ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,405 דיונים בפורום זה
-
יש לי IBM R51 אני רוצה להוציא שמע 5.1 למערכת. בזאפ ראיתי רק אחד בסביבות 700 ש"ח. אין משהו יוצר זול שעושה את העבודה? (לא חיצוני)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, ברשותי מחשב נייד קצת ישן (פנטיום 4) שאין לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה. הייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס רשת אלחוטי לנייד. התקציב הוא עד 150 ש"ח (אלא אם אין שום דבר ששווה את הכסף במחיר הזה, אז תגידו לי). ד"א - מה עדיף - חיבור ל-USB או PCMCIA? תודה מראש! נ.ב. את השאלה הפנתי לפורום רשתות, אך המליצו לי לשאול גם כאן. מצ"ב הלינק לפוסט בפורום רשתות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=292843.new#new
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ערב טוב, עובדת איתי מישהי שמעוניינת להשקיע ולקנות לאפטום מצויין לגרפיקה. התקציב עולה גבוה מאוד, ובלבד שיענה על הדרישות הבאות: *חזק! *צג כמה שיותר גדול. פחות מ-17 אינץ' לא אופציה. *טכנולוגית תצוגה מתקדמת. בשנה האחרונה חל שיפור משמעותי במסכי הלאפטופים מהליגות הגבוהות (למשל ה-Retina של המק-בוק פרו) והיא מעוניינת בלאפטופ עם צג שכזה. "סתם לאפטופ עם רזולוציה 1920x1080" לא יעשה את העבודה, צריך משהו עם פאנל דמוי-IPS או איך שלא קוראים לזה *אחריות בינלאומית טובה (היא קונה בארה"ב ויש לה תוכניות על אוסטרליה) *עדיפות ללאפטופ שמגיע עם שנאי 220/110V. שזה סה"כ סטנדרט אבל התפלאתי לראות ש-AlienWare מגיע עם מטען תומך 110V בלבד >.> *מגיע עם Windows לגבי מפרט אני די ביססתי לה משהו מהסגנ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני עובד כרגע עם מעבד Quad 6600 ומחפש לוח אם שיכול להתאים למעבד הנוכחי ולמעבד עתידי (I7 או המעבד שיבוא אחריו). כרגע אני לא מחפש לקנות מעבד חדש אבל כן מחפש לוח אם עם PCI 2 ו- DDR3. אני עובד במחשב עם הרבה תוכנות גרפיקה ווידאו. האם יש לוח אם מומלץ שיכול לענות על הקריטריונים הללו? מן הסתם עדיף מחיר של עד 1000 שקל (אני מחפש לוח אם יד שנייה גם כן).
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אהלן, אני כבר כמה שנים ממש טובות סוחב עם amd phenom x3 השדרוג היחידי שנעשה מאז הקניה הוא של כרטיס מסך gtx650 ולא מעבר. השבוע החלטתי שעברו מספיק שנים והגיע הזמן להיפרד ולכן רכשתי : I5 6500 2*8 corsair ddr4 vengeance led 3000mhz WD ssd green 240gb (צפי להוספה של עוד 2 כחולים). עכשיו מרוב הבלאגן שיש בלוחות אם כבר נכנסתי לבלבול ואשמח אם תמליצו לי על לוח אם עד 750₪ (לא חייב להגיע ל 750₪ רק אם זה באמת שווה את זה). לא מחפש אוברקלוקינג וכל השטויות האלה...סהכ לוח שנותן תאימות מקסימלית למערכת ואמין למשך 5 שנים לפחות) חשוב שכן יהיה לפחות עם *2 pcie. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
תוכלו לתת לי המלצה ללוח אם מומלץ לצורכי אינטרנט אופיס ומשחקים בינוניים מינוס במחיר 400 שקלים. על הלוח יותקן מעבד E6300 החדש
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום למומחים (ואני מקווה שאני בפורום הנכון) התקציב שלי לכל המפרט (ללא מסכים וציוד היקפי) הינו 3000 ש"ח מקסימום. אני רוצה לחבר ללוח האם (בנוסף למעבדים המצויינים בכותרת) גם זיכרון RAM קינגסטון של עד 32G כמו כן אשמח להמלצה על קירור למעבד (אם צריך) ומארז עם ספק כח טוב השימוש העיקרי שלי הולך להיות מסחר מהיר בבורסה (כולל מולטיטסקינג של שלוש תוכנות בינוניות + דפדפן + שידור ל4 מסכים) בלבד (שום גיימינג) שאלה נוספת: האם יש הבדל משמעותי (לצרכים שלי) בין שני המעבדים שציינתי בכותרת? בכלל אשמח לכל עצה שתעזור לי להפחית הוצאות תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
למעבד AMD AM2 5600 X2 Dual Core 64BIT השימוש בעיקר לסרטים וקצת למשחקי ספורט
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
אני באמצע להרכיב מפרט למחשב מעבד: i7 10700 זכרון: 32GB כרטיס מסך: GTX 1650 כונן: 512GB SSD Nvme M.2 דיסק קשיח: DDR4 1T אשמח לקבל המלצות על לוח אם ברמה טובה עם מספיק כח וסלוטים פנויים להרחבה עתידית של הזכרון --------------------- וכן איזה קירור ממולץ עבור מחשב זה
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב עם מעבד dual core E2160T לפי כל הסימנים לוח האם התקלקל האם עדיף לקנות לוח אם מתאים למעבד זה או כבר לשדרג ללוח אם עם מעבד חזק יותר אשמח להמלצה
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אחרי חפירות של שבוע הגעתי להחלטה!!! מה אתם אומרים על המפרט? כמו כן צריך המלצה ללוח אם.. מעבד אינטל Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל המלצתכם ללוח אם???? רצוי ASUS אך אפשרי גם Gigabyte זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel דיסקים קשיחים Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI כרטיסי מסך Sapphire HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E צורבי DVD Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מארזים Cooler master storm scout ספקי כוח SeaSonic M12II 620Watt 80Plus Bronze
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
שלום וברכה. אני בונה 2 מחשבים מבוססים על i3-4130 כונן SSD ו4 ג'יגה ראם. מה המלצתכם ללוח אם בסיסי? דרישות: פשוט שיעבוד. לא הולך להצטרף כרטיס גרפי. כמו כן צריך המלצה לספק: דרישות מהספק: 2 מאווררים 120MM כונן DVD מעבד הנ"ל וכונן SSD. לא צריך להגיד שחשוב ספק אמין אשמח גם להמלצה למארז זול ופשוט אולי אפילו עם באנדל של ספק ומארז (חשבתי על אנטק 300?) לסיכום : לוח אם ספק ומארז בתודה דובי עידכון: בחרתי את הלוח הכי פשוט של אסרוק בפלונטר. מארז אנטק 600 עם ספק 400W אם יש תיקון אנא לעדכן תודה
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
בימים האחרונים קיבלתי ZOTAC GeForce GTX 1060 AMP Edition, ZT-P10600B-10M, 6GB GDDR5 Super Compact Dual-Fan IceStorm Cooling FREEZE Fan Stop Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C15 Desktop Memory Kit - White Intel BX80677I57600K 7th Gen Core Desktop Processors הייתי שמח לקבל המלצה ללוח אם, בסביבות ה-500 ש"ח שיאפשר לי להוציא את המירב מהחומרה הנ"ל. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג אבל גם לוירטואליזיציה (VMware עם Ubuntu, לא משהו גס מדיי) ואני אשמח לשמור על האופציה של אוברקלוקינג בינוני פתוחה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לקנות מחשב נייח לשימוש ביתי. בעיקר ווידאו ומשחקים לא כבדים במיוחד. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם שיכלול את הפיצ'רים האחרונים מחשב נייח עם מעבד I5 ו 16 גיגה זיכרון. אבל חשוב לי שיהיה עליו ווינדוס 7 ושהלוח יתמוך בו. אין לי הגבלה מיוחדת לתקציב הלוח. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
מחפש מארז, לוח אם וקרור שיתנו לי את התאים האופטימליים להמהיר i5-2500K ל- 5Ghz (עם קצת מזל) עיקר השימושים הכבדים במחשב הם: פוטושופ,לייטרום,mathlab, vs2010 וקצת premiere וכמובן משחקים כבדים אם יש זמן החלקים שיש ברשותי עכשיו הם: מעבד 2500K Patriot Viper Xtreme Series 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600, Timing 8-9-8-24 Voltage 1.65V - במקרה הצורך אני יעבוד איתו ב-1.5V ספק Enermax FMA-II 525Watt - יכול להיות שאני אחליף להספק גבוהה יותר אם יהיה לי צורך כ.מסך MSI NX8800 GTS 320Mb - כרגע אני לא פנוי לשחק, לכן אחכה עם שדרוג הכרטיס מסך, אולי אפילו עד שיצא דור ה-28nm Crucial M225 128GB SSD SATA2 הדרישות שלי הן: תקציב: עד 1500שח ניתן לחרוג קצת אבל אם ניתן לצמצם אז עדיף. יכולות קירור:עדיפות עלי…
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אז המפרט הוא כזה בנתיים: מעבד: +DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200 קירור מעבד:AC Alpine 64 (אני יודע שאני צריך להחליף את החרטא הזה) מדר בורד: MSI k9n sli platinum (דיי ישן) זכרונות: 1gbx2 - Duelchannel 800mhz OCZ XTC Platinum rev.2 כרטיס מסך: BFG 8800GT OC (האוברקלוק מהחברה) קירור כרטיס מסך: יהיה AC Accelero TWIN TURBO בגלל סיפור עם KSP שאני עומד להגיש נגדם תביעה ספק: EZCOOL 400W (גם דיי חרטא) מארז: Cooler Master Haf 932 המחשב כעקרון למשחקים בלבד וכרגע הוא דיי חלש. אז איזה חלקים לשדרג כדי שיהיה OC טוב?
-
- 12 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי את המערכת הנ"ל אני מעוניין להחליף רק את הלוח+מעבד מעוניין להשאיר את השאר שימושים בעיקר BF4 ועריכה לא רצינית של מה שאני מקליט תקציב 1000~
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד קל (עדיף פחות מ2 קילו) בעיקר לאופיס ואינטרנט, חשוב שיהיה לו מסך מאט. תקציב-עד 5000. * גודל המסך -12-14 * משקל רצוי-עדיף עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך-לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות-לא חובה * בלוטות-לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח-לא קריטי * צורב DVD-לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא חשבתי על הווסטרו 3300 אבל הבעיה היא עם הסוללות שלו (לא רוצה להסתובב עם 2 סוללות וגם לא רוצה סוללה שבולטת מהמחשב). חשבתי על המחשב הבא: http://qsys.co.il/pl_product~3249MDU~10~30.htm האם הוא מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם , אשמח לשמוע המלצה לגבי לפטופ שמיועד לעבודה משרדית (יישומי אופיס וכו') עם יכולת טובה להפעיל תכנת סולידוורקס 2008 (תכנה גרפית כבדה יחסית שאלה הדרישות שלה http://www.solidworks.com/pages/services/SystemRequirements.html ) אין יעד מבחינת מחיר אבל שלא יהיה יקר מדי - משהו ממוצע (אם הגיוני). אני יודע שהשאלה די כללית , אבל מרוב אופציות איבדתי כיוון. אז אם מישהו משתמש עם מחשב עם נתונים דומים אשמח לשמוע לגבי חברה ודגם. כל תשובה תתקבל בהערכה רבה תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי אני מתחילה תואר שני במקצועות הטיפול, ואני ממש קצרה בכסף אשמח למחשב כמה שיותר זול בשביל הדרישות הבאות: 1. אני אהיה הרבה באינטרנט ובוורד בגלל הלימודים מה שאומר שאפתח הרבה דפים בוורד/ בכרום במקביל 2. שיהיה אפשר להוריד תוכנות לפי צורך 3. שאוכל עדיין להשתמש באתרים כמו נטפליקס 4.בטרייה לא קריטי אבל שתהיה סבבה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
היי אני מתחילה תואר שני בתחום הטיפול, ואני ממש קצרה בכסף, אשמח למחשב כמה שיותר זול בשביל הדרישות הבאות: 1. אני אהיה הרבה באינטרנט ובוורד בגלל הלימודים - אצטרך לפתוח הרבה דפים במקביל ושהמחשב ימשיך לרוץ טוב 2)שאוכל להמשיך להשתמש באתרים כמו נטפליקס וכו' 3) שהמחשב יעבוד טוב גם אם אני מורידה תוכנות למחשב כמו adobe, lupa.. 4) בטרייה לא מאוד חשוב תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
היי אני הולך ללמוד השנה בב"ש מדעי המחשב. מצד אחד רוב הצרכים שלי יהיו בסיסיים כמו כל סטודנט למדעי המחשב..מצד שני, אני רוצה שהמחשב יהיה חזק, כיוון שלא יהיה לי עוד מחשב בדירה..למשקל גם יש חשיבות, כיוון שכנראה אקח את המחשב איתי לאונ' או כשאחזור הביתה למרכז..אבל יכול להיות שאתפשר על המשקל אם אראה שהמחיר נהיה מאוד גבוה עם משקל נמוך והמפרט שאני רוצה... * מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לפעמים משחקים (משחקי ספורט למיניהם), צפיה בסרטים * גודל המסך?עדיפות ל13.3 כי אני מתכנן לקנות מסך רגיל ולחבר אליו. אבל אם יהיה 15.6 במשקל נורמלי גם טוב, כי ראיתי שרוב הדגמים של ה13.3 עם מפרט טוב, יקרים יותר משמעותית. * משקל רצוי- אני מאמין שעד 2 קילו…
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום אני סטודנט ואני צריך לקנות לפטופ, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם וחברה מעדיף קל ודק(ככל הניתן) 15.6 אינצ', משחק cs go, rainbow six sage ומשחקי סטים בעיקר שלא יהיה עם RGB ושיראה לפטופ רגיל ומינימליסטי. מתכנן להזמין אותו מחו"ל התקציב שלי 700$-900$(כמובן שמחפש את היחס הטוב ביותר בין תמורה לכסף) תודה מראש נ.ב - הלפטופ יקנה כחדש ולכן אל תציעו יד 2 אשמח להצעות מחנויות/לינקים מאמזון ו-ebay
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-