עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Unstoppable,

מצאתי מפרט שאני רוצה. אממ יש את המחשב של אייסר Acer Aspire 5520G-302G16 עם המפרט AMD Turion 64 X2 TL56 1.8GHz 533 MHz FSB Microsoft Windows Vista Premium DDR2 2GB 160GB SATA Nvidia GeForce 8400 DVD Super Multi Dual Layer Modem-Fax WiFi 15.4 1280x800 CristalBrite מצלמת אינטרנט 6 Cell FireWire IEEE1394 DVI-D D-SUB 2.7Kg הבעיה איתו שהאחריות רק לשנה, הבנתי שאני יכול להגדיל את האחריות בתוספת תשלום, מישהו יכול להגיד לי כמה זה עולה להגדיל את התשלום לשנתיים שלוש? או אם מישהו יכול להביא מחשב יותר זול עם מפרט דומה, לדוג' במקום 2 ג'יגה זיכרון 1 ג'יגה זיכרון ללא מצלמת אינטרנט שיעבוד על XP שמעתי שזה יהיה זול יותר. (עדין חשוב לי שיהיה בחברה אמינה כגון DELL או אייסר). וא…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ItayMaoz,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. החלפתי לא מזמן מארז, ספק וHD (מפורט למטה), לכן אני זקוק רק ללוח אם, מעבד, זיכרונות וכ. מסך + הרכבה. המפרט הנוכחי שלי הוא (חוץ מהמארז והספק ששדרגתי): 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. המחשב מחובר למסך 23'' ברזולוציה של 1920*1080. אני מעוניין להריץ משחקים חדשים שיוצאים בהגדרות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך HD, מארז (יש לי …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. קיבלתי מפרט למחשב משחקים בעלות של 3200 שקל. הוא מאד דומה למפרט המומלץ שלכם אבל עם כמה שינויים שהייתי רוצה להתייעץ אתכם. המפרט הוא: מעבד: Intel Pentium 4 3.0 GHz 530 HT 800 (במפרט שלכם מוצע הסלרון שהוא פחות חזק כך שזה נראה לי שיפור רציני). לוח אם: MSI 915P (במפרט שלכם מוצע ה-Gigabyte שאני מאד מחבב אותם אבל במבצע זה ה-MSI הזה - אשמח לשמוע אם זה לא "עז"). זיכרון פנימי: 2 מודולים של 256 MB (כמובן של 400 MHz אבל לא יודע דגם מדוייק - זה קריטי לבקש דגם מסויים?) דיסק קשיח SATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer צורב LG 52x32x52 CDRW כונן דיסקטים 1.44 כרטיס מסך: NVIDIA GEOFORCE 6200 256 MB (במפרט שלכם מומלץ ה-GEOFORCE 6600 - האם יש הבדל רציני ביניהם כשמדובר במשחקים "כב…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. ומה עוד חסר + מחירים (ללא מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים.) MSI RADEON 9800 PRO PLUS 128MB 2 יחידות זכרון OCZ PRIMIER 256/400 כולל גוף קירור CAS 2.5 לוח אם EPOX 8RDA3 PLUS REV 3.2 הטוב ביותר למעבדי AMD מעבד AMD ATHLON 2500 BARTON מחיר בחנות: ¤3,100.00 3 שנים אחריות על כל המערכת

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. התחלתי בבנית מערכת, שאפילו לא היית קורא לה HTPC, כי היא לא מחוברת לטלויזיה, וכנראה גם לא תתחבר. אז מה שאני צריך זה לוח אם ומעבד (את השאר יש לי). עכשיו כל הקטע שזה צריך להיות בסיסי ביותר כי מה שאני רוצה להפעיל זה את המדיה פורטל ושתעבוד חלק (חלק חלק חלק). אולי גם חיבור לאינטרנט. אני כנראה אעשה גם אוברקלוקינג כי יש לי איוורור טוב למארז ואת הביג טייפון למעבד... ואחרון והכי חשוב שיהיה זול, אני אקנה כנראה יד שניה. המחיר זה חשוב כי אני חייל (בשירות קרבי) ואין לי הכנסה נוספת חוץ מהמשכורת הצבאית (העלובה. תודה רבה לעוזרים!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם. אני משתמש חדש בשטח ומעוניין לקבל את חוות דעתכם עבור המפרט הנ"ל: מעבדי אינטל? Price P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) 1280 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS P-4P800 sb,SATA,lan 640 זכרונות? DDR 400 256MB Kingston 280 כרטיסי מסך? GIGABYTE RADEON 9200 TV,DVI 128MB 410 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 450 SONY 1.44 …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Black_eagle,

שלום. האם מישהו יודע איפה ניתן לקנות כבל מתח למחשב נייד? הזה עם ה תלתן בקצה השני? מישהו יודע עם הוא נמכר ב OFFICE DEPOT או ב BUG? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. מה התקציב?תקציב 4550 שקל וסוג התשלום הוא בתשלומים. מטרות המחשב?משחקים כבדים. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?כונן דיסקטים וכרטיס קול. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?אני רוצה מעבד Q9550 BOX ובלי שום מעבד אחר.כמו כן אני רוצה כרטיס מסך 260GTX GAINWARD. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? הקירור כן חשוב אבל העיצוב לא. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבת מחשב במעבדה. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?100 אחוז משחקים. האם חשוב שקט? עד כמה?לא משנה אבל שלא יהיה ממש רועש כי המחשב נמצא בחדר השינה. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?מתוכננן OC בינוני. במפרט למשחקים - ב…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. גודל מסך: 15" משקל: עדיף שיהיה 1KG-2KG זמן סוללה ארוך: לא ארוך במיוחד אבל רצוי לא יזיק DVI (אבל לא חובה) בלוטות - חובה אינטרגלי גודל מינימלי של כונן קשיח - 160GB צורב DVD - אינטרגלי ובהחלט האם נדרשת אחריות בינלאומית? - [glow=red,2,300]לא יודע מה זה, מבקש הסבר[/glow] הבנתי ש HP ו LG הם הכי טובות,זה נכון? מצאתי 2 דגמים: מה דעתכם? HP Pavilion DV-6789 LG R405

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. בעיקרון קניתי HP 1330EJ. לחנות בדיוק אזל ומהוכר הרגיש לא בנוח והציע באותו מחיר את ה1340. הסכמתי. הגעתי הביתה וחיברתי את העסק לחשמל, ניסיתי להפעיל. נאדה. רק 3 הבהובים רציפים בנורות חיווי, הפסקה, 3 הבהובים וככה כל הזמן. בהתחלה ניסיתי לכבות, להדליק, להוציא בטריה, לעשות איפוס. שום דבר לא עזר. בסוף החלטתי להיות נועז ולפתוח את התא של הזכרונות. בהיתי בזה כמה שניות, כי העסק לא מוכר לי, וראיתי שני סלוטים. ריקים. אני לא אגיד לכם מאיפה קניתי, אני רק אגיד שהמוכר אמר לי אתמול שהוא יכין לי את המחשב למחר. חשבתי שהכוונה לבדוק שהוא פועל. אם הייתי מבין שהכוונה היא להוציא רכיב שנחוץ להפעלה של המחשב, כנראה לא הייתי קונה. החנות נסגרת ב12 ולא ניסיתי להפעיל את המחשב שם. הם גם דתיים. מה לעשות? ל…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. למישהו יש מושג מתי יגיעו לארץ מחשבי דסקטופ (לא מחשבים ניידים) עם מעבדי ברודוול ? בברכה דן

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. תראו החלטתי לשדרג את המחשב הישן שלי למשהו יותר טוב כמו מפנטיום 3 ל Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2600+ (333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 690.45 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 598.14 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 2700 Winbond Memory [ ¤ 389.9 ] 1 Video Cards : Leadtek Winfast Geforce FX 5600 Ultra MyVIVO 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1369.29 ] 1 Cases : Enermax CS-3181L-BBS Case w/Neon Lighting (P/S not included) [ ¤ 353.4 ] 1 Power Supplies : HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply [ ¤ 177.65 ] 1 Subtotal : ¤ 3578.83 Discount : ¤ -0 Delivery Mode : NO DE…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by stingeR-,

זה מחשב לדוד שלי ניסיתי לשכנע אותו על AMD אבל הוא לא רוצה אז בנו לי בבקשה מפרט מבוסס אינטל עד 3500ש"ח - ללא מסך!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי, אשמח לעזרה בנושא כעיקרון חשבתי על מעבד בינוני ו 4GB זיכרון כמו כן, כרטיס מסך לא OB בשביל שיהיה יותר זורם עם הHD ואתרי אינטרנט מלאי FLASH צריך ציוד היקפי וכרטיס רשת אלחוטי, צריך מסך (24 אינץ' אם אפשר) אין צורך ב OC עדיפות למחשב שקט כמובן עדכון! המסך שנבחר הינו 2443BW ולכן תקציב המחשב כעת הוא 2200 ש"ח אני מרמת גן, ואשמח להזמין ב KSP שנמצאים לידי.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. המחשב הנ"ל הומלץ ע"י חבר. 1. אני צריך כרטיס מסך שיש במלאי של TMS אשר שווה +- לביצועים של הASUS 6670 http://www.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/EAH6670DI1GD3/ 2. אם יש משהו אקוטי שצריך לשנות אשמח לשמוע. 3. ממה שהבנתי TMS זאת חברה שבסך הכל ממליצים עליה בפורום כאן. הבנתי נכון? *אני לא גיימר ולא מתכוון להשתמש במחשב מעבר לסרטים אינטרנט ועבודה עם הרבה מאוד חלונות במקביל וכל מיני תוכנות כבדות(לכן יש צורך ב8GB זיכרון פנימי) [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Svat Svytoslav Alekseev,

אז ככה אחרי כמה לילות ללא שינה הגעתי למפרט המנצח?! (קשה להגיד שכן וקשה להגיד שלא ) יש להשים לב שהמחירים הם בתור אילתי (לא כולל מע"מ) עכשיו השאלה היחידה היא החנות והמחיר שהיה לי הכי מישתלם .. ישמח לתגובות והמלצות לחנות .. ויקבל הערות על המפרט אם יש כאלה .. עוד ערה קטנה צירפתי את הדרישות שלי כשבניתי את המפרט עם יש איזה ערות על המפרט אחרי קריאת הדרישות שלי ישמח לתגובות.. יש אופציה לחגור בתקציב אבל בשביל זה צריכה להיות סיבה טובה .. אם הולך לצמצם איפשהו קצת ישמח גם להערות... מעבד אינטל Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray שלוש שנים אחריות מחיר 1424 קירור למעבד Scythe Mugen MAX SCMGD-1000 משך אחריות חודש מחיר 195 לוח אם Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 LGA1150, In…

17. Started by amit22,

פנטיום 4 1.8 2.4oc 512 ddr 333 לוח אם של asus p4533-e geforce 4 mx 64 האם הוא מתאים למשחקים הכי כבדים שיש ??

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום רב, אשמח לעזרה לגבי קניית המחשב, כרגע חייל משוחרר שעומד להיכנס ללימודים בשנה הקרובה עם תחביב של עריכת סרטים . מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, עריכת סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרימייר מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאי…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם, כמו שרשום בכותרת, עיקר השימוש במחשב יהיה לגיימינג. לאחר ניסיון רע במהלך השנים ברצוני לקנות מחשב שישמש אותי לתקופה של 2-3 שנים+ ושיריץ משחקים ברמה גבוהה (,warzone, assassin's creed, cyberpunk, World of Warcraft וכו') חשוב לציין שאני רוצה לשחק ב1440P (מסך - Dell AW3418DW) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9500 ש"ח. מעדיף לא לחרוג מהתקציב למעט אופציות שיתנו שינוי משמעותי למפרט. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש בעיקר לגיימינג (warzone, assassin's creed, cyberpunk, World of Warcraft) עבודה משרדית פשו…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכולם אני צריך לעזור לאחיין שלי לקנות מחשב לבר מצווה . בעקבות המלצות שלכם ממפרטים שונים הגעתי למפרט הבא. אנא תעדכנו אותי אם יש משהו שכדאי לי לשנות או להחליף ולא לחרוג מהסכום הזה פחות או יותר. בעיקרון זה בעיקר למשחקים וסרטים ובגלל זה העדיפות למסך הזה והרמקולים. המארז פחות חשוב מבחינת מראה אבל הבנתי שהוא שווה ויתן תמורה טובה. תודה מראש לכולכם מחיר כמות ¤ סה''כ INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX 1505.00 1 1505.00 GIGABYTE GA-P35-DS3R (S775) INTEL P35 SOUND LAN SATA 675.00 1 675.00 GEIL 2GB 1GBX2 DDR2 667MHZ CL5 WITH COOLING (KIT) 529.00 1 529.00 GIGABYTE GV-NX88S320H-RH GEFORCE 8800GTS 320MB DUAL DVI PCI-E 1684.00 1 1684.00 W.D WD250…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by meytal25,

* מטרות המחשב? לקחת ללימודים (סטודנטית למשפטים) בעיקר אופיס וPDF, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיפה לא פחות מ-14", אבל הכי הייתי רוצה 15.6 (גמיש), עדיף מאט לא הכרחי. * משקל רצוי? גמיש, אבל עדיף מחשב שנוח יחסית להסתובב איתו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 4-5 שעות * כונן אופטי? עדיף כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף , לא חייב. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL אבל לא הכרחי *תקציב - בסביבות 3000 ש"ח הייתי שמחה למחשב שיחזיק כמה שנים טובות (לפחות 5-4), שלא יתקע.... אני נוטה לi5, ואני לא יודעת אם 4 או 8 ראם... והייתי שמחה לדעת האם כדאי להתעקש לקנות מחשב שמגיע עם 3 שנים אחריות או מספיק מחשב שמגיע…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. טוב שיכנוע כבד על אמא ואבא אני יקנה מחשב חדש ... עד 8 אלף עדיפות מסך 17 (413 פרו) מיקלדת + עכבר חובה סידי חובה (צורב לא צריך יש לי כנ''ל דיוידי) ורמקולים בינתיים לא .. מה עדיף אינטל 2.4 עם RDRAM ? או AMD עם DDR SDRAM ? עד 8 אלף (עדיפות 7 וחצי) אז אני יודה למי שיוכל לעזור לי להרכיב את המיפרט הכי טוב למחיר הנ''ל. ???

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 , call of duty modern warfare 3 , gta iv , crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 גודל מסך 23' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אורח שי
    Started by אורח שי,

שלום אני מחפש מחשב בסיסי לבית ומה שעלה לי בראש היה מחשב מיני nuc NUC7i5BNK שעלותו 1700 שקל האם הוא נחות משמעותית מכל המפרטים שנותנים כאן במחיר של עד 2000? היתרונות שלו ברורים לי גודל שקט תודה

25. Started by shlomi1234,

יש לי HP 8460P עם מעבד I5 2520M המחשב משמש בעיקר לתכנות והרצת פרויקטים, אבל גם להרצאות בתור סטודנט (יותר זמן עבודה על פרויקטים). מבחינת זמן סוללה, הזמן מעולה, אבל בכללי אם מחובר לחשמל (ומוגדר HIGH PERFORMANCE) ובין אם לא, עובד מאוד לאט בצורה בלתי נסבלת . אני דיי בטוח שעיקר הצוואר בקבוק זה מערכת הפעלה נוראית (ויסטה) עם טוויקים ושינויים שנעשו שמאטים אותו עוד יותר, אבל אין באפשרותי להחליף מערכת הפעלה (בלי קשר לתקציב). מה אפשר לעשות? חשבתי אולי לקנות SSD שייתן בוסט, זה שווה את זה? מלבד זאת, מה הייתם ממליצים לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים