עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by urony,

אני אובד בנבכי המחשבים הניידים. קראתי כאן הרבה בפורום ועודי מתלבט. המטרה של המחשב: אופיס, גלישה בסיסית באינרטנט ועבודה על פוטשופ cs4 לעיבוד תמונות מתקדם. אין לי שום עניין במשחקים. רוב הזמן עבודה בבית או במשרד (התניידות בינהם). לעיתים נסיעות לחו"ל. ההתלבטיות העקריות הן: toshiba a-300 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=15352 יתרון: מעבד חזק. אולי טיפה יותר זול. Dell 1537 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t5800.htm יתרון - לא מגיע עם ויסטה ואפשר לשים XP בקלות (איני מבין גדול במחשבים ולא אדע לעשות זאת ללא עזרה ואני לא ת'ויסטה) MSI Bravo EX620 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3678&CatCode=315 יתרון - יחס עלות פיצ'רים הכי קורץ. חסרון…

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  2. Started by yan666,

המלצות למחשב נייד. בארה"ב- 1000$ מטרות המחשב? המחשב לא מיועד לגיימינג קלאסי- אני מריץ בעיקר סימולטורים flight simulator ודומיו. ואולי גם להריץ תוכנות מוסיקה דוגמת קיו בייס- חשוב לציין שהמחשב לא אמור להיות תחנת עבודה. * גודל המסך? 15, - עדיפות למאט- אבל אני לא מעודכן בנוגע לסוגי המסכים שיש בשוק.. או שזה עדיין מבריק ומאט? או שיש דברים חדשים שמשלבים את שתי העולמות? משקל לא פקטור. * האם נדרש זמן סוללה- סוללת תשע תאים. ) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- שיהיה בעל יציאות סטנדרתיות- USB3 VGA HDMI קורא כרטיסים * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- עדיפות לטרה- שיהיה משולב עם SSD לא בקיא בכל העניין הזה חייב לציין. * כונן אופטי?- דרוש * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?- לא *…

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  3. עבור: Triple-z אני מעוניין לדעת מה הדיל הכי טוב כרגע לרכישה של מחשב נייד בארה"ב (אפשר באינטרנט אם יש משלוחים להוואי) לשימושי אינטרנט, מוזיקה ווידאו (אחותי שם והיא רוצה נייד) התקציב רצוי פחות מ- 700 דולר. ראיתי באתר של דל שיש להם כל מיני מבצעים מעולים והיה דיל ממש טוב ב- 650 דולר אבל נראה לי שהוא נגמר. מה אתם אומרים על הסדרה הזאת?

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  4. שלום, אחותי מעוניינת לקנות מחשב נייד לשימושים הבאים: 1.וורד,אקסל וכל תוכנות האופיס למיניהן. 2.שימוש ביתי,מוזיקה,אינטרנט וכו'... ויש לה דרישות: שיהיה לו כמות טובה של זיכרון(בדיסק הקשיח),ואני מעדיף שהוא יהיה עם מעבד טוב וחזק עדיפות לדואל קור,עם 2GB זיכרון(RAM) לפחות. סוללה טובה ומחזיקה,וחברה בעלת שם ואיכות(הכי חשוב!) ולא סתם אחת שתשכח מהאחריות לאחר יומיים... ואם אפשר לא מחשב מהקטנים והחלשים החדשים(כמו Asus e)... תקציב: 3 אלף,עם אפשרות לחריגה ל3.5K. תודה!

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by Eugene,

שלום אני מחפש המלצה למחשב נייד עם פרטים הבאים: יצרן: ASUS LENOVO DELL מעבד: i3 / i5 / i7 זיכרון: DDR 3 4 ג'יגה ויותר. גודל מסך: 13 אינץ' מערכת הפעלה WINXP 64 BIT יציאות: HDMI, USB3 כונן קשיח: לפחות 250 ג'יגה. כל השאר סטנדרטי. תקציב: עד 800 דולר. (אקנה בארה"ב)

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  6. * מטרות המחשב? שימוש כללי. חומרה שתאפשר לשחק במשחקים, עד כמה שניתן לדחוף בתקציב. המחשב ישמש בגדול כ- Desktop Replacement, אבל כן עדיף משהו שניתן יהיה לנייד בצורה סבירה במידת הצורך, אם יהיה כזה בעתיד. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6". אין חשיבות. * רזולוציית המסך? כמה שיותר, אבל רז' נמוכה תספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין כאלה * משקל רצוי? אין חשיבות מיוחדת. עדיפות למשקל לא גבוה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כמה שיש. אפשר לקנות חיצוני אם צריך. * כונן אופטי? לא צ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי, ראשית אני אציין שאין לי שום ידע בנושא של מחשבים ניידים. המחשב מיועד לסטודנט, השימושים הם שימושים בסיסיים של אינטרנט, מוסיקה, סרטים (באיכות גבוהה), הורדות, תוכנות בסיסיות של microsoft אני מניח וכדומה. הדרישות הן: מסך מינימום 15inch, מעבד כמה שיותר חזק, 4GB, סוללה כמה שיותר חזקה, שלא יתחמם יותר מדי וכמובן שיהיה אמין. אני מקווה שהדרישות הגיוניות. כמו שכתוב בכותרת התקציה הוא בין 500 ל-700$ וכמובן שעדיף כמה שפחות, המחשב יקנה בארה"ב, כנראה באינטרנט לכתובת בארה"ב. תודה מראש, יובל

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  8. שלום אני מחפש לשכן מחשב נייד המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ואופיס. רוב העבודה במחשב תהיה סטטית בבית ולכן הוא יחובר למסך רגיל, יכול להיות שיחובר גם למקדלת ועכבר. אשמח להבין האם יש דברים שצריך לתת עליהם דגש במחשב כזה? כרטיס מסך חזק או שכל כרטיס רגיל יעשה את העבודה טוב ויציאות מסויימות? אני לא סגור על גודל כי מצד אחד הוא רצה גדול אבל מצד שני אם אני מחבר אותם למסך/מקלדת ועכבר בבית אז זה לא רלוונטי, וברגע שהוא יוצא מהבית עדיף שהוא יהיה יותר נייד. ולכן חשוב בעיקר המפרט. מה שחשוב זה גם אמינות ואיכות המחשב +אחריות טובה. שמתי לב שיש הרבה המלצות על מחשבי Fujitsu : http://www.traklin.co.il/departmentpage.asp?sc=1122&id=59241&fid=18316 הם יספיקו ? והבנתי שיש הבדל עצום בין הדגמים…

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  9. Started by pooggy,

שלום לאחרונה הרגשתי שאני רוצה להשתמש בנייד במקום לשבת מול מחשב שולחני. ראיתי מודעות פרסום של אופיס דיפו על מחשב של acer במחיר של 3000 ש"ח .אני חושב שזה acer aspire 5715,ודי מצא חן בעיני אבל בגלל ביקורות בטוקבקים על איכות השירות של ניופאן וגם שacer nמתקלקלים הרבה אז חשבתי לשאול כאן. רוב הצרכים שלי הם גלישה באינטרנט ,כתיבת מסמכים והפעלת תוכנות כמו שחמט וכו'... לא הייתי מתנגד אם באותה הזדמנות יהיה אפשר להריץ משחקים בינוניים או יותר? בנוסף האם אפשר לקבל המלצה למחשב אמין טוב אחר בטווח המחירים הזה. שאלה נוספת : מה מידת התדירות שמחשב נייד מתקלקל והאם העלויות של אחזקת מחשב גדולות יחסית לפרק זמן של שנה? על מחשב acer ראיתי שיש אחריות למשך שנה בעוד ששמתי לב שיש פירמות שנותנות שלוש ש…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by eladlp1993,

שלום לכולם, ברצוני לבקש המלצה לנייד חדש שישמש אותי בעיקר ללימודים,אינטרנט,וצפיה בסרטים. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר עם מעבד טוב, אך לא משנה לי הכרטיס מסך מכיוון שהמחשב ישמש אותי למשחקים קלים בלבד וגם לא לעבודה גרפית. * גודל המסך? 15.6 (אם ממש אין ברירה אוכל להתפשר גם על טיפה פחות) * משקל רצוי? לא משנה. * חשוב לי שזמן הסוללה יהיה ארוך בגלל שאני לוקח את המחשב איתי ללמודים. כונן קשיח: 750GB -500GB אין צורך ב SSD * כונן CD/DVD? צורב? כן *אין צורך במערכת הפעלה או בכל ציוד היקפי כלשהו תודה מראש, אלעד

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by Gal Herzog,

שלום לכולם, אני מבקש המלצה למחשב נייד לפי הנתונים הבאים 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף תקציב בסביבות ה-5000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). wordpress תדיר, פוטושופ תדיר, videpad מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אם אפשר למצוא משהו שגם יתאים זה יהיה טוב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 17 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחש…

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  12. ערב טוב, מבקש המלצה למחשב נייד לאחי הסטונהט. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים כמו כן צפוי שימוש בתוכנות כבדות (על המחשב יותקנו כלי פיתוח ו- DB כמו SQL ואקליפס). * גודל המסך 12 אינץ ומעלה * משקל רצוי: לא משנה שיהיה סטהדרטי * נדרש זמן סוללה סביר, לפחות 4 שעות * יש צורך ביציאות מיוחדות כמו DVI, HDMI וכו * בלוטות - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח -250 ג'יגה * צורב DVD: אפשרי * נדרשת אחריות ברמה הגבוהה ביותר * קיבלתי המלצות על טושיבה דגם: L500-1R3 מעבד T4400 Asus Eee 1201N N330 GF ´´12.1 COMPAQ דגם: CQ61-330 סדרה T4300 מעבד 2.1GHZ

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by אורלי78,

שלום ותודה מראש על העזרה מחפשת מחשב נייד לשימוש בייתי פשוט עם אופציה לנשיאה ולכן חשוב שיהיה קל. שיחזיק לכמה שנים טובות, גודל מסך 13.3-14 אינץ'. אפשרי גם יותר אך לא על חשבון המשקל. משקל עד 1.5 - חשוב מעבד I7/I5 בדור כמה שיותר חדש אולי 8250U 8 GB RAM ומעלה 128 GB SSD ומעלה רזולוציה 1080*1920 או FHD עדיפות גם למסך מגע כדי שישמש גם כטאבלט. - אך לא must. ועדיפות לחיי סוללה טובים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 ש"ח, מתאפשרת חריגה של כ- 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אופיס , גישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Myrath,

ערב טוב לכולם, אני מחפש מחשב נייד שמיועד בעיקר לשימוש משרדי (וורד, עריכת קבצים כמו לדוגמה PDF24 ו-GUITAR PRO). אמנם המחשב מיועד לשימוש משרדי וכו' ולכן אולי ניתן להסתפק ברכיבים "שגרתיים" כמו דיסק קשיח 7200 וכרטיס זכרון סטנדרטי, ואולם בגלל שביצועים זה דבר שמאוד חשוב לי (גם ברמת השניות) אני שואף למחשב שמכיל את החומרה המיטבית ביותר (לכיוון של SSD PCLE... DDR4 2400MHZ). 1. מה התקציב המקסימאלי? תקווה שלא לחרוג מ6-7, אבל במקרה שעולה צורך ממשי, ניתן להגיע גם ל10-9. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ככל שהדבר לא בא על חשבון הדרישות הקריטיות כמובן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן להגיע גם ל-9…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by sagivab,

אני צריך המלצה למחשב נייד בסביבות 2500 שקל אם עוד 300-500 שקל ישנו בהרבה אני מוכן להשקיע. הצרכים של המחשב הם אינטרנט אופיס וצפייה בסרטים בעיקר כך שכרטיס מסך לא משחק תפקיד גדול. חשוב לי שיהיה מעבד טוב זיכרון של 4GB וHD בנפח סביר משהו כמו 320GB אם יהיה פחות לא כל כך נורא. מסך גדול גם חשוב מבחינתי בסביבות 14+ זה סבבה. חשוב לי שתהיה יציאה של HDMI. אם יש עוד שאלות אז אני פה לענות ותודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  16. Started by L_B,

שלום רב, מחפש המלצה למחשב נייד לחבר: עלות עד 3500 גג גג 4000 קנייה בארץ מטרות המחשב:צפייה בסרטים גלישה קצת משחקים ובעיקר עריכה גרפית!. גודל: אני קצת לא מבין אבל קצת יותר מהממוצע בשביל לראות סרטים בכיף. משקל: כמובן כמה שפחות אבל לא משנה לי כלכך זמן סוללה: עדיף שיהיה מעל 5 שעות אבל שיהיה מספיק לנגיד נסיעה של שעתיים ועוד שהיה בחוץ של שעה בלי שתיגמר לו הסוללה. יציאות מיוחדות: USB, מיקרו אס די, HDMI, הסטנדרט של ימינו. בולטוס: רצוי מאד שיהיה כוננים: צורב DVD עידפות לחברה: מה שנחשב אמין וטוב אני מאד אוהב את DELL ו TOSHIBA. אחריות טובה וארוכה ככל האפשר. תודה על העזרה, אם נדרש מידע נוסף לגביו אנא אמרו.

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  17. שלום רב אודה לכם אם תמליצו לי על נייד עם ביצועים גבוהים הכולל מעבד I7 2800MHZ * מטרות המחשב- לימודים (אופיס וכאלה), עריכה גרפית של סרטים ותמונות, משחקים כבדים כמו IV ודיאבלו. * גודל המסך-15.6 * משקל רצוי- לא כבד מידי - שיהיה ניתן לקחת אותו והוא לא "יכביד" עליי * זמן סוללה ארוך- 6 וחצי + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- HDMI, USB3 * בלוטות- כן * גודל מינימלי של כונן קשיח : 750GB * כונן CD/DVD? צורב- כן * כונן Bluray- לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית - עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-כן עם WIN 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- DELL ' HP ואם יש עוד חברה שאתם מכירים …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. טוב תראו אני רואה מלא מחשבים ניידים טובים למשחקים אבל.... תמיד חושב שלא כדי אז פניתי לפורום הזה בשביל שתעזרו לי לבחור מחשב שיש בו 2.3 GHz+ הכי טוב מעל 2.6 כרטיס מסך טוב שהיה 15.6 אנץ לפחות שונא מסכים קטנים... 500 GB (7200 RPM) ו4 GB RAM בקיצור שהיה טוב ויחזיק מלא זמן מחשב עמיד להרבה משחקים כמו CRYSIS 2,HomeFront וכאלה יש לי עד לחודש הבאה ב10 יום המשכורת להחליט

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  19. שלום לכולם, אודה לכם אם תוכלו לתת לי המלצות למחשב נייד בסכום של כ- 3000 ש"ח. דרישות: -שיהיה מאוד מאוד מהיר, צריך בעיקר בשביל פיתוח תוכנות. -לא מעניין אותי משחקים, אז אפשר כרטיס מסך גרוע, כנ"ל לגבי כרטיס קול. -דרוש מעבד חזק, נראה לי שכדאי שה- HDD של מערכת ההפעלה יהיה מסוג SSD. -מסך לא משנה הגודל. -עדיף שיהיה בעל נפח אחסון רב. -לא חייב שיבוא עם מערכת הפעלה. ***הכי חשוב המהירות תגובה כאשר אעבוד איתו*** תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  20. Started by smores,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד בסביבות ה 3500 ש"ח.. בעיקרון המחשב למטרות לימודים אבל אני רוצה שהוא יחזיק 4-5 שנים ועדיין ירוץ טוב עם סרטים ותוכנות וכו'. אז ככה: 15.6 אינץ i5 (רצוי עם טכנולוגיית ה ivy bridge). חיבורי HDMI, USB3.0 4GB RAM לפחות 500GB HDD או יותר 3 שנים אחריות כולל מערכת הפעלה win7. אורך הסוללה חשוב מאוד. מסך איכותי - חשוב. מקלדת נוחה (הולך להקליד הרבה). אין צורך בכרטיס מסך. אשמח אם תייעצו לי גם על חנות זולה ואמינה בארץ לקנות בה. תודה רבה, אסף.

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  21. שלום, אני מחפש מחשב נייד לחבר. הדרישות שלו הן עבודה + תוכנות הנדסיות (matlab,modelsim וכו') + משחקים לעיתים (לא חייב את המשחקים התובעניים ביותר) - לכן דרוש גם כרטיס מסך חיצוני. כמו כן רצוי מאוד יציאה לטלוויזיה. ראינו מספר מחשבים, אבל להרבה מחשבים חדשים יש יציאת HDMI - לפי הבנתי אי אפשר לחבר יציאה זו לטלוויזיה רגילה (כלומר טלוויזיה שהיא לא LCD או פלאזמה) (תקנו אותי אם אני טועה), ולכן רצוי שתהיה למחשב יציאת s-video. ייתכן כי אחיו יוכל לקנות לו בסינגפור או קוריאה מחשב - הייתי רוצה לשאול האם מה שרשום ב"דביק" לגבי האחריות הבינלאומית בקניה מארה"ב תקף גם בקניה מארצות אחרות. בתודה מראש, רון.

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  22. אהלן, אני סטודנט ותוכניתן ומחפש מחשב נייד חזק שישמש אותי ללימודים ולעבודה. מעבר לאינטרנט ושאר שימושים משרדיים סטנדרטיים, אני אתנייד איתו באוניברסיטה ואשתמש בו לא מעט לתכנות - גם של דברים כבדים יותר. * גודל המסך - 14", אפשר גם 13.3" * משקל - רצוי שיהיה נמוך, שיהיה קל להסתובב איתו. בערך עד 2 ק"ג * זמן סוללה - רצוי שיחזיק יותר משעתיים, לא קריטי שיהיה גבוה במיוחד. * כונן קשיח - לפחות 500GB, רצוי עם כונן SSD או hybrid * כונן אופטי - לא חובה * תקציב - כאמור בכותרת, בסביבות 5000 ש"ח - אפשר גם לחרוג אבל רצוי כמובן כמה שפחות אם זה מספיק. * דרישות נוספות - מעבד i7 עם לפחות 8GB ראם. אני תוהה לגבי צורך באפשרות הרחבה ל-16 ג'יגה - אשמח לשמוע דעות בנושא. כל שאר הדרישות (מהשאלון) פחות קר…

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  23. אן למישהו יש המלצה שיודיע לי...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by guke3755,

היי אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה 4000 ש"ח צרכים עיקריים: גלישה באנטרנט, שימוש במצלמה לשיחות לחול ומשחקים ראיתי באתר של אייבורי שני דגמים: HP dv6-1230ej - במחיר 4290 ש"ח Lenovo G550 - במחיר 3290 ש"ח אשמח לקבל עזרה והמלצות תודה רבה רבה גיא

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  25. היי, אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה 2500-3000 שקלים, רוב השימוש יהיה להורדה/צפייה בסרטים, ועבודה עם קבצי PDF/WORD, המחשב הוא בשביל אישה שלא ממש מעוניינת להתעסק במחשבים לכן אשמח גם שהוא יגיע עם ווינדוס בתוכו, תודה רבה על העזרה אביב!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.