ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום, בדקתי את הזיכרון בלפטופ שלי של IBM T43 וראיתי שיש לי זיכרון של 504MB אני עובד עם XP יכול להיות שבגלל זה הוא מאוד איטי? לא הצלחתי למצוא איזה סוג ומהירות הזכרונות. מישהו יודע איפה אני יכול לבדוק את זה? חשבתי לשדרג את הזיכרון ל-1 או 2 גיגה, כדאי? הוא תומך ב-2 גיגה?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
כרגע יש בו 256 MB . איפה מומלץ לקנות באיזור באר שבע?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כחודשיים Dell Vostro 3360 - i5, 4GB RAM (http://ksp.co.il/?uin=19747) לאחרונה אני מרגיש שהלפטופ לפעמים לא עובד בצורה חלקה כאשר יש מעט עומס על ה-CPU. למשל - מספר לשוניות פתוחות בדפדפן, שתי תוכנות Adobe פתוחות במקביל (זה לא העיסוק העיקרי שלי במחשב אך יוצא פה ושם), כשהמחשב "מתעורר" ממצב המתנה, פתיחת כל מסמך שהוא באופיס (13) ועוד. חשבתי שהבעיה יכולה להפתר ע"י שדרוג זכרון ה-RAM מ-4GB ל-8GB ורציתי לשאול מספר שאלות: 1. האם נראה לכם הגיוני שמחשב יחסית חדש ועם מפרט כמו שלי "נתקע" קצת כמעט בכל עומס, גם לא גדול? 2. האם שדרוג הזכרון אמור לעשות את העבודה? או בעצם - האם הסיבה היחידה לא לקנות מחשב עם 8GB מראש היא העלות הכספית? 3. אני מניח שכמה מכם יכתבו בתגובה "לא בטו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי Dell studio XPS 1647 כרגע יש לו 2 סטיקים של 1066-2gb. אם אני אוציא אחד מהם ואוסיף 1333-4gb. מה יקרה? האם יפעלו בקצבים שונים? האם ה1333 יוריד את עצמו ל1066? האם זה מומלץ בכלל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות את המחשב הנ"ל http://night-net.net/items/239163 הדבר היחיד שמדאיג אותי זאת כמות הזכרון RAM שיש למחשב. אני רוצה להוסיף למחשב הזה 4 גיגה שיהיה לי 8 גיגה בסך הכל. השאלה שלי היא איך אני עושה את זה? איזה כרטיס/ים אני צריך, איך אני מחליף פיזית וכמה זה יעלה לי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כמה ימים מחשב נייד של HP דגם 650 NOTEBOOK והוא הגיע עם זכרון 4 גיגה DDR3 1600MHZ והייתי רוצה להוסיף לו עוד 4 גיגה בסלוט הפנוי.הזכרון הקיים הוא של קינגסטון.השאלה האם צריך להוסיף זכרון של אותה חברה או שזה לא מאוד משנה רק שיהיה מאותו סוג? האם בכלל עדיף לי לקחת את זה לאייבורי (שם הוא נקנה) ולבקש שהם יוסיפו זכרון במקום? בכל מקרה ראיתי שלהוסיף זכרון במחשב הזה זה מאוד קל ותכלס אני יכול להוסיף בעצמי רק פשוט לא מומחה גדול במחשבים ניידים. תודה לעונים :ylsuper:
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב מדגם Dell Vostro 1014 T6670 4500MHD. גיליתי שאין בו חיבור HDMI. רציתי לדעת במה כרוכה הוספת חיבור מסוג זה ואם ניתן לעשות זאת במחשב הנ"ל. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד דל דגם satellite a200-1n2 בצד שמאל שלו יש סלוט שאפשר לשים שם כרטיסים (לא יודע איך קוראים לזה) אני רוצה להוסיף לשם כרטיס עם חיבור usb3 אבל אני לא מכיר את זה אפילו לא את השם של זה אז אני לא יודע מה לחפש תוכלו להמליץ על כרטיס עם חיבור usb3 שמתאים למחשב
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה קצת לשפץ את המחשב שלי לא משהו רציני. זה המפרט שלי כרגע: מארז של thermaltake לא זוכר את הדגם אבל זה משהו טוב עלה לי 600 שקל מעבד intel i7-3770 nvidia gtx650-אני מחליף אותו אז זה לא רלוונטי המחשב לא עובד הכי מהר ולוקח לו די זמן לעלות את המערכת ההפעלה ולפעמים הוא נתקע. לאחי יש מקבוק והמחשב שלו טס שזה לא יאמן. אני שואף להגיע עם המחשב שלי למהירות שלו. אני משתמש התוכנות עריכה מאוד כבדות ומשחקי מחשב כבדים המחשב נקנה לפני שנתיים והוא בכלל לא עמוס (עשיתי פרמוט לא מזמן) וגם בקושי השתמשתי בו ככה שהוא במצב מצוין. אני לא רוצה להחליף מעבד ולא ספק כוח כי ספק כוח החלפתי לפני חודשיים והמעבד די חזק. אם אני יחליף את הארד דיסק לSDD וזה יפתור את הבעיה לחלוטין אז תסבירו לי כמה ג'יגה …
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אם המחשב שלי באחריות ואני רוצה להחליף כונן קשיח או להוסיף זכרון, האם אני יכול לפתוח את המחשב ולעשות זאת או שזה יפגע לי באחריות?
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר האם אפשר להוסיף למחשב המדובר כונן DVD ואיפה אפשר לקנות זאת. תודה, גיל
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
היי הנייד המדובר הוא asus vivobook s451la כמדומני. המחשב הגיע עם HD אחד ועם אפשרות להוסיף CD. אני רוצה לשים במקום של ה CD כונן SSD. פתחתי היום את המחשב לראות מה הולך בפנים ושמתי לב שהחיבור שם הוא שונה מהSATA הרגיל. הדגם של המחשב הוא חדש ולא מצאתי מידע על חיבור SSD. דבר נוסף, איך אמורים לקבע את הכונן למחשב, יש איזשהו מתאם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי את המחשב gigabyte W566N ואני מעוניין להוסיף לו עוד זיכרון. אבל אני לא יודע כמה סלוטים פנויים יש לו כרגע כי אני יודע שאני משתמש ב2 כרטיסים של ג'יגה אחד אבל אני לא יודע פרטים עליהם. אז 1. איך אני יודע מהם הכרטיסים שיש לי כרגע? 2. כמה סלוטים יש לי במחשב? 3. איך אני מוסיף בעצמי? כי אני לא מבין כל כך. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בן 2+ שנים dell e6410 intel core i5 m 540 2.53gh 4 GB ram ddr3 כרטיס מסך intel hd graphic שמתי לב שהמחשב נמכר בכמה גרסאות שבאחת מהם יש כרטיס מסך לא מובנה של nvidia רציתי לשאול אם יש מצב להתקין אותו ידנית? תודה
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
היי, אני צריך תשובה בהקדם כי מחר נגמר המבצע.. מפרט המחשב שיש לי (עם כרטיס מסך מובנה): מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-US2H (צ'יפסט G41) זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W מסך מחשב Dell 22" 2209WA - רזולוציה 1680x1050 מבצע Black Friday של TMS על Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 ב-249 ש"ח משתלם? כרטיס מסך בסיסי כמוהו מספיק בשביל להריץ משחקים באיכויות לא גבוהות, נכון? תודה
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לברר האם יש אפשרות להחליף את הכרטיס מסך או להוסיף אחד חדש חזק למחשב הנ"ל כדי להריץ טיפה יותר משחקים טובים מחשב נייד Fujitsu Lifebook דגם AH530-5 מעבד : Intel® Core™ i3-350M processor 2.26 GHz, 3 MB מערכת הפעלה: Windows home premium זיכרון ראשי 4GB DDR3 1066 MHz PC3-8500 כונן קשיח HDD SATA 500GB 5.4k צורב DVD Super multi reader/writer מסך 15,6" Glare 16:9 WXGA (1366 x 768) LED Backlight מצלמה מובנית 1.3 MP כרטיס גרפי Intel® HD Graphics up to 1695 MB אלחוטי WLAN b/g/n, Bluetooth V2.1 סוללה 6 תאים עד 3 שעות עבודה תודה לעונים המשך יום טוב אלירן
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה הפורום המתאים. יש ברשותי מחשב נייח עם המפרט הנ"ל - i5 9500 קירור סטוק Gigabyte B365M DS3H ספק ZUMAX PRO 550Watt (נראה לי ממש מעפן ואני לא בטוח באיזה תקן ניצלות הוא). בכל מקרה רציתי להוסיף כרטיס מסך, כמה WATT פנויים יש לי ? ואיזה דגם מומלץ? תקציב בין 1,000 ל - 2,000 אין משהו מוגדר, מחפש VFM גבוהה, לאו דווקא הכי הרבה FPS בתקציב. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 400W ולאחרונה ראיתי שמאוורר אחד לא עובד אצלו והשני חלש מידי אני מתכוון להחליף לו את המאווררים של 120mm מהחנות KSP.. מישהו יכול להמליץ לי על 2 טובים? וראיתי שיש לו מעין מנתב אויר למעבד שמחובר בצד של המארז, שווה לפרק אותו ולהוסיף במקומו מאוורר 80mm? תודה (:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב VOSTRO 1510 המחשב מצוייד בכרטיס של NVIDIA ולכן הוא די מתחמם. חשבתי לקנות לו משטח קירור או משהו בסגנון, אשמח לקבל המלצות והסבר
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=841492 יש לי את המעבד הזה Intel Pentium B940, האם הוא תומך במערכת 64, איך אפשר לדעת? יש לי עכשיו 2GB, אוכל להוסיף לו עוד 2GB? זה יתאים http://ksp.co.il/?uin=15166?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ש לי מחשב נייד lenovo s10-3 ויש לי 1 RAM... עכשיו אני רוצה להחליף ךזיכרון הזה http://www.ebay.com/itm/2GB-RAM-MEMORY-4-Lenovo-IdeaPad-S10-3-S10-3c-DDR3-/270790530998?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f0c5f97b6#ht_1787wt_1163 איל אני יכול לדעת אם המחשב יכול להחזיק כזו כמות של זיכרון? זה המעבד: Intel® Atom™ Processor N450, 1.66GHz כרטיס מסך: intel® graphics media accelerator 3150 גודל מסך: 10.1'' high-defnition LED backlight display, 16:9 widescreen מערכת הפעלה Windows 7 Starter 32 bit המחשב יצליח להחזיק את התוספת של הראם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
The Thread is moved to the forum it belongs to. This forum is meant for recommending complete systems, not board and cpu only, as stated in the Forum Rules . [iurl=http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=32948]http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=32948[/iurl]
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום כללי. [iurl]http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=401403.0[/iurl]
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום . יש לי מחשב נייד HP DV6-3130 ואני רוצה להוסיף לו עוד 4 גיגה. איך אני יודע איז כרטיס 4 גיגה מתאים ? אני יודע שהוא 1333 אבל יש נתון שראיתי באתרים CL9 ??? זה מסובך להרכיב או שאפשר לבד? אפשר להרכיב את הכרטיס הפוך או משהו ולגרום נזק ? או אוליי לשלם וזהו... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
האם זה מזיק למחשב או לסוללה אם אני מכניס ומוציא את הסוללה בזמן שהמשב עובד ומחובר לחשמל?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-