ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
ניידות חשובה , הרבה בתנועה , מחשב לגרפיקה בינונית וצרכים יומיומיים - אינטרנט ,סרטים ושות , תקציב עד 5K מה אתם אומרים ? יש עוד אופציות שאתם ממליצים ?
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
אחרי בדיקות רבות אני רוצה לקבל החלטה על מחשב לגרפיקה בסביבות 5000 אופציות : א. MSI GX600 ב. Acer Aspire 5930G ג. Gigabyte W566N 2.5GHz ביתרון באיסר זה הכרטיס מסך , ב גיגה ביית זה המעבד , מה אתם אומרים ? איזה משלושתם הכי משתלם והכי טוב ? בעדיפות לנייד איכותי ( איכות בנייה , סוללה , מסך ... )
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אהלן חברים אני צריך עזרה בהחלטה סופית בין 2 הצעות שקיבלתי אחת מTMS ואחת מא&א מחשבים. התקציב שלי כעקרון הוא בסביבות ה2500 רק לחלקים שרשומים. חשוב לומר שמעבר למה שרשום במפרט כבר קיים אצלי כונן WD 1 TB GREEN והכונן הבא http://ksp.co.il/?uin=20316 כרגע יש לי כרטיס מסך אז לא צריך.(בעתיד יהיה אקנה משהו כמו GTX 970 ) המפרטים : [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 מחיר: ₪1023[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 מחיר: ₪137[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]חדש במלאי - MSI H9…
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי דיון בעבר אבל לא הצלחתי להגיע שם למפרט סופי ולאחר התייעצות במדורים מתאימים חזרתי לפה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שייצא בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, אני משפר את המחשב ופתחתי פה נושא והציאו לי ואני רוצה להיות בטוח אחרי שינוי קטן שזה הכי טוב שאני יכול לקבל בכסף.. אז הינה מה שאני רוצה לקנות: 1)ספק כח corsair 450W http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=714 2)כרטיס מסך Radeon 3870 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=869 3)זכרונות 2048MB http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=924 סה"כ יוצא 1901 כולל משלוח מהחנות FOXPC. האם זה השילוב הכי טוב שאני יכול לקבל לכסף? זה מתאים למחשב השיפורים? (המפרט בצד ימין.. כמובן שאני מחליף את הכרטיס החדש ביישן וכו'.. ולא מוסיף..) אם יש הצעות אחרות אני אשמח לקבל... אני רוצה להזמין עוד היום... אשמח לתשובות מהירות, דניאל.
-
- 12 תגובות
- 797 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3300. אם אפשר לחסוך קצת בשביל המסך סבבה אם לא - נשרוד, ניתן לחרוג עד 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - פוטושופ ועריכות דומות, משחקי SIM3 ודומיהם - לא קריטי להגיע למקסימום הגדרות מבחינת מסך - אני מאמין שנרכוש מסך FHD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - לא נראה לי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? OC - אפשרי, מי שמשתמש - לא יודע 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. - איז…
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
טוב אז ככה קראתי, כתבתי ופתחתי כבר תרד אחד, עכשיו זה הבירורים האחרונים. בפשטות אני יסביר הכל- צריך שתי מפרטים! אחד לHTPC השני לאינטרנט והורדות. דברים חשובים לפי סדר: HTPC-הצגת סרטי HD-READY (כלומר באיכות של 720P ו1080I-מהאינרטנט כלומר MKV), שקט! מחשב שני-שקט, שיעשה את העבודה בלי תקיעות ובלי כלום, יעבוד 24/7 מפרט נוכחי-D920+P5WD2-E+7600GT+2GIGA+250GIGA HD האופציות שחשבתי עליהם הן- האופציה הראשונה: הרכבת מחשב נוסף למטרת HTPC בלי קשר למחשב הנוכחי. מעבד AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 Box ¤550 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1208 לוח אם ASUS M3A78-EMH HDMI ¤487 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31622 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 ¤486 כמ…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני קונה מחשב כנראה עוד שבוע, איך המפרט הזה ? 2x Twinmos 512MB DDR400 PC3200 1x ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 SAPPHIRE RADEON X1600XT 256MB PCI-E 1100 ¤ 1 1x Westren Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM 1x Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse OEM 1x AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice Stepping E6 1x Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אקנה כנראה את המחשב הזה: http://fre.co.il/items/141686 כמובן לא הייתי קורא עליו או מודע לו ללא ההמלצות פה בפורום. ממה שחיפשתי הוא הכי משתלם ונותן את התמורה שמצאתי במחשבים עד 4000 ש"ח (לפחות לפי מה שכתוב כי לא ראיתי אותו במציאות או השתמשתי בו) כמה שאלות : האם חיצונית הוא נראה כמו הדגם הזה (זה דגם טוב יותר) : האם גם לו יש מקלדת מוארת? הוא גם בא עם סאב מצורף, או שבדגם הזה אין באריזה סאב ומי שרוצה קונה בנפרד? מאיפה אני קונה עוד 4G זיכרון הכי זול( אבל שיהיה גם טוב)? כל דבר נוסף שיש במחשב הזה אני אשמח לדעת. ותודה
-
- 27 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שימושים: עריכה, גיימינג, אינטרנט. להכניס בתקציב vista premium home.. השאלה היא כזאת... האם כדאי לי להמתין ליציאת הDDR3 בזכרונות, או לחילופין ליציאת מעבדי הדור הבא של amd ? ולחכות לירידת מחירים? או בכלל לכרטיסים של הדור הבא של AMD-Ati??? עריכה: משהו שיריץ את crysis על הכי גבוה חלק.. נכנס בתקציב?
-
- 9 תגובות
- 660 צפיות
-
-
זה הדגם שמתאים לי מבחינת ביצועים http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=4936 1. האם כדאי לקחת עם מסך מגע ? ההפרש לא גדול במחיר (מה יתרונות המסך מגע) http://ksp.co.il/?uin=31421&select=.268..271..132..2185..432. 2. האם יש חנויות זולות יותר ? 3. מי היבואן הרשמי של DELL ? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. להלן המפרט שהרכבתי לעצמי ועומד כרגע לפני רכישה: מעבד E6750 לוח GB-965P-DS3 זכרונות 2GB 800MHZ CL5 דיסק 250GB מארז HUSH שך NZXT ספק LIBERTY 400W כל השאר פחות קריטי. כרטיס המסך המקורי בו בחרתי היה 8600GT שעולה במינימום כ700 ש"ח עבור הגרסה של LEADTEK או PALIT. המליצו לי גם על 2600XT שעולה במינימום 623 אצל גולדטופ (אם כי הם נותנים רק שנתיים אחריות). הדרישות שלי - בעיקר פוטושופ וכמובן שימוש שוטף של אינטרנט וסרטים. חשבתי ושחבתי והבנתי שגיימר אני לא אהיה, לפחות לא בזמן הקרוב, ככה שהדרישה למשחקים לא חשובה לי כל כך, אבל אני לא רוה לאבד את היכולת לשחק פה ושם ולא במשהו כבד ומתוחכם. פוטושופ יהיה עיקר השימוש וכל כרטיס יריץ את זה. הHD הזה נראה עניין אטרקטיבי ואני ארצה להיות מ…
-
- 11 תגובות
- 716 צפיות
-
-
1.מחיר המחשב בחול יוצא עם מע"מ ומשלוח זול יותר מבארץ בכמה מאות שקלים. האם המחשב עם אחיות בינלאומית כמו בארץ 3 שנים ואותם תנאים ? ד"א מכירה שמצאתי כתוב 12 חודשי אחריות , האם אצלהם 12 אבל בארץ יהיה 3 או שנתיים? הגיוני מסך מחשב מט עם טאץ? הבנתי שלא , בכל זאת כתוב באתרי המכירות בחול מט וטאץ . אז רוצה לדעת בוודאות . תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה ברשותי מארז של טרמלטק- טאי צ'י מקורר מים כולל בלוק קירור לכרטיס מסך ספק כוח ?Enermax Liberty 620W? אני צריך לקנות לוח מעבד כרטיס מסך זיכרונות ואולי גם קשיח (יש לי מקסטור 200 ג'יגה 16 מגה באפר SATA2) אני לא כל כך מעודכן בכל מה שקשור לחומרה עדכנית או במה הולך לצאת לשוק בקרוב אז הצעות של התותחים פה מאוד יעזורו לי לקבל כיוון רוב השימוש שלי במחשב הוא הורדת סרטים ועריכתם, גלישה באינטרנט, מוסיקה, תוכנות אופיס למינהן, משחקים( לא יותר מידי אני לא גיימר מושבע) אפשרות לאוברקולקינג עתידי וזהו פחות או יותר. אני רוצה להשקיע במחשב חזק ומהיר שישרת את הצרכים האלו. אין לי כל כך מגבלה של סכום אבל חשבתי להקציב לעניין בין 4000 ל6000 ש"ח העדיפות שלי (למרות שאולי היא שגויה תקנו אותי א…
-
- 36 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החלטתי לתרום מחשבים/ ציוד היקפי לאנשים שבאמת צריכים/ זקוקים ואין להם אפשרות כספית לקנות.. יותר מאשמח שתעשו לייק ותרשמו לערוץ
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מבחינתי VOSTRO 3300 ו3500 הוא אותו מחשב מבחינת ההחלטה שלי, מה שיכריע זה האם אני ארגיש הבדל בביצועים עם מעבד I3-330M לבין I5-520M יחד עם 4G זיכרון ראם. הצרכים אינטרנט ואופיס, לעבודה וללימודים. את המפרט שיש לי היום במחשב הביתי אתם יכולים לראות באופציה של לראות תמפרט שיש באתר, הכל מדויק חוץ מהציוד ההיקפי. עריכה : חשוב לי להוסיף, הייתי לפני שעה בנוטבוק קלאב, חשוב לי המשקל והזמן סוללה. נאמר לי שהזמן סוללה בשניהם פחות או יותר זהה, שעתיים - שעתיים וחצי עבודה. מבחינת משקל ה3300 שוקל פחות חצי קילו, בידיים מרגיש הבדל ולכן הייתי מעדיף ת3300. בHDMI אין לי שימוש, דיסק קשיח יותר גדול לא משנה לי אבל מעבד כן. לכן חשוב לי לדעת האם יהיה הבדל מורגש או מזערי לא מורגש. כרגע העדפתי היא ל3300.
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי עכשיו יש לי Pentium 4 1.7 GHz 256 ram 80 הארד דיסק כרטיס מסך של sapphire 9600XT 256 MB לוח אם חרא אני מחליף כרגע מארז, ספק כוח, לוח אם, מעבד, הארד דיסק וזכרון וירטואלי התקציב כרגע הוא עד 4000 המליצו לי על המעבד Athlon 64 3000 venice שעולה בסביבות ה800-900 המחשב בעיקר למשחקים והמרה וקידוד של וידיאו ועריכת תמונות compman112
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, כבר הרבה זמן אני רוצה לשדרג את המחשב "המצ'וקמק" שלי (בגרשיים כי בכ"ז יש הרבה אנשים שישמחו למחשב שכזה), ראו מפרט. ראיתי שהחלקים שעליהם שמתי את עיני עולים בארץ הקודש באיזור ה-10,000 ש"ח, סכום (לדעתי) מגוכך לכל הדעות, אז פניתי לאופציה האחרת: NEWEGG! =] לקיצור העניין, ללא צורך במשלוח בינלאומי, וביחד עם כרטיס אשראי אמריקאי, אני הולך להזמין את החלקים הבאים (אתם מוזמנים לתת ביקורת, בבקשה!): מעבד: AMD Athlon 64 X2 3800+ $322.00 --------------------------------- לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 SLI-DR 172.00$ ד"א, יש בחנות עוד לוח שהוא אותו הדגם, רק בלי ה-UT, והוא עולה כעשרים דולר יותר. מישהו יודע מה ההבדל? --------------------------------- זכרון: CORSAIR XMS 2GB (2X1024) …
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף באופן זמני את הדיסק קשיח שעליו מותקנת כרגע WIN7 אולטימייט, ולהתקין בחדש 2 מחיצות אחד של וינדוס 7 ואחד של לינוקס. הדיסק הנוכחי בעייתי ואני שולח אותו לשחזור, השאלה היא האם אחרי שאני אתקין שני מערכות הפעלה על דיסק שיחליף אותו, האם כשאני אחזיר את הדיסק הקודם הביוס והמערכת תזהה אותו ותחזור למצב הנוכחי, או שאני אצטרך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה.
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
האם שווה לי להחליף את המחשב נייד שלי (ACER Aspire 5610) בנייד הקטן בעולם (ASUS R2H), פרטים לעומק ACER Aspire 5610: מעבד: Intel Core Due processor T2300 (1.66GHz, 667MHz FSB, 2MB L2 Cache) מסך: "15.4 WXGA CrystalBrite TFT LCD כרטיס מסך: NVIDIA GeForce Go 7300 256MB DDR w/TurboCache technology דיסק קשיח: 80GB HDD 5400rpm כונן דיסקים: DVD-RW Super Multi Double Layer זכרון: 1GB DDR2 (supported dual-channel) c אלחוטי: 802.11b/g wireless LAN פרטים לעומק ASUS R2H: http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3331036,00.html ישנם פרטים באתר. מה אתם אומרים? שווה? כדאי? פרטו. תודה רבה לכם.
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד Lenovo e431 I7 12 GRAM ואני רוצה להחליף לו את הכונן לSSD. האם זה אפשר? מומלץ?(עד כמה שיפור יהיה רציני) ואם זה מומלץ איזה כונן כדאי? (נפח שחשבתי עליו 240-300) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד של HP דגם DV6000 ואני מעוניין להחליף את הארדיסק לאחד עם נפח גדול יותר. האם זה אפשרי? במידה שכן, האם תוכלו להמליץ לי על מקום לעשות זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד LENOVO, שכבר לא באחריות, והגיע עם VISTA. ה-HD שלו נדפק וקניתי HD חדש. יש לי את המספר הסידורי של ה VISTA על המחשב. איך אני מתקין את מערכת ההפעלה מחדש ? תודה, עידו
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום אם אני מפרק בנייד חדש את הHDD שעליו מותקן וינדוס ושם אותו בתוך מארז חיצוני, ומתקין במקומו SSD, אני אוכל להעתיק את וינדוס מהכונן החיצוני לSSD?
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחבר שלי נשפך קפה על המחשב הנייד שלו ובעקבות כך המחשב לא מזהה את ההארד-דיסק. ניסיתי לחבר את הHD למחשב נייח, אך הוא לא מזוהה גם שם. יש לו בנוסף נייד של HP, שבו מותקן הארד-דיסק של HITACHI. הדגם הוא: 5k250-250. מכיוון שאני חלש במחשבים ניידים אני שואל כאן- האם יש אפשרות לחבר את הHD של HITACHI על ה-DELL? כי ממה שאני רואה החיבורים לא נראים תואמים תודה
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
- 1 follower
-