עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב שלי הוא הכי חזק למשחקים קניתי אותו במיוחד כדי לשחק דאוס אקס 2 ולהלף לייף 2 שבקרוב יצא ביינתיים אני משוויץ בו לכולם כי אבא שלי קונה לי אותו והוא אמר שבעתיד יהיה לי גם סורק מדפסת ופקס באחד אני מקווה שלא תיעלבו אבל אני זה שנתן לאבא שלי את המפרט והוא הביא לי אותו עם כמה שינויים שייצא זול אח שלי נמכר למחשב כל היום משחק בו איסי טאואר ודייב אבל נראה שהראם שלי לא כל כך טוב והמחשב נקטע אני יודע שקצת הגזמתי פה ושם בבחירות שלי במחשב אבל אבא שלי קיבל העלאה במשכורת ועכשיו הוא מקבל 6 ספרות במשכורת אל תשנאו אותי כי אני עשיר זה מכה קשה בארצנו להיות עשיר אין לי חברים וכל היום באיי סי קיו מדבר עם אנשים המספר שלי הוא 171689908 :-* CPU : Celeron 3. 6 GHz HT 512K 400MHz Socket 478 C…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. המחשב מיועד להורים שלי שעד עכשיו הסתפקו בפנטיום 4 1.7\512 ראם/FX5200 שהספיק לכל מה שהיו צריכים גם אם קצת באיטיות. המחשב הישן הלך וצריך חדש. השאלה אם המפרט הזה טוב או שיש הצעות לשיפורים במגבלת התקציב ואפילו אפשרות להוזיל. קחו בחשבון שמתישהו נתקין ויסטה. אין תיכנון ל -OC או לשדרג בעתיד הקרוב. יש לי החזר לזכותי ב-KSP אז אני מעדיף להזמין משם. AMD Athlon 64 4000+ (Socket AM2) X2 DualCore 430 GIGABYTE MA69VM-S2 AM2, 690V, DDRII 800, PCI-E 375 DDR II 667Mhz 1GB TwinMOS x2 420 Point Of View 7600GS 512MB TV, DVI, PCI-E 450 Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 280 LG DVD±RW GSA-H44LB x18 LightScribe Beige 205 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 245…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by AzurA,

מסך - לא צריך מעבד - 3930K לוח אם - רוצה לוח מהסדרות הגבוהות של ASUS , הרמפייג' 4 זה הטופ ? זכרונות - CORSAIR 16GB CL9 אלה יתאימו ללוחות של אסוס ? כונן קשיח SSD- שני כוננים של M4 CRUICAL 64GB ומבקש המלצה לקירור מתאים +ספק כח+ מארז גדול ומרווח כרטיס מסך אין צורך, זה מחשב שלא ירוצו עליו משחקים, זה מחשב שיעבוד 24/7 , הרבה MULTITASK ובנוסף גם HTPC עוצמתי ז"א כמעט ורק סרטי BLURAY 30-40GB לגבי תקציב עזבו את הכסף גם ככה אני קונה מיבואן ישירות ואני גם לא רוצה לחסוך ממנו המחשב הקודם שלי החזיק אצלי 5 שנים אני צריך שגם זה יחזיק בערך אותו זמן. אגב, אני מודע לעובדה שזה OVERKILL רציני אבל לא אכפת לי ממש אני לא בן אדם שמשדרג עם הזמן את המחשב, בום אחד ושיחזיק כמה שיותר זמן קדימה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Drycos,

שלום לחברי הפורום המכובדים אשמח אם תוכלו לעזור לי בקניית מחשב נייד מארה"ב ולכן חשוב גם סוגיית האחריות: * מטרות המחשב? עבודה משרדית, לימודים, גלישה, סרטים ותכנות * גודל המסך? 14-15 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה, סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? מיועד ללימודים אז רצוי לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה לפחות, רצוי SSD * כונן אופטי? לא חו…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
    • 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ng100,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אינדיזיין, פוטושופ, אילוסטרייטור. פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by -Arcanide,

רציתי לדעת מה אתם חושבים על המחשב הנייד הבא של HP http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=826 הבאתי אותו מסאקל ב 5799, שווה לדעתכם? ולכמה שנים בערך הוא יחזיק לי? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. תודה רבה לכל העוזרים !!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by na_g0,

http://srv2.jpg.co.il/10/5493301665444.jpg' alt='5493301665444.jpg'>

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by אדוארד12,

שלום , יש לי מחשב נייד HP Probook 4530s אני מחפש דרך להגן על מחשב נייד כזה מגניבה. מה יותר טוב חיישן מיקום חיצוני (כי אין עליו חיישן מיקום מובנה) או מנעול.התקציב עד 250 ש"ח לחודש הקרוב. מישהו יכול להמליץ על משהו טוב, או איפה אולי הכי טוב להתקין חיישן מיקום חיצוני כדי שלא "יעלו עליו" תודה רבה , אדוארד.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח, עם אפשרות לחרוג בכ-200 ש"ח אבל רק אם ממש צריך. 2. מה שימושי המחשב? בעיקר משחקים כבדים כגון BF4. 3. הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב: 1680x1050 (המסך הוא ASUS VW222 22inch LCD monitor). 4. לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? הגדרות גבוהות. 5. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 6. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 7. 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא, ואם כן (בעתיד) אז קל. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס או הרכבת מחשב בחנות? לא. 9. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? שתהיה החנות הכי זולה. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? USB 3 במארז, ספק כוח מודולרי ותואם מעבדי haswell. 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן. הנה מפרט שהרכבתי …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אהלן. אני מעוניין לנצל את המבצעים השבוע ולשדרג את המחשב שלי בתקציב של עד 4500. אין צורך בכרטיס מסך כי יש לי את ה GTX1070 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/תוכנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch/destiny/assassin's creed/wolfenstein -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by קלוקיי,

שלום, המחשב שלי כבר די ישן ואני מעוניין לשדרג את השילוש הישן שלו . אני מעוניין בשילוש שיהיה טוב לאוברקלוק . התקציב שלי 2000 שקלים . המפרט שלי נכון להיום : מעבד E8400 עם קירור מוגן 3 . לוח אם P5Q זיכרונות OCZ 4GB ספק של קרוסייר 750 וואט כרטיס מסך HD7850 תודה רבה .

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה8K, ניתן לחרוג בכמה שצריך אפילו ל9K או 10K במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב1440p / פריימרייט של 165 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בהארד דיסק, SSD עבור מערכת ההפעלה יספיק. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב כל עוד זה לא חורג מהתקציב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא כרגע, אבל יהיה נחמד אם תהיה אפשרות כזאת לעתיד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by _help_,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר! שיעלה אפילו 2000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באטלפילד 4 gta 5 כל משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560X1600 בערך 21.5 או 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אולי רמקולים טובים לא חובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6,לא ככ חשוב אבל עדיף שיהיה שקט יחסי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, זקוק להמלצה למחשב נייד שיענה על הצרכים שלי. תקציב: 3K-4K מטרות המחשב: לימודים בעיקר-אופיס, מצגות, קבצי PDF. בנוסף צפייה בסרטים וסדרות וגלישה באינטרנט. גודל המסך- 15'. נדרש זמן סוללה ארוך. מעל 5 שעות לפחות. (לא יודע כמה ארוך זה נחשב) כולל רשיון למערכת הפעלה. תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. כמה אני יכול לקבל על מעבד amd phenom ii x4 955

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 קירור: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 זיכרון: CORSAIR XMS2 2GB לוח אם: ASUS P5N32-E SLI (nForce 680i SLI) כ. מסך: XFX PVT88GYDD4 GeForce 8800GTS (G92) 512MB הארד דיסק: WD 320GB-16MB AAKS מארז: COOLERMASTER (CM-690) 690 ספק: Thermaltake Toughpower QFan 500W המעבד, הזיכרון והכרטיס מסך מגיעים מ- newegg.com וכל השאר מזיגזאג מה אתם אומרים ? שווה לשפר או להחליף משהו ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by avinin1,

היי חבר׳ה שנה טובה לכולם אשמח לסיוע שלכם בנושא 1. מה התקציב המקסימאלי?6,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר אך רק אם מדובר בתוצאה משעותית של עיבוד ו/קירור 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים וכבדים מסדרת הgta, cod,battlefield,assasins creed, באטמן החדש וכו יש מסך 24״ של benq בהזמנה מעוניין להריץ על כמה שיותר, מבחינת רזולוציה ביחס לפריימים לשניה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלול מסך וציוד היקפי. …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום חברים אני סטודנט שמשתמש המון במחשב נייד, בין אם כדי לסכם שיעורים או כדי לקרוא סיכומי הרצאות ומצגות. בימים האחרונים, המחשב הנייד שלי שבק חיים ואני מעוניין להחליפו. בדקתי קצת בראש וניגשתי למספר חנויות ומצאו חן בעיני מחשבי ה-Lenovo thinkpad edge (מקלדת נוחה להפליא, משטח מגע נוח והמחשב בנוי היטב). השימושים שלי פשוטים מאוד - אני רוצה להשתמש באופיס, גלישה באינטרנט ובדיקת מיילים (ומדי פעם צפייה בסרט כזה או אחר). הקטע הוא שאני עדיין ממש מתלבט לגבי גודל המסך המתאים עבורי - מצד אחד ה-15 אינץ' שהיה לי, היה כבד ומגושם ולכן אני מעוניין במסך קטן יותר. אשמח לדעת מנסיונכם על איזה גודל אתם ממליצים (14 או 13)? ומה דעתכם בכללי על סדרת ה-Thinkpad edge. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by eliil1,

רגע לפני הקנייה חח : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER EXTREME אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤965 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤488 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 SONIC 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤917 דיסק קשיח: SAMSUNG F1 750GB 32MB SATA2 7200 RPM : HD753LJ אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤478 צורב DVD: LG DVDRW GSAH55N X20 - BLACK - PATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤135 זיכרון: GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 800 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤415 מארז: ANTEC P182-B w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤734 ספק כוח: CORSAIR VX 450W : CMPSU-450VXEU אחריות: חמש שנים. מחיר: ¤413…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום אני נמצא כרגע בהודו ומשם ממשיך לתאילנד ואני מחפש מחשב נייד חזק ויחסית לא יקר. תקציב :עד 4000 מסך 14'' חשוב שיהיה דק. זיכרון :לפחות 8gb לפחות Hdd : 1t כרטיס מסך סבבה (שיריץ gta v ומשחקים חדשים יחסית) * המחשב ישמש בעיקר ללימודים וסרטים. לכן הכרטיס מסך לא צריך להיות כזה טוב אבל שיריץ משחקים בצורה בינונית לפחות. אשמח לקבל המלצות על דגם טוב . ואם מישהו מכיר מקום טוב שמומלץ לקנות ממנו אשמח לשמוע . תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. המטרה שלי מהמשב שהוא יהיה כמה שיותר מהיר מכל הבחינות, המחשב לא למשחקים, אלא לעבודה שותפת, עם הרבה תוכנות ואינטרנט וחשוב לי שהוא יעבוד מהר גם בעומס כבד של תוכנות ודפדפנים, שלא יתקע לי הדפדפנים גם בעומס כבד. אז הכי חשוב לי מהירות, כרטיס מסך אפשר עד 300 שקל אם בכלל צריך, אפשר גם 200 מעבד אני רוצה I5 2500 או I5 2500K לוח אם: GIGABYTE GA -Z68X-UD4-B3 מחפש מארז טוב ומתאים עם אוירור טוב וספק כוח גדול שיתן מספיק כוח גם בזמני מאמץ גדול של המערכת. זיכרון 4 גיג'ה או 8 לא החלטי כוננים: 1 טרה בכרטיס טוב ואיכותי של חברה טובה (RPM מהיר) וכונן CD טוב, עם DVD וצורב וכל מה שצריך. דרך אגב - צריך גם כרטיס קול וכרטיס רשת? מודם? צריך קרור למעבד? אשמח לקבל מפרט מלא הכי טוב ומתקד…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by AmL1,

למשחקים וכאלה כולל ציוד היקפי מקלדת ועכבר אלחוטי מסך 17 או 19 LCD וכרטיס קול 5.1 טוב=] תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.