עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מיועד לאשתי לעבודה משרדית ולבן למשחק שרוצה . עד 3,900 ש"ח. מסך גודל 14-15.6 עם מערכת הפעלה. אנחנו נהיה בחודש הבא באילת. ראיתי 2 דגמים ,מה ההבדל ביניהם ,והאם המשחק ירוץ עליו ? https://ksp.co.il/index.php?uin=62719&select=.132..5155. https://ksp.co.il/index.php?uin=56011&select=.2185. או הדגם הזה ? https://ksp.co.il/?uin=62725&select=.268..271..162..4392..214..2185..2183..2639. https://ksp.co.il/index.php?uin=56143&select=.132..4149. https://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/football-manager-2019/18071 ואם לא , אז מה מומלץ ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. שלום וערב טוב. מבקש יעוץ למחשב שיריץ מישחקים כגון: PUBG FORTNIGHT. אין לי העדפה AMD או INTEL. תודה לכולם, אציין שאין לי מושג בעולם המחשבים החדשים יד לי מחשב ישן נושן ככה שאני לא בקיא במה שהיתחדש

3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8.5K בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד (RDR2, סייברפאנק, AC וכו'..) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שלילי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD, מארז 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כולל מארז! 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בבקשה מפרט נקי- בלי אורות בלי הוצאות מיותרות על ניראות! 7. האם יש צורך לכלול מע…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אהלן, המפרט הנוכחי שלי זה: i5 3470 3.2GHZ Gigabyte GA-H77M-D3H 960GTX 8GB RAM 1600MHZ CL 9-9-9-24 CoolerMaster CM690 (SeaSonic 620W Bronze Series Active PFC 12cm Fan Modular PSU M12-II (ATX 12V אני רוצה שהמחשב יריץ לי את BF V החדש, השאלה אם יש טעם לשדרג את הנוכחי או עדיף כבר לקנות חדש וזהו? (לא הצלחתי להבין אם אני צריך למלא טופס בשביל זה, אם כן תרשמו לי בתגובות ואערוך ישר)

5. Started by roiekarp,

שלום, אני קונה macbook pro והשאלה שלי היא האם אפשר להריץ עליו משחקים הדורשים חלונות (NBA 2K10 לדוגמא) וכיצד אני עושה את זה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. שלום חברים, ידוע לי כי התקציב נמוך אמנם ניתן לחרוג עד 500 ש"ח (עדיין נמוך אבל השימשוים בסיסיים) . המחשב יחובר באופן קבוע כמעט למסך 32" LCD ושימושיו יהיו גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים מדי פעם, קצת יישומי אופיס וזהו. בסיסי ביותר. חשוב שיהייה לו מסך 15" (לפחות) ומעלה. אם הייתם שואלים במה עדיף להשקיע יותר הייתי אומר שבמעבד וזיכרון פנימי (Ram), כי הכי חשוב זה שתהייה זרימה חלקה ושהמחשב לא יתקע ויהייה איטי. לגבי מערכת הפעלה, אין העדפה ספציפית, גם אם הוא מגיע בלי- זה בסדר ואם הוא מגיע עם זה בונוס נחמד. ראיתי שעיקר ההמלצות פה לתקציב נמוך בשימושים האלה פחות או יותר, הם הדגמים האלה: Compaq CQ61 / Lenovo G550 האם זה נכון גם לגבי והאם יש עדיפות לאחד משניהם לשימוש שפרטתי? הייתי שמח לשמ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Jounce,

שלום, אני מעוניין לרכוש Thinkpad X61 בלוס אנגלס. מישהו מכיר שם חנות טובה ויכול להמליץ? (עדיף מניסיון)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. קודם כל, אני מחכה לינואר, עד שיצא המעבד Q9450. הבעיה היא שעד שאני כבר מוציא כ"כ הרבה כסף על מחשב, לא כדאי לי לחכות עד שתצא הסדרה החדשה של ה-GeForce? הבעיה היא שאני מתגייס במרץ, ואני מת כבר לקנות את המחשב. אז אולי לקנות את המחשב במלואו אך עם כרטיס מסך כדוגמת GF7300 רק לחודש-חודשיים? כמו כן, אני לא סגור על הקירור של המעבד. כמה שכותבים עליו שהוא טוב, קשה לי להאמין שב-100 ש"ח ועם צלע קירור כל כך קטנה אפשר להביס את הZalman 9000 וה-MaxOrb וה-BigTyphoon של Thermaltake. הנה המפרט: Chassis: Thermaltake Kandalf VA9003BWS (25cm Fan) PSU:Enermax Liberty 620W Motherboard:DFI LANParty UT X38-T3R CPU:Intel Core 2 Quad Q9450 CPU Cooler:Arctic Cooling Freezer 7 Pro + החלפה למשחה תרמית A…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שימושים : עריכת סרטים, מערכת קולנוע ביתית, משחקים כבדים, אינטרנט. אני מעוניין שהמחשב יספק אותי ל 3-4 שנים הקרובות. מ KSP מעבד : מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 1900 ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS כמות מחיר סה"כ P5W DH Deluxe s775 Conroe, 975X, DDRII 800, 2xPCI-E Crossfire 1 1490 ש"ח כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) כמות מחיר סה"כ X1950XTX 512MB GDDR4 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 2850 2850 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 400GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 970 ש"ח מארזים? כמות מחיר סה"כ Thermaltake Shark VA7000BWA 1 730 ש"ח ספקי כוח? Enermax כמות מחיר סה"כ Liberty ELT500AWT 500W 1 65…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by MODI,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210079.msg1841535#msg1841535 תכתבו את המפרט פה בבקשה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by dotan3310,

מה דעתכם על המפרט הבא?? (מאתר DELL ארה"ב) מחירו: 614$ Genuine Windows® 7 Home Premium, 32-bit, English New 2010 Intel® CoreTM i3-350M Processor (2.26GHz, Dual Core/4 Threads, 3MB L3 cache) Aberdeen Silver 3GB DDR3 Shared Dual Channel at 1066MHZ, 2 DIMM 320GB 7200RPM SATA Hard Drive 1 Year Basic Limited Warranty and 1 Year NBD On-Site Service 6-cell Lithium Ion Primary Battery Aberdeen Silver Display Back 15.6 inch High Definition LED Display (1366 x 768) with Anti-Glare 8X DVD+/-RW with double-layer DVD+/-R write capability, Roxio and Cyberlink PowerDVD™ DX 8.3 Keyboard with Gesture Touchpad Intel® Integrated Graphics Media Accelerator HD Wireless Network Card 802.11 b/g/…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום! אני מחפשת מחשב נייד לעריכת וידאו למטרות עבודה - הוא צריך לעבוד עם HD ועם תוכנות כמו פרימייר וקיובייס. גודל מסך 14 או 15 אינץ', עדיף כמה שיותר קל משקל, יציאת firewire, אחריות טובה. בינתיים הכי טוב שמצאתי הוא זה - אשמח מאוד לשמוע מה דעתכם. בהשקעה כזו אני רוצה מחשב שיעבוד טוב ולאורך זמן ובינתיים כבר השקעתי בחיפושים ימים ארוכים... תודה רבה מראש (: Dell XPS 15 XP-RD33-4726 דגם Intel HM57 CHIPSET מעבד Intel i7-740QM(1.73GHz) Mobile CPU מעבד זיכרון 4096MB (1x4096) 1333MHz DDR3 Dual Channel נפח 2 חריצי זיכרון נגישים 8GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 640GB Serial ATA (7200RPM) גודל דיסק כוננים 8X DVD+/-RW Drive DVD Multi Burner חריצי הרחבה 9-in-1 Media Card Reader Secure Digi…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. תכלסאנירוצהמחשבשיריץאתדיאבלו3חלק,ושיהיהשווהאתהמחיר.בעדיפותHPאוLenovo,אבלאנישמחלהמלצותמעבר.נראהשהכרטיסמסךהיחסיתחדששלאינטל,ה3000HD,הכימתאים.אמת?גםמאודחשובשהמשקליהיהגג2קילו.בליחריגה.נראהשרובהניידיםהמתאימיםהםב13.3אינצ',מהשעובדליכמינימוםלגודלמסך.מעבדdualcoreלפחות.מעדיףעםhdmi.מסךלד.מחיראזור3או3.5הכיטוב.אםמישהויכוללהמליץעלניידתואםשהואמכיראישיתאנימאודאשמחלשמוע!אנימתכנןלקנותבעודשבועייםכנראהמאייבורימודיעיןלידי.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? גם\וגם במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). סרטים ומשחקים באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים בעלי גרפיקה גבוהה וגם משחקים שלא ;D * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בין בינוני לגבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך ואוזניות - …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. קניתי מעולם הקולנוע מחשב נייד לפני שלושה שבועות השבוע קפץ לי חלון שהוינדוס לא חוקי, אני רוצה לבטל עסקה בלי שום קשר לוינדוס זה אפשרי?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by yuvi1312,

שלום כולם, מחפש מחשב גיימינג וזה קצת חור שחור בשבילי. אשמח לקבל מידע/הצעות למחשב נייח שמתאים למשחקי אונליין כגון FORTNIGHT , FOTBALL MANAGER וכד. מחיר יעד כ-5000 ש"ח תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Crabie,

היי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המרבי 4000, ניתן לחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב , יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב למשחקים בעיקר, משחקי survival כמו ARK, ומשחקי FPS כמו COD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה): לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …

18. שלום! אשמח להמלצות על מפרטים למחשב נייח למשחקים ושימוש כללי עד 5000 שקל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, אפשר לחרוג בכמה מאות בודדות אם יש סיבה טובה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (Quake Champions, DOOM, Starcraft2, etc), תכנות, ושימוש כללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף כמה שיותר שקט (לא בשביל מטרה ספציפית, הוא יהיה בחדר עבוד…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום 🙂, התגבשתי על מחשב לשימוש כללי, והייתי שמח לקבל את ברכת הפרום / נסיון אישי עם כזה ודומיו המחשב: Lenovo Yoga 7-15ITL Multi-touch 2-in-1 דגם: 82BJ0047I, מחירו כ-5400 ש״ח, ברף העליון של התקציב שלי שימושים: כללי, משרד, אינטרנט (לא משחקים) חשוב לי: אמין, מסך לא קטן, חיי סוללה, תאורת מקלדת, מעדיף זיכרון על מעבד פחות חשוב: משקל תודה 🙏

20. שלום לכולם, אשמח לחוות דעת מכם לגבי מחשב מסוים. השימוש הוא יום יומי, צפייה בסרטים וסדרות, ללימודים סטודנטיאלים, לנסיעות, בעיקר לשימוש בתוכנות של אופיס ואולי גם מדי פעם פייתון לשימוש אישי. קראתי רבות על ThinkPad בתור מחשבים חזקים וחשבתי הפעם ללכת על הסגנון הזה. המחשב הקודם שלי הוא של דל ולצערי התאכזבתי ממנו לכן החלטתי הפעם לשנות וללכת על לנובו. המחשב הוא - Lenovo ThinkPad L13 Yoga החומרה שלו היא: מעבד: (Intel Core i7-10510U (4C / 8T, 1.8 / 4.9GHz, 8MB זיכרון: 16GB Soldered DDR4-2666 אכסון 1TB SSD M.2 2280 PCIe NVMe Opal2 מסך מגע, דור 10, 3 שנים אחריות. קישור: https://fre.co.il/items/2888404?num_of_cart_items=1 אשמח לחוות דעת תודה:)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, אשמח לדעתכם על המפרט הבא והמלצה על מסך כמפורט למטה. תודה! https://tms.co.il/builds/362302 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7k אפשר חריגה של מאות בודדות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח להמלצה למסך '2k 27 ומעלה באזור ה1200₪. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא צריך מארז. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של ה…

22. שלום בניתי מפרט מחשב אבל יש לי מספר חלקים שאני לא בטוחה מה כדאי לקחת כמו לוח אם ועוד אשמח לקבל המלצות וגם הערות אם יש לכם תודה [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ISRAEL3571,

אהלן אז ככה המחשב שלי ישן הייתי אומר אבל אני רוצה לשדרג אותו למטרת משחקים כבדים אני לא קונה חדש חדש כי אין לי מספיק כסף אז זה המפרט שלי עכשיו : מעבד: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E7500, 2933 MHz (11 x 267) לוח אם: MSI G41M4-F (MS-7592 זיכרונות:System Memory 2016 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) DIMM3: 2048738050LOC 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-4-4-10 @ 266 MHz) (3-3-3-8 @ 200 MHz) כרטיס מסך: כרגע אין לי, זה עובד על הלוח אם הכרטיס מסך אז צריך חדש אני רוצה לשמוע מה אתם אומרים מה המצב אני יודע שהוא ישן אבל אני רוצה לשדרג לאחד טוב תודה אם צריך עוד פרטים תגידו

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Nightbeat,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מהמקסימאלי.. אם חייב אז תגידו ולטובת מה ואני אחשוב על זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן.. SONY VEGAS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו BF3 FC3 וכל מה שיצא בעתיד הקרוב.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL U2312HM 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לתכנן את המחשב החדש שאני מתכנן להרכיב בשבועות הקרובים. אני מעצב תעשייתי שעובד בעיקר בתוכנת solidworks. זאת תוכנה שעובדת ב open-gl, ולא תומכת כל כך בריבוי מעבדים/קורים/ת'רדים. אני מעורב בפורום אחר שעוסק בתוכנה ושם ייעצו לי חד משמעית על קניית מעבד 3770K. במסגרת התקציב שלי זה המעבד שיתן לי ביצועים מצויינים ותמורה טובה לכסף. חוץ מהמעבד, יש לי עכשיו כרטיס מסך ATI firepro 5800, שאני ממשיך איתו בינתיים למחשב החדש. חוץ משני הרכיבים האלו, אני צריך מכם עזרה בבחירת שאר הרכיבים למחשב. יש לי כרגע במחשב 2 כוננים WD 2TB RAID1, האם לדעתכם אני אוכל להעביר אותם בלי לפרמט למחשב החדש? אם הם SATA, האם יש הבדל במהירות בכוננים אם אני קונה כוננים זהים רק SA…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.