ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,341 דיונים בפורום זה
-
CPU : AMD Athlon 64 3000+ Venice FSB 512KB L2 Cache Socket 939 E6 + Thermaltake TR2 Motherboard: Abit ?KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II? Memories: ?512Mb 400MHz Twinmos? CAS 2.5 X2 Graphic Card: ?Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E? (Will get overclocked ) HDD: Western Digital "WD1600JS" 160GB / SATA-II / 7200RPM 8MB Cache -Bulk DVD-Recorder: ?NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8? BLACK DVD-Rom: Any 16x48 BLACK DVD-ROM (כדי לצרוב מדיסק לדיסק וסתם כדי לא לשחוק את העינית של הצורב) Floppy: ?Teac/SONY 1.44 (Black)? Case: Sunbeam Samurai BLACK PSU: FSP 350W LGA775 24pin SATA 12cm FSP350-60THN Speakers: Altec Lansing ATP3 (תמיד חלמתי שיהיו לי אותם ) Monitor: Sa…
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הערב, בסביבות השעה 19:00, ביום נחמד זה, אני, שי, הולך לרכוש מחשב חדש. הפירוט כדלקלן: AMD Athlon 64 3000+ 512k cache (tatat) Gigabyte GA-8KNS Motherboard (nforce 3 250, ethernet card, sound card...) A-DATA 512mb 3200/400 DDR memory mouse+keyboard(cheap ones) LG DVDx16 WD 80GB S-ATA 8mb buffer HD SUPER ATX w/ 500W SPU (possibly I;'ll get a better SPU( Thermalright SLK-948U (for amd)+Enermax 92mm המחיר הכולל יוצא 2800 וקצת שקלים. (אחרי בדיקה, זה מחיר הגון וסביר לחלוטין),
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך מפרט ב3000 שקל... שמתאים קצת מכל דבר... קצת מקולונוע ביתי קצת ממחשב לגיימרים ולעבודה משרדית... בקיצור קצת מכל דבר....
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, שואל עבור חבר [ אני עצמי עדיין 'מפציץ' עם מחשב מדור 775 ] בקיצור, הוא מחפש מחשב לגיימינג עבור אחיו, הזכיר משחקים בסגנון assassin's creed ו- witcher הוא מעוניין מאווווד להיות מסוגל לשחק ברזולוציות של 4K , בע"ה , הנה 'התנאים המקדימים': + יש לו ספק של CHIEFTEC APS-650C , לכאורה MAXLOAD: 650W + יש לו כבר מסך גדול וחדש + יש לו SSD [240 גיגה ] וגם הארד דיסק [500 גיגה] הוא מסתפק בהם בנתיים. + כרטיס מסך R9 380X [כן, גם אני מקווה שיפיק ממנו את המיטב!] מה שהוא כן צריך לקנות: - מעבד, הוא רוצה מסוג i7 , דגם חדיש וחזק [הוא לא רצה לשמוע ממני על AMD וכו'] - זכרונות - לוח - מארז הוא רצה מKSP כי קרוב אליו, אמרתי לו שממה שאני זוכר…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, מחפשת לפטופ לעבודה, חשוב לי שיהיה אמין ויחזיק כמה שנים, סוללה חזקה, וגם קל. מכוונת ל13'' עד14'' מחיר סביב 4,000 עם גמישות. השימוש הוא בעיקר אופיס וגלישה באינטרנט. ראיתי כמה מחשבים שאני שוקלת, אשמח לשמוע המלצות או חוות דעת לגביהם וגם הצעות למחשבים אחרים ולדגמים ספציפים - זנבוק אסוס - היתרון שלו הוא שהוא מאד קל. החיסרון שזו חברה לא אמינה מבחינתי. אשמח לשמוע חוות דעת עליהם. - HP envy - היה לי פעם HP שמאד אהבתי, אבל אשמח לשמוע דעות עליהם - לנובו יוגה - הרבה המליצו עליו, החיסרון הראשון שהוא יקר ואני תוהה עד כמה הטאצ' ישדרג את חווית השימוש ביום יום, וגם עד כמה זה הופך את המחשב לעדין. - לנובו ideapad - לנובו thinkpad - ע…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשר קצת לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? doom eternal , משחקים שיצאו בשנים הקרובות לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות משום סוג 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
זהו זה....הגיע הזמן להיתקדם. יש מה לשנות בלי לפגוע באיכות וביצועים על מנת לחסוך קצת? מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 1 780 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE כמות מחיר סה"כ EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 1 440 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty כמות מחיר סה"כ 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 1 300 כרטיסי מסך ASUS כמות מחיר סה"כ HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 1 1190 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחיר סה"כ 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 315 צורבים Asus כמות מחיר סה"כ DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata 1 150 מאווררים וגופי קירור…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל מי שקורא את ההודעה ויכול לעזור לי... אני צריך המלמות לחלקים הבאים ומחירים: ההרדיסק - עד 300 G שיהיה מהיר וטוב זיכרון - כרגע יש לי DDR-SDRAM 512 מגביית ואני רוצה עד 1 G של זיכרון צורב די וי די - אני צריך אחד טוב שיהיה עד 8.5 G של צריבה כרטיס מסך - תמליצו אתם *יש לי עד 6000 ש"ח השקע בזה תודה מראש
-
- 31 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה למחשב נייד, שיהיה קל במיוחד (פחות מ-1.7 ק"ג) ועם סוללה חזקה שתספיק לפחות לכמה שעות. הוא לא צריך להיות חזק, ישמש בעיקר לצרכי אופיס וגלישה באינטרנט. התקציב הוא עד 2,500 ש"ח, לקניה ביד שניה (מחשבים ניידים ב-yad2, למשל). אשמח לשמוע הצעות :xyxthumbs: תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב למשחקים, אינטרנט ותוכנות (לא עריכה וכאלה)... התקציב הוא 5,000¤ אבל הוא דיי גמיש (500¤+-) HardDisk לפחות 120GB (אבל אין צורך במשהו מטורף כי כבר קיים HTPC בבית עם כל המדיה) כרטיס מסך - לפחות Mid-Range כולל עכבר (אלחוטי אבל ברמה שמתאימה למשחקים) אין צורך בציוד היקפי כמו מקלדת \ רמקולים \ מסך אין חשיבות לעיצוב המארז אם ניתן במסגת התקציב אז לדאוג למע' שקטה יחסית (אבל זה בתעדוף נמוך) אין צורך במע' הפעלה זיכרון - 2x1GB מן הסתם לוח-אם עם USB 2.0 ו- FireWire * אני מתכוון לקנות א המחשב מזיג-זג. תודה רבה וחג שמח!
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב GAMING במחיר 5000 ש"ח עד 5500 ש"ח ורציתי לדעת אם המפרט הזה שלקחתי מאתר פנדה הוא מתאים, אם הוא שווה את המחיר ואם כדאי לשנות/להוסיף משהו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267&products_id=16741 המפרט: Intel Core 2 Duo E6320 1.86GHz 4Mb BOX Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI nForce 650i SLI LGA 775 OCZ 1GB DDR2 800 PC2-6400 Platinum Rev 2 CL 4-4-4-15 OCZ2P800R21GK BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600AAJS Samsung DVD-RW SH-S183A x18 SATA Black Oem Compucase 6A21 Midi Tower Black&Blue w/No Psu Enermax Liberty 400W Active PFC 5,359 ש"ח תודה
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 1400 שקל 2. מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? DVD, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? העדפה לאינטל וללוח אם מתוצרת ג'יגהבייט. יש גם העדפה לחנות SKYPC בלבד! 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אין העדפות מיוחדות 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב וגם לא נראה לי ריאלי עקב התקציב הנמוך 10. האם מתוכנן OC? לא בנית…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי נייד של asus מארה"ב ואין לו שנאי, יש אפשרות למצוא מטען מלא שיתאים אליו ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים ומועדים לשמחה, אני רוצה לתרום חלקים של מחשב למפרט עבור ילד מוגבל (אוטיזם חריף). ועכשיו האתגר... להביא את המחשב שלו לרמת גיימינג של PS4 (חשבתי על קונסולה, אבל הפסיכולוגית מתעקשת על מחשב) לילד יש כרגע מחשב עם לוח Asrock G31-ms סוקט 775 עם מעבד E5200 ליבה כפולה. 2GB ראם, דיסק 250. אני אוסיף למחשב שלו כרטיס GTX660 עם ספק קרוסייר VX450W, מודל זיכרון 2GB DDR2 נוסף כלומר ביחד יהיה לו 4GB ראם, לצערי אני לא מוצא מודלים של 4GB יותר. כרגע מותקן במחשב WIN 8.1 32 ביט. מסך 19" 900P האם לדעתכם הילד יקבל חווית PS4 מהמחשב לאחר השידרוג, והאם הוא יוכל לשחק במשחקים מודרניים אפילו על מינימום-מדיום? תודה...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש לקנות נייד למשחקים, מדיה, אינטרנט וללימודים. לא חייב להריץ משחקים בהגדרות גבוהות אבל צריך להיות מסוגל להריץ משחקים חדשים. תקציב עד 5000 שקל. מסך 14 אינצ' ומעלה עם איכות תמונה סבירה. מוכן להתפשר על הרזולציה. חייב שיהיה לו חיבור רשת קווי. עדיפות לאחריות בינלאומית. אין העדפה מיוחדת במאפיינים האחרים. עד אכשיו מצאתי את שני אלה: Lenovo IdeaPad Y50-70 http://ksp.co.il/?uin=24621&brand=lenovo&cpu=i5&delfina=ron שהיה מתאים לי בול אילמלא איכות המסך שלו הייתה ירודה. Asus N56JK-CN028H http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=882309 האלטרנטיבה הכי טובה שהצלחתי למצוא בטווח המחירים, עוד לא קראתי ביקורות אליו. תגובות והצעות יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב נייד DELL VOISTRO 2520, האם זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש לאשתי שתיקח לעבודה (בתור דוקטורנטית). השימוש העיקרי הוא אינטרנט, אופיס ותוכנות סטטיסטיות, ובטח שלא משחקים וכאלה דברים. התקציב הוא גמיש, אפשר עד 7000 ש"ח אם יש צורך. העיקר שהמחשב יחזיק 3 שנים לפחות ברמה טובה, יוכל לטפל בהרבה חלונות של כרום שפתוחים בו זמנית + וורד + תוכנה סטטיסטית (לא משהו רציני, לא ביג דאטה או משהו מפלצתי אחר), רמקולים טובים (משמש הרבה כטלוויזיה), ושיהיה קל מאד לנשיאה (לא יותר מ-1.5 ק"ג, עדיף 1.3 ומטה). * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תוכנות סטטיסטיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קטן מדי, זה המחשב שהיא עושה עליו את כל העבודה. אני מניח ש-''13 זה בסדר גמור, או משהו דומה לזה. * רזולוציית …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUG,H1Z1, Call of duty , Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בצי…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . ברשותי מחשב i5-2500k gigabyte h61m-ds2 gainward gtx560 8gb ram ספק כח coolmax 600w האם יש טעם לשדרג כרטיס מסך או שהמערכת "ישנה מדי" ואם כן על מה הייתם ממליצים. תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי יוכל להריץ את call of duty modern warfare 3? זה המפרט: CPU: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz RAM: 2.0 GB OS: Microsoft Windows 7 Home Premium Edition Service Pack 1 (build 7601), 32-bit video card: GeForce GT 240 sound card: NVIDIA High Definition Audio אם זה לא יריץ חלק, אז מה אני צריך לשדרג? כדאי לי לשדרג או לחסוך למחשב חדש? תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב קל באופן יחסי (מתחת ל-2 ק"ג) לצרכי אוניברסיטה ועוד (פוטושופ, עריכת וידאו/אודיו, צפייה בסרטים). אני אוהב את מסכי ה-13.3". ראיתי את ה-vostro v130 בחנות, אבל הבהירות של המסך שלו די נמוכה. מה גם שאני חושב שאני מחפש מחשב חזק/מהיר יותר (התקציב שלי גדול יותר). אני רושם HP או DELL בכותרת מכיוון שיש לי אפשרות לקבל מחירים זולים יותר משמעותית. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד קל ויחסית פשוט: מיועד לגלישה באינטרנט, OFFICE ושות, וגם שתהיה לו אפשרות להחזיק סרט HD מלא. תקציב כ4000 ש"ח. מסך 13.3/14" כמובן שכמה שיותר קל. ראיתי את זה:http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9902&perur=2&t=1&c=441 האם המעבד שלו זה גרסה מספקת? המלצות אחרות??? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. בינתיים אני התמקדתי על זה: Packard Bell EasyNote TM98-JO-303IL בבקשה תעזרו לי למצוא את המחשב המתאים לי ביותר וההכי טוב שיש במחיר הזה 4200 ש"ח מקסימום. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני משתעשע ברעיון של קניה של Alienware M11x ואני מחפש ללא הצלחה בנצים שלו כאשר הוא מחובר למסך חיצוני ועובד ברזולוציה גבוהה. המסך שיש לי הוא 2408WFP כך שאני מחפש בעיקר תוצאות עם רזולוציה דומה. לינקים יתקבלו בברכה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי הקדמה קלה, המערכת הנוכחית שלי תחגוג 4 שנים בקרוב (עדכנתי את המפרט באתר לפני מספר דקות) , וחשבתי להתחדש במפרט "עדכני". המחשב כרגע לרוב עובד בצורה סבירה ולכן לא דחוף לי להזמין מיידית, אם יש משהו מיוחד שכדאי לחכות לו חודש - חודשיים "so be it" לדוגמא - יציאת ג'יפורס סדרה 300. בפעם הקודמת עשיתי מס' טעויות שברצוני לתקן הפעם: - קניתי טכנולוגיה בסיום דרכה - ראה ערך DDR1. - השתמשתי ברכיבים "אקזוטיים" מיצרנים לא גדולים, למשל לוח של DFI שעשה צרות צרורות וכשסוף סוף הוא התפגר סופית בתקופת האחריות היה מאוד קשה למצוא חלופה ורק במזל גדול לא קיבלתי במקומו זיכוי מצחיק על סכום של פחות מחמישית ממה שהוא עלה. - הלכתי על ציוד "ידידותי במיוחד" לאוברקלוק, והמחירים - בהתאם, כאשר בפועל לא …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-