ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, moviemaker, premiere, after effects, flash ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch ומשחקים עדכניים בסגנון הזה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של כ 21" + טלוויזיה 32" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיתאים בעיקר למשחקים ולSKYRIM שיוצא עוד חודש אשמח לקבל המלצות למפרטים בחנויות באיזור המרכז שיכולים להריץ את המשחק חלק עד 4000 ש"ח אפשר לחרוג קצת , אין צורך במסך וציוד היקפי. 4000 ש"ח אפשר לחרוג בקצת. גיימינג מקסימום הגדרות FULL HD . לא צריך ציוד היקפי. כל הרכיבים הבסיסים במחשב. שלא יהיה רועש לא מתוכנן OC אבל שיהיה בסיס. לא צריך מערכת הפעלה. חנות מאיזור המרכז. תמיכה בהתקנים החדשים ביותר. לא מתוכנן שדרוג. *אם מישהו יודע מה ההבדל בין כרטיסי מסך תומכי OPEN GL 4 ל4.1 אשמח לדעת.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. ההורים רוצים מחשב HTPC לסלון.תקציב 5000ש"ח בערך. עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי לקנות מחשב HTPC חדש לגמרי לסלון או לקנות מחשב חדש לחדר ו"לשדרג" את המחשב הישן למחשב HTPC זאת אומרת להחליף מארז ולשים כרטיס טלויזיה. המחשב מיועד למסך טלויזיה גדול 32 LCD (אם זה משנה משהו) מידע על המחשב ה"ישן": AMD Athlon 64 Processor 3000+ לוח אם ASUS A8N-E 1 גיגה זיכרון כרטיס מסך 6600GT של גיגהבייט השאלה היא האם המחשב הישן יתן את אותה חווית צפיה כמו מחשב חדש?(לא יתקע,הקלטה חלקה,צפיה בסרטים וכו') ומה אתם הייתם עושים במקומי? כי האמת אני לא משחק הרבה במשחקים רק מידי פעם.ואני משתמש במחשב בעיקר בשביל אינטרנט ותוכנות.. עריכה:החלטתי בסוף ללכת עלHTPC חדש..תסתכלו למטה תודה לעוזר…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: FAR CRY5, FORTNITE, PUBG, CSGO, CALL OF DUTI ,league of legend. בעיקרון אלה אבל יהיו עוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 זה המסך שיש לי כרגע BenQ ZOWIE 27" XL2730 1…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה חבר שלי רוצה ליקנות מחשב חדש, והוא רוצה ביצועים מעולים במשחקים לכן הרכבתי לו כאן מיפרט מה דעתכם ? המיפרט יחובר זמנית למסך 19 LCD ואחרי זה למסך 22 איכותי, החבר מעוניין בכרטיס של NVIDIA, בעיקר המחשב למשחקים אבל יהיה שימוש בתוכנות ובHD לכן המיפרט שהורכב לדעתי דיי מתאים. Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit, יחידות 1 ¤390 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=12 Twintech nVidia GeForce 9800GTX+ XT OC Ver 512MB PCIe, יחידות 1 ¤890 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1239 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ¤3…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיפות לאזור ה 2200 . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית ותו לא. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אינטרנט קצת אופיס וכו'. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באדיבות הפורום המעולה של NBR - שני ת'ראדים של דרייברים מעודכנים XP/VISTA לדגמים בכותרת. http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=339035 http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=338874 - DV5
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בתקציב 2000 ש"ח. המחשב מיועד לגלישה, סרטים וגם כמה משחקים - לא נראה OC. אני חשבתי ללכת כבר על מערכת Quad Core. אני מתלבט נורא איפה לבצע הרכישה - חנות עם נגישות (לא שיהיה בחור נידח), אחריות, מקצועיות ושירות טוב. מה ממליצים לי? יש לי מפרט מאייבורי: Processor: Intel Quad Q8200 Mobo: GA-EP45-UD3L Gigabyte HD: Samsung 500Gb SATA II Memory: Kingston 2GB CArd Graphics: Point of View nVIDIA Geforce 9300GS 512MB PCIe יצא בסביבות ה-2200 ש"ח את הכרטיס מסך חשבתי להחליף ל- ZOTAC 9600GT - כדאי? מה אתם אומרים על המפרט? תודה, מיסי
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפשת מחשב לעבודות גרפיות בעיקר עם Adobe CS6 Photoshop-Indesign-Illustrator תודה מראש לכל מי שיכול לעזור 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יהיה הבדל משמעותי אז אפשר עד 4500 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ערכיה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe CS6 Photoshop-Indesign-Illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" אולי בעתיד 24" -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש פצצה עם כל הדברים השווים ביותר והכל מפנדה הנה המפרט: מארז- ENERMAX Top Quality Aluminum CS-5190AL-061 מעבד- Intel Pentium 4 3.06GHz HT 512K 533MHz Socket 478 לוח אם- ASUS P4B-LS זכרון- 2X SAMSUNG RDRAM 256MB-800MHZ כונן קשיח- WD 120GB 7200RPM 8MB כרטיס קול- CREATIVE AUDIGY 2 PLATINUM צורב- BENQ CD-RW 48x12x48 retail LG DVD 16X48 RETAIL -DVD כונן דיסקטים- TEAC FLOPPY DRIVE BLACK 1.44 ספק כח- Antec TruePower 550 Watt מסך- FLATRON 17 776 FT קירור למעבד-Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler WINDOWS XP PRO + SP1a כרטיס מסך- אני מתלבט בין:Triplex Silver Geforce 4 Ti4600 128MB DDR VIVO TV-Out Retail http://www.pandas.co.…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אלו חדשות רעות המחירים של מעבדים ושבבים עולים בקצב רצחני https://www.guru3d.com/news-story/intel-predicts-that-chip-shortages-will-end-in-2023.html ואם העולם ילמד את הקורונה המחסור צפוי להסתיים עד 2023 ראו כרטיסי מסך כרטיסי המסך זינקו ב -20% במחיר בחודש שעבר, המגמה נשארת כלפי מעלה כרטיס מסך 3070 במחיר 6200 ש"ח כרטיס מסך Asus GeForce RTX 3070 OC DUAL-RTX3070-O8G אסוס השאלה כמה גיימרים ? חברות מחשבים ? יצרני ציוד לגיימרים ? יצרני משחקים ? ישארו בחיים עד 2023 ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים! עברו עוד שלוש שנים ושוב הגיע העת לרכוש מחשב חדש. בפעם האחרונה עזרתם לי מאוד, וההמלצות שלכם עשו בדיוק את העבודה שהן היו אומורות לעשות. אז תודה על העזרה בעבר, ותודה מראש על העזרה עכשיו :] 1. תקציב מקסימאלי 5K, עדיף לחסוך 2. המחשב משמש לתפקידים הבאים: א. משחקים, ----כולל סטרים דרך XSPLIT באותו הזמן, והרצת תוכנות קלות ביותר שתפקידן ייצור סטטיסטיקות, באותו הזמן. ב. תוכנות גרפיות - לא יתבצע עיבוד גרפי, אני רק פותח אותן ועושה שינויים קלים (אני מתכנת, אני גוזר גרפיקה באמצעות התוכנות הללו). המסך הוא דל אולטראשארפ 22, הרזולוציה לדעתי היא 1920X1080, FHD. אשמח לאופציה להריץ בגרפיקה מקסימאלית. מוכן להשקיע בזה כסף, כמו שהמפרט שלי משקף. המשחק העיקרי שלי משוחק באופן מקצועי, …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא?? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1317 איך הלוח אם..?? כדי אולי להחליף לEP45-DS3R של ג'יגה בייט?? מסך - יש לי 19' אבל בקרוב אני עובר ל22' שימוש - בעיקר למשחקים ללא OC מה שקצת יותר מדאיג אותי זה הקירור.. (?)
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום פורום, מתכוון לרכוש מחשב נייד בשבועות הקרובים. צריך- ניידות (לקחת איתי לאוניברסיטה), לימודים (יישומי אופיס, קריאת מאמרים), שימוש קטן בתוכנות סטטיסטיות ו SQL SERVER. מעדיף רמקולים טובים (יחסית לנייד) ותאורה אחורית למקשים (backlite). לא צריך כלל- משחקים (יש PS3), סרטים (יש טלביזיה) וכו'. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף. לפחות 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח ? לא. מחזיק כונן נייד. * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רי…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך עזרה להרכיב מחשב לילד בן 12 עבור לימודים וזום, מחשב משרדי כזה. * למקרה שירצה לשחק משחק או שניים בעתיד; אפשר לנסות לקחת חומרה טיפה יותר חזקה למשחקים ברמת בינונית. מקסימום אחפש כרטיס מסך בעתיד ביד 2 או משהו אבל עניין המשחקים לא קריטי. ציוד היקפי וכונן ssd קיים כבר. צריך מארז, ספק כוח, כרטיס מסך, זכרונות ram, לוח אם. אין העדפה ל-amd או intel. העיקר שיהיה סביר וזול. תקציב של 2000-2300 בערך.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב? 1400 שקל 2. מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? DVD, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? העדפה לאינטל וללוח אם מתוצרת ג'יגהבייט. יש גם העדפה לחנות SKYPC בלבד! 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אין העדפות מיוחדות 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב וגם לא נראה לי ריאלי עקב התקציב הנמוך 10. האם מתוכנן OC? לא בנית…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ללא OC וציוד היקפי חשוב מערכת שקטה כמה שיותר ללייט גיימינג והדברים הבסיסיים אבל אחד כזה שיעמוד למקרה שאני אוריד משחק כזה או אחר. דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11721 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9371 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9256 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12022 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB SATA II HD…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח לעצתכם בעלות הכי מינימלית. כל מה שאני צריך זה נייד עם CD, חיבור HDMI + stereo out (הקול יעבור לרסיבר שאין לו חיבור HDMI), בלוטות', ויכולת להריץ XBMC (תוכנת מדיה סנטר). ראיתי את זה, Lenovo Ideapad G510 59426601, בעלות כ1800 שח - http://dutycom.co.il/index.php?dispatch=products.view&product_id=8623 ואת זה, Lenovo IdeaPad G510 59404254, מעט יקר יותר בכ2400 שח - http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-lenovo-ideapad-g510-59404254?aff=Zap האם יש הצעות/טיפים? תודה לכם וחג שמח. ליאור.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המטרה של המחשב היא למשחקים בעיקר, AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk CREATIVE Audigy 2 Value WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM Twinmos 512MB DDR400 PC3200 x2 Thermaltake Xaser Silent PurePower 480W 2-fan RAIDMAX Virgo 811 BLACK ?xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E אודה לכם מאוד אם תגידו לי מה צריך לשנות\לשפר במחשב. לא לתת חלקים יותר יקרים כי גם ככה נראה לי הגזמתי קצת עם כל זה לגבי קירור למעבד רציתי לקנות את הThermalRight SI-97, אשר האתר ביקר לאחרונה, ויש לי כמה שאלות עליו האם הוא הגיע לארץ? אם כן איפה אפשר להשיג אותו, ואם הוא לא הגיע איזה קירור אתם ממליצים במקומו? …
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על: לוח אם: A7V8X KT400 RDRAM 1066\800 מעבד: AMD ATHLON 2100XP זכרון: DDR400 256MB כרטיס מסך: ASUS V8440 ULTRA DVI, צ'יפ של NVIDIA (GEFORCE 4 TI4400) ** מסך "מאג" 996FS לדוגמא: 19" כונן קשיח: W.D. 80GB 7200 כונן דיסקים: X52, EPO כונן דיסקטים: 1.44 CITIZEN כרטיס קול: CREATIVE 5.1 LIVE מקלדת מהודרת: BTC עכבר אופטי: BTC כסוף מארז מהמם + ספק 400W ב5700 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני להפוך את הפקודות של המקש, במצב סטנדרטי הפונקציות של המחשב פועלות, ווליום, תאורה וכו וכאשר לוחצים על FN מופעלים ה F1-F12 אני רוצה שה Fים יהיו במצב סטנדרטי והפונקציות של המחשב יהיו תחת FN. האם דבר כזה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש נייד בערך ב100 דולר באיבי משהו קטן רק בשביל עבודות ובשביל הקלדה בשיעור צריך בטרייה שתספיק לזמן יחסית ארוך צריך שהוא יבוא עם WORD אבל משמ לא חובה אני יכול להתקין בעצמי אני לא מחפש משהו גדול משהו שאפשר לסחוב בתיק יחד עם הספרים והמחברות ואני צריך זיכרות קצת יותר גדול מ2GB כי כל מה שראיתי עד עכשיו באייבי זה מחשבים ניידים עם 2 GB שזה בערך כלום בשביל קובץ ווארד זה מטורף אבל זה נראה לי פשוט קטן מידי ל80 דולר אני מניח שיש מחשבים עם יותר זיכרון במחיר הזה בכל מקרה אני מאוד מעדיף שתתנו לי לינקים לאייבי אבל אם יש בארץ בערך בסביבות המחיר הזה(אני ממש לא מאמין שיש אבל אם במקרה ויש אז סבבה) בירושלים או באזור המרכז והחוף אז זה גם טוב(פשוט מעדיף מאייבי או מאתר מכירות כזה או אחר לא…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה מפרט כנראה מבוסס על ה930 (להשוות למפרט דומה של 3800/4200) וכרטיס מסך 6800GS אני פשוט לא מכיר תלוחות אם והזיכרונות
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם! נתבקשתי להכין מפרט למשרד אדריכלים,ובגלל שאני כבר הרבה זמן לא מעודכן החלטתי להיעזר בכם 1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?במידת הצורך כן.אם יש אופציה לחסוך קצת למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כלל וכלל לא 2. מה שימושי המחשב?עבודה אדריכלית. אוטוקאד,תוכנות הדמיה כמו סקאצ'אפ וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש .כל התוכנות מסעיף קודם,ובתדירות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי ?מקלדת ועכבר פשוטים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא, אבל גודל דיסק הקשיח לא עקרוני 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם מתוכנן א…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים כללים וסרטי HD עריכות גרפיות קלות, עריכת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב יריץ לינוקס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי פלאש לא נחשבים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. הא…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-