ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
זה מגנט ללכלוך וזה צבע שחור אז הכל נראה.... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה עדיף לי AMD או אינטל ומה עדיף בשביל משחקים את סדרת האקסטירים או הסדרה הרגילה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עם בוא השנה החדשה, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש. מסך מחשב כבר יש (dell p2414h חביב הפורום) וכנ"ל ציוד הקפי. ליתר ביטחון, הנה התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים (הורדות, סטרימינג וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Dragon Age inquisition, Star Citizen, Far Cry 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, תכף מתחילה שנת הלימודים והייתי שמחה אם מישהו יוכל לעזור לי בהמלצה על מחשב נייד אין לי שמץ מה ההבדלים בין סוגי המחשבים שיצאו עכשיו,נוטבוק,מק בוק, אולטרה בוק, או פשוט לפטופ רגיל. אז אם מישהו יוכל להסביר לי מה הכי מתאים לי אשמח * מטרות המחשב? אופיס,אינטרנט וסרטים קצת .. * משקל רצוי? כמובן שמשקל נמוך רצוי יותר.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?USB, HDMI * בלוטות? כן * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב כונן DVD וצורב לא צריך. תקציב 2500 ש''ח. תודה מראש!!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 6.5K ושבע ממש בלחץ... אני שם דגש על זכרון (שיהיה 512), הארדיסק (מינימום 40ג'יגה), וכרטיס מסך (שיהיה טוב ויוכל להפעיל סרטים בלי בעייה (שלא ירגיש אפילו)) אממממ אני אשמח שתצרפו חנות שאיתה אפשר לקנות מחשב זה... אשמח לשמוע את כל המפרט שאני גם אכנס לעניינים של מ חשבים ניידים מלבד השולחניים תודה רבה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210079.msg1841535#msg1841535 תכתבו את המפרט פה בבקשה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?במידה ויש הצדקה,500-700. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 איצנ',לא סגור כרגע על רזולציה,אני מאמין שאני ישחק ב1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחלתי ב 3500 משם ל 4400 ותגברתי את התקציב ל 4700 אחרי אינספור התייעצויות.. מחשב למשחקים ללא מסך.. קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Athlon 64Bit AM2 6000 DualCore Box AM260DCB ¤ 1051 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 467 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 439 1 זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC ¤ 450 1 קשיחים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 675 1 כרטיסי מסך BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB OC DDR3 DualDVI Retail ¤ 1640 1 סהכ 4722 מ tms.co.il תודה רבה לכל מי שעזר.. ועל ההמלצות הטובות
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב הינו בין 2800 ל3500. רצוי כמה שפחות אך אפשר לחרוג גם מעט יותר אם יש צורך - חשוב שיענה על כל הצרכים שציינתי למטה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גרפיקה - אינדיזיין אילוס' ופוטושופ, והרבה קריאה ועריכה …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט מיועד לגיימינג כבד. מעבד: Intel i5 3570K Tray מאוורר למעבד: Scythe Mugen 3 לוח אם: Gigabyte Z77X-D3H Socket 1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI RAM - זיכרון נדיף: G.Skill / Kingston 2x4GB 1600MHz DDR3 כונן קשיח: Seagate 1 TB SATA III 64MB 6.0 GB/s 7200 RPM צורב: Sony AD-7\5240S כרטיס מסך: Sapphire HD7850 OC 2GB GDDR5 מארז: NZTX Phantom ATX Full Tower Black Steel ספק כוח: Enermax EPR625AWT 625W Pro82Plus Power Supply SSD: OCZ Vertex 4 VTX4-25SAT3-128G 2.5" 128GB SATA III MLC Internal Solid State Drive מה דעתכם על המפרט? מה שווה לשנות/לשפר? תקציב הגג הוא 6,000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולח…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שוב, מדובר במחשב משרדי בלבד! האם הקונפיגורציה הזו אמינה? מעבד: AMD 1.4GHz לוח Elite משולב זכרון חזק 256MB DDR כונן 1.44 דיסק קשיח ענק 40GB כ.מסך (64MB (Shared מקלדת קואנטום מארז מידי מהמם ?+ USB בחזית עכבר עם גלגלת כ.קול 128BIT (משולב) CDX52 מהיר כרטיס רשת מתאים ל ADSL (אופציה ל ADSL) (משולב) מודם 56K מתקדם (משולב) תודה!!!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי חברים, אתמול בשעה טובה ומוצלחת קניתי מחשב חדש! המחשב מיועד למשחקים ולא ל- OC. אז ככה: מארז Thermaltake Soprano VB1400 (Dual 12CM FANS + 9CM FAN, 430W) לוח אם ABIT AN8 (nForce4,S-939,PCI-E,GbLAN,5.1Ch,FW,Dual DDR,SATA) מעבד AMD Athlon 64bit 3000+ S-939 512KB זכרון Kingston 2x512MB DDR 3CL 400Mhz כרטיס מסך Albatron PC6600GT 128MB 128Bit PCI-E DVI TV-OUT דיסק קשיח Western Digital WD1200JD 120GB 7200 8MB SATA צורב DVD LG GSA-4163B DVD-RW x16 כונן דיסקטים 3.5" 1.44MB Drive אז מה אתם חושבים עליו?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, בהמשך לכותרת, זקוק להמלצה למפרט ב3.5K 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Overwatch, Pubg -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי שני מסכים אחד 24 ואחד 23, המשחקים כרגע רצים על המסך של ה24. -לאילו ה…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חיכיתי שיצא הSANDY BRIDGE כדי לבנות מחשב התוכנות העיקריות שאני משתמש הן maya photoshop after affects zbrush ושירץ קצת משחקים אני צריך רק מחשב בלי כל המסביב משהו בסביבות ה 4500-5000 שקל מבוסס על SANDY BRIDGE I7 המליצו לי על : לוח של Gigabyte או ASUS להשקיע בקירור המעבד זיכרון של GSKILL לא פחות מ 8 גיגה וספק כוח שלא עובר את ה 500 שקל תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי נייד של דל 2.4 מעבד i3 וכרטיס מסך של אינטל hd 3000 וgta iv לא עובד לי רק סאן אנדרס מה יעזור לי כרטיס מסך חדש אולי ואם כן אז של איזה חברה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בגלל ש KSP ממול הבית שלי אז החלטתי לקנות משם. מחשב + צורב + מקלדת ועכבר. מחשב שמיועד להכל...תקציב קשה, אני יודע. תודה מראש !!!!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, ההנחות להרכבת המפרט הן: מחשב מהיר אבל ללא OC אני לא מתכוון להתעסק עם זה, צריך להיות שקט מכיוון שהוא עובד כל הזמן, אין טעם להשקיע בכרטיס מסך חזק מכיוון שעוד מעט יצא ה DX10 אז לקחתי משהו שיחזיק לשנה הקרובה לפחות. מעבד: 2000ש"ח Intel Core 2 Duo E6600 לוח אם: 1000ש"ח LGA775 Intel965P - GIGABYTE GA-965P-DS3 אני יודע שאפשר לקחת את הGA-965P-S3 אם אני לא מכוון לעשות OC אבל מכיוון שהמחשב יעבור לאחי מתישהו אני מעדיף את הלוח עם הקבלים המחוזקים שיחזיק הרבה שנים. חוץ מזה אין עליו מאווררים ולכן שקט. זיכרון: 1680ש"ח G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ CL4 F2-6400CL4D-2GBPK דיסק קשיח: 350ש"ח SEAGATE Barracuda 160GB ST3160811AS SATA2 NCQ 7200RPM 8MB 5Y לקחתי כי יש אחריות של 5 שנים ודיסקים נוט…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר הביא אליי את הלפטופ שלו כי תוכנות לא התקינו לו כ"כ בויסטה, אחרי 2 דקות של שיטוט במחשב פתאום הכל קפא ואחרי כיבוי לא מסודר שומדבר לא עובד. המחשב עושה רושם שהוא נדלק אבל המסך נשאר שחור ושום מקש לא מגיב. מישהו נתקל בתופעה ויודע מה לעשות? המחשב הוא HP Pavilion מדגם dv6636nr. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מעט, עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לגיימינג, תכנות והזרמת תכנים ל XBOX. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2010, Sql Server 2008, IntelliJ IDEA וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ייעוד עיקרי למשחקים שיצאו זה מכבר כגון Witcher 2 ולמשחקים שייצאו ממש עכשיו כגון Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. תקציב -עד 3500 שקל מטרות - שמשחקים חדשים יפעלו בצורה טובה, לא חייב בצורה מקסימלית. המטרה העיקרית שלי היא להפעיל את המשחק Neverwinter Nights 2, שהדרישות המומלצות שלו הן: - 3 GHz Intel Pentium 4 or equivalent processor - 1GB System Ram - ATI Radeon X800 series, NVIDIA GeForce 6800 series or higher video card לא צריך שום ציוד הקפי, רק מחשב. יש לי עדיפות לאינטל, תהרגו אותי לא יודע למה. אבל אם בתקציב הקיים אפשר להשיג משהו נורמלי רק של AMD, שיהיה. כרטיס מסך - רק nVidia. לא רוצה ATI ולא כלום... לא צריך מערכת הפעלה ולא כלום. אני רוצה שיהיה במחשב צורב DVD טוב, זה חשוב. לא אכפת לי מיופי או משהו כזה. שהקירור יהיה מספיק טוב. אני צריך הרכבת מחשב במעבדה, תכללו את ז…
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שבק חיים, צריך חדש לעבודה ומשחקים, כרגע כותב מהטאבלט אז מקווה שהכל מובן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, לחסוך 2. מה שימושי המחשב? גרפיקה ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: after effects ו-Photoshop שימוש לצרכי עבודה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA5 מסך 24". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח משני. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס: לא.…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... רציתי לדעת אם קיים לוח אלקטרוני שניתן לכתוב עליו ולשרטט עליו שרטוטים והלוח יעביר את הכתב והשרטוטים ישירות למחשב בלי לבצע המרה כלשהי של הכתב פשוט כמו שהוא... פשוט ללימודים זה הרבה יותר נח ממחברות פשוט לתכוב ולהעביר למחשב..... אני מאמין שצריך שזה יהיה מחובר למחשב כל הזמן אז אין עם זה בעיה כי מתוכנן גם מחשב נייד לידו תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח לבל המלצהלמחשב נייד עפ"י הפרמטרים הבאים: מטרה: גלישה, מייל, סרטים מסך:15.6 משקל: רצוי עד כ-2.4 ק"ג זיכרון: 4GB. עם אפשרות להחבה מעבד: i5 כונן קשיח: 500GB כונן אופטי (DVD) - כולל צריבה USB: לפחות 2 תמיכה ב 3.0 LAN Bluetoth (רצוי התקן החדש) WiFi רצוי קורא כרטיסים רמקולים, מיקרופון, מצלמה, שקע אוזניות מערכת הפעלה: Win8 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה שלום אני אשמח אם תעזרו לי אפילו שאני יוכל להסתדר לבד. אני יודע שיותר כיף לכם לתת מפרט למערכות לגיימרים ומחשבים ב20000 שקל אבל אני צריך את הזול שבזולים שבזולים. יש לאבא שלי מחשב לעסק שצריך ממש מינימום! אני אומר המערכת הכי זולה שאפשר למצוא. יש מארז (compucase ישן אפור ספק שכנראה מת ואני לא חושב שצריך מארז חדש) יש צורב סוני 52 32 52 שגם בו לא ממש משתמשים. יש סידירום שאני יכול לזרוק כי לא צריך. ויש הרד דיסק של סייגייט 40 גיגה חדש חדש. כלומר אני צריך מksp (אני רכשתי את הבוקסה שלי חצי שנה ואין לי טענה אחת!). מפרט של לוח אם (יציב- משולב קול,כ.מסך,רשת מודם מה שאפשר.) מעבד (קר איטי וזוווווווווווול) זיכרון (מינימום שבמינימום-מקסימום אפשר להוסיף). ספק כוח (לא אכפת לי להוסיף עוד…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד I7 860 . לוח אם Gigabyte P55M- UD - 2 + גוף קירור scythe mugen 2 rev b כמה שווים החלקים האלה למכירה ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-