ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
התקנתי vista home premium ויש לי בעיה שאין לי bluetooth יש במחשב bluetooth מובנה יש לי דרייבר של bluetooth (התקנתי ידני מהדיסק של המחשב) Bluetooth lpan network adapter בנוסף לא ניתן לבצע עידכון הוא אומר שזה הכי עדכני שיש אבל האיקון(-של ה Bluetooth לייד השעון) מופיע לי כאפור (לא כחול) וגם בתוכנה ניראה שכל האפשרויות לא זמינות בניסיון להעביר קובץ מתקבל "אין ל- Windows אפשרות לאתר התקני Bluetooth. ודא שמתאם Bluetooth מחובר למחשב ומופעל, ושהתקן Bluetooth שברשותך מופעל." אני חושב שהבעיה קשורה לעובדה שאין לי בלוח בקרה אפשרות של Bluetooth איך אני יכול להוסיף אופציה זו
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התקנתי vista home premium ויש לי בעיה שאין לי bluetooth יש במחשב bluetooth מובנה יש לי דרייבר של bluetooth (התקנתי ידני מהדיסק של המחשב) Bluetooth lpan network adapter בנוסף לא ניתן לבצע עידכון הוא אומר שזה הכי עדכני שיש אבל האיקון(-של ה Bluetooth לייד השעון) מופיע לי כאפור (לא כחול) וגם בתוכנה ניראה שכל האפשרויות לא זמינות בניסיון להעביר קובץ מתקבל "אין ל- Windows אפשרות לאתר התקני Bluetooth. ודא שמתאם Bluetooth מחובר למחשב ומופעל, ושהתקן Bluetooth שברשותך מופעל." אני חושב שהבעיה קשורה לעובדה שאין לי בלוח בקרה אפשרות של Bluetooth איך אני יכול להוסיף אופציה זו
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
עד 5000 או אפילו 5500 מצ"ב ההגדרות : מה התקציב המקסימאלי? 5000/5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, HD ועוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ציוד היקפי לא נדרש 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, זיכרון SSD של OCZ כבר יש בדרך אליי וצורב DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא מערכת הפעלה וללא אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא משנה, א…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Gigabyte GA-K8NS-939 (nForce3 Ultra chipset) - ATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 539.93 ש"ח AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1,139.09 ש"ח 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 539.71 ש"ח Gigabyte RADEON 9550 (128BIT) - 128MB DDR TV OUT DVI AGPx8-BULK לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 378.92 ש"ח COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 315.45 ש"ח WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 405.43 ש"ח NEC DVD-RW NEC 3500 x16 DUAL LAYER - bulk 436.81 ש"ח סך הכל לתשלום: 3,755.34 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 3,642.68 ש"ח זה נבנה בזיג זג האם י ש חנות אולי …
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הצרכים הם שימושי אופים, כולל אקסס, הורדות מוסיקה וסרטים ותוכנות עריכת וידאו אוויד או פרמייר. אם זה לא ראלי מחשב נייד טוב בסכום הזה, אשמח שתפנו אותי לשולחניים. וגם אני מעדיפה תוצרת של IBM בשתי האפשרויות. תודות על ההתייחסות
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, משחקים פחות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הייתי רוצה להריץ את DRAGON AGE החדש כשיצא, אבל לא צריך הגדרות גבוהות, רק שיירוץ בלי להתקע. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך טלוויזיה 42", כרגע הוא 1024P אבל נשדרג בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניינת לקנות נייד שיהיה תותח, כלומר לא הכי אבל שבעוד 3 שנים אהיה עדיין מרוצה ממנו ביקשתי הצעת מחיר מהספק של מקום העבודה שלי, אני מתכנתת, אמנם את רוב העבודה אני מבצעת עם המחשב שבעבודה שלי, אבל אני רוצה שתהיה לי היכולת להריץ ולקמפל תוכנות כבדות בסביבת אקליפס למשל לאפלקצייה JAVA, מעבר לכך, רוב הפעילות שלי היא בגלישה באינטרנט, אופיס, אימיול.. ממש לא גיימרית. כלומר, את הפרמטרים שקשורים בנושא זה, אפשר להוריד מבחינתי (כמובן הכל באופן יחסי). זו ההצעה שקיבלתי: אה, אני סגורה על T61 ================================ T61 T8300/2G RAM/160 HD 5400RPM /DVD-REC/7C/14.1WXGA/BG/V-B 160-5400 BT FPR דיסק קשיח 160 גיגה במהירות 5400 2 גיגה זיכרון מערכת הפעלה שתותקן בפועל …
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6440 HP Pavilion dv6-1040ej NG732EA האם יש המלצות טובות עליו? האם אתם יכולים להמליץ לי על מחשב אחר באותו טווח מחירים? השימושים של המחשב הם אינטרנט אופיס קצת משחקים MULTITAKSING תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא בסביבות ה4000 חשוב שלמחשב יהיה מעבד טוב מספיק כדי להריץ את התוכנות.. ליבה אחת\כפולה? כדי לעבוד שעות רבות במהלך היום (מבחינת חימום\קירור ולא מבחינת סוללה) כרטיס מסך (האם הוא באמת צריך להיות טוב במיוחד בשביל עבודה על תוכנות גרפיקה?) זכרון 4GB ומעלה וכל רכיב אחר שנראה חשוב למטרה וששכחתי לציין אין חשיבות למשקל\גודל ולא MAC.. אגב, מה דעתכם על המפרט הזה בתור אופציה?(הוא כולל בתוכו גם דיסק קשיח חיצוני 500GB) http://netex-nav.com/cssfiles/buy2/Dell_XPS13_Core%20i5.pdf http://www.buy2.co.il/DailyDeal/Offer/84156888-7e80-485e-8ef9-ee74ffaed475 המון המון תודה לכם..
-
- 11 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אהלן חברים יש ברשותי מחשב סוני ואיו שרכשתי בארה"ב לפני כשנתיים ומאז לא ממש עשיתי בו שימוש. שם הדגם כפי שכתוב על המחשב עצמו הוא PCG-661L אך מחיפוש באינטרנט אני מבינה שהוא מקביל או נקרא גם בשם PCG-V505AX. רציתי לדעת האם מישהו מכיר את המחשב ומה דעתכם עליו... (נראה לי שהוא לא נמכר בארץ). כמו כן אשמח אם מישהו יוכל לבאר לי את המפרט של המחשב כפי שמצאתי באחד האתרים: Sony VAIO PCG-V505AX 1.8-GHz Pentium 4-M processor, 512MB of DDR266 SDRAM, Windows XP Home, 12.1-inch active-matrix screen, ATI Mobility Radeon graphics using main memory, 40GB hard drive, 8X DVD-ROM and 24X/10X/24X CD-RW combination drive, built-in V.90 modem, built-in network adapter, touchpad pointing device,…
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
המחשב הוא: http://vilpublic.fujitsu-siemens.com/vil/pc/vil/datenblaetter/mobile/en/ds_amilo_pro_v3505_sept_oct.pdf עשיתי סיבוב עם חברה שלי באופיס דיפו בחוצות המפרץ (היא רוצה חנות גדולה שתהיה לה כתובת במידה וצריך משהו) ומהמבחר בחנות זה נראה לי הכי סביר (התקציב שלה עד 6000 אבל למה להוציא יותר אם אפשר בפחות לא?) המחשב צריך לשמש ללימודים, היא מתחילה בקרוב. בעני מה שמצא חן זה המסך 15.4 מעבד Intel Core Duo T2050 1.60Ghz זיכרון 1Gb ומשקל 2.8 (באתר היצרן רשום 2.75, מישהו יודע למה יש הבדל?) זה המחשב הראשון שלה, אל תתנו לי לדפוק את זה בבקשה. כל מי שיכול למצוא ביקורות טובות או רעות על המחשב אשמח אם ייתן קישור, מי שמבין יכול לפרסם את דעתו והכי עדיף מי שיש לו כזה אשמח לדעה האישית עליו…
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
1. רציתי לדעת אם כרטיסי המסך חלשים יותר משמעותית ממחשבים נייחים? (הדגם שאני לוקח עם המחשב הוא HD 3450, ואני ממש בונה עליו להריץ לי משחקים כגון Dead Space, Far cry וכ') 2. מעבד ה-T8300, לאיזה מעבד נייח הוא שקול? 3. זה המחשב שאני חושב עליו : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=6768 אשמח לקבל תשובות , וחוות דעת, המון תודה.
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 1000% בארה"ב !! הוא יקנה בארה"ב- אני מניחה שזה משתלם יותר(?) המרכים הם לאינטרנט, הורדות ואופיס, אך אני לא מעוניינת במעבד חלש. האם בכלל זה לא הכיוון?? מה המק' שאני יכולה לקבל במחיר הנ"ל? המליצו לי על הדגם הנ"ל של HP : http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2418&catcode=103&AdCat=&parentid= מצד שני ראיתי גם את הדגם הנ"ל של DELL http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?c=us&cs=04&kc=6W300&l=en&oc=1od9404h&s=bsd ועוד דגם של HP http://www.officedepot.com/ddSKU.do?level=SK&id=431198&x=37&Ntt=Pavilion+dv5131EA&y=16&uniqueSearchFlag=true&An=text
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
פריט שם מחירב$ מעבד P4 2.8 Dual 820 64 bit 2 Mb 289$ לוח אם IntelD945PVS Rio Vista 152$ כונן DVD LITON DVD X16 DL 49$ דיסק קשיח WD 80 GB 7200 SATA 69$ זכרונות DDR 2 512 MB 533MHZ SAMSUNG 64X2=128$ כרטיס מסך Leadtek PX 6600 256 MB 129$ מארז Tower ATX 775 45$ סה"כ 861$ מחיר בשקלים כולל מע"מ 4744 לא הוספתי עכבר מקלדת רמקולים ומסך, כי זה לא ממש עקרוני לי כרגע. חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר וחלק. תודה מראש
-
- 37 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, כמה דברים חשובים -נוחיות של המקלדת והעכבר -צג לא יותר מדי קטן -הארדדיסק לא מזערי בכל זאת אני אצטרך להוריד לשם סרטים ומוזיקה וכו' - יכולת התחברות מצויינת וקליטה של אינטרנט אלחוטי מרשים ( זה הכי חשוב אולי )
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לקבל המלצות למפרט מחשב (שולחני) עד 2000 ש"ח (עדיף בסביבות ה 1500). בלי מסך. המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית, הרבה עבודה עם אינטרנט. אפשר לחסוך בכרטיס מסך, לא צריך כרטיס חזק במחשב הזה. עדיף להשקיע את הכסף על המעבד ו זיכרון.
-
- 12 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מחפשת מחשב בסביבות המחיר 3000 שקלים, 14-15 אינץ', שלא יהיה כבד מידי פיזית, לשימוש בסיסי (לא תוכנות כבדות) ושתהיה סוללה טובה. המליצו לי על dell, מישהו יכול להמליץ על דגם? (לאו דווקא של dell)
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. המחשב לשימוש ביתי, עם צפייה בסרטים FHD, כמובן הרבה אינטרנט. ומעבר לזה עבודה עם MATLAB, VISUAL STUDIO 2010, וקצת עבודה DB מעל ORACLE. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך גדול, משהו כמו 22", מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? אני כן מעוניין במארז איכותי ושקט ,8 במדד השקט. 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן OC 6. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)? נא לכלולל במפרט 2T…
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי, הרכבתי את המפרט הבא לפי הצרכים והתקציב שלי, https://www.tms.co.il/39324 אשמח אם תוכלו לעזור לי בשאלות: 1.האם המארז מספיק גדול ויתאים לרכיבים במפרט? 2.האם הכרטיס מסך יספיק לגיימינג בינוני-גבוהה על מסך 27 2K כעור? בנוסף, אם אתם חושבים שיש צורך לשנות משהו במפרט, אשמח לדעת. קטגוריה מוצרים כמות מחיר מעבדים Intel Core i7 8700 / 1151 Tray 1 ₪ 1630 קירור למעבדים Noctua NH-D14 CPU Cooler 1 ₪ 303 לוחות אם Asus TUF B360-PRO GAMING WIFI 1 …
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום רב... חבר שלי רוצה מחשב לאוניברסיטה והוא לא צריך מחשב חזק למשחקים למיניהם אבל הוא גם לא רוצה זבל, בכל אופן אמרתי לו שהוא לא יקבל בתקציב הזה יותר מדי ושאלתי אותו לגבי המסך אם הוא רוצה דק... כמובן שהוא אמר שכן, אז אמרתי שככה המחשב יהיה עוד יותר גרוע... בכל אופן מה שהייתי מבקש זה דבר כזה... אני רוצה רעיונות לכמה מפרטים שונים לבחירה. 1. מפרט עם מסך LCD 2. עם מסך CRT ואם אפשר לגוון במפרטים, כאילו שיהיה נגיד אחד זול של 3.5K ואחד יקר של 4.5K כדי שהוא יוכל לבחור.. אני אודה לכם מאוד! תודה רבה מראש... (אני אודה גם אח"כ... lol) עריכה : נ.ב רצוי מחשב מ KSP ולא מנועה (אנחנו מהמרכז)
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
לא מזמן ביקשתי כאן המלצה למחשב גיימרים בכ-5,000 ש"ח לא כולל מסך וציוד היקפי זה המפרט שקיבלתי והוא מ-KSP שאני בהחלט מעדיף לקנות אצלם : Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) Maxtor 250GB (16MB) SATA II Sapphire (ATI) Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 7.1 Channel Audio DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AK x16 Dual Layer x8 (Black) On Board 10/100/1000 Enermax Liberty ELT500AWT 500W HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) Total price 5256 ¤ for payments 12 X 481 ¤ עכשיו לשאלות - א.האם אתם מסכימים אם המפרט הזה? כלומר, זה המפרט הטוב ביותר למשחקים בכ…
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
תקציב באזור ה2000 ש"ח, תודה מראש ושבוע טוב :-)
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, על איזה מפרט אתם ממליצים לי ללכת מחיר - 5,000 תודה.
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
^^^^ המפרט (מחנות פנדס למי שרוצה לדעת): (עזבו מחירים אני רק רוצה לדעת מה אתם חושבים על הרכיבים עצמם, האם אלה הדברים הכי טובים בשוק שגם לא מתקלקלים כל שנייה) AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Winchester Zalman Cpu Cooler CNPS7000B-AlCu LED MSI K8N Diamond nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 PQI 1024MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x512MB) Mirrored Black Copper 2-2-2-5 Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk Mitsumi floppy 1.44 Compucase super Midi Tower CI 6a21 400w LDT - Black & Blue Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GT PCI-E SLI GV-NX68T256D-B 256MB תודה מראש, איתי
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאתמול יש לי בעיה בהפעלת הT60.הוא מתחיל להריץ את הXP אך לפתע הוא קופא.שאני מפעיל מחדש הוא עובד בלי בעיה אך בפעם הבאה שאני מפעיל אותו שוב אותו סיפור. אני מקבל את שולחן העבודה אך כל מה שנמצא עליו לא מגיב. אם אני עובר עם העכבר על שורת המשימות הסמן מקבל צורה של שעון חול. פירמטתי אתמול את כל המחשב והבעיה נפתרה , כך היה נדמה לי. שוב אותו עניין. אני לא שומע שום רעשים מוזרים מהדיסק כך שזה לא נראה לי משהו טכני.כמו כן המחשב שלי מוגן מכל מיני ווירוסים ורוגלות.מה זה יכול להיות ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-