ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד לתכנות וקצת משחקים. * גודל המסך? 14/15 * משקל רצוי? קל יחסית - באזור ה2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?250 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?DELL מכיוון שאני רוצה לשמור על האופצייה להפעיל משחקים על המחשב בצורה סבירה חשבתי ללכת על מחשב עם כרטיס RADEON HD 4570 או אחרים ברמה בינונית+. המחשב שחשבתי עליו הוא DELL 1555 ST-RD33-3147 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3238&products_id=25631 אשמח לשמוע על מחשבים נוספים בטווח המחירים 4000-5000 תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לעזרה להמלצה על מחשב נייד. יש לי חבר שנמצא באילת עד יום רביעי. כיום יש לי מחשב מהעבודה דל ווסטרו שאני מאוד מרוצה ממנו. אני צריך להחזירו כי אני עוזב את העבודה. אשמח למסך של 15.6. אשמח להמלצות על דל או אסוס. בנוסף, אשמח למחשב עם כונן דיסקים. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, צפייה בסרטים, צפייה ישירה, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משחקים תפקידים כמו "סימס 3 " תקציב 4500 שקל אבל עדייף פחות הכי חשוב שרות אחריות חשבתי על הדגם הזה: Pavilion DV6-1320EJ של HP אבל לא בתוח שיתאים- הדגם הזה מגיע עם שנתיים אחריות עם איסוף וחזרה מבית הלקוח , כרטיס רשת אלחוטי תקן (N) שגם נקודה שמשפיעה על הבחירה - מחיר : 4310 שקל מחפש משהו תואם ב-DELL היה עדייף מחשב שמגיע בלי מערכת הפעלה ושיתאים גם ל-windows xp
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אהלן, מחפש נייד חדש שיחליף את ה DELL VOSTRO 3550 שאני מאוד מרוצה ממנו. חשובה לי איכות בניה, משהו שלא ירגיש זול. שכשאני לוחץ על המקלדת לא כל הפלסטיקה תזוז כמו שהרגשתי במחשבים זולים יותר. חשובה לי אמינות, שיחזיק לאורך זמן בלי תקלות. תודה מראש. - מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 4000, חריגה של +1000 - גודל מסך? 15 אינצ', אני לא מחבר אותו למסך חיצוני - מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ו4K. עיקר השימוש הוא כחיבור HDMI לטלוויזיה וניגון קבצי 4K - תמיכה ב HDMI? חשובה לי תמיכה ב HDMI גרסה 2.1. לא יודע אם יצאו כבר מחשבים עם התמיכה …
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
גודל מסך - עד 17 אינצ' משקל עד 3.5 ק"ג לא נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד לא נדרש יציאות מיוחדות HHD - 16M ו 500G צורב-BLUE RAY חברות - DELL,TOSHIBA זכרון - עדיף DDR3 ויציאות התקשורת הרגילות-כרטיס רשת ובלוטוס תודה.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד ללימודים, עם דרישות שהייתי משער שהן קצת סותרות. אני רוצה מחשב עם מסך ומקלדת גדולים ככל הניתן, כדי שאוכל להקליד בקלות ובמהירות במהלך הרצאות, אך מצד שני רוצה שיהיה קל ככל הניתן, על מנת שלא יהיה מסורבל מדי להביא אותו איתי ללימודים. (כאשר העדיפות שלי נוטה באופן חד לטובת נוחות העבודה, על פני הניידות) חיי סוללה ארוכים יתרון (מן הסתם), אבל משמעותיים פחות מתוך הנחה שאני בד"כ אשתמש בו במקומות בהם תהיה לי גישה לחשמל. אני צפוי לנסוע בשבוע הקרוב לניו יורק, ואשמח לנצל את ההזדמנות כדי לקנות את המחשב שם, ולחסוך עלויות של קנייה בישראל, אם באמת יש בכך יתרון.
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה כיצד לבחור מחשב נייד. משתמש בעיקר בבית. צריך להיות אלגנטי וקל משקל. מסך לא מבריק. CDROM אפשר חיצוני. תודה!
-
אני מתחיל ללמוד באוקטובר מדעי המחשב (באונ' ת"א) ורציתי לקנות לפטופ שישמש גם ללימודים, אבל גם משהו יחסית חזק כדי שיחזיק מעמד כמה שנים טובות (אחרי העמסה של ההארד דיסק בסרטים, מוסיקה וכו'...) חשבתי על ה Dell Studio XPS חשוב לי HD של לפחות 320GB, לפחות 4G RAM מעבד טוב. וכו'. מזמין את המחשב מארה"ב, תקציב סביבות 1000$ (אשמח לטיפה פחות) יש המלצות? ועל הדרך גם אתרים להזמין דרכם אולי? (חשבתי על bestbuy)
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש... כל הנתונים המפציצים בנוגע לכמויות הזכרון, נפח ומהירות פחות משנים... הדגש, כפי שצוין בכותרת, הוא על אורך חיי הסוללה והישארותו קריר גם אחרי שימוש מרובה. כמובן שיש דרישת מינימום סבירה בגזרת הזכרון ונפח, אך ההחלטה לא תיפול על GB זכרון לפה או לשם. מודה למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה למחשב נייד למטרות תכנות. תקציב עד 2500 ש"ח * מטרות המחשב? צפיה בסרטים FHD, תכנות (מתחיל עם python scripts) * גודל המסך? 13.3 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא ממש מיוחד - HDMI * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם יש דגם מומלץ עם SSD עד 128gb אז אשמח * כונן אופטי? עדיף שלא יהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא ממש * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא ממש * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ממש לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ממש לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך…
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לאחי שהשתחרר מהצבא. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, סרטים, ואולי טיפה למשחקים קלים. מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים. * גודל המסך? "15-17 מעדיף מט * רזולוציית המסך? רזוליציה הכי טובה שאפשר להשיג במסגרת התקציב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? המשקל לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב במיוחד. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות מ- KSP,TMS,IVORY תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, צריך עזרתכם בבחירת מחשב נייד -אמין, יציב ואיכותי. להלן צרכיי : מחשב לעבודה ולשימוש יומיומי באינטרנט (והמון, עובד כמקדם אתרים), צפייה בוידאו וכדומה. לא צריך משחקים. סכום - עד 2500 (אם יחרוג בקצת אבל יהיה מעולה מפרטית גם טוב) זיכרון - לא מבין בזה אבל שיהיה סביר מסך - 15.6אינץ' אפשרי ללא כונן תקליטורים הארדיסק- שיהיה סטנדרטי לשימוש יומיומי מעבד - 5 אינטל בגדול: מחשב לעבודה ולשימוש יומיומי, בלי משחקים, פה ושם תוכנות... חשוב לי חיי סוללה טובים, שיעבוד מהר, אמינות, ואם אפשר משקל סביר זה בהחלט יהיה נחמד. תודה רבה לעוזרים - אני מצטער אם לא פרטתי יותר מדי כי אני לא ממש מבין לעומק בעניינים הטכניים\
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום. הלפטופ מיועד בעיקר לגלישה מהירה וחלקה ולשימוש בתוכנות OFFICE ומצגות. הוא לא אמור להריץ משחקים או דברים כבדים, אולי רק סרטים פה ושם, אבל זה לא המיין ג'וב. * גודל המסך? 15 אינץ' ומעלה * משקל רצוי? לא חשוב, שיהיה אפילו 3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)? לא צריך. * בלוטות? לא צריך, מספיק רק ווירלס. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב, 160 יכול להספיק. * צורב DVD? לא צריך, מספיק כונן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי, מבקש המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 4000 ש"ח שימושים ודרישות: מסך 15.6 אחסון - מספיק חצי טרה. אינטרנט , יוטיוב , בנייה ועיצוב אתרים , בינה מלכותית וקצת וידאו. תודה
-
- 34 תגובות
- 4.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים , אני צריך המצלה למחשב נייד עד 5000 ש"ח מיועד לשירים סרטים ו...סטודנט אחרי חיפוש פה בפורום מצאתי כמה דגמים HP 5269 HP 6126 או שיש את המחשב של DELL ..... הבנתי שה-5269 לא נמכר יותר ... ??? יש נייד במחיר הזה עם Core 2 Duo החדש ולא Core Duo ???? תודה !!!
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מטרות המחשב? אופיס, משחקים כבדים, סרטים, גלישה נוחה * גודל המסך? 15.6 , לא משנה מבריק או מט * רזולוציית המסך? 768X1366 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? העדפה למקלדת מוארת * משקל רצוי? בסביבות 2 ק"ג - חשוב שלא יהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, זמן עבודה כ-5 שעות ברצף. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כדאי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell , אך לא מחייב * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- עדיפות לחומרה המיטבית ביותר, כדי שיעבוד מהר וחזק. תודה רבה! דור.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד קל משקל לצורכי לימודים ועבודה (אופיס, אינטרנט, פוטושופ) אך גם כשיר להריץ משחקים לדוגמת WoW או Dragon Age 2 (לדוגמא). קיימת אפשרות של רכישה בארה"ב בחודש מאי - מה שאני מקווה שישפיע על המחירים... אילוצים: 1. עד 5000 שקל. 2. עד 2 ק"ג (ולכן מסך 13 אינץ'), עדיפות לאזור 1.5 ק"ג. 3. PC ולא MAC. העדפות: 1. מכיל כונן DVD. 2. זמן עבודה ארוך (6 שעות ומעלה). 3. מעבד i5 ומעלה. תודה רבה לכם על העזרה בתהליך! גיל.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אנשים, אשמח למחשב נייד חדש. אני אעבוד לפי הטופס הדרוש: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעל 17 אינץ. אין לי מושג מה ההבדלים ביניהם. * רזולוציית המסך? המקסימום הוא FHD 1920x1080, אך אפשר גם נמוך יותר, אין לי ממש עדיפות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? אין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) ארוך ככל הניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) …
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד. הבעיה היא שיש כל כך הרבה דגמים שונים שאני לא יודע מיאפה להתחיל. התקציב שלי הוא סביבות 3000 ש"ח, משקל לא משנה לי, רצוי שיהיה מסך כמה שיותר גדול, ומחשב חזק כמה שאפשר... כלומר שורה תחתונה, מחשב נייד עם יחס עלות/תועלת משתלם ביותר. שימושי המחשב יהיו בעיקר עבודה משרדית, מדי פעם משחקים, סרטים. רצוי שיהיה מספיק טוב שישמש לשנים רבות. תקציב גמיש אם המחשב באמת שווה את זה... תודה מראש עריכה: ראיתי עכשיו את המפרט הזה - http://www.gozol.co.il/?storeid=4219&view=products&id=293571 איך הוא?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל בקרוב לימודים בגרמניה ומחפש לפטופ חדש, בתכלס אין בעיה ממשית להזמין מכל אירופה ולכן ביקשתי המלצות לקנייה באירופה באופן כללי. **** אם המחיר בארץ יותר זול כמובן שאעדיף לקנות בארץ **** * תקציב - עד 800 אירו (4000 שקל) * מיועד לשימוש סטודנטיאלי כללי, תכנות, עריכת תמונות ווידאו (בתכלס ברמה חובבנית) משחקים קלים בסה"כ אבל רוצה אופציה גם למשחקים חדשים יותר. * גודל המסך - 13.3-15.6 ברזולוציית FHD לפחות. * משקל של עד 2 קילו, אם מדובר במחשב יוצא דופן במאפיינים האחרים, אז עד 2.2 (אני מסתובב הרבה) * זמן סוללה במקרה הגרוע ביותר של שימוש כללי - גלישה, מעבדי תמלילים LYX וכו' 4-5 שעות * אם מתאפשר כונן SSD בנפח קטן במקביל לדיסק קשיח סטנדרטי, מה טוב - דרישות מיוחדות…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב עד 1000$ * מטרות המחשב? אינטרנט,סרטים,תכנות,אופיס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17-18 אינץ'. לא חשוב מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? FHD וצפונה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 0.5TB, עדיפות ל- SSD * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם?מעבד i7 ולפחות 8 גיגה ram תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי זקוקה להמלצה למחשב נייד לרכישה בארהב, 13.3 או 14.1. הבעיה היחידה היא שמביאים לי אותו משם לכן אני צריכה להזמין מהארץ והחברה היחידה שמאפשרת זאת (עד כמה שאני יודעת) היא DELL לכן חשבתי על הדגמים הבאים : dell inspiron 1420 ו dell inspiron 13. ה XPS 13 יקר מידי. המחשב הוא לצרכים בסיסיים בלבד. מה עדיף? DELL inspiron 1420 או DELL inspiron 13? או שאתם מכירים חנויות אחרות שניתן להזמין שם עם כרטיס אשראי בינ"ל? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי , אני חשבתי על זה : "15.6 Lenovo IdeaPad Yoga 500 80R60078IV https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17592 הבעיה שיש לו 2 תאים של סוללות שנראה לי מאוד מעט, כמה זמן בלי מטען הוא יוכל לתפקד ? וגם יש לו מאיץ גרפי Nvidia GeForce 940M איך הוא יתאים למשחקים בצורה נורמלית ? תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימושים הבאים: * עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * משחקים קלים מאוד * צפיה בסרטים * חשוב לי שיהיה צורב DVD + בלוטות + מצלמה מובנית במחשב'. בגלל שכבר נכוויתי בעבר בכמה קניות לא מוצלחות בעקבות המצלמות של כל מני טכנאים ומכרים למניהם, הדבר שהכי הכי חשוב לי הוא שזה יהיה מחשב אמין, שמחזיק לאורך זמן רב, שידוע בעמידות שלו ולא נוטה להתקלקל, שלא מדווחות עליו יותר מדי תקלות ושידוע שאנשים מרוצים ממנו. בקשר לקריטריונים האחרים כמו זמן סוללה ארוך, גודל מסך, נפח דיסק קשיח, סוג המסך (שבשמש לא רואים כלום) - כל אלה כמובן חשובים לי שיהיו טובים כמה שאפשר, כל עוד זה עומד בתקציב. כל עוד מדובר במחשב אמין וטוב אני לא צריך משהו מיוחד בקריטריונים האלה, אלא מש…
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
1)תקציב: 2000 * מטרות המחשב: גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטי FHD וסרטונים באיכות 4K ביוטיוב, עריכה גראפית קלה [פוטושופ, Adobe Premiere Elements], משחקים קלים [כגון GTA IV]. * גודל המסך? מינימום 15.6" * רזולוציית המסך? עדיף יחס 16:9 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כי רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל, אבל עדיף 2-3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 אם אפשר, לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה לפחות. * כונן אופטי? רצוי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? אחריות רק בישראל. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, Dell, אבל לא חובה. * כל דרישה מיוחדת…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-