידים ב-yad2, למשל). אשמח לשמוע הצעות :xyxthumbs: תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, סבא שלי מחפש מחשב חדש. לצערי אני כבר לא עוקב אחרי השינויים בשוק החומרה מזה כמה שנים, אז אשמח לעזרתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אם מדובר בשמים וארץ - הוא מוכן לשמוע. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונה (פוטושופ), עריכת וידאו (powerdirector). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ו-powerdirector באופן תדיר, אך לא מקצועי או לצורכי פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל הרשו לי להגיד תודה- כי זה על הכיפאק שיש מקומות כאלה שיכולים לעזור לפחות מביני עניין- אז ח"ח! אני די נברתי בחודש האחרון לחיפוש הלפטופ בשבילי כסטודנט לעתיד. אני לא גיימר ולא משחק בשום משחקים או אצטרך גרפיקה גבוהה. סה"כ אני צריך את המחשב לכתיבת עבודות, לגלוש באינטרנט ולראות מידי פעם סרטים. מכל החיפושים, מה שכתבתי בכותרת פחות או יותר זה מה שמצאתי אבל אני אשמח אם תוכלי להמליץ לי על משהו יותר טוב או שאולי אני בכלל לא מבין מה אני צריך לקנות... בקיצור, אני אשמח אם תוסיפו גם דגמים משלכם... בגדול, אני חושב שאני לא צריך יותר מ 2-3 GB זיכרון ודיסק קשיח של לא יותר מ 160-250GB (הבנתי שגם ויסטה רץ בזה יפה...), מסך שבין 14 ל 15.4 אינץ'. יש לי חברים שמבלבלים לי ת'מוח על dual-core…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מדוע אין יבוא רשמי של הדגמים האלו לארץ? ניתן למצוא רק ייבוא מקביל שיקר בעשרות אחוזים מהמחיר היקר ממילא(ולxpsאין את הדגם החדש יותר שיצא לפני שבועיים וקצת). ומה ניתן לעשות? אני יודע שאפשר לפנות לחברות כמו באג או אייבורי והן יכולות לעשות יבוא אישי אך גם הוא כנראה יהיה יקר מאוד.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הקונפיגרציה למטה...? עכבר ורמקולים לא צריך... מסך כנראה LG 24 LED בעוד 1400 ש"ח. אני מכוון לעבוד עם וינודס 7 64 ביט. כן חשוב כבר USB3 ושהמחשב יהיה מהיר :jump: רוב העובד גלישה והורדות באינטרנט ולפעמים עבודה מול אופיס.... בנוסף מתכוון לחבר את המחשב לטלוויזיה 32 אינץ לצפיה בסרטים/סדרות בHD. מעבד: INTEL CORE i7 S1156 2.8GHz 860 : "SLBJJ" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1456 לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3R אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪853 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D-4GBRH אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪697 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪493 צורב DVD…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך לכיוון ה-4000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ-4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, ומשחקים אבל לא משהו מטורף (שיוכל להריץ בצורה טובה את המשחקים של היום) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם למפרט הבא אבל קצת מבולבל מכל האפשרויות. קודם כל זה המפרט: מעבד: intel i5 2400 כרטיס מסך: gigabyte gtx460 זכרון: 2x2gb או 1x4gb ספק כח: 500w אני צריך לבחור לרכיבים האלה לוח אם כמה שיותר זול אבל עדיין בגבול האיכותי. נגיד עד 350 שח. או של asus או של gigabyte מכיוון שאלה החברות שהספק שלי עובד איתן. אין לי צורך בכניסות מיוחדות או חיבורים מיוחדים, משהו סטנדרטי לחלוטין. אולי רק usb3 לעתיד. המחשב מיועד לשימוש אישי, אני משחק רק משחק אחד (והרבה) שהוא Starcraft 2 אז חשוב שהמשחק יפעל טוב בביצועים כמעט הכי טובים. חוץ מזה המחשב הוא לשימוש יום יומי אבל חשוב לי שהוא ירוץ כמו טיל. תודה מראש, אמיר.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי יחסית ישן, וכשקניתי אותו לא ייעדתי את המפרט לגיימינג. זה המפרט בגדול: מעבד: Intel i5-2500K 3.3GHZ זיכרון: 8GB כרטיס קול: AMD Radeon HD 5800 לוח אם: GIGABYTE GA-P67A-UD3-B3 (אם צריך עוד פרטים אשמח לספק) יש לציין שהמחשב לא מראה סימני האטה ומריץ חלק תוכנות דורשות (משתמש בו הרבה לעריכת מוזיקה ווידאו) אבל עם משחקים חדשים הוא לא מצליח להתמודד בכלל. השאלה שלי היא האם אני יכול להסתפק בשדרוג של כרטיס המסך בלבד, או שצריך לשדרג עוד רכיבים? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בונה מחשב HTPC, מפרט בסיס שמוצע בזיגזג הוא מעבד: Intel® Atom™ dual-core processor 330 זיכרון: 2GB Samsung / KINGSTON DDR II - 800 - Original לוח אם: Intel® Desktop Board D945GCLF2 Atom 330 CPU - Mini-ITX כ. קול: משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100/1000 משולב בלוח האם כ. מסך: משולב בלוח האם. דיסק קשיח: Seagate / Samsung / WD 250GB - 16MB 7200RPM S-ATA II דיוידי : NEC 8x DVD/RW (AD7670S) Slim black SATA מארז: THERMALTAKE RSI H SD100 - Mini ITX - black ספק : Thermaltake Built-in 120W Flex ATX PSU המחיר הבסיס למפרט הוא 1600, אין בעיה להשקיע עוד... לא בחרת בגלל המחיר הזול, אלא בגלל המארז הקטן החששות : 1. הכ.מסך יכול להציג FULL-HD בכלל? 2. דיסק קשיח - אני רוצה להחליף לwd green…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ACER 5730Z שבא כלול עם ויסטה!! אני רוצה לשדרג מויסטה לוינדוס 7 ויש לי שאלות: 1.איך אני עושה שדרוג כזה...הבנתי של-XP זה מסובך השאלה אם גם ל-7??? 2.אין באתר דרייברים ל-7 רק לויסטה האם הם יעבדו לי?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מתכנן לקנות מחשב בתקציב של 6000... האם שווה לחכות שיצאו מוצרים חדשים לשוק? או לחכות שיהיה תחרות ובעקבות כך ירידת מחירים? זה המפרט שבו אני מעוניין: i7 920 (2.66GHz) Asus P6T ATX 3*2GB DDR III 1333 OCZ Radeon HD5870 LG GH22NP20 DVD OEM Western Digital WD Caviar Blue WD5000AAKS OCZ 600W StealthXStream OCZ600SXS Retail Thermaltake Armor+ MX VH8000BWS מה דעתכם? השימוש העיקרי יהיה גיימינג
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, יש דבר כזה שאפשר לשפר את אורך חיי הסוללה של מחשב נייד? אם יש עצות טובות ומוכחות אז אשמח לשמוע כי הסוללה שלי של המחשב נייד (6 CELL) מחזיקה בקושי שעה או שלקנות חדש עם 12 CELL?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-