עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by -D4wN-,

שלום! אני בן כ-22 ומעוניין לקנות מחשב חדש. השימושים במחשב יהיו בעיקר משחקים, סרטים, מוסיקה, עבודות ללימודים, גלישה באינטרנט וכו'. אין לי מושג מה טווח המחירים כיום, לכן אני לא משאיר כאן תקציב אך חשוב שהמחשב יהיה ברמה גבוהה ויחזיק לי מעמד בשנים בקרובות. אם שווה להוסיף עוד קצת כסף בשביל שהיחס בין עלות לתועלת יהיה טוב יותר אז אני אוסיף אך אם לא כדאי להוסיף את הסכום אז אני אחסוך. אני לא מעוניין לעלות אוברקלוקינג או מודינג. אשמח גם למסך טוב. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. ההורים החליטו להיפרד מהמחשב הישן בן ה10 ולקנות מחשב חדש. תקציב - 2500 ש"ח (ניתן לחרוג מעט אם משתלם) ייעוד - גלישה באינטרנט, יישומי Office. סוליד באופן חובבני (אבא שלי מתכוון ללמוד קצת, לא משהו מקצועי) ציוד היקפי - ללא רכיבי בסיס קיימים - ללא שקט - כמה שניתן גודל - מארז סטנדרטי, אין צורך בתאורה מערכת הפעלה - ללא העדפה לחנות/איזור קניה - ללא העדפה. מגורים בחוף הכרמל מועד קנייה - מיידי בקשות מיוחדות לחיבורים - ללא אופק שדרוג - כן הערות נוספות: אבקש לכלול כונן SSD בנפח חצי טרה לפחות. בנושא השימוש בסוליד - שימוש קל מאוד, מניח שהדרישה מאלצת לכלול כרטיס גרפי במפרט אולם אין צורך בכרטיס מפלצתי. לאבא שלי י…

3. מה המצב חבר'ה ?.. אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש למשחקים כבדים (כמו GTA 4‎, Bioshock, Mafia 2 וכל משחק כבד שייצא) ... תקציב 4,500 ש"ח. רק שהמסך של המחשב נייד יהיה לא פחות מ - 15 אינץ' (או שלדעתכם כדאי 17 אינץ' ?..) וחובה שהמחשב יהיה מפנדה מחשבים (http://www.pandas.co.il) כי אני קונה רק שם ... חשבתי על הנייד הזה ‏(http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1143_3380&products_id=28871‏) מה אתם אומרים ‏?‏.. מוזר שמלמטה איפה שיש את המפרט של המחשב כתוב שאין בלוטוס ובאותה גרסה של המחשב רק עם מסך של 15 ומשהו אינץ'‏
 יש בלוטוס ... שאלה קטנה בקשר לנייד שאני חושב לקנות אותו ... האם הכרטיס מסך שלו מובנה או לא ‏?‏.. כי עם הזמן אני מתכנן לשפר את הנייד שיהיה לי אז אם הוא מובנה…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Deeply,

להלן המפרט: מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB Kingston Value זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים LG DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE מארזים CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) ספקי כוח Corsair VX 450W Active PFC 12cm Fan מחיר החבילה 3410. (כולל עבודה) נבנה בKSP.

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by swampfrog,

שלום אני צריך מפרט htpc בסביובת ה 3000 4000 שקל אם אפשר פחות אז בשמחה חשוב hard disk גדול וצורב dvd איכותי תודה רבה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by OmerS,

שלום, לפני מספר כמה שבועות הרכבתי מפרט לחבר שלי שרצה מחשב בעיקר למשחקים, הוא לא קנה מחשב עדיין אבל בינתיים חבר אחר אמר לי שהוא רוצה מחשב למשחקים, הצעתי לו את המפרט הזה, השאלה שלי היא אם המפרט הזה עדיין טוב (או טוב בכלל) ובבקשה שלחו לי הצעות לשיפורים... לא מתוכנן OVERCLOCKING לוח אם - Gigabyte GA-8SG667 SIS 648 (533Mhz,AGP x 8,5.1 Sound,ATA133,USB 2.0) זכרון - 256MB 2700 DDR OEM מעבד - Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU מארז - TASK 3003 3 FANS דיסק קשיח - WESTERN DIGITAL 60GB 7200RPM ATA100 כרטיס מסך - LEADTEK WINFAST GEFORCE 4 TI4200 64MB DDR כונן תקליטונים - GENERAL (לא צריך סידירום, מקלדת, עכבר, צורה או מסך..) אין פה מחירים כי ההצעה נבנתה לפני כמה שבועות…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by sagy_koffer,

שלום ברצוני לברר לגבי המחשב שקניתי איך הוא היה כדי לקנות איך החלקים טובים חדישים מה אתם אומרים??????? AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN Gigabyte GA-K8N Ultra SLI nForce4 Ultra 939 Kingston DDR 1024Mb 400Mhz hyperX 512x2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA SAPPHIRE RADEON X850 PRO 256MB DDR 256 BIT VIVO PCI-EXPRESS DVD SONY 16X48 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK כונן דיסקטים 1.44 Sunbeam Samurai BLACK HEC 480W ACE480 BENQ FP71E+ 8ms Logitech Cordless Desktop Optical Black OEM אנא אמרו לי את דעתכם בקשר למפרט? בתודה מראש שגיא כופר

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ^GunX^,

שלום לכולם! רציתי לקבל המלצות על מפרטים בסביבות ה2500 ש"ח בעיקר לאינטרנט ומשחקים (וסרטים) אני מעדיףAMD אבל אפשר גם אינטל. (אני לא צריך מקלדת עכברת מסך רמקולים וכו...)

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by overload,

זה לא ממש מפרטים כי זה מוצר שלם אבל בכל מקרה- אני מחפש מחשב נייד ב6000 שקל בערך לעבודה משרדית. אבל כדאי שיהיה לו יותר מGF 2 MX כדי שיהיה אפשר להעביר איתו את הזמן על איזה אתם ממליצים? ומה בקשר למעבדים? איזה מעבד הכי טוב יש לאינטל היום לניידים? עברתי על כמה מחשבים שהצלחתי למצא וזה הכי טוב שראיתי. HP Pavilion zv5120us חוץ מזה שהוא נראה מדהים, יש לו 2.8GH וכרטיס מסך R9000 אם אני לא טועה, (ורמקולים של הרמן\קרדון שזה מגניב ) חסרון יחיד הוא לא ממש נייד 3.5 ק"ג בבקשה תעזרו לי למצא משהו יותר טוב, אני ישמח לכל הצעה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם. איך המחשב? מעבד: Core 2 Duo e6300. לוח אם: Gigabyte DS3. דיסק קשיח: סמסונג 250 SATAII 16MB. כרטיס מסך: leadtek 7950GT 512MB. קירור מעבד: ביג טייפון. זיכרון: geil 1Gb kit dual 667MHZ CL3. ספק כח: THERMALTEKE TR2 500W. מארז: TRANSFORMER BLACK איך הוא?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. הרכבתי את המפרט הבא: אשמח אם תעזרו לי לשפץ אותו במארז וספק והחלפת חלקים כאלה או אחרים אם יש צורך לדעתכם. המחשב מיועד למשחקים ואינטרנט. 979.79 AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 527.00 DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 597.94 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 - original C2.5 1,098.98 LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail 426.99 WD 200GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 196.07 NEC DVD-RW NEC ND 3550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK 68.32 Logitech® Deluxe Keyboard 122.97 Logitech MX-500 optical mouse- usb/ps2 - OEM 4,018.06 אודה לעזרתכם. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by _idank_,

Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 512Mb 400MHz AData /VT 2 Powercolor X800GTO 256mb DDRIII PCI-E WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB HEC Compucase CI-6A21 400W מה אתם אומרים?? (יש לי כבר מסך,מקלדת וכו')

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. חברים שלום, אני עומד בפני רכישה של מחשב והייתי מעוניין לקבל חוות דעת מחברי הפורום לגבי הקונפיגורציה שתכננתי. להלן היישומים שלהם נדרש המחשב: [TABLE=width: 575] [TR] [TD=align: right]מידול 3D, אנליזות חוזק Simulation, הדמיה של תנועה Motion (תוכנות Solidworks, Autodesk Inventor) תדירות שימוש: גבוהה[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]רינדור מודלים 3D (תוכנת Keyshot) תדירות שימוש: בינונית[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]חישובים מתמטיים (תוכנת Matlab) תדירות שימוש: ביננות[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]תכנות C , HTML (תוכנות Visual studio,Webstorm) תדירות שימוש: גבוהה[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]עיבוד תמונה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, אני עובר השנה למעונות ואני צריך מחשב שיהייה איתי 24/7 (או מתי שאני באמת אצטרך אותו). השימושים הם גלישה באינטרנט, סרטים ו-Word - לא משהו מסובך מידי. מסך 13". אחרי בערך שבוע של קריאה בפורום הגעתי ל-2 דגמים שלהבנתי יתאימו לי בצורה הטובה ביותר והם Vostro V131 ו-Vostro 3350. אני לא מצליח להחליט מה מתאים לי יותר. ה-V131 קטן יותר (מסך לא רחב) וללא קורא טביעות אצבע וכונן CD, וה-3350 מסך רחב, CD וקורא טביעות. אני נוטה ל-V131 מטעמי קומפקטיות נטו. http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v131-231.htm http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3350-2310m.htm מה ההמלצה שלכם (אפילו דגמים אחרים)? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ibanezzzzz,

הבאתי את המחשב הזה מחבר במחיר סביר יחסית 1000 http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=821573 . המחשב ב-5 חודשים לא נעשה בוא הרבה שימוש. נקנה מארהב והובא לכאן עם אחריות. המחשב נקנה בעיקר לצפייה בסרטי HD 1080P . התחלתי להוריד סרטים וכבר שום סרט לא רץ באופן חלק בכלל (הסרט מגמגם!). הבאתי את המחשב הזה גם כי ידעתי שהוא מריץ סרטי HD בקלות כמו שרשום בכתבה. עכשיו אין כמעט משהו שלא ניסיתי לסדר. -ניסיתי להריץ עם splash PRO -התקנתי מקודדים של קאזה...לא הצליח מחקתי והתקנתי מקודדים חדשים של WIN7 -הורדתי את הדרייבר הכי עדכני ל readon 6310 HD . עם כל זאת נכנעתי אמרתי אני יתפשר וירד ל-720P והופתעתי לגלות שגם כאן יש גמגום חריף ביותר! חייב עזרתכם! *אם ההודעה איננה בפורום המתאי…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by or250,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: pes/crysis/battelfeeld ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי מושג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

17. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ההבדל באמת משמעותי. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים ושימושים יום יומיים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280X1024 אין צורך במסך חדש,צריך כרטיס מסך שיכול לתמוך ברזולוציות גבוהות יותר * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים החדשים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (? כמצופה ממחשב חדש להגדרות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ל…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by d1zzy,

אני מחזיק בT61 בן חודש וחצי. עד עכשיו הכל עבד חלק. היום בזמן טעינת הווינדוס (Vista Business 32bit), לאחר הקשת הסיסמא של היוזר, הופיע לי מסך שחור. הסמן של העכבר היה על הצג, ואפשר היה להזיז אותו, אבל חוץ מזה כלום. לא נותר לי אלא לכבות אותו בצורה אלימה (החזקת מקש הכיבוי במשך כמה שניות). כשהדלקתי אותו מחדש היתה אותה בעיה, ושוב כיביתי אותו באותו אופן. בפעם השלישית שהפעלתי את המחשב, במקום להקיש סיסמא, השתמשתי ב-Fingerprint Logon, והווינדוס עלה. יש לציין שבפעם האחרונה שהשתמשתי במחשב (אתמול בערב) לא התקנתי שום דבר חדש, וגם הwindows update לא התקין כלום.. יש למישהו פתרונות? תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי, כיוון שהמחשב שעזרתם לי לבנות פה לפני מעל 7 שנים התחיל לעשות בעיות, הגיע הזמן לשדרג: בניתי את המפרט הבא, אשמח לעזרה, הכוונה וחוות-דעת בנוגע לשיפורים אפשריים בו וגילוי אי-תאימויות. האם אני מפספס משהו? תודה!!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, מתכנן לקנות מחשב שיהיה מיועד לגרפיקה (פוטושופ, לייטרום), קצת תלת מימד (3dsmax) וקצת וידאו (after effect). כמו כן ישמש ליישומי אופיס, צפייה בסרטים ומקור ראשי להזרמת סרטים לסטרימר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח, כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכת וידאו קלה (after effects), תלת מימד קל (3dsmax), עבודה משרדית, צפייה בסרטים, הזרמת סרטים לסטרימר בסלון. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - תדיר, לי…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Shlomi Bugdary,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, העומס הכי גדול על המחשב יהיה עם מאטלב (תוכנה שצורכת זיכרון) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקיפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח, כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by zbeng,

היי, יש לי את samsung np530u4e-s01 כבר שנתיים ואני חושב שלעולם לא ממש נהנתי ממנו.. הוא תמיד היה איטי להחריד ובזמן האחרון זה כבר יותר מדי בשבילי. אני יודע שמותקן לי כרגע כונן SSD בגודל 32 גיגה ואני רוצה להחליף אותו למשהו גדול יותר ובכך להתקין עליו את מערכת ההפעלה. אני מנסה למצוא איזה כונן מותקן לי במחשב כרגע ומה הגודל שלו כדי לקנות משו בגודל זהה ואני לא מצליח למצוא. אני אשמח אם מישהו יכול להגיד לי איזה כונן אני אמור לקנות בשביל שאני אוכל להתקין אותו במחשב שלי וגם אם מישהו יודע איך לעשות את זה. בכללי למישהו יש את המחשב הזה גם כן ויש לו אטיות כמו שאני מרגיש? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by scarymovie,

שלום לכולם. אני טס בקרוב לארה"ב ומתעתד לקנות מחשב נייד של לנובו מדגם Yoga 3 14". המפרט מופיע כאן: http://www.bestbuy.com/site/lenovo-yoga-3-2-in-1-14-touch-screen-laptop-intel-core-i5-8gb-memory-256gb-solid-state-drive-black/9598141.p?id=1219704992674&skuId=9598141 1. האם אני צריך שנאי יקר כלשהו למטען של הלפטופ בגלל ההבדל של המתח בארה"ב למול ישראל? או שמתאם שקע הכי פשוט יעשה את עבודה? 2. באתר של Bestbuy אני רואה שהאחריות היא לשנה, לרוב אני רואה שממליצים לאנשים על 3 שנים אחריות, עד כמה הדבר קריטי? כמו כן, שמתי לב שברוב האתרים האחריות של השנתיים הנוספות מעבר לשנה הראשונה לא ניתנות ע"י היבואן הרשמי אלא ע"י מעבדה פרטית. כך לדוגמא, אם אני מביא מחשב נייד מחו"ל אני מניח שאו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. היי, אחותי מתחילה ללמוד מדעי המחשב בקרוב, ורצינו לקנות לה מחשב נייד ללימודים. אלה הדרישות הכלליות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודי מדעי המחשב, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6, השאר פחות חשוב * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) פחות חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? כמה שפחות, אבל לא קריטי * האם נ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.