ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למשחקים בשביל חבר טוב. דבר נוסף הוא שיהיה שקט יחסית. לא מתוכנן OC. תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אלו החלקים שאני צריך למחשב, את השאר יש לי זיכרון- 478 ש"ח TWINMOS 512MB DDR 400MHz CL2.5 PC3200 TWINMOS 512MB DDR 400MHz CL2.5 PC3200 מעבד- 1065 ש"ח Intel Pentium D 930 3.0GHz 2x2 MB לוח- 583 ש"ח M.B INTEL SOCKET 775 LESS 700 NIS כרטיס מסך- 1680 ש"ח ATI RADEON X1800XT PCX 256MB VIVO SAPPHIRE גוף קירור- 235 ש"ח Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler סה"כ- 4041 אה ואם אפשר ספק פשוט נמחק לי מהרשימה.. יש לי CODEGEN 400W ולא נראה לי שהוא יחזיק תעסק. תודה.
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט ב4500 שקל בלי עזרים נלווים זאת אומרת רק המחשב בלי מסך מקלדת עכבר וכל הדברים האלה... הציעו לי מפרט כזה תגידו לי מה אתם אומרים עליו AMD Athlon 64X2 3800+ AM2 מעבד MSI K9N Neo-F nForce 550 AM2 לוח אם G.Skill DDR2 667mhz 1024MB 5-5-5-15(2*512) זכרונות Topower 450w ספק כוח Seagate 80GB SATA 2 או דומיו... דיסק קשיח NEC ND-4550 black צורב דיוידי Connect3D Radeon X1800GTO+Accelero X2 כרטיס מסך +קרור לכרטיס מארז Sunbeam samurai BLACK …
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אני כבר שבוע וחצי - שבועיים מתייעץ עם אנשים, גם פה וגם לא מפה זה המפרט הסופי תגידו לי אם תמרואים משהו לא טוב שכדאי להחליף בבקשה, תודה.. מראש :F מעבד - Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb לוח אם - GIGABYTE GA-8I945PG-RH זכרונות - TWINMOS DDR2 1G MB 667MHz (כפול 2 - 2 ג'יגה) דיסק קשיח - WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII צורב דיוידי - LG H10AK x16 Bulk Dual Layer מארז - COMPUCASE CI-6A19 ספק - HEC-400TRT 400W כל זה יוצא סביבות ה4000 שקל כרטיס מסך מחנות נפרדת - X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E עוד 1300 שקל ~ יוצא 5300 - 5400 בשוגי שגעוני אוקיי, מה דעתכם?
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי חברים. אני זקוק למשחבים כאלו לחברה בה אני עובד: http://www.geekbuying.com/item/Vorke-V1-Intel-Celeron-J3160-4G-64G-MINI-PC-802-11b-g-n-Gigabit-LAN-Bluetooth4-0-HDMI---Black-367582.html?source=ShareAsale לא חייב להיות זהה אבל בתצורה דומה. הבעיה שאני לא מוצא את זה בארץ, ולהזמין מחו"ל לחברה כרגע לא אופציה. יש למישהו מושג היכן ניתן לרכוש כאלו/דומים לאלו בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הפעלתי את המחשב הנידי שלי מסוג ASUS N550JK ופתאום יש רעש חזק של המאווררים כאילו עובים על הכי גבוה וזה מוציא המון אוויר מאחורה מה עושים ומה קרה שזה פתאום ככה לא נגעתי בשום דבר שקשור לזה אף פעם
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי - 6500, עדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב - מיועד לגיימינג ושימוש יום יומי. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע 1920 על 1080 (23"), מתוכנן גם 2560 על 1440 (27") בהמשך. רמת גרפיקה גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) - כן, אבל לא חובה. אם כן איזה (קל, בינוני, כבד) - קל - בינוני. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - אין צורך. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - ירושלים, מעדיף במרכז. 9. …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הנייד שלי כבר התיישן, ואני רוצה לקנות חדש. הנייד משמש לשימושים עסקיים, ולכן חשוב לי שהוא יהיה מדגם עסקי או לפחות מדגם צרכני איכותי (עם הגנה טובה על הגוף ובמיוחד הדיסק, רכיבים אמינים, מנגנוני התאוששות מאסון אם אפשר וכד'). כבר היה לי פעם סיפור עם דיסק שקרס בנייד, ויש לי טראומה מזה... מה שעוד חשוב הוא שהוא יהיה חזק כמה שיותר (מעבד חזק וזיכרון מספק) כי אני מריץ עליו הרבה מאד תוכנות במקביל (במצב עבודה רגיל יש עליו פתוחים במקביל אאוטלוק 2007 עם ספריות "כבדות", וורד 2007 עם הרבה מסמכים גדולים, מסמכי PDF גדולים, אקסל 2007 עם גליונות גדולים פתוחים, אקספלורר עם הרבה לשוניות גלישה פתוחות, OneNote ועוד), וגם רצות ברקע תוכנות סנכרון, אינדוקס ועוד. לשעות שאחרי העבודה, הייתי…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אנו בתהליכים של קניית שרת קבצים לעסק קטן (5-6 מחשבים מחוברים ברשת ולא סביר שהמספר הזה ייגדל). בעסק אנו עובדים מכמה מחשבים שונים עם תוכנה מסוימת שיש לה מסד נתונים מאוד גדול ולכן אנחנו מעוניינים בשרת קבצים על מנת שהגישה מכל המחשבים למסד הנתונים תהיה מהירה. החלטנו שכרגע לא נשקיע בתוכנת SBS ונשים על השרת Windows XP. קיבלנו את המפרט הבא ואנו רוצים את חוות דעתכם בנושא. בנוסף רצינו לשאול האם יש צורך לשדרג את הרשת שלנו במשרד (כרגע בכל המחשבים יש כרטיסי רשת 10/100 וכן גם ההאב שלנו במהירות) - בשרת ובשאר המחשבים. תודה רבה. המפרט: מעבד: Intel Q8300 לוח אם: Intel G41 זכרון: 2GB DDR2 800 TRANSEND מארז: REBEL מאושר אינטל + usb שתי יציאות ATX צורב דיוידי: Samsung x22 דיסק קשי…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד של HP, בגדול כבר נסגרתי על דגם ספציפי : HP Pavilion DM3-1010ej שמתי לב שמספר חנויות כמו : KSP, IVORY, BUG... מציאות את אותו הדגם בשם טיפה שונה HP Pavilion DM3-1100ej ובמחיר יותר גבוהה. משיהוא יכול בבקשה להסביר לי האם מדובר באותו הדגם ? ובמידה שלא - מה ההבדל בינהם ? DM3-1010ej / DM3-1100ej
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט שמעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב של עד כ-4,000 ש"ח (עם אפשרות לחריגה קלה במידה וישתלם). השימושים למחשב יהיו בסיסיים יחסית - עבודה משרדית, גלישה בסיסית באינטרנט ומשחק פה משחק שם. דברים שחשובים לי במחשב - שיהיה קל משקל , גודל של בערך 13" יספיק, חיי סוללה שיאפשרו לו להחזיק יום שלם באוניברסיטה (4-5 שעות). 250 GB בכונן הקשיח יספיקו לי, כדאי שתהיה יציאת HDMI . אין לי באמת מידע על חברות ככה שאני מבקש את מה שאני מניח שכולם מבקשים - חברה מוכרת. לא חייב מערכת הפעלה בתקציב. אם יש למישהו רעיון, אני אשמח . בינתיים מישהו המליץ לי על Lenovo IdeaPad U310 4375-64G http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=824132 מישהו שמע/מכיר/התנסה בו ויכול לספר עליו? תודה ל…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את הנייד הזה, ב4000 ש"ח.. שווה? אני סטודנט, בגדול שימוש במחשב לאינטרנט אופיס ואולי שפות תכנות וכאלה.. אין לי ממש צורך במשחקים כבדים.. (בגדול משחק מנג'ר וכאלה) דגםInspiron 5520 מעבד Intel Core i7-3612 (up to 3.1 GHz) מסך 15.6in High Definition (1366X768) WLED with TrueLife צבע Moon Silver Switch Cover זיכרון 8192MB (2x4096) 1600MHz DDR3 נפח איחסון 1TB Serial ATA (5400RPM) כונן 8x DVD+/-RW Optical Drive סוללה Primary 6-cell 48W/HR LI-ION כרטיס מסך 1GB AMD Radeon HD 7670M תקשורת אלחוטית Intel 2230 WLAN Card (802.11n + BT 4.0) מערכת הפעלה Israel MUI Windows 7 Home Premium (6…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא כל כך משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק מהשנה האחרונה גם BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכנן מסך 23' של DELL אז 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד עם מסך של 13.3 או 14 אינץ׳ במחיר של עד 4000 ללא חריגה. הנייד יריץ משחקים קלילים בינוניים כך שיש צורך בכרטיס מסך שאינו מובנה כמו כן יש צורך בזמן סוללה מינימלי של 5 שעות אמיתיות. (לא כזה שרשום 5 אבל בתכלס זה 2.5 או 3) רצוי עם אחריות כמה שיותר ארוכה כמובן. אין צורך בכונן אופטי או מע הפעלה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב ב-3,100 ש"ח, ואני מעוניין לדעת מה דעתכם על המחיר ביחס למפרט. המפרט: מארז - HuntKey מידי ATX (שני חיבורי USB קדמיים) ספק - Thermaltake דגם TR2 450W (הספק אמיתי של 450W) לוח אם - Gigabyte GA-Z77-D53H מעבד - Intel® Core™ i7-3770 CPU @ 3.40GHz × 8 זיכרון - Kingston DDR3-1600 2 × 4GiB כרטיס מסך,כרטיס קול וכרטיס רשת - מובנים צורב DVD - תוצרת SONY בממשק SATA מהירות X24 ללא דיסק קשיח ללא מסך 3 שנים אחריות על הכל, שנתיים על הצורב. המחיר (3100) הוא אחרי מע"מ, כולל הרכבה. כאמור - אשמח לדעת מה דעתכם על המפטר, למרות שכבר קניתי אותו.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב אני מפתח אינטרנט שרוצה לשדרג את המחשב איתו אני עובד למחשב חזק יותר ובעל ביצועים משופרים העתקתי את הבקשה למפרט כפי שמומלצת בפורום ועל כל שאלה כתבתי את תשובתי והצרכים באדום מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : עריכה גרפית, עבודה משרדית שימוש בתוכנות א) ויזואל סטודיו - כבד ב)פוטושופ - תדיר ג)פלאש - מזדמן ד) דפדפנים - הרבה דפדפנים פתוחים במקביל + הרבה טאבים בדפדפנים השונים ה)sqlserver - תדיר ן) iis - תדיר ז)rdp - תדיר ח) תוכנות דואר - תדיר ט) teamviewer - מזדמן י) תוכנות אופיס - תדיר בטח יש עוד כמה תוכנות הפועלות לסירוגין ששכחתי …
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המטרה שלי מהמשב שהוא יהיה כמה שיותר מהיר מכל הבחינות, המחשב לא למשחקים, אלא לעבודה שותפת, עם הרבה תוכנות ואינטרנט וחשוב לי שהוא יעבוד מהר גם בעומס כבד של תוכנות ודפדפנים, שלא יתקע לי הדפדפנים גם בעומס כבד. אז הכי חשוב לי מהירות, כרטיס מסך אפשר עד 300 שקל אם בכלל צריך, אפשר גם 200 מעבד אני רוצה I5 2500 או I5 2500K לוח אם: GIGABYTE GA -Z68X-UD4-B3 מחפש מארז טוב ומתאים עם אוירור טוב וספק כוח גדול שיתן מספיק כוח גם בזמני מאמץ גדול של המערכת. זיכרון 4 גיג'ה או 8 לא החלטי כוננים: 1 טרה בכרטיס טוב ואיכותי של חברה טובה (RPM מהיר) וכונן CD טוב, עם DVD וצורב וכל מה שצריך. דרך אגב - צריך גם כרטיס קול וכרטיס רשת? מודם? צריך קרור למעבד? אשמח לקבל מפרט מלא הכי טוב ומתקד…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט מחשב לגרפיקה, תודה מראש על העזרה שלכם! זאת ההודעה הישנה שרשמתי לפני מספר שבועות אולי זה יעזור לכם גם להבין מה אני צריך: (למרות שמאז התקציב גדל) http://hwzone.co.il/community/threads/547180-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%91-3-5K-%D7%9C%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%90%D7%95-%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A9-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%99%D7%A9%D7%9F?p=4912581&highlight=aviatan7#post4912581 דרישות למפרט למחשב חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך כמובן אך לא מחייב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב מעדיף …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כאן כל מה שכתבתי במפרט הגיוני? האם המארז נחשב למוצלח? (מבחינת קירור ושקט) למשל, בהשוואה ל-Antec 300 v2 שהבנתי שהוא לא רע? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז חשבתי אולי לעשות מפרט מחשב שמתאים לoc. בכל מקרה אני אחסוך במילים ואפרסם אותו. (נ.ב הוא די תקציבי) מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1155 קירור למעבד: NZXT Respire T20 CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪123 לוח אם: MSI Z87-G41 PC Mate כמות: 1 - מחיר: ₪537 מארז: NZXT Phantom 410 White כמות: 1 - מחיר: ₪484 ספק כוח: Seasonic PSU S12II-520W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪318 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CML8GX3M2A1600C9B CL-9-9-9-24 Low profile כמות: 1 - מחיר: ₪424 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUA…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה חברים, לפני ימים מספר, רכשתי את המחשב הנ"ל מבאג. תהליך הרכישה היה נעים ועובדי באג ניחנים בחוש הומור גבוה. המחשב נקנה לצרכי אופיס בלבד. אך אבדוק גם אינדיקציות אחרות לגבי המחשב ולא רק רק של אופיס. בדקתי מספר לא מבוטל של תכונות של המחשב , אך יחד עם זאת , ישנם דברים שלא נגעתי בהם , כגון: -Multi Card Slot -mini VGA -Micro HDMI -Camera -Bluetooth -Ethernet - כניסת רשת חוטית -לא התעמקתי בכלל בכח עיבוד -לא נגעתי בפן היכולות הגרפיות -וכו' הלאה. קופסה המחשב קטנה אך מפורטת- ישנם מחשבים שלא כתוב על המפרט כלל וכלל, כמו רב המחשבים של דל. קצת על המחשב עצמו: -המחשב שוקל 1.13 קילו, עוביו דק כשל סמארטפון, הוא קל בטירוף, כיף לעבור איתו ממקום למקום אך קליטת ה-WIFI שלו לוקה בחסר אל …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראשית תודה רבה על האתר. אני קוראת בו כבר כמה ימים ועושה רושם נפלא כעת, אני מעוניינת לקנות מחשב שישמש כמחשב משרדי כללי, בנוסף יירכז מוזיקה והורדות רבות ויהיה HTPC (בכ- 5K פחות או יותר - כמובן שעדיף פחות) ולבד מפוטופוש, ללא שימושי גרפיקה מיוחדים או גיימר. בנוסף לבקשה בעזרה במפרט הרי כמה שאלות ראשוניות שבינתיים אני איתן תקועה 1. אשמח מאוד לקבל מפרטים תחת מגבלת התקציב. אני רוצה לציין שהיות והמחשב אמור גם כמחשב ראשי ובנוסף כ- HTPC יש צורך בזכרון גדול ובייכולת עיבוד דברים רבים ושונים בו זמנית (לרוב אני עובדת בו זמנית במספר יישומים). היות ומדובר על מחשב ראשי ועליו להיות חזק, ואני מעוניינת גם באפשרות שדרוג בעתיד רצוי שזה יהיה מארז HTPC יפה מהסוג הגדול אבל לא יקר מידי, ועל המ…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעבר נעזרתי בכם רבות וכולי תקווה שכך גם הפעם, כבר לפני שנה כמעט שאלתי שאלה דומה אבל מאחר והמחשב הנייד היה בשימוש אצל אבא שלי לא בדקתי את הנושא לעומק, בכל מקרה יש לו מחשב (שכרגע נמצא בשימוש יומיומי שלי), נייד של חברת IBM מדגם X-60, בדרך כלל שיש לי נקודת חשמל פנויה אני יושב איתו והכל סבבה, הבעיה היא שהסוללה שלו שאמורה להחזיק 4 שעות מתרוקנת בקצב מזעזע, לדוגמא כאשר עושים בוט למחשב וצריך לשים טביעת אצבע הוא עולה לאחר 2 דקות בערך במצב שהסוללה מוטענת לחלוטין, וכאשר הוא עולה זה יורד מייד בחמישה אחוזים וכך הלאה. אני בספק אם הסוללה מחזיקה יותר משעה. מאחר ואני עשוי לקחת את המחשב לחול בעתיד, ומאחר וגם יש עליו אחריות (נקנה לפני שנה), אני רציתי לשמוע את דעתכם לפני שאלך ליצר…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב לסטודנטית, תקציב עד 2000, גג 2200. דגשים על סלולה ארוכה, מקלדת נוחה, שלא יהיה גדול או מסורבל, עדיף קל, חשוב שיהיה דגם שידוע כיציב יחסית ולא כאחד בעל היסטוריה עם תקלות. יש עוד דגמים שכדי לקחת בחשבון? תודה מראש ושבת שלום *תיקון טעות, אפשר להוריד את ה1012 מהדיון, כי כבר כמעט אין אותו בשוק.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
להורים שלי התקלקל המחשב הישן (בכל זאת משנת 1998). הם מחפשים משהו זול שיאפשר להם צפייה באינטרנט adsl וקצת תכניות כמו WORD. אם אפשר לקבל מפרט מלא ולציין מהיכן כדי שאוכל לןהזמין להם אני מאד אודה. בתקציב צריך לכלול גם מסך ומערכת הפעלה. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-