ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,452 דיונים בפורום זה
-
היי, שבוע הבא אני בניו יורק ואני רוצה לקנות dell xps 13 2015 תכננתי לקנות את המוצר ממיקרוסופט אך פתאום אני רואה באתר שלהם שנגמר להם הדגם עם הקונפיגורציה שרציתי. בכל מקרה עוד אופציה היא להזמין מאמזון, יש להם אמזון לוקר קרוב מאוד למלון שלי, אבל אני חושב על האופצייה שאם המחשב מגיע עם בעיה כלשהי מה אני יעשה? אין לי יותר מדי זמן להתעסק שם. מישהו יודע מה עושים במקרה שהמחשב מגיע תקול/פצוע אסטטית? ואם למישהו יש עוד רעיונות איפה לקנות את המחשב? B&h בדקתי אין להם במלאי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר צפייה בסרטי HD 1080p וחיבור המחשב לטלוויזיית 42 אינץ' (בגלל זה נדרש חיבור HDMI לכרטיס מסך) + עבודה משרדית + משחקים כמו BF4 ו call of duty ghosts 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מתכנן להעביר צורב LG מהמחשב הישן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מעוניין במפרט למחשב גיימינג בינוני-כבד. עובד מול תוכונות מסדי נתונים ( הולדם מנג'ר 2 למי שמכיר). דגש על יציבות המערכת, היות והתוכנה יחסית כבדה. תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה,אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה מול DB א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, NFS, CALL OF DUTY וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אפשר לארגן לי הצעות גם מהבלאק פריידי או סייבר מאנדיי או מה שלא יהיה... השימושים שלו בעיקר לאינטרנט , צפייה בסרטים, סרטונים וכו...שיהיה חיבורי HDMI וכו... אפשרי גם לקנות מאילת ככה שזה גם יהיה מחיר טוב...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, בניתי לי מפרט בהשראה של מפרט שחבר הכין לי והייתי רוצה לקבל עליו חוות דעת ובמידת הצורך תיקון או שינוי של חלק מהחומרה שבחרתי. המפרט הוא: http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=57c2db34aa759 מעבד: 1099 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6600K Skylake 3.5Ghz S1151 לוח אם: 599 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-Z170-Gaming K3 S1151 זכרון: 349 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8GB) Kingston DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: 1329 ₪ - * חדש במבצע * - Gainward GeForce GTX1060 6G D5 1506MHz-1708MHz Dual-Fan דיסק קשיח: 289 ₪ - * חדש במבצע * - SSD Kingston 240G Sata3 UV400 דיסק קשיח: 225 ₪ - Seagate 1T 3.5' Sata3 Barracuda 7200RPM 3 Years Warranty מארז: 329 ₪ - Corsai…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים צריך מחשב חדש לאבי - כרגע יש לו מחשב בן יותר מ-10 שנים מבוסס AMD Athlon 64 X2 עם Win XP , עדיין עובד אבל כבר לא נתמך כמעט בשום דבר... המחשב מיועד לשימוש ביתי - גלישה, דוא"ל ועריכת מסמכי Word, מחפש מחשב אמין שיעמוד במטלות בתקציב מינימאלי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כאמור - כמה שפחות. הרכבתי מפרט ב-1664 אבל אשמח לקבל הצעות בעלות נמוכה יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה, דוא"ל , מסמכי Word. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כנראה שלא - יש מסך ישן LG LCD 19 L1953TR שכבר מעט צרוב, אם אפשר לרדת בעלות המחשב, אפשר אולי …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי את עזרתכם בקניית מחשב נייד שישמש בין היתר גם למשחקים כמו סימולטורי טיסה. העדפות שלי הן: מעבד I3 או I5 4 GB 500GB כרטיס מסך עם 1GB ואם אפשר גם להשאיר את התקציב סביב ה 800$. תודה לעוזרים שרון
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב מינימלסטי עבור גלישה באינטרנט אופיס וצפייה בסרטים אין צורך כרגע בציוד הקפי האם המפרט שבלינק המצורף סביר בעינכם או שאתם רואים חסרונות כלשהם האם מעבד i3 אסוול מספיק חזק לצרכים שפרטתי נא תגובתכם המהירה http://www.ynetshops.co.il/ItemDetails.aspx?auction_id=22983478&af=2557&olcamp=hp_159x120_MICRO_RED&utm_source=ynet.hp&utm_medium=kniyot_159/120&utm_campaign=MICRO_RED&utm_content=ynetshops-kniyot_159/120 - - - תגובה אוחדה: - - - זהו הלינק המלא http://www.ynetshops.co.il/ItemDetails.aspx?auction_id=22983478&af=2557&olcamp=hp_159x120_MICRO_RED&utm_source=ynet.hp&utm_medium=kniyot_159/120&utm…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש השלמה למפרט (לא כולל מעבד, זכרון, SSD וכונן אופטי שנרכשו עצמאית). צריך לוח אם, מארז+ספק, קירור למעבד, קירור למארז במידת הצורך, HDD, כרטיס מסך והרכבה איכותית. להלן פירוט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD ושימושים משרדיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - RPG, FPS, RTS חדשים ושעתידים לצאת. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני לא ממלא את הטופס כי זה שדרוג חלקי ואני די גמיש במחיר. זה המפרט שלי כיום: מעבד: i5 4570 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 מארז: Fractal Design Define R4 ספק: FSP RAIDER 650W SSD: סמסונג 120GB ועוד קשיח של טרה. המפרט הזה מלפני כמעט 4 שנים, היה לי גם כרטיס מסך 7870XT והשתדרגתי לפני כשבוע ב GTX 1070. אני רוצה לשדרג גם את שאר המחשב, מה שחשבתי עליו זה להשאיר את המארז והספק כוח, ולהשתדרג בדברים הבאים: מעבד I7700K קירור למעבד Noctua NH-D15 לוח אם Gigabyte GA-Z170 HD3 זיכרון: CORSAIR DDR4 16GB 3000 CL15 VENGENCE SSD: סמסונג Evo850 בעלות של 3392 ב TMS. המפרט מיועד בעיקר לגיימינג ול…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש, המחשב ישמש אותי בעיקר למשחקים, משחקים כבדים. יש לי תקציב של 4 אלף שקל למחשב, בלי מסך. לא מתכנן אוברקלוק. בלי ציוד היקפי. מעדיף אינטל. קונה מסקיי פיסי אז תרכיבו בבקשה משם. שבת שלום, ותודה מראש [br]פורסם בתאריך: 19.06.2009 בשעה 10:11:27 בנוסף רצוי שיהיה צורב DVD. הקירור חשוב. העיצוב לא חשוב. בלי מערכת הפעלה. עם הרכבה במעבדה. אין חשיבות לשקט. יש לי מסך LCD 19' ואני מעוניין לשחק ברזולוציה מקסימלית. שוב תודה מראש לכולם, ושוב שבת שלום =]
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 300 (אם זה מצדיק..) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים וגלישה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כרטיס רשת אלחוטי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברק…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
Cougar MX330 Motherboard: Gigabyte B360M D2V CPU: Intel Core i7-8700 @ 3.20Ghz // 4.60Ghz Turbo RAM: Corsair LPX Vengence 16GB 2666Mhz CL16 DDR4 GPU: Asus CERBERUS GTX 1070 Ti 8GB vRAM SSD'S: A-DATA XPG SX8200 240GB M.2 // SanDisk 240GB SSD HDrive: Western Digital Blue @ 1TB 7200RPM PSU: Antec 80+ Bronze Modular Neo-Eco 550W נקנה לפני כ 4 חודשים, כמה אוכל למכור אותו היום?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בחיפושיי אחר מחשב זול ודק עם נתונים סבירים ומסך סבבה, נתקלתי ב-320s, שעל פי נתונים יבשים עונה על כל הצרכים שלי, ובמחיר סביר ביותר. הבעיה היא שראיתי ביקורת לא מחמיאה על הדגם של ה-13 אינץ' - בביקורת נאמר שהביצועים של הלפטופ הזה נחותים בהרבה מביצועים של לפטופים מחברות אחרות עם אותו המעבד, וזה בגלל שלנובו הגבילו בכוונה את צריכת החשמל של המעבד בשעת עומס, משהו שכנראה קשור לזה שהמחשב מאוד דק ולצורה שהוא מתמודד עם עלייה בטמפרטורות במאמץ. בגדול, אני מעוניין בדגם של ה-14 אינץ', שלפחות מבחינה תאורטית, אמור להתמודד יותר טוב עם חום בגלל הגוף היותר גדול, מה שאולי יצריך פחות מגבלות מבחינת הספק המעבד - אמנם אני לא יודע אם זה באמת ככה במציאות. …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 1400 שקל 2. מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? DVD, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? העדפה לאינטל וללוח אם מתוצרת ג'יגהבייט. יש גם העדפה לחנות SKYPC בלבד! 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אין העדפות מיוחדות 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב וגם לא נראה לי ריאלי עקב התקציב הנמוך 10. האם מתוכנן OC? לא בנית…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה מה שלומכם? אני מתכנן מחשב חדש ובמקרה גם קרובי משפחה מגיעים מUS אז חשבתי למה לא לערבב שמחה בשמחה? אני מתכוון ללכת על מעבד+כרטיס מסך +זיכרון מnew egg וצריך עזרה. 1. מעבד אני הולך על הגרסת BOX של היוניס 3000+ עולה בסביבות ה150 דולר מה שחוסך איזה 300 ש"ח לעומת המחיר בארץ. השאלה שלי היא האם לAMD יש אחריות בין לאומית? 2. בגזרת כרטיסי המסך אני חושב על ה x800xl של powercolor שעולה בסביבות ה 270 $ מה שחוסך עוד 700 ש"ח בערך... שוב השאלה היא לגבי האחריות. 3. לגבי זיכרון אין לי כל כך מושג. אני לא מחפש זיכרון לOC (אלא אם כן הוא יהיה ממש במחיר טוב) אלא זיכרון שיחזיק את המערכת ושיעבוד כמו שצריך ראיתי את אלה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820220057 שבמבצע.…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב המקסימאלי - 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 500 2. שימושי המחשב HTPC, תכני HD ותוכנת שירטוט סולידוורקס א) המחשב מיועד לסלון עם תוכנות עיקריות - אינטרנט, סרטים HD אופיס ושירטוט. ב) המחשב יחובר לסוני 40'' 1920X1080 בסלון. להגדרות גרפיות גבוהות במידת האפשר. 3. מקלדת ועכבר אלחוטים ושלט. 5. עד כמה חשוב השקט - 8 מתוך 10. 6. לא מתוכנן אוברקלוקOC 7. הרכבת מחשב בחנות ולא צריך לכלול מערכת הפעלה. 8. העדפה לרכוש את המחשב מחנות - RSM. 9. בקשות מיוחדות - עדיפות לכרטיס גרפי של NVIDIA 10.כן רצוי לשמור על אופק שדרוג המחשב תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על: לוח אם: A7V8X KT400 RDRAM 1066\800 מעבד: AMD ATHLON 2100XP זכרון: DDR400 256MB כרטיס מסך: ASUS V8440 ULTRA DVI, צ'יפ של NVIDIA (GEFORCE 4 TI4400) ** מסך "מאג" 996FS לדוגמא: 19" כונן קשיח: W.D. 80GB 7200 כונן דיסקים: X52, EPO כונן דיסקטים: 1.44 CITIZEN כרטיס קול: CREATIVE 5.1 LIVE מקלדת מהודרת: BTC עכבר אופטי: BTC כסוף מארז מהמם + ספק 400W ב5700 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. קניתי נייד חדש dell studio xps 1640 ושמתי לב שהוא מתחמם מתחת באיזור של הטאצ' פד יותר מידי. זה ממש חם שמה אי אפשר לשים את היד.. זה אמור להיות ככה? המחשב חדש.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן לכם חבר'ס, אני רוצה מפרט למחשב ב5000 ש"ח, אפשר לחרוג עד 5500 ש"ח בלבד שזה תכלס מספיק למפרט משחקים חזק. לא צריך ציוד היקפי, לא מתוכנן OC (אני לא יודע לעשות ואני לא הולך לשרוף מחשב כדי ללמוד איך לעשות...), אבל מה שאני כן מבקש למחשב זה ככה: מחשב חזק ומהיר שיכול להחזיק בעומס של אינטרנט ותוכנות כמו פוטושופ בו זמנית. יכול לסחוב משחקים טוב ולא יתחיל לקרטע לי בכל משחק שאני משחק, וגם שיפעיל גרפיקה חזקה. אני רוצה מערכת הפעלה מקורית של ויסטה (פרימיום)[בגלל זה עדיף גם 4GB ראם, לא?] ושלמחשב יהיה קירור טוב, החדר הוא כמו כבשן בקיץ, פשוט חם פה נורא ואני לא רוצה התחממות יתר במחשב. גם כן מה שאני מבקש זה שיהיה למחשב גם יציאת רשת כדי אני אוכל לחבר את הXbox360 שלי ואם אפשר אני ממש אשמ…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) יציאת DVI או HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין עדיף שיהיה 7200rpm * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל עדיף כמה שיותר שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני מעדיף חברה אמינה, אולי Dell אין צורך במערכת הפעלה ואופיס תקציב לא גמיש - התמורה הכי טטובה שאפשר להוציא מהכסף. ראיתי באתר notebookclub שהמחירים שם זולים יחסית לאתרים אחרים. האם אמינים? מומלץ לקנות משם? תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה טבלה שפחות או יותר מסכמת את הנתונים: https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AsIAesl5qmADdHEzQVhsZzhnRWNpVEcyTFdpMFNvVFE&hl=en&authkey=COX4vJ4B הדגמים שהושוו: HP Pavilion 800$ SONY VAIO 800$ TOSHIBA SATELLITE 720$ DELL INSPIRON 750$ הדגמים פחות או יותר דומים, באופן כללי: מעבד I5 מסוג 430 או 450 זיכרון ראשי 4GB DD3 הארדיסק 500GB, מהירות 5400 או 7200 צורב DVD מסך רחב 14 או 15.5 אינצ' שנה אחריות על רכיבים ושירות (בארץ?) בטבלה יש גם קישורים לאיפה שקראתי את הפרטים במחירים הנ"ל באתר BESTBUY. אורך החיים של הסוללה הוא ע"פ מה שהיה רשום למרות שלדעתי זה חרטה. באופן כללי השאלה היא על איזה מחשב הייתם הולכים ולמה? ויותר ספציפי: עד כמה משנה הסוג של המעבד? המהירות של הה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שצויין המחשב מיועד בעיקרו למשחקים יחסית כבדים וצריך גם להמשיך לסחוב כאלה בעתיד ההעדפה שלי היא לגודל מסך של 13 או 15 מבחינת משקל אני אעדיף משהוא שישקול פחות מ2.5 קילו מבחינת סוללה אני לא צריכה משהו מטורף מדי אבל בהחלט ממולץ שהוא ישרוד את ה 3-4 שעות מחוץ לחשמל כמו שכתבתי בכותרת אני מוכנה להשקיע 8000 שקל בשביל אשמח אם תוכלו לעזור לי אם המלצות בגלל שבמהלך הזמן שבו חיפשתי תמיד הצלחתי למצוא פגם בכל אחד מהמכונות שניראו לי מתאימות שתי הפיבוריטים שלי היו ה m11x של alienware בעיקר בגלל התמורה שאני מקבלת אם ניידות גבוהה אבל יש לי בעיה אם גודל המסך שלו אני לא בטוחה שאוכל להסתדר אם מסך כל כך קטן מצד שני חשבתי על ה dell-xps15 אבל הוא כבד למדי והשאלה היא האם יש משהוא שיכול לענות ג…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש המלצה של מפרט מלא בסביבות 10,000 ש"ח למחשב ביתי. אני לא מבין כמעט כלום במחירים,בחלקי מחשב. פשוט מחפש מחשב פנטיום 4 עם מעבד חזק ,זכרון פנימי גדול ,חיצוני בסביבות 40-80 מסך טוב,מקלדת,מדפסת ביתית,צורב,DVD טוב,רמקולים למחשב(לא משהו מטורף) ועוד כל מה שצריך בתקציב הזה. אני צריך להגיש את המפרט לאיזשהי עמותה אז מי שמבין יעזור לי מאוד מפרט מדויק. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל הממליצים. אחרי המלצה מצויינת מהפורום למחשב החדש של אישתי (תודה @A-10 !!! ) , עכשיו גם אחותה זקוקה למחשב. היא סטודנטית ועוסקת בעבודה משרדית. השימוש יחסית פשוט. גלישה סטנדרטית, מסמכים ומצגות. מחפשת מחשב לטווח ארוך. בבית, המחשב יהיה מחובר למסך אבל היא מעדיפה מסך 14 או אפילו 15 כי לפעמים היא תצא ותרצה להציג לאנשים בנוחות מהמחשב. נמשיך לפי השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, אבל אפשר לחרוג. רוצים שקט לאורך זמן. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית וסטודנטיאלית. גלישה, מסמכים ומצגות. …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-