עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכם =) אני בניתי מפרט בעזרתו של חבר ורציתי לדעת את דעתכם עליו : AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX GeIL 512MB DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory GeIL 512MB DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW CD-ROM Liteon x 52 Silver SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL Sony Silver 1.44MB 3,5` FDD Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 W USB 300W עכשיו, אני יודע שצריך להחליף את הספק, ולכן אני צריך את עזרתם בבחירתו. עכשיו לשאלה (אין לי מושג מאיפה הבאתי אותה ) : האם כרטיס המסך הנ"…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום אני זקוק לעזרה למצוא לאחי הקטן שמתחיל ללמוד עוד מעט מחשב נייד, הצרכים הם: * מטרות המחשב: לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים full HD 1080p (ראיתי מספיק מחשבים ניידים של חברים שנקנו בשנתיים האחרונות שנחנקים מסרטים באיכות הזו וגם כאלה שעמדו בסרטים של 8GB לא הצליחו להריץ בצורה תקינה סרטים של 20GB ומעלה). * גודל המסך: 15' ומעלה. * משקל רצוי: לא חשוב. * זמן סוללה: 3 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חשוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא * נוחות שימוש: חשוב שתהיה מקלדת ומשטח מגע נוחים. מחיפוש קצר ראינו מבצע של BUG של המחשב הבא : Toshiba Satellite A665-1…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, יש לי מחשב נייד של HP בן שנה ו-3 חודשים. בגדול אני מרוצה ממנו, אבל בימים האחרונים הוא התחיל לעבוד ל...א...ט! הוא נתקע לא פעם, לוקח לו שניות ארוכות לפתוח מסמכי וורד, דקות לא מעטות להידלק, מידי פעם כשאני כותבת המסך "נתקע" לכמה שניות, ואז משלים את האותיות שכתבתי, בקושי פותח מסמכי אופיס 2007 (יש לי 2003 ואני פותחת מסמכי 2007 עם תוסף, אבל כאמור בימים האחרונים, עושה לי בעיות). ובגדול יש תחושה שהוא כבר אוטוטו מתפגר בלי שום סיבה נראית לעין ( אבל כאמור זו רק תחושה). אני סטודנטית, עובדת על המחשב המון (לא תוכנות משוכללות וכו'- בעיקר וורד ואינטרנט), וזקוקה לו נואשות. מה אפשר לעשות כדי להחזיר קצת את המצב לקדמותו ולגרום לו לעבוד מהר יותר? :s05: אני לא מפעילה תוכנות כבדות או…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by parker8,

לפני שתתחילו לצעוק- "תן תקציב" אני אסביר- זה לא שאני מיליונר או משהו, פשוט אני לא יודע מה התקציב המתאים לקניית מחשב חזק וטוב וכמה להשקיע. אני פשוט מחפש מחשב שייתן את הערך הכי טוב לכסף שלי, פשוט מפרט שהוא לא "בזבוז" של כסף, ככה שאני לא מחפש פה מפרט של מעבדי אקסטרים. בעיקרון המחשב מיועד למשחקים בעיקר, סרטים, הורדות 24/7 (הוא בחדר שלי, אז שקט זה דבר די חשוב) יש לי את ה-2 דיסקים קשיחים מהמחשב הנוכחי ואני רוצה להעביר אותם איתי- אחד הוא SATA, והשני הוא SATAII, ככה שהלוח אם צריך להיות תומך בהתאם. הייתי מעוניין בלפחות דיסק קשיח אחד של 500 ג'יגה, אולי אני אחליט בסוף לקנות אפילו 2 כאלה (אלא אם כן ישתלם 1 של טרה), אז גם פה הלוח צריך להיות תומך בהתאם. ככה שיהיו לפחות 4 חיבורים של …

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by hardgore1,

מה נחשב לטוב ועמיד לאורך זמן? ממה להתרחק? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Men7a,

שלום , אני מחפש מחשב נייח לבית, חברה שלי לומדת תקשורת חזותית ומשתמשת המון בתוכנות adobe אני לומד מדעי המחשב ומתעסק הרבה network security וwebmaster אני רוצה מחשב עם 2 מסכים , לא החלטי עדיין על הגודל (עדיין מתכנן את העמדה שלי ואולי אני יתחיל עם מסך אחד ביינתים , אבל זה לשם אני רוצה להגיע) חוץ מהשימושים האלה לא יהיה שום שימוש אחר , לא משחקים ולא סרטים , יש לנו מכשירים יעודיים בשביל זה. אני בונה על תקציב של 3K בערך , ראיתי במפרטים המומלצים כמה מפרטים באזור הזה שנראה לי שיתאימו אבל צריך לעשות בהם שינויים (פה אתם נכנסים) תודה רבה על העזרה והזמן שאתם מקדישים לעזור לי , מעריך את זה מאוד! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שנינו סטודנטים …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by avivru,

אני קונה מחשב גיימינג בסיסי - תקציב גג 3000 ש"ח - מחשב בלבד בלי מסך מקלדת וכו' זאת הצעה שקיבלתי - מה אתם חושבים עליהה? GIGABYTE GA-B150M-HD3 DDR4 - 6 2097 לוח INTEL BOX FPU CORE I5-6400 2.7GHZ - 6 מעבד 6MB KINGSTON HYPER X 2400MHZ 8GB DDR4 1876 3 זכרון 1.00 SEAGATE 1TB 3.5" SATA3 7200RPM 1159 4 דיסק קשיח ASUS DVD-RW x 24D3ST DVD 774 5 צורב פנימי GIGABYTE GTX750TI GV-N75TD5-2GI כרטיס מסך 2GB DDR5 GVN7525 USB3 x 1 : כולל כניסות בחזית TZAG P36 שחור ATX מארז USB2 x 3 1.00 ZEUS 520W 120MM 24 10 ספק כח איכותי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Igor Reidler,

שלום. מתלבט בין שני מחשבים ניידים לצורך צריכת תוכן (גלישה, סרטים, חיבור לטלויזיה ועוד), ומעט יצירת תוכן (פיתוח ותחזוק אתר וורדפרס, פוטושופ, אילוסטרייטור). המשתמשת העיקרית - אשתי בעלת אייפון, אוהבת מוצרים של מק ועיצוב המוצר חשוב לה מאד. מהצד האחד "128GB 2015 Macbook pro 13 (לפני שהורידו את כל היציאות והעלו את המחיר ב2016) מחנות ishare בארץ. מהצד השני Microsoft surface book 128GB גרסה לפני אחרונה (לפני שהוסיפו קצת סוללה, כרטיס גרפי והעלו את המחיר) בהזמנה מאמאזון ארה"ב שני המחשבים עולים כ4800 ש"ח לפני מע"מ (עבור עסק של אשתי- מעצבת שמלות כלה "יערה נצר"). ייתרונות המק עבורי: 1. כבר שנים מדברים על קניית מק + עיצוב שאשתי אוהבת. 2. …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by shuki142,

שלום לכולם, יש לי מחשב בין 3 שנים מדגם HP Pavilion dv5164ea, בתקופה האחרונה המסך שלו עושה לי בעיות רבות, הוא לא מציג חלק את המסך אלא יש קווים שחורים לרוחבו של המסך ועד שאני משחק איתו ומצליח להגיע למצב שהוא מתאזן. לפי הבנתי ולפי בדיקה ברשת אלו הם הסימנים האחרונים של חיי המסך. דבר ראשון האם שווה לי להשקיע במחשב הזה או לקנות משהו חדש, אני חושב שכרגע המחשב הזה דיי מספק אותי מבחינת הצרכים שלי. השימושים שלי מהמחשב הם בעיקר תכנות - אני מאמין ששדרוג זיכרון יספיק לי כידי לשפר את הביצועים שכבר יש לי היום. להלן מספר שאלות שיש לי במידה ואתם חושבים ששוה לשדרג ולא לקנות חדש. 1. האם שווה להכניס את המחשב לתיקון בארץ - אין לי אחריות וממה שזכור לי המחירים בארץ נושקים לכיוון מחירים של קניית…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by montella,

תכננתי לקנות מחשב נייד, אבל בסופו של דבר קיבלתי מחשב מקרוב משפחה. המחשב קצת ישן: 1. יש לו בעיה בלוח ובכרטיס רשת, הוא לא מזהה את החיבור החוטי ואי אפשר לגלוש איתו בחיבור החוטי הביתי. 2. זכרון פנימי קטן יחסית. אני רוצה לעבור לחיבור אלחוטי, כך שאוכל להשתמש בו ברשת האלחוטית של האוניברסיטה, ניסית לחבר ולהתקין לו כרטיס רשת אלחוטי PCMCIA או משהו כזה באחד הסלוטים הפנויים כרטיס של TP LINK. הצלחתי להתקין אבל המחשב נתקע והתחמם. הבנתי שזה לא יילך, אני רוצה לנסות ולעבור לחיבור USB, אשמח לשמוע קצת מהמומחים כאן האם לדעתם חיבור USB יילך טוב יותר מאשר הPCMCIA. אשמח לדעת אם מישהו מכיר את הדגם, ויודע אם אפשר לשדרג גם את הזכרון של המחשב, או בכלל האם כדאי להשקיע בשדרוג מחשב כזה. מה דעתכם בנושא…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Zephyer,

אהלן. אני מחפש לפטופ ללימודים. קווים כללים: * מטרות המחשב? לימודים, עבודה משרדית, סביבות תוכנה שונות * גודל המסך? 12-15 מועדף * משקל רצוי? אין העדפה מיוחדת * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? באופן סביר, כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משהו מיוחד * בלוטות? לא עקרוני * גודל מינימלי של כ ונן קשיח? SSD 128 * כונן CD/DVD? צורב? לא עקרוני * כונן Bluray? לא עקרוני * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא עקרוני * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא זיכרון: 4G מקלדת נוחה ככל האפשר. יכולות משחקים/וידאו לא הכי עקרוניות, יותר חשוב שאוכל להריץ עליו OFFICE, דפדפנים, וסביבות תוכנה שונות. ניידות: עדיף שיהיה נייד …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by arel508,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULLHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. תקציב מקסימלי - 4k מועדף ניסיון לצמצם את המחיר, חריגה עד 700 שקלים לטובת הגדלת הייעוד לטווח הארוך תתקבל בברכה המחשב ישומש לרוב כמכונה לעריכה גרפית בשימוש במסך המובנה גיימינג פחות חשוב היות והגדרות מדיום מספקות את צרכיי התוכנות לשימוש הינם פוטושופ אילוסטרייטור אדובי פרמייר ואפטר אפקטס המסך המועדף הוא 1080p לא בתקציב שלי מסך ברזולוציית 4k לא נדרש ציוד היקפי כלל מעדיף מכשיר שקט אך חשוב מאוד שיהיה בעל מערך קירור מעולה+ לא מתוכנן oc מערכת הפעלה לא נדרשת אין העדפה לחנות כלשהי זמינות המחשב הינה עד בעוד לחודש מהיום חיבור מועדף usb-c אם כי אפשר להתפשר, tb-3 לא נדרש כעת, כונן קשיח ssd לפחות 128 עם אחסון hdd אחד …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Tim Portnoy,

שלום לכולם אני רוצה לשלוח את המחשב הנייח שלי בגרמניה לישראל. המארז הוא Cougar QBX (מיני ITX). יש לי עדיין את האריזה המקורית כולל הקלקר. אני מבין שה GPU שביר ויכול להינזק לכן לא אשלח אותו בתוך המחשב. אני יכול לשלוח או עם DHL או לשלוח אותו במזוודה במטוס. השאלה שלי האם מישהו פה כבר עשה זאת ויכול לשתף? איזה דרך נשמעת לכם יותר סבירה? מה לגבי מכס? איני מחפש לקנות מחשב בארץ תודה על העזרה!

15. Started by GALAI30,

זה SSD מומלץ למחשב נייח ? https://www.newegg.com/global/il-en/crucial-mx500-1tb/p/N82E16820156174

16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 ש"ח מעדיף ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו Unity3D 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט בעיקר במשחקים במאמץ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אני לא יודע ולא מבין בזה אבל אם זה יכול להוסיף ולא עולה יותר מדי אז כן. אשמח לקצת מידע על זה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by adir12,

;D סוף סוף הגיע הזמן למחשב חדש המפרט יהיה בעיקר למשחקים ולOC בינוני. חשבתי על המפרט הבא: Intel E6600 CPU - 365$ ASUS P5B Deluxe - 214$ G.SKILL 2gb 800mhz CL4(HK/HZ) - 1325/1600 NIS eVGA Geforce 8800GTS 320mb - 300$ Gigabyte Aurora 570 case - 170$ Enermax Liberty 500W - 650 NIS Sony X95FB LCD - 1440 NIS Westen Digital 320GB KS - 110$ Tuniq Tower 120mm HS - 266 NIS איך המפרט? איך המחירים?אפשר לבנות משהו יותר טוב בתקציב? איזה מקלדת להוסיף?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Xardas,

שלום, הייתי רוצה לדעת כמה לדעתכם המחשב שווה כיום? הוא במצב מצויין. http://www.tms.co.il/preview/spec/kbs5vn4l תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. הנה המטרות: * מטרות המחשב? בעיקר מחובר לטלוויזיה לסרטים\סדרות + משחקים (skyrim, fallout, mount&blade) * גודל המסך? 15" עדיף מאט אבל לא קריטי כי רוב הזמן יהיה מחובר לטלוויזיה * רזולוציית המסך? אני יכול להסתדר בלי FHD (טלוויזיה 32") * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן! * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? יהיה נחמד אבל לא חיוני * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מהמלצות Dell * מחיר - בין 3500 ל4000 ש"ח אני מתלבט…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by tomer861,

שלום לכולם, אני לא מוצא יותר מחשבי vostro באתרים אמריקאים אלא רק בישראלים כולל באתר הרשמי של דל האם הם הפסיקו לייצר את הסדרה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם אני מחפשת מחשב לעבודות גרפיות בעיקר עם Adobe CS6 Photoshop-Indesign-Illustrator תודה מראש לכל מי שיכול לעזור 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יהיה הבדל משמעותי אז אפשר עד 4500 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ערכיה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe CS6 Photoshop-Indesign-Illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" אולי בעתיד 24" -לאילו הגדרות גרפי…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני קצת חדש בנושא מחשבים אבל בשבוע האחרון חקרתי קצת בנושא, גם באתר זה וגם בכל מני אתרי השוואות והרכבתי את המפרט הבא .אשמח לקבל חוות דעת ממביני דבר לפני הקניה. המחשב מיועד למשחקים (כמו bioshock infinite) ברמה גרפית גבוהה ואוברקלוק! ולכן חשוב לי לדעת אם המאווררים והספק שלי מתאימים לכך. גודל המסך שלי הוא 21.5 אינץ' והרזולוציה הטבעית 1920X1080. אין צורך בציוד היקפי. חשיבות לשקט- 8/10. מתוכנן אוברקלוק מ-3.4ghz ל-4ghz. אין צורך בתוכנות הפעלה. התקציב שלי הוא עד 4.5K למרות שאם ניתן לחסוך כמובן עדיף. תודה מראש לעוזרים! מעבד: INTEL I5 3570K 3.4GHZ TRAY לוח אם: ASROCK Z77 PRO3 זכרון: 2*KINGSTONE 4GB DDR3 1600 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7870XT BOOST 2 GB GDDR5 צורב DVD HP מאוורר…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. - תקציב של 2000 ש"ח או פחות - המחשב ישמש בעיקר לגלישה, לצפייה בסרטים (גם HD), עבודה משרדית ומשימות פיתוח פשוטות. המחשב לא מיועד למשחקים. יש לי נטייה לעבוד עם מספר גדול של חלונות בו זמנית. - אין צורך בציוד היקפי. - עדיפות למחשב שקט - המחשב יהיה בחדר מגורים. - לא מתוכנן אוברקלוקנג. - אין צורך לכלול מערכת הפעלה (הוא הולך להריץ לינוקס) או הרכבה. - כנראה שהולך להירכש בivory או KSP בנתניה. - למחשב שלי כיום יש כרטיס טלוויזיה שמחובר בPCI2. אני אשמח להעביר אותו אם יש לוחות מודרניים עם חיבור מתאים. גם תמיכה בחיבור IDE ללוח יכולה להיות נחמדה גם היא בשביל לחבר את הדיסקים הישנים ואת הצורב שקיים. - אני רוצה אפשרות לחבר את המחשב לשני מסכים. מה אומרים המומחים? תודה רבה!

24. שלום אני חדש פה ואני צריך עזרה בקניית מחשב חדש,תודה לעוזרים. 1.תקציב מאקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ300 2.מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,פוטושופ,מוזיקה אינטרנט.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך:22" רזולוציה: 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בנוניות~גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=ש…

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by NRT,

שלום ותודה על הקריאה. ברשותי מחשב נייד מסוג DELL Latitude D800. בזמן האחרון כאשר אני מדליק אותו פתאום הוא רושם לי שאין הארד דיסק.. אני נכנס לביוס ורואה שהוא לא מזהה את ההארד - פשוט רשום שם None בשורה של ההארד דיסק. אם אני עושה ריסטרט או שניים לפעמים זה מסתדר ואז זה נכנס לווינדוס כרגיל והכל בסדר. אבל אם אני מכבה אותו ומדליק מחדש או שאני עושה ריסטרט זה יכול לקרות שוב. מה יכולה להיות הסיבה לבעיה ? תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.