ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,451 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, אני נורא נורא לא בקיא בתחום בגלל ששנים לא נגעתי במחשב שלי, אז עזרתכם נורא תתרום לי 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,500 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בהחלט. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Metro 2033 ,The witcher 3, Shadow of mordor, Dying ligh כל הדברים שהספקתי להחמיץ בשנים האחרונות ודברים שיצאו גם בשנים הבאות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. התקציב המקסימלי הוא עד 5 אלף אפשר לחרוג לחסוך כמה שאפשר 2. השימושים הצפויים של המחשב זה בעיקר משחקים א) שימוש עיקרי : משחקים +גלישה ותדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * proview 22 אינצ' * משחקים חדשים ושעתידים לצאת * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (6) 7. האם מתוכנן אוברקלוק כן אוברקלוק עתידי (בינוני). 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה: לא. וכן הרכבת המחשב בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.computeruniverse.net/ מפה התקציב הוא עד 1200 יורו האתר עצמו הוא בגרמנית אז לכו לצד ימין למאלה ותבחרו ת'סמל של אנגליה וזה יהפוך לאנגלית ותעזרו לי בבקשה לבחור מחשב טוב עד 1200 יורו שיחזיק הרבה זמן המחשב אני קונה מגרמניה ותראו איזה הבדלים במחירים של ישראל לגרמניה http://www2.computeruniverse.net/products/e90127254.asp http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=60&p=21 ורק שפה יש 20 ג'יגה יותר ונגיד שנוסיף למחיר של גרמניה עוד 50 יורו ועדיין אני יוצא ברווח של 450 יורו אם אני קונה בגרמניה אז בבקשה תמליצו לי על מחשב נייד טוב
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות, מצורפות תמונות מתאימות. 1. האם יש לי בכלל סלוט פנוי, ראו תמונה 3 2. הזכרון שאני רוצה לקנות הוא זה: Kingston 512MB 333Mhz DDR1 CL2.5 האם זה מתאים בכלל? בתמונה 1 ו 2 תראו שהתדר של הזכרון שלי הוא 166 או 133 (לא יודע איזה) ומה שאני רוצה לקנות הוא 333, זה נכון? 3. איך אני בדיוק מוסיף זכרון למחשב הזה? תודה, אופיר [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בעזרתכם כבר קניתי מחשב סוס עזרתם לי מאוד עכשיו אני צריך לקנות לאחי הקטן. הוא לא משתמש בו הרבה אז התקציב של ההורים הוא 2000 ש"ח. לשדרג תמחשב בן 5 שלו... קיצר הדרך היחידה היא לקנות חדש כי החלקים יותר מידי ישנים. אני זקוק למפרט של מקסימום 2000 ש"ח הכולל כרטיס מסך טוב שיחזיק משחקי רשת לסוגייהם, מעבד חזק לOC, זיכרונות לא משנה רק שיהיה לפחות 2GB, ספק אמין, מארז זול למרות שאפשר להשתמש בשלו, צורב DVD ולוח אם שיהיה נחמד לעתיד. תודה מראש למי שיעזור לי, זה נשמע דיי בלתי אפשרי ב2000 שקל אבל זאת ההגבלה של ההורים שלי... תודהה
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר אז כן אבל רק אם זה יותר משתלם. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,תכני HD ולימודים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. counter strike,assassin's creed,gta,fifa 2015 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעבר נעזרתי בכם רבות וכולי תקווה שכך גם הפעם, כבר לפני שנה כמעט שאלתי שאלה דומה אבל מאחר והמחשב הנייד היה בשימוש אצל אבא שלי לא בדקתי את הנושא לעומק, בכל מקרה יש לו מחשב (שכרגע נמצא בשימוש יומיומי שלי), נייד של חברת IBM מדגם X-60, בדרך כלל שיש לי נקודת חשמל פנויה אני יושב איתו והכל סבבה, הבעיה היא שהסוללה שלו שאמורה להחזיק 4 שעות מתרוקנת בקצב מזעזע, לדוגמא כאשר עושים בוט למחשב וצריך לשים טביעת אצבע הוא עולה לאחר 2 דקות בערך במצב שהסוללה מוטענת לחלוטין, וכאשר הוא עולה זה יורד מייד בחמישה אחוזים וכך הלאה. אני בספק אם הסוללה מחזיקה יותר משעה. מאחר ואני עשוי לקחת את המחשב לחול בעתיד, ומאחר וגם יש עליו אחריות (נקנה לפני שנה), אני רציתי לשמוע את דעתכם לפני שאלך ליצר…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות מחשב עוד מעת בעיקר בשביל היכולת לשחק משחקים חדשים בגרפיקה מקסימלית ברזולוציה 1680x1050 ולראות סרטים באיכות 1080p. חייב שיהיה שקט. מישהו שמבין עניין הציע לי את המפרט הבא: מעבד אינטל Core i7 920 ב-1,350 ש"ח לוח אם Gigabyte P55-UD6 ב-1,280 ש"ח זכרונות 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel ב-770 ש"ח כרטיס מסך EVGA GTX 285 ב-1,830 ש"ח שני כוננים קשיחים WD5001AALS ב-310 ש"ח כל אחד שני צורבים (למקרה שאחד יידפק, שאצל צורבים זה קורה הרבה) LG GH22NS ב-125 ש"ח כל אחד ספק Corsair HX 620W ב-620 ש"ח מאווררים Arctic Cooling Arctic Fan F12 ב-50 ש"ח כל אחד מארז Antec Three Hundred Mini Tower ב-295 ש"ח סה"כ: 7,125 ש"ח מה דעתכם?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתחיל מזה שהייתי חבר בפורום הזה לפניי דיי הרבה זמן והייתי מתעסק הרבה בחומרה וכו' . עם הזמן זה ירד וירד עד שהגעתי למצב שאני מפרסם נושא בכדי לקבל מפרט למחשב חדש . המחשב הוא בעיקר לשימוש ביתי שזה אומר אינטרנט ומשחקים קצת פחות מספיק שיחזיק בצורה הכי טובה את הFIFA 2011 שצריכה לצאת . מה שאני מחפש בגדול זה מעבד של אינטל בלבד[מצטער לא סומך על AMD ] , כרטיס מסך בינוני + שאמור להגיע עד רבע מהתקציב , זיכרון לא ממש מפריע לי לא מאמין בזה , צורב דיוידי חובה , ספק כוח לא ג'נרי שיש לו אספקה של 500 וואט ועולה 70 שקל .. מעדיף אחד של 350 לא ג'נרי יותר יקר . חשוב שהמארז יהיה עם פתחי איוורור רבים בגלל שהמיקום של המחשב הוא בחור ונצבר שם דיי הרבה אבק . בקשר להארד דיסק אני לא הולך להשתמש יותר…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש המלצה למערכת שאני עומד לרכוש בתחילת חודש יוני (אולי חלק מהדברים אני אזמין כבר השבוע) רשמתי פחות או יותר מה אני רוצה, השארתי הרבה סימני שאלה כדי שתעזרו לי להשלים את המפרט מעבד: i7 920 d0 לוח אם: ??? לא מתוכנן SLI אבל מתוכנן OC לאזור ה3.8GHZ. זיכרון 6 ג'יגה: ??? איזה חברה דיסק קשיח: 1TB SAMSUNG F1 SpinPoint כרטיס מסך: רק NVIDIA חושב אולי על 260GTX או כל דבר אחר... ??? קירור למעבד: ??? (הבנתי שהסטוק לא משהו ב-i7) מארז: שיהיה שקט וגדול ??? ספק: משהו שיחזיק את המערכת 600-750W נראה לי ??? מעבר לחלקים שציינתי אני לא צריך יותר כלום, כל השאר יש לי כבר עכבר logitech mx revolotion מקלדת logitech wave מסך samsung 2253bw 22" צורב DVD SAMSUNG. גם אין צורך בהרכבה, אני אוהב להרכיב …
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Intel® Core 2 Duo P8800 (2.66GHz, 3M L2 Cache, 1066MHz FSB) Intel® Core 2 Duo T9550 (2.66GHz, 6M L2 Cache, 1066MHz FSB) [included in Price] מחשב משרדי, לעבודה באינטרנט, סרטים, תוכנות משרדיות ומדי פעם קידודים קלים, אני עובד עם 2 דפדפנים פתוחים ו10 טאבים ברוב הזמן. אני מתלבט בין צריכת סוללה ובין כוח שהמעבד יתן, השאלה מה ההבדלים ביניהם. זה המפרט הכללי, מה דעתכם על המסך? וכמה זמן עבודה המחשב הזה יכול לספק עם סוללת 6 תאים לדעתכם? ROCESSOR Intel® Core 2 Duo P8800 (2.66GHz, 3M L2 Cache, 1066MHz FSB) edit OPERATING SYSTEM Genuine Windows Vista® Home Basic SP1, With media edit Dell Recommends Upgrade to Genuine Windows Vista® Business Upgrade to Genuine Windows Vis…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! הוצע לי המפרט המצ"ב בחנות שאני לקוח שלה זה זמן רב. עקרונית, המחשב מיועד למשחקים וזהו קצהו העליון של התקציב, אותו אוכל להשקיע. השאלה המתבקשת היא - האם המפרט טוב ומתאים והאם המחיר שהוצע הינו הוגן? אודה לכל תגובה בנושא. [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כלל המשחקים הכבדים, הגדרות גבוהות על מסך 24 אינ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מטכנאי המחשבים שלי שתי הצעות מחיר לרכישת מחשב בארץ. אני מביא את שתיהן ורוצה לשמוע את דעתכם המלומדת בעניין. כמו כן רציתי לשמוע מכם האם כדאי להביא מחו"ל חלקים מסויימים, כמו מעבד וזיכרון רם, דיסק קשיח או משהו. כמה זה יהווה לדעתכם חיסכון במחיר והאם בין החלקים שמופיעים אין בעיות אינטרקציה - שילוב מערכות. האם כרטיס המסך הוא בסדר ואיזה עוד פרטים אני צריך לדרוש מהטכנאי כדי לדעת שהכל בסדר. המפרטים לא כוללים מסך וללא מערכת הפעלה. הם דברים נפרדים שכבר קיימים. המחשב מיועד לעבודה ביתית ועם זאת שיוכל לבצע את עבודתו נאמנה גם בהפעלת תוכנות כבידות. המחירים שאני מחפש נעים בסביבות ה- 4000 שקל עד 4500 מקסימום. הצעה א': מעבד: Intel Core 2 Duo 6750 4MB Cache מעבד כפול ליבה…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתחתי נושא דומה בעבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=454314.msg3881997 (לפני 5 חודשים), העלנו מאז את התקציב בכ600~ שקל בערך לטובת רכישת מחשב ומסך איכותיים יותר. אני מתאר לעצמי שהשוק השתנה בחודשים האחרונים, המחירים השתנו ולכן אני פותח את הנושא מחדש. היי, המחשב ישמש בעיקר ילדה בת 11-12, לצורכי אינטרנט, אינסטנט מסג'ינג, ומעט משחקים (סימס 2-3, פיפא 10, קאונטר סטרייק ואולי משחקים קצת יותר כבדים, אבל לא משחקים של גיימרים). עדיפות למחשב שקט, שרוב החלקים יהיו מותגים עם אחריות, לוח אם טוב (שלא נתקע עם לוח אם שמסרב לפעול עם באגים מעיקים ושום דרייבר \ ביוס יעזור).. אם יש אפשרות להכניס מעבד i5 \ i7 זה יהיה מעולה (למרות שקשה לי להאמין). ללא ציוד היקפי (אם מגיע עם, לא נתנ…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתקלתי בנייד הנ"ל במחיר מפתה, האם הוא יהיה מספק ללימודים ולמשחקים קלים כדוגמת css? ומה היא מטרת הssd 32 gb? רק למערכת ההפעלה? האם אפשר להחליף אותו לssd גדול? http://www.finalsale.co.il/deals/dell_xps_14_i5_4gbddr3l_2499_3433
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
עקרונית התקציב הוא 3000 ש"ח דרישות מהמחשב שיהיה קטן כמה שאפשר חסכוני בצריכת חשמל כלומר WAT שיהיה אפשרות להרחבת PCI אחת לפחות שיהיה בעל כרטיס קול 5.1 ומעלה ואם אפשר איכותי המחשב יריץ מקס' מוזיקה + קבצי וידיו DIVX למינהם ולא יותר גלישה באינטרנט
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני FHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -. משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר את מלוא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield 3, Skyrim. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 ועם עדיפות למסך 24" ומעלה (עד 27") -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! מחפש מחשב נייד עד סכום של 4000 ש"ח, ישנם מספר דגמים שמצאו חן בעיני: MSI EX400, MSI EX620, Dell 1537 שלושתם עם מעבד T5800 ושלושת מגיעים ללא מערכת הפעלה. יש לי מספר שאלות: 1. האם יש הבדל באחריות בעת קנייה עם ובלי מערכת הפעלה - ומה אתם ממליצים? 2. האחריות של מי יותר טובה - MSI או DELL? והאם יש בכלל הבדל? 3. האם ישנן תקלות ידועות בדגמים הנ"ל? אשמח לעזרה בשאלות הנ"ל, וכן לשמוע המלצות נוספות לרכישת מחשבים ניידים בסכום הנ"ל הסכום הוא זיכוי מ - IVORY, ולכן הקנייה חייבת להתבצע שם. תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן! המחשב שלי התחיל לקרטע, אז החלטתי שהגיע הזמן לשדרג אותו. אז אני מחפש מפרט חלקי: לוח אם, מעבד וזכרונות (+ קירור, אם צריך). זה המחשב שיש לי כרגע: מעבד AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray לוח אם Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G זכרונות G.SKILL F2-5400PHU2-2GBNT DDR2 2GB (1GBx2) 667MHZ כרטיס מסך Radeon HD 5850 מארז CoolerMaster HAF932 ספק CoolerMaster GX550 מסך Dell U2311H השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000-1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, 1500 גבול עליון. 2. מה שימושי המחשב? קצת משחקים (לא הכי חדשים), אינטרנט, אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ל…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רגע לפני הקנייה חח : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER EXTREME אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤965 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤488 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 SONIC 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤917 דיסק קשיח: SAMSUNG F1 750GB 32MB SATA2 7200 RPM : HD753LJ אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤478 צורב DVD: LG DVDRW GSAH55N X20 - BLACK - PATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤135 זיכרון: GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 800 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤415 מארז: ANTEC P182-B w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤734 ספק כוח: CORSAIR VX 450W : CMPSU-450VXEU אחריות: חמש שנים. מחיר: ¤413…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי פה מפרט שהייתי רוצה לדעת מה מיותר בו ומה אפשר לשפר בו על מנת שהמחשב ישמש למשחקי גרפיקה שונים כגון sims gta4 וכו' המפרט הוא כזה: לוח אם: full atx msi p43 neo-f(לא G41) מעבד: intel quad Q9400 זיכרון: 4096MB DDR2 800MHz כרטיס מסך לא משולב: geforce 9500gt 512mb (סידרה 9) דיסק קשיח: 1000GB sata2 32mb כרטיס קול: 8 ערוצים (7.1) עכשיו אני לא צריכה כונן DVD ולא כונן דיסקטים וציוד הקפי מה שכן רציתי לשאול האם אני יכולה לוותר גם על כרטיס רשת כי יש לי בבית אחד (קצת ישן- אבל עובד) רק אם זה לא פוגע בביצועים של המחשב כל המפרט הזה עולה 2520 ש"ח מה יש לכם להגיד עליו?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, המחשב יהיה מסוגל להריץ בצורה טובה את המשחקים הכבדים שייצאו בשנתיים הבאות, בין אם זה GTA או קול אוף דיוטי, + היותר חשוב - שזה יהיה מסוגל להריץ בצורה טובה תוכנות פיתוח כבדות כמו ויזאל סטודיו ופוטושופ, מכיוון שאני מתכנת. אפשר להגיד שהמחשב יהיה 70% עבור תכנות, ו20-30% משחקים, ככה שכן, לא צריך כרטיס מסך מופרז ומטורף, אבל לא לחסוך במשהו פשוט מדי שלא יהיה טוב. הכי חשוב, שהמחשב ידע לזוז גם כאשר אעמיס עליו בתוכנות רבות במקביל, שלא יצלע ויגסוס לי. *יש לי העדפה לAMD, אבל אם INTEL לדעתכם טובים יותר, או מציעים משהו טוב יותר אז אפשר גם INTEL. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אם ממש כדאי אז גם לעבור אותו ב) במידת הצורך- עד כמה ני…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנה השאלון, אבל יש גם למטה מפרט משלי. האם הוא טוב לדרישות שלי? 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta v, fifa 15, cs go, skyrim ועוד משחקים מהשנה. אני לא מצפהמלשחק ac unity או witcher 3 אבל השאר נראלי שכן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-