עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקר לגיימינג, מסך 23" FULL HD, המשחקים הכי חדשים בשוק, רזולוציה 1080*1920 מיועד להגדרות גבוהות, חיבור HDMI נוסף לטלוויזיה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש כרטיס קול חיצוני, אין צורך באחד מושקע בלוח אם. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן כלל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Gustavo,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לגיימינג בסביבות 4K, בניתי מפרט ב TMS ומבקש לקבל חוות דעת, חשוב בנוסף לביצועים שיהיה שקט, תודה [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪903[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪125[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. קניתי מחשב דרך אמאזון - מחשב חדש ולא "מוחדש" או כל הגדרה מסוג זה. כאשר קיבלתי את המחשב בדקתי את האחריות וראיתי שבמקום SEP19 מופיע FEB19. פניתי למוכר במייל, וזאת תגובתו (הבלתי מובנת בעליל..): Thanks for contacting us. As indicated on the warranty configuration page, the system is new (see below) J8069 : Information,PRE-BUILT,NEW EQUIPMENT For re-sold unit, Dell begin the warranty from the date we obtained the unit, so the warranty is less than 3 years. We may reimburse you $30 for your inconvenience. Please let us know whether you accept the offer. Thanks! Sincerely, Customer Service

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם, אחרי זמן רב שהמחשב שלי צבר בעיות שונות ומשונות בזיכרון, במאוורר ובספק הכוח, ההארד-דיסק שלו תקתק למוות וחתם חברות אמת של 6-7 שנים... עכשיו, הגיע הזמן להביא יורש! אני כבר כמה שנים לא בסצינה של החומרה אז אני לא יודע מה חדש, מה טוב ומה חרא אז אני צריך את העזרה שלכם. דרישות: לא יותר מ-4,000 שקל. מחשב אמין שיחזיק כמה שיותר זמן. חייב להיות חזק מספיק כדיל לתפעל תוכנות עריכת וידאו כבדות כמו Avid. כמו כן לא יזיק אם יוכל להריץ משחקים כמו Left 4 Dead ו- Devil May Cry 4. אין צורך לקנות ציוד היקפי, מעביר אותו מהמחשב הקודם. לא מתעסק באוברקלוקינג. חשיבות שקט = 8. עשיתי סיבוב מהיר באתר של אייבורי ובחרתי מפרט שבמבט ראשון נראה לי בסדר: http://www.ivory.co.il/product.…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום אשמח לדעתכם למפרט שבניתי בTMS לצורך מחשב שישב בסלון מחובר לטלוויזיה וישמש בעיקר לצפייה בסדרות וסרטים. הנה הפירוט של הצרכים : תקציב עד 1500 ועדיף פחות ; השימוש הוא לצפייה בסרטים סדרות , גלישה באינטרנט ושימוש אופיס קלים ; אין צורל בציוד הקפי ; חשוב שיהיה שקט 6; עדיף חנות שיש לה שירות גם בבאר-שבע ; מכיוון שמדובר בבאר-שבע צריך מארז טוב שיוכל להתמודד עם הרבה אבק. הנה המפרט שבניתי אשמח לשמוע את דעתכם. This Specification Created @ www.tms.co.il - Professional and Reliable Computers Chain Stores CPU: Intel Pentium Dual Core G4560 / 1151 Tray Qty: 1 - Price: ₪ 254 CPU Cooling: Arctic Alpine 11 Passive Qty: 1 - P…

6. Started by Bakshi1,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! ------ 3500 ש"ח וללא חריגה. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?----- לנצל את כול התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?---- לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?-------משחקים כבדים,סרטים וגלישה באינטרנט. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?------ יותאם למסך 22-33 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by gil_k,

מחשב נייד TOSHIBA a500-1c0 http://www.toshiba.eu/discontinued-products/satellite-a500-1c0/ הבעיה: לא נדלק. לקחתי אותו למעבדה ואמרו לי שהבעיה היא שהכרטיס מסך הלך, לא תיקנתי כי כבר לא היה לי צורך במחשב יותר. כמה אני יכול לקבל על המחשב הזה\ חלקים שלו?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? תקציב מקסימלי 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לשלם 4000 ש"ח כולל ציוד היקפי והרכבה, 4.5K זה הלימיט. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפס חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביום יום: עריכת תמונות ווידאוים קצרים (HD) ועריכת מוזיקה (וגם שימוש בסיסי של הורדת שירים וגלישה באינטרנט) צריך שלמחשב תיהיה יכולת להחזיק תכנים ב HD ושהרינדור שלו יעבוד בקצב טוב גם עם הוספת אפקטים (דרך הפרימייר) או שילוב אפקטים דרך האפטר אפקטס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by yuvi1312,

שלום כולם, מחפש מחשב גיימינג וזה קצת חור שחור בשבילי. אשמח לקבל מידע/הצעות למחשב נייח שמתאים למשחקי אונליין כגון FORTNIGHT , FOTBALL MANAGER וכד. מחיר יעד כ-5000 ש"ח תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אחריי בירורים רבים החלטתי ללכת על המפרט הזה איך הוא לדעתכם? ד"א כמו שציינתי בנושא הקודם שלי המחשב הוא בעיקר למשחקים ואינטרנט. מעבדי אינטל‏ Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 1 860 ליחידה 860 סה"כ לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 1 430 ליחידה 430 סה"כ זכרונות‏ DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC 2 165 ליחידה 330 סה"כ כרטיסי מסך‏ Zotac GTX 275 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 1 1200 ליחידה 1200 סה"כ דיסקים קשיחים‏ Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 280 ליחידה 280 סה"כ צורבים‏ LG GH22LS40 DVD±RW x22 Black LightScribe Sata Retail 1 135 ליחידה 135 סה"כ מארזים‏ Th…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by New Computer,

שלום, אולי מישהו יוכל לעזור לי אני קונה מחשב חדש ואני לא ממש מבין בחומרה אז חשבתי לפנות לעזרה באתר הזה אני בעיקרון רוב הזמן פשוט גולש באינטרנט, רואה הרבה יו-טיוב וגם מתכנת הרבה. אז אני צריך מחשב שידלק במהירות ושהתוכנות יוכלו להיפתח במהירות, וגם שיוכל להריץ הרבה פעולות ביחד בלי להתקע.אני גם צריך שהוא יחזיק כמה שנים טובות בלי, כלומר שלאחר כמה שנים הוא לא יתחיל להתקע מאוד וייקח לו הרבה זמן לבצע פעולות פשוטות. אבל אני גם צריך שהוא יוכל להריץ משחקים כמו BatlleField בתצוגה סבירה וללא לאגים. בקשר למחיר, אני לא ממש יודע מה התקציב שלי אז אני מוכן לכל הצעה תודה לכל העונים ואם תוכלו בבקשה עם המפרט שאתם מציעים לכתוב גם מה היתרונות של המפרט.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by proevo4ever,

היי, אני רוצה לקנות מחשב או Streamer שיישב בסלון ויריץ קודי. אני מתכנן להשקיע עד 500 שקל. השימוש יהיה ביתי בלבד - יותר נכון המכשיר יהיה מחובר ב-HDMI לטלוויזיה. אין דרישות מיוחדות חוץ משיתמוך בעברית ויהיה אפשר להתקין עליו הרחבות של קודי או יותר נכון להתקין עליו גרסה מלאה של קודי יש לכם אולי איזה מכשיר שאתם ממליצים לצורך הזה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי! אני מעוניין לרכוש מחשב לעריכת אודיו במחיר של 3,000 ש"ח. האם יש דבר כזה? אני מניח שאין צורך בכרטיס מסך עוצמתי ולכן אפשר להתפשר ברכיב הזה? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח ניתן לחרוג ב200. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב למוזיקה ועריכת אודיו. תוכנה עיקרית בשימוש: Ableton 10 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש כונן HDD יש קורא דיסקים יש גם ספק כוח, לא יודע אם הוא מ…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי, המחשב הישן כבר לא מצליח לסחוב, במיוחד כשיש יותר מדי תוכנות שפועלות בו זמנית. מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לשימושים כלליים, קצת תכנות (פיתוח Android), הורדות וקצת Gaming. חשוב לי במיוחד שהמחשב יהיה אמין ולא אצטרך לנסוע רחוק ולהפסיד יום עבודה כדי לתקן אותו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, אבל לא על חשבון אמינות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביב ה200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת תכנות, בעיקר Java בסביבת Eclipse לפיתוח Android, לצרכים פרטיים בלבד. הרבה תוכנות פתוחות במקביל, הרמת DataBase מקומי, שימוש בתוכנות Office, הרבה חלונות דפדפנים …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by sagivstern,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS ו-MMO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום מה דעתכם על המחשב 6400: http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/inspn?c=il&l=he&s=bsd שאפשר לקנות אותו למשל כאן: http://www.officedepot.co.il/(gdu4skydbuee1j450dngst55)/catalogSku.aspx?PR=QJ5&ID=713552 או כאן (יותר יקר): http://www.galaxy.co.il/product.asp?productid=152 ויש גם את זה, שהוא הכי זול, ואפשר להוסיף עוד חצי גיגה ב300 ש?ח, אבל אני לא יודע אם אפשר לסמוך עליהם: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=421 אז מה דעתכם? תודה!

17. שלום יש לי נייד של HP עם מסך שבור. אני רוצה להשתמש בו כמחשב media center המחובר לטלויזיה. במסך של המחשב הנייד אי אפשר לקראות כמעט כלום. כאשר מחברים את המחשב ב=HDMI או ב-VGA לטלויזיה או למסך LCD רגיל אפשר לראות מה קורה במחשב רק מרגע ש-Windows עולה. אי אפשר לראות את ה-BIOS או להעלות את המחשב ב-safe mode. תחילה חשבתי שהבעייה היא בטלויזיה שלא מציגה את האות האנאלוגי או משהו כזה אבל לא נראה לי שעם מסך חיצוני "רגיל" זה היה אמור לקרות. יש איזשהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. כמו שרשום בכותרת. מפרט עד 4100 ש''ח. משחקים,אינטרנט וכו'. ג'יגה וחצי זיכרון לפחות 160+ GB הארד דיסק לפחות. תודה מראש. (דיי דחוף)

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by beber,

P-4 2,4 Ghz (512k 533MHz) P-4PE/L(845PE)DDR333,sb,lan 256MB Samsung ddr pc2700 GF 4 Ti4400 128MB+TV+DVI MSI W.D 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) dvd ASUS x16 אין צורך בכרטיס קול,צורב ומסך נ.ב המחשב מיועד למשחקים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אהלן, אני סטודנט להנדסה בשנה הראשונה בשנקר. חוזר הביתה כל יום. אני צריך מחשב חדש ללימודים ומתלבט בין נייד לנייח, בתכלס ממה שאני מבין עד עכשיו מהלך הרוח כמעט ואין שימוש בנייד בלימודים. ישנה אופציה לקנות נייד ולחבר למסך חיצוני אבל אני לא יודע עד כמה זה פרקטי, כי כנראה 90 אחוז מהזמן אני משתמש במחשב בבית. רציתי לשמוע דעות נוספות, אולי מסטודנטים שעשו תואר בהנדסה האם יש שימוש למחשב נייד שמצדיק רכישה ומה כדאי לרכוש. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by intel suck,

תודה רבה לכולם היום הזמנתי את המחשב מ-KSP תראו את המפרט בצד תודה לכולם המחשב עלה 6500 ש"ח

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אז ככה, מה המחשב הכי כדאי בשוק בישראל ברמה הזאת? (בדגש על יכולות 3D לתוכנות Autodesk למינהם ומשחקים :s05: בקיצור כרטיס מסך חשוב לי). 1) הראשון של ASUS מחיר : כ-5000 ש"ח דגם: Asus N55SL-S1021V מאיץ גרפי: NVIDIA® GeForce® GT 635M 2GB DDR3 VRAM מפרט: http://ksp.co.il/?uin=15046 2) דגם של HP, מחיר: כ-5500 דגם: HP Pavilion DV6-6B19EJ מאיץ גרפי: AMD Radeon HD 6770M 2 GB GDDR5 dedicated מפרט: http://ksp.co.il/?uin=14102 3) TOSHIBA, מחיר כ-5500 ש"ח דגם:Satellite P755-11Q מאיץ גרפי: NVIDIA® GeForce® GT 540M מפרט: http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=AMT-P755-11Q&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=63&aff=Zap〈=he משהו אולי מכיר את הדגמים הללו? אשמח לשמוע ביקורת (-: כרגע…

23. Started by eyalha,

התקציב שלי הוא 7000-7100 מקסימום 7150 ללא אפשרות לחריגה. הדרישות הם מחשב לשנתיים שלוש הקרובות, שאין סיכוי שיעשה בו OC, מקלדת ועכבר אלחוטיים זולים (לא למשחקים כי יש לי גיים פד), מסך LCD טוב, ואם אפשר לדחוף לתקציב אז רמקולים זולים. המחשב מיועד לויסטה למשחקים ולסרטים. תודה! ד"א אין בעיה לפצל חנויות אם צריך. יהיה מצויין אם יירכש בIQPC כי אני מאשדוד.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. כרגע יש לי : פנטיום 4, לוח ABIT IG-80, ספק 520W ג'נרי וכרטיס מסך 9500GT. אני מעוניין להחליף הכל חוץ מהכרטיס מסך, הרכבתי מפרט בIQPC ורציתי לדעת אם הוא יספיק לסרטים מוזיקה ומשחקים: מעבד: [..] INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 45nm : " SLB9Y" - BOX ¤595 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-G41M-ES2L ¤335 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5- PLATINUM EDITION : OCZ2P8004GK ¤308 ספק כוח: [..] FSP 500W : FSP500-80GHN - BULK ¤313 הרכבת מחשב: [..] ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤1551 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם. אני צריך עזרה עם מפרט לעבודת תכנות וגיימינג מתון שיעמוד באפגריידים עתידיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב לחסוך אבל כל הצעה שמשפרת ומייקרת גם מבורכת. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנה (מולטיטסקינג ויחסית הרבה חלונות פתוחים - Eclipse או שתיים, console או שתיים, Chrome עם הרבה tabs וכדומה, משחקים אבל נוסך Diablo 3 ו- Path of Exile. המסך הראשי הוא "IPS 24 עם רזולוציה 1920X1200. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.