ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,353 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב עם מעבד dual core E2160T לפי כל הסימנים לוח האם התקלקל האם עדיף לקנות לוח אם מתאים למעבד זה או כבר לשדרג ללוח אם עם מעבד חזק יותר אשמח להמלצה
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אחרי חפירות של שבוע הגעתי להחלטה!!! מה אתם אומרים על המפרט? כמו כן צריך המלצה ללוח אם.. מעבד אינטל Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל המלצתכם ללוח אם???? רצוי ASUS אך אפשרי גם Gigabyte זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel דיסקים קשיחים Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI כרטיסי מסך Sapphire HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E צורבי DVD Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מארזים Cooler master storm scout ספקי כוח SeaSonic M12II 620Watt 80Plus Bronze
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
שלום וברכה. אני בונה 2 מחשבים מבוססים על i3-4130 כונן SSD ו4 ג'יגה ראם. מה המלצתכם ללוח אם בסיסי? דרישות: פשוט שיעבוד. לא הולך להצטרף כרטיס גרפי. כמו כן צריך המלצה לספק: דרישות מהספק: 2 מאווררים 120MM כונן DVD מעבד הנ"ל וכונן SSD. לא צריך להגיד שחשוב ספק אמין אשמח גם להמלצה למארז זול ופשוט אולי אפילו עם באנדל של ספק ומארז (חשבתי על אנטק 300?) לסיכום : לוח אם ספק ומארז בתודה דובי עידכון: בחרתי את הלוח הכי פשוט של אסרוק בפלונטר. מארז אנטק 600 עם ספק 400W אם יש תיקון אנא לעדכן תודה
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
בימים האחרונים קיבלתי ZOTAC GeForce GTX 1060 AMP Edition, ZT-P10600B-10M, 6GB GDDR5 Super Compact Dual-Fan IceStorm Cooling FREEZE Fan Stop Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C15 Desktop Memory Kit - White Intel BX80677I57600K 7th Gen Core Desktop Processors הייתי שמח לקבל המלצה ללוח אם, בסביבות ה-500 ש"ח שיאפשר לי להוציא את המירב מהחומרה הנ"ל. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג אבל גם לוירטואליזיציה (VMware עם Ubuntu, לא משהו גס מדיי) ואני אשמח לשמור על האופציה של אוברקלוקינג בינוני פתוחה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לקנות מחשב נייח לשימוש ביתי. בעיקר ווידאו ומשחקים לא כבדים במיוחד. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם שיכלול את הפיצ'רים האחרונים מחשב נייח עם מעבד I5 ו 16 גיגה זיכרון. אבל חשוב לי שיהיה עליו ווינדוס 7 ושהלוח יתמוך בו. אין לי הגבלה מיוחדת לתקציב הלוח. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
מחפש מארז, לוח אם וקרור שיתנו לי את התאים האופטימליים להמהיר i5-2500K ל- 5Ghz (עם קצת מזל) עיקר השימושים הכבדים במחשב הם: פוטושופ,לייטרום,mathlab, vs2010 וקצת premiere וכמובן משחקים כבדים אם יש זמן החלקים שיש ברשותי עכשיו הם: מעבד 2500K Patriot Viper Xtreme Series 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600, Timing 8-9-8-24 Voltage 1.65V - במקרה הצורך אני יעבוד איתו ב-1.5V ספק Enermax FMA-II 525Watt - יכול להיות שאני אחליף להספק גבוהה יותר אם יהיה לי צורך כ.מסך MSI NX8800 GTS 320Mb - כרגע אני לא פנוי לשחק, לכן אחכה עם שדרוג הכרטיס מסך, אולי אפילו עד שיצא דור ה-28nm Crucial M225 128GB SSD SATA2 הדרישות שלי הן: תקציב: עד 1500שח ניתן לחרוג קצת אבל אם ניתן לצמצם אז עדיף. יכולות קירור:עדיפות עלי…
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אז המפרט הוא כזה בנתיים: מעבד: +DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200 קירור מעבד:AC Alpine 64 (אני יודע שאני צריך להחליף את החרטא הזה) מדר בורד: MSI k9n sli platinum (דיי ישן) זכרונות: 1gbx2 - Duelchannel 800mhz OCZ XTC Platinum rev.2 כרטיס מסך: BFG 8800GT OC (האוברקלוק מהחברה) קירור כרטיס מסך: יהיה AC Accelero TWIN TURBO בגלל סיפור עם KSP שאני עומד להגיש נגדם תביעה ספק: EZCOOL 400W (גם דיי חרטא) מארז: Cooler Master Haf 932 המחשב כעקרון למשחקים בלבד וכרגע הוא דיי חלש. אז איזה חלקים לשדרג כדי שיהיה OC טוב?
-
- 12 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי את המערכת הנ"ל אני מעוניין להחליף רק את הלוח+מעבד מעוניין להשאיר את השאר שימושים בעיקר BF4 ועריכה לא רצינית של מה שאני מקליט תקציב 1000~
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד קל (עדיף פחות מ2 קילו) בעיקר לאופיס ואינטרנט, חשוב שיהיה לו מסך מאט. תקציב-עד 5000. * גודל המסך -12-14 * משקל רצוי-עדיף עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך-לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות-לא חובה * בלוטות-לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח-לא קריטי * צורב DVD-לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא חשבתי על הווסטרו 3300 אבל הבעיה היא עם הסוללות שלו (לא רוצה להסתובב עם 2 סוללות וגם לא רוצה סוללה שבולטת מהמחשב). חשבתי על המחשב הבא: http://qsys.co.il/pl_product~3249MDU~10~30.htm האם הוא מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם , אשמח לשמוע המלצה לגבי לפטופ שמיועד לעבודה משרדית (יישומי אופיס וכו') עם יכולת טובה להפעיל תכנת סולידוורקס 2008 (תכנה גרפית כבדה יחסית שאלה הדרישות שלה http://www.solidworks.com/pages/services/SystemRequirements.html ) אין יעד מבחינת מחיר אבל שלא יהיה יקר מדי - משהו ממוצע (אם הגיוני). אני יודע שהשאלה די כללית , אבל מרוב אופציות איבדתי כיוון. אז אם מישהו משתמש עם מחשב עם נתונים דומים אשמח לשמוע לגבי חברה ודגם. כל תשובה תתקבל בהערכה רבה תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי אני מתחילה תואר שני במקצועות הטיפול, ואני ממש קצרה בכסף אשמח למחשב כמה שיותר זול בשביל הדרישות הבאות: 1. אני אהיה הרבה באינטרנט ובוורד בגלל הלימודים מה שאומר שאפתח הרבה דפים בוורד/ בכרום במקביל 2. שיהיה אפשר להוריד תוכנות לפי צורך 3. שאוכל עדיין להשתמש באתרים כמו נטפליקס 4.בטרייה לא קריטי אבל שתהיה סבבה
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
היי אני מתחילה תואר שני בתחום הטיפול, ואני ממש קצרה בכסף, אשמח למחשב כמה שיותר זול בשביל הדרישות הבאות: 1. אני אהיה הרבה באינטרנט ובוורד בגלל הלימודים - אצטרך לפתוח הרבה דפים במקביל ושהמחשב ימשיך לרוץ טוב 2)שאוכל להמשיך להשתמש באתרים כמו נטפליקס וכו' 3) שהמחשב יעבוד טוב גם אם אני מורידה תוכנות למחשב כמו adobe, lupa.. 4) בטרייה לא מאוד חשוב תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום אני סטודנט ואני צריך לקנות לפטופ, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם וחברה מעדיף קל ודק(ככל הניתן) 15.6 אינצ', משחק cs go, rainbow six sage ומשחקי סטים בעיקר שלא יהיה עם RGB ושיראה לפטופ רגיל ומינימליסטי. מתכנן להזמין אותו מחו"ל התקציב שלי 700$-900$(כמובן שמחפש את היחס הטוב ביותר בין תמורה לכסף) תודה מראש נ.ב - הלפטופ יקנה כחדש ולכן אל תציעו יד 2 אשמח להצעות מחנויות/לינקים מאמזון ו-ebay
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני הולך ללמוד השנה בב"ש מדעי המחשב. מצד אחד רוב הצרכים שלי יהיו בסיסיים כמו כל סטודנט למדעי המחשב..מצד שני, אני רוצה שהמחשב יהיה חזק, כיוון שלא יהיה לי עוד מחשב בדירה..למשקל גם יש חשיבות, כיוון שכנראה אקח את המחשב איתי לאונ' או כשאחזור הביתה למרכז..אבל יכול להיות שאתפשר על המשקל אם אראה שהמחיר נהיה מאוד גבוה עם משקל נמוך והמפרט שאני רוצה... * מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לפעמים משחקים (משחקי ספורט למיניהם), צפיה בסרטים * גודל המסך?עדיפות ל13.3 כי אני מתכנן לקנות מסך רגיל ולחבר אליו. אבל אם יהיה 15.6 במשקל נורמלי גם טוב, כי ראיתי שרוב הדגמים של ה13.3 עם מפרט טוב, יקרים יותר משמעותית. * משקל רצוי- אני מאמין שעד 2 קילו…
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה ללפטופ לחבר שלי, שימושים עיקריים: - windows 7 - פיתוח בסביבת visual studio 2010 - הרצת sql server express - הרצת IIS 7.5 - כמובן אופיס, אינטרנט מסך 15.6 - הוא לא מתכוון להתנייד יותר מידי. התוכנות שציינתי דורשות למיטב ידיעתי בעיקר זיכרון ומעבד. אשמח לדגמים מעניינים. ושאלה קטנה שלא קשורה, יש סיבה מדוע אין דגמים של 14.1" עם מעבד חזק (core i7 או i5) ? בכלל נראה כאילו הדגמים שמתחת ל- 15.6 נכחדים... תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי אנשים, סימסטר הבא אלמד עיצוב אינטראקטיבי בגרמניה, אז אני מחפש לפטופ שיישמש אותי בלימודים. חבר שגר ביוסטון אמר שהוא יוכל לרכוש לי את המחשב שם בbest buy, אז חשבתי ללכת על לפטופ של DELL בגלל האחריות הבינלאומית. צריך להיות לפטופ חזק (לא מק!), שיעמוד בעומס של תוכנות אדובי וגם בעבודה ב3D, מסך כ15 אינץ'. חבר עזר לי בחיפוש בבסט-ביי והמליץ לי על Dell - 15.6" Precision Notebook - 8 GB Memory and 500 GB Solid State Drive http://www.bestbuy.com/site/dell-15-6-precision-notebook-8-gb-memory-and-500-gb-solid-state-drive/1309498642.p?id=mp1309498642&skuId=1309498642&st=categoryid$pcmcat247400050000&cp=1&lp=3#tab=buyingOptions אשמח לביקורות על המפרט של המחש…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש המלצה ללפטופ באזור ה 600 דולר, רצוי מחברות לנובו או דל (שיקולי אחריות בינ"ל) שיענה על הפרמטרים הבאים: יכולת להריץ כמה יישומים במקביל, כולל כמה דפדפנים עמוסי לשוניות, + אופיס. רצוי מאוד מספיק חזק בשביל עריכת וידאו בסיסית בלי למרוט שערות. יכולת להריץ call of duty . Intel i3 or i5. אם למישהו יש גם המלצות בנוגע למקום הרכישה - אשמח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: תיכנות, לא נדרש להפעלת משחקים ברמה גבוהה, מקסימום heroes 3. * גודל המסך? 13\14 wide screen * משקל רצוי? max 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? למיטב ידעתי זה תלוי במעבד. * מעבד: core i5 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI, עדיפות ל - 3 יציאות USB * בלוטות? מה זה? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320Giga (7200RPM( * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מחשב שאוכל להחליף בישראל במידה ויש תקלה, אופציה לקנות אחריות ל - 3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell,sony,hp,lenovo עדיפות לפי הסדר (DELL ראשונים). אני יודע שרשמתי את רוב הפרטים, אבל אני פשוט לא מוצא משהו שעונה על הדרישות שלי. אולי מ…
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1200$ (קונה בארה״ב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה, אבל מדי פעם פיתוח כבד. בלי גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבת פיתוח (פייתון, visual studio וכו׳) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ממש לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש לפטופ, כפי שכתוב בכותרת, בגודל מסך 14" בערך, בתקציב של עד 3,500 ש"ח, לצורכי חיבור לטלויזיה לסרטים (HDMI), גלישה באינטרנט ועבודה על מסמכים בבית/בבתי קפה. בעבר קניתי מחשב DELL ומאוד הייתי מרוצה מהשירות שלהם בארץ, אז חשבתי אולי להישאר איתם גם הפעם. אבל לא חובה, אם למישהו יש הצעה טובה על מחשב אחר. המון תודה לכל מי שיכול לעזור!
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הנייד מחו"ל ולשלוח אותו לארץ.. הבנתי שבטווח מחירים של עד 800$ זה כבר משמעותי ההפרש במחירים בין הארץ לחו"ל. ניסיתי למצוא נייד ולא מצאתי משהוא שעונה לדרישות שלי.. הנייד חייב להיות מהדור החדש, כלומר למשל מעבדי אינטל i3. צריך לפחות 2GB DDR3. אני צריך מסך שלא יהיה יותר מ15". כלומר 15.6" אני לא אקנה. עדיף ל14.1" או משהוא כזה. ושהמשקל לא יעלה על 3 קילו... כלומר לא יותר מ6.6 פאונד. ושחיי סוללה לפי היצרן יהיה לפחות 4 שעות. כי מהניסיון שלי 4 שעות לפי היצרן אומר שעה לפי שימוש שלי. ו.. זהו. אגב, אם זה משנה משהוא, המטרה היא לאוניברסיטה. מתחיל ללמוד בתחיל שנה"ל הבאה וצריך נייד טוב להרצאות.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
היה לי לפטופ של סמסונג 14" סדרה 5 של סמסונג שמאוד אהבתי (כי ה-14" מאוד מתאים לי בגודל ובמשקל, והמחשב גם היה דק יחסית ומעולה) לצערי הוא התאדה ואני מחפש מחליף: 1) עד 4000 ש"ח * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, עריכה בפוטושופ * גודל המסך? 14 עדיפות למסך מאט ואין צורך במגע * רזולוציית המסך? יותר חשוב איכות המסך, FHD בתקציב יתקבל בברכה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי. עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כדאי שיהיה HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ברור לי שבתקציב יהיה קשה לקבל SSD, כנראה אשדרג בעתיד אז שיהיה מחשב שאפשר. * כונן אופטי? לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללפטופ עם הדרישות הבאות: 128 עדיף 256 MB זיכרון. 20 או יותר GB זיכרון. מעבד: טוב אז ככה, כמובן שעדיף את הM או הסנטריו (או שזה אותו דבר ). אם לא עדיף סלרון, בגלל שזה יהיה לעבודה משרדית בלבד ולכן לא צריך מעבד פנטיום רגיל (אם יש לכם הצעה עם שילוב של מעבד AMD זה לא משנה...) כרטיס מסך/קול לא חשוב, בסך הכל עבודה משרדית... חיבור USB לא צריך חיבור IEEE 1394. אני יודע שאני מגזים בדרישות אבל אם יש הצעות הן יתקבלו בברכה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פשוטו כמשמעו. אני חדש בתחום ואין לי שמץ של מושג רוצה לדעת איזה לקנות? תודה
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-