ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים , אני מבקש המלצה למחשב נייד טוב במחיר של 3700-4200 ש"ח . חשוב שיהיה בעל לפחות שנתיים אחריות . המחשב מיועד למטרות לימודים , גלישה ועבודה בתוכנות הoffice השונות . תודה .
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, בבקשה המלצה למחשב נייד שיריץ בלי בעיה תוכנות לעיצוב פנים כמו : אוטוקאד, תוכנת תלת מימד סקטצ'אפ. דרישות כלליות : מסך גדול יחסית : 15' לצורך הצגת מוצרים. זה תקציב שיש ברשותי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד,משהו בסביבות ה-13 אינץ' פחות או יותר. שימושים: מוסיקה,גלישה באינטרנט וכד'.. (אין צורך במשחקים,אך יתכן שימוש ביציאת HDMI למטרת סרטים) תקציב עד 2K. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים כבדים אבל לא אכפת לי אם ירוצו על מדיום העיקר שירוצו, סרטים בFULL HD BLUERAY ותכנות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה הגודל או הסוג או 15 17 * רזולוציית המסך? FHD 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) זמן סוללה של לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב לי מאוד שיהיה HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה איזה אבל גודל לפחות 750 ג'יגה * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנ…
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שבת שלום לכם חברי הקהילה היקרים, החלטתי לקנות מחשב נייד מטעמי עבודה נוחות והדרישות שלי הן: - DELL - ביצועים טובים לגלישה באינטרנט, עבודה ב 2007 OFFICE, פוטושופ, שירים , סרטים ומשחקים (לא כבדים, משהו כמו trackmania). - מסך רחב - WIFI בתקן מהיר להעברת מידע ברשת הביתית. - בלוטוס - PCMCIA וחריץ לכרטיס זיכרון SD תקציב: מקסימום 4000 ש"ח אשמח לקבל דגמים התואמים את הדרישות, בתודה רם.
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד שיהיה נוח לקחת ללימודים ונותן את התמורה הטובה ביותר לעלות בטווח של 4000-5000ש"ח. מטרות המחשב: בעיקר גלישה מרובת טאבים. וידיאו, סטרימינג, MATLAB, ואם זה אפשרי אז טיפ-טיפ-טיפ-טיפה גיימינג (אני משחק רק לאיטים רחוקות במשחקים מאוד ספציפיים, אז חשוב לי רק שהמשחק ירוץ אפילו על הגדרות גרפיות נמוכות). משקל וגודל מסך: אני מתכוון לקחת את המחשב הרבה לנסיעות ללימודים, אבל רוצה שיהיה נוח גם לראות בו סדרות או וידיאו. לכן אני נוטה להעדיף גודל מסך של 14 אינץ' - לא קטן מדי אבל גם לא כבד מדי (עם זאת אני לא סגור על הגודל). לא חשוב אם מבריק או מאט. האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שיהיה, אבל אין דרישה מיוחדת. יציאות מיוחדות, BT: שיהיה חיבור BT, H…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה4,000 - 6,000 אופציה למשיכה ל7000 אם מה שביקשתי לא יכנס בתקציב * מטרות המחשב? עבודות משרדיות וגלישה באינטרנט והורדות, משחקים קלים כמו Football Manegar, צפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 עד 17 אינץ * רזולוציית המסך? FHD אפילו WQHD החדשים באים בחשבון * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שתיהיה מקלדת נוחה ושתיהיה מאורת לעבודה בלילה * משקל רצוי? אין משמעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך?העדיפות היא כמה שיותר זמן עבודה, רק לא פחות מ3 שעות! * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, וחיבור למערכת סראונד של המחשב הנייחשיש היום שזה חיבור שמע בלוח אם בצבעים צהוב שחור ירוק(במידה וקיים) עדיפות לקורא כרטיסים של מצלמה וכו' ולחיבור LAN למודם! * Bluetooth? אופציונלי ל…
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אוקיי קראתי את החוקים של הפורום אז אני אמלא את השאלון * מטרות המחשב? תכנות בסביבת ויזואל סטודיו .נט, צפייה בסרטים בהבחנה גבוהה, הרצת המון תוכנות במקביל, מחשב ללימודי הנדסת מחשבים\תוכנה בחמש שנים הקרובות. * גודל המסך? סביבות ה15 * משקל רצוי? לא רלוונטי, עדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI, WIFI, * בלוטות? כן, אבל יש דונגלים, אפשר גם בלי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא רלוונטי * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL הבנתי שהושקה פלטפורמת סנטרינו 2 לא מזמן, יש כבר לפטופים בארץ שמבוססים עליה? תודה
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם בחיפושים לא מצאתי תשובות מדוייקות לכמה שאלות שלי אז אשמח אם תענו לי אליהן קודם כל ראיתי שלKSP יש מחירים ממש סבבה לניידים שלהם אז רציתי לשאול איך הם והמלצה על אחד מהם ובכלליות איזה מחשב נייד אני בערך צריך אאה כן זה בשביל סבתא שלי שתתעסק הרבה בוורד אימייל אינטרנט וזהו בעיקר תודה רבה מראש! אשמח מאוד לתגובות מרן שאני משער שיש לו (לך) נסיון עם הניידים של KSP ץודה רבה רבה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם * מטרות המחשב? משחקים כבדים (BF3...), עבודות, סרטים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, אני מחבר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD רגיל * כונן Bluray? לא נתקלתי בזה, מה זה??? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני צריך אחריות לשלוש שנים לפחות של חברה טובה, עם מעבדת תיקון טובה בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אזור המרכז, עדיפות לרחובות, אשדוד, אשקלון התקציב הוא 5000, חריגה ל5500 אני צריך את המחשב שישרוד למשחקי…
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי, מבקשת המלצה למחשב נייד מתלבטת בין שני דגמים, אבל אקבל בשמחה המלצות נוספות - אין לי מושג בזה http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15283 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15463 הלנובו עם הגדלת זיכרון ל 8 gb + הרחבת אחריות לשלוש שנים , מגיע למחיר דומה תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר ע"י התחברות מרחוק בעיקר לטרמינל, מעט ישירות לעמדה VPN+שימוש ביתי -אינטרנט, סרטים - חיבור ל TV אופיס - מעט משחקים (בשוליים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה-5K, ברמת העיקרון המחשב יהיה למטרות לימודים אבל יהיו לו שימושים מעבר לכך. חשבתי בכיוון של המחשב הבא: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-xps-m1530-8400.htm הדברים שחשוב לי שיהיו במחשב: -מסך 15' -שלא ישקול יותר מדי -WIFI (אם אפשרי) -אחריות טובה עדיפות ל-3 שנים תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי כולם מחפש לקנות מחשב נייד חיית עבודה, להרצת מלא תוכנות במקביל, סביבות פיתוח, מלא טאבים של קרום וכו עדיף ASUS או DELL (אמרו לי שהם הכי אמינים) גודל מסך לא קריטי מחובר למסך מחשב בבית (עדיף 15 אינץ) מסך לא מחזיר אור (מט), לא מתחמם מהר. לא יהיה בעיקר למשחקים אבל צריך להריץ כמו שצריך משחק חדש פה ושם, כן ישומש לסרטי HD. נפח זכרון גדול 1TB לפחות. זמני תגובה מצויינים. (צריך SSD?) אמור להרזיק לכמה שיותר שנים ולהיות עמיד וקשיח ולא נשבר בקלות. בטריה אמורה להרזיק כמה שעות בגלישה באנטנרט מישהו יכול להמליץ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה למחשב נייד, רכישה בארה"ב תקציב של 600-700$. * מטרות המחשב? תוכנות סימולציה כבדות יחסית (מתמטיקה, MATLAB וכו'), עריכת מסמכים וריבוי משימות. * גודל המסך? 14"-13" * משקל רצוי? כמה שפחות =] * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, זמן סוללה סביר של 3-4 שעות יספיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 120 * צורב DVD? די סטנדרטי בימינו אני חושב * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה גדולה ואמינה תודה מראש. עריכה: שכחתי לציין שאני זקוק לזמן אספקה קצר כי אני לא אשאר באותו מקום יותר מיומיים לכן דגמים בהתאמה אישית הם די מחוץ לתחום.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מעוניין להתחדש במחשב נייד חדש, שמעתי שסדרת הDELL של Latitude ממש טובה. בגדול אני צריך מחשב טוב לעבודה - אקסלים והרבה טאבים של דפדפנים פתוחים במקביל בלי שייתקע או יהיה איטי - לא למשחקים ודברים בסגנון. התקציב שלי הוא באיזור ה-5 עד שש, ראיתי שיש גם סדרת Vostro וInspiron. אשמח לפידבק ממישהו שמבין. טל
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.dell.com/en-us/shop/compare?ocs=dncwy604h,dncwxb1608v2 צמצמתי את הבחירה ל2 המחשבים הנל אשמח לעזרתכם תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם חברים יקרים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיש לו כניסת HDMI, בשביל שאוכל למקם אותו בסלון ולחבר אותו לטלביזית הLCD 46 אינץ' שרכשתי לא מזמן. הטלביזיה כמובן תומכת ב-HDMI, וקיבלתי גם כבל מתאים מהטכנאי שהתקין לי פה את הכל. אני רוצה לדעת מה הסכומים של המחשבים האלה, בשביל לנגן סרט HD צריך מחשב די חזק ואיכותי, אני מעוניין לדעת מה המחירים, איזה רכיבים אני צריך, וכל מה שאתם יכולים לללמד אותי על מחשבים ניידים וחיבורם למסך הגדול בסלון, הכל יתקבל בברכה, התקציב הוא גג 4000 ש"ח עם אופציה לעוד כמה מאות שקלים, אבל תשתדלו לתת משהו שיהיה לי בו שימוש. חוץ מהפעלת סרטים באיכות HDMI אני אולי אזקק למחשב הזה בשביל לשמוע מוזיקה ולגלוש באינטרנט, אין עוד שימושים, לא משחקים ולא תוכנות כבדות.…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד תקציב 5000-6000 מתלבט בין 3 המחשבים . שימושים גלישה וגרפיקה לשימוש בחופשה של חודש בחו"ל \ בתודה גיל
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
היי יש לי אפשרות להביא מחשב נייד מארה"ב האם לקחת עם מעבד XEON או i7 8GEN? אשמח גם לדגם מחשב מומלץ העבודה היא בעיקר עבור כלים לסביבת פיתוח תודה מראש לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני מחפשת מחשב Netbook לצרכים ביתיים, כגון: וידאו דרך הרשת ווידאו מקומי, אפשרות ל-HD, אופיס, גישה מהירה לאינטרנט. האם מישהו יכול להמליץ על דגם טוב במחיר של עד 2000 ש"ח? תודה רבה על העזרה, אורלי
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כמו בכותרת דרוש מחשב נייד נטבוק עם לפחות 160GB הארד דיסק ולפחות מעבד ATOM , המחשב מיועד לאינטרנט וצפיית סרטים לא יותר מיזה , מבקש המלצה למחשב חדש סגור בכופסה או לפחות אחד שהשתמשו בו כמה ימים ולא אחד בן כמה חודשים. אז מעבד ATOM +160GB +1GB RAM לפחות תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, אני מעצב גרפי לאינטרנט שמשתמש הרבה בפטושופ\פלאש\אילוסטריטור. אני צריך נייד בגלל אופי העבודה שלי ולא יכול לעבוד עם נייח, אבל כן יהיה לי חיבור למסך ומקלדת. התקציב שלי הוא באזור 8000 ש"ח. מה שחשוב לי זה יכולת לעבוד עם הרבה קבצים ותוכנות (8 ג'גה ראם לפחות) מהירות עיבוד תצוגה - רזולוציה גבוהה וצבעים טובים. הציעו לי גם לחשוב על טאבלט למטרה הזו. יש לדומה את Dell XPS 12 שיכול אולי להתאים. אשמח להמלצות!
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למחשב נייד למטרת עריכת וידאו ותמונות עם תוכנות אדובי דגשים שחייבים להיות עד 15,000 ₪ , זה תקציב מהעבודה אז רצוי לנצל עד הסוף את הסכום תוכנות אדובי תומכות ב cuda לשם האצת חומרה אז כרטיס מסך quadro או gtx למנייהם שתומכים בזה מסך full hd נייד 15 אינץ לא מקינטוש דיסק או דיסקים ssd בלבד , 16 gb ram ואם אפשר כרטיס סים סלולאריים פנימי. תודה
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מטרות המחשב? בעיקר ללימודים, התעסקות חובבנית במאיה, פה ושם משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 אינץ', לא חשוב מבריק/מאט * רזולוציית המסך? כל המרבה הרי זה משובח P: * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נופ * משקל רצוי? צריך בסופו לסחוב ללימודים, אז יחסית קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה, יהיה נחמד אם כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כל עוד מעל 500 G זה סבבה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה…
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, זקוק להמלצה לנייד לשימושים כלליים, שיהיה נוח להסתובב איתו בחוץ, שיהיה לו כונן DVD ואחריות של 3 שנים. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) וצפיה בסרטים. * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? כמה שפחות כמובן * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? זמן סוללה ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell,lenovo,asus תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-