עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אבא שלי קיבל מהעבודה לפטופ חמוד לקראת החג , בעיה קטנה שיש לו כרטיס מסך מעפן - Mobile‎™‎ Intel‎®‎ Graphics Media Accelerator X3100‎ רציתי לשאול אם במחשב הספציפי הזה ניתן לקנות כרטיס מסך חיצוני ולשים במקומו, הבנתי שבדגמים מסויימים של ניידים אפשר לעשות כך. דגם המחשב Compaq 610 Notebook PC של HP אפשר לראות את המפרט שלו כאן - http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/321957-321957-64295-3955548-3955548-3958407-4049154.html תודה רבה לעוזרים! וחג שמח

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Scanner,

אני מחפש מחשב נייד קל ונוח לסחיבה. המחשב ישמש לאופיס, גלישה באינטרנט, קצת סרטים וזרימה שלהם מהאינטרנט, VPN וRDP למחשב במשרד. חשוב שהוא יעבוד טוב גם עם WIN 7 PRO. חשוב לי מאוד שהוא יעבוד בצרכים שלי בלי להיחנק... כבר היה לי מיני לפטופ שפשוט שיגע אותי באיטיות שלו כשעובדים עם כמה מסמכים ואתרים פתוחים. שלא לדבר על חיבור לREMOTE DESKTOP. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, קצת סרטים. אם בתקציב אפשר יהיה גם לעבוד קצת עם פוטושופ- מעולה, אבל לא קריטי בכלל. * גודל המסך? לא מדוייק. שלא יהיה גדול מדי כי הכוונה היא לצאת איתו מהמשרד לפגישות וכו'. חשוב שיהיה מעל 10…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. היי, אני מעוניין לבנות לידידה מפרט מחשב, החלטתי שוב להגיע למפרטי מחשב ולקבל ייעוץ מהמומחים שמתעדכנים יותר מהר ממני 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, מאמין שהוא יספיק ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכה גרפית (חבילת אדובי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חבילת אדובי, פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו דיאבלו 3 ועד ל-BF4 בהגדרות ULTRA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולכם, כבר מספר ימים שאני מנסה ללמוד על הנושא ולהרכיב לעצמי מחשב "סביר". מאחר וכבר יש לי ילדים, הפסקתי לשחק עד השעות הקטנות של הלילה ולכן אינני מחשיב את עצמי כבר כגיימר. אני מחפש מחשב שיתמודד עם אינטרנט, הורדות בביטורנט, צריבות, אופיס ומידי פעם אולי איזה משחק אסטרטגיה נחמד (לא משהו מפוצץ). עם כל הודעה שאני קורא, אני נעשה מבולבל יותר ויותר. איזה מעבד? אינטל או AMD ? דגם 4400 או 6600? ליבת Conroe או Allendeile? ומה עם Motherboard, אני משתגע כבר מהדגמים והמספרים..... מה גם שאני רוצה מחשב קטן (לפחות יותר קטן מהמפלצת שיש לי היום) -> זה אומר micro motherboard. איזה Chipset קיימים (עדכניים, רוב הכתבות די מיושנות) ומה היתרונות של כל אחד(intel, nVidia, SIS וכו')? אי…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אהלן חברים! רכשתי מק-בוק אייר לפני שבועיים. אפשר להגיד שהייתי ממש בשמים עד הרגע שגיליתי שבתקופה הקרובה (לפחות) אין באפשרותי להתקין אופיס על המחשב - כי הרי אין תמיכה עברית באופיס למק. אני סטודנטית לתואר ראשון ואופיס היא אחת התוכנות העקריות עבורי. ולכן אני צריכה את עצתכם: האם להתקין ווינדאוס + אופיס המקביל למערכת ההפעלה LION על המק? או האם כדאי לי כבר לרכוש איזה נט-בוק הכי פשוט ולהשתמש בו לשימושי האופיס בלבד? ואם אתם ממליצים על האפשרות השניה, האם יש לכם נט-בוק מועדף? רעיון לאיזה מחשב זול בעל תמורה גבוהה יחסית? רק אציין שבשני המקרים אני חוששת שעלי לרכוש את האופיס כי אין לי אופיס לווינדאוס בבית, אבל יש לי דיסק של ווינדאוס 7. תודה לעונים!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? כ-3500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח, אבל רק אם זה נותן שיפור משמעותי בתמורה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר, מעט משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין מסך, יש לרכוש אחד חדש. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? RTS ו-FPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין דרישה להגדרות גבוהות…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. להלן מפרט שליקטתי בעבר מכמה ת'רדים בפורום. המפרט מיועד למשחקים + סרטים לנער בן 14. בעבר המפרט היה מיועד לקלוע למחיר של 3500-4000 ש"ח. אודה לקבלת חיזוקים/עיצות איך לשפר ולהשאר בגבולות התקציב. מעבד Athlon64X2 (AM2) 4800 2.5GHz Dual Core גוף קירור למעבד Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO / (או קירור ZALMAN?) לוח אם SocketAM2 - NVIDIA nForce® 570 Ultra- ASUS M2N-E - Heatpipes - זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil. 667mhz - דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - צורב DVDRW BLACK LG H62N OEM DVD-RAM 2 YEAR WARRANTY כרטיס מסך PCX - Radeon X1950 Pro 256MB - Sapphire, Gecube, Gigabyte כרטיס קול…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by crik,

שלום רב, ברשותי מחשב E6300 עם כרטיס מסך GF9600 GT . ברצוני לדרג קלות את המארז, ספק כוח וקירור למעבד. המחשב חופר לי במוח בלילה ובתור התחלה של שידרוג אז ככה... מאווררים וגופי קירור‏ Scythe Price Units Total Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 195 1 195 מארזים‏ Antec Price Units Total Three Hundred Mini Tower Gamer Black Case (No PSU) 295 1 295 ספקי כוח‏ SeaSonic Price Units Total 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-500 (Retail) 370 1 370 סה"כ 860 ש"ח מה דעתכם? תודה, משה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Da-Funk,

אחותי מחפשת לרכוש מחשב נייד לשימושי Office ואינטרנט. מסך 15+, יש ילדים קטנים אז עדיף למשהו עם איכות בניה סבירה פלוס. לטענתה שיהיה הרבה זיכרון (אם לא אפשרי SSD אז HDD). תודה לעוזרים

10. היי, אני רוצה לקנות לפטופ חדש לעריכה גרפית, עניתי על השאלות שביקשו לענות.. תודה למי שיעזור! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיפה כמה שפחות כסף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית של תמונות (לא ווידיאו) וגם להשתמש באופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ולייטרום ועוד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. השימוש יהיה בעיקר לאופיס ואינטרנט(לא למשחקים, מקסימום פשוטים לילדים בני 4) לגבי כוננים מספיק רק סידירום או צורב אם אין הפרש גדול. תודה רבה.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, קודם כל המון תודה לעוזרים. החלטתי לרכוש מחשב חדש, אך איני רוצה להרכיב אוסף של רכיבים בעצמי, אלא לקנות כחבילה. השאלה היא, האם אוכל להעביר מהמחשב הישן את הכרטיס מסך? איני יודע אם בלוחות אם חדישים הסלוט השתנה.. צורב-בחיבור אי.די.אי, האם כדאי לקנות מתאם לסאטא או לקנות חדש? כמו כן, יש ברשותי הארדיסק עם חיבור סאטא וברצוני להתקין מ.ה לבד. האם מקובל בשוק לרכוש מחשב שלם שאני מספק חלק מרכיביו להוזלת המחיר? אשמח לקבל המלצות! העניין הוא, שאני חושש להרכיב בעצמי מחשב שלם.. וגם לא מתמצא בדגמים ספציפיים וכו' המון תודה, לירן

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, רציתי להבין מה זה המחשב הזה? לפי המפרט שלו והמחיר שלו בזאפ הוא לא משהו בכלל. מחירו בזאפ 3000 שקל. החסרון הכי גדול שלו זה הרזולוציה המסכנה במסך 800X600 : (אני לא מעוניין בו, שואל בשביל אנשים אחרים) מה דעתכם עליו? האם הוא יספיק לצרכים בסיסיים של עבודה על מסמכים וגלישה בסיסית באינטרנט?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by sapits1,

לשום לכולם, אחי מתעניין בקניית מחשב נייד, שישמש אותו בעיקר לעבודה משרדית, אבל בין היתר גם סרטי HD וקצת משחקים בסגנון NFS וGRID. רציתי לדעת אם הכרטיס הזה יספיק להריץ משחקים וHD ב720P... ואם אפשר השוואה שלו ל8400 של אנוידיה (בגירסה הניידת) וה2400XT (בגירסה הניידת). המעבד יהיה כמובן C2D של אינטל, אם זה חשוב.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by deanski,

Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX, יחידות 1 ₪1051 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1162 Asus P7P55D I5 Intel P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪942 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1189 Corsair 4GB Kit DDR3 1333Mhz XMS3 PC3-10666 CL9 Core I5, יחידות 1 ₪538 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=488 WD 1TB 32MB Sata2 Black WD1001FALS, יחידות 1 ₪508 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=783 Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪1509 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1218 ANTEC Nine Hundred 900 Two Gaming , יחידות 1 ₪610 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1125 SeaSonic SS-650HT 650Watt, יחידות 1 ₪488 http://www.rsm…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מחיר: 1500-2500 שימושים: משחקים ואינטרנט HP Probook 4530S Intel Core i5 - 2430M - 3M Cache 2.4 GHZ 8 GB 15.6' ATI MOBILITY RADEON HD 6490 640 GB SATA אני צריך נייד ל גיימינג שמשחקי רשת בעיקר ירוצו חופשי יפה וחלק . משחקים כמו : GUILD WARS 2 , SWTOR GTV IV TERA ONLINE COD חדש וכו .... שירוצו יפה וחלק ברשת ... עם לא על מקסימום אז על קרוב לזה . וכמובן ל סקייפ ודברים אחרים באיטרנט . מוזיקה ו סרטים . או תמליצו לי משו אחר

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי חברה, הייתי לא מזמן עצל קרובי משפחה, והבן שלהם הוא גיימר, יש X360, ויש נייח ישן של DELL, מדובר ה OPTIPLEX 760, במפרט הבה: מעבד: E7500 זכרון: 6GB כרטיס מסך: GeForce GT 630 1GB מחובר לטלווזית טושיבה, HD READY. על פניו החלק הכי חלש פה, זה כרטיס המסך, GTA 5 עובד רק בDX10 ו 1024X768 וקימת הכל מבוטל, כי הכרטיס מסך הוא רק 1GB VRAM. לא בתכנון להשקיע במחשב חדש בזמן הקרוב, אז אמרתי להם, שיקנו כרטיס מסך, וברגע שיקנו מחשב חדש, יעבירו אותו לחדש. אך לא הכל כלכך פשוט, נתחיל מזה שהמארז והלוח אם ..איך להגיד את זה, בתצורת BTX !!!, כן זה זן דינוזאורים נדיר בימינו אך זה לא הבעיה הכי גדולה פה, דגם זה ספציפית, תוכן כך, שרק כרטיס SIGLE SLOT יכו…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. המפרט q6600 asus p5q הספק Corsair cx 430 הכרטיס שאני רוצה להוסיך הוא Gigabyte ATI Radeon HD 5770 1GB GDDR5 יש חשיבות למאוררים או HD לחישוב ההספק ? ועוד פרט כרגע על ה PC רץ SNOW LEOPARD בלי תמיכה בכרטיס מסך (הכרטיס שישנו כרגע FX550 שאין לי מושג ממתי ) תודה ויום טוב

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם, דבר ראשון - אני פותח את הדיון הזה בשם חבר. אכתוב בגוף ראשון... * מטרות המחשב? זה ישמש מחשב ראשי. אני עובר לגור בירושליים. זה אומר - סרטים, אופיס, לימודים, משחקים (לא משחקי פיפא, יחד עם זאת אני מבין שלא אשחק על אולטרה...) *תקציב: אזור ה-3000 יהיה נחמד. מאפשר חריגה של עוד 1000 בהתאם לצורך... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14.1 (או 15.6 אם אין ברירה), לא יודע אם מאט או מבריק... * רזולוציית המסך? FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יהיה נחמד זמן סוללה ארוך בשימושי אופיס אבל זה לא עניין חשוב במיוחד.* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 250, SSD. * כונן אופטי?אין …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי, ההתלבטות היא בין 2 המחשבים הבאים: 1. HP pavilion x360 2. Dell Inspiron 5406 שני המחשבים בעל מפרט כמעט זהה למעט שבדל יש כרטיס מסך יותר טוב (האם בהכרח יצרוך יותר סוללה? כרטיס חיצוני של nvidia...) ו-8gb ram לעומת זאת, בhp יש כרטיס מסך מובנה של אינטל ו16gb ram. מה הייתם לוקחים לסטודנטית? תודה רבה על העזרה!

21. Started by yuval48,

עד 5 אלף כולל מסך, צורב וציוד היקפי . בלי OC משמש בעיקר לסרטים, משחקים חדשים (מחשב חזק שיריץ הכל לכמה שנים טובות), מוזיקה ואינטרנט.. הארד דיסק של 500 גיגה,ואין לי מושג מה כדאי אבל שלא יתחמם מהר כי כל פעם יש לי תבעיות האלה.. אה וד"א איך המפרט הזה? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤920 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤528 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD501LJ 500GB SATA2 16MB ¤377 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501LJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤362 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי PALIT ATI Radeo…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, אני באוקטובר עומד להתחיל ללמוד הנדסת מחשבים ואני צריך לפטופ טוב וזריז בעיקר לתכנות, טיפה פוטושופ ועריכה חובבניים וגיימינג קל במידת האפשר לזמן הפנוי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אבל עוד 500 שח לא יהייה נורא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים בדגש על תכנות אולי טיפה פוטושופ וגיימינג קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ba…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אמנם אני קצת מנוסה בתחום, אבל עדיין לא בטוח, זה מפרט לחבר. אני בעיקר חושש על הספק. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪899 קירור למעבד: ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪120 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪357 מארז: FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪550 זיכרון: Corsair 4Gb CMV4GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 2 - מחיר: ₪142 קשיח למחשב שולחני: Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪490 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות:…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ohadc,

היי, אני מחפש להורים שלי מחשב בייתי עד תקציב של 1500 ש"ח ניתן לחרוג במאתיים ש"ח. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 - 1700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף 1500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? עבודה משרדית, אינטרנט, משחקי רשת * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים 19 אינצ' 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? אין צורך 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי בכלל 5. אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבת המחשב בחנות 6. אין העדפה לחנות ספציפית, איזור מגורים - תל אביב/אשקלון. 7. מינימום 500 ג'יגה אשמח לקבל המלצות תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by KingYes,

אני מאוד מעוניין להבין האם כדי ומה כדי לי לשדרג במחשב הנוכחי שלי? והאם יש עניין אולי בכלל לקנות אחד חדש לגמרי. הצרכים שלי זה לעבודה + משחקים. ובזמן האחרון אני מגניב קצת "הזדקנות". המפרט: CPU: Intel® Core i5-2500 CPU @ 3.30GHz Motherboard: ASUS P8H67-M Graphic Card: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 RAM: Mushkin 4GBx2 (total 8GB) SSD: SAMSUNG SSD 830 ... Arctic Cooling Freezer 7 SeaSonic 600W Active PFC80+ Antec Two Hundred ATX Mid Tower Gaming Black Case תודה רבה !

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים