עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. טוב אז ככה, בעיקרון ההתלבטות בין שני דגמים כשלאחד מהם יש גם אופציה עם מסך מגע (ההוא שהצעתם כאן בזמנו) ההורים שלי חוזרים מארה"ב אז הם יכולים לקנות לי שם 1. ASUS N550JV WITHOUT TOUCH Asus G750JW .2 והאופציה השלישית זה הראשון עם מסך מגע בעיקרון זה האתר : http://www.gentechpc.com/index.asp אני מה שעשיתי זה יש שם אופציה להתאים לעצמך את המחשב ולהוסיף דברים, אז הוספתי ל16gb זיכרון לגבי דיסק קשיח מתלבט אם להוריד לגמרי או לשים 1000gb 7200rpm או שלהשקיע באיזה 250 ssd (יש לי שני חיצוניים של טרה) נראה לי שעדיף לי הדגם הראשון גם מבחינת מחיר וגם מבחינת גודל למרות שעל פניו הדגם השני חזק יותר (שניהם נראים מפלצות) אשמח אם תראו מה אתם יכולים להוציא את המירב מזה בתקציב של עד 1300 דולר (אפ…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  2. המחשב מיועד למטרות פיתוח, גיימיניג ו-OC. זה המפרט שהרכבתי: http://i43.tinypic.com/25k68hk.jpg מה שכבר יש לי זה מארז של Chieftech ושני כוננים 500 ג'יגה של סיגייט. המערכת מיועדת למשחקים וקצת OC. המחשב יקנה ב-IQPC, אני לא יודע אם הספק כח שקניתי מספיק או יותר מידי, אותו דבר גם לגבי הלוח ככה שאשמח להערות. עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי - עד 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לחסוך זה תמיד טוב ! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 4000 ש"ח לזכרונות כרטיס מסך לוח וספק זה מספיק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - …

3. מטרות המחשב: בעיקר שימוש בית ספרי של אופיס. גלישה באינטרנט וסרטונים. צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה. הייתי שמח גם לשחק משחקים ברמה בינונית אבל פחות קריטי גודל וסוג המסך: סדרות ה 13 אינץ' רזולוציית המסך: 1366x768 זה בסדר, עקרונית הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: רוב הזמן אשתמש בעכבר נפרד, הייתי שמח לקליק פד אבל לא קריטי. הייתי שמח לתאורה אחורית במקשי המקלדת. (דיי חשוב לי) משקל רצוי: עד 2 ק"ג. רצוי פחות! זמן סוללה: סביבות ה 5 שעות זה בסדר... דרישות ביצאות: חובה יצאיה של HDMI. מעדיף גם יציאה של USB3. אין צורך בקונן דיסקים! (סתם שמן ותופס משקל). Bluetooth: רצוי שכן גודל וסוג כונן קשיח: כונן קשי…

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by אסף ס,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיריץ דיאבלו חלק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: דיאבלו 3 עם ההרחבות העתידיות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכי טוב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך,…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by shalgi,

1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מהתקציב לכל היותר ב300 ש"ח אם הכרחי, אשמח לנימוקים במקרה כזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש של המחשב הוא משרדי. שום משחקים ושום תוכנות כבדות. עבודה תדירה באינטרנט (הרבה טאבים של כרום בו זמנית נגיד). המחשב צריך לעמוד בעבודה עם האינטרנט ושימוש באופיס טוב מאוד אבל לא במשימות כבדות יותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. המחשב צריך לכלול רמקולים (פנימיים) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  6. שנה טובה, הידע שלי בחומרה וכיוצ"ב ברמה נמוכה מאוד, אשמח אם תוכלו לעזור לי. מחפשת מחשב נייד, תחליף לנייח. שימושים: 1. מספיק חזק לעבודה בתוכנות כמו פרימייר, פוטושופ 2. צפייה בסרטים באיכות גבוהה 3.עבודה במקביל במספר תוכנות. **עדיפות לגודל מסך בינוני ומשקל קל- כדי שיתאים גם לנסיעות. **שיהיה מספיק מקום וזיכרון במחשב לעבודה רציפה ואחסון. זהו. יש דבר כזה? תודה. חג שמח!:) הדר

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by itay93,

[TABLE=class: forumline, width: 100%] [TR] [TD=class: left-row1, width: 100%, bgcolor: #EFEFEF][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2]מחפש מחשב נייד באיכות בנייה טובה (חייל) לשימוש כללי, ביום יום שימוש בתוכנות משרדיות ואינטרנט ומדי פעם שימוש בתוכנות עריכה (פוטושופ ואפטר), צפייה בסרטים (חיבור כבל HDMI הכרחי) וקצת משחקים. בפעם האחרונה שהייתי מעודכן מעבדי 2 Quad היו שיא הטכנולוגיה, מאז הדברים קצת השתנו. 3000-4000 דברים חשובים: שטח אחסון גדול יכולת הצגה HDMI איכות בניה (המראה החיצוני לא חשוב לי בכלל, אבל שיהיה בנוי מחומרים טובים הוא אמור לשרוד נסיעות רבות) יכולות גרפיות **זמן סוללה (אם זה בא על חשבון המפרט הטכני, מוכן להתפשר על זמן קצר) דברים שפחות חשובים לי: מותג …

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  8. Started by xDa,

http://startpc.co.il/index.php/component/k2/item/22-supreme-6 נחשב טוב? כדאי לקחת את השידרוג ב- 180 ש"ח? יש משהו יותר טוב מזה,באותו מחיר? (אפילו פחות).. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by matan25,

לאחר שהדגם שרציתי - asus n56vb-s4022h לא היה במלאי באילת (מחיר 3.600), וגם לא יגיע יותר (במקומו הציעו לי באותו מחיר אסוס מעפן עם רזולוציה נמוכה כרטיס חלש יותר ושאר ירקות) http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210635 זה המחשב החלטתי להוסיף עוד כמה מאות שקלים (במרכז הבדל מזערי של 200 ש"ח) וללכת על האח הגדול שלו, ה - asus n56vb-s4023h עם מעבד בעל ביצועים כפולים משל ה- i5-3230 http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210626 הדבר היחיד שאיכזב אותי, הוא שב-4022H יש דיסק קשיח של 750GB 7200RPM וב-4023H יש 1TB ו5400 RPM REVIEW של NBC - http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N56VB-S4050H-Notebook.91072.0.html אבל יש עוד מחשב של DELL שתפס לי את העין, ht…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אז ככה, יש לי 2200 ש"ח כרגע בשביל לקנות מחשב חדש זה לא מספיק בשביל הרבה אבל העניין הוא שיש לי כבר שני חלקים מצויינים שיחסכו לי עלויות האחד זה כרטיס מסך HD6850 והשני זה ספק כוח seasonic 620W ביחד הם "חסכו" לי מהמחשב החדש הרבה מאוד כסף מקניית כרטיס מסך חדש וספק כוח חדש כיוון שהם יחסית חדשים ובמצב מצויין המטרות העיקריות שלי הן גיימינג ועשיית אוברקלוקינג התקציב הוא בסביבות ה2200 ש"ח עם אפשרות לחריגה של 300-500 ש"ח חשבתי כבר על כמה חלקים שחלקכם בטח יציעו לי עליהם בתקציב הזה ולכן אני יעלה אותם פה(למרות שאם יש איתם בעיה כלשהיא אז אפשר להציע לי משהו אחר אם הוא יותר טוב או בעלות/תמורה יותר טובה) הארד דיסק-WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB שהרבה מציעים אותו לתקציבים האלה ומארז כנ…

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  11. יש לי מחשב dell inspirion 1764 בטריה 9 תאים-הספק 90WH. (לפני 3 שבועות קניתי מטען חדש) הבטריה פתאם הפסיקה להטען לפני כחודשיים בערך ובגלל זה החלפתי מטען. אז קודם כלאם מישהו יודע איך לתקן את הבעיה הראשית כדי שלא אצטרך לקנות בטריה חדשה זה יהיה מעוללה. בכל מקרה, הסתכלתי ב EBAY וראיתי את הבטריה שאני צריך, יש לי 2 הצעות, בשתיהם הבטריה עולה בדיוק אותו מחיר אבל בהצעה אחת יש משלוח חינם ובהצעה אחרת המשלוח עולה 50 דולר, אני קצת מפחד לקחת את ההצעה של המשלוח חינם אבל אם יש פה מישהו שחושב שעדיף לי ויש לו נסיון רב בEBAY אשמח לשמוע מה הוא חושב, הנה שתי הלינקים לשתי הבטריות : http://www.ebay.com/itm/Genuine-Dell-Inspiron-1464-1564-1764-battery-9JJGJ-NKDW-/310333070912?pt=Laptop_Batteries…

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  12. ספק: http://up385.siz.co.il/up3/o2qm2byzjggz.jpg כרטיס מסך : GIGABYTE GTX650 Ti OC 2GB קניתי את הכרטיס השבוע והוא עושה לי בעיות יוצא לי ממשחקים באמצע.. קורס עושה לי בלגאנים..

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  13. Started by BLACK SHARK1,

שלום אלה פרטי המחשב הנוכחיים שלי כרגע: תוכלו ללחוץ על התמונה כדי להגדיל. הייתי רוצה מה אני צריך לשדרג במחשב על מנת שאני יוכל להריץ משחקים כמו battlefield 3 וכמה יעלה לי כל הסיפור הזה בסך הכל. תודה רבה לכולם!

• 23 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? • עריכת ווידאו • עריכת תמונות • עריכת מוזיקה • בניית אתרי אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות העיקריות שבהן יעשה שימוש בתדירות גבוהה הן: • After Effects, Premiere, Photoshop, Cubase, Dreamweaver, Flash ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  15. שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד חזק ואמין. הדרישות שלי: מעבד - i5 יענה על הצרכים שלי נראה לי דיסק קשיח - איזור 500GB (זה די סטנדרט כיום, לא?) זיכרון - מינימום 4GB משקל - לא יותר מ-2.8 מסך - 15~ מחיר: 3500~ תודה לעוזרים :-)

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by ICDeadPpl,

1. מה התקציב המקסימאלי? 11000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ , VISUAL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, ASSIANS CREED IV, BATLLEFILD, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  17. חבר שלי רצה שאני אברר לו לגבי לפטופ, התקציב שלו 2000 שקל והוא ישתמש בו בעיקר לפייסבוק, אינטרנט בכללי, מוסיקה וleague of legends. * מטרות המחשב? אינטרנט, מוסיקה, league of legends * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב מדי, כל עוד זה גודל סביר ולא משהו קיצוני * רזולוציית המסך? לא חשוב מדי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא צריך * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כלכך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה מדי, כמובן שום דבר קיצוני. מעל 300-400 ג'יגה זה יספיק * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף אבל לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by foxylady,

היי לכולם אני מתחילה ללמוד אנימציה ואני מחפשת מחשב נייד עד 5 אלף שקל. * מטרות המחשב: משחקים ( כבדים), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד) * גודל המסך: 15.6" האם חשוב מסך מבריק או מאט? מה מומלץ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : מעדיפה מקלדת מלאה המליצו לי על 3 מחשבים : 1. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8477 2. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9828 3. ועוד מחשב שקיבלתי אליו הצעת מחיר למייל מחשב נייד DELL Vostro 3560 i7 . (כרטיס מסך:[TABLE=width: 100%] [TR] [TD]AMD Radeon™ HD 7670M 1GB רציתי לדעת איזה מחשב כדאי לי לקנות אם בכלל או שאתם ממליצ…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Dimikand,

שלום השאלה שלי היא - האם כדאי לחכות 1-2 חודשים להשקות חומרה חדשות שיגרמו לירידת מחירים ? המחשב הוא לגיימינג+סרטים.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by ineedlaptop,

processor: AMD Athlon II X4 635 Processor 2.90 GHz Memory: 8 GB System Type: 64-bit operating system NVIDIA GeForce GTX 660 מסכים: DELL 19 inch + BENQ E900W רמקולים (לפנים): MicroLab FC330 עכבר של לוג'יטק: mx518 logitech מקלדת מייקרוסופט אלחוטית מה אומרים חכמי העיר ?

21. שלום, קיבלתי מ-TMS מפרט למחשב שמיועד לגיימינג ועריכת וידיאו. המפרט המקורי ניתן לי ע"י בן אדם שמבין במחשבים, ו-TMS התאימו לי את המפרט לפי החלקים שיש להם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועריכת וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בתור עורך וידיאו אני משתמש בתוכנת AVID בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בסגנון GTA, assassin's creed ועוד משחקים "כבדים…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3800 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל ועריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - סדיר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1620/1050 22אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל \. 9. האם יש בקשות מיוחדות כל…

23. Started by Mamba-Gamba,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,תכני HD,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA5 BT4 לא חייב לרוץ על ULTRA. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by גדעוןרז,

כמה שווה נייד LG 14 אינץ בן 5

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  25. אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים, לימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שחדש. GTA V, Saints Row IV וכו' וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם המלצה למסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.