עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה, אני נורא נורא לא בקיא בתחום בגלל ששנים לא נגעתי במחשב שלי, אז עזרתכם נורא תתרום לי 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,500 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בהחלט. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Metro 2033 ,The witcher 3, Shadow of mordor, Dying ligh כל הדברים שהספקתי להחמיץ בשנים האחרונות ודברים שיצאו גם בשנים הבאות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by yanayliroz,

יחד עם יציאת רייזן ואופציות חדש החלטתי לשדרג את מחשב האייבי ברידג' (דור שלישי של אינטל) שלי באופן חלקי אני רוצה להחליף את הלוח אם ,מעבד וראם אבל אני משאיר את הכרטיס מסך שלי בעיקרון הכל חוץ מכרטיס מסך,ספק כח והארד דיסק אני מחליף כולל מארז מארז אני כנראה קונה את ה R270 של קורסייר אבל פתוח להצעות 1. מה התקציב המקסימאלי?2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי מחשב ועריכה קלה (הסתדרתי עם ה I5 שלי מצויין) משחק קאונטר וארמה 3 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אות…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Daniel Jozefowicz,

אפשר לקבל ספציפיקציות למחשב שיעבוד עם ווינדוס 11? תודה.

4. Started by IdolAdmin,

שלום, אני צריך מפרט למחשב ביתי עם יכולות עיבוד לעריכת וידאו מהגו פרו. זה מה שאני בניתי..אני קונה באילת בשביל המחיר אז אני מכיר רק KSP..אם יש לכם מה להציע יתקבל בברכה.. הרכבתי בלי כרטיס מסך כי אני מאמין שהמעבדים החדשים אמורים לסחוב עיבוד גרפי כזה, מה אתם אומרים? http://ksp.co.il/?uin=19242#complist

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by omera,

אהלן, מחפש מחשב נייד לתכנות (פייתון + IDE) ועבודה עם נתונים. התקציב הוא המינימלי שאפשר ביחס לדרישות (כלומר, אם המחשב הזול ביותר שמתאים עולה 3,000, אז 3,000, ואם 6,000 אז 6,000. דרישות: 13" עד 15.6". לא מחשב מאסיבי וכבד. לפחות 16GB זכרון. רצוי 32GB. מעבד מהדור האחרון. פתוח ל AMD. תמיכה מלאה בלינוקס. מסך סביר לכל הפחות. חיי סוללה סבירים. יציאת HDMI איכות הרכבה סבירה, אמינות גבוהה. המחשב ישמש אותי כ4-5 שנים לפחות. לא צריך: מחשב "סקסי" מסך 4K או מגע, מסך מתהפך וכל זה. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. לגביי עד 6000 - אין לי מושג מה סדרי הגודל של המחירים כיום, ראיתי את האזהרות על טרד ללא מחיר בכותרת אז כתבתי, אבל אם תגידו לי שאני חורג בהרבה זה בסדר מבחינתי. אני מחפש את המחשב הכי זול שעומד בתנאים הנ"ל: אני צריך נייד עם מסך 12-13, פחות מ14 אינצ בכל אופן 2 גיגה זכרון וחריץ פנוי לתוספת סוללה ל6 שעות בערך מטען קטן וקל מצלמה מובנית שניתן לסובב כך שתצלם את הכיוון הנגדי למסך, את מי שיושב מול זה שמשתמש במחשב לצורך ההמחשה חברה אמינה ומוכרת אחריות ל3, נתפשר גם על שנתיים עדיף בלי רשיון למערכת הפעלה, אם חייבים אז ויסטה המחשב ישמש לפיתוח תוכנה, לכן ירוצו עליו סביבות פיתוח, שרתים, virtual pc, ועוד זוללי משאבים למיניהם - אז הוא צריך להיות בחור חזק. מה דעתכם עליו: http://www.zap.co.il/m…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by דובי770,

הלוח בן כשבעה חודשים עם אחריות לעוד שנתיים+ מצבו מצוין כמובן. עמוד המוצר בפלונטר עמוד המוצר באתר Gigabyte

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית וניגון סרטים בחיבור לטלויזיה (כולל סרטי HD). * גודל המסך? 13.3-15.6 * משקל רצוי? עד 2.5 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? בין 4-6 שעות בערך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? כן אבל לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה. * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD. אם נכנס צורב אז עדיף. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. חשוב גם שתהיה תמיכה באינטרנט אלחוט…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Albetron,

אני מחפש מחשב לשימושים אקדמיים ומשחקים. נתקלתי בזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=25011 האם יש מחשבים עם ביצועים הרבה יותר טובים במחיר קצת יותר גבוהה (עד 400-500 ש"ח) או שבפחות אני יכול למצוא משהו בדיוק באותה הרמה? תודה! נ.ב - אם אתם ממליצים לקחת את המחשב הנ"ל. זה באמת הבדל גדול עם הזיכרון של הכ.מ 2 או 4 ג'יגה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. אני צריך מחשב חדש שישמש אותי ללימודי התואר, אני לא כל כך אוהב את השימוש במחשב נייד ולכן אני מעדיף להחליף את הנייח שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שצריך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים משרדיים, אופיס תוכנות וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 full hd …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by MaxWentPro,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUBG ו OVERWATCH -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות עד בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by sub@master,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 - 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט, תכני HD, עריכת תמונות ב Lightroom, מעט עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צור…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by yotamavi,

היי חברים, מבקש המלצה למחשב נייד עם דרישה אחת עיקרית- מחשב שנחשב מומלץ עד 1-1.1 קילו. עם עדיפות למעבד i3/i5. במידה ולא קיים מחשב מומלץ עם הנתונים הנ"ל ארכוש כנראה טאבלט ASUS Transformer Infinity. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. כן,אני קונה לעצמי נייד סוף סוף אחרי כמה שנים של חלומות על מחשב שאפשר לקחת ממקום למקום. צריך את עזרתכם,אני לא מוצא נייד בתקציב שלי. תקציב: 5,500 ש"ח צרכים: בעיקר טכנולוגיה ניידת במיוחד,שלא יתחיל לצפצף לי אחרי שעה. משחקים - משחקים ישנים משנת 1990 - 2003 . אינטרנט ,אופיס - עבודה ללא תקיעות. העדפות: HP \ COMPAQ (בגלל הטכנולוגיה הניידת שלהם) בבקשה לא להמליץ לי על סלרון, אני אעדיף לא לגעת בנייד מבוסס סלרון ,אפילו לא M.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 760 2.8Ghz 8MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪933 קירור למעבד: Evercool TRANSFORMER4 (4X Heatpipe) 775/1156/1366/AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪166 לוח אם: Gigabyte P55A-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪680 מארז: Thermaltake Element T + 450W PSU כמות: 1 - מחיר: ₪536 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 2 - מחיר: ₪122 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500G Sata II 16MB כמות: 1 - מחיר: ₪195 קשיח למחשב שולחני: Intel SSD 40GB כמות: 1 - מחיר: ₪467 כרטיס מסך: Gigabyte GTX460 1024MB GDDR5 DUAL DVI כמות: 1 - מחיר: ₪1077 רשתות: D-Link Lan Card 10/100 PCI Dual Speed כמות: 1 - מחיר: ₪27 הרכבה…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Inter,

AMD Phenom 2 X6 1055T 2.8Ghz 125W6Core AM3 Box, יחידות 1 ₪957 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1823 Gigabyte GA-890FXA-UD5 AMD890FX CHIPSET, יחידות 1 ₪899 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1871 GigaByte GeForce GT210 512mb GDDR2 PCIe, יחידות 1 ₪239 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1626 Asus DRW-24B1LT x24 White / Black Light Scribe, יחידות 1 ₪157 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1036 Cooler Master Elite 335+Cooler Master 400Watt, יחידות 1 ₪327 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1350 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9, יחידות 1 ₪240 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2368 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪2819 המפרט הורכב באתר:h…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום! אבקש המלצה למפרט HTPC שקט וקטן. יריץ Win 7 ו XBMC, יחובר לרסיבר ומקרן וישמש לצפיה בסרטים "כבדים" (1080p ו 3D). חשוב שיוכל להעביר את כל הפורמטים העדכניים של אודיו/וידאו דרך ה HDMI לרסיבר. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ - 2500 ש"ח. אין צורך לנצל את כל התקציב. אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים אם ממש חייבים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC בלבד. תכני HD ב 1080p וסרטים 3D . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בשום ציוד הקיפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך ב HDD גדול נפח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 - הכי שקט שאפשר 6.…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. בעיקרון אני ישמח מאוד לקנות עכשיו את המחשב (כלומר ביום שישי הבאה לבצע את כל ההזמנה) אבל האם שווה לי לחכות, ירידת מחירים, הרי הBARTON יוצא ב10 לפבואר, ואני לא יודע, אולי יש איזה מוצר מבצבץ בפתח... EPOX 8RDA + AXP 2400 + GEIL 256MB X2 PC3200 SK-7 +SF 2 וזהו בערך

19. Started by alexbmw,

טוב שלום אני צריך שידרוג למחשב שלי . אין צורך ב דיסק קשיח\כונן dvd \מארז \מסך \כרטיס קול \כרטיס רשת\ו בציוד הקפי. צריך בעיקר לוח אם (מומלץ שיהיה טוב לשידרוג עתידי ויתמוך בדברים חדשים כמו pcie2 וכו) מעבד(לא מענין אותי עם amd או אינטל העיקר שיהיה חזק ו מרובה ליבות ) זיכרון (לא מעניין אותי עם ddr2 או ddr3 אובל שיהיה טוב ו מעדיף 2 gb ) ספק כוח (כל דבר שיכול ליתמוך בהרבה חלקים ) ועם אפשר לידחוס למחיר גם כרטיס מסך טוב אז סבבה השימושים העיקרים זה מישחקים ו עריכה ו תיזכרו זה שידרוג למחשב לא קנייה של מחשב חדש אני לא חייב כרטיס מסך חדש למשל (ה x800 הישן והטוב שלי מריץ crysis בסדר). תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני מתכנן לקנות מחשב טוב שמתוכנן בעיקר למשחקים. האם Intel Core 2 Duo E6300 מספיק טוב לזה? משהו יכול להמליץ לי על לוח אם זול וטוב למעבד הזה? ושאלה אחרונה- אני דיי מבולבל בכל מה שקשור לליבה כפולה וזיכרון המחשב. אני רוצה זיכרון של DDR-2 - 1024mb PC5300, הבנתי שהוא מצויין. עכשיו, לא הבנתי את הרעיון..בליבה כפולה יהיה לי 2G זיכרון? אני לא מומחה בקטע הזה של מפרטים ואשמח אם משהו יוכל לכוון אותי טיפה. תודה מראש (אם משהו יוכל להמליץ על כרטיס מסך איכותי למעבד הנ"ל ובתקציב סביר,1000-1500 שקל בערך, אז בבקשה) ובכלל להמליץ לי על מפרטים טובים בתקציב של 5000 ש"ח בערך, לא כולל המסך.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Zipzap,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD סרטים מחשב סלוני שמתחבר לטלוויזיה ולמסך מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לסרטים FULL HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. יש לי הצעה די טובה ומה שמעכב אותי הוא החברה הזו שאיני יודע מספיק אודותיה. אציין שאותם נתונים במחשב אחר כמו DELL או HP יעלו לי יותר באלף שקלים לפחות. תודה על העזרה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. זהו לפ טופ נוסף שאני קונה לאחי הולך להיות סטודנט למנהל עסקים וכלכלה והלפטופ יהיה לעבודה בעיקר וגם לסרטים ומוזיקה וקצת אינטנט * מטרות המחשב- עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים ואינטרנט * גודל המסך- 14" ומעלה * משקל רצוי- לא יותר מ3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך- 4 שעות יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- HDMI * בלוטות- כן * גודל מינימלי של כונן קשיח- 320 GB * צורב DVD- כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית- אין צורך, אקנה את המחשב בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לנובו ודל המחשב ישמש לסטודנט ככה שצריך מקלדת נוחה אז ככה, הבנתי שמבחינת איכות בנייה, לנובו טובים מאוד. התקציב הוא גמיש עד 5500 אבל לא יותר אשמח לתגובות והצעות לדגמים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by rofben,

חבר שלי צריך מחשב לעריכה גרפית דו מימדית בפוטושופ ובכל התוכנות הבסיסיות. חריגה: 200 ש"ח. ללא ציוד היקפי וללא מסך. בניתי מפרט (האם הוא טוב או לא?): מעבד AMD Phenom II X6 1055T Tray ₪1121 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AM31055TT לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 ₪403 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38497 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪218 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 ₪235 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23720 כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GT 220 1024MB DDR2 PCIe ₪380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GVN220B צורב …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by AmL1,

למשחקים וכאלה כולל ציוד היקפי מקלדת ועכבר אלחוטי מסך 17 או 19 LCD וכרטיס קול 5.1 טוב=] תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים