ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,451 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי הצעות מחירים לניידים ורציתי לקבל חוות דעת אז הנה המפרטים: 1. HP PAVILION 15-E051 i5 מעבד: intel i5 - 3230m זיכרון: 4GB דיסק קשיח: 500GB כרטיס מסך: intel HD graphics 4000 מסך: 15.6 LED-backlit HD anti-glare כונן: DVD+/-RW super multi מערכת הפעלה: windows 8 64BIT אחריות 3 שנים מחיר: 2790ש"ח 2. DELL INSPIRON 3421 i5 מעבד: intel i5 -3317U mobile זיכרון: 4GB דיסק קשיח: 750GB 5400rpm sata כרטיס מסך: nvidia GF 625 1GB מסך: 14 HD 1366*768 WLED כונן: DVD+/-RW תקשורת: bluetooth v4.0 dell wireless 802.11g/n +HS card מערכת הפעלה: windows 8 64BIT אחריות 3 שנים מעבדות DELL. …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי MSI WIND U100 עם WIN XP רציתי לדעת האם מומלץ להתקין עליו WIN 7 והאם זה משנה לגבי האחריות-המחשב נקנה ליפני למעלה משנה וחצי. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מחשב מדייה סנטר לסלון של ההורים... יש טלויזיה 720p אבל יהיו מצבים של ניגון 1080p ב-downscale ל-720... כמה נקודות: * מארז HTPC * כרטיס מסך 8500/8600, בתלות במארז אני מניח שצריך Low-Profile ועם עדיפות ליציאת HDMI. * 2GB זכרון * רשת אלחותית. * כרטיס טלויזיה בסימן שאלה (יש צורך מלבד הקלטה של תוכניות?) * לא חשוב כל כך INTEL או AMD. * לא סגור על כוננים קשיחים (אחד או 2?) * אין צורך בציוד היקפי התקציב נתון להשתנות. בהתחלה חשבתי שאפשר לדחוף ב-2k אבל אני רואה שיש בעייה עם זה, אז שמתי 3.5k מקסימום. מחיר זול חשוב לי יותר מאיכות החלקים... המחשב לא מיועד למשחקים בכלל, אבל כן חשוב שלא יהיה רועש מדי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז אני קונה היום מחשב נייד סוף סוף.. הנייד יהיה רק לבית..ובעיקר לסרטים פיפא/פרו (אגב גם בזה יש לי התלבטות) אני לא הולך לשחק עוד משחקים רק מה שהזכרתי קודם. אז ככה לדעתי אסוס חברה טובה מאוד, אני ממש אוהב את הניידים שלהם. וגם את האחריות(3 שנים). אני קונה היום את אחד מהמחשביםם האלו. אתם תחליטו: ASUS K53SJ (קיבל ביקורות טובות באתר wisebuy) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7518&CatCode=795 הביקורת עליו - http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=453&mid=790177&cid=1922 ASUS X54HY לא מצאתי ביקורות באינטרנט לכן זה דיי הימור קל. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode= שתיהם דומים מאוד ולכן אתם תחליטו איזה דגם אני יקנה..…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אשמח לפחות מזה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב - משחקים בעיקר FIFA2015(ברשת) בגרפיקה גבוהה ואשמח לשחק GTA על גרפיקה גבוהה מידי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) לא לתוכנות במיוחדד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - מיועד למשחקים GTA/FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני לא בטוח אבל זה פול HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - אם מתכוונים למשחקים אז גבוהות 3 . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי הוא dell inspiron 1764 והוא מתחמם כמו שאתם רואים וזה בלי שהרצתי איזשהו סרטון ביוטיוב (כשאני עושה את זה החום מגיע ל 20 מעלות יותר) אני מבין קצת ופרקתי את האמא של המחשב והגעתי עד למאוורר ונקיתי אותו מאבק וזה עדיין לא עוזר, יש למישהו רעיון מה צריך לעשות? ומזה בכלל ה CPU ו ה CORE1 CORE2 ועוד שאלה, אם אני רוצה להחליף כרטיס מסך אני יכול?? מה אני צריך לעשות? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב בתקציב של עד 4,000 ש"ח אם אפשר להגיע ל-3,500 גם מצוין (לא צריך מסך). המחשב אמור להיות למטרת גיימינג, סרטים ומוזיקה מה שאומר דגש גם על כרטיס מסך טוב(עם חיבור HD) ועל כרטיס קול, הארד דיסק בנפח 1TB מספיק. אין לי כוונה לבצע אוברקלוק. אשמח לקבל המלצות לחנויות / מפרטים, תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שכנראה כמה מאות אבל זה עדיף מכלום: E8400 3GHz OCZ Gladiator Gigabyte GA-EP43-DS3L A-DATA 4GB DDR2 FSP 550W NZXT Apollo בלי כרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
??? ניסיתי לבטל בביוס ולא מצאתי אופציה כזו, ניסיתי בלוח הבקרה -> עכבר ואין אפשרות, חיפשתי את הדרייברים/יישומים של המחשב ברשת ואין להשיג, התקנתי מהדיסק שהגיע עם המחשב את הכל ועדיין לא מצאתי שום אפשרות שליטה על זה, נשאר רק ביטול PS2 אבל מנהל ההתקנים לא מאפשר להפוך את זה ל"לא זמין"... יש פתרון לזה ? מישהו נתקל ? ממש מוזר שאין תמיכה למחשב שהחברה מגדירה כמחשב מנהלים (תכל'ס, הוא לא הרבה יותר מנטבוק) ??? תודה מראש לכל מי שיתמוך, רועי
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי 5 שנים, גם מחשב הגיימינג שלי התחיל לקרטע, והגיע הזמן להתחדש אז... 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. אולי אפילו קצר יותר בשביל הקריטריונים האחרים (בסעיף הבא). 2. מה שימושי המחשב? בעיקר משחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל מה שחדש. dark souls 2? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): מסך 24" של 1920x1200. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר, יותר טוב. התוכנית הנוכחית שלי היא משהו שיחזיק לפחות שנה על הרזולוציות הגבוהות, ואולי גם יותר מכך. קשה לי למצוא את ה sweet-spot של "יחזי…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב P4 1.8 RDRAM-800 עם 256 זיכרון כרטיס מסך: ASUS GEFORCE 3 TI-200 64M חשבתי לשדרג מעט את המחשב שיריץ משחקים בצורה סבירה (לא משחקים חדשים מאוד) השאלה מה עדיף לשדרג: כרטיס מסך או זיכרון (או שניהם) ?? ולאיזה חלקים? (אני יודע שזיכרון RDRAM יקר יחסית) האם בכלל שווה להשקיע 500 ש"ח במחשב? והם זה מספיק? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן ומחפש לבנות מחשב לעבודה בפוטושופ בעיקר אני צריך המלצה לכרטיס מסך ולוח אם
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego 2,207 ש"ח Thermalright XP-120 for Pentium 4 AMD Athlon64 266 ש"ח GeIL 1GB 2*512MB ONE Winbond BH PC3200 DDR400 Dual Channel 1,771 ש"ח SunBeam Transformer Black case 633 ש"ח Westren Digital 160Gb SATA II 549 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 Black 66 ש"ח NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 393 ש"ח OCZ PowerStream Power Supply 520W 868 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 899 ש"ח Sapphire ATI Radeon X800 XL PCIe 512MB ViVo 2,931 ש"ח זה המפרט האם כדי צריך להוסיף קירור לשנות משהו?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
והייתי בהתלבטות עד שקראתי את המבחן כאן בפורום "בביקורות" על הטושיבה r700 ופשוט נדלקתי גם בביקורות בפורומים שונים הוא מקבל ציונים מעולים ואפילו עדיפים מהדל 4310 אני שואל האם r700 ניתן להשוות אותו ללנובו t410s? עדיין לא הצלחתי להבין האם המסך בטושיבה הוא מט? יש למשהו ניסיון עם המקלדת של הטושיבה ביחס למקלדת המעולה של לנובו?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, פתחתי לא מזמן אלופן הקלטות בבית, עד עכשיו היה לי מחשב פשטו מעבד i3. אבל המחשב התחיל לעשות לי בעיות, נהיה ממש איטי. אני עובד ומקליט בתוכנת קיובייס וגם מכין פלייבקים במידי בתוכנה. יש לי כ 4000 ש"ח. מה האפשרויות שלי? אפשר למצוא במחיר כזה מחשב שיעבוד טוב? תודה מראש לכל העונים!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ושבוע טוב. אני מחפשת לקנות מחשב של דל, באזור המרכז, (משלוח אופציונלי) גודל המסך 13" או 14" אני עובדת בהוראה וצריכה את המחשב לכתיבת וקריאת מסמכים, להצגת מצגות במקרן, לשימוש באינטרנט כולל הורדות (דרך WIFI) ולפעמים קצת עריכות קטנות של תמונות וקליפים. אני צריכה לנסוע אתו באוטובוס יום יום ולכן חשוב לי שיהיה קל משקל ואני רוצה שהפעילות הכללית שלו תהיה מהירה (עליית מערכת הפעלה ופתיחת תוכנות). אני לא צריכה מערכת הפעלה. התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח (אם זה הרבה אז אפשר לשדרג את האיכות) תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתלבט כבר איזה חודש לגבי קניית מחשב חדש לצורכי משחקים,סרטים,מוזיקה ועבודה גרפית רצינית(3D+סרטים). עכשיו לגבי התקציב-חשוב מאוד להדגיש כבר בשלב זה שהביצועים והאיכות באים אצלי לפני המחיר לכן ארצה להדגיש שלקחת דור אחורה ברוב המקרים זה אינו מה שאני רוצה,למרות זאת אני פתוח לשמוע דעות של אחרים,וארצה להוסיף שאשמח לקבל מפרט עם ביצועים טובים גם במחיר נמוך יותר,המטרה שלי היא לא לבזבז כסף בכוח,אך התקציב קיים. נקודה נוספת לגבי ציודע היקפי- אין צורך במסך אבל יש צורך במקלדת + עכבר אלחוטיים(פה זה המקום היחיד בו אני מוכן להתפשר על איכות) כמו כן לא צריך רמקולים... מומלץ להוסיף כרטיס טלויזיה אך לא חובה רוב הסיכויים שלמחשב יהיו 2 מסכים,אחד לעבודה עם תוכנות גרפיות וכו',ו…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, דבר ראשון אני מקווה שאני כותב בשרשור הנכון! אני חושב על מכירת המחשב הנייד שלי הבעיה היא שאני לא ממש סגור על המחיר והאם בכלל מישהו יהיה מעוניין. מדובר על: Dell Xps 15 9560 (נקנה לפני קצת יותר משנה ושמור מאוד!) 4K (3840X2160) Touch Screen Geforce GTX 1050 Intel Core i7-7700HQ 32 GB Ram ו-1 טרה בייט SSD. מחשב מאוד מאוד חזק ויחסית חדש. אני חושב למכור אותו באזור ה-7,500 - 8,000 שקל (כמעט 40% מתחת המחיר שאותו קניתי) מה אתם אומרים יש סיכוי?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך להיות במפרט - ספק כוח, זיכרונות, כרטיס מסך, איחסון ומעבד. דגשים - הזיכרונות צריכים להיות DDR2, ובתיזמונים הנמוכים ביותר שאפשרי ב-DDR2-800. ספק הכוח צריך להיות מסוגל להריץ מערך SLI או Crossfire, בנוסף לשאר המערכת. מעבד כפול ליבה. כרטיס מסך שכולל HDCP, תמיכה ב-Dual Link DVI ורצוי שיהיה מספיק חזק להריץ משחקים לפחות ברזולוציה 1920X1200. לגבי הזיכרונות - רצוי 2GB, אבל אם זה מגביל את שאר המפרט - אפשרי 1GB. תודה * עריכה - דרוש גם לוח אם
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אבא שלי רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה לצפיה בסרטים ולצפייה ישירה דרך רשת האינטרנט. המחשב יושב בסלון אז צריך כרטיס רשת אלחוטי. וגם יציאת HDMI 1.. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD גלישה באינטרנט וצפייה ישירה חיבור לטלוויזיה LCD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן מקלדת ועכבר אלחוטיים וכבלים הדרושים לחיבור השמע והתמונה. בנוסף אם תוכלו להמליץ על מערכת רמקולים לקולנוע ביתי ( לא כלול…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין למכור את הנייד שלי, זהו Dell Inspiron 1525, המפרט בצד. הנייד הוא בצבע ירוק (שמצריך תוספת כסף), מגיע עם מגן מקלדת + נרתיק מעטפה ספוגי קשיח, יש לו עוד חצי שנה אחריות בדל ישראל והמפרט מעולה (מעבד C2D T5750 עם 3GB זיכרון ו 250GB הארד-דיסק), הוא במצב מצוין, נרכש לפני כחצי שנה. בכמה לדעתכם אוכל למכור אותי בתהחשב בנתונים שלמעלה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי לעשות מעבר מאינטל לamd אני צריך מפרט הכי טוב שאפשר למשחקים ופוטושופ אני יודע שהסכום לא הכי גדול אבל זה מה שיש. אין צורך במסך,מקלדת,עכבר. המארז חייב להיות שחור עם ספק הכי טוב שאפשר בתקציב שלי. צורב רגיל יספיק אין צורך בדי וי די. דיסק קשיח הכי שקט שאפשר אני חושב סמסונג. אם אפשר גם להמליץ על חנות. תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני קונה לעצמי מחשב חדש (ללא מסך) והבנתי ששווה להתייעץ עם החבר'ה פה. השתדלתי להתאים את עצמי לפורמט שהוצג: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח זה בסדר גמור 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גלישה במספר דפדפנים + פתיחה של הרבה טאבים בכל אחד, ריבוי אפליקציות, הרצת מכונות וירטואליות (Vmware) - לפחות 1 שרצה ברקע, מוזיקה, תכני HD, גיימניג קל ביותר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X105…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PS/AFTER EFFECTS/ILLUSTRATOR וכו'. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BATTLEFIELD/COD/CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-