עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לדעתכם משתלם לי להזמין מאיביי את ה- Dell Latitude E6410 W7 14.1" LED Intel i5-520M Dual-Core 2.4GHz 2GB 250GB DVD±RW בכ-1300 ש"ח? האם יכולות להיווצר בעיות כלשהן? מעבר לשפה העברית במקלדת הוא רק עניין טכני שלא מעורר בעייה? http://www.ebay.com/itm/370986468944?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by shahar9261,

אני רוצה להזמין הנייד בקישור למטה:L http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/500-series/510s-14-inch/?sb=:000001C9:00018DD1:#SYSTEM האם יש לו משלוח ישיר לארץ?

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  3. Started by Yehonatan_,

שלום, לאחרונה החלטתי שאני רוצה להזמין iMac 27 inch 5k ועם המפרט שאני רוצה עשיתי השוואה בין אפל בארה"ב לבין אידיגיטל ואם עשיתי את ההשוואה כמו שצריך, בארץ אותו המחשב בדיוק עולה משהו כמו 6,000 ש"ח יותר (מטורף לגמרי!). דוד שלי גר בניו יורק וההתלבטות שלי היא האם להזמין אליו דרך אפל את המחשב ושהוא ישלח אלי. רציתי עזרה ממי שיודע כמו עולה בערך שילוח לארץ ועם איזו חברה הכי כדאי לשלוח (מבחינת מהירות, אמינות, ביטחון)? כמה אני אצטרך לשלם עליו כשמחשב יגיע לארץ (מע"מ, מכס)? האם יש לי ביטוח עליו עדיין בארץ? והאם שוה לקחת את כל הסיכון של המשלוח? תודה רבה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  4. Started by devilNes,

אני רוצה להזמין מהאתר של dell את הprecision m3800. מצאתי באינטרנט קוד הנחה ממחיר של 1859$ ל1593$. (קישור ישיר: http://www.dell.com/us/business/p/precision-m3800-workstation/fs) אני מתלבט אם לחכות לקריסמס שלכאורה יהיו יותר מבצעים וגם יצא הדור ה-5 של המעבדים של אינטל מה שאולי גם יוריד את המחיר. כדאי לקנות עכשיו או לחכות לדצמבר ולקריסמס?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Access Denied,

יש לי אפשרות להזמין לארץ את ה-T400s של לנובו במחיר של 5500 שח עד ה-29 לחודש, זה המפרט המדובר: זה מבצע BlackFriday של לנובו, המחיר בארץ - כמעט 9000 שח יש משהו שמעוניין להצטרף באותו מחיר על מנת לחסוך דמי משלוח? נ.ב. מה כל כך מיוחד בדגם הזה שהוא עולה ככה? - מחשב 14 אינצ' בעובי של מקבוק עם ביצועים חזקים מאוד

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by doker,

אז אחרי שהחלטתי להזמין את ה xps13 FHD 8GB 256GB איך לדעתכם אפשר להזמין שיצא מחיר סביר למחשב? חיפשתי באמזון ובאיביי יש רק מחודשים. מהאתר של דל הבנתי שיש בעיות בהזמנה כי הם רוצים אישורים על כתובת אמריקאית + שיחות לוידאו... בחנות של מייקרוסופט אין את הדגם הזה. איך אני יכול לקנות אותו? האופציה היחידה שבנתיים מצאתי זה מאאמזון גרמניה או UK שגם שולחים לארץ אבל זאת האופציה האחרונה ביותר, אני כבר אעדיף לקנות מחודש.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by idanbbd,

אוקיי הגעתי לרגע האמת , הכסף נמצא אצלי ומה שנשאר זה רק להזמין , המפרט כבר סגור , אני מאוד מרוצה ממה שבחרתי הבעיה העיקרית היא מאיפה להזמין . מחו"ל : http://www.tigerdirect.com/cgi-bin/Shop ... =y&msg=&q= או מהארץ אותו מפרט רק יקר יותר ב 2000 , את הכרטיס מסך אני יצטרך במלא להזמין מחו"ל כי אין אותו בארץ המשלוח עולה עוד 173$ ומע"מ עוד 300$ בערך ככה שזה יוצא בערך 2500$ שבשקלים זה 8500 ואז אני יקנה עוד מארז איכותי כמו הhaf x או raven rv02 וזה יצא 9.5 אגב המחשב הוא לאנימציה ולעבודה בתוכנות 3ds max zbrush מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  8. Started by Googleness,

יש לי נייד Lenovo z560 ואני צריך בשבילו סוללה חדשה ומטען חדש (הכבל של המטען לא במצב בריא). בארץ ראיתי כל מיני חנויות ששם המחיר של המטען + סוללה מגיע למאות שקלים וזה לא מצדיק את ההשקעה. אולם ראיתי שמחו"ל דרך eBay למשל יש סוללה ב20$ ומטען ב 12$ שזה מחיר אטרקטיבי לעומת מה שיש בארץ. מישהו הזמין פעם מחו"ל מהסינים\אסייתים למיניהם שמוכרים חלקי חילוף ויכול לתת עצה איך לבחור מוכר\חלק שלא יעשה לי בעיות אחר כך? האם אפשרי להתעסק עם זה או לא כדאי לקחת סיכון ופשוט לקנות מקורי? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ranrubin1,

היי חלקי מחשב כמו מעבד / לוח אם / זכרונות ראם/כרטיס מסך שווה להזמין מאמזון ? לא מדבר על מחשב שלם אלא על מה שציינתי.. אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי להחליף מעבדד+לוח אם+זכרונות ושוקל להזמין דרך אמזון

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. שלום, אני מתכוון לבנות מחשב גיימינג זול כמה שניתן לצורך הרצה של משחקים קלים בלבד כמו Fortnite ו-GTA. אז חשבתי לקנות מעבדים ישנים שיוכלו להתאים למשימה הזאת, הבעיה שכבר לא מוכרים אותם בארץ, ולכן האופציות הם בעיקר איביי ואלי אקספרס. באלי אקספרס זה נראה שהמחירים יותר ריאליים והמגוון גם גדול יותר. למשל, חשבתי על חלקים כאלו: מעבד i5 3570 https://m.aliexpress.com/item/32854207834.html?spm=a2g0n.productlist.0.0.d7f87008HWBeR7 לוח אם Asus H81 https://m.aliexpress.com/item/33000044899.html?spm=a2g0n.productlist.0.0.2bb07b26rvyAqA זיכרון 8GB HyperX https://m.aliexpress.com/item/32867411077.html?sp…

11. Started by Kakadu,

שלום רב, מעוניין להחליף למחשב (לוח/מעבד/זיכרון). עם זאת, חשבתי להזמין את החלקים מהאינטרנט ובכך להזמין רכיבים איכותיים בזול. האם למישהו יש ניסיון אם הזמנת חלקים מהאינטרנט ? ברצוני לדעת מהיכן הכי כדאי להזמין... (Aliexpress/eBay/Amazon atc). תודה רבה מראש !!

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by itzkoo,

אני מתכנן בחוד-חודשיים הקרובים לקנות מחשב חדש והתקציב הולך להיות 6000 ש"ח. האם הזמנה מחו"ל והרכבה עצמית תוזיל את העלות? אם כן, מאיפה הכי משתלם לקנות מחו"ל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by AverageAmit,

שלום, יש לי קרובים בארצות הברית שהולכים להגיע לארץ בתחילת יוני. רציתי להזמין לפטופ מהאתר של לנובו ארצות הברית אבל מסתבר שהם לא מקבלים כרטיסי אשראי בין לואמיים. יש למישהו ניסיון בדברים האלה? הצעות? יש אפשרות לשלם עם חשבון AMAZON השאלה אם זה יעבוד.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מה ההמלצה שלכם, בלנובו יש בחירה בין ה-4220 ל-6570, אבל הוא מעט כבד יותר מצד שני, דל רוצים עוד כמעט 50$ על וובקאם מה חשוב לי: ניידות, וידאו+ מיוזיק סטרים, נוחות ??? תודה נ.ב אני יודע שמלנובו אפשר לקנות עם כרטיס אמריקן שמשוייך לכתובובת אמריקאית, האם גם בדל זה עובד ככה?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  15. שלום לכולם, אני שוקל להזמין את המחשב HP Spectre X360 מהאתר הרשמי של HP: http://store.hp.com/us/en/pdp/z---categories-for-promotions/hp-spectre-x360---13-4002dx-(energy-star)?jumpid=reg_r1002_usen_b-002_title_r0001 דרך חברת השילוח Buy2USA. עכשיו באתר של Buy2USA ישנו מחשבון עלויות. הבעיה היא שצריך להביא מידות של החבילה (גובה, אורך, רוחב) וכן משקל. לא מצאתי פרטים של זה ברשת, וגם HP עצמם לא הועילו הרבה. למישהו יש ניסיון בזה? מה המידות המקסימליות של החבילה, שאדע גם אשלם לכל היותר? אשמח גם לכל היצע או מידע נוסף בנושא. תודה מראש חברים.

• 22 תגובות
    • 9.3k צפיות
  16. אחותי גרה בניו-זילנד ורוצה לקנות מחשב נייד דרך האתר של דל אז אני בוחר בשבילה... בכל מקרה השאלה שלי היא כמו בכותרת, יש לי חבר בארה"ב שבחרתי לו Vostro לפני שנתיים והוא הזמין בלי בעיה אבל באתר זה מסווג תחת עיסקי ולכן אני מעוניין לדעת אם זה סתם הגדרה שלהם למחשבים עם אוריינטציה עיסקית (כמו כאן שמרכיבים מפרטים לעבודה משרדית) או שצריך לספק איזשהו מספר עסק/שקר כלשהו אחר? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  17. Started by dovja,

שלום לכולם, אז רציתי לשאול אם למישהו היה ניסיון בקניית מחשב מאתר NEWEGG. לרוב אני קונה את המחשבים שלי דרך KSP אבל חסר להם הרבה רכיבים שאני רוצה (וגם המחיר לא הכי להיט) אבל מה שכן הם דיי קרובים לי להגעה וכמובן אני סומך עליהם בבניית המחשב. הסתכלתי בNEWEGG ולא רק שיש להם מבחר גדול יותר הם גם יותר זולים (גם אחרי מיסים ומשלוח). השאלה האם כשאני קונה שם מחשב בהרכבה אישית האם הוא מגיע מורכב? אם כן, האם איכות ההרכבה טובה? האם ישנה אפשרות שהמחשב יהרס במשלוח? חשוב לי לציין כי מדובר במחשב של כ 14000 ולכן חשוב לי לבדוק האם כדאי לבצע הזמנה שכזאת. חנויות בארץ לרוב (מבחינתי) יותר אמינות כי יש למי לפנות והמשלוח הוא עצמאי מהמעבדה בה הורכב המחשב כך שאין בעיה במשלוח (מעדיף ל…

18. Started by Nightbeat,

אוקיי אז מפרט OC רציני שבארץ יצא באזור ה7-8 אלף שקל לא כולל מסך (עם מסך 9.5+) בNEWEGG יעלה לי 6.8K כולל משלוח עד הבית דרך חברה שנותנת לי כתובת בארה"ב וקונה אותו בשבילי.. המפרט הוא: Intel Core i5-3570K Ivy Bridge 3.4GHz (3.8GHz Turbo) CORSAIR Hydro Series H80 High Performance Liquid CPU Cooler ASRock Z77 Extreme4 LGA 1155 Intel Z77 CORSAIR Vengeance LP 16GB (2 x 8GB) DDR3 1600MHZ (PC3 12800) GIGABYTE Radeon HD 7970 3GB 384-bit GDDR5 Windforce X3 Intel 330 Series 120GB SATA III SSD (500MB/s Read 450MB/s Write) Seagate Barracuda 2TB 7200 RPM 64MB Internal Hard Drive Rosewill CHALLENGER Black Gaming ATX Mid Tower Computer Case CORSAIR Professional Series HX65…

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  19. שלום לכולם מצאתי דיל טוב למחשב שרציתי ולצערי בארץ נמכר במחיר מטורף.. רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון בהזמנות דרך אתרי המשלוחים מבחינת שירות, זמן משלוח, מיסים שנלקחים בארץ דמי שחרור וכדומה תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by shimon23,

היי אני מעוניין לקנות את מחשב הלוח החדש של מיקרוסופט (Surface Go), בעיקר לצורכי עבודה משרדית קלה - סיכום ישיבות וכו'. לא ראיתי בעבר התייחסות לעניין המתח של מחשבים ניידים? האם זה לא בעיה בחיבור לזרם החשמל בארץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Guy_1710,

שלום לכולם החלטתי בסוף להזמין מחשב ישירות מהאתר של לנובו ועלו לי מספר שאלות כיצד מתבצע המשלוח? קראתי שדרך ups, האם יש משהו נוסף שאני צריך לדעת? האם זה יגיע עד לדלת הבית? האם יש אחריות למשלוח? מה בנוגע לאחריות? אני רוצה להזמין את האחריות הבסיסית אך עם הרחבה לשנתיים (במקום שנה). האם זו אחריות בינלאומית? כיצד ניתן לקבל שירות אם חס וחלילה קורה משהו? המלצות נוספות כלשהן? דרך אגב- המחשב הוא w540 עם שדרוג ל16 גיגה ראם ו258 גיגה SSD

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום לכולם. דודה באה מחול בקרוב ובגלל בעיות מרחק ממנה לחנויות אני מזמין מכאן אליה הבייתה והיא תביא לארץ שתחזור... המחשב ישמש להכל מהכל והוא בשבילי אני חייל לפני שחרור שסתם מתחשק לו נייד חח בכל מקרה מרוב כל החברות של המחשבים ומרוב החנויות אני לא יודע מאיפה להזמין ואיזה מחשב של איזה חברה... המחשב צריך להיות כזה: מעבד - T2350 Core 2 Duo ועד משהו שיכנס בתקציב... זכרון - 2 גיגה הרד דיסק - 120-160 7200 אם אפשר אם לא 5400 כרטיס מסך - x3100 מינימום אם אפשר יותר בתקציב הזה אני ישמח מסך - לא כזה משנה 14-15.4 זה הדרישות שחיפשתי עד עכשיו... הבעיה מתחילה שאני לא יודע איזה חברה תתן לי את המחיר והאמינות ביחד מבלי לשלם על השם שלה תוספות מיותרות. וגם אני צריך חנות טובה מאזור ניו יורק מנה…

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by PSdesign,

אני מזמין מחשב ממש בשבוע הקרוב מKSP במחיר של 6K.... היום סתם יאצ לי לראות וגיליתי שאם אני אזמין מחול מחשב (לפחות חלקים עיקריים) אני יכול לחסוך לפחות 1000 שקל!! רציתי לדעת אם למישהו כאן יש ניסיון אם אתרים מחול שעושים משלוחים לישראל והם אמינים, והאם תיהיה בעיה כלשהיא עם הזמנה מחול (אחריות, מכס, כל דבר....) אני מקווה שזה המקום המתאים לשאול.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. האם כדי להזמין מחו"ל מחשב או שעדיף מהארץ, תודה מראש https://www.walmart.com/ip/Gateway-Creator-Series-15-6-FHD-Performance-Notebook-Intel-i5-10300H-NVIDIA-2060-RTX-8GB-RAM-256GB-SSD-Xbox-Game-Pass-PC-HD-Webcam-Cortana-Windows-10/425492039

25. בחנות QSYS.CO.il מוכרים נייד של חברה ידועה אבל של דגם שלא מיובא לארץ באמצעות היבואן הרשמי. אני מעוניין לשמוע את דעתכם על החנות הזאת ועל הסיכון שכרוך בקניית נייד ביבוא מקבילי.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים