עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לעבודה משרדית אינטנסיבית וכבדה יחסית הכוללת בדרך כלל לא מעט לשוניות פתוחות במספר דפדפנים שונים, אופיס וכדומה. האפשרות של לקנות מחשב פשוט ולשדרג אותו באמצעות כונן SSD ו RAM הומלצה לי על ידי שני חברים ונראית לי מעולה. מה המחשב הכי פשוט שיתאים כבסיס להרחבות הללו כדי שיעבדו בסינרגיה טובה? גודל מסך של 13.3-15.6" אורך חיי סוללה מכובד איזה כונן SSD (לא נראה לי שצריך יותר מ 128GB) ורכיב RAM (בטווח של 6-8GB) מומלצים עם המחשב הזה? האם התקנות כאלה פוגעות באחריות? איך? חבר נמצא באילת לחול המועד והייתי רוצה שיקנה לי את המחשב שם, לכן קחו בבקשה את נושא המחיר בכל המלצה שלכם. מועדים לשמחה, תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימוש יומיומי ומעלה (אופיס,אינטרנט,סרטים) כאשר אני מעוניין לראות סרטים באיכות HD וכן גלישה באתרים עמוסים בFLASH והרבה TAB-ים ללא בעיות. תחילה שקלתי לקנות את ה 1215N של ASUS אבל אחרי שעבדתי עליו מעט שמתי לב שהוא מתחיל לגמגם אחרי יותר מדי TAB-ים.. אז מה שאני מחפש בעצם זה ככה : חייב להיות 13.3 מעבד שלא יעשה בעיות (i3 ?SU?) משקל סביב ה2KG ועדיף פחות סוללה שתחזיק לפחות 4-5 שעות בשימוש ממוצע מסך טוב - איכות הסרטים חשובה חיבור HDMI כמו כן, חשוב לי שהמחשב יראה טוב ולא כמו מחשב עסקי. האם מספיק לי מעבד SU ואז אני אקבל שיפור בזמנים של הסוללה? שמתי עין על דגם אחד עד עכשיו : Dell Inspiron N3010 יש עוד אלטרנטיבות? שמעתי דברים לא כל כך טובים על DELL בזמן האחרו…

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by idofr,

הי אז ככה יש לי כמה דברים מתנגשים שהביאו לבחירה הזאת 1. אני צריך מחשב קטן ונייד 2. אני צריך זמן סוללה סביר ביותר (משהו כמו 5-6 שעות) 3. אני צריך מחשב חזק יחסית לפוטושופ ברז' גבוה ולכן כמובן גם מסך איכותי מאוד חשוב!! (יצא לי לעבוד עם דגמים של HP שהיה להם מסך נוראי!) 4. המחשב ישמש המון ללימודים 5. HD - 320-500 זה הממוצע כיום וזה מספיק לא פחות אבל ואין סיבה ליותר 6. על הדרך גם חשוב לי שיראה טוב, לא שעל זה תיפול בחירה אבל עדיין 7. כמובן שאחראיות בין לאומית ניראה לי שזהו פחות או יותר. מה שחשבתי עליו זה הDELL XPS 13 יש לכם עוד המלצות? ביקורות? כמו כן לא יצא לי להגיע לאנגליה בזמן הקרוב ולכן אני ישמח לראות את המחשב קודם בארץ, איפה אני יכול לראות אותו ולשחק איתו קצת? אגב, לHP שיצא…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by com,

שלום רב לכם חבר טוב שלי סטודנט למדמ"ח מחפש לפטופ. השימושים יהיו שימושים רגילים של סטודנט למדעי המחשב, אך הוא מתעקש על פלטופורמה חזקה (למרות שהסברתי לו שהדבר לא נחוץ, אבל ככה הוא רוצה) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) שימושים סטנדרטיים של סטודנט לתכנות. * גודל המסך? 15.6 (הסטודנט מתעקש שלא יהיה פחות, גם לא 14) * משקל רצוי? כמה שפחות (נראה לי שהמשקלים בסה"כ דומים בקטגוריה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גם כאן נראה לי שזמני הסוללה לא מיטביים בכל המחשבים, אבל עדיף מחשב שיתן קצת יותר תפוקה בבטריה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA,…

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by arpa,

אהלן, הייתי שמח לקבל המלצה ל2 מחשבים ניידים, שניהם לאותו השימוש אבל גודל המסך שונה. השימוש הוא לעבודה משרדית בלבד, בדגש על אורך חיים של הלפטופ, אחריות (כמה שיותר יותר טוב) משקל ואורך חיי הסלולה. הייתי שמח לקבל המלצה על לפטופ אחד עם מסך 13 אינץ' ואחד עם 15 אינץ'. עבדתי בעבר עם Lenovo Thinkpad והייתי מאוד מרוצה. עריכה: הכוונה במחיר היא שמחיר מחשב אחד הוא 5000 ש"ח, לא שניהם ביחד. תודה

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  6. שלום לכם, אני צריך המלצה ל2 מפרטים שונים. הראשון- לשימוש משרדי(OFFICE, אימיילים, פייסבוק, יוטויוב בHD משחקי רשת וכד'), כולל מסך , לא כולל ציוד היקפי, עד 2.5Kש"ח-אם אפשר שיהיה שקט. השני- אותם דרישות כמו הראשון אבל לא כולל מסך וציוד היקפי עד 1.8Kש"ח.-רצוי שיהיה שקט. ואני צריך המלצה לשילוש(מעבד+לוח אם+זכרון) בשביל המפרט בצד, עד-1Kש"ח תודה, אריאל.

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  7. Started by zion789,

המחשב יהיה בשימוש לסרטים בלבד! ככה שאני צריך כרטיס קול מעולה! וכרטיס מסך טוב שיריץלי את הסרטים בכל הפורמטים השונים,רצוי שיהיה יציאה אלחוטית כדי אחבר את המחשב הראשי בחדר לראוטר כדי שאעביר לו קבצים ברשת הביתית שאעשה לו פה,הוא יריץ סרטי HD בעיקר ורצוי שיתמוך בכל הפורמטים הקיימים תקציב אני לא יודע כמה זה עולה אבל אני לא מאמין שזה יעבור את ה1000 אם צריך נשקיע כמה שצריך אין לי הגבלה כרגע אבל אל תשתגעו. *שמעתי שיש לי עוד אופציות אם זה סרטים בלבד או לקנות מזרימדיה ולצרוב דיסקים ולהכניס אליו. *או שהאופצייה השנייה היא לחבר את המחשב הראשי שלי עם מין מכשיר אלחוטי כזה שתחבר באופן חוטי למחשב,ובצד השני יש את אותו מכשיר שהוא גם יהיה מחובר לטלוויזיה 42 אינטש וככה הוא יעביר וידאו ואודיו בצ…

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  8. היי, אני מחפש מכשיר שידע לנגן קודי \ סרטים מקבצים \ יוטיוב בצורה טובה. לא סטרימר סיני של 70 דולר. חשבתי על משהו סטייל NUC ויש לי אפשרות להביא מארה"ב. משהו יכול להמליץ על קונפיגורציה טוב של NUC או משהו דומה (דל \ ASUS). נניח שהתקציב שלי הוא 2500

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by madix,

אני מחפש המלצות למפרט HTPC בסביבות ה-2000 ש"ח (עד 500 ש"ח חריגה אם זה שווה את הכסף) יחובר ל-LCD FHD ובעתיד לרסיבר (כרגע הסאונד והוידאו הולכים ישירות לטלוויזיה). מעדיף כרטיס מסך נפרד מהלוח אם , למרות שאם יש כרטיסי און בורד שאוכלים כל מה שזורקים עליהם אז גם טוב. אין צורך בציוד הקפי או בכרטיס טלוויזיה, המחשב ישמש בעיקר לסרטים וגלישה מזדמנת. מעדיף מארז דומה לזה: http://tms.co.il/product/6252 והעיקר שלא יהיה גבוה יותר (אורך ורוחב פחות משנים). תודה!

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by Nimrod Weinberg,

אני מעוניין בהמלצות למחשב שיהיה מחובר באופן קבוע לטלוויזיה. תקציב - 2,000 ש"ח דרישות - HTPC עם כרטיס גרפי התומך ב4k60Hz יציאת HDMI 2.0b (לצורך תמיכה בHDR). כונן קשיח מהיר בסביבות ה250GB. אין צורך שיגיע עם וינדוס (ארוץ עם לינוקס כנראה) ואני די אדיש לגודל הפיסי של המארז, אבל חשוב שיהיה שוכב. מקווה שהפרמטרים האלה יאפשרו השקעה גדולה יותר בSPECS. אני לא מבין במערכות קירור שונות אבל שקט יהיה בונוס. הסתכלתי על NUCים למיניהם אבל יכול להיות שאני משלם שם גם על הגודל שכאמור אני אדיש אליו. קניה מחו"ל היא אפשרות אם אפשר לקנות משהו שווה יותר באותו תקציב. יש המלצות?

11. Started by karpad,

בעיקר לשימוש משרדי, גלישה באינטרנט אלחוטי וצרוכי מולטימדיה קלים. חשוב שיהיה קל משקל ובעל זמן סוללה ארוך התקציב הוא בערך 5000 ש"ח תודה.

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by sabotage_baby,

שלום, מקווה שאין את הTHREAD הזה כבר. מישהו יכול להמליץ לי על MOTHERBOARD עבור המעבד הבא? Intel® Core2 Extreme Quad-Core Processor QX6800 אני מוכן להשקיע בין 700-1000 עבור MOTHERBOARD. תודה רבה מראש, צח

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  13. Started by taikaish,

אהלן. הייתי שמח לקבל המלצות לניידים עם הדגשים הבאים: 13-15" משקל חשוב מאוד. כמה שיותר קל ומקסימום 1.8-1.9. מחשב חזק שיריץ בקלות תוכנות גרפיות (וכמה במקביל), ואפילו קצת משחקים בסיסיים (לא מצפה ליותר מדי, רק שירוץ חלק). לא יודע אם רלוונטי למחשבים בקטגוריה אבל חשוב שהמחשב לא יתחמם מדי (לפחות בעבודה רגילה) תקציב 5-7. הכיוון כרגע (ואשמח להצעות נוספות) הוא: ZENBOOK - שנראה יותר טוב VIVOBOOK - היתרון הוא windows 8 והtouch שאני לא בטוח כמה יהיה שימושי. תודה מראש לעוזרים! תאי

14. Started by tommybar,

שלום אני בנתיים מתלבט בין שלושת המחשבים הבאים: [h=1]DELL XPS Intel Core i5 4GB Memory 128GB SSD 13.3" Ultrabook Windows 8 XPS13R2-1250sLV[/h][h=1]http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834200796[/h] [h=1]SAMSUNG Series 9 Intel Core i5 4GB 128GB SSD 13.3" Premium Ultrabook Silver (NP900X3D-A04US)[/h]http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834131458 [h=1]HP Spectre Intel Core i5 4GB 128GB SSD 13.3" Ultrabook (NV13-2150NR)[/h]http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834256353 תקציב עד 900 דולר * מטרות המחשב? שימוש סטנדרטי של סטודנט * גודל המסך? 13 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.5 קילו * האם נ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי עכשיו אפשרות לקנות MACBOOK AIR 13 - 128GB מחו"ל (רוסיה) ב1400 דולר. אשמח לקצת עזרה לפני האוקי הסופי שאני נותן (אני צריך לתת תשובה עוד היום). - הבנתי שהם נותנים אחריות אירופית (מה זה אומר?). - בדקתי שהמחשב מגיע 100% בשפה האנגלית (בלי מקלדת ברוסית) - יש סיבה לבדוק גם מערכת הפעלה? - מה אתם עוד ממליצים לבדוק? תודה לעוזרים,

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by nir2002,

* מטרת המחשב: עבודה משרדית וצפיה בסרטים (ונשיאה יחסית יומיומית) * גודל המסך 13-14 אינץ' (אין דרישה מיוחדת מעבר לכך) * רזולוצית מסך - עדיפות לFHD אך אפשר גם HD * אמצעי קלט - אין עדיפות מיוחדת - שיהיה נוח * משקל רצוי - כמה שפחות? אני מניח שבין קילו לשתיים זה סביר (לא יודע מה המשקלים של האולטרבוקים אבל הרצון העיקרי הוא שיהיה קליל ונוח לנשיאה) * זמן סוללה - 6 שעות ומעלה יעשו את העבודה, מקווה לא להתפשר בחלק הזה (עדיפות למינימום 8 שעות) * יציאות מיוחדות - אין צורך מיוחד אבל אשמח מאד לHDMI * bluthooth - לא חובה * כונן - SSD של 120 ג'יגה ומעלה * כונן אופטי - אין צורך * תמיכה בתחנת עגינה - אין צורך אך יהיה יתרון * אחריות בינלאומית - אין צורך * רישיון למערכת הפעלה - אין…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Turbine,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייד 13" רצוי עם מעבד CORE I3 לפחות פחות מ 1.8 קילו עם כונן אופטי והכי חשוב - כ.מסך טוב !! מצאתי המון מחשבים טובים ואיכותיים כגון TOSHIBA R700 , DELL 4310 ועוד... אבל הם ללא כ.מסך. רק מובנה. אשמח לעזרה !!!

18. Started by ofcourse,

היי, אני מחפש אולטרבוק בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית אם המון טאבים פתוחים. חשוב לי שיהיה קל, מסך בין 11-13 אינצ. SSD של לפחות 256 , עדיפות ל 512GB. בינתיים ראיתי את [h=1]Samsung NP900X3E-A02IL בסביבות ה 6.7K. [/h] אשמח לקבל המלצות וחוו"ד. זה פחות או יותר התקציב, אבל אשמח לפחות. תודה ושבת שלום. רון.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by omi_n,

היי, מחפשת אולטרה בוק * מטרות המחשב? תכנות והדברים הרגילים (אינטרנט, אופיס, סרטים...) * גודל המסך?13-14 (לא חשוב מט או מבריק) * רזולוציית המסך?לא מבינה בזה מספיק.. משהו טוב * משקל רצוי? עד 1.5 עדיף פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי סוללה חזקה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell , לנובו לא מתחמם , אפשר i5 עדיף i7 חסכתי בשביל מחשב יוקרתי ויפה אבל העיקר שהביצועים שווים את המחיר! (כנראה אר…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. כמו שציינתי בכותרת, אהיה בארה"ב ואקנה את המחשב שם. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (פיפא יתקבל בברכה, אבל לא יותר מזה), צפיה בסרטים, אולי מידי פעם קצת התעסקות עם עריכה בסוני וגאס, אבל לא משהו כבד. המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי שיהיה טוב לשימוש בשמש, אבל מאחר ומסך מגע חשוב לי, אני מוכן להתפשר. * רזולוציית המסך? FHD לפחות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא יותר מ1.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיסחוב את ה-5-7 שעות, לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI (לא משנה לי מיני או רגיל) * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256 ג'יגה, אך ורק SSD, על כל ס…

• 13 תגובות
    • 5.6k צפיות
  21. היי הומלץ לי כאן בעבר על המחשב שעכשיו רץ פה חזק בפורום מוואלה שופס : N56KJ עכשיו אני מתלבט אם לקנות אחד כזה או אולטרה בוק שיהיה קליל לקחת איתי ללימודים וזאת השאלה הפעם: [h=1]* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים לא כבדים..FIFA אולי וכאלה,תכנות בC++ ועוד תוכנות נוספות בעתיד, צפיה בסרטים, * גודל המסך?- לדעתי 14 או 15 מתאים מה שתמליצו בהתאם לתמורה למחיר, האם חשוב מסך מבריק או מאט?- לדעתי עדיף מאט בשמש נגיד.. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)- כמה שיותר גבוה ואיכותי אז יותר טוב * דרישות מי…

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by itaybm2,

מחיר בחנות רגילה עד 5,000, אך יש אפשרות לרכוש באילת, לכן ניתן לחרוג מהתקציב עד 1000 ש"ח. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות ושימושים סטודנטיאליים, צפייה בסרטים, מוזיקה וכו'. * גודל המסך? 13.3 האם חשוב מסך מבריק או מאט? קודם כל מסך מגע, מאט/מבריק פחות, אלא אם ההבדל קריטי ועל כך אשמח להמלצה והסבר. * רזולוציית המסך? FULL HD, לא רואה צורך מיוחד ב-QHD (אם לא מצריך העלאה בתקציב, כמובן מבורך). * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? מקסימום 1.5 ק"ג. אולטרה בוק כמו שציינתי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, 6-8 שעות תפקוד לצורך לימודים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI USB וכל הסטנדרטיים. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB SSD. * כונן אופטי? לא *…

• 22 תגובות
    • 8.6k צפיות
  23. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? תכנות, צפייה בסרטים באמצעות חיבור למסך חיצוני ורמקולים, משחקים בקטנה * גודל המסך? לא פחות מ13 לא יותר מ15.6 עדיף מאט לא קריטי * רזולוציית המסך? לא מעניין אותי (רוב הזמן יהיה מחובר למסך חיצוני) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אני ממש אוהב את הנקודת שליטה הזאת כמו שיש בlenovo * משקל רצוי? לכל היותר 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך וזה חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI או מיני זה חובה, רצוי USB3 * Bluetooth? צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? לא מעניין אותי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למער…

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by tomermu,

מחפש משהו קל ודק ככל האפשר. לשימוש קל אבל אני אוהב שיש לי מפרט חזק בידיים. מסך 13.3 בעל איכות גבוהה, עם SSD ומסך מגע. מצאתי כמה אבל אני לא באמת יודע מה דגם טוב ומה לא. האם אפשר לקבל המלצה לנייד שכזה? דגמים שראיתי- Dell xps 13 דגם 2015 Acer s7 וכו'. לא חייב להיות יקר אבל שיהיה עם מפרט מרשים. אשמח להמלצה על מחשב אמין.

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. Started by coconut,

שלום, אני מחפש מחשב נייד (לא בהכרח מהבלאק פריידיי) וקצת הסתבכתי בחיפושים, אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב? עבודה משרדית, לימודים, צפייה בסרטים וכו' * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינצ', עדיפות למבריק * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? מעדיף לא לעבור את ה2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל-SSD של לפחות 128 גיגה, או כונן רגיל של 500+ * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WINDOWS 8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *ח…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.