עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by inbara,

שלום עברתי על ההודעות בפורום הזה ובפורם אחר נוסף. ויש לי כמה רעיונות חיפשתי את השאלון שצריך למלא- לא מצאתי אותו, לא מצאתי לינק לחוקי פורום -אם ניתן לכוון אותי אני אמלא בשמחה. יש לי כמה דרישות מהמחשב העתידי שלי- שיהיה כמה שיותר קל אך עדיין עם המסך הגדול ביותר שניתן כדי לענות על קטוגריית הקל( סביר כי 13.3). בנוסף חשוב לי כי חיי הסוללה יהיו גבוהים (לפחות יותר מ4 שעות, וכמה שיותר יותר טוב). וכמובן אחריות ל3 שנים. מבחינת תקציב - עד 6000 שח מהבדיקה שלי נראה לי הlenovo E320 , toshiba portege r700, ואם כבר טושיבה כדי לחכות לטושיבה Z830? על del vostro v131 קראתי ביקורת שדיברה רעות על החיי סוללה של הדגם לדעתי בynet תודה רבה על העזרה ענבר

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום אז כמו שכתבתי אני קונה היום מחשב נייד ואני השמח לקבל המלצה למחשב נייד המחשב הוא נייד אבל בא להחליף את הנייד עדיף שהיא לצורכי בידור מוסיקה וסרטים כמובן הורדות ( פחות משחקים ) דגש על מהירות ומסך . התקציב שלי הוא עד 1500 דולר מקסימום אני השמח לקבל המלצות כמה שיותר מהר מכיון שאני חייב להחזיר תשובה היום איזה מחשב לקחת . תודה רבה לכם מאוד מקווה שלא עברתי על אף חוק .

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  3. אהלן, * מטרות המחשב? גיימינג קל כמו Call of Duty modern warfare 3 בהגדרות נמוכות (אם אפשרי בהגדרות רגילות ומשחקים כבדים יותר), צפייה בסרטים (full hd) ועבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15.6 אינטש לא חשוב מבריק או מט * רזולוציית המסך? HD 1366x768 אך עדיף יותר. ואם במקרה אפשר להשיג IPS בתקציב נשמח מאוד. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? 2.7 ק"ג לכל היותר, עדיף כמובן כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? עדיף, לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD, לא חובה * כונן אופטי? עדיף, ממש לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעו…

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  4. Started by AvlK,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 12" - 15" עדיף מאט. * רזולוציית המסך? 1366X768 (אם תיכנס בתקציב רזו' גבוהה יותר אז אני לא אכעס). * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? יחובר עכבר רגיל ככה שלא כזה משנה, לא חייב numpad , אני לא יודע אם זה סטנדרט בניידים אבל מקלדת מוארת יכול להיות נחמד. * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג (במקרה הזה lower is better ) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין לי ניסיון עם ניידים , ככה שאיו לי מושג כמה זמן בפועל הם עובדים אבל אני מניח שלפי הדרישות הוא לא יהיה זללן (ברור שעדיף ארוך ככל האפשר). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi יהיה אח…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by maor1v,

אני מחפש כעת מחשב נייד. השימושים העקריים שלי במחשב הם כלליים (לימודים, גלישה), אני גם עורך וידאו חובב ולכן אני מחפש מחשב שיוכל להריץ premiere pro ולערוך סרטים. התקציב שלי הוא 3000 שח תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by AvlK,

שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד עבור מישהי שמתחילה ללמוד עיצוב גראפי. בביצועי חומרה של ניידים אני לא בעניינים אז בא לפה לשאול את המבינים. * תקציב: 4.5K אם כדאי אז 5K. * מטרות המחשב? עריכה גרפית. תוכנות שהמחשב מיועד אליהן: פוטושופ,אילוסטרייטור,אין-דיזיין,פלאש,דרימויבר (ואולי אחרות בתחום). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6" רצוי מאט. חשוב פאנל איכותי יחסית (IPS או כמה שיותר קרוב). * רזולוציית המסך? FHD רצוי אבל אם לא מצוי אז HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? 2 ק"ג ומטה רצוי אם לא מצוי אז אז 2.5 ק"ג נראה לי כמו מקסימום מתקבל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי כמה שיותר, אבל נהיה ריאלים. * האם יש צורך ביציאו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by AvlK,

שלום, הבקשה למפרט מיועדת עבור חבר שלי, אשמח להסברים עם פירוט כמה שאפשר למה דווקא מפרט X עדיף. * מטרות המחשב? עבודה עם פוטושופ , אילוסטריטור ופלטפורמות פיתוח תוכנה לדוג' eclipce * זיכרון ? 8GB * גודל המסך? 13.3 עדיפות למט * רזולוציית המסך? HD 1366x768, גבוה יותר יתקבל בברכה.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? 1.5-1.8 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שלוש שעות (או עד כמה שאפשר). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם מגיע עם SSD בטווח של המחיר עדיף אחרת אפשר להתפשר על HHD ולהחליף מאוחר יותר חשוב שהאופציה תהיה קיימת. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב נייד חשוב לי שיהיה בעל ביצועים חזקים (מעבד, זכרון, הארד דיסק, זמן סוללה) וקל ככל שניתן יש את אופנת מחשבי המיני בזמן האחרון אבל אני לא יודע אם הם כאלה נוחים כי זה כבר ממש קופמקפטי... נראה לי שמסך 12 אינץ' יעשה את העבודה - לא צריך יותר מזה היה לי את הX31 של IBM וזו בערך החברה היחידה שאני מכיר מניסיון... יש המלצות? תודה

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by AcidBurn10,

שלום חברים אני צריך המצלמה לכמה דגמים של מחשבים נייד באיזור ה-6500-7000 ש"ח אני חושב על 3 החברות "הגדולות" HP,DELL,SONY ... פלטפורמה חדשה (סנטרינו2) של אינטל (ICH9M). אם יש המלצות לחברות אחרות אשמח לשמוע. שיהיה דיסק גדול 250 ומעלה זיכרון לפחות 3 ג'יגה , חיבורי HDMI , כמה שיותר USB , וגם TV-OUT. מצאתי דגם אחד של HP עד עכשיו: HP Pavilion dv1190ej עולה בסביבות ה-6500 ... תודה !!!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי, אני זקוקה להמלצה למחשב נייד לבת שלי. השימושים: אינטרנט, אופיס, לימודים, בלי תוכנות גרפיות. תקציב: כ-2,500, אפשר לחרוג עד כ-200 שקל. חשוב שהמחיר יכלול מערכת הפעלה. פחות מ-2 ק"ג משקל המחשב, אם אפשר גודל מסך: גמישה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לתכנות וקצת משחקים. * גודל המסך? 14/15 * משקל רצוי? קל יחסית - באזור ה2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?250 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?DELL מכיוון שאני רוצה לשמור על האופצייה להפעיל משחקים על המחשב בצורה סבירה חשבתי ללכת על מחשב עם כרטיס RADEON HD 4570 או אחרים ברמה בינונית+. המחשב שחשבתי עליו הוא DELL 1555 ST-RD33-3147 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3238&products_id=25631 אשמח לשמוע על מחשבים נוספים בטווח המחירים 4000-5000 תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  12. שלום לכולם, אודה לעזרה להמלצה על מחשב נייד. יש לי חבר שנמצא באילת עד יום רביעי. כיום יש לי מחשב מהעבודה דל ווסטרו שאני מאוד מרוצה ממנו. אני צריך להחזירו כי אני עוזב את העבודה. אשמח למסך של 15.6. אשמח להמלצות על דל או אסוס. בנוסף, אשמח למחשב עם כונן דיסקים. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, צפייה בסרטים, צפייה ישירה, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. משחקים תפקידים כמו "סימס 3 " תקציב 4500 שקל אבל עדייף פחות הכי חשוב שרות אחריות חשבתי על הדגם הזה: Pavilion DV6-1320EJ של HP אבל לא בתוח שיתאים- הדגם הזה מגיע עם שנתיים אחריות עם איסוף וחזרה מבית הלקוח , כרטיס רשת אלחוטי תקן (N) שגם נקודה שמשפיעה על הבחירה - מחיר : 4310 שקל מחפש משהו תואם ב-DELL היה עדייף מחשב שמגיע בלי מערכת הפעלה ושיתאים גם ל-windows xp

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  14. אהלן, מחפש נייד חדש שיחליף את ה DELL VOSTRO 3550 שאני מאוד מרוצה ממנו. חשובה לי איכות בניה, משהו שלא ירגיש זול. שכשאני לוחץ על המקלדת לא כל הפלסטיקה תזוז כמו שהרגשתי במחשבים זולים יותר. חשובה לי אמינות, שיחזיק לאורך זמן בלי תקלות. תודה מראש. - מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 4000, חריגה של +1000 - גודל מסך? 15 אינצ', אני לא מחבר אותו למסך חיצוני - מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ו4K. עיקר השימוש הוא כחיבור HDMI לטלוויזיה וניגון קבצי 4K - תמיכה ב HDMI? חשובה לי תמיכה ב HDMI גרסה 2.1. לא יודע אם יצאו כבר מחשבים עם התמיכה …

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by viper_sb,

גודל מסך - עד 17 אינצ' משקל עד 3.5 ק"ג לא נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד לא נדרש יציאות מיוחדות HHD - 16M ו 500G צורב-BLUE RAY חברות - DELL,TOSHIBA זכרון - עדיף DDR3 ויציאות התקשורת הרגילות-כרטיס רשת ובלוטוס תודה.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  16. אני מחפש מחשב נייד ללימודים, עם דרישות שהייתי משער שהן קצת סותרות. אני רוצה מחשב עם מסך ומקלדת גדולים ככל הניתן, כדי שאוכל להקליד בקלות ובמהירות במהלך הרצאות, אך מצד שני רוצה שיהיה קל ככל הניתן, על מנת שלא יהיה מסורבל מדי להביא אותו איתי ללימודים. (כאשר העדיפות שלי נוטה באופן חד לטובת נוחות העבודה, על פני הניידות) חיי סוללה ארוכים יתרון (מן הסתם), אבל משמעותיים פחות מתוך הנחה שאני בד"כ אשתמש בו במקומות בהם תהיה לי גישה לחשמל. אני צפוי לנסוע בשבוע הקרוב לניו יורק, ואשמח לנצל את ההזדמנות כדי לקנות את המחשב שם, ולחסוך עלויות של קנייה בישראל, אם באמת יש בכך יתרון.

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  17. אורח רפי
    Started by אורח רפי,

שלום, אשמח לקבל המלצה כיצד לבחור מחשב נייד. משתמש בעיקר בבית. צריך להיות אלגנטי וקל משקל. מסך לא מבריק. CDROM אפשר חיצוני. תודה!

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  18. Started by nivz,

אני מתחיל ללמוד באוקטובר מדעי המחשב (באונ' ת"א) ורציתי לקנות לפטופ שישמש גם ללימודים, אבל גם משהו יחסית חזק כדי שיחזיק מעמד כמה שנים טובות (אחרי העמסה של ההארד דיסק בסרטים, מוסיקה וכו'...) חשבתי על ה Dell Studio XPS חשוב לי HD של לפחות 320GB, לפחות 4G RAM מעבד טוב. וכו'. מזמין את המחשב מארה"ב, תקציב סביבות 1000$ (אשמח לטיפה פחות) יש המלצות? ועל הדרך גם אתרים להזמין דרכם אולי? (חשבתי על bestbuy)

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  19. אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש... כל הנתונים המפציצים בנוגע לכמויות הזכרון, נפח ומהירות פחות משנים... הדגש, כפי שצוין בכותרת, הוא על אורך חיי הסוללה והישארותו קריר גם אחרי שימוש מרובה. כמובן שיש דרישת מינימום סבירה בגזרת הזכרון ונפח, אך ההחלטה לא תיפול על GB זכרון לפה או לשם. מודה למגיבים.

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  20. Started by aor,

היי, אשמח להמלצה למחשב נייד למטרות תכנות. תקציב עד 2500 ש"ח * מטרות המחשב? צפיה בסרטים FHD, תכנות (מתחיל עם python scripts) * גודל המסך? 13.3 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא ממש מיוחד - HDMI * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם יש דגם מומלץ עם SSD עד 128gb אז אשמח * כונן אופטי? עדיף שלא יהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא ממש * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא ממש * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ממש לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ממש לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך…

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  21. Started by taltola,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לאחי שהשתחרר מהצבא. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, סרטים, ואולי טיפה למשחקים קלים. מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים. * גודל המסך? "15-17 מעדיף מט * רזולוציית המסך? רזוליציה הכי טובה שאפשר להשיג במסגרת התקציב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? המשקל לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב במיוחד. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות מ- KSP,TMS,IVORY תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by יואב752,

שלום, צריך עזרתכם בבחירת מחשב נייד -אמין, יציב ואיכותי. להלן צרכיי : מחשב לעבודה ולשימוש יומיומי באינטרנט (והמון, עובד כמקדם אתרים), צפייה בוידאו וכדומה. לא צריך משחקים. סכום - עד 2500 (אם יחרוג בקצת אבל יהיה מעולה מפרטית גם טוב) זיכרון - לא מבין בזה אבל שיהיה סביר מסך - 15.6אינץ' אפשרי ללא כונן תקליטורים הארדיסק- שיהיה סטנדרטי לשימוש יומיומי מעבד - 5 אינטל בגדול: מחשב לעבודה ולשימוש יומיומי, בלי משחקים, פה ושם תוכנות... חשוב לי חיי סוללה טובים, שיעבוד מהר, אמינות, ואם אפשר משקל סביר זה בהחלט יהיה נחמד. תודה רבה לעוזרים - אני מצטער אם לא פרטתי יותר מדי כי אני לא ממש מבין לעומק בעניינים הטכניים\

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  23. Started by webber44,

שלום. הלפטופ מיועד בעיקר לגלישה מהירה וחלקה ולשימוש בתוכנות OFFICE ומצגות. הוא לא אמור להריץ משחקים או דברים כבדים, אולי רק סרטים פה ושם, אבל זה לא המיין ג'וב. * גודל המסך? 15 אינץ' ומעלה * משקל רצוי? לא חשוב, שיהיה אפילו 3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)? לא צריך. * בלוטות? לא צריך, מספיק רק ווירלס. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב, 160 יכול להספיק. * צורב DVD? לא צריך, מספיק כונן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by KF,

היי, מבקש המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 4000 ש"ח שימושים ודרישות: מסך 15.6 אחסון - מספיק חצי טרה. אינטרנט , יוטיוב , בנייה ועיצוב אתרים , בינה מלכותית וקצת וידאו. תודה

25. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני צריך המצלה למחשב נייד עד 5000 ש"ח מיועד לשירים סרטים ו...סטודנט אחרי חיפוש פה בפורום מצאתי כמה דגמים HP 5269 HP 6126 או שיש את המחשב של DELL ..... הבנתי שה-5269 לא נמכר יותר ... ??? יש נייד במחיר הזה עם Core 2 Duo החדש ולא Core Duo ???? תודה !!!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.