ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש רעיונות מה כדי להוסיף למערכת הזאת ,כדי להפעיל משחקים יותר טוב???? זוהי המערכת,מה כדי להוסיף?? פנטיום 600mhz 128 sdrm 133mhz (riva tnt model 64( לוח אם אין לי מושג אבל תומך בagp x2 אז אפשר להוסיף geforce 4 mx 440 למשל....
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 900 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz LGA1150 520 ₪ - Gigabyte GA-H87-D3H LGA1150 170 ₪ - 4GB Crucial DDR3 1600Mhz 625 ₪ - NVIDIA GeForce Gigabyte GTX650 2GB GDDR5 OC 320 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 450 ₪ - NZXT Phantom 410 Black 360 ₪ - SeaSonic S12II-620 620W 90 ₪ - LG DVD-RW X24 מחיר סופי: 3435 ₪ הלוח אם מאוד חשוב לי , אני צריך לוח אם אפשרות לCROSSFIRE או SLI בעתיד עם USB 3.0 ,ESATA , SATA III ואודיו 5.1 המסך זה 24 אינץ FHD. תודה , אני מתכוון להוסיף עוד 4 גיגה זיכרון בעתיד.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת קיבלתי מייל מהרשימת תפוצה של פנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3121&products_id=26739 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3121&products_id=26740 לא ידעתי שדל נותנים 5 שנים אחריות לסדרת XPS, או אפילו אופציה לשדרוג אחריות ל5 שנים לסדרה הזאת
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ומה עוד חסר + מחירים (ללא מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים.) MSI RADEON 9800 PRO PLUS 128MB 2 יחידות זכרון OCZ PRIMIER 256/400 כולל גוף קירור CAS 2.5 לוח אם EPOX 8RDA3 PLUS REV 3.2 הטוב ביותר למעבדי AMD מעבד AMD ATHLON 2500 BARTON מחיר בחנות: ¤3,100.00 3 שנים אחריות על כל המערכת
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין להחליף במחשב נייד את כונן הHDD לכונן SSD מדובר במחשב Packard Bell EeasyNote TV i5-3210M 4gb ram ddr3 מחשב דיי איטי גם לשימושים בסיסיים, אשמח להמלצה לדיסק SSD שיתאים למחשב, נפח 256gb. (האם כל דיסק 2.5 אינץ יכול להתאים? או שצריך לבדוק את החיבור?) מצרף תמונה של החיבור של הHDD הקיים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין במחשב ביתי שיתאים לכלל בני הבית 1. מה התקציב המקסימאלי: 4K-5K במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 0.5K 2. מה שימושי המחשב: אופיס, צפייה בקבצי ווידאו (גם HD), משחקים (FIFA, SIMS) וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי: מסך איכותי 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 : 9 (שקט מאוד) 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה: WIN 7 , התקנה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? רחובות (אפשר KSP ,IVORY או אחרת), שירות טוב 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה): אינני מתמצא מספיק, התקנים רגילים שיתאימו לשנים הקרובות 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחש…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבריה כותרת הכל זז לאט מאוד,התקנה ,הפעלת המחשב . ניקיתי את המאוורר,לא מתחמם החלפתי סלוט לזיכרון מה יכולה להיות הבעיה? מחשב נייד VOSTRO 1015 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. XCOM2, civilization, starcraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחיר מקסימלי: 6000 ש"ח חשוב: AMD 64Bit 1GB Memory 120GB HardDisk SATA מסך שטוח צורב אם מהירות קריאה(לא צריבה) 52 זה לא מחשב למשחקים זה לעבודהה.הכי הכי הכי הכי חשוב שיהיה מחשב חזק!שיחזיק תחת עומס!שיהיה חזק! לא צריך מקלדת,עכבר,סי די רום,כרטיס קול,מודם,כרטיס רשת.
-
מישהו יכול להגיד לי איך כרטיס המסך הזה? ATI Exo Pro R5 M330 2G אני יודע שGFORCE נחשבים לטובים בשוק, אבל אני לא צריך כרטיס מסך משוגע. העניין הוא האם שווה להשקיע עוד 300 ש"ח בשביל כרטיס המסך הזה לעומת הINTEL HD שהבנתי שהם דיי פשוטים... זה המפרט הכללי של המחשב (אני רק לא יודע כמה GHZ המעבד), אשמח גם לדעת מה דעתכם לגבי מחשב כזה וכמה הוא אמור להיות שווה בש"ח (אני יודע שהוא בלי ווינדווס). תודה!! תכונות מותג:LENOVO טווח מחירים:2000-3000שח דגם:80E502CWIV סוג מעבד:Intel Core i7 גודל מסך:15.6אינץ נפח זיכרון פנימי:8GB טווח משקלים:2-2.5 ק”ג נפח דיסק קשיח:1TB משקל החל מ-:2.5ק”ג מערכת הפעלה:- מבנה:NetBook נתונים נוספים: מסך 15.6" זיכרון בנפח 8GB מעבד Intel Core I7 כרטיס גרפי A…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! באזור ה-2000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר כמובן לנסות לחסוך אך חשוב לי מחשב טוב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עבודה משרדית, קומפילציות לתוכנה, תוכנות מתמטי…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, 1.. מה התקציב המקסימלי? 5000 עם סטייה של עד 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים משחקים משחקים. יש לי מסך די ישן שכרגע הרזולציה שלו היא 1680X 1050 בעתיד אני אשדרג ל מסך Full HD רוצה להריץ את המשחקים על הגדרות מקסימליות או גבוהות ביותר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך יש הכל 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. ציינתי לעיל 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא אכפת לי מצידי שיהיה לו רעש של …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב נייח התקציב שלי הוא: 4.5 אלף שקל שימוש המחשב: בעיקר תכנות, עריכת גרפית, משחקים SSD 1 TB ברצוני שיהיה 6 יציאות ומעלה של USB (בעיקר USB 3 ומעלה) כמו כן יש לי מסך Dell 24 Monitor: P2419H: Model: Dell P2419H 1920x1080, 60Hz Input Source: HDMI תודה רבה לכל ההמלצות !!!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
http://ivory.co.il/product.asp?productid=2484&CatCode=315 כמה זמן סוללה כשהוא לא במאמץ גראפי? המטרה העיקרית היא אינטרנט ועבודות משרדיות, אך עד איזו רמה הוא מסוגל להפעיל משחקים? אני לא מדבר על Crysis, GTA IV ודומיהם, אלא יותר בכיוון של GTA SA, CS. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב בכ-1,200 ש"ח. המחשב הוא בעיקר לגלישות דפדפן, שמיעת מוזיקה, ואולי קצת משחקי פלאש. לא צריך שום ציוד הקפי. יש כבר מסך 17 אינץ' שיעבוד איתו. לא צריך אוברקלוק. לא צריך שום מערכת הפעלה. לא צריך הארדיסק. המחשב צריך להיות שקט אבל אני מעריך שמחשבי low-end לא באמת יכולים להיות רועשים... אני כן רוצה יכולת שדרוג, אז מעבדי ATOM וחבריו לא באים בחשבון. יש לי זיקה למעבדי AM3 אבל אם עדיף בהרבה מעבדי i3 זה גם בסדר. טנקס
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק איפה אני אמור לרשום הודעה זו , אם אתם יודעים ויכולים להעביר אז בכיף ... התכונות שלו הן כדלהלן : מפרט טכני מעבד: Intel core i5 4440 3GHz מערכת הפעלה: Windows 8 זיכרון: 8GB DDR3 אכסון: 1TB 7200 RPM כונן אופטי: צורב DVD כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GT 640 4GB סאונד: High Definition Audio 7.1 קישוריות: Wi-Fi b/g/n כולל עכבר ומקלדת אלחוטיים מימדים: 38.5 X 17.6 X 36.8 ס"מ (א X ר X ג) משקל: 6.86 ק"ג חיבורים 2 X USB3.0 4 X USB2.0 1 X Audio in 1 X Audio out X 1 Analog Audio in X 2 Analog Audio out 1 X DVI 1 X HDMI 1 X Display Port קורא כרטיסים 6 ב- חוות דעת , כבר קניתי אותו ... עלה 3,696 ש"ח עם המסך 4200 ככה מה אתם אומרים ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,059.08 ש"ח A-DATA 256MB DDR PC4000/500 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 756.41 ש"ח GIGABYTE GA-K8NXP-9 - 939 (nForce4Ultra) - ATX 1,263.04 ש"ח SAPPHIRE Radeon X800XL 256MB - TV OUT / DVI - PCX - RETAIL 2,375.67 ש"ח WD 160GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 618.92 ש"ח NEC DVD-RW NEC 3520A x16 (BLACK) DUAL LAYER - bulk 399.89 ש"ח sUnshine Diabolic (8005) - 400W - RED לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 276.16 ש"ח Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 363.99 ש"ח סך הכל לתשלום: 7,11…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מישהו אולי מכיר את המחשבים האלו של MSI? חברת אייבורי מחשבים מוכרת כאלה (ראו בעיתון 7 ימים של השבוע). אני לא יודע אם הם שווים משהו, איכות? מחיר? לדוגמא, מחשב נייד סנטרינו עם מעבד 1.7 סונומה 512 זכרון ותקשורת אלחוטית במחיר 4500 נראה לי אחלה, השאלה אם המחשבים האלה שווים משהו. תודה רבה, אופיר.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים למי שלא זוכר (או לא מכיר את השתלשלות העניינים): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=423219.0 לפני יומיים התקשרו אלי מ-CPM והודיעו לי שהמחשב שלי תוקן, לאחר שהם קיבלו אישור מ-HP ישראל שאכן המחשב שלי סבל מפגם בייצור (שהם מצידם, קיבלו אישור זה מ-HP העולמית לאחר שהעבירו אליהם את פנייתי כולל האיום בתביעה ייצוגית וכו', כל הפרטים בפוסט המקורי שמופיע לעיל). שתי מסקנות: 1. HP ישראל + HP העולמית מודים שאכן היה פגם בייצור בסדרה pavilion dv2500t (מבוסס אינטל) עם צ'יפ גראפי של NVIDIA 8400M 2. מי שלא מוותר ודופק מספיק חזק על השולחן, ומאמין בכל ליבו שהצדק איתו ומוכן ללכת עם זה עד הסוף, מנצח (טוב, לא תמיד זה ככה, אבל לי זה עבד. מה שבטוח שהגישה ההפוכה גם עו…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי הנייד המדובר הוא asus vivobook s451la כמדומני. המחשב הגיע עם HD אחד ועם אפשרות להוסיף CD. אני רוצה לשים במקום של ה CD כונן SSD. פתחתי היום את המחשב לראות מה הולך בפנים ושמתי לב שהחיבור שם הוא שונה מהSATA הרגיל. הדגם של המחשב הוא חדש ולא מצאתי מידע על חיבור SSD. דבר נוסף, איך אמורים לקבע את הכונן למחשב, יש איזשהו מתאם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי אני מעונין לקנות מחשב חדש אחרי הרבה שנים שלא קניתי ואני אשמח להמלצה למפרט והנה הפירוט: מחשב בעיקר בשביל להריץ משחקים, אני לא חושב שאלה שאני רוצה להריץ נחשבים כבדים. אומנם אני קונה מחשב חדש כי הקודם שלי כבר די מת, אבל גם בגלל דיאבלו 3, רד אלרט 3 ולפט 4 דד, שאני מניח שהם לא כבדים במיוחד?, בסביבות ה4000 שקל (משלם במזומן), ציוד היקפי אני לא צריך, ומערכת הפעלה אני לא חושב שאני צריך (אלא אם אני צריך VISTA?) אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק כי אין לי מושג ממש איך לעשות את זה. המראה של המארז ממש לא מענין אותי ככה שכמה שיותר זול יותר טוב, כל עוד זה קשור ביופי שלו ,ולא באוורור ובנוחות שדווקא כן חשובים לי. כיוון שאני לא מבין גדול אז יש לי כמה שאלות 1.יש לי במחשב צורב DVD: Pionee…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. העדפה למחיר בין 6K ל- 7K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, וירטואליזציה (VMWare) , תכנות Visual Studio, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2012 - כבד, VMWare - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק כבד שעולה על דעתכם, למשל Crysis 3, Assassin's Creed Black Flag, Battlefield , Call of…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני להתייעץ עימכם על מפרט למחשב מדיה שקט. המחשב ישב בסלון וסביר שיעבוד כל הזמן לכן ישנה חשיבות עצומה לשקט. מלבד סרטי HD, מוזיקה ואינטרנט לא יהיה שימוש נוסף במחשב. אין לי כוונה להקליט באמצעות המחשב (אולי בעתיד). המארז בכוונה עומד (הצעות נוספות יתקבלו בברכה), אני לא אוהב את המארזים השוכבים המיועדים לסלון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מאמין שיהיה ניתן לחסוך- ישנה אפשרות של חריגה עד 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, מוזיקה ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרש…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? פיפא נטו * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמה שיותר קל אבל בגדול לא חייב נוצה אפשר משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? בלותוס * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא הבנתי... * כונן אופטי? מה זה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא יודע מה זה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אבל עדיף משהו מוכר ואמין * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: סה"כ מחשב נייד סבבה שיריץ פיפא, לא חייב משהו עילית
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפטופ חדש מחברת acer, הדגם הוא - aspire v5-473p, מגיע עם כרטיס גרפי סטנדרטי intel 4400. מערכת הפעלה - win 8.1. חיברתי את הלפטופ בפעם הראשונה לטלויזיה דרך כבל hdmi רגיל, התמונה עברה ואחרי 3 שניות המסך נעשה כחול. וידאתי שאכן המחשב מכוון ל- duplicate screen, התמונה עברה שוב ל-3 שניות ושוב קפצה חזרה. עכשיו כשאני מחבר זה בדר"כ לא עובד, ומדי פעם התמונה מופיעה לכמה שניות, מדי פעם לקצת יותר, ומדי פעם לא עובדת בכלל. כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס הגרפי, הוא בכלל לא קולט שיש טלויזיה שמחוברת (הוא מראה רק את המסך ואת intel widi). חשוב לציין: 1. ניסיתי עם לפטופ אחר, הכבל והטלויזיה עובדים כראוי. 2. הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן. 3. ניסיתי כל מיני קומבינציות של - קודם לה…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-