ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,405 דיונים בפורום זה
-
היצרנית היפנית מנסה לנצח את לנובו במשחק שהיא המציאה עם נייד 360 מעלות חדש שכולל את המסך הצפוף ביותר בקטגוריה כולה לכתבה: http://hwzone.co.il/המחשב-הנייד-החדש-של-טושיבה-מציע-לכם-4k-בא/
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לסיוע לאתר את המחשב הנייד הטוב ביותר לשימושים הבאים: עבודה משרדית פשוטה (חבילת אופיס). אינטרנט בסיסי. מחיר בסיסי עדיף כמובן המחשב נלקח על הגב, כך שגם משקל משחק תפקיד מסוים. יש לי גישה לרכוש גם בארה"ב, כך שאשמח להמלצות רכישה בישראל ו/או בארה"ב. תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://computerworld.name/alienware-area-51-m15x-and-m17x-the-most-powerful-notebooks-from-ever-existed/ Core 2 Duo Extreme processors NVIDIA GeForce 8800M GTX video card 667 MHz DDR2 writing Blu-ray-drive (in Area-51 m17x model or writing DVD-drive in m15). One of the substantial differencies is that there will be two hard disks in Area-51 m15x, and three in m17x. מעניין כמה יעלה
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מישהו מכיר?מישהו יכול לתת המלצה??אני אשמח לתשובות,הבנתי שנחנך עכשיו דור חדש של ניידים אז אם מישהו יוכל להסביר זה יהיה אחלה
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אני מיתכוון ליקנות מחשב נייד. אבל אני מיתלבט בין IBM ל DELL טוב,אז ככה.. למי שמבין,אני אסביר את הצרכים שלי למחשב נייד: מחשב במיוחד לאופיס ומשחקים,מהיר וביתי. שאפשר לינשוא אותו ממקום למקום, ומחשב אמין. הערה: אני מיתכוון גם למפרט הנייד. תודה רבה למי שעוזר
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
ה-Surface Book החדש יקר עוד יותר מטאבלט ה-Surface Pro 4, אך הוא גם עשוי להיות המחשב העוצמתי ביותר שתמצאו ברמת משקל של קילו וחצי לכתבה: http://hwzone.co.il/המחשב-הנייד-הראשון-של-מיקרוסופט-מרגיש/
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב נייד dell inspirion n5010 אך הנייד לא מזהה את הראוטר הביתי.. הראוטר מזוהה על-ידי האייפון ובנוסף כאשר אני מחשב את הראוטר בכבל למחשב הנייד הוא כן מזהה אותו... ניסיתי ללחוץ על הכפתור שמוצא רשתות אלחוטיות ( במקרה שלי f2, עם fn ובלי fn) ועדיין לא מצא לי כלום.. איפה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כבר שנה את המחשב DELL N5110 ותמיד הוא היה מתחמם ובזמן משחקים הוא ממש ממש מתחמם לאחרונה הוא גם התחיל להתכבות כשהוא מגיע לרמת חום גבוהה מדיי האם יש פתרון לבעיה הזאת ? אני לא משחק CRYSIS או משהו שמאמץ את הכרטיס מסך יותר מדיי גם לא משהו קל ( זה קרה לי בזמן משחק בUNREAL 3 או GEARS 1 ) חשבתי לקנות משטח קירור אבל נראה לי שזה סתם שטויות ... יש פתרון??
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום המחשב הנייד ניתן לטעינה רק שהוא כבוי אם הסוללה מלא או חצי מלאה ואני אנסה להדליק את המחשב הוא יפסיק לטעון את המחשב מה בדיוק הבעיה? הרי הוא טוען אותו איך הפעלת המחשב מפריעה לטעינה? תודה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נייד ישן של HP מדגם : compaq nx6125 ויש לו בעיה שאחרי כמה דקות של עבודה הוא נתקע. כשאני עושה ריסט הוא נתקע עוד בשלב הביוס. רק אם אני מכבה אותו לחצי שעה הוא יעבוד לי שוב לכמה דקות ואז שוב ייתקע המחשב נקי בלי אבק והוא לא מתחממם בצורה יוצאת דופן הרצתי בידקה של הזכרונות ושל ההארד דיסק בביוס ושניהם יצאו תקינות עשיתי פירמוט לWIN ועכשיו באמצע ההתקנה של הWIN הוא פשוט נתקע לאומת זאת כשאני מריץ את הבדיקות בביוס (בדיקות שלוקחות יחסית הרבה זמן)הוא לא נתקע מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הנייד של אבאש לי פתאום התחיל לעבוד על רזלוציה גבוה מאוד וצבעים אחידים אני חושב 16..... ואז שאני נכנס בשביל לשנות את זה זה עושה לי את הבעיה הבאה... http://img337.imageshack.us/img337/6222/untitledix4.jpg מישהו יכול לעזור לי כמה שיותר מהר בבקשה אבא שלי צריך את המחשב לעבודה =]
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד בן 3 של חברת ACER. הבעיה היא שבעת התקנה של מערכת ההפעלה ויחסית בשלבים המאוחרים של ההתקנה המחשב קורס. 1.פירמטתי את כונן הקשיח (NTFS). 2.ניסתי מערכת הפעלה נוספת (ללא הצלחה). 3.אולי הפתרון בעדכון ה BIOS? 4.תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה רציתי להתקין WIN7 במחשב הנייד. התקנתי והכל עבד סבבה ברגע שהוא סיים להתקין, הוא בצע הפעלה מחדש למחשב לבד. ואז מגיע למצב של ה- Bootloader ופשוט קופא לא ניתן לעשות כלום. הוא מגיע למצב הזה ונתקע: ניסיתי ללחוץ ESC וגם F9/F10/F11 שום דבר לא מגיב הוא פשוט נתקע. ניסיתי גם להכניס דיסק של WIN7 ולהריץ שוב פעם את ההתקנה לא נותן, גם ניסיתי HIRENBOOT אולי לגם אל עובד פשוןט נתקע יש למשהו רעיון מה הבעיה פתאום שקראת? זה המחשב שלי hp pavilion dv5 1190
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד שהיו לו כל מיני בעיות..הוא היה נתקע אז פירמטתי אותו.. העברתי בעזרת DOS כמה קבצים ספורים ל-D ואז פירמטתי את C והתקנתי ווינדוס מחדש כעת כשהווינדוס עולה הכל בסדר אבל ברגע שאני פותח משהו למשל "המחשב שלי" אז "המחשב שלי" מופיע ואחרי 2 שניות המחשב קופא. יכול להיות שזו בעיית הארד דיסק? או משהו אחר? הייתה בעיית התחממות לפני כן במחשב אבל סידרו לי אותה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני כרגע סטודנט שנה ב' להנדסה ומחפש להחליף את המחשב שלי. עד היום לא היה לי מחשב נייד ואין לי ניסיון בזה אז רציתי להתייעץ איתכם לגבי רכישה של מחשב חדש. אין לי שימושים במחשב מחוץ לבית ומאוד נוח לי לעבוד עם נייח למרות שכל החברים שלי קונים רק מחשבים ניידים אני עדיין לא יודע איזה מחשב עדיף בשבילי. אני יודע שיש את האופציה לקנות נייד ולחבר אותו למסך חיצוני אבל אני לא מעוניין באפשרות הזאת. מה לדעתכם עדיף?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
משהו נחמד ביותר לעבודה נוחה ומהירה.... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום,הייתי רוצה לקבל את חוות דעתכם על המחשב החדש שלי שמיועד לאוברקלוק ולמשחקים וגם כקולנוע בייתי מטורף!!! אז ככה(מה שמסומן באדום עודכן) מעבד Pentium D 820 2.8X2 Ghz S-775 1MX2 Cache 64 bit BOX לוח אם ASUS P5N32 SLI Deluxe / SLI X16 /65nm cpu זכרון OCZ 1024MB (512x2) DDR2 667MHz performance series 4-4-4-8 DIMM Unbuffer מארז GIGABYTE 3D AURORA Silver ספק כוח Enermax LIBERTY EL500AWT 2.2 500W SLI Ready דיסק קשיח WD 250 GB SATA II 16 MB Buffer צורב NEC ND 4550A BLACK 1.44 floppy 1.44 black כרטיס מסך BFG 7900GT OC 256mb / 256 bit / Memeory clock 1360 mhz /core clock 475 mhz מקלדת Logitech Media Elite Black עכבר microsoft explore…
-
- 91 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי זמן רב שהמחשב שלי צבר בעיות שונות ומשונות בזיכרון, במאוורר ובספק הכוח, ההארד-דיסק שלו תקתק למוות וחתם חברות אמת של 6-7 שנים... עכשיו, הגיע הזמן להביא יורש! אני כבר כמה שנים לא בסצינה של החומרה אז אני לא יודע מה חדש, מה טוב ומה חרא אז אני צריך את העזרה שלכם. דרישות: לא יותר מ-4,000 שקל. מחשב אמין שיחזיק כמה שיותר זמן. חייב להיות חזק מספיק כדיל לתפעל תוכנות עריכת וידאו כבדות כמו Avid. כמו כן לא יזיק אם יוכל להריץ משחקים כמו Left 4 Dead ו- Devil May Cry 4. אין צורך לקנות ציוד היקפי, מעביר אותו מהמחשב הקודם. לא מתעסק באוברקלוקינג. חשיבות שקט = 8. עשיתי סיבוב מהיר באתר של אייבורי ובחרתי מפרט שבמבט ראשון נראה לי בסדר: http://www.ivory.co.il/product.…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב טוען הרבה. אתקין אותו מחדש. אוכל גם אעשה OVERCLOCKING אם אסתדר עם זה. יש לי תחושה שצוואר הבקבוק הוא הכונן הקשיח. האם כדאי להשקיע בכונן SSD עבור מערכת ההפעלה? (כונן הDATA יישאר HDD) אם כן, איזה כונן מומלץ? תודה. נתונים על המחשב כאן:
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש שהוא טוב מאוד וגם יקר מאוד הצריכות שלי מהמחשב שהוא ישמש כסרבר לבית שלי וגם יהייה לעבודות גריפיות כבדות וחזקות וכמובן למשחקים אז הנה המפרט של המחשב החדש (כל חלקי המחשב מארצות הברית): CPU Pentium 4 2.80 GHz Motherboard ASUS P4T533-C Memory 1024MB Mushkin PC1066 RDRAM Video Card ATI Radeon 9700 Pro Monitor Samsung SyncMaster 240T Case Cool Master ATC-AX1 and 430W Power Supply Sound Card Creative Sound Blaster Audigy Platinum Speakers Klipsch ProMedia 5.1 Ethernet Linksys EtherFast 10/100 Hard Drive wd 120 gb x2=240gb 8mb 7200 rpm Hard Drive Controller Adaptec 39160 CDRW Drive Plextor 40x12x40 DVD+RW Drive HP DVD200XI DVD+…
-
- 37 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
כמו בכותרת. יש את משטח המגע\העכבר שלפני ששלחתי לתיקון היתי משתמש בשתי אצבעות יחדיו כדי לגלול דפי אינטרנט ומסמכים למעלה ולמטה ומשום מה עכשיו זה לא עובד. בהגדרות של זה לא ראיתי שום דבר מיוחד, פיספסתי משהו?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום היום אבי הביא לי את מחשבי (אסוס 1000HE) מהתיקון שלו ברונלייט (עקב רעש של "קליקים" באזור מסויים במקלדת, האזור השמאלי) ברגע כשהתחלתי להקליד במחשב הנייד, חשתי בשינוי ניכר (לרעה) בחוויית ההקלדה במחשב. כעת במרכז ובאזור השמאלי במקלדת קיימת בעיה של מקשים נוקשים (חזקים), כלומר, לא קיים כלל פידבק כאשר לוחצים על המקשים הנ"ל, כמו הקלדה על קרש (בניגוד למחשב לפני התיקון כאשר היה קיים פידבק כדי לאפשר נוחות בהקלדה) הבעייה מפריעה רבות בשימוש היומיומי במחשב, ולא מאפשרת עבודה רצופה. בנוסף, בעייה אחת שהייתה מאז שקניתי את המחשב הוא העניין שהקלדה במצד הימני מפיקה רעשים שרק תוף מריים יכול להפיק, מה שהכריח אותי להשתמש בעטיפת סיליקון כדי להנמיך את הרעש, שמתי לב לזה רק עכשי…
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הטלוויזיה שלי ל4K רציתי לשאול עם המחשב יריץ סרטים 4K בצורה חלקה ואם לא מה כדי לשפר בישביל זה מעבד: intel(r) core(tm) i7-6700 cpu @ 3.40ghz כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 970 16 גיגה ראם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט: יריץ לי Counter-strike go + Counter-strike 1.6 בלי תקיעות .. גם כשאני מפעיל את התוכנות: EasyAntiCheat,CheatDefender,Ventrilo,TeamSpeak,Skype.. תגידו לי כן ואני קונה זה התקציב החורג שלי למחשב 2850שקל בלבד! יריץ או לא? תודה!
-
- 7 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של אסוס, עם כרטיס מסך לא מובנה של ניבידיה ג'יפורס 310M 1G, בנוסף יש למחשב כרטיס מסך מובנה INTEL HD, משום מה המחשב מזהה רק את הכרטיס מסך מובנה, גם ב EVEREST לא הצלחתי למצוא איזכור לכרטיס מסך הלא מובנה, הוא מראה שם רק את ה INTEL HD, מה אפשר לעשות? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-