ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?המחשב מיועד למוזיקה, ותכני hd מחובר לטלוויזיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה... ברצוני לדעת כמה המחשב שלי שווה , המחשב שלי ישן , ואיטי , הביצועים שלו נמוכים , ואני באמת הייתי רוצה להתייעץ איתכם מה כדאי להוסיף ולשדרג , או שלדעתכם זה מיותר מכיוון שהמחשב ישן ועדיף לקנות מחשב חדש.. אלו הם הנתונים של המחשב שלי + ציוד היקפי .. בואו תייעצו לי מה כדאי לנו לעשות.. וכמה כל החבילה שווה .... המחשב : מעבד - Intel Core i7-3770K 3.5Ghz 8M קישור - http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=II73770KT מחיר : 1539 ש"ח . לוח אם - Gigabyte Z77X-D3H s1155 קישור - http://ksp.co.il/?uin=15378 מחיר - 730 ש"ח . מאוורר למעבד - Arctic Cooling Freezer 13 CO קישור - http://ksp.co.il/?uin=19734 מחיר - 140 ש"ח . זכרון - Corsair 32GB DDR3 1600MHz CMY32GX3M4A1600C9R קישור …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיריץ דיאבלו חלק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: דיאבלו 3 עם ההרחבות העתידיות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכי טוב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך,…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעיקרון לא, 100 ש"ח לפה לשם לא יהרגו אותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, תכני HD וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינטצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט: Gigabyte GA-G31M-ES2C rev. 1.1 Intel Pentium E5300 (2M Cache, 2.60 GHz, 800 MHz FSB) DDR2 1GB 400GB IDE HDD צורב DVD ספק בסיס של 400W מסך: Lg 19" Flatron L1954SM-PF מפרט AMD: Biostar MCP6P M2+ Ver. 6.x Amd Sempron 64 3400+ SDA3400IAA3CN DDR2 1GB 160GB IDE HDD ספק בסיסי של 400W מסך: Acer 17" AL1717 A
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפשת המלצה למפרט לנייח שישמש לעבודה בתלת מימד עם תוכנות ע כמו Rhino, zbrush, vray (לעיצוב מוצרים ורינדור)וכן עבודה עם פטוטושופ ואילוסטרייטור לעיצוב גרפי ואיור. לא מתוכן אוברלוק. צריכה בנוסף מסך טוב + תוכנות אופיס עדיף לא רועש או רעש מינימלי אך מקורר היטב. מתוכנן כתחנת עבודה יומיומית. תקציב 8k כולל מסך. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, שואל עבור חבר [ אני עצמי עדיין 'מפציץ' עם מחשב מדור 775 ] בקיצור, הוא מחפש מחשב לגיימינג עבור אחיו, הזכיר משחקים בסגנון assassin's creed ו- witcher הוא מעוניין מאווווד להיות מסוגל לשחק ברזולוציות של 4K , בע"ה , הנה 'התנאים המקדימים': + יש לו ספק של CHIEFTEC APS-650C , לכאורה MAXLOAD: 650W + יש לו כבר מסך גדול וחדש + יש לו SSD [240 גיגה ] וגם הארד דיסק [500 גיגה] הוא מסתפק בהם בנתיים. + כרטיס מסך R9 380X [כן, גם אני מקווה שיפיק ממנו את המיטב!] מה שהוא כן צריך לקנות: - מעבד, הוא רוצה מסוג i7 , דגם חדיש וחזק [הוא לא רצה לשמוע ממני על AMD וכו'] - זכרונות - לוח - מארז הוא רצה מKSP כי קרוב אליו, אמרתי לו שממה שאני זוכר…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כיום מחשב FULL TOWER מהתקופה שהייתי גיימר ואני רוצה משהו קומפקטי אך עם זאת חזק ושקט. אני מחפש מחשב לעריכה בפוטושופ של קבצי RAW גדולים עם שכבות רבות (עם תוכנות נוספות שפועלות ברקע כמו לייטרום ותוכנה דומה וכמובן דפדפנים פתוחים). הציעו לי את המפרט הבא: מארז Fractal Design Node 304 HTPC מעבד Intel® Core™ i5-8600 Coffee Lake Tray מאוורר למעבד Arctic Freezer 13 לוח אם Asus ROG STRIX B360-I GAMING כרטיס מסך Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 1050 Windforce OC 2G GV-N1050WF2OC-2GD 2GB GDDR5 זכרון 16GB DDR4 2400MHZ מחיר להכל: 3758 ש"ח. ובנוסף רכיבים שאני מביא מהמחשב הקיים: SSD 850 EVO 250 GB WD BLUE HD 3TB ספק כ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מחפשת מסך 4k עם פאנל IPS, לחבר למקבוק, לצורך עבודות עיצוב גראפי. יש המלצות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, מחפשת לפטופ לעבודה, חשוב לי שיהיה אמין ויחזיק כמה שנים, סוללה חזקה, וגם קל. מכוונת ל13'' עד14'' מחיר סביב 4,000 עם גמישות. השימוש הוא בעיקר אופיס וגלישה באינטרנט. ראיתי כמה מחשבים שאני שוקלת, אשמח לשמוע המלצות או חוות דעת לגביהם וגם הצעות למחשבים אחרים ולדגמים ספציפים - זנבוק אסוס - היתרון שלו הוא שהוא מאד קל. החיסרון שזו חברה לא אמינה מבחינתי. אשמח לשמוע חוות דעת עליהם. - HP envy - היה לי פעם HP שמאד אהבתי, אבל אשמח לשמוע דעות עליהם - לנובו יוגה - הרבה המליצו עליו, החיסרון הראשון שהוא יקר ואני תוהה עד כמה הטאצ' ישדרג את חווית השימוש ביום יום, וגם עד כמה זה הופך את המחשב לעדין. - לנובו ideapad - לנובו thinkpad - ע…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לחוות דעתכם למפרט המצורף,בגדול השימושים שלי די בסיסיים,גלישה באינטרנט,צפייה,עריכה ממש קלה של סרטונים קצרים,יש לי את כל הציוד ההיקפי, אם יש הצעות יעול\הארה\הערה אשמח לשמוע. TMS - Price Offer.pdf
-
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
טיול ארוך יחסית מתקרב ואהיה מאוד נוח אם מלבד הטלפון יהיה לי את האפשרות לקרוא על היעדים והאופציות דרך מכשיר יותר נוח מטלפון. מכאן עולה הצורך באפשרות לפתוח הרבה טאבים בדפדפן ו...זהו בגדול, אין עוד דרישות לא לסוללה לא למצלמה לא זיכרון וכו'. בגלל זה אני 95% בטוח שטבלט יספק אותי אבל אני לא מכיר סוגים ודגמים ואשמח להמלצות בתקציב נמוך ככל האפשר. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד לצורכי עבודה, אני הרבה מתעסק עם אופיס, תכנות פייתון, לעיתים ויזואל סטודיו, אני רוצה להתקין עליו lightroom (מי שלא מכיר, זו תוכנה דומה לפוטושופ עם ייעוד אחר) ראיתי מחשבים של לנובו ideapad 3 במחיר סביב 2400-2600 שקל מעבד אינטל i5 או של AMD רייזן 5 או רייזן 7 זיכרון 8GB דיסק 512GB SSD או 1TB +256 GB SSD במחיר יותר גבוה ראיתי גדם של ideapad 5 במחיר של קרוב ל - 3000 שקל מצאתי את Dell Inspiron 14 ועכשיו יש לי כמה שאלות, אשמח אם תוכלו לענות לי: 1. איזה מעבד עדיף i5 או רייזן? לא היו לי מעבדים של AMD לפחות 15 שנה, לא מכיר אותם 2. מה עדיף דיסק של 512 SSD או שילוב של SSD ודיסק גדול של 1TB…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta וכל מיני משחקים עתידיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. ב 2107 קניתי מחשב גיימינג והגיע הזמן לשדרג, בדרך כלל אני לוקח את הכי טוב שיש אבל לאור המחירים המחרידים של כרטיסי המסך אני יותר עכשיו יותר בעיניין של value for money. אני חושב שיש מספר רכיבים שקיימים אצלי היום שאולי שרדו את מבחן הזמן ואולי אין צורך לשדרג אותם. אשמח לדעת מה דעתכם. מטרת המחשב היא כאמור גיימינג, אין לי עיניין באוברקלוקינג חריגות מעבר ל 10K אפשרי אם באמת זה משהו ששווה את החריגה. מה שאני חושב שאולי אפשר עדיין להשתמש בו דיסק: Samsung - 500GB SSD 960 EVO M.2 NVMe (M2) ספק כח: Corsair - 750W RMx Series™ RM750x — 80PLUS® Gold Certified Fully Modular…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
מטרת המחשב: משחקים חדשים, כבדים (דורשים FPS גבוה), גלישה באינרנט וכל החרא הזה... מה אני צריך: מחשב בלי מסך, בלי המקלדת וכל אלה + יש לי כבר 2 כוננים ששתיהם צורבים ככה שאני גם לא צריך כוננים של דיסקים + שימו לב יש לי כבר 512DDR במחשב אז אולי עדיף לקנות 512 ולהוסיף את מה שיש לי ... אבל איך שיהיה לי הכי טוב, לא משנה לי שימו לב בנו לי את המפרט הזה: האם הוא טוב? / איך לשפר? / ואיך לשפר את המארז למשהו יפה (אני אוהב את החלון בצד שיש....חח) ותמיד תוכלו גם לבנות מחדש אם זה לא טוב :-) תודה, אלמוג
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט הראשון הוא: Amd Athlon 64 3500 BOX AM2 Gigabyte GA-M55SLI-S4 nForce 4 SLI AM2 G.Skill 1GB Kit DDR2 PC5400 667MHZ 4-4-4-12 F2-5400PHU2-1GBLA Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS Gainward Bliss GeForce 7600GT 256MB PCI-e NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black RAIDMAX Scorpio Deluxe 868 Black 400Watt No Window LG LCD 17 L1719S Logitech® Deluxe Keyboard Black Oem Logitech® Value Optical Mouse Black SBF90 Logitech S100 White הרכבת המחשב+בדיקה היקפית במעבדה-150 ש"ח מחיר:5407 שקלים-אבל תראו,זה כולל הכל! דרך אגב,המחיר של המחשב כולל הרכבה ב-150 שקל,אז בלי הרכבה זה 5257 שקלים! המפרט השני שאותה אבא שלי מכיר היטב וסומך עליהם ב-100%: AMD Athlon 3800 DUA…
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להרכיב מחשב בKSP המיועד לגיימינג, סרטים ועבודה כללית עם תוכנות כמו SPSS ועוד כמה. התקציב שלי הוא 6500 עם חריגה עד 300-400 שקל והתקציב הוא צריך להיות כולל מסך בין 22-24 אינצ', את האמת אין לי אפילו הערכה מה הגודל והצורך במסך שנע בגדלים האלו, אני עובד עם מסך של 15 אינצ'(לפטופ). חשוב לי לציין שאני מחפש להרכיב מחשב שאין צורך לשדרג אותו בשנה וחצי הקרובות לפחות, חשוב לי הביצועים מבחינת גיימינג ואיך שאומרים שפשוט יסחוב בלי להתקע. כמו שציינתי בתקציב צריך להכנס מסך, מקלדת, עכבר, אני שוקל גם להכניס רמקולים אבל זה באמת אפציונלי. אחד המפרטים שהצלחתי לבנות לבד: 1 Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 Tray 31000 מעבד אינטל 1 Arctic Freezer i30 CPU Cooler 23491 מא…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש לקנות נייד למשחקים, מדיה, אינטרנט וללימודים. לא חייב להריץ משחקים בהגדרות גבוהות אבל צריך להיות מסוגל להריץ משחקים חדשים. תקציב עד 5000 שקל. מסך 14 אינצ' ומעלה עם איכות תמונה סבירה. מוכן להתפשר על הרזולציה. חייב שיהיה לו חיבור רשת קווי. עדיפות לאחריות בינלאומית. אין העדפה מיוחדת במאפיינים האחרים. עד אכשיו מצאתי את שני אלה: Lenovo IdeaPad Y50-70 http://ksp.co.il/?uin=24621&brand=lenovo&cpu=i5&delfina=ron שהיה מתאים לי בול אילמלא איכות המסך שלו הייתה ירודה. Asus N56JK-CN028H http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=882309 האלטרנטיבה הכי טובה שהצלחתי למצוא בטווח המחירים, עוד לא קראתי ביקורות אליו. תגובות והצעות יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, HD, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, minecraft, skyrim, באופן כללי משחקים יחסית חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עד 24 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים ומועדים לשמחה, אני רוצה לתרום חלקים של מחשב למפרט עבור ילד מוגבל (אוטיזם חריף). ועכשיו האתגר... להביא את המחשב שלו לרמת גיימינג של PS4 (חשבתי על קונסולה, אבל הפסיכולוגית מתעקשת על מחשב) לילד יש כרגע מחשב עם לוח Asrock G31-ms סוקט 775 עם מעבד E5200 ליבה כפולה. 2GB ראם, דיסק 250. אני אוסיף למחשב שלו כרטיס GTX660 עם ספק קרוסייר VX450W, מודל זיכרון 2GB DDR2 נוסף כלומר ביחד יהיה לו 4GB ראם, לצערי אני לא מוצא מודלים של 4GB יותר. כרגע מותקן במחשב WIN 8.1 32 ביט. מסך 19" 900P האם לדעתכם הילד יקבל חווית PS4 מהמחשב לאחר השידרוג, והאם הוא יוכל לשחק במשחקים מודרניים אפילו על מינימום-מדיום? תודה...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורום . ברשותי מחשב i5-2500k gigabyte h61m-ds2 gainward gtx560 8gb ram ספק כח coolmax 600w האם יש טעם לשדרג כרטיס מסך או שהמערכת "ישנה מדי" ואם כן על מה הייתם ממליצים. תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאוררים למעבדים Scythe Yasya CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P67A-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E זכרונות DDR3 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כרטיסי מסך Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E צורבי DVD Pioneer DVR-219LBK DVD±RW x24 Black Sata LabelFlash מארזים Lian-li Lancool PC-K60B ספקי כוח Seasonic M12II-620 Bronze Active PFC 620W Modular רמקולים Microlab solo6c מסך Dell U2311H סה"כ : 6733 נשמות לפני שאני קונה אני רוצה להיות 100% בטוח מהקניה ועם ראש שק…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב קל באופן יחסי (מתחת ל-2 ק"ג) לצרכי אוניברסיטה ועוד (פוטושופ, עריכת וידאו/אודיו, צפייה בסרטים). אני אוהב את מסכי ה-13.3". ראיתי את ה-vostro v130 בחנות, אבל הבהירות של המסך שלו די נמוכה. מה גם שאני חושב שאני מחפש מחשב חזק/מהיר יותר (התקציב שלי גדול יותר). אני רושם HP או DELL בכותרת מכיוון שיש לי אפשרות לקבל מחירים זולים יותר משמעותית. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אבקש לקבל הצעות למפרט למחשב עבור ילד בן 9 , השימושים: משחקים ( לא כבדים ) משחקי רשת דוגמאת maple story 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים משחקי רשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי מושג בינוני אני מניח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-