עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240_339&products_id=3325 האם המחיר שווה ? מה מומלץ להחליף ובאיזה מסגרת מחיר ?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ofekd23,

מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, תכנות, מוזיקה, סרטים וערכת קלונע בייתי * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 16 עדיף מאט * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.5kg אם אפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 9 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שהיה הכי טוב שאפשר במחיר 3500 שיחזק כמה שיותר מזן לא הכפאת לי לקנות מגופון או משהו אם המחשבים הניידים שם טובים תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 3000 שקל לצורך משחקים כגון FIFA 11, cod 4 וכולי.. וסרטים hd עדיף שיהיה לו נפח גדול אבל זה בעדיפות שנייה... אני יודע שזה נראה מוזר כי מחשב במחיר הזה בחיים לא יריץ משחקים כאלה! לכן אני מחפש יד שנייה ככה שהסבירות למצוא מחשב כזה עולה... חיפשתי בעצמי אבל הסתבכתי עם השמות ולא ידעתי אם המחשב טוב בשבילי או לא... אז אם יש לכם הצעות בשבילי זה יהיה מאוד נחמד מצדכם, תודה, דורון. לגבי המחיר עדיף לחסוך אבל אם הכרחי אז אפשר עד 3000 שקל. עדיף שתהיה עליו כבר מערכת הפעלה והגודל של המסך לא כזה חשוב רק שיהיה hd 720p. לא חשוב לי כל כך השקט שלו והמשקל ... אני אשתמש בו בעיקר עם החשמל כך שסוללה שתהיה סבירה. תודה! אגב מנהלים אם יש בעיה מבחינת החוקים תודיעו …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? 4,500 ש"ח (נא לקרוא את הסעיף הבא) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? בגדול אני לא יודע מה טווח המחירים של מחשבי גיימרים כיום, עבר הרבה זמן מאז שקניתי מחשב ולכן הסכום הנ"ל לא משקף יותר מדי, אני רוצה מחשב אופטימלי לדרישות שאני אבקש בכמה שפחות כסף... רוצה לחסוך כמה שאפשר... אז לא להשתגע עם המחיר במידה ולא באמת צריך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח (נא לקרוא את הסעיף הקודם) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ואפשרות לצפייה חלקה בסרטים עד 1080p א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) מחשב נטו למשחקים, גלישה באינטרנט,…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by WhiteLen,

היי, ההנחות להרכבת המפרט הן: מחשב מהיר אבל ללא OC אני לא מתכוון להתעסק עם זה, צריך להיות שקט מכיוון שהוא עובד כל הזמן, אין טעם להשקיע בכרטיס מסך חזק מכיוון שעוד מעט יצא ה DX10 אז לקחתי משהו שיחזיק לשנה הקרובה לפחות. מעבד: 2000ש"ח Intel Core 2 Duo E6600 לוח אם: 1000ש"ח LGA775 Intel965P - GIGABYTE GA-965P-DS3 אני יודע שאפשר לקחת את הGA-965P-S3 אם אני לא מכוון לעשות OC אבל מכיוון שהמחשב יעבור לאחי מתישהו אני מעדיף את הלוח עם הקבלים המחוזקים שיחזיק הרבה שנים. חוץ מזה אין עליו מאווררים ולכן שקט. זיכרון: 1680ש"ח G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ CL4 F2-6400CL4D-2GBPK דיסק קשיח: 350ש"ח SEAGATE Barracuda 160GB ST3160811AS SATA2 NCQ 7200RPM 8MB 5Y לקחתי כי יש אחריות של 5 שנים ודיסקים נוט…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by tryf,

היי יש לי dell latitude d820 עם 1 גיגה זיכרון ואני מריץ XP התקנתי אנטיוירוס AVD והמחשב שלי ממש איטי. אני צריך המלצה לאנטיוירוס חינמי קל מאוד. כזה שלא יצרוך הרבה מעבד וזיכרון בזמן עבודה שוטפת. אשמח לקבל המלצות

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום עליכם אני צריך מפרט מחשב בסכום שכתוב בכותרת ושלא יעבור אותו כי הוא גם ככה מתוח, זה מאוד בעייתי אני יודע בגלל המסך 19 אינץ הדק אבל מה לעשות זאת הדרישה המרכזית (המחשב לא בשבילי למרות שאני אשתמש בו יחסית הרבה) המחשב לא יפעיל את המשחקים הכבדים ביותר, וגם אם כן מספיק שיריץ אותם יפה ובכבוד לא מחפש משהו מפלצתי שיטיס לי את המשחק על המסך... יותר זמן יושקע באינטרנט אבל עדיין אני לא מוכן להזניח את עניין המשחקים ולהינות עד כמה שאפשר מ2 העולמות בסכום הפעוט הזה, בלי רמקולים ובלי מקלדת או עכבר בנתיים. בנוסף המחשב יריץ סרטים וסדרות מפעם לפעם. עוד משהו חשוב, שהמפרט יהיה מKSP. מחכה להצעות, תודה מראש לכם *** שאלה קצת לא קשורה- יצא לכם לשים לב למסכים שנמכרים בקייאספי? חברות לא מו…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by 64bit,

הנה קצת רקע: המחשב הנוכחי שלי (P3 600MHZ) נמצא בפינת ישיבה שמסביבה נמצאים חדרי שינה. כשאני משאיר את המחשב בלילה, הוא עושה רעש מציק, ומפריע להורים שלי לישון. אז החלטתי שהמחשב הבא שלי יהיה כמה שיותר שקט (כמובן שמבלי לבזבז יותר מדי כסף). עכשיו קניתי את - ATHLON 64 3000 ועוד לא קניתי את שאר הדברים (כי המעבד יגיע בעוד בערך שלושה שבועות) חשבתי לקנות את הרכיבים הבאים * מארז - THERMALTAKE VM3000A ש"ח699 * ספק כוח - THERMALTAKE SILENT PUREPOWER 480W ש"ח475 * גוף קירור למעבד - Zalman CNPS7000A-Cu ש"ח245 השאלה שלי אם המערכת תיהיה שקטה ? (שממרחק של שני מטר כמעט ולא ישמעו את המחשב) ואם יש רכיבים אחרים יותר טובים באותו מחיר של הרכיבים האלה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. האפשרויות שלי: 1. למסור את המחשב ליבואן - במקרה שלי טושיבה. והוא טוען שאם ימצא נזק שאינו במסגרת האחריות מתקנים בכל מקרה ומחייבים את הלקוח בתשלום. קצת מפחיד כי אז לא תהיה אפשרות להתמקח. 2. ללכת למעבדה המקומית ולקבל הצעת מחיר, אך מראש לוותר על האפשרות שהיבואן יפתור את הבעיה במזגרת האחריות. מצב המחשב: נדלק ועובד, אך כפתור הפלוס כל הזמן לחוץ והלחיצה הכפולה בפד העכבר אינה עובדת. איפה ומה נשפך: נשפכה טיפה פנתה באיזור השמאלי בעליון של המקלדת ופגעה גם ברמקול. תודה והמשך ערב נעים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אהלן, יש לי חבר בארה"ב שרוצה לקנות שם מחשב למשחקים. (הוא לא מחזיר אותו לארץ אז אין בעיה של מכס/משלוח) תקציב: 1200$ כולל מסך, ואולי אפילו שניים (אם התקציב מאפשר) למטרת עבודה. אין צורך בציוד היקפי אחר. לדים צבעוניים הם בונוס אבל לא דרישה. המחשב לא חייב להיות סופר שקט (יכובה בלילות) אבל עדיף שלא ישמע כמו מקדחה. לא יבוצע OC רזולוציה תיקבע לפי גודל המסך כך שאי אפשר לתת תשובה על זה כרגע. יש לו הנחה מסויימת בדל אז יתכן שהוא יקנה את המסך ישירות מהם. (בהנחה שהמסך המומלץ יהיה שלהם) אין בעיה של רכישה של חלקים נפרדים והרכבה עצמית. 10X

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם. ראיתי שביומיים האחרונים הגיעו 2 דגמים האלה של ניידים של ASUS. אני מאוד מתלבט בין שניהם, כי הם מאוד מאוד מאוד זהים (גם במחיר). אני ארשום את ההבדלים העיקרים שמצאתי ביניהם: זיכרון: UL30VT: בעל 500 ג'יגה UL80VT: בעל 320 ג'יגה כונן דיוידי: ב-UL30VT אין ב-UL80VT יש גודל מסך: ב-UL30VT: עם 13.3 אינץ' ב-UL80VT: עם 14.1 אינץ' סוללה: ב- UL80VT: בסביבות ה-11.5-12 שעות ב-UL30VT: זה חלוק, יש שאומרים שזה אותו הדבר ויש שאומרים שהסוללה שלו חלשה בשעה-וחצי שעתיים מהסוללה של ה-UL80VT. הנה גם המפרט של כל אחד מהם לנוחיותכם: ASUS UL30VT-A1: http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=UL30VT-A1&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=41&aff=Zap〈=he ASUS UL80VT-A1: http://www.qsys.co.il/pl_product…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. . מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום 100 שקל חריגה,לא יותר מזה,תודה! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)בעיקר משחקים,CS 1.6 שירוץ לי לפחות על 300 FPS.ועוד כמה משחקים יחסית כבדים כגון,GTA IV שירוץ חלק לא חייב על הגרפיקה הכי גבוה וכו'.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר,יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?כרגע יש לי מסך ישן (LCD) בערך 16 אינץ' אבל עוד כמה חודשים אני מתכ…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם. אני מחפש לקנות מחשב נייד בשבוע הבא אני באילת וראיתי שיש מבצעי סוף שנה בKSP ואייבורי. אני מתלבט אם לקנות אולטרא בוק או נייד קצת יותר גדול. מבחינת מסך אין לי העדפה מסויימת אז בין 13-15.6 עם רזולוציה של 1600X900 והלאה. מבחינת מעבד, אז רק מהדגמים החדשים של אינטל I5 או I7 (האם ההבדל כ"כ מורגש?) מבחינת זמן סוללה, כמה שיותר ללא טעינה. 6 שעות אני אהיה מרוצה. אין לי בעיה שלא יהיה כרגע כונן SSD, בעתיד אוכל תמיד לשדרג במקום הצורב. משקל כולל סוללה שלא יעלה על 2.5 קילו זהו אני חושב. אשמח לראות דגמים ולהשוות. תודה לעוזרים ראיתי בחיפושים כאן את המחשב הזה במבצע: http://ksp.co.il/?uin=21493 כמה זמן סוללה יש לו? האם הוא מהדגמים החדשים החסכוניים? או שזה סוס חזק שאו…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי. יש לי מחשב dell inspirion 5000, עם מעבד i7 ו8GB ראם. אני מתכוון למכור אותו ולהביא מחשב חדש. הדרישות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סטודנט; לפעמים אצטרך להשתמש במאטלב. הרבה אינטרנט ואופיס. צפייה בסרטים באיכות גבוהה. לא מתכוון לשחק בשום משחק מעבר לסוליטר. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 - 15.6 אינטש. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by ddaann57,

שלום, רציתי להתייעץ עם המומחים שביניכם לגבי מפרט אפשרי ללפ טופ של dell או hp. אני מחפש מחשב שיחזיק ל3-4 שנים, עם חיי סוללה ארוכים. השימושיים הכמעט בלעדיים של המחשב יהיו לטובת מסמכי word וגלישה באינטרנט, ולא שימוש בתוכנות עיצוב או עריכה. מעדיף מחשב עמיד ועם זאת בעל משקל קל. עדיפות לssd, כרטיס מסך ברמה טובה, וזיכרון פנימי של 500gb או יותר. תודה לכל המגיבים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by iRx,

תקציב בערך 6000 , מזומן בגדול המחשב ישמש אותי כמחשב אישי, אני מתעסק בצילום וזה יהיה המחשב שצמוד למצלמה כל הזמן, מה שאומר כל העריכות, פוטושופ, וידאו ומה שצריך, אבל גם אולי יבוא לי לשחק באיזה משחק מתישהו, אז יהיה נחמד אם יסחוב לא רע לגבי ציוד הקפי, אני שוקל לקחת איזה עכבר BT ולהשאיר ת'יציאות USB פנויות, חשבתי גם איזה booster לאנטנת WIFI או לעשות או אם יש משהו מומלץ לקנות אז גם טוב האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני חייב שהמסך לא יהיה גדול מ15 כי זה מה שנכנס לי בתיק של המצלמה, גם חשוב לי מקלדת מלאה + יש לי בעיר KSP וIVORY, אז מעדיף לקנות באחת מהן והמליצו לי בכלל על MSI GX620 בטענה שהוא הכי משתלם במחיר שלו ודברים דומים מחברות יותר מוכרות (כמו HP או DELL) יעלו לפ…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by digitalseeker,

אהלן, לא ידעתי לאן זה שייך פה או לגאדג'טים...כי זה פה ופה. ראיתי את הביקורת http://www.gadgety.co.il/17986/%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1-%D7%9E%D7%A9%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%D7%90%D7%AA-%D7%94-eee-pad-transformer-%D7%98%D7%90%D7%91%D7%9C%D7%98-%D7%94-honeycomb-%D7%94%D7%A8/#more-17986 ואני חייב לציין שפשוט נדלקתי בכל אופן....מוצא חן בעיני העובדה שזה גם מקלדת , כי לדעתי אין טעם להחזיק גם לאפטופ וגם טאבלט. השאלה - האם יש תחליף מכיוון הPC בנושא ? האם כבר יצא המכשיר של מוטורולה שבתור טאבלט הוא עובד על ANDROID וכשמחברים למקלדת הוא הופך לWINDOWS ? שאלה נוספת היא - אני רוצה לאפטופ ללימודים - בתור מחברת. האם יש תוכנה מקבילה לWORD לANDROID שתומ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Menahemd,

1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?במידה ויש הצדקה,500-700. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 איצנ',לא סגור כרגע על רזולציה,אני מאמין שאני ישחק ב1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. עבודה משרדית. אופיס, אקרובט רידר, אינטרנט וכד'. סרטים - אפשר לוותר על זה, זה ממש לא חשוב. הדרישות הן : "11.6 זמן סוללה - עדיפות לזמן סוללה ארוך. WIFI כניסת LAN רגילה חיבור - VGA חיצוני. תודה. אילו דגמים מומלצים בטווח המחירים הזה? WIN XP / 7 ממש לא משנה... העיקר שאחת משתיהן יעבדו חלק.

20. Started by Genisher,

אוקיי חברים, אתמול בשעה טובה ומוצלחת קניתי מחשב חדש! המחשב מיועד למשחקים ולא ל- OC. אז ככה: מארז Thermaltake Soprano VB1400 (Dual 12CM FANS + 9CM FAN, 430W) לוח אם ABIT AN8 (nForce4,S-939,PCI-E,GbLAN,5.1Ch,FW,Dual DDR,SATA) מעבד AMD Athlon 64bit 3000+ S-939 512KB זכרון Kingston 2x512MB DDR 3CL 400Mhz כרטיס מסך Albatron PC6600GT 128MB 128Bit PCI-E DVI TV-OUT דיסק קשיח Western Digital WD1200JD 120GB 7200 8MB SATA צורב DVD LG GSA-4163B DVD-RW x16 כונן דיסקטים 3.5" 1.44MB Drive אז מה אתם חושבים עליו?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by tom123p,

שלום, מחפש נטבוק עד 2K לשימושים פשוטים - אופיס, אינטרנט (יציאה לטולוויזיה - פלוס). אשמח לסיוע ועצה טובה במה להתמקד ובמה לא. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Orian015,

http://www.goffice.co.il/index.asp?product=1&id=1284389 התקציב שלי דיי נמוך ואני רוצה מחשב שטוב גם למשחקים... אני חושב שזה הכי טוב שאני יכול להשיג בפחות מ-4000 ש"ח, נכון?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by e-r-a-n,

ברשותי נייד ישן למדיי - IBM X30. מגיע עם מעבד 1.2, ו 128 ראם. המחשב בקושי נושם, ודורש טיפול דחוף. כרגע על הפרק: הרחבת זיכרון - כרגע 128מגה במהירות 133מג"ה, SDRAM. מהיכן ניתן להשיג בזול (בארץ או בחו"ל) תוספת זכרון? מה הכי מומלץ מבחינת מהירות וכמות שהוא מסוגל לתמוך בה? פירמוט - לאחר שארחיב זכרון, ארצה להתקין מחדש מע' הפעלה - מה כדאי? 7 סטארטר, 2000, XP? WIFI, אין כרגע, מה ניתן לעשות כדי להוסיף? ואחרון, כרגע יש הרדיסק של 40ג'יגה במהירות 4200 סל"ד. האם החלפת ההרידסק במהיר יותר תתרום בצורה ניכרת לשיפור הביצועים?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by TinMan,

הי, לאחר מחקר וצפייה מרובה בפורום, זהו המפרט שהרכבתי. המחשב לא אמור לעבור OC, אינו משמש למשחקים אך אמור לעבוד עם VISTA ב2007. רוב השימוש הוא לניגון מוזיקה (דוחף שני מגברי AVR - סלון וחדר שינה), צפיה בסרטים (עדיף אופצייה לשתי יציאות TV למרות שלא מצאתי כרטיס כזה במחיר סביר. היום אני מחבר TV אחת לTV OUT ושנייה לSVIDEO OUT), גלישה, הורדה ו OFFICE. אולי בעתיד אחבר לו גיטרה אבל אז בוודאי אקנה כרטיס קול נפרד. FIREWIRE - חשוב. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר, כמו כן כבר יש לי HD - WD3200, IDE, 8MB buffer. מכיוון שאני לא לחוץ על ביצויי שיא, ירדתי מהקורנו ל:+AMD 3600, אבל אני רוצה מחשב שקט ואמין (מוצב בחדר שינה). אשמח להערות. אגב, המחשב מורכב בKSP חוץ מה-ספק. מה לעשות, אין…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום. לפני שאני יתחיל אם מה שאני מחפש ועם המפרט של המחשב הנוכחי שלי, חשוב לי לאמר שאני לא כל כך מבין במחשבים, ולכן שאתם ממליצים על משהו נא להסביר במילים כמה שיותר פשוטות למה שאתם מתכוונים כי אני לא יבין אם לא. מה שיש לי היום: (Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz (2 CPUs 2030 MB RAM לוח אם: Intel DG965WH כרטיס מסך: Nvidia 8800 GTS 640 MB בגדול המחשב שיש לי היום הולך לעבור לאבא שלי שיש לו מחשב בן 7 שנים ולכן אני קונה חדש. ועכשיו למה שאני רוצה: מחשב למטרת משחקים בתקציב של עד 5000 ש"ח ללא כרטיס מסך. מחשב שיריץ את המשחקים החדשים ביותר על הגרפיקה כמה שיותר גבוהה ברזולוציה של 1920X1200 ( יש לי מסך בגדול 24). את הכרטיס מסך אני יקנה בארה"ב בעוד כ-חודשיים שלושה. אין לי צו…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים