עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם ! האמת שאני רשום פה מ 2007 וידוע לי על הרמה הגבוהה פה.. אבל לא יצא לי אף פעם לשאול אותכם שאלה ! אז הנה תמיד יש פעם ראשונה חשוב לציין שאני בא מרקע טכני והמטרה של המחשב הנייד הזה היא בעיקר לראות סרטים בטלוויזיה , רצוי אחד שיודע לנגן FullHD בקלות חשוב לי לציין שהמחירים פה הם לא פרסומת, ממש לא בא לי לשווק אף אחד מהמוצרים. הדגש במקרה הזה הוא על מחיר ודילים, באיזור ה 1300שח 1. ASUS X551MA-RCLN03 15.6-Inch Laptop מוחדש Intel Celeron N2815 1.86GHz 4GB System Memory (DDR3) 500GB 5400RPM with Windows 8 Operation System 1.0MP Webcam and Full-size Chiclet keyboard UMA Intel HD Graphics קישור למפרט: http://www.amazon.com/ASUS-X551MA-RCLN03-15-6-Inch-Laptop-Bl…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם. ראיתי ששאלו לפני שאלה דומה- אבל המפרט הזה שונה במעט + ישנן שאלות לגבי דגמים ספציפיים: אשמח להמלצה על לפטופ בתקציב של עד 3500-4000 שקלים שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב?בעיקר עבודות משרדיות (בעיקר אינטרנט ואופיס) וצפייה בסרטים. * גודל המסך? עדיפות ל-13.3-14 ולמסך מאט. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ-1.8KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 6 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 HDD/ * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף כן- לא חייב. * האם בתקציב צריך להיכנס…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מה התקציב המקסימאלי?   4,500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה מה שימושי המחשב: עריכה גראפית / עריכת ווידיאו לא כבדה / תכנות במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: Adobe: Photoshop - Illustrator - Lightroom /Sony Vegas מהי הרזולוציה הטבעית:  1920x1080 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? לא גבוהות במיוחד אך לא נמוכות במיוחד מתי מתוכננת קניית המחשב?: עוד שבועיים הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: המחשב מיועד בעיקר לערי…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by avishay1985,

שלום לכולם רציתי לדעת אם למישהו מבעלי הנייד הזה יש את הבעיה של קריסה של המחשב במשחקים זה סרטון למישהו עם בעיה דומה: http://www.youtube.com/watch?v=4DaZ1a1FIBU&feature=youtu.be זה קורה בערך חצי שעה אחרי תחילת משחק וניתוק של המטען מהחשמל גורם לכיבוי שלו, בלי מטען גם על מצב MAX PERFORMANCE , המשחק מתחיל להיות איטי בצורה משמעותית (אי אפשר ממש לשחק) אבל אין קריסה ממה שראיתי. עדכון של הדרייברים (geforce 650m, הכרטיס המובנה של אינטל) ואפילו הדרייבר של הBIOS לא פתר את הבעיה. עכשיו כשקניתי את המחשב הבעיה הזאת לא הייתה קיימת. וזה גם לא קיים בכל סוגי המשחקים. ראיתי בפורום של GEFORCE שדיברו על זה שהמחשב בעייתי כי זה כרטיס מסך מסוג OPTIMUS , שמחליף בין הGT650M לINTEL 4000HD ואלו…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. ביקשו ממני לקנות מחשב הכי זול שאפשר אבל שלא יהיה דפוק מדי. ראיתי את המפרט הנ"ל ונראה לי מתאים מאוד למה שביקשו ממני http://www.hwzone.co.il/specslist/?type=office&price=2500&monitor=17 איפה אני יכול לקנות משהו כזה? אתם מכירים חנות ברשת שמוכרת מחשב כזה? תודה מראש לכל מי שיענה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זכרון …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by C991Now,

המפרט למשחקים כבדים , מתוכנן OC , מסך 19" לא דק , אני יודע שחלק יגיד שה4850 זה אוברקיל,אבל תכננתי 4870 אז זה בסדר לא צריך ציוד נלוה ולא מתוכנן קניית מסך חדש, ואם כן , זה לא יהיה מעל 22" GIGABYTE GA-EP45-UD3P Core 2 Quad P45 DDR2-1366, יחידות 1 ¤690 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1465 G.skill DDR2 4096MB 900MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤380 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1441 Connect3d Radeon HD4850 OC 512MB DDR3 TwinTurbo PCIe, יחידות 1 ¤970 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1464 ZEROtherm Nirvana NV120 Premium, יחידות 1 ¤250 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1212 צורב PIONEER DVR-215DBK…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם! אחד שאני מכיר, רוצה מפרט למחשב אשר מיועד למשחקים (ולכן הוא יהיה מבוסס AMD) בסכום של 4000 ש"ח - ללא שום ציוד היקפי, רק קופסא חמודה. (האיש גר בפתח תקווה ולכן יהיה עדיף ללכת על חנות באיזור...כמו KSP שיש להם סניף בפ"ת). תודה רבה רבה!

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ccc,

CPU XP2000 asus a7n8x nFORCE2 DELUX CASE+WINDOW+lamp 3 EXTRA CASE FANS IDE CABLE citizen floppy OPTI MOUSE-BTC MUKTIMEDIA KEABOARD-sun radeon 9000 pro2 128mb 256mb ddr 333mhz SUPER WOOFER 2800W ASUS 48X16X48 EPO CD ROM X56 hitachi dvd rom VOLCANO 9 תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, חבר שלי רוצה לרכוש מחשב נייד לאינטרנט ואופיס,וגם קצת צפייה סרטים (SD וHD) והתקציב הוא 4000 ש"ח. גודל מסך צריך להיות לפחות 13 אינץ'. משקל לא כזה קריטי אבל כמובן מומלץ שיהיה כמה שיותר קל(לא בכל מחיר). חשוב שתהיה יציאת HDMI, שיהיה בלוטות' ולפחות 500GB הארד דיסק. וגם שיהיה צורב DVD אחריות בינלאומית לא חשובה כי התכנון לקנות מהארץ וחשוב רק שתהיה אחריות כאן בארץ. אין העדפה לחברה מסויימת מהסיבה הפשוטה שאני פשוט לא יודע מה כדאי לצרכים האלו ובתקציב הזה וצריך את עזרתכם תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום חברים, בימים אלה אני מרכיב מפרט למחשב שייעודו העיקרי – לכידה ועריכה של וידאו (באמצעות פרמייר) ובנוסף לזאת ישמש גם לעריכה גרפית באמצעות פוטושופ, אילוסטרטור ואינדזיין. את המפרט שלהלן הרכבתי אחרי שעברתי לעומק על השרשור שמיועד לגרפיקאים (מידע רב שמתפרסם שם בפוסט הראשי, מחיייב ריענון), על רשימת המעבדים הגרפיים ש-Adobe ממליצה עליהם לצורך עניין זה (תמיכה ב- cuda, ב- openGL 2.0 ולפחות 1280 מ"ב זכרון גרפי), וכן על שרשורים חשובים בפורומים שעוסקים בלוחות אם, בספקים/מארזים, ובכוננים קשיחים. התקציב ההתחלתי שהגדרתי עמד על K5.5 ₪ אך לפי הרכיבים במפרט הנ"ל, תהיה ככל הנראה חריגה כלפי מעלה, אלא אם יתקבלו כאן המלצות מועילות. להלן המפרט: · מעבד - Intel core I7 3770 3.4GHz s1155 …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. תקציב מקסימלי - 4k מועדף ניסיון לצמצם את המחיר, חריגה עד 700 שקלים לטובת הגדלת הייעוד לטווח הארוך תתקבל בברכה המחשב ישומש לרוב כמכונה לעריכה גרפית בשימוש במסך המובנה גיימינג פחות חשוב היות והגדרות מדיום מספקות את צרכיי התוכנות לשימוש הינם פוטושופ אילוסטרייטור אדובי פרמייר ואפטר אפקטס המסך המועדף הוא 1080p לא בתקציב שלי מסך ברזולוציית 4k לא נדרש ציוד היקפי כלל מעדיף מכשיר שקט אך חשוב מאוד שיהיה בעל מערך קירור מעולה+ לא מתוכנן oc מערכת הפעלה לא נדרשת אין העדפה לחנות כלשהי זמינות המחשב הינה עד בעוד לחודש מהיום חיבור מועדף usb-c אם כי אפשר להתפשר, tb-3 לא נדרש כעת, כונן קשיח ssd לפחות 128 עם אחסון hdd אחד …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by hellyeah,

Product Quant. Price Remove Antec TX1050B 500W Case 1 921 ¤ Intel Core2 Duo 2.66GHz 4MB E6700 Box CPU 1 3390 ¤ Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 1 469 ¤ ASUS P5W-DH Deluxe LGA775 Intel 975 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1 1686 ¤ Geil 2GB (1GB X 2) DDR2 667 Ultra Dual Memory 1 1791 ¤ Creative X-Fi Xtreme Music Retail Sound Card 1 740 ¤ Summ: 6 8997 ¤ אם אפשר גם להמליץ לי על לוחות אם לקונרו2

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. לנובו פשוט אל תקנו... שירות על הפנים נמכר לנו מחשב פגום ואין עם מי לדבר

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. * מטרות המחשב: בעיקר לימודים אבל שיוכל להריץ משחקי מחשב כבדים. * גודל המסך: 6"15 * רזולוציית המסך: מעדיף מאוד FHD. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 750gb 7200rpm *RAM: עדיך 8 אבל אני אסתדר עם 4gb. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא אין לי בעיה לקנות מחשב בחו"ל. אני חושב על מחשב של CLEVO costume made על ידי SAGER.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכם, חיכיתי הרבה זמן לירידה של ה-Q6600, עדין לא ה-22.7 אבל אני רואה שכבר חלה הירידה, אז אפשר כבר לבצע את הקנייה.. המפרט הזה הוא מ- Iqpc אני לא כל כך מכיר את החנות, אשמח לשמוע אם מישהו ביצע שם רכישה איך הייתה החוויה. בכל מקרה, מחשב לצורכי עבודת בגרפיקה, מאיה, פוטושופ, אפטר וכדומה. לגבי Quadro יקר לי מדי כרגע אז אני יקח לי 8800 חביב. אם אתם רואים משהו מיותר, או משהו שחסר, אפשר גם להעלות את התקציב טיפה. נ.ב. אשמח גם לשמוע לגבי הכונן קשיח החיצוני, אני לא מבין בזה כל כך, אשמח לשמוע. נ.ב.2. מישהו יכול להמליץ לי על אל-פסק שיספק לי חשמל למחשב הזה, לעוד מחשבים (שצורך בערך 300W) ועוד שני מסכי 24"? ובקיצור הנה המפרט נכון לעכשיו: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - …

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מעוניין לקבל מפרט מחשב במחיר הנ"ל. המחשב מיועד לקידודים ועריכות וידאו+משחקים כבדים. לא צריך ציוד הקפי ולא צריך כרטיס מסך. כמה דברים חשובים. מעבד הייתי מעדיף 4 ליבות מסדרת ה 9XXX המערכת מיועדת לויסטה Ultimate לוח אם שיהיה עתידי לOC חזק ושיתמוך ב PCI E 2 DDR3 ו ב מערך RAID עתידי. מארז גדול שיהיה מקום לכוננים קשיחים . ושיהיה כמה שיותר חיבורי SATA וחשוב לי שהקירור בו יהיה רלוונטי מאוד. כרטיס קול, לא מובנה . אני רוצה שיהיה כרטיס קול שתומך באופציות במשחקים EMAX אם אני לא טועה. 4GB 800MHZ אם אפשר 1000MHZ+ זה יכול להיות נחמד. ספק כוח טוב שיחזיק לי הכל מכל. הכרטיס מסך שיש לי זה 8800GTS 640) מה שנשאר לי בעתיד זה לקנות מסך 22 LCD רמקולים 5.1 וזהו כונן קשיח לפחות 500GB…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. עוד שבוע אני קונה מחשב חדש, לאחר שהמחשב שלי הלך לעולמו. אני בדילמה בין השילוב של מעבד XP1700/1800 וכרטיס מסך Power Color ATI Radeon 9800SE 128MB או מעבד XP2500 וכרטיס מסך GIGACUBE RADEON 9600Pro - 256MB TVOUT על הלוח וזיכרונות אני סגור : 512MB Samsung DDR PC3200 - Samsung Original ABIT NF7 ver 2.0 מה יותר משתלם מבחינת ביצועים?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, חריגה קטנה אם זה הגיוני 2.הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: עדיפות למעבדי amd . 3. מה שימושי המחשב ? גיימינג במשחקים חדשים על הגדרות גבוהות + אינטרנט + צריכת תוכן + כתיבת מסמכים . 4. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אין צורך 5. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? קיים לי כרטיס מסך חדש של Geforce rtx 4060 Ti 16Gb מניח שמומלץ יהיה לשים אותו במחשב החדש 6. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ברמה סבירה 7. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי, שלא יהיה ענק 8.עדיפות לssd NvmE של 2 טרה בייט לפחות . 8. האם האם יש צורך לכלול מערכת…

20. Started by mindblast,

שלום לכולם, המחשב מעודכן ל8.1, הכל עובד טוב ויפה עד שאני עושה ריסטרט ו מופיעה PLEASE WAIT כמו בתמונה ואי אפשר לעשות שום דבר, השארתי את המחשב לשלוש שעות וזה עדיין באותו מסך. זה קורה ראנדומלי, כנראה אחרי עידכון עלשהו או משהו שאני מתקין אבל בגלל שאני לא מכבה את המחשב( הוא תמיד במצב שינה) קשה לי לדעת ממה זה בדיוק,הפעם התקנתי ITUNES והוא ביקש ריסטרט, אחרי איתחול הופיע המסך... מישהו יודע במה מדובר?? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by krimon,

שלום... רציתי לשאול האם הכרטיס מסך הזה הוא טוב למחשב נייד שאמור להריץ משחקים ברמה של CRYSIS 2?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. הי חברה, אני צריך להרכיב לחבר מחשב שמיועד בעיקר לעריכת וידאו (סטודיו 10) ולמשחקים (בקטנה מה שנקרא), מה שאני יודע שצריך להיות זה מעבד DULE CORE אין העדפה בין AMD ל INTEL כמובן שה אינטל יותר "תקציביים" כרגע לפחות 1G זכרון כרטיס מסך נראה לי שמינימום זה 6600GT (לא נראה לי שאפשר בתקציב משהו יותר טוב) צורב DVD מארז+ספק סבירים ולא ג'נריים כמובן. HD מינימום 200GB כמובן שבמידה ומישהו מצליח להכניס בתקציב 250 הרי זה משובח.. זהו לא נראה לי ששכחתי משהו. מקווה שבא לכם ליעץ לי

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. ד: Intel® Core™ 2 Duo 2.40GHz (T8600), 1,066MHz 3MB 64Bit MonteVina 13.3” WXGA (1280x800) UltraSharp™ WXGA display with TrueLife™ White-LED Display מסך 4,096MB (2 DIMM) זיכרון 250GB SATA (7,200 RPM) דיסק קשיח DVD Multi burner + 8-in-1 Memory Card Reader + CAMERA 2MP מדיה כרטיס מסך: NVIDIA® GeForce™ Go 9500M GS with 256MB dedicated LAN + WiFi (802.11 a/b/g) + Bluetooth תקשורת 1.79 kg משקל ומידות Microsoft® Windows® Vista™ Home Premium English תוכנה S-Video ,VGA , Fire-wire, 2xUSB2.0 ,RG-11, RG-45 (6-cell 53WHr Li-Ion Battary) שונות 3 Years ON SITE אחריות

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי, אני רוצה לקנות לפטופ חדש לעריכה גרפית, עניתי על השאלות שביקשו לענות.. תודה למי שיעזור! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיפה כמה שפחות כסף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית של תמונות (לא ווידיאו) וגם להשתמש באופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ולייטרום ועוד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Gustavo,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לגיימינג בסביבות 4K, בניתי מפרט ב TMS ומבקש לקבל חוות דעת, חשוב בנוסף לביצועים שיהיה שקט, תודה [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪903[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪125[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים