עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by seans,

שלום , ברצוני לרכוש מחשב עד 10 אלף ש"ח כולל מסך (24') וציוד היקפי (מקלדת , עכבר ) , בעיקרון המחשב לצורכי משחק, ברצוני שיהיה מחשב שמסוגל להריץ כל המשחקים אשר קיימים בשוק באופן חלק וטוב , דרישה עיקרית שיעבוד טוב עם MULTI TASKING , סרטי FULL HD בנוסף אני מבקש פרטים על חנויות זולות , אמינות לקניית המחשב מהן , על סמך התנסות חברי האתר . תודה שון

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by shirNoshe,

ברצוני לרכוש את הנ"ל,למחשב מבוסס AMD 3200/VENICE. כ.מסך 6600/GT/PCX לוח GB K8NXP/SLI. התלבטות:עם הוספת הקירור תהיה לי בעיה בהוספת כרטיס נוסף למערך ה-SLI,אני אומר ושואל. אהבתי את קירור המעבד של ASETEK,ולא ראיתי פה בפורום המלצות בכלל,למה? מה ההבדל המהותי של רכישת צורב,מה ההבדל בין החברות,אני צורב הרבה מאוד,ופשוט זקוק ל צורב DVD במחשב החדש.לכן חשבתי על ה-NEC אבל לא הבנתי מה ההבדל 4550VS 3550.או של LG. אני מצרף פעם ראשונה קישורים,מקווה שיצא לי טוב ושלא תרדו עלי.. [ ]]http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4602 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3894 ]http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3894 http://www.noacomp.co.il/product.asp?produ…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אהלן, מחפש המלצה למחשב נייד ללימודים. עיקר השימוש במחשב ללימודים ולצפייה בסרטים בעבודה. תקציב- 3500+-, מוכן לחרוג עד 4000 שח. מסך 15.6 או קצת פחות נוח לשימוש, מקשים נוחים להקלדה. לא קריטי לי שיהיה קל ממש אבל שלא יהיה כבד מדי גם. אחריות 3 שנים סוללה- ממוצע של 6 שעות ללא מטען העדפה לדל\אסוס בעיקר חשוב לי שיהיה מחשב חזק, נעים לעבודה שיעבוד מהר, ולא יתקלקל אחרי שנה. תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום רב. יש לי שתיי שאלות למחשב הנייד GIGABYTE W468N http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9031 האם המסך של הדגם הנ"ל מט או מבריק ? כמה זמן סוללה של 6 CELL תחזיק ? והאם אפשר לשדרג את הסוללה למשהו יותר חזק ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000, אפשר לחרוג אם זה באמת נחוץ. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו (פרמייר) ותמונה (לייטרום) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? נחוץ מסך: 27' HDR, מתכוונן באופן מלא כולל 90 מעלות, כולל רמקולים, 4K IPS עם כיסוי DCI גבוהה לפחות 95% (אבל לא ברמות הסופר מקצועיות..) אין צורך ברמקולים מעבר למה שיש במסך, עכבר או מקלדת (כבר יש לי) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) רכיבים שכבר יש: GPU 970GTX => אין צורך בכרטי…

6. Started by Nelly,

Athlon AMD64 (+3000) .1 200GB SATA 256MB DDR2 X2 Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset SAPPHIRE Radeon X800 Pro 256MB GDDR3 / DVI / TVoUT - RETAIL מקדלת ועכבר של מיקרוסופט.... הכל עולה 6500 ככה משו כזה קיצר מחר אני מזמיןן תו יש משו לשפררר או לתקןן? דרך אגב יש לי ספק מארז ומסך כבר ......אז זה לא כלול זהו אם יש משו להוסיף תגידו בבקשה .... תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי חבר'ה, אז ככה, אבא שלי רוצה לבנות משרד בבית וזה אומר חדר "ממוחשב" : אז צריך מחשב נייד עם הדגשים הבאים: א) מעבד SONOMA (דותן נראה לי)-לא סלרון למיניהם... ב) זכרון מינימום 512MB ג) כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה (לא למשחקים-אבל שיציג סרטים וידע לטפל בעריכת תמונות) ד)הארדיסק על הנייד-40GB(מינימום), אבל: וזה קריטי-בנוסף -הארדיסק חיצוני גדול יותר (לא מחייב מהיר- יותר לאחסון) -רצוי בFIREWIRE אבל לא מחייב, (כדי שאוכל לחבר גם מחשב מחדר אחר לכונן)- נפח 120-200GB ה)כמובן אפליקציות תקשורת (FIREWIRE וכו'...) ו) כ.קול נורמלי (שאפיל ויהיה ONBOARD אבל שיביא צליל 5.1 סביר) ז) צורב DVD (חובה) ח) רצוי קורא כרטיסי זכרון מובנה (לא מחייב אבל מאוד רצוי) מבחינת ציוד היקפי: א) מסך ד…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by NightsSpirit,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב Gameing חדש בתקציב של 5000 ש"ח יש לי גם כמה שאלות בעקבות המעבדים החדשים שיצאו השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? overwatch א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 23״ …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by jorylit,

עוד חודשיים שלוש אני קונה מחשב חדש, תלוי במשכורת שלי, בינתיים אני בונה כל מיני מפרטים להנאתי, הנה אחד צהם: תקציב של 8000-9000 מחשב למשחקים כבדים Corsair TWINX 1024 PC3200LL PRO LED 2*512MB DDR 400 2,610 ש"ח AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 1,110 ש"ח ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 1,399 ש"ח Maxtor 80GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Oem 457 ש"ח Zalman CNPS7700-AlCu 120MM Fan !!! 240 ש"ח Raidmax Samurai 908 Gaming Case Blue No PSU 690 ש"ח HEC 475VD-T 2 fan 355 ש"ח Albatron GeForce 6600GTV SLI 128MB DDR III 1,266 ש"ח סה"כ 8,128 ש"ח בבקשה רק חוות דעת מקצועית ובוגרת. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום היום הייתי באייבורי קיבלתי הצעה על מחשב שאני מעוניין לרכוש, אשמח אם תגידו לי איך החנות ואיך המפרט וההצעה הכספית שהם הביאו לי. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 כרטיס גרפי invision 3d nVIDIA GeForce 8600GTS 512MB HDTV PCIe צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז ללא ספק HEC 6919B ספק כח JSP-TECH PS-800 450W קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7- FOR INTEL 775 סט מקלדת ועכבר אלחוטי Logitech Cordless Desktop Deluxe 650 רמקול למחשב כרטיס קול7.1 וכרטיס רשת 1G LAN OB Creative SBS-a30

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, יש לי מחשב נייד של דל אינספירון 1525 ופתאום נעלם לי הסמל של הכונן האופטי (הכונן של הדיסקים שהסמל שלו אצלי זה E) מה שמופיע לי זה רק הכונן הקשיחים. גם כשאני מכניס דיסק אז הוא לא קורא אותו אבל הנורית של המגש מהבהבת. אשמח לעזרה תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Brown_g,

מומחים שלום, נתחיל בסיכום לפי חוקי הפורום – 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ₪ א. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה טוב... ב. במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 500 ₪ (כלומר 3500) 2. מה שימושי המחשב? משחקים, תכני HD ומכונות ווירטואליות (VMWare Workstation) א. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 1920x1200 מסך 22'. ב. אילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? – לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-10 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. http://ksp.co.il/?uin=36668&select=.268..271..211..2639..2183..2185..347..442..2012..432..466. http://ksp.co.il/?uin=37560&select=.268..271..211..2639..2183..2185..347..442..2012..432..466. מה עדיך לדעתכם? חשוב גם שיהיה זמן סוללה סביר כ-4 שעות לפחות. מחשב שמיועד ללימודים ולשימוש ביתי, חשוב שיהיה נוח. שני המחשבים דומים במפרט פחות או יותר השאלה מה עדיף.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם, הרכבתי מפרט מבוסס P4, בעזרת מידע וייעוץ מהאתר. הכנסתי את המפרט, לעמוד בניית מחשב, באתר של למיר ויצא לי יקר מדי. אני רוצה לישאול האם לדעתכם אפשר להוזיל איכשהוא (בסביבות ה-1000 ש"ח) ועדיין לישמור על ביצועים טובים עבור מטרת המחשב. מטרת המחשב: * גלישה באינטרנט (יש לי מודם ADSL של בזק) * Office * שימוש ביתי במצלמות סטילס ווידאו דיגיטליים אין צורך בינתיים ב - Fire Wire * הרצה של מישחקים (לא ברמת Gamer ) * הדפסת תמונות דיגיטליות CTX PR705F ATX VIRGO P-IV P4 1.8 512k 0.13m Asus P4S533-VML Micron PC2700 256mb 333mhz DDR Seagate 40GB 7200rpm GF4 Mx440 sound ob DVD - AOpen צורב - Sony CRX -195A 40x12x48 מדפסת - HP DJ 5550 6200 ש"ח

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר להגיע לאזור 3000 אני אשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב עבודה משרדית להנהלת חשבונות, עבודה על ווינדוס XP א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, כל מה שקשור להנהלת חשבונות: חשבשבת, עצמאית וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג: המחשב מיועד אך ורק לעבודות משרד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הכל חוץ מציוד הקפי. וכרטיס מסך אני מאמין שמובנה בלוחות החדשים טובים מספיק, נכון? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by morbiton,

שלום ;D אני חדש כאן בפורום ויש לי שאלה. מה אתם חושבים על המפרט הבא שבניתי.. התקציב שלי הוא עד 5000 אשמח אם תתנו לי את דעתכם בנושא =] המון תודההה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Leead,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התכנון הוא 7,000 ש"ח, ניתן לחרוג עד כאלף כדי להכניס את הבקשות שאציין 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא מדיי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף בלי לדים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Forza Milan,

תתנו לאשכול הקודם לשקוע עמוק עמוק... חבל שהקפצתי אותו , בכל אופן... טוב זהו תקציב סופי הוא 5000 ש"ח ללא מסך וללא ציוד היקפי. ג'וני באשכול הקודם הביא לי את המפרט הזה: דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 850 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 695 ¤ 1 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 300 ¤ 2 WD 120GB 7200RPM 8MB SATAII 500 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1500 ¤ 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 290 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 WHITE NO PSU 280 ¤ 1 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1 סה"כ 5095. אפשר לעשות בו שיפורים מסויימים או ללכת עליו? אגב אני מזמין את המחשב אחרי חופשת סוכות... יש לי עוד שבוע - ש…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. תקציב: 2500 עד 3000 | לנסות לחסוך ולא לחרוג. שימוש במחשב: גרפיקה ממוחשבת: Photoshop, Illustrator, Indesign אין צורך בציוד היקפי אין חשיבות לשקט של המארז לא מתוכנן OC אין במערכת הפעלה, המחשב יורכב לבד אין צורך בחנות ספציפית - אשמח להמלצה על חנות טובה בצפון עד המרכז הקנייה מתוכננת בקרוב אשמח לאופק שדרוג בשנתיים הקרובות, בהתאם לדרישות התוכנות שציינתי מעלה. ועכשיו בנימה מעט יותר אישית המחשב נקנה עבור אימי, גרפיקאית מהדור הישן שצריכה מחשב זריז יותר ממה שהיא משתמשת כיום (אינני יודע מאיפה יש לה את הסבלנות לחכות לתגובת מחשב כמו היום) המחשב הנוכחי יפורק, לכן אפשר להשתמש במארז והספק כוח שלו, אשמח לדעת האם זה מיותר ושווה להשקיע מעט יותר ולקנות חדש מארז: Giga…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני צריך מחשב שמיועד למשחקים ב5600 שקל+יחד עם צורב DVD וCD ROM רגיל והמארז שייהיה רגיל, לא מיוחד שיהיה מספיק גדול להכיל את כל החלקים ושיהיה מאוורר או שניים. מהחנות של KSP. TOMMYB1 אתה צודק... אבל אני יודע איזה מסך אני רוצה ואיזה רמקולים והשאר אני אקח משהו פשוט.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום! קיים אצלי מחשב די חדש עם מעבד CORE 2 DUO E6300 1.86 GHZ,כרטיס מסך X1950XT 256MB, וזיכרון 1GB RAM. {במידה ותצטרכו עוד פרטים תודיעו לי}. לפי מה ששמתי לב כדאי לי לשדרג לפחות את המעבד למשהו חזק יותר כי רוב המשחקים ניראה לי דורשים עם המעבד הזה 2.5 ומעלה. רציתי לדעת איזה מעבדים של אינטל הולכים כיום ואיזה מהם מומלצים למשחקים החדישים שיוצאים כיום ויצאו בעתיד. כרטיס המסך יקר ולפי דעתי מצויין אז אין מה לגעת בו. רק לדעת כילצד אפשר לשפר את המעבד שהמחשב ירוץ לי מכול הבחינות,בנוסף לזה חשבתי על שידרוג גם לזיכרון RAM. לכול המבין ושיכול להמליץ ולעזור,אשמח לקבל עצות. תודה.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום חברים! אני בדרך לעוד רכישת מחשב ורציתי את חוות דעתכם על המפרט. שימו לב, כרטיס המסך הוא גירסת הטורבו (נראה לי שאין כמעט הבדל במחיר, פשוט לא מצאתי אותו ברשימה באתר שלהם). 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! סביבות 4500 שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר, משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Roeebaeloha,

אהלן חברים, אני צריך לבנות מפרט עבור מחשב גיימינג לילד בר מצווה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב של 6,000 אפשרות חריגה של 500 אולי טיפה יותר אם זה באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר בעיקר גיימינג, אולי בעתיד ירצה לעשות יוטיוב וכאלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין כלום, צריך להרכיב הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין צורך שיהיה שקט במיוחד אך גם שלא יהיה רועש ולא נעים. ממוצע. 6. האם ישנה הגב…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ChamP1944,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שווה לנסות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 70% משחקים 35% (אינטרנט וכו'). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקיםלדוגמא ישוחקו על המחשב: Total war: Rome 2 ArmA 3, Battlefield 4 ומשחקים שעתידיים לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות אם אפשר הכ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by dino,

אני צריך מפרט למחשב מבוסס AMD בתקציב של 6000ש"ח, ללא רמקולים, ללא עכבר, ללא מקלדת, וללא כרטיס קול נפרד. המחשב מיועד למשחקים, רק תשאירו לי תקציב למסך של 1000ש"ח, תרשמו במפרט מסך 1000ש"ח. נשארו 5000ש"ח, אני צריך כרטיס שהוא לא פחות מ-TI4200 128MB, ו-512 זיכרון פנימי, השאר תחליטו אתם.

דיונים חדשים בפורומים