עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AvlK,

שלום . הלך לי הכרטיס מסך במחשב הנייד הוא לא מזהה אותו כבר מהBIOS מגם nVidia Geforce 9500M GS משהו יודע איפה אני יכול לקנות אחד כזה ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום חברים. הדבר היחיד שאני הולך לקחת מהמחשב שלי הוא ה- Gigabyte 570 GTX שלי. אני מעוניין במפרט מחשב חזק (אני מניח שאפשר גם תקציב נמוך יותר ממה שציינתי) שיתאים לכ. מסך הנ"ל + אני כנראה מעוניין לעשות SLI (אשמח לשמוע את דעתכם בנושא). בנוסף אני שוקל להוסיף SSD. אני לא מכיר את הנושא כל כך. האם כדאי? כמה זה באמת משמעותי מבחינת חווית משחק? המפרט לא צריך לכלול ציוד היקפי. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by vorlon_,

שלום ברשותי מחשב נייד hp pavilion dv-6820ej כרגע מותקנת עליו מערכת הפעלה windows 7 32 bit המעבד הוא intel core 2 duo T5550 1.83GHZ והוא בעל זיכרון של 2 ג'יגה זהו מחשב ישן יחסית, אך הוא משמש אותי בצורה טובה עד עכשיו בעיקר לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ולימודים לאחרונה אני מפתח אתרים וגם באופן חלקי בעיצוב של האתרים, ושמתי לב שהמחשב לא מצליח תמיד לפעול באותו קצב כמו בעבר שאלתי היא האם כדאי לשדרג את המחשב, להוסיף עוד 2 ג'יגה זיכרון, ולהגדיל להארד דיסק של 500 ג'יגה במקום 160 שיש כיום וכמו כן לעבור למערכת הפעלה של 64 bit או שפשוט עדיף לעבור למחשב חדש מבחינת עלות תועלת?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by CR7,

אפשר לנצל עד 7K ולא לחרוג מיועד למשחקי מחשב - הגדרות גרפיות גבוהות יש צורך במערכת הפעלה וכונן SSD 128-256 אין חשיבות לרעש לא מתוכנן אוברקלוק בזמן הקרוב לא כולל מסך. האם כדאי להמתין ? או לרכוש עכשיו תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Buck,

מכיוון שאני סובל ממזל נאחס היתה לי קפיצת מתח בבית בדיוק כשהתעדכן לי הביוס ואיכשהו שני! הביוסים של לוח האם שלי ה-x99-sli-plus נהרסו והbootloader לא עובד גם כשאני עובר בינהם ולא עולה לזכרון (בדקתי את שאר הרכיבים זה בוודאות הביוס). מתברר שבגלל שבישראל כמו בישראל החנויות מנוהלות על ידי נוכלים אין הבדל בין המחיר של לוחות האם מהמשפחה של הX99 בין מתי שקניתי אותם לבין היום מה שאומר שאני צריך לקנות את הזוג של המעבד ולוח האם מחדש כי זה יעלה לי את אותו המחיר בערך כמו לקנות לוח אם חדש מהמשפחה הישנה וזה כבר לא משתלם. לקנות מחו"ל ייקח לי יותר מידי זמן כרגע. אז בקיצור המעבד שלי היה ה5820K עם קצת אוברקלוק ואני צריך להחליף אותו ואת לוח האם שלי (יש לי DDR4 ). אז מה…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Danniel,

היכן אוכל להתייעץ לגבי רכישת שרת חדש למשרד? 8 יוזרים+ 3 מדפסות+ ראוטר לווי פיי שימוש המרכזי תוכנות הנהלת חשבונות עם עומסים מינימליים ביותר אני רוצה שיהיה שרת שיאפשר התעסקות/התקנות בזריזות ומצד שני הדרישות חומרה המינימליות 32 גיגה זיכרון מעבד 4 ליבות יספיק? זוג רייד SSD למערכת הפעלה WINDOWS SERVER 2016/2019 זוג RAID SSD לDATA זוג ספקי כוח כרטסי RAID חומרתי ההצעות הן גבוהות מאוד DELL T440 בטווחים של 3000 דולר ואני רוצה לתקצב גג 6000 ש"ח

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אז הסטודיו שלנו מצא אופציה זולה למחשב מק לעריכה גרפית! השאלה היא כזאת. יש לנו כרטיס מסך gtx 970 strix asus עם חיבור 8pin pci-e. המפרט של המחשב הוא Xeon e5462 (שני מעבדים) סהכ 8 ליבות 32gb ddr2 800mhz ecc 240gb ssd Sandisk plus 1tb wd blue 7200 rpm בינתיים יש שם gt120 עם 512mb ram (מן הסתם לא מתאים לעריכה ב 4K בfinal cut) המחשב יעלה בסביבות ה4k אז ככה ! שאלה ראשונה ! האם ה970 יתמוך במערכת ההפעלה mac ובדרייברים של nvidia ובחיבורי חשמל הpci-e (פרמטר קריטי)? האם שווה לקנות מחשב כזה בשנתון כזה?(חשוב לציין שכבר בדקנו את המחשב והכל היה טוב חוץ מהכרטיס מסך! תודה לכל מי שיעזור!

8. שלום רב, אני מחפש מחשב שאיתו נוכל במשרד לבצע לכידות מסך לסרטים שמתנגנים ברקע (איכות 720,1080) ולאחר מכן לרנדר אותם. כמו כן, רינדורי קבצי וידיאו PRO RES יש לנו פה המון מחשבי I3 והם קורסים תחת המעמסה. CPU מגיע למעל 90%. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - סביבות ה2000 +- 2. מה שימושי המחשב? תכני HD, עבודה משרדית, עריכה קלה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? -לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בHD רגיל. SSD יספיק 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין חשיבות רבה לנושא. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא. יש צורך בהרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש …

9. Started by parker8,

מקווה שלא שכחתי משהו: דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1 ASUS A8N-SLI PREMIUM939 1100 ¤ 1 ADATA DDR 1024MB 400MHZ CL3 550 ¤ 2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 560 ¤ 1 MSI GeForce 7800GTX 512MB PCI-E 4550 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X WHITE 300 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLUE 400 ¤ 1 סה"כ: ¤ 10130 נראה טוב?

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by eyalb,

אין במלאי T400 וקיבלתי הצעה לT500 במקום. המפרט הוא מעבד Intel Core 2 Duo P8400 2.26Ghz זיכרון 2 x 1Gb DDR3 1066 דיסק קשיח 160GB 5400rpm מסך 15.4" TFT WXGA זיכרון גרפי Intel Graphics Accelerator 4500MHD כונן DVD Multi bruner תקשורת LAN + Modem 56k + WiFi 5300 AGN כולל FingerPrint כולל מצלמה משקל2.6kg סוללה 6.6Hr \ 6 Cell Lithium Ion מערכת הפעלה Win Vista Buisness מותקן XP PRO אחריות 3 שנים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1395 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤240 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤625 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤749 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤592 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤486 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤367 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1454 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני מעוניין בהמהרת המעבד כמות: 1 - מחיר: ¤0 משלוחים - הזמנות דרך האתר, נא לבחור מ…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by sapits1,

לשום לכולם, אחי מתעניין בקניית מחשב נייד, שישמש אותו בעיקר לעבודה משרדית, אבל בין היתר גם סרטי HD וקצת משחקים בסגנון NFS וGRID. רציתי לדעת אם הכרטיס הזה יספיק להריץ משחקים וHD ב720P... ואם אפשר השוואה שלו ל8400 של אנוידיה (בגירסה הניידת) וה2400XT (בגירסה הניידת). המעבד יהיה כמובן C2D של אינטל, אם זה חשוב.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום חברים, אני סטודנט להנדסת תוכנה, השימוש העיקרי שלי הם לצרכי תיכנות, אינטרנט ולימודים- אופיס... משחקים אולי משחקי לוח וכאלה לא 3D shotter או יותר מזה. מצאתי שהמחיר בשני חנויות בפריסה ארצית הוא בסביבות 3000 ש"ח. לא מצאתי שום ביקורת באינטרנט על הדגם. האם מישהו יודע על הדגם HP dv3-4333EJ? המלצות? ביקורת? המפרט הוא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&dlc=en&docname=c03003917 דגם לוח האם הוא HM-55 מהירות הזכרון DDR3 1033mhz כרטיס מסך: 1) האם כרטיס המסך AMD Radeon HD 6370M (512 MB DDR3 מעלה בצורה משמעותית את צריכת הסוללה? 2) האם הכרטיס מסך שמסוג AMD או הספציפי הנ"ל מתחמם יתר על המידה, ובגלל זה הכרטיס מסך יכול ליהרס מהר יותר? ואולי להרוס חלקים…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? כ-3500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח, אבל רק אם זה נותן שיפור משמעותי בתמורה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר, מעט משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין מסך, יש לרכוש אחד חדש. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? RTS ו-FPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין דרישה להגדרות גבוהות…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום וברכה, אני מחפש המלצה ללפטופ, בגודל של 13-14 אינץ', שישקול עד 2-2.2 קילו (ניידות חשובה מאוד), עם סוללה שתספיק לפחות ל-3-4 שעות של עבודה סטנדרטית (WIFI + תוכנות משרדיות \ הקרנת סרט). עוד משהו חשוב - הלפטופ יחליף סרטימר, כלומר אני אשמח שתהיה לו יציאת HDMI שמוציאה סאונד כמו שצריך. לא עומדים לשחק עליו יותר מידי. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. AMD Athlon XP 2600 712 KINGSTON DDR ATI Radeon 9800SE 128 DDR All-in-wonder ( tv + video card biult in ) Western Digital 120GB 8mb Catch MAG 21" flat Gigabyte AMD mother board + 6 channel audio onboard + fire wire etcetcetc ........ ALTECH - LANSING 4.1 Speakers Vantec System air cooling Enermax 600W power supply 5700 שקל ... :-*

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240_339&products_id=3325 האם המחיר שווה ? מה מומלץ להחליף ובאיזה מסגרת מחיר ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by lacky,

מצאתי את המפרט הזה wallashops נראה יותר מסביר יחסית למחיר מעבד p4 2.66 - המחיר נמוך מאוד..אני חושב. אנא חוו דעה וגם אשמח לחוות דעת פרטניות על לוח האם המצויין שם המפרט : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=980879

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by DIPSET,

שלום, אני נמצא כרגע בארה"ב למשך מספר ימים, אני מבקש המלצה ללפטופ בתקציב של בסביבות עד 1500$. הדרישות שלי: -מסך 13.3" -קל משקל (אזור 1.4 ק"ג ומטה) -מהיר ביותר (חשוב. הלפטופ ישמש בעיקר לעבודה עם מספר יישומים במקביל ועשרות דפי דפדפנים פתוחים, אך לא למשחקי מחשב) -מקלדת נוחה, ושתתאים מבחינת מקשים לאלו שיש בארץ (ZXCV, QWERTY) -שלא יתחמם בשום אזור, גם בעבודה ממושכת -איכות סאונד טובה -דיסק קשיח של 500GB, רצוי SSD גם אם אצטרך לקנות בנפרד. -זמן סוללה סביר -מסך מט, שיהיה ניתן לעבודה בשמש אם יש צורך -זכרון של לפחות 8GB -הבנתי שעדיף רזולוציה גבוהה של 1920 - רצוי 3 פורטים של USB, הרי ברגע שאני מחבר עכבר אלחוטי, אם יש רק שניים יישארו רק אחד וזה לא מספיק לדעתי. -רצוי שתהיה אחריות תקפה …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום! טוב אני עורך וידאו ומשתמש PC כבד (ריבוי תוכנות במקביל) עכשיו גם חומד את האופציה של האקינטוש (OSX86) לאחר חרישה של פורומי האקינטוש נסגרתי פחות או יותר על חומרה. לוח אם: מבוסס P35 של אסוס http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=31101&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מה אתם אומרים על לוח זה ביחס למתחריו?? בגדול אני רוצה אותו כי קיבלתי המלצה ספציפית עליו מבחינת תאימות להאקינטוש, אבל יהיה נחמד לדעת שהוא מהמובילים גם לPC... מעבד: Q6600 מתכנן לעשות לו OC רגוע, וברגע שמחירי הPenryn יצנחו ארכוש מעבד חדש ללא החלפת לוח אם! זכרונות: אני רוצה 4 גיגה במהירות 800Mhz (שני מודולים של 2 גיגה) מבחינתי חשוב לי שיהיו אמינים מהירים וחזקים. אני לא מכיר חברות כ"כ…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. הי, קיבלתי הצעה שנראית לי טובה מאד. האם כדאי להחליף כרטיס מסך? או אולי מארז? או משהו אחר? האם הלוח מומלץ? תודה מראש לכל התותחים! חגי 1. מערכת מחשב - (1YS) 2. לוח אם Intel DRAGONTAIL PEAK DP35DPM לוח אם התומך Intel® Core2 Quad, Intel® Core2 Duo, Intel® Dual-Core Form Factor Full ATX LGA 775 pin, 1333/1066/800 MHz Bus Intel® P35 Express Chipset, Intel® EM64T, BIT Dual channel memory DDR2/677/800Mhz - 4 sockets/8GB max 3x PCI, 3xPCI Express x1 ,1xPCI Express x16 (12xUSB2 Ports(6B+6F על לוח האם, השימוש מוגבל בהתאם למגבלות המארז 1 PATA(2dev), 6 SATA including 1 eSATA port (3gb/s) Intel Matrix Storage Technology supports RAID 0, 1, 5 and 10. Two IEEE-1394a int…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. הרכבתי לי את המפרט הנ"ל : לוח אם: Asus Striker Extreme מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 Box זכרון: Corsair DDR2 1024MB 800MHZ CL4 X 2 כ.קשיח: Western Digital WD2500YS X 2 כ.מסך: Asus nVIDIA GeForce 8800GTX 768MB PCIe צורב DVD: LG GSAH42N x 18 מארז: Antec 900 ספק: Enermax Noisetaker II EG701AX-VE 600W Dual Fan מסך: LG L1970HR מקלדת: Logitech G15 Gaming Keyboard עכבר: Logitech G5 רמקולים: Logitech X530 הערות: * המפרט הנ"ל צפוי לעלות לפי סקרים אינטרנטים בין 12K ל 18K. * השאיפה שלי היא ליצור חיית משחקים שלא תוגבל בשום משחק, תחזיק תקופה יפה בטרם תתיישן (קרי יצא המשחק שיגרום לי להתפשר באיכות הצפיה), ותהווה בסיס נאה (ואפשרי) לשדרוגי טכנולוגיה עתידיים. * א…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם! אני צריך עזרה בלהרכיב 2 מחשבים שונים למטרות שונות. המחשב הראשון אמור להיות סביבי לגמרי, למטרות של גלישה באינטרנט בלבד בסכום של עד 1500 שקל. המחשב השני למשחקים, ולגמרי לא לשימוש אינטרנטי בסכום של 4000-4500. תודה רבה!

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Refaelo,

שלום. לחבר שלי יש תקציב של 6K למחשב חדש. השימוש העיקרי זה משחקים (גם כבדים) וסרטי HD אין לו צורך בכרטיס מסך , הארד דיסק וכרטיס קול כי יש לו את אלה מהמחשב הקודם. הכרטיס מסך שיש לו זה ATI RADEON HD4850 DDR5 חשוב שהמפרט יהיה מחנות אמינה ולא משהו בסגנון KSP נ.ב אם יש לדעתכם צורך לשפר את הכרטיס מסך אתם מוזמנים להגיד תודה רבה לכם

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. לפעמים שהסוללה מתרוקינת אני מתעצל להטעין את הנייד ואז מגיע למצב שהנייד נכבה בגלל שהסוללה התרוקנה לגמרי זה קורה פעם בכל כמה ימים האם זה בריא לנייד? ומה יכול לקרות?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.