עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by moshe212,

שלום, מחפש בשביל חבר מחשב לעבודה עם אוטוקאד.. הוא לומד הנדסאי בניין ומעוניין במחשב נייד ללימודים ועבודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - שימוש כללי: אינטרנט/סרטים/מוזיקה ומשחקים כמו פיפא או משחקי מירוצים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך DELL 24 1920X1200 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי שאיפה לשחק על הגדרות הכי גבוהות אבל שיעבוד נורמאלי 3. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי מחשב נייד מסוג HP 2230S, וצריך להחליף בו את הסוללה כי היא לא נטענת וזה בדוק.. אבל המחשב ישן יחסית, לדעתכם זה שווה לקנות סוללה בשבילו? כרגע יש לי 4 תאים, רצוי לקנות 8? כדאי מאיביי? ובמה סוללה חלופית שונה ממקורית?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. טוב אני צריך מפרט בכ8000 ש"ח שיכלול את המסך, העדפה ל7600GT, אם X1800XT נכנס אז ברוך הבא.. אני צריך את כל הציוד ההקפי בנוסף: עכבר, מקלדת, רמקולים, שהמארז לא ירעיש וספק גם באיכות טובה ולא מרעיש כי זה אמור להיות בחדר שלי קרוב למיטה, תודה לכולם.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Zil,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר את מלוא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield 3, Skyrim. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 ועם עדיפות למסך 24" ומעלה (עד 27") -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PS/AFTER EFFECTS/ILLUSTRATOR וכו'. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BATTLEFIELD/COD/CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by גוטה,

ערב טוב לכולם. אשתי אדריכלית והיות והמחשב שלה כבר התחיל להיות איטי בצורה בלתי נסבלת, החלטנו לרכוש עבורה מחשב חדש. בקשנו הצעת מחיר מאדם המכיר את המשפחה שנים רבות והוא שלח את ההצעה המצ"ב. אני רחוק מלהבין ברמה שלכם במפרטי מחשב, אבל יש לי תחושת בטן שמה שקבלנו זה מעבר למה שהיא באמת צריכה... נכון לעכשיו, צוואר הבקבוק הוא תקציב, כך שאם אפשר לרכוש מחשב שיעשה את העבודה בשנים הקרובות ב-3k, או אפילו פחות, אז אשמח מאוד. כמובן שההעדפה היא לא לקנות משהו שיהפוך להיות גרוטאה תוך פחות משנה. אשמח מאוד לקבל את חוות דעתכם המושכלת בנוגע למפרט, מאחר וזה יעזור לנו מאוד ברכישה. תודה רבה ושנה טובה ומתוקה! …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by saphs12,

1. מה התקציב המקסימאלי? : 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? : לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. : אין צ…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Pilp3l,

היי חברים , אני מתכנן לקנות מחשב נייח בקרוב בעיקר למטרות גיימינג. אני מתלבט אם לקנות את המחשב בחודשים הקרובים או לחכות עוד קצת לקראת היציאה של כרטיסי המסך החדשים של nvidia. האם לדעתכם כדאי לחכות? האם המחירים בדר"כ זהים בין דור לדור ? אשמח לעצה תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום , אחי מעוניין לקנות מחשב חדש.... יש לו תקציב של 8000 והוא רוצה משהו שיצאו המשחקים כמו crysis וכדומה הוא יריץ אותם על הכי גבוהה בלי בעייה בכל מקרה אני הכנתי לו מפרט...אשמח אם תסתכלו ותציעו שיפורים כי אני לא מבין גדול בזה אבל יש לי קצת מושג זה המפרט: כמו שאמרתי תקציב של 8000 בלי מסך ובלי דברים מסביב רק מה שיש בתמונה למעלה לשנות לא להוסיף דברים אחרים תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by belldom,

שלום לכולם, אני עוזר לאחיין שלי לקנות מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? משחקים: minecraft, Combat Arms, WARFACE, microvolts -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1920X1080 23" Samsung SyncMaster 2333 (אולי גם טלויזיה 32 אינץ' LG) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן. מקלדת ועכבר. (אולי איזה עכבר טוב לגיימינג). 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מהמחשב הישן…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אז ככה, אני נורא נורא לא בקיא בתחום בגלל ששנים לא נגעתי במחשב שלי, אז עזרתכם נורא תתרום לי 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,500 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בהחלט. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Metro 2033 ,The witcher 3, Shadow of mordor, Dying ligh כל הדברים שהספקתי להחמיץ בשנים האחרונות ודברים שיצאו גם בשנים הבאות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by asafm,

כתבתי בצד גם מזה כול רכיב ורכיב מעבדAMD XP 2000 בורדGigabyte GA-7VAX KT 400 זכרון256 DDR MICRON 266mhz כרטיס קולLIVE 5.1 כרטיס מסךGigabyte ATi Radeon 9700 PRO דיוידיDVDX16L/G הרד דיסק40.5 GB 7200 RPM רמקוליםINSPIRE 5300 מארזMidi atx p4 300w מסךMAG 17-786 PF 0.25 flat כונן 1.44TEAK FLOPPY עכברLOGITECH SCROOL MOUSE מקלדתINTERNET USB QUANTUM סה"כ 6300 שקל חחו דעתכם וכמה שאלות 1)כדי שאני יוכל לקנות את הראדון 9700 הורדתי את הזכרונות לזכרונות במהירות 266 MHZ עכשיו האם זה ישפיע בצורה משמעותית על הביצועים של המחשב כי אם אני כבר סוחט עוד טיפה אז אני מעדיף לסחוט כבר לקנות עוד 256 MB של 266 שאני יודע שזה יותר טוב.... 2)300W יספיקו למחשב??? הראדו…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני מעוניין שתבנו לי מפרט למחשב שכולל: מעבד לוח אם עם כרטיס קול כרטיס מסך זכרונות צורב די וי די כונן דיסקטים התקציב הוא בסביבות ה2500 פלוס מינוס. מקווה שהתקציב מספיק לקנות משהו איכותי וטוב למשחקים ואינטרנט. אם יש שאלות תשאלו, אני כאן תודה. *מה שלא רשמתי ברשימה אז לא צריך. דרך אגב המחשב לא מיועד לאובר קלוק!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, בעזרתכם כבר קניתי מחשב סוס עזרתם לי מאוד עכשיו אני צריך לקנות לאחי הקטן. הוא לא משתמש בו הרבה אז התקציב של ההורים הוא 2000 ש"ח. לשדרג תמחשב בן 5 שלו... קיצר הדרך היחידה היא לקנות חדש כי החלקים יותר מידי ישנים. אני זקוק למפרט של מקסימום 2000 ש"ח הכולל כרטיס מסך טוב שיחזיק משחקי רשת לסוגייהם, מעבד חזק לOC, זיכרונות לא משנה רק שיהיה לפחות 2GB, ספק אמין, מארז זול למרות שאפשר להשתמש בשלו, צורב DVD ולוח אם שיהיה נחמד לעתיד. תודה מראש למי שיעזור לי, זה נשמע דיי בלתי אפשרי ב2000 שקל אבל זאת ההגבלה של ההורים שלי... תודהה

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by thegodx,

מעבד: AMD ATHLON 64 3000+ BOX לוח אם: EPOX 8KDA3J REV2 AMD64 \ Asus K8V-SE Deluxe זכרון: 1024MB (2x512MB) Dual Channel DDR 400Mhz + coolers דיסק קשיח: WD 120GB/7200 SATA 8MB כרטיס מסך:MSI Radeon 9800PRO 128MB 256bit TV-OUT DVI כרטיס רשת: 10/100/1000 מארז מהודר: 400-520W *מה כדי לשפר או להחליף? (מיועד למישחקים)

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by orenmj23,

שלום לכולם, בעבר נעזרתי בכם רבות וכולי תקווה שכך גם הפעם, כבר לפני שנה כמעט שאלתי שאלה דומה אבל מאחר והמחשב הנייד היה בשימוש אצל אבא שלי לא בדקתי את הנושא לעומק, בכל מקרה יש לו מחשב (שכרגע נמצא בשימוש יומיומי שלי), נייד של חברת IBM מדגם X-60, בדרך כלל שיש לי נקודת חשמל פנויה אני יושב איתו והכל סבבה, הבעיה היא שהסוללה שלו שאמורה להחזיק 4 שעות מתרוקנת בקצב מזעזע, לדוגמא כאשר עושים בוט למחשב וצריך לשים טביעת אצבע הוא עולה לאחר 2 דקות בערך במצב שהסוללה מוטענת לחלוטין, וכאשר הוא עולה זה יורד מייד בחמישה אחוזים וכך הלאה. אני בספק אם הסוללה מחזיקה יותר משעה. מאחר ואני עשוי לקחת את המחשב לחול בעתיד, ומאחר וגם יש עליו אחריות (נקנה לפני שנה), אני רציתי לשמוע את דעתכם לפני שאלך ליצר…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. איך אני יכול לשחזר הגדרות יצרן בנייד מיני (DELL) אני רוצה להחזיר את הווידוס למצב הראשון שלו

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. מתכננים רכישה של מחשב פשוט לבית או למשרד? הגעתם למקום הנכון. במדריך זה נעשה לכם סדר, ונוציא את התמורה הגבוהה ביותר עבור הכסף שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a4%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a4%d7%a9%d7%95%d7%98-%d7%90%d7%9c-%d7%aa%d7%9c%d7%9b%d7%95-%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%91%d7%95%d7%93-%d7%9e%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%9a/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני קונה השבוע לפטופ לצרכי גימינג כבדים, הרכבתי אותי בעצמי באתר של DELL רק רוצה לוודא שהכל לדעתכם נראה בסדר ושאין מעבד חלש מידי או כרטיס מסך חלש מידי Alienware - R4 17.3" Laptop - Intel Core i7 - 32GB Memory - NVIDIA GeForce GTX 1080 - 256GB Solid State Drive + 1TB Hard Drive - Silver 2560X1440 QHD תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם, בפורום מפרטים רשמתי שאני מחפש מפרט למחשב לגרפיקה, המחשב הנוכחי שיש לי בבית נקנה לפני 4 וחצי שנים ומכיוון שאני רוצה לקנות מחשב חדש אולי אצליח למכור אותו (אנשים בכלל קונים מחשבים יד שנייה בגילאים כאלה של 4 וחצי שנים?) המפרט הוא: מעבד AMD PHENOM II X3 720 (2.8Ghz) Black EDITIONלוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 זיכרון OCZ Original 4GB DDR2 800MHz Gold Edition דיסק קשיח 500GB Sata II 7200rpm 16mb buffer כרטס רשת 10/100/1000 כרטיס קול 8 ערוצים מארז CoolerMaster CM 690 RC690 ספק כוח SEASONIC 500W SS500ET כרטיס מסך ATI RADEON 5770 1GB GDDR5 RETAIL HDMI RETAIL מסך סמסונג 22'' - P2250 אין קשר. כל העסקה עלתה 4,300 כולל המסך. ללא המסך - רק המחשב: 3,500 *נקנה באילת לכן אין…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by tomegozi12,

האם יש אפשרות שגם במצב שינה המחשב ימשיך להפעיל תוכנה מסוימת או להמשיך להוריד קבצים. כמו מצב שינה בסמראטפון

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם, פתחתי לא מזמן אלופן הקלטות בבית, עד עכשיו היה לי מחשב פשטו מעבד i3. אבל המחשב התחיל לעשות לי בעיות, נהיה ממש איטי. אני עובד ומקליט בתוכנת קיובייס וגם מכין פלייבקים במידי בתוכנה. יש לי כ 4000 ש"ח. מה האפשרויות שלי? אפשר למצוא במחיר כזה מחשב שיעבוד טוב? תודה מראש לכל העונים!!!

24. אני מחפש מחשב נייד, לקנייה בארה"ב, מתנה לאח שלי שגר שם, עד 1000$ (אפשר יותר אם נראה לכם שווה את זה) צרכים: הוא לוקח את המחשב כל יום לאוניברסיטה ובחזרה, והצורך העיקרי הוא להריץ בקלות הרבה תוכנות במקביל שהוא עובד איתם (כמו adobe illustrator, Image G, אקסלים כבדים, איזה מאה טאבים שהוא פותח במקביל בדפדפן...) המחשב הנוכחי שלו מקרטע עם זה, אז צריך מפרט טוב יותר (למרות שהוא גם ישן ומלא קבצים) : Macbook pro retina - late 2013 - 2.6Ghz Quad Core i7, 16GB 1600MHZ DDR3 חוץ מזה: * אחסון 500GB או יותר * גודל מסך 15 אינץ' או קצת פחות * חיי סוללה ומשקל סטנדרטיים * יכול להיות Mac ויכול להיות לא

25. בבקשה ממכם גם אל תשגעו אותי בקטע של אינטל כי זה חשוב לי רק תגידו לי אם זה מפרט באמת טוב למשחקים כבדים כמו דום3 וסאן אנדראס וכו. 1.מחשב אינטל פנטיום 4 3.0 GHz HT 800Fsb 2MB CASH 2.לוח אם MSI מקורי תומך מהירות 800MHz chipset 915 PL NEO-V S775 800 MHz וזיכרון DUAL DDR AGPx8 2x400 MHz 3.מעבד פנטיום 4 630 3.0 64 BIT 2MB CACH Intel p-4 processor LGA 775 socket 4.מאוורר למעבד מקורי של אינטל ! 5.זיכרון פנימי ddr mb x2256 400Mhz סה"כ 512 MB 6.כרטיס מסך 6600gt של לידקט 7.דיסק קשיח 80 GB S-ATA 8 MB CACHE 8. כרטיס קול 6 ערוצים MSI 9.זוג רמקולים עגולים עם כפתור 3D 10.צורב D.V.D SUMSUNG DUAL +16 11.כונן דיקטים 1.44 12.כרטיס רשת 100/10 לחבור לאינטרנט בכבלים או בזק…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.