עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני מחפש לוח אם למפרט הבא אבל קצת מבולבל מכל האפשרויות. קודם כל זה המפרט: מעבד: intel i5 2400 כרטיס מסך: gigabyte gtx460 זכרון: 2x2gb או 1x4gb ספק כח: 500w אני צריך לבחור לרכיבים האלה לוח אם כמה שיותר זול אבל עדיין בגבול האיכותי. נגיד עד 350 שח. או של asus או של gigabyte מכיוון שאלה החברות שהספק שלי עובד איתן. אין לי צורך בכניסות מיוחדות או חיבורים מיוחדים, משהו סטנדרטי לחלוטין. אולי רק usb3 לעתיד. המחשב מיועד לשימוש אישי, אני משחק רק משחק אחד (והרבה) שהוא Starcraft 2 אז חשוב שהמשחק יפעל טוב בביצועים כמעט הכי טובים. חוץ מזה המחשב הוא לשימוש יום יומי אבל חשוב לי שהוא ירוץ כמו טיל. תודה מראש, אמיר.

2. שלום, רציתי לדעת בכמה אפשר למכור את הטאבלטים הבאים: 1) Apple iPad Mini Wifi Version 16GB (המכשיר המקורי שיצא בסוף 2012) יתרת אחריות: 6 חודשים 2) Motorola Xoom 3G Version 16GB יתרת אחריות: חודשיים. בתודה מראש. בברכה, ליאור.

3. Started by al_n,

מטרת המחשב: משחקים חדשים, כבדים (דורשים FPS גבוה), גלישה באינרנט וכל החרא הזה... מה אני צריך: מחשב בלי מסך, בלי המקלדת וכל אלה + יש לי כבר 2 כוננים ששתיהם צורבים ככה שאני גם לא צריך כוננים של דיסקים + שימו לב יש לי כבר 512DDR במחשב אז אולי עדיף לקנות 512 ולהוסיף את מה שיש לי ... אבל איך שיהיה לי הכי טוב, לא משנה לי שימו לב בנו לי את המפרט הזה: האם הוא טוב? / איך לשפר? / ואיך לשפר את המארז למשהו יפה (אני אוהב את החלון בצד שיש....חח) ותמיד תוכלו גם לבנות מחדש אם זה לא טוב :-) תודה, אלמוג

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ShahafH,

כבר אני אומר מההתחלה אני צריך חוות דעת על החנות של KSP כי שמעתי תגובות לשני הכיוונים ואין לי מושג למה להאמין.. אז ככה קיבלתי את המפרט הזה: roe_ea@hotmail.com אומר/ת: מעבד: Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB roe_ea@hotmail.com אומר/ת: לוח-אם: EP45-DS3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E roe_ea@hotmail.com אומר/ת: זכרון: 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 roe_ea@hotmail.com אומר/ת: כ.מסך: HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E roe_ea@hotmail.com אומר/ת: דיסק קשיח: 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II roe_ea@hotmail.com אומר/ת: צורב: DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata roe_ea@hotmail.com אומר/ת: מארז: CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) roe_ea@hotmail.com אומר/ת:…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by chaim_f,

שלום יש לי חבר שאשתו גרפיקאית. לפני חצי שנה + הם קנו את המחשב הבא ב - 3500 ש"ח. דיברתי איתם ואמרו לי שמאד מרוצים מהמחשב והוא עובד מהר מאד. אילו חלקים בכל זאת כדאי לי לשדרג? (בטח חלק מהדברים כבר יצאו מהשוק) לוח אם P55-CD53 7.1 1GLAN MSI מעבד אינטל 2.66GH 8MB CORE I5 QUAD I750 מאוורר למעבד SHURIKEN REV B SCSK-1100 SCYTHE זכרון CEON 2GB DDR3 1333MHZ כ.מסך Nvidia GeForce 9500GT 1G P.O.VIEW דיסק קשיח פנימי 1TERA SATA2 32MB SEAGATE צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS מארז EA003 IN WIN שחור כסוף ספק כח STEALTH XSTREAM 500SXS 500W OCZ

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by idodo1223,

יש לי בערך שלושת 3000 או 4000 למחשב גיימינג ממש טוב יש לי כבר מחשב גיימינג מצוין רק באלי להחליף CPU ובגלל זה אני צריך להחליף גם לוח אם ספק ומארז מישהו יודע אולי אם צריך ספק יותר טוב מ450w בשביל i7 4900

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Onepice,

שלום לכולם אני מתלבט בין שני הניידים מ-ksp: (אם יש הצעות מ-tms אילת ויותר זול אמח לשמוע..) Asus rog strix SCAR III G531GW-AZ052R Asus rog strix SCAR III G531GW-AZ051 מתלבט אם לרכוש בבלאק פריידי או בסוף השנה אולי יהיו עוד מבצעים אני קונה מאילת. תקציב עד 8700 ש"ח לעדיפות לאזור ה-7200 ש"ח הצורך העיקרי שלי הוא מחשב נייד לטווח ארוך - בעיקר, למשחקים, תוכנות עריכה למתחיל ולימודים. ההבדל בין הדגמים הוא הזיכרון ssd/hdd ומעבד אז השאלה שלי מה ההבדל בין המעבדים וכמה משמעותי ההבדל? Intel 9750H/Intel 9880H ומה ההבדל בין כרטיס מסך רגיל ובין max Q הבנתי כרטיס מוחלש יותר אבל בכמה..? ואם יש המלצות על הדגמים האלו או בכלל דגם אחר..

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך מקסימום ביצועים - מינימום מחיר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, לימודים (לקראת תואר במדעי-המחשב) VM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dota 2, CSGO, COD, Battlefield חדשים (מגוון) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by amir47,

[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום לשאול ובכן, אני מתכנן לקנות לאפטופ מארה"ב (Bַַ&H) ודי ננעלתי על שני דגמים של אסוס. ASUS N56JR http://www.bhphotovideo.com/c/product/1015794-REG/asus_n56jr_eh71_15_6_notebook_computer.html ו ASUS N550JV שניתן לרכוש בארץ בכ 1600שח יותר. המרכיבים הבסיסיים שחשובים לי הם- מעבד intel core i7 זיכרון 8gb וזהו.. המחשב לצרכים די בסיסיים אך אני עובד גם עם מוסיקה וגרפיקה לא מעט. ההתלבטות וההתמקדות היא על הN56JR אך הבנתי שהוא דגם בעייתי ולמרות המפרט המפלצתי לעיין הוא די פרובלמטי.. אשמח אם מישהו מכיר או לחילופין יוכל לייעץ לי ברכישה של לאפטופ טוב .. תודה …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Aternus,

יש לי כרגע: AMD Athlon XP 2600+ (Barton 512K) Gigabyte 7N400PRO: 400Mhz FSB, 6Ch. Sound, FIREWIRE, SATA, LAN, AGP X8 ... 512 DDR 400Mhz Geil ATi Radeon 9600PRO Gigacube CD LG x52 CD-RW LG x52x24x52 יש לי 1000 שקל לשיפורים

11. היי חברה מה שלומכם? אני מתכנן מחשב חדש ובמקרה גם קרובי משפחה מגיעים מUS אז חשבתי למה לא לערבב שמחה בשמחה? אני מתכוון ללכת על מעבד+כרטיס מסך +זיכרון מnew egg וצריך עזרה. 1. מעבד אני הולך על הגרסת BOX של היוניס 3000+ עולה בסביבות ה150 דולר מה שחוסך איזה 300 ש"ח לעומת המחיר בארץ. השאלה שלי היא האם לAMD יש אחריות בין לאומית? 2. בגזרת כרטיסי המסך אני חושב על ה x800xl של powercolor שעולה בסביבות ה 270 $ מה שחוסך עוד 700 ש"ח בערך... שוב השאלה היא לגבי האחריות. 3. לגבי זיכרון אין לי כל כך מושג. אני לא מחפש זיכרון לOC (אלא אם כן הוא יהיה ממש במחיר טוב) אלא זיכרון שיחזיק את המערכת ושיעבוד כמו שצריך ראיתי את אלה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820220057 שבמבצע.…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Guy950,

אהלן לכם חבר'ס, אני רוצה מפרט למחשב ב5000 ש"ח, אפשר לחרוג עד 5500 ש"ח בלבד שזה תכלס מספיק למפרט משחקים חזק. לא צריך ציוד היקפי, לא מתוכנן OC (אני לא יודע לעשות ואני לא הולך לשרוף מחשב כדי ללמוד איך לעשות...), אבל מה שאני כן מבקש למחשב זה ככה: מחשב חזק ומהיר שיכול להחזיק בעומס של אינטרנט ותוכנות כמו פוטושופ בו זמנית. יכול לסחוב משחקים טוב ולא יתחיל לקרטע לי בכל משחק שאני משחק, וגם שיפעיל גרפיקה חזקה. אני רוצה מערכת הפעלה מקורית של ויסטה (פרימיום)[בגלל זה עדיף גם 4GB ראם, לא?] ושלמחשב יהיה קירור טוב, החדר הוא כמו כבשן בקיץ, פשוט חם פה נורא ואני לא רוצה התחממות יתר במחשב. גם כן מה שאני מבקש זה שיהיה למחשב גם יציאת רשת כדי אני אוכל לחבר את הXbox360 שלי ואם אפשר אני ממש אשמ…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היי, אני זקוק למחשב אפל או כל חברה אחרת מקצועי הוא עריכה מעוניין במחשב עם יכולות ועם זיכרון שלא יעלה יותר מ- 6500 תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. חברים שלום, אני עומד בפני רכישה של מחשב והייתי מעוניין לקבל חוות דעת מחברי הפורום לגבי הקונפיגורציה שתכננתי. להלן היישומים שלהם נדרש המחשב: [TABLE=width: 575] [TR] [TD=align: right]מידול 3D, אנליזות חוזק Simulation, הדמיה של תנועה Motion (תוכנות Solidworks, Autodesk Inventor) תדירות שימוש: גבוהה[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]רינדור מודלים 3D (תוכנת Keyshot) תדירות שימוש: בינונית[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]חישובים מתמטיים (תוכנת Matlab) תדירות שימוש: ביננות[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]תכנות C , HTML (תוכנות Visual studio,Webstorm) תדירות שימוש: גבוהה[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]עיבוד תמונה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מומלץ לחסוך, אבל לא יותר מידי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים מאוד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, קריסיס 2+1 וכאלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לכלול מסך שתומך ב-FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר, ברזולוציה הכי גבוה…

16. Started by Daedalus,

אני צריך מפרט ב 3500 שקל שיכלול : לוח אם , מעבד , זיכרון , כרטיס מסך , כונן דיסקים ומארז + ספק . השימוש של המחשב הוא לא למשחקים אלא לגלישה באיטרנט וסרטים חשוב שהמחשב יהיה מבוסס Intel ולא AMD עריכה : אפשר לחרוג לכיון ה 4000 אבל לא יותר מ 4000

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. כללי: מחפש מחשב לעיבוד גראפי ושימוש כמדיה סנטר. יש כבר ברשותי מעבד Core i7-4770K ו Intel 730 240GB מחפש מחשב שקט ואמין (אם אפשר מארז עם פח עבה) מה התקציב המקסימאלי? 4000 ( לא כולל הרכיבים שכבר יש לי) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש תדיר בפוטושופ לעריכת תמונות בגודל 15.1mp ועיבוד תמונה כמו הערמת פוקוס בתוכנות כגון CombineZP, צפיה בסרטים דרך הטלויזיה במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא האם יש רכיב שאין צורך לכל…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by AmirNadav,

שלום לכולם. חברים של המשפחה רוצים לקנות מחשב לבן שלהם , והוא בן 11. המטרה היא משחקים בינוניים (מה שילד בן 11 משחק ) , כמו פיפ"א , פרו אבולושן סוקר, GTA ,, וצפייה בסרטים בעיקר. מחשב שלא יגביל את הילדון (: . 1. מה התקציב? 2000 ₪. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בינוניים , לא קלים אבל לא קרייסיס.), צפיה בסרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? רמקולים פשוטים, לא יקרים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD לא צריך, יעבירו את הצורב מהמחשב הישן. כמו כן, אין צורך במסך 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במ…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by שניצל,

היי לכולם, אני מחפש מחשב נייד להורים של זוגתי. חשוב שיהיה מסך גדול כדי שיהיה נוח לעבוד עליו וכונן SSD כדי שיהיה מהיר (לא צריך המון מקום אחסון, מקסימום יש אחסון חיצוני). משקל וזמן סוללה לא קריטיים כי המחשב לא יוצא מהבית. חשבתי על Lenovo IdeaPad 320-17 81BJ001FIV (מעבד i5-8250u, מסך 17 אינץ', כונן SSD 256gb), מה דעתכם? תודה לכולם! והשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-3500 בערך? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות ש"ח לפה או לשם, אני מניח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסדרות (בחיבור למ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. המפרט http://yziv.com/pcc.htm - נראה לי אפשר לשנות את המעבד ומה צריך לשנות , להוסיף,להוריד וכו'

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מחפש מחשב במחיר של עד 7000 שח (עם חריגה של לא יותר ממאה שח) ללא מסך או ציוד הקפי.. חשבתי על זה: לשלב מ-KSP: Athlon 64 3200+ (S-939) 1150 Chaintech NF4 Zenith (NF4, s939, PCI-E) 570 Teac/SONY 1.44 40 DVD Teac x16 160 NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 340 יחד עם זה מנועה: POWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB TWINMOS DDR 512MB 400mhz cas 2.5 x2 SEAGATE 160/7200 SATA 8MB NCQ ANTEC SLK3700AMB Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - GREEN x 2 Thermalright XP-120 סה"ך למזומן זה יוצא 7080.. שווה?? יש עוד הצעות?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. לא כזה ברור אם יש אחריות ל ASUS ללפטופים או נטבוקים שנקנו בחו"ל למשל הנטבוק הזה: ASUS Eee PC Seashell 1215N-PU17-BK שאני מעוניין לקנות בקנדה. ראיתי במקומות שונים שרונלייט נותנת אחריות , אבל התברר לי בסוף שכבר לא . אז מי כן נותן אחריות, ואם הוא נותן לסדרת Eee? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום! אשמח לשמוע מה דעתכם על המחשב הנייד הבא: Lenovo ThinkPad Edge E330 3354-96G http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20633&cf אני יודע שאמנם הוא לא חדיש כ"כ, אך אני אצטרך אותו בעיקר ל"עבודות משרדיות" ולימודים לא אשתמש בו למשחקים וכו'... מה שחשוב לי בעיקר שהביצועים יהיו טובים וחיי סוללה חזקים. מה דעתכם על המחשב הזה? תודה רבה :-)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by TheGame,

שלום לכם אני צריך מפרט מחשב חזקקק למשחקים כבדים זה לחבר שלי ... ובו נגיד שזה בשביל משחקים כמו : crysis , call of duty 4 , bioshock .... אתם יודעים משחקים בסגנון הזה עכשיו אני יודע שקרייסס לא יפעל על הכי גבוה בתקציב הזה ... אבל אני צריך שתביאו לי מפרט שיהיה חזקק למשחקים ויפעיל אותם טוב התקציב הוא 4000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קלה **** אין צורך במסך , עכבר , מקלדת , רמקולים ... כל אלה כבר יש לו תודה !

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם, שנים שלא היו לי מחשב נייד ואין לי באמת מושג מה ההבדלים בימינו בין המותגים השונים (דל, לנובו, hp ואסוס). התחלתי ללמוד תכנות והגעתי למסקנה שאני צריך יותר זמינות למחשב. קראתי וחקרתי בנושא אבל עדיין חסר לי ידע. אני מכוון לניידים בגודל 14 עם עדיפות ל i5 דור 8 ומעלה. אני שם עין על dell vostro עם מערכת הפעלה ubuntu קישור ומפרט: https://ksp.co.il/?uin=72949 מעבד Intel® Core™ i5-10210U Quad Core Processor, 6M Cache, 1.6 GHz up to 4.2 GHz זיכרון 8GB DDR4 2666MHz Onboard כונן קשיח 256GB M.2 SSD PCIe NVMe תצוגה 14.0-inch FHD (1920 x 1080) Anti-glare LED Backlight Narrow Border WVA Display מאיץ גרפי Intel® UHD Graphics …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.