ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,405 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי 2 שאלות שאשמח אם תסייעו לי בהן. הראשונה, רכשתי מחשב lenovo flex והוא מגיע עם כונן הייברידי, והייתי מעוניין להוסיף לו כונן SSD אבל בשל העובדה שהמחיר מאוד גבוה ואני לא רוצה לשלם 1000+ ש"ח על כונן של חצי טרה, ואין לו מקום לכונן נוסף לכונן הקיים (אין לו כונן אופטי שיכול לשמש כמקום לכונן או משהו) אז גילית את העובדה שיש לו חריץ M-SATA פנוי על הלוח אם אבל ללא מקום בפועל לכונן. (מצורפת תמונה) וישנו את המוצר הזה http://www.mydigitaldiscount.com/mydigitalssd-256gb-super-boot-drive-42mm-sata-iii-6g-m.2-2242-ngff-ssd/ שאמור להתחבר לחריץ הפנוי ולהיות כונן SSD. (מצאתי קישור למוצור שעל פניו נראה שהוא שולח לארץ http://www.mydigitaldiscount.com/mydigitalssd-256gb-su…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולהוסיף SSD בנוסף לHDD הרגיל. על הSSD אני מתכנן לשים את המערכת הפעלה. השאלה שלי היא מה עדיף, לקנות SSD ולחבר אותו במקום ההארד דיסק ואת ההארד דיסק לשים במקום הצורב או לקנות mSata ולחבר ישירות למחשב. האם יהיה הבדל בביצועים בין שני האפשריות? ועוד שאלה, כרגע ההארד דיסק שלי מחולק לשתי מחיצות, כאשר בשתיהן התקנתי תוכנות, האם אני אוכל להעתיק את כל המחיצה של המערכת הפעלה לSSD בלי שאני אצטרך להתקין מחדש את כל התוכנות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד מדגם DELL INSPIRON 7720 או 7520 : Ivory - מחשב נייד "17.3 Dell Inspiron 7720 i7-3610QM Ivory - מחשב נייד "15.6 Dell Inspiron 7520 i7-3612QM ב-2 המחשבים האלו יש כונן קשיח 1TB, אני אוכל להוסיף למחשב גם כונן SSD? במידה וכן, איזה סוג SSD יתאים למחשבים האלו וזה אפשרי לעשות זאת באופן עצמאי בבית למרות שאני לא מבין בדברים האלה? כלומר - זה רק לפתוח את המחשב ולחבר את הכונן לכבל? אשמח לקצת מידע, תודה
-
- 9 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
היי.. יש לי מחשב נייד asus g550jk cn367h הוא ללא ssd וברצוני להוסיף לו. כרגע יש לו 1t 7200rpm הבנתי שאפשר להוציא את הכונן תקליטורים לקנות מתאם +hard drive ssd ולחבר אותו במקום הכונן תקליטורים. כמה שאלות לגבי זה. 1} האם זה אפשרי? 2} האם השינוי הזה יעזור לחיי הסוללה ? 3} במידה וזה אפשרי מה כדאי לעשות לחבר את הssd במקום ה1t המובנה ואת ה1t לחבר במקום הכונן תקליטורים?או שפשוט לחבר את הssd בלי לגעת ב1t 4} האם הכונן שיחובר במקום הכונן תקליטורים יופיע כחיצוני {לדוגמא כמו usb}
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף 250GB SSD למחשב נייד. ראיתי את המדריך בנעוץ, ארצה המלצה מה כדאי לקנות ואיפה, ובנוסף האם עדיף להזמין מחו"ל את הssd? בנוסף, צריך חיבור שלו למחשב, אשמח ללינק. תודה לכם!
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת אם יש אפשרות להוסיף למחשבים האלו SSD: dell_i7537t_2786slv_inspiron_7000_i7_4510u_8gb_1tb_windows8_1_15_6 *** http://www.bhphotovideo.com/c/produc...s8_1_15_6.html ודבר שני מה דעתכם בנוגע למחשבים האלו? כי אני מחפש מחשב טוב שיחזיק לי לפחות 3 שנים בשביל לימודי התואר שלי במדעי המחשב, צפייה בסרטים, ועבודה משרדית ואולי משחקיות. יש עוד מחשב שראיתי אבל אני לא מבין כל כך בAMD http://www.bhphotovideo.com/c/produc...s8_1_15_6.html מה אתם חושבים אליו לעומת אחרים? תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם ניתן להוסיף כונן SSD לנייד שבכותרת (Asus K750JB)? האם למישהו יש את הדגם הזה או מכיר אותו ויכול להמליץ או לתת חוות דעת עליו? אין עליו יותר מדי מידע באנגלית באינטרנט. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי בנייד שלי יש SSD רגיל מחובר ליציאת SATA עליו מותקנת וינדוס. אני רוצה להתקין עוד וינדוס ולא מעוניין לחלק את SSD הראשון לשני מחיצות, ומצאתי בEBAY , דיסק SSD שמתחבר ליציאת Mini Pci-e. למזלי יש לי סלוט כזה פנוי שמיועד WWAN. השאלה אם אני מחבר את הSSD הזה לחיבור הזה המחשב יכול להשתמש בו כדיסק רגיל או לא. - נ.ב. אני מעוניין בשני כונני SSD במחשב ולא בנפח גדול יותר. נ.ב 2. קישור למוצר באיביי : http://goo.gl/2h4ro4 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מישהו יודע איך מוסיפים אותיות למקלדת של המחשב שהגיע מחו"ל?
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
בוקר! הבאתי לי מחשב חדש מחו"ל איך הופכים את המקלדת לאנגלית+עברית?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש את הלפטופ של Asus TUF Dash F15 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=39051 אני רוצה להתקין עליו תוכנה מסויימת של תופים שיש שם ספריית סאונדים של 500GB, לשם כך אני רוצה לחבר לו עוד HD פנימי מישהוא יכול להגיד איזה סוג HD פנימי נוסף צריך לחבר לו? בין אם זה m.2 או 2.5inch וכו'.. תודה
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אחרי די הרבה מחקר, אני מתכנן לקנות Dell Vostro 5470 (http://ksp.co.il/?uin=23518 - לאו דווקא הדגם הספציפי הזה, כן, אני מכיר את בעיות הזוויות וה-wifi שלו). העניין הוא כזה - אני מאוד רוצה שיהיה SSD רציני (128GB לפחות, יותר מזה כבר חורג בהרבה מהתקציב), ומצד שני רוצה גם דיסק קשיח (ומוכן לשלם את מחיר המשקל). לצערי לא מצאתי דגם שמשלב את שניהם. אני יודע שבדגמים מסויימים של דל (וספציפית ב- VOSTRO) יש אפשרות להוסיף SSD בנוסף לכונן הקשיח. אני מתלבט בין שתי אופציות והייתי רוצה לדעת האם הן אפשריות ואם כן איזה מהן כדאית יותר: 1. קניה של המחשב ללא SSD, עם HD 500GB + הוספת SSD 2. קני של המחשב רק עם SSD + הוספת HD.500GB מבחינת מחירים נראה לי שהאופציה השניה מעט יותר זולה, אך כמו ש…
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום.. יש לי מחשב נייד asus1215n אני רוצה להופיס זיכרון למחשב יש לו כרגע 2gb איזה סוג זיכרון קיים שם? והאם יש לי סלוט פנוי או צריך לפנות סלוט?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לפני בערך 8 חודשים קניתי מחשב חדש. קניתי את הזיכרונות שרשום בכותרת ופה למטה במפרט. אני מעוניין להוסיף עוד סט של זכרונות כמו שיש לי כרגע..והבעיה שאני לא מוצא אותם יותר. השאלה שלי אם אפשר להוסיף סט אחר במקום או שאפשר רק לפי מה שיש כרגע? שאלה נוספת.. מה יתן לי יותר ביצועים..להוסיף זיכרון או להחליף למעבד i7 ? תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם (: רציתי לדעת כמה באמת ישפיע להוסיף מ 4GB 1600 ל 8GB פשוט להוסיף עוד.למשל במשחק CRYSIS 3 זה עובד נורא נורא לאט עד כמה באמת משפיע ה RAM על מהירות המשחק?! זה יעזור לי או משהו כזה או שזה ישאר ככה? הכרטיס מסך- 7790 1GB DDR5 ומעבד- I5 HASWELL 4430 3.0GHT
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני יודע איזה זיכרון (איזה סוג) לרכוש למחשב הנייד שלי. יש לי HP Pavilion ze2055ea. תודה
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
1. המחשב : FUJISIEMENS דגם: AMILO D6500 , פנטיום3, מהירות - 1G 2. במחשב ב"חריץ הרחבה" מותקן כרגע זיכרון של 64MBIT (ביחד עם 128M על הבורד-> 192M ) . ברצוני להרחיב למקסימום - 256MBIT . ?. השאלות:- האם ההרחבה (פי4 ) תורגש בגלישה באינטרנט ?. - איפה ניתן להשיג כרטיסון זיכרון ?.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני רוצה להוסיף למחשב נייד Lenovo עוד 2G זיכרון, השתמשתי במדריך שלכם כדי לפרק ולבדוק את הזיכרון שאני צריך לקנות, שהוא מסוג Sumsung DDR3 2G 1333mhz PC3-10700. הבעיה שלי היא שמה שמצאתי באינטרנט לקנייה זה Sumsung DDR3 2G 1333mhz PC3-10600.. אני לא יודע אם זה משנה ואם זה יפריע למחשב לעבוד (ההבדל הוא PC3-10600 במקום PC3-10700 למי שלא שם לב), אבל אני לא רוצה לקנות ואז להתבאס.. באיביי הוא עולה בערך 50 שקל, בארץ 200 שקל והוא לא נותן הרבה מידע על הזיכרון.. מה אתם אומרים? אפשר לקנות אותו בשקט והוא יעבוד לי בסדר?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן הייתי רוצה לדעת בבקשה איך אני יכול להוסיף זיכרון RAM לנייד שלי, יש לי אפשרות של הרחבה עד 8 גיגה , כרגע יש לי 2 גיגה של DDR3 . אשמח לדעת מחירים ואיפה ניתן לעשות את זה . תודה
-
- 3 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של HP ואני רוצה להוסיף לו זיכרון האם זה יפגע באחריות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי 1GB זיכרון, אני רוצה להכפיל אותו אני רוצה לדעת אם יש לי slot פנוי השתמשתי בתוכנת cpu-z ושם כתוב שיש לי רק stick אחד פתחתי את המקום המתאים של הmemory בתחתית המחשב ויש שם stick למרות שיש שם עוד מקום השאלה שלי היא אם מישהו מכיר את המודל ויודע אם ניתן לשים שם עוד אחד או שיש מקום רק לstick אחד במחשב הנ"ל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני להוסיף זיכרון למחשב,כרגע יש לי 1 גיגה האם אני יכול להוסיף עוד 1 גיגה ,ואם כן מה העלות ? :xyxthumbs:ASUS EEE 1000 H
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי Lenovo T400 חדש. עיקר עבודתי עם המחשב היא עיבוד תמונה ועבודה על כמות בינונית של תמונות במקביל. לצערי אני לא רואה הבדל ניכר במהירות העיבוד בין המחשב הנייח הישן שלי (שהיה חלש) לבין הנייד החדש. שאלתי האם הוספת זיכרון היא שתפתור את הבעיה ותאיץ את העיבוד (לא תלת מימד). כרגע בנייד יש 2 ג'יגה DDR2 במהירות 667mhz בסלוט אחר ויש סלוט פנוי. השאלות שלי הן האם תוספת של עוד 2 ג'יגה יאיצו את העבודה? היכן באיזור חיפה מומלץ לרכוש זיכרון כזה?, כמה אמור לעלות עוד 2 ג'יגה במהירות כזאת?. האם יש חשיבות לחברה ואיזה חברות מומלצות?. במידה ויש הצעות אחרות להגברת מהירות העיבוד אשמח לשמוע. מתנצל מראש על כמות השאלות.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום איך מוסיפים זיכרו למחשב WIND יש לי 30B ואני רוצה להוסיף לו זיכרון... תודה
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב LG R405 חדש. קיימת אפשרות להקצות חלק מהזיכרון הפנימי של המחשב לטובת כרטיס המסך. חיפשתי את האפשרות הזו ב BIOS וכן בהגדרות כרטיס המסך ולא מצאתי אותה. יש למישהו מושג איך ניתן לעשות זאת או שמא המערכת עושה זאת באופן אוטומטי בעת הצורך? תודה!
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-