עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eliil1,

רגע לפני הקנייה חח : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER EXTREME אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤965 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤488 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 SONIC 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤917 דיסק קשיח: SAMSUNG F1 750GB 32MB SATA2 7200 RPM : HD753LJ אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤478 צורב DVD: LG DVDRW GSAH55N X20 - BLACK - PATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤135 זיכרון: GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 800 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤415 מארז: ANTEC P182-B w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤734 ספק כוח: CORSAIR VX 450W : CMPSU-450VXEU אחריות: חמש שנים. מחיר: ¤413…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום. לפני שאני יתחיל אם מה שאני מחפש ועם המפרט של המחשב הנוכחי שלי, חשוב לי לאמר שאני לא כל כך מבין במחשבים, ולכן שאתם ממליצים על משהו נא להסביר במילים כמה שיותר פשוטות למה שאתם מתכוונים כי אני לא יבין אם לא. מה שיש לי היום: (Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz (2 CPUs 2030 MB RAM לוח אם: Intel DG965WH כרטיס מסך: Nvidia 8800 GTS 640 MB בגדול המחשב שיש לי היום הולך לעבור לאבא שלי שיש לו מחשב בן 7 שנים ולכן אני קונה חדש. ועכשיו למה שאני רוצה: מחשב למטרת משחקים בתקציב של עד 5000 ש"ח ללא כרטיס מסך. מחשב שיריץ את המשחקים החדשים ביותר על הגרפיקה כמה שיותר גבוהה ברזולוציה של 1920X1200 ( יש לי מסך בגדול 24). את הכרטיס מסך אני יקנה בארה"ב בעוד כ-חודשיים שלושה. אין לי צו…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Jiddu101,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft 2, BF3, Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום עליכם אני צריך מפרט מחשב בסכום שכתוב בכותרת ושלא יעבור אותו כי הוא גם ככה מתוח, זה מאוד בעייתי אני יודע בגלל המסך 19 אינץ הדק אבל מה לעשות זאת הדרישה המרכזית (המחשב לא בשבילי למרות שאני אשתמש בו יחסית הרבה) המחשב לא יפעיל את המשחקים הכבדים ביותר, וגם אם כן מספיק שיריץ אותם יפה ובכבוד לא מחפש משהו מפלצתי שיטיס לי את המשחק על המסך... יותר זמן יושקע באינטרנט אבל עדיין אני לא מוכן להזניח את עניין המשחקים ולהינות עד כמה שאפשר מ2 העולמות בסכום הפעוט הזה, בלי רמקולים ובלי מקלדת או עכבר בנתיים. בנוסף המחשב יריץ סרטים וסדרות מפעם לפעם. עוד משהו חשוב, שהמפרט יהיה מKSP. מחכה להצעות, תודה מראש לכם *** שאלה קצת לא קשורה- יצא לכם לשים לב למסכים שנמכרים בקייאספי? חברות לא מו…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום! מחפש לקנות לעצמי מחשב נייח אחרי שהנוכחי התחיל בקושי לזוז. מתעניין במשחקים ו machine learning, אז חשוב לי כרטיס גרפי טוב. בגלל עבודה עם אנדרואיד אני מעוד מעדיף מעבד של אינטל (בשביל תמיכה באמולייטור). בנוסף חובה שיהיה SSD, והייתי רוצה לפחות 16GB RAM. תודה רבה על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות (כרגע כותב אפליקציות לאנדרואיד, בעתיד אולי משהו אחר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום …

6. Started by rivking,

השימושים זה משחקים ורק משחקים... (יש בידי כבר X1950PRO 512MB PCIE) עכשיו מה שווה יותר? אופציה אחת מחשב נולד לOC ומצוין למשחקים כמובן אני לוקח בחשבון שאני אמכור את הכרטיס מסך בכ-650-700 שקל נניח ואולי גם את המעבד קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2140 1.6Ghz 1MB FSB800 OEM ¤ 344 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 674 1 מארזים Antec Nine Hundred (900) Gaming NO PS Antec900 ¤ 764 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 288 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 625 1 זיכרונות Corsair 1GB Kit (512MBX2) Value Select DDR-400 CL2.5 C1GK400V ¤ 480 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320G…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by maozer,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לתכנות אמור להריץ android studio,eclipse,ranorex,vmware וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לעסק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי עם מערכת הפעלה שעובדת ללא תקלות עם התוכנות הנ"ל 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by moshe24,

שלום לכולם אשמח לשמוע חוות דעתכם על מפרט שהרכבתי והצעות לשינויים שיגדילות עלות/תועלת: . מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) photoshop, capture NX, lightroom, SolidWorks, 3d Maz השימוש הוא תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני צריך כרטיס מסך טוב של "גיגהבייט" 64 מגה בערך.. לוח אם עמיד.. מעבד 1.8 - 2.0 בערך.. עד - 4500 כולל מסך.. מסך - FLATRON 17 774 FT אני חושב שהוא מצוין..(תקנו אותי אם אני טועה). המחשב רוב היום אני גולש בו ולפעמיים משחק קצת.. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? ~2300. אם צריך חריגה עד 2500 מה הם מטרות/שימושי המחשב?עבודה משרדית, תכני HD, עיבוד תמונה בעזרת מאטלב 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך לא; המחשב יתחבר למסך LCD של LG 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. יש כונן DVD אחד, דרוש עוד אחד 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? חשוב! 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by new_shady,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לתיכנות וגלישה באינטרנט. חשוב לי שיהיה מהיר עם SSD, סוללה טובה ולא כבד מידי. חשבתי על LENOVO YOGA 2 PRO. מה דעתכם על 13 אינץ' לתיכנות (אני לומד מדעי מחשב) ומה אתם חושבים על הרזולוציה הגבוהה של המחשב? עלולה ליהיות בעייתית? 3200 x 1800 Lenovo Yoga 2 Pro 2in1 13.3" TouchScreen Laptop Intel Core i7 8GB Memory 256GB Solid State Drive Yoga 2 Pro - 59418309 - Best Buy

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by orig123,

אהלן, בעבר נעזרתי בפורום כדי להרכיב מפרט למחשב שלי ואני די מרוצה, אשמח אם תעזרו לי בבקשה דומה בשביל חבר. אלה התשובות לשאלות לפי הצורך שלו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Office, לתכנת, משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ויז'ואל סטודיו כבד, אקליפס כבד, אופיס כבד, פוטושופ כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, Battlefield, PES2012 ורוצה להריץ משחקים עתידיים כמה ש…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אהלן אני רוצה לקנות לפטופ גיימינג (חשוב לי גיימינג כי אני מתכנן להתחיל ללמוד בעוד כשנה ולא רוצה לקנות לפטופ ללימודים) ראיתי את הROG G531GT של ASUS רציתי לשאול מה אתם אומרים עליו ? אני מחפש מחשב שיתמודד עם משחקים חדשים (סטייל AC, BF, COD) https://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=28546 זה המפרט שאני מדבר עליו אם למישהו יש הצעות טובות יותר בתקציב של 5000 שקל אשמח לשמוע מישהו מכיר את החנות שממנה אני מסתכל? האם היא אמינה? תודה מראש לכולם

14. Started by ronen874,

קניתי מחשב למשחקים בדיוק לפי המפרט רק לא הבנתי למה אתם מציאים לקנות כרטיס זכרון אחד של 8 גיגה ולא 2 של 4 2 לא יותר חזקים ביחד מאחד של 8? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by SmallerMeow,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב לחרוג מהתקציב? לא משנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Skyrim (modded), AC4, Metal Gear Rising Revengeance -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זכרונות RAM 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by iluxa1,

אני צריך נייד למשחקים עם עוצמה של נייח חשבתי על ASUS או ALIENWARE http://global.ebay.com/NEW_Dell_Alienware_Laptop_Free_Shipping_M17X/260468267878/item http://global.ebay.com/ASUS_G51Vx-A1_156_Quad_Core_Full_HD_Gaming_Laptop_NEW/350233902512/item יש מצב לHD וBLUE-RAY אז אני צריך משהו איכותי....

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם רכשתי מהאתר את המחשב שלי לפני כ-6 שנים מהמלצות שלכם באתר והוא החזיק ומחזיק מאוד יפה! עד היום אני נותן לכם קרדיט לחברים והמשפחה שלי שקונים מחשב חדש ומפנה אותם אליכם. אני לא גיימר גדול, אבל לאחרונה ניסיתי משחקים חדשים וראיתי שהמחשב לא סוחב וגם ישנה האטה משמעותית בהרצת תוכנות פשוטות ביום-יום. אז הגיע הזמן לעבור למחשב חדש ולתת להורים לאמץ את המחשב הישן והטוב. אז התקציב הוא כ-4500 ש"ח ללא מסך (נראה לי שיספיקו המסכים הקיימים, אחד מהם נקנה לפני כשנתיים). רצוי כונן SSD גדול יחסית (אני חובב כוננים גדולים ) וכרגע אשאר עם מערכת השמע הקיימת (מערכת סטריאו ישנה). הנה השאלון ושוב תודה מראש לכל העונים! . מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התק…

18. היי חבר'ה, אני קונה לעצמי מחשב חדש (ללא מסך) והבנתי ששווה להתייעץ עם החבר'ה פה. השתדלתי להתאים את עצמי לפורמט שהוצג: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח זה בסדר גמור 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גלישה במספר דפדפנים + פתיחה של הרבה טאבים בכל אחד, ריבוי אפליקציות, הרצת מכונות וירטואליות (Vmware) - לפחות 1 שרצה ברקע, מוזיקה, תכני HD, גיימניג קל ביותר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X105…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by nirsk1,

רציתי להתקין את מערכת ההפעלה W7 64bit על כונן SSD , בכונן תהייה רק מערכת ההפעלה ,ולכן אני רוצה תיהיה למערכת הרבה מקום למשחק אבל לא סתם לקנות כונן ממש גדול שלא תיהיה שום מערכת שתשתמש בו... רציתי לדעת איזה סוג כונן SSD אתם ממליצים כי שמעתי כל מני סיפורים לקנות עם CACHE ובלי , והאמת שאני לא איש של חומרה אז אני לא ממש מבין . אז איזה סוג של כונן (נפח ועוד פרמטרים) , שמות של כוננים בסוג הזה (עם אפשר). תודה רבה מאוד(:

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אשמח לפחות מזה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב - משחקים בעיקר FIFA2015(ברשת) בגרפיקה גבוהה ואשמח לשחק GTA על גרפיקה גבוהה מידי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) לא לתוכנות במיוחדד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - מיועד למשחקים GTA/FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני לא בטוח אבל זה פול HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - אם מתכוונים למשחקים אז גבוהות 3 . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני מחפש מחשב נייד עם מסך לא ענק בן 12 ל-14 יהיה סבבה חשוב לי שיהיה בו בלוטוס וכרטיס מסך של לפחות 256MB עדיפות של NVIDIA מעבד סבבה אני לא מבין במעבדים כול כך ושל יצרן מוכר ולא המופלצים שקמו לאחרונה עדיפות DELL - אבל לא חייב להיות פשוט יש לי ניסיון טוב עם החברה צרכים.. עבודה עם מוזיקה פוטושופ הורדת סרטים מאימיול וצפייה בהם לא נראה לי יהיה יותר מזה אמרו לי שכרטיס מסך מאוד חשוב .. לא יודע למה לא נראה לי שאני יריץ משחקים עליו עד 4 אלף עדיפות למשהו שבא בלי מערכת הפעלה כי אני רוצה להתקין רק XP על המחשב - לא סובל ויסטה אני רוצה שהוא גם יהיה נייד - לא מבין בסוללות אבל רוב המקומות יהיה לו מקור מתח אז לא חייב בבום של סוללה 3 שעות יספיק תודה לעוזרים!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אהלן חברים. יש לי בקשה למפרט די מורכב שמיועד לדברים ספציפיים, אבל הכי חשוב - המפרט חייב להיות מחנות אחת! המחשב מיועד לעריכה כבדה (מאוד!) בפוטושופ, כלומר אני עובד עם תמונות בגודל 2 מטר על 2 מטר, ששוקלות מאות מגה, ולפעמים גם יותר מג'יגה. לכן אני צריך לפחות 8 ג'יגה זכרון, אם לא יותר לכיוון ה-10, ואם יכנס בתקציב - גם 16. מי שחושב שאני מגזים: כיום כאשר אני עובד במחשב עם 2 ג'יגה זכרון, הוא לוקח עוד 20 פחות או יותר מההארד-דיסק. בנוסף המחשב מיועד לעריכת סרטים כבדה של סרטים ארוכים (שעה בערך) כולל רינדור תלת-מימדי, ככה שאני צריך גם כרטיס מסך טוב ומעבד טוב. בקיצור עמדת עריכה כבדה וטובה. בנוסף אני רוצה הארד-דיסק אחד ממש מהיר (15,000RPM), בלי יותר מדי נפח (משו כמו 80 ג'יגה) שישמש TEMP…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. לבחור שעוסק בעריכת סרטי וידאו ויצירת סרטוני תלת מימד. אין צורך בהרד דיסק, מסך וציוד היקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים).לכל השאר יש 5000 ש"ח. ההרד דיסק שיש לבחור הוא ATA ויש צורך בלוח אם שתומך בזה, אבל גם בSATA לצרכי שידרוג. רצוי שזה יהיה לוח שתומך בPCIX, מאותן סיבות. יש המלצות ?

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום רב, אשמח לעזרה לגבי קניית המחשב, כרגע חייל משוחרר שעומד להיכנס ללימודים בשנה הקרובה עם תחביב של עריכת סרטים . מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, עריכת סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרימייר מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאי…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. שלום, בעזרתכם כבר קניתי מחשב סוס עזרתם לי מאוד עכשיו אני צריך לקנות לאחי הקטן. הוא לא משתמש בו הרבה אז התקציב של ההורים הוא 2000 ש"ח. לשדרג תמחשב בן 5 שלו... קיצר הדרך היחידה היא לקנות חדש כי החלקים יותר מידי ישנים. אני זקוק למפרט של מקסימום 2000 ש"ח הכולל כרטיס מסך טוב שיחזיק משחקי רשת לסוגייהם, מעבד חזק לOC, זיכרונות לא משנה רק שיהיה לפחות 2GB, ספק אמין, מארז זול למרות שאפשר להשתמש בשלו, צורב DVD ולוח אם שיהיה נחמד לעתיד. תודה מראש למי שיעזור לי, זה נשמע דיי בלתי אפשרי ב2000 שקל אבל זאת ההגבלה של ההורים שלי... תודהה

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים