עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קודם כל הרשו לי להגיד תודה- כי זה על הכיפאק שיש מקומות כאלה שיכולים לעזור לפחות מביני עניין- אז ח"ח! אני די נברתי בחודש האחרון לחיפוש הלפטופ בשבילי כסטודנט לעתיד. אני לא גיימר ולא משחק בשום משחקים או אצטרך גרפיקה גבוהה. סה"כ אני צריך את המחשב לכתיבת עבודות, לגלוש באינטרנט ולראות מידי פעם סרטים. מכל החיפושים, מה שכתבתי בכותרת פחות או יותר זה מה שמצאתי אבל אני אשמח אם תוכלי להמליץ לי על משהו יותר טוב או שאולי אני בכלל לא מבין מה אני צריך לקנות... בקיצור, אני אשמח אם תוסיפו גם דגמים משלכם... בגדול, אני חושב שאני לא צריך יותר מ 2-3 GB זיכרון ודיסק קשיח של לא יותר מ 160-250GB (הבנתי שגם ויסטה רץ בזה יפה...), מסך שבין 14 ל 15.4 אינץ'. יש לי חברים שמבלבלים לי ת'מוח על dual-core…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by shaulzon,

שלום לכולם !! לאחרונה קניתי מחשב מדגם HP Probook 4530s ממחסני חשמל,המחשב עלה בצורה רגילה ועד כה הכל היה בסדר אבל שמתי לב שהוא לא מתפקד כראוי, לדוגמה:USB 3.0 לא פעל בכלל גם אחרי התקנת הדרייברים הדרושים מאתר האינטרנט של HP ובאופן כללי לכל פעולה של המחשב לקח המון זמן לדוגמה: התקנת עדכוני מערכת מWINDOWS UPDATE לקח כ-24 שעות ! ויש לי אינטרנט מהיר אז לא נגרם בגלל זה. אז החזרתי אותו לחנות וקיבלתי זיכו מלא. הלכתי לראות את אותו דגם בחנות אחרת והיה הבדל שהוא יותר מתקדם מבחינת מפרט עשיר יותר. התייעצי עם המוכר בחנות לגבי התקלה שנגרמה לי בחנות שבו רכשתי את המחשב והוא אמר לי שכנראה היה מדובר בתקלה חריגה במיוחד ושאצלם זה לא יקרה. כמובן שאין לסמוך על מה שהם אומרים. אני מספר את כל …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. צהריים טובים לכולם! נתבקשתי להכין מפרט למשרד אדריכלים,ובגלל שאני כבר הרבה זמן לא מעודכן החלטתי להיעזר בכם 1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?במידת הצורך כן.אם יש אופציה לחסוך קצת למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כלל וכלל לא 2. מה שימושי המחשב?עבודה אדריכלית. אוטוקאד,תוכנות הדמיה כמו סקאצ'אפ וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש .כל התוכנות מסעיף קודם,ובתדירות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי ?מקלדת ועכבר פשוטים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא, אבל גודל דיסק הקשיח לא עקרוני 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם מתוכנן א…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מדובר בנייד hp-dv6 1237ca הסוללה שלי מתה כבר די הרבה זמן. יש התראה של הוינדוס להחליף אותה וגם בעליית המחשב ישנה התראה על החלפת סוללה. ניסיתי למשוך את זה כמה שיכולתי. היום המחשב היה מחובר לחשמל עם הסוללה בפנים ולפתע נכבה. שמתי לב שנורית החיבור לחשמל אינה דולקת וגם הנורית שנמצאת ליד התקע של החשמל במחשב אינה דלוקה. הצלחתי להדליק את המחשב לאחר שביצעתי ריקון מתח (הוצאתי כבל חשמל וסוללה והחזקתי את כפתור ההדלקה למשך 2 דקות) ואכן המחשב עבד כמה דקות אך עדיין נוריות החיווי של החשמל לא דלקו. התכוונתי לעשות איפוס BIOS להגדרות יצרן אך המחשב נכבה ויותר לא הצלחתי להדליק אותו. אין לי שנאי נוסף לבדיקה אך ניסיתי להחליף את כבל ה-3 גידים לכבל של לפטופ אחר ללא הועיל. האם יש מצב ששקע הטעינה\חש…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. בקשה להערכת מפרט למחשב משפחתי, אם יש הצעות אחרות, אני מאוד אשמח להצעות. אם ישנן המלצות למסך, אשמח אם תגיבו. תודה רבה! דגם מחשב: iSB00 מעבדי אינטל: Core i5 2320 3.0Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14619 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12717 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13582 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12610 דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 7K1000.C 500GB 7200RPM 16MB SATA II http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=4699 כרטיסי מסך: Int…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אלא אם זה בלתי אפשרי לפי הדרישות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג מהתקציב, 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, צפייה ישירה, סרטים, קצת תוכנות אופיס בשימוש קל ביותר, מוזיקה, משחקי FPS בעיקר- לא דברים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS - ברמה איכות בינונית, באטלפילד, COD, אססינס קריד וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by bigkatan,

חייב את עזרתכם הוא עונה על רוב הרצונות שלי. יש מתחרים טובים שיש לכם להציע?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by shayw,

רגע לפני רכישה של מפרט אני חושב לעצמי שמכיוון ואני מה שנקרא 'גיימר קל עד בינוני' אולי יש מקום לנצל את המחשב החדש גם לתחנת עבודה לאודיו דיגיטלי כידוע בטח לחלקכם ההבדל המשמעותי בין העולמות הוא היתרון שיש ל C2D בגיימינג ול Quad במערכות מחשב לאודיו המפרט יכלול -P5QL-E מבוסס P43 עם תמיכה מלאה ב RAID, eSATA & FireWire -HD4850 TWIN TURBO מומהר ומקורר -3 כונני SATA2 בגדלים של *Seagate 160GB למערכת ההפעלה, תוכנות וזיכרון וירטואלי *Seagate 320GB להקלטת אודיו, דגימות וקבצי פרויקט *Western Digital 500GB נוספים למשחקים ושאר ירקות -מארז מרווח ומקורר של CM מדגם Centurion 590 -ספק 500W חזק ואיכותי מבית SeaSonic (אלא אם כן 400W יספיקו למערכת?) 4GB (2048x2) GEIL DDR2 800MHz …

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. בוקר טוב, אני מעוניין לקנות מחשב מבוסס מעבד INTEL I5 2.66 GHZ עם כרטיס מסך נחמד לא חייב להיות משהו "מפחיד" + מסך 22" מקלדת + עכבר בתקציב של 4,500 ש"ח +/- . אודה לעזרה בהרכבת המחשב . תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ngc224,

שלום ! יש לי אפשרות לקנות נייד משומש (יד 2) ב 550 ש"ח מדגם Dell Latitude D620 הבעיה שהכונן האופטי שלו לא עובד, וכנראה אני יהיה חייב לקנות כונן אפטי חדש (עוד 200 ש"ח ?) המפרט המדויק לא ידוע לי, אבל מהחיפושים באינטרנט הבנתי שיש לו 1GB של RAM, לכן צריך להוסיף לו עוד 1G של זיכרון בשביל W7 ... ופה כבר אני לא יודע אם הכרטיס מסך שלו תומך בכלל ב 7 ואם כדי בכלל לשדרג...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום למומחים... מבקש את עזרתכם בהמלצה על מחשבת בתקציב של עד 2000 שח, עם הדגשים הבאים: המארז חייב להיות קטן עד כמה שניתן ומעוצב, עדיף מארז עומד ולא שוכב. אני גם רוצה שתהיה לי את האפשרות לשדרג בעתיד רכיבים במארז דוגמת לוח אם, מעבד וכו' - בלי להחליף מארז ובלי להסתבך מבחינת מקום (בקיצור, מארז קטן אבל שלא יבאס אותי אם אני אצטרך לפתוח אותו) עדיף מפרט מבוסס אינטל. השימוש הוא בעיקר לאינטרנט, הורדות וסרטים. הייתי רוצה גם משחקים אבל אני מאמין שזה לא לתקציה שרשמתי , אבל אשמח אם תגידו לי כמה אצטרך להוסיף כדי לקבל מחשב שיתמוך לי גם במשחקים וגם בסרטי HD בצורה חלקה וכמובן המארז חייב להיות שקט. אין צורך בציוד הקפי. עדיף לאיזור ת"א, אבל גם ראשל"צ יהיה בסדר. תודה מראש לעוזרים ולממליצים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם, בניתי מפרט עם השקעה ומחשבה רבה כדי שכל חלק יתאים לאחר אבל דווקא חשוב לי לשמוע את הדעה שלכם לגבי המפרט הבא. לגבי הכסף, אני קונה מחשב בסביבות ה10K ולא בא לי לחרוג מהסכום הזה אבל אם יש תוספת קטנה שתיתן המון אין בעיה. כל שינוי שאתם חושבים שישפר את המפרט הזה יתקבל בברכה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200/300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ציינתי לגי…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אהלן כבר שנים שאני לא בתחום לכן אני צריך את עזרתכם ומבקש מפרט של מחשב לגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור בעיקר) התקציב הוא בסביבות ה5000 עם אפשרות חריגה לא מוגבלת אבל במידת הצורך, לא כולל ציוד היקפי תודה רבה לכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לסביבות ה5000 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין הגבלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור. מטרות עבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטב…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. נכנסתי למפרטים המומלצים באתר, ובחרתי לרכוש את המפרט הבא: http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=13 המפרט העליון, רק שהמסך יהיה LG FLATRON 17 E700B - שעולה כ-947 ש"ח. המחשב יהיה בשביל אמא שלי לעבודה בכל התוכנות הללו של העבודה כגון OFFICE ועוד כמה תוכנות שהיא עובדת איתן בעבודה שאין לי מושג, וכמובן גלישה באינטרנט. עכשיו לשאלות: כדי להוסיף קצת כסף ולקחת AMD 2500 או שה-2400 יהיה מספיק? מאיפה לקוחים המחירים שבדף המפרטים? נכנסתי לאתרים כגון PCH ו ZIGZAG והמחירים שם יותר יקרים.. :-X ו בנוגע ל-RAM, יש לי כרגע את המחשב הבא: AMD 2500 ABIT NF7 TWINMOS 512DDR 3200PC WD 120GB 8MB RADEON 9700 כדי לי לקנות עוד סטיק של טווינמוס בדיוק אותו הדבר? ז…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by klayman,

מה אתם אומרים על המפרט הזה: CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1327.91 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P Motherboard (HT,OTES,Dual SATA RAID,D-DDR,5.1 Sound,Intel G-LAN,1394,USB2) [ ¤ 1313.58 ] 1 Memory : CORSAIR DDR-RAM TWINX 1024MB (2x512) 3700 Memory Kit [ ¤ 2090.3 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 754.92 ] 1 Video Cards : Abit Siluro Geforce FX 5900 OTES 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 2395.8 ] 1 Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card [ ¤ 483.43 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מתכנן לקנות מחשב בתקציב של 6000... האם שווה לחכות שיצאו מוצרים חדשים לשוק? או לחכות שיהיה תחרות ובעקבות כך ירידת מחירים? זה המפרט שבו אני מעוניין: i7 920 (2.66GHz) Asus P6T ATX 3*2GB DDR III 1333 OCZ Radeon HD5870 LG GH22NP20 DVD OEM Western Digital WD Caviar Blue WD5000AAKS OCZ 600W StealthXStream OCZ600SXS Retail Thermaltake Armor+ MX VH8000BWS מה דעתכם? השימוש העיקרי יהיה גיימינג

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אהלן. קניתי נייד חדש dell studio xps 1640 ושמתי לב שהוא מתחמם מתחת באיזור של הטאצ' פד יותר מידי. זה ממש חם שמה אי אפשר לשים את היד.. זה אמור להיות ככה? המחשב חדש.. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום! אני מחפש מחשב לגיימרים, שיהיה כמה שיותר טוב ב3200 ש"ח. הבנתי ברוב התוכן הפיסי של המחשב (כרטיסי מסך, מעבדים, זכרונות וכד') עד לני שנה, ויש לי הרגשה שביינתים דברים השתנו. לפני שנה קניתי מחשב, אז עכשיו אני רוצה בעצם כל מחשב שיותר טוב מהמחשב הישן שלי שמתאים לגיימרים, בתקציב של 3200 שקל. המפרט של המחשב הקודם(מה שאני זוכר): מעבד Core 2 Quad Q6600 500GB SEAGATE 2Xkingston 1024 MB nVidia GeForce 9800GT GDDR3 512MB בלוחות אם אני לא מבין ולא הבנתי. בעיקרון אני רוצה מחשב בעל נתונים הטובים מהנתונים הנ"ל (אם וכמה שאפשר) בנוסף חשוב לי שיהיה לי כרטיס טלוויזיה טוב וקל לתפעול שלא צורך כבלים מיוחדים שלא באים איתו. כמובן שאיכות הצפיה והקלטה הם נתונים חשובים. כרטיס טלוויזיה מדגם GT-P60…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, ידידה שלי צריכה מחשב חזק לעריכת מוזיקה בתוכנות כמו Q-Base וכו' התקציב הוא 5000 שקל. אני בכל מקרה חשבתי על I7 ( במקום הכרטיס מסך שבדרך כלל תופס הרבה תקציב ) אז ככה שבמקרה הזה מספיק משהו בסיסי כי המחשב לא יהיה מיועד למשחקים . אשמח לשמוע הצעות, תודה .

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם , אשמח להצעות ומחשב עם הדרישות הבאות : - מחשב לא מיועד למשחקים , מיועד לגלישה - מוזיקה - סרטים - תוכנות כמו וורד -ללא ציוד היקפי - ללא OC - מעבד : INTEL ועדיפות ל QUAD או 4 ליבות של AMD ? - זכרון : עדיפות ל 4 GB חברות : OCZ \ GSKILL - קירור למעבד - עדיפות להחלפת הקירור למעבד למשהו יותר נורמלי - מארז - עדיפות לשקט - עדיפות ל COOLMASTER - מעדיף לוח אם ללא כרטיס מסך - אולי להוסיף כרטיס מסך באיזה 200 שקל גג - אולי פעם באיזה כמה זמן יתחשק לו לשחק איזה משחק ישן כזה קונן קשיח : חברות WD / SEAGATE , נראה לי 500GB לפחות - הרי זה דיי זול שקט : תמיד טוב שקט לא? לא אובססיבי תודה מראש לעל העוזרים

21. * מטרות המחשב? עבודה משרדית בעיקר, לא עריכת סרטים ולא משחקים,אופיס אינטרנט וכאלה עד עכשיו היה לי lp dell e6400 t81 והיה סבבה ,אולי צריך קצת יותר טוב (הוא 2 גיגה אולי עדיף 4 לא יודע איזה מעבד יש לו אבל אולי עדיף קצת יותר) * גודל המסך? גודל, העיקר שיהיה בין 14 ל 15.6 * רזולוציית המסך? לא יודע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? , לא * משקל רצוי? עדיף קל,הנוכחי היה טיפה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) , 3 שעות זה מספיק (עדיף כמה שיותר כמובן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? עדיף, * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום חברים אני צריך את עזרה שלכם אני צריך לבחור בין שני דגם GL552VW-CN404T או N551VW-FI251T מה כדי לקחת??? יש מפרט של מחשבים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי, אשמח לעזרתכם בנוגע לקניית מחשב ללימודים. רוצה לעשות את זה בהקדם האפשרי ולנצל את המבצעים שקיימים בימים הקרובים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 - 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. מוכנה לשלם יותר רק אם ישתלם בזמן חיים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 500 ש"ח, בעיקר אם יתבטא בעמידות לטווח ארוך יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים - אופיס, SPSS, צפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by g1000000009,

ראיתי את המפרט הבא: https://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/4 עדיף לחסוך טיפה אבל חשוב שיהיה גם כונן SSD (ושאלה: האם המשתמש במחשב צריך לדעת להשתמש בSSD? כלומר ברגע שהמקום בו נגמר אז הוא צריך לדעת לשמור בכונן D? או שזה שומר בכונן D אוטומטית לאחר שנגמר כל המקום בSSD?) מחשב לשימוש ביתי ללא צורך במשחקים כבדים.. צריך גם מסך נחמד חוץ מהתקציב של המחשב ורמקולים סטריאו + סאב שיתנו צליל טוב אבל לא יותר מ500 שח וגם כמה יעלה חלונות 7 בעברית? עדיף לי לקנות בTMS כי כבר קניתי ויצאתי מרוצה סך הכל וגם אשמח אם יהיה אפשר לשדרג אותו בעתיד אם זה לא ממש מייקר (האפשרות לשדרוג) ואם אפשר לעזור קצת להחליט על איזה…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. . מה התקציב המקסימאלי 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ואף לחרוג ב 10% במידה ואין ברירה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לסטודנט אך בשעות הפנאי להרצת משחקים כגון GTA 5, COD ועוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס לא ידוע בשלב זה, אני אקנה גם צריך לקנות מסך חדש. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.