עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב הנייד של אבאש לי פתאום התחיל לעבוד על רזלוציה גבוה מאוד וצבעים אחידים אני חושב 16..... ואז שאני נכנס בשביל לשנות את זה זה עושה לי את הבעיה הבאה... http://img337.imageshack.us/img337/6222/untitledix4.jpg מישהו יכול לעזור לי כמה שיותר מהר בבקשה אבא שלי צריך את המחשב לעבודה =]

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  2. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד בן 3 של חברת ACER. הבעיה היא שבעת התקנה של מערכת ההפעלה ויחסית בשלבים המאוחרים של ההתקנה המחשב קורס. 1.פירמטתי את כונן הקשיח (NTFS). 2.ניסתי מערכת הפעלה נוספת (ללא הצלחה). 3.אולי הפתרון בעדכון ה BIOS? 4.תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  3. Started by KingRyu,

אז ככה רציתי להתקין WIN7 במחשב הנייד. התקנתי והכל עבד סבבה ברגע שהוא סיים להתקין, הוא בצע הפעלה מחדש למחשב לבד. ואז מגיע למצב של ה- Bootloader ופשוט קופא לא ניתן לעשות כלום. הוא מגיע למצב הזה ונתקע: ניסיתי ללחוץ ESC וגם F9/F10/F11 שום דבר לא מגיב הוא פשוט נתקע. ניסיתי גם להכניס דיסק של WIN7 ולהריץ שוב פעם את ההתקנה לא נותן, גם ניסיתי HIRENBOOT אולי לגם אל עובד פשוןט נתקע יש למשהו רעיון מה הבעיה פתאום שקראת? זה המחשב שלי hp pavilion dv5 1190

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  4. שלום יש לי מחשב נייד שהיו לו כל מיני בעיות..הוא היה נתקע אז פירמטתי אותו.. העברתי בעזרת DOS כמה קבצים ספורים ל-D ואז פירמטתי את C והתקנתי ווינדוס מחדש כעת כשהווינדוס עולה הכל בסדר אבל ברגע שאני פותח משהו למשל "המחשב שלי" אז "המחשב שלי" מופיע ואחרי 2 שניות המחשב קופא. יכול להיות שזו בעיית הארד דיסק? או משהו אחר? הייתה בעיית התחממות לפני כן במחשב אבל סידרו לי אותה. תודה.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  5. אני כרגע סטודנט שנה ב' להנדסה ומחפש להחליף את המחשב שלי. עד היום לא היה לי מחשב נייד ואין לי ניסיון בזה אז רציתי להתייעץ איתכם לגבי רכישה של מחשב חדש. אין לי שימושים במחשב מחוץ לבית ומאוד נוח לי לעבוד עם נייח למרות שכל החברים שלי קונים רק מחשבים ניידים אני עדיין לא יודע איזה מחשב עדיף בשבילי. אני יודע שיש את האופציה לקנות נייד ולחבר אותו למסך חיצוני אבל אני לא מעוניין באפשרות הזאת. מה לדעתכם עדיף?

6. משהו נחמד ביותר לעבודה נוחה ומהירה.... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  7. Started by SnakeBite,

שלום,הייתי רוצה לקבל את חוות דעתכם על המחשב החדש שלי שמיועד לאוברקלוק ולמשחקים וגם כקולנוע בייתי מטורף!!! אז ככה(מה שמסומן באדום עודכן) מעבד Pentium D 820 2.8X2 Ghz S-775 1MX2 Cache 64 bit BOX לוח אם ASUS P5N32 SLI Deluxe / SLI X16 /65nm cpu זכרון OCZ 1024MB (512x2) DDR2 667MHz performance series 4-4-4-8 DIMM Unbuffer מארז GIGABYTE 3D AURORA Silver ספק כוח Enermax LIBERTY EL500AWT 2.2 500W SLI Ready דיסק קשיח WD 250 GB SATA II 16 MB Buffer צורב NEC ND 4550A BLACK 1.44 floppy 1.44 black כרטיס מסך BFG 7900GT OC 256mb / 256 bit / Memeory clock 1360 mhz /core clock 475 mhz מקלדת Logitech Media Elite Black עכבר microsoft explore…

• 91 תגובות
    • 6.4k צפיות
  8. שלום לכולם, אחרי זמן רב שהמחשב שלי צבר בעיות שונות ומשונות בזיכרון, במאוורר ובספק הכוח, ההארד-דיסק שלו תקתק למוות וחתם חברות אמת של 6-7 שנים... עכשיו, הגיע הזמן להביא יורש! אני כבר כמה שנים לא בסצינה של החומרה אז אני לא יודע מה חדש, מה טוב ומה חרא אז אני צריך את העזרה שלכם. דרישות: לא יותר מ-4,000 שקל. מחשב אמין שיחזיק כמה שיותר זמן. חייב להיות חזק מספיק כדיל לתפעל תוכנות עריכת וידאו כבדות כמו Avid. כמו כן לא יזיק אם יוכל להריץ משחקים כמו Left 4 Dead ו- Devil May Cry 4. אין צורך לקנות ציוד היקפי, מעביר אותו מהמחשב הקודם. לא מתעסק באוברקלוקינג. חשיבות שקט = 8. עשיתי סיבוב מהיר באתר של אייבורי ובחרתי מפרט שבמבט ראשון נראה לי בסדר: http://www.ivory.co.il/product.…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. המחשב טוען הרבה. אתקין אותו מחדש. אוכל גם אעשה OVERCLOCKING אם אסתדר עם זה. יש לי תחושה שצוואר הבקבוק הוא הכונן הקשיח. האם כדאי להשקיע בכונן SSD עבור מערכת ההפעלה? (כונן הDATA יישאר HDD) אם כן, איזה כונן מומלץ? תודה. נתונים על המחשב כאן:

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by ghz,

שלום אני קונה מחשב חדש שהוא טוב מאוד וגם יקר מאוד הצריכות שלי מהמחשב שהוא ישמש כסרבר לבית שלי וגם יהייה לעבודות גריפיות כבדות וחזקות וכמובן למשחקים אז הנה המפרט של המחשב החדש (כל חלקי המחשב מארצות הברית): CPU Pentium 4 2.80 GHz Motherboard ASUS P4T533-C Memory 1024MB Mushkin PC1066 RDRAM Video Card ATI Radeon 9700 Pro Monitor Samsung SyncMaster 240T Case Cool Master ATC-AX1 and 430W Power Supply Sound Card Creative Sound Blaster Audigy Platinum Speakers Klipsch ProMedia 5.1 Ethernet Linksys EtherFast 10/100 Hard Drive wd 120 gb x2=240gb 8mb 7200 rpm Hard Drive Controller Adaptec 39160 CDRW Drive Plextor 40x12x40 DVD+RW Drive HP DVD200XI DVD+…

• 37 תגובות
    • 7k צפיות
  11. כמו בכותרת. יש את משטח המגע\העכבר שלפני ששלחתי לתיקון היתי משתמש בשתי אצבעות יחדיו כדי לגלול דפי אינטרנט ומסמכים למעלה ולמטה ומשום מה עכשיו זה לא עובד. בהגדרות של זה לא ראיתי שום דבר מיוחד, פיספסתי משהו?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום חברי הפורום היום אבי הביא לי את מחשבי (אסוס 1000HE) מהתיקון שלו ברונלייט (עקב רעש של "קליקים" באזור מסויים במקלדת, האזור השמאלי) ברגע כשהתחלתי להקליד במחשב הנייד, חשתי בשינוי ניכר (לרעה) בחוויית ההקלדה במחשב. כעת במרכז ובאזור השמאלי במקלדת קיימת בעיה של מקשים נוקשים (חזקים), כלומר, לא קיים כלל פידבק כאשר לוחצים על המקשים הנ"ל, כמו הקלדה על קרש (בניגוד למחשב לפני התיקון כאשר היה קיים פידבק כדי לאפשר נוחות בהקלדה) הבעייה מפריעה רבות בשימוש היומיומי במחשב, ולא מאפשרת עבודה רצופה. בנוסף, בעייה אחת שהייתה מאז שקניתי את המחשב הוא העניין שהקלדה במצד הימני מפיקה רעשים שרק תוף מריים יכול להפיק, מה שהכריח אותי להשתמש בעטיפת סיליקון כדי להנמיך את הרעש, שמתי לב לזה רק עכשי…

13. Started by nattyk212,

אני רוצה להחליף את הטלוויזיה שלי ל4K רציתי לשאול עם המחשב יריץ סרטים 4K בצורה חלקה ואם לא מה כדי לשפר בישביל זה מעבד: intel(r) core(tm) i7-6700 cpu @ 3.40ghz כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 970 16 גיגה ראם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by partushz,

המפרט: יריץ לי Counter-strike go + Counter-strike 1.6 בלי תקיעות .. גם כשאני מפעיל את התוכנות: EasyAntiCheat,CheatDefender,Ventrilo,TeamSpeak,Skype.. תגידו לי כן ואני קונה זה התקציב החורג שלי למחשב 2850שקל בלבד! יריץ או לא? תודה!

• 7 תגובות
    • 4.6k צפיות
  15. Started by roei_s,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של אסוס, עם כרטיס מסך לא מובנה של ניבידיה ג'יפורס 310M 1G, בנוסף יש למחשב כרטיס מסך מובנה INTEL HD, משום מה המחשב מזהה רק את הכרטיס מסך מובנה, גם ב EVEREST לא הצלחתי למצוא איזכור לכרטיס מסך הלא מובנה, הוא מראה שם רק את ה INTEL HD, מה אפשר לעשות? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Markis,

מחשב נייד hp pavilion dv4140ea שהזכרונות שלו ddr 333. ניסיתי לשדרג לזיכרון של gskill שנתוניו הם: ddr512 pc-2700 cl 2.5 so-dimm אולם המחשב סירב לעלות. ניסיתי את הזיכרון הנ"ל גם על מחשב lg שעובד עם זיכרונות שמהירותם 333 וגם שם זה לא הצליח. ניסתי לבדוק אם החלפת / הוספת הזיכרון מצריכה הגדרות בביוס ולא מצאתי כלום. האם הבעיה בזיכרונות של gskill או שצריך זיכרון מיוחד מחשב הנייד ואין זה מספיק שעל הנייר מדובר בזיכרון בעל נתונים זהים ?

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  17. Started by Victoryart,

שלום לכולם(: אם האשכול אינו מתאים לפורום זה אני מבקש מהמנהלים להעביר אותו לפורום הנכון.תודה. לא מזמן קניתי מחשב נייד חדש,והוא הגיעה עם WIN8. http://ksp.co.il/?select=.268..271.&list=1&sort=2&glist=0&uin=19712&txt_search=&buy=&minprice=3062&maxprice=0 אחרי התנסות עם הWIN8 לא ממש אהבתי אותו,ולכן החלטתי לפרמט את המחשב לWIN7,וכאן התחילה הבעיה.. פרמטתי את המחשב והכל בסדר,אבל הוא לא מתחבר לאינטרנט ,וגם לא עם הקבל. במחשב לא היו שום בעיות מלפני זה,ולכן סביר להניח שזו בעית תוכנה כלשהי. מה אני אמור לעשות כדי לתקן את הבעיה? תודה לעוזרים((:

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by לוח שנה,

שלום לכם, המחשב עבד אתמול כרגיל והיום פתאום לא נדלק. הדבר היחיד שנדלק זו המנורה שמראה שהמחשב דולק, אבל שאר הנורות לא דולקות וגם לא המסך. יש למישהו רעיון על הסיבה לבעיה? תודה.

19. Started by bati6,

יש לי מחשב של DELL נמצא אצלי כבר חודש וחצי קניתי חדש, והסוללה לא נטענת, זה תקוע על שני אחוז, כשנסיתי לעשות ריסט למחשב זה נותן לי את ההודעה הזאת alert the ac power adapter wattage and type cannot be determined ואז הוא נותן לי כמה אפשרויות, אחת מהאפשרויות לעשות בדיקה למחשב, הרצתי בדיקה לקחה איזה שעה וחצי והכל היה תקין, והעלתי אותו מחדש וזה עדיין לא נטען וכשאני עושה ריסט זה נותן לי כל פעם מחדש את ההודעה הזאת. אם אני מוציא מהחשמל המחשב ישר נסגר, ולא יודע אם זה קשור, אבל הוא גם ניהיה כבד ברמות מאז הבעייה הזאת

20. Started by LENOVO,

אני שם את המטען בחשמל וכלום!!! לא נדלקת הנורה של הסוללה הוא למראה שהוא מחובר לחשמל פשוט לא קורה כלום!! למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. Started by 5426378,

היי, יש לי מחשב נייד מסוג dell inspiron 1501 שידרגתי את הזיכרון שלו ל-1.5GB (אם זה חשוב) והוא נקנה במיאמי. קניתי מחשב חדש שולחני אז הרבה זמן לא השתמשתי בו, אתמול ניסיתי להדליק אותו הled של ה-power נדלק לשנייה ונכבה, והמחשב לא נידלק,ניסיתי להטעין את הסוללה במשך הלילה, לא עובד,מה לעשות? זו בעיה בסוללה? אגב, במטען של המחשב יש led הוא היה דולק והכל נחמד וטוב, כשניסיתי להדליק את המחשב ה-led נכבה. ולא נידלק עד שניתקתי וחיברתי אותו מחדש לחשמל.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  22. יש לי בעיה (או יותר נכון לחבר) הוא עשה אוברקלוק מוגזם והרים את הוולטאז' ועכשיו המחשב לא נדלק הוא נתקע בדיטקטינג IDE אז הוא עשה איפוס לCMOS ועכשיו שהוא מעלה את המחשב המחשב עולה נותן לו מין חלון כזה להתקיין ריידים אחרי זה זה רושם BOOT FROM CD למרות שהוא שינה בביוס שההארד דיסק קודם ואז יש לו שגיאה מסוג pxe-e61 failure check cable מה הוא אמור לעשות????

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  23. אוקיי חברה יש פה הרבה מפרטים ודיבורים, עכשיו בואו נדבר תכלס. אני גיימר ממוצע, בעל סכום כסף ממוצע, שרוצה לקנות מחשב חדש בעיקר כדי להינות ממשחקים חדשים (CRYSIS, NFS, BIOSHOCK וכל מה שעתיד לצאת). אז בואו נחשוב ביחד על מפרט מנצח לגיימר ממוצע שעוד הרבה אחרים יוכלו להעזר בו. אז לסיכום: תקציב 5000 ש"ח ללא, אני חוזר, ללא OC ללא דיסק קשיח, ללא צורב, ללא מסך, ללא ציוד הקיפי מכל סוג שהוא. מן הסתם שיהיה שקט. אם צריך קירור למעבד / לכרטיס מסך אשמח אם תציינו למה. מארז סקסי ושקט (לא איכפת לי אם הספק כלול או ספק בנפרד). אני יוצא מנקודת הנחה כמובן שכולכם תגידו Q6600, 880GT, זיכרון 2GB. מה שאני לא יודע מה לקחת זה איזה לוח אם למשל. יהיה נחמד אם יתמוך ב-SLI ו-DDR3, אבל לא חובה אם ז…

• 13 תגובות
    • 839 צפיות
  24. Started by V00d00,

אהלן חבר'ה, חבר צריך ממני מפרט למחשב בשביל אחותו ולקחתי על עצמי את המטלה וההתייעצות איתכם. הוא רוצה לנצל את כל התקציב, בחריגה של 100-200 מקסימום. השימושים יהיו בעיקר משרדיים - מאינטרנט עד תוכנות כבדות, שלא תיהיה בעיה של מקום\רעש יותר מדי. בנוסף, יכול להוות מחשב למשחקים קלים. אין צורך בשום ציוד היקפי מלבד לצורב, שום צורך במערכת הפעלה. רצוי שהחנות יהיה באזור רמת-גן-גבעתיים, כמובן שתיהיה אמינה. אשמח לעזרה, תודה מראש לכל העוזרים ! 8)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. המחשב מיועד למשחקים זה התקציב שלי 5500 ש"ח כולל מסך לגבי המעבד אני יודע שחלקכם יגידו שהוא חלש מידי אבל הבנתי מהרבה חבר"ה שהוא מספיק טוב השאלה שלי שלי היא: נגיד ואני רוצה להחליף בעתיד הקרוב את המעבד ל-5200 הלוח אם יתמוך בו? הכוונה אם הלוח אם יפיק את המיטב מהמעבד החדש אם אני יחליף? Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore BOX AM244DCB ¤560 Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤470 BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB OC DDR3 DualDVI Retail ¤1640 Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-675 CL4-4-4-12 ¤481 WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤410 Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ¤186 Enermax Liberty 400W ¤416 SAMSUNG 19" LCD 931BW 2MS 1:2000 DVI Wide ¤1335 Total Price : ¤5498 בכוונה לא רשמ…

• 1 תגובה
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים