ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כבדה (קבצי אופיס מרובים פתוחים במקביל וכן לשוניות אינטרנט רבות פתוחות במקביל) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רצוי 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר אלחוטיים ושני מסכים 24 אינץ' עם שוליים צרים (המחשב יחובר לשני המ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, ברצוני לרכוש מחשב נייד ללימודים המתבסס על שימוש בתוכנות עריכה כגון פרימייר ואביד - זו המטרה עיקרית. אך גם שיריץ משחקים חזקים ועדכניים. (לדוגמא AC) סכום של 4k עם נטייה קלה ל4.2 *יש לציין שארכוש את המחשב מאילת כך שהטווח מחירים יכול להיות גדול יותר. העדפת רכישה בחנויות ksp/ ivory חשוב כמות זיכרון גדולה (T.) עשיתי מעט מחקר והבנתי בגדול מה צריך, אך אשמח אם תוכלו להסביר לי את העניין עם הGHz האם זה משהו שאני יכולה לשדרג? אני צריכה 3 הבנתי? וכמובן איזה חברה הכי כדאית.. המון תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני חסיד גדול של מחשבים נייחים אבל נאלץ לקנות מחשב נייד לשימוש אינטנסיבי (עבודה, לימודים, משחקים) בשנתיים וחצי הקרובות. תפסה את עיני גרסת ה13" 4k של alienware. אני טס בעוד חודשיים לארהב וחשבתי לקנות אותו, אך עולה השאלה האם עד אז, או בסמוך לכך יוצא דגם חדש? אז בקיצור- הם ידועים בהוצאת דגמים במרווחי זמן קבועים?יש לכם מידע על תכולות או צפי לחידוש דגמים? יש המלצה לדגם יותר חדש של חברה מתחרה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?list_compare=.27132..27201. הנה השוואה מוחשית ^ lenovo u41 lenovo u41 Spec: i7 -5500u gt 940m 8gb ram 14.0 Inch FHD (1920 x 1080) TN AntiGlare display, 16:9 widescreen Hybrid 1TB (5400RPM) Sata + SSHD 8GB z51 lenovo Intel Core i7-5500U Intel HD 5500 AMD Radeon R9 M375X 8GB RAM 1TB Hard Drive @ 5400 RPM + 8GB SSD Cache 15.6" TN panel 1920x1080 מה עדיף.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + צורך בעיבוד ומהירות ללא תקיעות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HYPER V – פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין צורך במשחקים . כרטיס מסך פשוט עבור צפייה בתכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין משהו מוגדר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בצי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. 6000 שח +- א) לנסות לחסוך ב) חריגה עד 200 שח 2. לצורך תיכנות א) שימוש ב - WebStorm בעיקר. ב) לא מיועד לגיימינג. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין צורך במסך מגע. 5. רמת שקט סבירה. 6. ללא אוברקלוק. 7. כולל מערכת הפעלה. 8. העדפה לרכישה באיזור המרכז, אלא אם כן יש אפשרות לשירות עד הבית. 9. רכישה בשבוע-שבועיים הקרובים. 10. דרישות מיוחדות: 16GB, SSD, מעבד מהדור החדש, סוללה סבירה, מסך 13 או 14. 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: כרגע אני עם לנובו יוגה 700 בן שנתיים עם 8 ג'יגה זכרון, 250 ג'יגה SSD, והמחשב לא מספק אותי …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוב המשחקים החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מבקש במפרט המלצה גם למסך, כנראה FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 8700K / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 1599 קירור למעבדים: Noctua NH-U14S CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 277 לוחות אם: MSI Z370 GAMING PLUS כמות: 1 - מחיר: ₪ 593 זכרונות: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 Vengeance LPX CMK16GX4M2Z3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 819 מארזים: Antec GX500 Window Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 197 ספקי כוח: Corsair PSU 650W TX650M 80+ Gold Modular כמות: 1 - מחיר: ₪ 412 דיסקים SSD: Corsair SSD 480G Force Series LS MLC 2.5" SATA III כמות: 1 - מחיר: ₪ 776 דיסקים קשיחים:…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלומות חברים , אני מעוניין ברכישה של מחשב גיימינג עד 5000 ש"ח שיחזיק בין שנתיים ל 4 שנים. יש לי אופציה לקנות את המחשב דרך מקום העבודה הקודם שלי במחירים נמוכים . אני אציין את המיפרט שבניתי ואשמח אם יש משהו שאפשר לשנות כמובן. **מציין שאני מוגבל לפי אותו ספק שרק מימנו אני יכול להזמין את המחשב*** לוח אם - Gigabyte B450m GAMING X מעבד - AMD Ryzen5 3600X 3.8-4.4Ghz 32+3MB BOX כרטיס מסך - MSI NVIDIA RTX2060 SUPER GAMING 8G HDMI/DPX3 הארדיסק - SAMSUNG SSD 250G M.2 PCIe 3.0x4 NVMe 970 EVO PLUS מארז -CASE ZALMAN S5 RGB FAN & FRONT TEMPERED GLASS WHITE ספק - ZALMAN 750W ZM-750GVII 80PLUS BRONZE POWER SUPPLY זיכרונות -…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, צריך עזרה עם מפרט לסכום המדובר. בהתחלה ההנחה היתה שהסכום יהיה "רק" 8000 ~ ש"ח, אז בניתי מפרט בסכום הזה, המתבסס ברובו על אחד מהמפרטים המומלצים באתר: מעבד: Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb מחיר משוער: 1450 ¤ ~ לוח אם: LGA775 Intel945P ASUS P5LD2 SE/C LGA775 - 3Y Warranty מחיר משוער: 700 ¤ ~ זיכרון פנימי: DDR-2 - 1024mb PC5300 - Twinmos 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty (פעמיים = 2048 מגה של זיכרון פנימי) מחיר משוער: 1110 ¤ ~ דיסק קשיח: 160GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Samsung HD160JJ - 3Y Warranty מחיר משוער: 375 ¤ ~ צורב: DVDRW BLACK LG H10N OEM DVD-RAM מחיר משוער: 200 ¤ ~ כרטיס מסך: LEADTEK WinFast PX7950GT 512MB מחיר משוער: 2099 ¤ ~ מארז: גנרי, לא כ"כ מש…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אני צריך מפרט בכ8000 ש"ח שיכלול את המסך, העדפה ל7600GT, אם X1800XT נכנס אז ברוך הבא.. אני צריך את כל הציוד ההקפי בנוסף: עכבר, מקלדת, רמקולים, שהמארז לא ירעיש וספק גם באיכות טובה ולא מרעיש כי זה אמור להיות בחדר שלי קרוב למיטה, תודה לכולם.
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מפרט עם תקציב בסביבות ה3500-4000 שקל (בלי מסך) שיהיה מיועד למשחקים ועבודות גרפיקה וכאלה... אני חשבתי על AMD Athlon 64 3200, Readon 9800 Pro, 1gb ram אבל אם למישהו יש הצעה יותר טוב אז למה לא תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אחי מעוניין לקנות מחשב חדש.... יש לו תקציב של 8000 והוא רוצה משהו שיצאו המשחקים כמו crysis וכדומה הוא יריץ אותם על הכי גבוהה בלי בעייה בכל מקרה אני הכנתי לו מפרט...אשמח אם תסתכלו ותציעו שיפורים כי אני לא מבין גדול בזה אבל יש לי קצת מושג זה המפרט: כמו שאמרתי תקציב של 8000 בלי מסך ובלי דברים מסביב רק מה שיש בתמונה למעלה לשנות לא להוסיף דברים אחרים תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם , הוצע לי מחשב יד שנייה(מחברת היי טק) במחיר שנראה לי אטרקטיבי. מכיוון שאינני מבין בניידים אשמח לשמוע את דעתכם האם זה כך: מחשב IBM R40C מעבד 1.3 512 זכרון דיסק 20 גיגה , יש סידי , POWER SUPPLY ו PORT REPLICATOR וגם WIFi מחשב IBM R40 מעבד 1.8 512 זכרון דיסק 20 גיגה , יש סידי POWER SUPPLY ו PORT REPLICATOR אין WIFI המחשב הראשון 1600 ש"ח השני 1400 . לשניהם מערכות הפעלה מותקנות אחרי פרמוט. האם זה משתלם בתור יד שנייה? זה לא יהיה עגלה לצרכים משרדיים? אני מבין בבהרכבת מחשבים אבל לא בניידים , האם יותר משתלם לי לקחת את המחשב הזול ולהוסיף לו כרטיס רשת אלחוטי בעצמי? איך אני עושה זאת? תודה מראש !
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שיהיה בו הרוב אינטרנט ופה ושם משחקים חדשים וסרטים שיכלול צורב טוב בתוכו מסך 17" רמקולים מקלדת עכבר זכרון כרטיס מסך ועוד... =עריכה:חחחחחחחחח איזה פאדיחות שכחתי תקציב! מקסימום 3000 ש"ח
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם חושבים על המחשב הנייד הבא של HP http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=826 הבאתי אותו מסאקל ב 5799, שווה לדעתכם? ולכמה שנים בערך הוא יחזיק לי? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב מבוסס אינטל למשחקים אבל בתקציב יחסית נמוך. 1. מעבד 3ghz 800mhz s775 מה בדיוק אומר הs775 ? והאם המעבד טוב ? 2. לוח אם איזה לוח יש בטווח מחירים נמוך ללא יכולות המהרה או פיצרים מיוחדים אבל שיעשה את העבודה ? בהצעה יש asus p5s800 או p5p800. 3. דיסק קשיח 80GB 8MB לקנות SATA ? 4. אני צריך כרטיס מסך טוב למשחקים הכי חדשים אבל עם מחיר ממוצע לא צריך להגזים. 5. הצעה לצורב די וי די ? 6. מסך הבנתי שכדאי amsung 795df בטווח מחירים האלו. יש משהו יותר טוב ? תודה מראש,
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מישהו מכם מכיר את הנ"ל? הוא נמכר כרגע במחיר מטורף - 2250 שקל. הצרכים שלי הם בעיקר משרדיים אך אני רוצה להקרין HD על הטלויזיה ולכן אני צריך את המעבד i3. הייתי מעדיף מחשב עם מסך קטן מ15 אינץ' אך כל מחשב אחר עם מעבד i3 של HP או DELL עולה הרבה יותר (לפחות 600 שקל יותר) מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, זקוק לעזרה, אני מעוניין לרכוש מחשב כאשר התקציב שלי הוא בסביבות 2000 ש"ח. אשמח גם להתפשר במחיר... הצרכים שלי הם לגלישה באינטרנט בעיקר, לא למשחקים. חשוב לי שהרכיבים יהיו איכותיים וחשובה לי האחריות. לא זקוק למסך וציוד היקפי. ראיתי בזאפ את המחשב הזה של דל: http://www.ypc.co.il/product.asp?ProductID=909 חושב אולי לקפוץ לאייבורי כפי שעשיתי בפעם הקודמת לפני חמש שנים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7122&CatCode=1 אשמח מאוד לעזרה, טלול
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בארה"ב DELL XPS 14z http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+14%26%2334%3B+XPS+Laptop+-+6GB+Memory+-+500GB+Hard+Drive+-+Elemental+Silver/4882487.p?id=1218570953060&skuId=4882487&st=xps%2014z&cp=1&lp=2 האם יש לי ממה לחשוש בכל הקשור לחבר אותו לשקע ישראלי? אשמח לעצות מבעלי הנסיון, בכל מקרה מה דעתכם על המחשב? * מטרות המחשב? לימודים (אופיס ובשנה שתבוא - הנדסת תוכנה), סרטים ושיהיה נייד איתי יום יום * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? 1.5-2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 4 שעות ומעלה זה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * בלוטות? חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500 ומעלה, אם יש מחשב ברמה עם פחות מזה אני אשמח לשמוע הצעות …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בחרתי לי את הנייד שאני מעוניין לרכוש, אולם יש שני דגמים שהם שונים במעט ואני מתלבט איזה מבין השניים. אני יודע שההבדלים הם לא כל כך משמעותיים, אבל מפני שרכישת מחשב היא לתקופה ארוכה, אני רוצה לדעת שעשיתי את הבחירה הטובה. הראשון: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9596&perur=4 מחשב נייד HP ProBook 4320s i3-370M Intel HD WS908EA מעבד: Intel Core i3-370M, 2.4GHz, 3MB L3 Cache כרטיס מסך: Intel HD השני: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9231&perur=4 מחשב נייד HP ProBook 4320s i3-350M ATI HD 530v WS705EA מעבד: Intel Core i3-350M, 2.26GHz כרטיס מסך: ATI Mobility RadeonTM HD 530v 512MB * כל שאר הפרמטרים זהים בדיוק, אפילו המחיר * ההתלבטויות: הראשון, מעבד חזק יותר…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אודה לכם אם תבנו לי מפרט בסכום ש כ-4000-4200 ש"ח. כאמור המפרט יהיה מיועד למשחקים בסגנון של פיפא,NFS ואולי בעתיד משחקים כמו קריסייס. המחשב ישמש רבות לשמיעת מוזיקה ולכן חשוב שתהיה שמיעה טובה מהכרטיס קול המובנה/מוסף (איך שתבחרו לנכון). צורב DVD יספיק ולא יהיה צורך בעוד כונני דיסקים ושהכונן הקשיח יהיה של 160 ג'יגה לפחות. שהמחשב יפעל חלק וחלש ובלי בעיות. במסגרת התקציב נדרשים גם מקלדת ועכבר ושהחנות תבנה את המחשב. ככל הנראה במחשב לא יבוצע OC. עדיפות לחנויות: סקיפיסי ופוקספיסי. תודה רבה ונא לא לחרוג מהתקציב!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המפרט הזה http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=10097 אני רוצה לעשות שתי כרטיסי מסך ואין לי מושג אם הספק יספיק ואם יש מקום במארז ל2 כרטיסים ואם אפשר להשיג לוח יותר זול ואותו ביצועים בשביל OC. תכננתי לקנות מחשב שהמליצו לי עליו אבל יצאו סדרה חדשה של כרטיסים אז זה לא עוד משתלם השמח לחוות דעת תודה..
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ 6000 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לגרפיקאי שמעצב משחקים. בעיקר דו מימד ברזולוציה גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd בסביבות 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, האם למישהו יש נסיון או מידע לגבי Asus Flip TP500LA? (זה שנמכר בארץ - יש להם מספר דגמים בעולם תחת אותו קוד) ושאלה ספציפית נוספת - האם המסך שלו IPS ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-