ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
1)מה אתם אומרים על לוח gigabyte P35-ds3p 2)האם מישהו מכיר את חברת point of view ???ומה ידוע על החברה?? 3)ואיזה קורור הייתם ממליצים למעבד שהולך לעבור אובר קלוק מקסימלי לא קירור מים אלא קירור רגיל על 350/400 ש"ח חברה תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי כבר לוח לוח ASUS ?P5W DH Deluxe ומעבד e 6600 צריך המלצה לכ. מסך, כמעט ולא ישמש למשחקים אלא לצפיה בסרטים (חשוב איכות תמונה) זיכרון DDR 2 ומסך מחשב 19, חשבתי לכיוון SUMSUNG הארד דיסק ספק ו מארז
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! מי שיש לו נסיון עם הזמנת מחשבים מסניף אילת (ksp), זקוקה לעזרתכם. אי אפשר לבקש ממישהו שגר באילת לאסוף בשבילי את המחשב הנייד שאני רוצה לקנות ? הם מחמירים בעניין זה? כי רשום שמשלמים אך ורק במקום עם כרטיס אשראי ובעל הכרטיס חייב להיות נוכח ולהזדהות עם תעודת זהות . רק אז יוכל לשלם ולאסוף את המחשב שלו. איך זה בפועל? אין אפשרות לחרוג מהחוק הזה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרה למצוא לאחי הקטן שמתחיל ללמוד עוד מעט מחשב נייד, הצרכים הם: * מטרות המחשב: לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים full HD 1080p (ראיתי מספיק מחשבים ניידים של חברים שנקנו בשנתיים האחרונות שנחנקים מסרטים באיכות הזו וגם כאלה שעמדו בסרטים של 8GB לא הצליחו להריץ בצורה תקינה סרטים של 20GB ומעלה). * גודל המסך: 15' ומעלה. * משקל רצוי: לא חשוב. * זמן סוללה: 3 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חשוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא * נוחות שימוש: חשוב שתהיה מקלדת ומשטח מגע נוחים. מחיפוש קצר ראינו מבצע של BUG של המחשב הבא : Toshiba Satellite A665-1…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי?: בערך 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: כמעט ולא ניתן, אלא אם כן בעוד 100-200 שח יהיה הפרש משמעותי בביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: משחקים בעיקר, סרטים, סדרות ומעט תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).: Android studio, webstrom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: GTA למשל, הרימייק של Doom ועוד חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כפי האפשר, לא על חשבון מהירות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זוטאק מצטרפת לחגיגת מחשבי החלונות 8.1 הקטנטנים ומשיקה את ה-ZBOX PI320 - מחשב אישי שלם בעל מימדים דומים לאלו של סמארטפון לכתבה: http://hwzone.co.il/zotac-zbox-pi320-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-8-1-%d7%96%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%a8%d7%99-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%98%d7%95%d7%91/
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני סטודנט להנדסה בשנה הראשונה בשנקר. חוזר הביתה כל יום. אני צריך מחשב חדש ללימודים ומתלבט בין נייד לנייח, בתכלס ממה שאני מבין עד עכשיו מהלך הרוח כמעט ואין שימוש בנייד בלימודים. ישנה אופציה לקנות נייד ולחבר למסך חיצוני אבל אני לא יודע עד כמה זה פרקטי, כי כנראה 90 אחוז מהזמן אני משתמש במחשב בבית. רציתי לשמוע דעות נוספות, אולי מסטודנטים שעשו תואר בהנדסה האם יש שימוש למחשב נייד שמצדיק רכישה ומה כדאי לרכוש. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב חברים, יש לי מחשב עם המפרט הנ"ל: Acer Desktop PC AM3970G-UW10P Intel Core i5 2320 (3.00 GHz) 8 GB DDR3 1 TB HDD AMD Radeon HD 7530M 1GB Windows 10 https://www.newegg.com/p/N82E16883103855 אני רוצה לשדרג את המחשב כך שיוכל להריץ משחקים כמו PUBG לפחות על 60 FPS ראיתי שהמעבד כן יכול לעשות את זה ביחד עם הכרטיס מסך שציינית ביוטיוב. שדרוגים: ספק כוח (כי אני חושב שהנוכחי כרגע מאוד קטן ולא יכול לעבוד עם כרטיסי מסך חזקים) כרטיס מסך (אחד כזה שהכי יתאים לגודל של המחשב ל-CPU ללוח אם וכו' (לדעתי msi radeon rx 580 8gb) או אחר. אפשרות ל-SSD להתקנת Windows ותוכנות. קיים 8GB RAM אולי אפשרות לשדרוג ל…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן קניתי לפטופ של אסוס K55A ואיך אני יכול לבטל את האפשרות לטעינת הסוללה כאשר הוא מחובר לחשמל? פשוט מה שקרה לי עם מחשב נייד של DELL, המחשב תמיד היה מחובר לחשמל כאשר הסוללה היתה בפנים ומה שגם לזה שהסוללה נשרפה, מאז לימדו אותי בDELL שיש אופציה של ביטול טעינת הסוללה מה שאומר גם אם הסוללה במחשב והוא מחובר לחשמל הסוללה בעצם לא נפגעת. השאלה אם יש אופציה כזאת באסוס גם?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר וגם קצת תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין לי מושג, החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1400*900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב שיתחבר לטלויזיה ויוכל לנגן קבצים באיכות 4K עם HDR ואשמח לדעתכם על המפרט הבא: http://plonter.co.il/create_priceoffer.tmpl?command=showcart&cart=14967588021245303&lang=heb&db=^catalog.txt המערכת של בניית המפרטים לא נתנה לי להוסיף ספק כוח למפרט אז אני מוסיף קישור אליו http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=450-60GHS אני יודע שהוא קצת חזק מידי למפרט אבל לא מצאתי אף ספק SFX אחר שיתאים למארז, שניבחר בשל מיגבלות במקום בו יונח המחשב. כמו כן ברצוני לדעת אם לדעתכם המאוורר שבא עם המעבד יהיה מספיק טוב או שכדאי ליקנות תחליף חזק יותר. בברכה, ערן
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ד: Intel® Core™ 2 Duo 2.40GHz (T8600), 1,066MHz 3MB 64Bit MonteVina 13.3” WXGA (1280x800) UltraSharp™ WXGA display with TrueLife™ White-LED Display מסך 4,096MB (2 DIMM) זיכרון 250GB SATA (7,200 RPM) דיסק קשיח DVD Multi burner + 8-in-1 Memory Card Reader + CAMERA 2MP מדיה כרטיס מסך: NVIDIA® GeForce™ Go 9500M GS with 256MB dedicated LAN + WiFi (802.11 a/b/g) + Bluetooth תקשורת 1.79 kg משקל ומידות Microsoft® Windows® Vista™ Home Premium English תוכנה S-Video ,VGA , Fire-wire, 2xUSB2.0 ,RG-11, RG-45 (6-cell 53WHr Li-Ion Battary) שונות 3 Years ON SITE אחריות
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חייב את עזרתכם הוא עונה על רוב הרצונות שלי. יש מתחרים טובים שיש לכם להציע?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מישהו מכם מכיר את הנ"ל? הוא נמכר כרגע במחיר מטורף - 2250 שקל. הצרכים שלי הם בעיקר משרדיים אך אני רוצה להקרין HD על הטלויזיה ולכן אני צריך את המעבד i3. הייתי מעדיף מחשב עם מסך קטן מ15 אינץ' אך כל מחשב אחר עם מעבד i3 של HP או DELL עולה הרבה יותר (לפחות 600 שקל יותר) מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה ביום רביעי מחשב חדש ורציתי לדעת אם המפרט שבחרתי כדאי והאם כדאי לשנות בו משהו. זה המפרט המקורי ללא השינויים: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7532 השינויים הם: שידרוג למארז Thermaltake דגם V3 שידרוג לדיסק קשיח Western Digital Blue 1TB SATA2 / SATA3 7200RPM 64MB Buffer דיסק SSD Kingston V300 2.5" SATA3 120GB [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] נתונים: תקציב המקסימאלי 4.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך מה שימושי המחשב? בעיקר עבודה משרדית, מדי פעם משחקים וסרטים בHD. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! רכשתי לחבר את המחשב הנ"ל והתקנתי לו אותו, יש לציין שהמחשב הגיע עם מערכת הפעלה מקורית עם כל הדרייברים והתוכנות, מה שאני לא רואה זה כשמנתקים את החשמל בר שמראה את מצב הסוללה מבחינת הזמן שנותר (ואני לא מתכוון למד אחוזים הגרוע המובנה של הווינדוס), האם יש משהו שניתן להתקין כדי שהוא יוכל לקבל אינדיקציה על הזמן שנותר לשימוש? (בדומה לTHINKPADS למינהם). תודה מראש לעוזרים צירפתי לינק לדוגמא כמו בX200 [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחר הצהריים טובים אני צריך לבנות מחשב גיימינג בתקציב של 5000 ש"ח בניתי מפרט אחד וקיבלתי עוד אחד אשמח לדעתכם בנושא
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 xfx GF6600 GT or xfx GF 6800 GT DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 A-DATA 512 MB - יש לי כבר. xfx חברה טובה?? ובקשר לכרטיס מסך אם אני לוקח 6800GT הוא יהיה משומש ואם זה יהיה 6600GT אז זה יהיה חדש בבקשה תגיבו
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין במלאי T400 וקיבלתי הצעה לT500 במקום. המפרט הוא מעבד Intel Core 2 Duo P8400 2.26Ghz זיכרון 2 x 1Gb DDR3 1066 דיסק קשיח 160GB 5400rpm מסך 15.4" TFT WXGA זיכרון גרפי Intel Graphics Accelerator 4500MHD כונן DVD Multi bruner תקשורת LAN + Modem 56k + WiFi 5300 AGN כולל FingerPrint כולל מצלמה משקל2.6kg סוללה 6.6Hr \ 6 Cell Lithium Ion מערכת הפעלה Win Vista Buisness מותקן XP PRO אחריות 3 שנים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז בחרתי לי מחשב מפלונטר ואני ממש לפני קנייה. הייתי שמח לשמוע טיפים בנוגע למפרט שמיועד לגיימינג עד 11K. בנוסף אני רוצה לקנות מסך אבל פה ממש כואב לי הראש. נראה שהדיבור הגדול הוא על ASUS ROG שעולה לא מעט בכלל. אני מדבר על ה 27" (2K). ולמרות שברור לי שהמחשב הנ"ל הוא לא דוגמה מעולה לעלות תועלת המסך של ASUS טיפה יקר בעיניי. בזמנו לפני 5 שנים~ קניתי את ה 23" של DELL עם הפאנל IPS ועלה לי 1200. היום, סיפור אחר לגמריי. אני שואל את עצמי האם כדאי לי לקנות את המחשב עכשיו ולהמתין עם המסך עד שמשהו ישתנה אבל אני לא מוצא עדויות לכך שמשהו הולך להשתנות בהרבה. אז חוץ מ ASUS ROG שעולה 3K+ האם יש אלטרנטיבות? יש לציין שאני פחות בעיי…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, קראתי את המדריך אז אני יודע בערך מה צריך לעשות ולכן אני רוצה לשאות כאן שאלות ספציפיות לגבי המחשב... לצערי אני לא זוכר כרגע את שם הדגם במדויק (אאל"ט DV6 זה שם סדרה ולא שם של דגם ספציפי...) בכל מקרה במחשב יש כרגע שני זכרונות של 1GB DDR3 ב800HZ , מה שאני רוצה לעשות זה לשדרג, לפחות ל3 אולי כבר ל4... כרגע הזכרונות הם של SAMSUNG. מה שאני רוצה לשאות זה ספציפית לגבי הדגם הזה, איפה אני מחליף את ה RAM והאם זה מסובך ? לפי המדריך בכל מקרה זה לא אמור להיות מסובך במיוחד, אבל אני בכל זאת רוצה לנסות ולהבין כדי לדעת למה לצפות. שאלה אחרת שיש לי היא מאיפה מומלץ לקנות זכרונות וכמה זה צפוי לעלות פחות או יותר ? אם אני רוצה 2 של 2GB כמה זה אמור לעלות ? האם אני יכול לקנות אחד של 4G…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לרכוש מחשב נייד לאינטרנט ואופיס,וגם קצת צפייה סרטים (SD וHD) והתקציב הוא 4000 ש"ח. גודל מסך צריך להיות לפחות 13 אינץ'. משקל לא כזה קריטי אבל כמובן מומלץ שיהיה כמה שיותר קל(לא בכל מחיר). חשוב שתהיה יציאת HDMI, שיהיה בלוטות' ולפחות 500GB הארד דיסק. וגם שיהיה צורב DVD אחריות בינלאומית לא חשובה כי התכנון לקנות מהארץ וחשוב רק שתהיה אחריות כאן בארץ. אין העדפה לחברה מסויימת מהסיבה הפשוטה שאני פשוט לא יודע מה כדאי לצרכים האלו ובתקציב הזה וצריך את עזרתכם תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בהמלצה למפרט לסטודנט , שימושי המחשב: אופיס, אינטרנט, מולטיטסקינג , לא מיועד למשחקים, אופציה למשקים לא כבדים. העדפות: כרטיס מסך משולב בלוח אם- יציאה לטלוויזיה. זיכרון 3 GB מעבד אינטל כפול ליבה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-