ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
יש דבר כזה מחשב נייד עם יציאה אופטית כדי לחבר לרסיבר ולשמוע סאונד DTS או DD? ובנוסך שיהיה מספיק חזק כדי לנגן סרטי FHD? התקציב שלי הוא 3000-3500. יש חיה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל יש לי חבר טוב שמעוניין לקנות טאבלט הטאבלט נועד בעיקר כדי להעביר את הזמן בנסיעות ברכבת (ב"ש-ת"א) השימוש העיקרי הוא לצרכי עבודה - אינטרנט, מיילים וכתיבה ועריכה של מסמכים (אופיס) בנוסף גם קצת משחקים במידת האפשר הוא הבין ממספר אנשים שה IPAD לא יענה על צרכיו ושגם בענייני עריכה וכתיבת מסמכים התמיכה בעיברית היא בעייתי ביותר הוא מבקש המלצה על הטאבלט של חברת Archos 101 האם זו חברה אמינה? האם הטאבלט הזה עונה על הצרכים שלו? מצורף קישור של המוצר בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10121&perur=2&t=1&c=613 אשמח מאוד לכל מי שיוכל לעזור!! אין לנו הרבה ידע בתחום של הטאבלטים ואנחנו לא רוצים לקנות IPAD רק בגלל שזה IPAD תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! המליצו לי לפנות אליכם. אני זקוקה למחשב נייד, ובהתחלה חשבתי פשוט להתייעץ עם המוכר בחנות, אבל אמרו לי שזה ביג נו-נו, כי הם מקבלים עמלות על דגמים מסויימים ועדיף לבחור דגם ואז לעשות השוואת מחירים... שמא תוכלו לעזור לי לבחור דגם/ מפרט? הצורך שלי הוא כזה: אני זקוקה למחשב שישרת אותי בעיקר בדרכים. הוא צריך להיות לא כבד מדי, עם אורך סוללה גבוה. מבחינת השימושים- זה בעיקר לתוכנית office ואינטרנט. אני לא צריכה משחקים בכלל, וגם מוזיקה לא הכרחי. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח. מי יכול לעזור?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעוניינת לשדרג מחשב נייד ומחשב נייח ל זכרונות Ssd איך אדע אם יש לי ממשק sata 3 שתומך בusb 3 תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
במפרט מפרטים מספר סוגי רזולוציה. יצאתי מבולבל. מה הרזולוציה הממשית של המסך שלו? מה זה " רזולוציה פנימית" , "רזולוציית סריקה" , " מצב וידאו פנימי "- כל אלו רשומים כ- 1,366 x 768 ורק " מצבי וידאו חיצוניים מקסימליים רזולוציה מרבית : 1,920 x 1,200 http://fre.co.il/items/362518
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם. החלטתי שהגיע הזמן לרכוש מחשב HTPC לסלון. המחשב הנ"ל יחובר לטלויזיה 40 אינץ' עכשיו ו-55 אינץ' בהמשך (לא יודע אם זה פרט חשוב). בנוסף, המחשב יחובר למערכת קולנוע ביתית - מגבר ורמקולים (של Onkyo). המערכת שתהיה מותקנת הינה Windows 7 x64. המחשב נועד בעיקר לצפייה בסרטים באיכות הטובה ביותר שקיימת (Bluray Remux למיניהם, בגודל 20-40GB לסרט), אך גם לקצת משחקים, לא כבדים במיוחד, בסגנון PES2011 על הגדרות מקסימליות. מאוד חשוב השקט של המערכת, וכמובן שתיראה טוב באמצע הסלון. רצוי מאוד USB3. מבקש שהמערכת תהיה מבוססת על מעבד INTEL. ובכן, לאחר קריאה רבה ומעמיקה בניתי לעצמי את המפרט הבא, אני מבקש את דעתכם על המפרט, האם יש משהו שהייתם משנים, האם כל החלקים תואמים? מעבד: Intel Sandy Bri…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=LT-RD33-4497&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0 הדגם הזה נמכר בדרך כלל בסביביות 7000 - למה כאן הוא ב-3000? נראה קצת חשוד. לא מצאתי שום איזכור שזהו מחשב משומש.מחודש.. יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי אני מעונין לקנות מחשב חדש אחרי הרבה שנים שלא קניתי ואני אשמח להמלצה למפרט והנה הפירוט: מחשב בעיקר בשביל להריץ משחקים, אני לא חושב שאלה שאני רוצה להריץ נחשבים כבדים. אומנם אני קונה מחשב חדש כי הקודם שלי כבר די מת, אבל גם בגלל דיאבלו 3, רד אלרט 3 ולפט 4 דד, שאני מניח שהם לא כבדים במיוחד?, בסביבות ה4000 שקל (משלם במזומן), ציוד היקפי אני לא צריך, ומערכת הפעלה אני לא חושב שאני צריך (אלא אם אני צריך VISTA?) אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק כי אין לי מושג ממש איך לעשות את זה. המראה של המארז ממש לא מענין אותי ככה שכמה שיותר זול יותר טוב, כל עוד זה קשור ביופי שלו ,ולא באוורור ובנוחות שדווקא כן חשובים לי. כיוון שאני לא מבין גדול אז יש לי כמה שאלות 1.יש לי במחשב צורב DVD: Pionee…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה מיתכוונים שאומרים פה בפורום מפרט ב 4K צורב ב 2K מזה הK הזה ולא יותר קל ליכתוב בש"ח?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש נייד "סטודנטיאלי" - שימושי אופיס ווידאו לא קיצוניים. תקציב 2000-3000 מה דעתכם על הקופון שעלה אמש? http://www.groupon.co.il/deals/travel-iw/AcerGatewayUPG/1596045?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_319&a=2527 רב תודות!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן כולם. יש לי מחשב גיימינג שנבנה באמצע 2015, ואני מעוניין במחשב גיימינג שיוכל להריץ משחקי top tier עם מקסימום פרטים בכמה שנים הקרובות. אני מניח שאין הרבה מה לקחת מהמחשב הקיים חוץ מהמארז והדיסקים, ואולי את הזיכרון, סתם כדי לעלות ל- 32GB (אני מצרף את המפרט שלו למטה). אגב, יכול להיות שבתקציב שלי לא יתקבל הבדל גדול ברמת הביצועים ממה שיש לי עכשיו (GTX 970), בטח לא הבדל ששווה 4.5K. אשמח אם תגידו לי אם זה המצב. שאלה נוספת - האם בעקבות התמוטטות הקריפטו צפויה ירידת מחירים של GPUs, ולכן כדאי להמתין מעט עם הרכישה? תודה רבה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500 ש"ח. לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ל…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ידוע כי מחשב נייד מתכבה כאשר מורידים את המכסה העליון. אני מעוניין שהמחשב לא יתכבה כאשר אני מוריד את המכסה העליון אלא אם כן אני מכבה אותו. האם ניתן לשנות זאת בהגדרות המחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
MSI H87 LGA 1150,DDR 3 1600,2xPCI-E,DVI,HDMI,DP- לוח אם INTEL CORE I5 HASWELL 4430 3.0GHZ 6MB L3 TRAY- מעבד SCYTHE KATANA 3 CPU COOLER SCKTN-3000- קירור למעבד KINGSTON HYPERX BLU 2*4 DDR3 1333/1600- זיכרון (חצי 1333 והחצי השני 1600) CRUCIAL M4 2.5I 128GB SSD MLC SATAT 3- דיסק קשיח SAPPHIRE RADEON HD7790 1GB DDR5 DX11- כרטיס מסך כמה אתם חושבים שהדברים האלה שווים יחד? יחד עם זאת אשמח לקבל ביקורת על המחשב
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחלתי בבנית מערכת, שאפילו לא היית קורא לה HTPC, כי היא לא מחוברת לטלויזיה, וכנראה גם לא תתחבר. אז מה שאני צריך זה לוח אם ומעבד (את השאר יש לי). עכשיו כל הקטע שזה צריך להיות בסיסי ביותר כי מה שאני רוצה להפעיל זה את המדיה פורטל ושתעבוד חלק (חלק חלק חלק). אולי גם חיבור לאינטרנט. אני כנראה אעשה גם אוברקלוקינג כי יש לי איוורור טוב למארז ואת הביג טייפון למעבד... ואחרון והכי חשוב שיהיה זול, אני אקנה כנראה יד שניה. המחיר זה חשוב כי אני חייל (בשירות קרבי) ואין לי הכנסה נוספת חוץ מהמשכורת הצבאית (העלובה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש מפרט למחשב משרדי ב-3200 ש"ח 1 ג'יגה זיכרון 80 ג'יגה HD מסך LCD 17'' כולל ציוד היקפי מלא, צורב DVD כמו כן, מצאתי במכרז באינטרנט את המחשב הבא: - מארז ATX - לוח אם Intel GRANT COUNTY2 - מעבד P-D 805 Dual Core, 2Mb CACHE - זיכרון DDR2 1Gb PC 5300 667MHz - 80Gb SATA2 8M 7200RPM - צורב LG\ SAMSUNG 52x32x52 - מסך: LCD 19'' PROVIEW/EMC 8MS כולל אחריות ל-3 שנים - כרטיס מסך ATI X-300 128M PCIE - עכבר, מקלדת, רמקולים, כרטיס רשת וקול עלות: 3200ש"ח בדיוק האם המחשב הזה כדאי? תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד אך ורק לעבודה עם מסמכים גלישה באינטרנט ותכנות, לכן מה שאני מחפש בעיקר הוא מעבד חזק וזכרון מהיר, ולא כרטיס מסך. אני כרגע מתלבט בין MSI WIND שעולה 2200 לבין http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236&CatCode= שיש לו מעבד Intel Core 2 Duo Penryn T6400 2.0GHz (מוזר שמצויין פנרין, לא?), זכרונות 2 GIGA עם 800MHZ והוא עולה 3000 ש"ח, מה מוזר כאן? למה כל כך זול? עוד שאלה, היום ישנו הבדל משמעותי בין DUAL CORE T4200 לדוגמה לבין CORE 2 DOU T5200 למשל? ואגב אם קונים זכרונות מסויימים בנייד, משנה מה החברה שלהם? או שאם טוענים שהם 800 מגהרץ, אז הם שקולים לכל זכרון 800 מגהרץ שיש בשוק. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז כך, הכלתתי לבנות מפרט זול ככל האפשר, אם כרטיס מסך מבוסס MAXWELL 2.0. יגיד ישר שאיני גיימר, והרכבה של מפרט כזה, כי עקב צורך בתמיכה מלאה בH265 HEVC 10BIT, על הדרך אני מקבל גם כרטיס למשחקים (מידי פעם, מעדיף להשתמש בזמן החופשי לדברים אחרים). ברשותי מארז Antec 1380 שאני מעוד אוהב, הבעיה שלו, זה ספק כוח מיוחד. מדובר ב Antec AR350 350W (קיים גם איזה שדרוג שלו בשם AR352 מחיפוש ברשת), הנה פרטים של הספק: http://www.ixbt.com/power/psu/psuincase_part5.shtml http://www.xbitlabs.com/articles/cases/display/antec-psu-roundup_2.html#sect0 http://www.xbitlabs.com/articles/cases/display/antec-psu-roundup_3.html והשאלה הגדולה, האם הוא יכול להחזיק מפרט כזה: …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מבין המחשבים שבכותרת עדיף? *עריכה, צירפתי עוד מחשב בכותרת (לנובו), מה דעתכם עליו?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תראו החלטתי לשדרג את המחשב הישן שלי למשהו יותר טוב כמו מפנטיום 3 ל Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2600+ (333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 690.45 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 598.14 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 2700 Winbond Memory [ ¤ 389.9 ] 1 Video Cards : Leadtek Winfast Geforce FX 5600 Ultra MyVIVO 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1369.29 ] 1 Cases : Enermax CS-3181L-BBS Case w/Neon Lighting (P/S not included) [ ¤ 353.4 ] 1 Power Supplies : HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply [ ¤ 177.65 ] 1 Subtotal : ¤ 3578.83 Discount : ¤ -0 Delivery Mode : NO DE…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? MAX 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זה שדרוג מחשב, ללא מארז ספק והארד דיסק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. הא…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? סרטים , שירים , אינטרנט , office וכו'.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?מסך לא קטן במיוחד , לפחות 15 אינץ.אין חשיבות למאט/מבריק. * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD , לא חובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא. * משקל רצוי?2 קילו +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 8 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שתהיה יציאת hdmi ו - vga * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1 tera (רגיל - hdd). * כונן אופטי?כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא נדרש , אם אין הבדלים מהותיים במחיר אפשרי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?lenovo/dell אך לא מקובע. * דרישות מיוחדות …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג + צפייה בסרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wiitcher 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר פתחתי נושא בעניין אבל היות ולא קיבלתי תגובות, אני פותח אותו מחדש כי הפעם זה מישהו שבאמת ביקש ממני. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב מיועד למשחקים (לא הכי כבדים) ולאינטרנט, לא צריך כרטיס מסך כונן קשיח וציוד היקפי, כמובן גם בלי מסך. רק את המארז עם הלוח אם המעבד הזכרונות. תודה לעונים
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, כבר תקופה שאני חוסך למחשב גיימינג חזק. כזה שיכול להריץ משחקים בלי בעיה על הגדרות מקסימליות. כרגע יש ברשותי את המפרט הנ"ל. אשמח אם מישהו שמבין יותר ממני יוכל לאשר לי שהחלקים מתאימים אד לשני ותומכים אחד בשני (לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וכדומה...) המחשב לא זול (בסביבות ה-20K), ולכן חשוב לי שהכל יהיה מושלם. אשמח לדעת אם אתם חושבים שיש חלקים אחרים טובים יותר (שלא יהיו יקרים בהרבה). תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-