עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3800 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל ועריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - סדיר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1620/1050 22אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל \. 9. האם יש בקשות מיוחדות כל…

2. Started by Mamba-Gamba,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,תכני HD,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA5 BT4 לא חייב לרוץ על ULTRA. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by גדעוןרז,

כמה שווה נייד LG 14 אינץ בן 5

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  4. אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים, לימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שחדש. GTA V, Saints Row IV וכו' וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם המלצה למסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by omrit,

היי, אני מחפש מפרט לעיצוב גרפי- Photoshop, במיוחד, כולל ציוד הקפי ומסך. תקציב, בערך 6000 ש"ח. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט מאוד. אשמח לחוות דעת על המפרט שהרכבתי: ASROCK Z77 PRO4 + Intel Ivy Bridge Core i7 3770 בנדל מנצח, יחידות 1 ₪1979 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4453 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366, יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 Transcend 8GB DDR3 1333Mhz 1.5v JM1333KLN-8G, יחידות 2 ₪536 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3879 SeaGate Barracuda 2TB ST2000DM001 64MB Sata3 7200rpm, יחידות 1 ₪454 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3623 Samsung SSD 840 Series MZ-7TD250BW 250GB 540/250 Sata3 7mm, יחידות…

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  6. שלום רב, מבקש לקבל את התמורה מבחינת חומרת המחשב במחיר הזה כלומר אם FUJITSU נותן לי מחשב אם מפרט יותר טוב משל DELL אז בכיףשמעתי רק דברים טובים על החברה.המחשב אמור לשמש אותי ב4-5 שנים הקרובות אז משהו מתקדם ולא ישן מבחינת המפרט והביצועים שלו. תודה מראש * מטרות המחשב? לימודים בעיקר כלומר תוכנות כגון: soildworksmicrosoft visual studio מסך 15.6 רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). עדיפות ל-HD 1366x768 * משקל רצוי? כמה שפחות במסגרת המחיר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 8 שעות עבודה לאחר טעינה מלאה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ל…

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  7. Started by guylederer0,

אהלן לחבר שלי שבק המחשב והוא החליט להביא חדש השימושים העיקריים שלו הם גלישה באינטרנט צפיה בסרטים שימוש בסימולטור ( כגון REALFLIGHT \ PHOENIX ) לטיסנים וכ'ו המחשב מחובר לטלויזית 32 ללא מסך והוא יושב בסלון המפרט שיש לו כרגע ( המעבד כנראה תקול ) מעבד לא זוכר כל כך אבל הוא בתושבת 775 כנראה זה E6000 או משהו באיזור לוח MSI G31M2 V1 זיכרונות DDR2 כרטיס מסך HD4770 512mb - שכנראה יעבור למחשב הבא ספק EZCOOL ATX 400 JSP הרדיסק של 500GB ונכון לעכשיו אין לו צורך ביותר מארז ג'נרי שלא רלוונטי המפרט שהוא חשב עליו הוא: IntelCore i5 4570S - 470 ש"ח או IntelCore i5 4570K - 710 ש"ח GIGABITE GA-Z87M-HD3 ומארז SilverStone Milo ML-03B Basic HTPC +- 400 ש"ח דבר ראשון הבחירה בין המעבדים ... נכון…

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by ronmar,

רציתי לקבל חוות דעת על מחשב שבנו לי, המפרט לא כולל קירור למעבד משום שאין בטי אמ סי אז אני קונה מפה: http://ksp.co.il/?uin=20219 ואת הזיכרונות אני אקנה מאיביי (חיסכון של 100₪) אבל הם רשומים המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/y9uxbvhk/1 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים והכבדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…

9. מארז DEFINE R4 USB3 FRACTAL DESIGN שחור לוח אם Z87-G45 GAMNIG HASWELL 1150 MSI מעבד אינטל 3.5GHz 8MB CORE I7 1150 QUAD 4770K ספק כח A.PFC 80+ CX750M 750W MODULAR CORSAIR מאוורר למעבד FREEZER I30 AC זכרון KHX BEAST KINGSTON 2X8GB DDR3 1600MHZ כ.מסך Nvidia GeForce GTX770 OC 4GB-5 GIGABYTE דיסק קשיח פנימי 3Y 1TB S3 7200 64MB SEAGATE דיסק SAMSUNG 840 2.5" SATA3 120GB SSD

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  10. Started by Shoq,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בינוניים), צפיה בסרטים, תכנות (8ג'יגה זיכרון) * גודל המסך? 13-15 * משקל רצוי? 1.5-2.5 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי SSD - מספיק 128 היי, כמו שרשום רצוי מחשב לתכנות, שיימש גם ללימודים, וגם בתור מחשב בבית שמחובר למסך. מקווה שכל הדרישות ייכנסו בתקציב.. תודה רבה,

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, לאחרונה רכשתי את הלפטופ שרשום בכותרת והתקנתי עליו וינדוס 7..אני מנסה לחבר אליו מסך חיצוני ביציאת VGA וביציאת HDMI ללא הצלחה..התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך מהאתר של לנובו אבל עדיין אין תגובה,אני לוחץ על הכפתור שמעביר בין מצבי המסך וגם פה אין תגובה..המחשב נקנה מפה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22447&cf=zap והוא בעל כרטיס מסך INTEL 4000,כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך דרך המחשב שלי,רשום שהדרייברים עובדים והכל בסדר.. אין לי פיתרון שעולה לי בראש לבעיה אולי למישהו יש את הלפטופ והייתה לו את אותה הבעיה והוא פתר אותה?,או שלמשהו יש כיוון לפיתרון? בתודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. טוב אז החלטתי שאני קונה לפטופ סוף סוף חח * מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?), אינטנרט , שמיעת מוזיקה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6 או 17.3 אם המפרט טוב והמחיר גם סביר והמשקל כמובן * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר גבוה לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אם אפשר שיהיה מקלדת מוארת * משקל רצוי? עד 2.5 …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח, עם אפשרות לחרוג בכ-200 ש"ח אבל רק אם ממש צריך. 2. מה שימושי המחשב? בעיקר משחקים כבדים כגון BF4. 3. הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב: 1680x1050 (המסך הוא ASUS VW222 22inch LCD monitor). 4. לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? הגדרות גבוהות. 5. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 6. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 7. 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא, ואם כן (בעתיד) אז קל. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס או הרכבת מחשב בחנות? לא. 9. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? שתהיה החנות הכי זולה. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? USB 3 במארז, ספק כוח מודולרי ותואם מעבדי haswell. 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן. הנה מפרט שהרכבתי …

14. Started by avielsvis,

שלום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 350 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 ,bf4 crysis 3 וכו'...... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by Athalef,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? משחקים ולימודים -במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? משחקים כבדים (crysis 3, witcher 2, gta IV) Fac -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). '1680X1050 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בהארד דיסק. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינ…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודות משרדיות ולימודים עיוניים, משחקים קלים (Football Manager וכו'), סרטים פה ושם * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשוב שהמסך יהיה קטן באופן יחסי על מנת שהמשקל של המחשב יהיה נמוך (1.8 קילו או מתחת, עדיף מתחת). אני אחבר את המחשב למסך גדול יותר כשאלמד בבית. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכב…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by mainframe,

היי, אשמח לקבל המלצה למחשב בסיבובות 3000 ש"ח למטרות לימודים (בעיקר אופיס, אינטרנט, סרטונים ומצגות): * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 או 14, לא משנה אם מבריק או מאט * רזולוציית המסך?סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בין 1.5 ל2.2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן כמה שיותר יותר טוב, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מינימום 500 גיגה * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן - אחריות ל 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש ל…

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  18. Started by Evilnipple,

אהלן, אשמח לקבל את דעתכם כיצד הכי טוב לברר האם מחשב שנקנה באתר של DELL/LENOVO בארה"ב עם אחריות בינלאומית ויובא עצמאית לארץ, יקבל באמת מענה מהיבואן בארץ. האם יש דגמים ספציפים שכלולים באחריות המסופקת בארץ? ואם כן, איך יודעים אילו? בנוסף, האם ניתן לקנות כל דגם ואז לרכוש רק הרחבת אחריות? מאיזו חברה הכי מומלץ לרכוש לפטופ, בשביל לקבל שירות ואחריות ברמה טובה? האם היבואן של סאמסונג מעניק אחריות ללפטופים שנקנו בחו"ל? תודה,

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  19. Started by LoK_fanboy,

ערב טוב, עובדת איתי מישהי שמעוניינת להשקיע ולקנות לאפטום מצויין לגרפיקה. התקציב עולה גבוה מאוד, ובלבד שיענה על הדרישות הבאות: *חזק! *צג כמה שיותר גדול. פחות מ-17 אינץ' לא אופציה. *טכנולוגית תצוגה מתקדמת. בשנה האחרונה חל שיפור משמעותי במסכי הלאפטופים מהליגות הגבוהות (למשל ה-Retina של המק-בוק פרו) והיא מעוניינת בלאפטופ עם צג שכזה. "סתם לאפטופ עם רזולוציה 1920x1080" לא יעשה את העבודה, צריך משהו עם פאנל דמוי-IPS או איך שלא קוראים לזה *אחריות בינלאומית טובה (היא קונה בארה"ב ויש לה תוכניות על אוסטרליה) *עדיפות ללאפטופ שמגיע עם שנאי 220/110V. שזה סה"כ סטנדרט אבל התפלאתי לראות ש-AlienWare מגיע עם מטען תומך 110V בלבד >.> *מגיע עם Windows לגבי מפרט אני די ביססתי לה משהו מהסגנ…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by hagai1990,

אהלן, בעוד שבוע בעז״ה אני קונה את ה ASUS N550 בהמלצת Chevy. ברוב המקומות שמצאתי מוכרים אותו עם 8 ג׳יגה של RAM, אין לי בעיה להוסיף עוד כסף ולקבל אותו עם 12/16 ג׳יגה השאלה היא אם כדאי לי להוסיף אותם? השימושים במחשב יהיו משחקים ותוכנות עריכת וידיאו. תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by MFreako,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת טקסט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים שיצאו לשוק בתקופה הקרובה--Assassin's Creed, Watch Dogs וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080, 24 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות, השאיפה שהמחשב יריץ משחקים על הג…

22. אהלן! לפני שלוש שנים לערך, בעזרת הפורום כמובן, קניתי את המחשב הנייח שלי, שמשמש אותי עד היום בנאמנות! אך, עברו השנים והעסק מתחיל טיפה לקרטע, ורציתי לשאול ולהתייעץ האם קיים פונטיציאל לשדרוג המחשב הנוכחי, או שעדיף לשמור את הכסף? אנסה לענות על השאלות הרלוונטיות מהפורמט המומלץ: מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ניצול מלא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גימיינג בנוני ועבודה משרדית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.שואף להריץ את הGTA החדש,COD החדש,NBA2K14 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימ…

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  23. Started by 123krembo,

אהלן * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית סרטים וסוליד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 עדיף מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? כנל * משקל רצוי? עדיף קומפקטי כמה שניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שיתאים לסטודנט מומצע... * האם יש צורך ביציאות מ…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BW4 COD ASC3 GTA V כשיצא כמובן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Ulrra 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. שלום! זאת אולי הפעם השלישית שאני פותח פה אשכול בחודש האחרון. משום מה הפסיקו להגיב לי באשכול האחרון אז החלטתי לפתוח חדש שאולי ימשוך תשומת לב. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ולחסוך כשאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכל מהכל כולל הכל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL BASIK-תדיר PHOTOSHOP-מזדמן עד תדיר בעתיד אני אעבור לסביבות פיתוח קצת יותר דורשות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש …

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים