עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לאחר דפדוף בפורום לגבי המלצות על חלקים ומפרטים שונים אני עדיין חלוק לגבי חלקים מסוימים ולגבי השימושים הצורך הוא שהמערכת תיתן בצועים מלאים ב3 משחקים startcraft2,gw2 ו wow והרצת סרטים ב FULL HD הנה המפרט : Intel Core i5 4670 Haswell tray 1070 ש"ח scythe mugen 3 215 ש"ח Asus z87-k 670 ש"ח Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz 365 ש"ח Wd red 2TB 560 ש"ח Asus Radeon HD 7850 2GB …

2. שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש''ח בעדיפות רבה שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים,סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן,ציוד היקפי כולל: מסך (21 או משהו קרוב) , מקלדת עכבר ורמקולים באיכות טובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by creek1,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA2 , וכל החדשים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. ה…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by אור כהן,

טוב, אז לפני שאני מוכר את כרטיסי המסך שלי, ארצה לקבל את הערכת המחיר שלכם לגביהם. מדובר ב2 כרטיסי SAPPHIRE 100282SR Radeon HD 5850 1GB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814102857 וב2 כרטיסי SAPPHIRE TOXIC 100282TXSR Radeon HD 5850 1GB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814102881 בברכה, אור כהן

5. Started by zomb,

שלום, מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סטנדרטיים כמו fifa וכאלה, צפייה בסרטי בלו-ריי, שמייעת מוזיקה קבצי FLAC באיכות גבוה חשוב הסאונד אך לא צריך כרטיס קול צריך רק SPDIF א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: קל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fifa וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני מחפש מחשב לאחיינים שלי שעד עכשיו היו על מחשבים ניידים ולא יכלו להריץ תוכנות ומשחקים שרצו לשחק, הרבה מהמשחקים החדשים לא יכלו לרוץ בכלל והשאר רצים ממש גרוע. אז עכשיו הם רוצים מחשב נייח עם יותר כוח. אני לא כול לתת שמות ספציפיים של משחקים, אבל הם רוצים להריץ גם משחקי AAA שיצאו לא מזמן או יצאו בקרוב. אני מעדיף מעבד אינטל וכרטיס מסך nvidia אלא אם כן יש פער גדול במחיר לעומת AMD 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות…

7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות אופיס פשוטות, וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 15' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד ל6700 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חלקם קלים וחלקם כבדים,אולי מעט עריכה(פלות כבדה ורצינית,לא משמעותי לי העריכה עד כדי כך) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פורטנייט,פאבג,סיאס גו,קול אוף דיוטי בלאק אופס 3-4,ג'י טי איי 5,פיפא,אוברוואטץ' ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). למסך 75Hz ןגם מתכנן לקנות מסך חדש ששם אחבר והוא יהיה 144Hz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by nily nily,

היי לכולם, אני מחפשת לוח גרפי שיתאים לאיור, עיצוב ux ui....אנימציה שמעתי על כמה חברות בניהן: wacom, huion, microsoft studio... יש לי כמה שאלות- יש לי מחשב נייד איטי וכדי להשתמש בלוחות הבנתי שצריך לחבר אותן למחשב, האם לוח גרפי מחייב חיבור למחשב או שיש לוחות שפועלים בלי מחשב? ואיזה לוח גרפי אתם ממליצים לקנות? אני סטודנטית ולא רוצה להוציא יותר מ- 3000 תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3 אלף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הלפטופ ישומש ללימודי הנדסה ולפיתוח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות לשקט יותר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך אם בתוספת תשלום 8. האם ישנה העדפה לרכ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by OrBen91,

מעוניין להחליף במחשב נייד את כונן הHDD לכונן SSD מדובר במחשב Packard Bell EeasyNote TV i5-3210M 4gb ram ddr3 מחשב דיי איטי גם לשימושים בסיסיים, אשמח להמלצה לדיסק SSD שיתאים למחשב, נפח 256gb. (האם כל דיסק 2.5 אינץ יכול להתאים? או שצריך לבדוק את החיבור?) מצרף תמונה של החיבור של הHDD הקיים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000-7500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כבדים ש-COD ירוץ לעליו בקלות ועוד המשחקים הבאים שיצוא=) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? זה בחדר שלי רצוי שזה היה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות השאר או לפחות האפשרות לכבות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …

13. היי, כבר תקופה שאני חוסך למחשב גיימינג חזק. כזה שיכול להריץ משחקים בלי בעיה על הגדרות מקסימליות. כרגע יש ברשותי את המפרט הנ"ל. אשמח אם מישהו שמבין יותר ממני יוכל לאשר לי שהחלקים מתאימים אד לשני ותומכים אחד בשני (לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וכדומה...) המחשב לא זול (בסביבות ה-20K), ולכן חשוב לי שהכל יהיה מושלם. אשמח לדעת אם אתם חושבים שיש חלקים אחרים טובים יותר (שלא יהיו יקרים בהרבה). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, אני מחפש מחשב או טאבלט שישמש אותי כמחברת חכמה בלימודים. נתקלתי במספר מכשירים שנראים לי מאוד מתאימים אך בטווחי מכירים שונים ומשווקים שונים. הצרכים שלי: זיכרון: לפחות 50GB פנוי לא משנה SSD וא HDD. מסך: FHD מומלץ IPS בגודל של 13.3inch או 14inch. משקל: קל ככל האפשר אבל אני מתפשר פה. מעבד: חזק יחסית I3 לפחות. ראם:4GB לפחות. המכשיר כמו שאמרתי מיועד בשביל לימודים והעיקר שלי יהיה שימוש במסמכי office וספרים אלקטרונים אבל גם משחקי אינדי ברמה של limbo למי שמכיר. מה שחשוב מאוד זה שהסוללה תיהיה בסביבות ה10 שעות ללא טעינה ומומלץ אף יותר. כמו שאפשר להסיק אני מעוניין במכשיר מבוסס windows 8 pro אל תשאלו למה זה פשוט עניין של נוחות. מצאתי מספר מכשירים שמתאימים לצרכים שלי פחות או יותר.…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שבת שלום לכם, לפני יומיים קניתי מחשב נייד חדש עם הדגם HP שרשום בנושא. הנה מפרט שלו: ) שלוש שנים אחריות Processor: I3 -2330 M 112.4 GZ Hard disk\; 320 GB DVD DL drive 15.6 LED (flat screen) Wi-fi and camera built-in. כתבתי באנגלית כי זה העתק מהודעה. עכשיו שעתיים עשיתי לו הפעלה מחדש כי עכבר האלחוטי שלו זוהה ע"י מחשב. הפעלתי מחדש את המחשב והוא התחיל להתקין עדכונים ולא הצלחתי להפסיק את זה וגם הוא עשה מאוד לאט זה לא אופייני למחשב כ"כ חדש. לחצתי על כל מיני מקשים וגם ניסיתי להזיז עכבר מובנה והוא לא הגיב.1) יש איזשהו כפתור אחר שיכול להפסיק את המחשב. 2) ובעניין של עכבר אלחוטי - קניתי אותו בבלוקבסטר רחובות ב-50 ש"ח - הוא עובד על סוללה, יש לו חיבור USB (עכשיו הוא עבד אתמול) ועכשיו ה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני מעוניין להחליף, מפני שהכרטיס הזה לא יכול לעבוד ביותר מ- 72mbps. שמו המלא של הכרטיס הוא: Dell Wireless 1701 WLAN BT Mini-Card ואפשר לראות פרטים עליו, כאן. הראוטר שלי תומך בעד 300(3 אנטנות של tplink). אני חושב על הכרטיס של אינטל advanced n 6230 שתומך עד 300mbps. יש אותו למשל כאן בכרטיס של dell(שבתוך המחשב) אני לא בטוח שיש שתי אנטנות, אלא רק אחת, כי זה תומך רק עד 72 mbps ולא יותר מזה. לעומת זאת, בכרטיס שאני מעוניין בו, יש תמיכה עד 300 mbps, כך שבוודאות אמורות להיות שתי אנטנות(בתקווה שאני מבין נכון). אין לי מושג אם בתוך המחשב שלי, יש מקום לעוד אנטנה. האם שני הכרטיסים לפחות מתאימים בגדלים שלהם ואוכל להכניס את השני? אם אוכל להכניס, מה יקרה אם יש לי רק אנטנה אחת? האם לפחות ה…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הי, אני מעוניין למכור חלק מרכיבי המחשב הישן ורציתי לקבל קצת הערכות לגבי המחיר: E8400 Scythe Mugon 2 Asus P5Q Pro G.Skill 2x2G 1066MHz MSI 260GTX 216sp OCv3 (הגרסה החזקה עם 216 יחידות עיבוד) Enermax Liberty 400W כל הציוד תקין ב- 100%. שילוב של רכיבים הכי איכותיים. מוכן לתת הנחה לכל מי שיקנה את כל החבילה. רק להוסיף מארז וקשיח ויש אחלה מחשב למשחקים שעדיין מתמודד עם הכל בכבוד.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם, אחרי נבירה עמוקה בפורום הבנתי שאין ברירה אלא לשאול ספציפית לצרכיי כי התבלבלתי לגמרי.... בכל אופן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו. Premiere, After CS6, Avid MC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגד…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by sim,

אני מחפש מחשב נייד לסטודנט סכום בסביבות 2.500 ללא תוכות וללא מע' הפעלה. המחשב מיועד ללימודים בלבד . ( אופיס )

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by db1188,

שלום, שמתי את עיניי על כמה מחשבי ASUS, DELL ורציתי לדעת האם יש "אותיות קטנות" או טיפים כלשהם שידוע לגבי הדגמים הללו, אולי משהו לא טוב במפרט שלא שמתי לב אליו. הדגמים הם: 1) מחשב נייד ASUS דגם:R409LB-WX020H http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-ASUS-%D7%93%D7%92%D7%9DR409LB-WX020H-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-Core-i5-%D7%92%D7%95%D7%93%D7%9C-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-14/pi1INB64CB6F 2) מחשב נייד ASUS דגם: R304LP-C1067H http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-ASUS-%D7%93%D7%92%D7%9D-R304LP-C1067H-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-Core-i5/pi1IN6D8DAA0 3) מחשב נייד "14 ASUS דגם:R455LD-WX031H http://www.wallashops.co.il/…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by עומק שדה,

מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב הינו בין 2800 ל3500. רצוי כמה שפחות אך אפשר לחרוג גם מעט יותר אם יש צורך - חשוב שיענה על כל הצרכים שציינתי למטה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גרפיקה - אינדיזיין אילוס' ופוטושופ, והרבה קריאה ועריכה …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by andrei21,

מעבד: core 2 dou e7600 3.06Ghz כרטיס מסך: gigabyte HD4850 זכרון: 4GB G.Skill (ניתן להרחיב ל8) כונן DVDRW ספק כח: [h=1]SeaSonic 450W 80+ Gold SSP-450RT (חדש באחריות נקנה לפני שבועיים)[/h] דיסק קשיח:WD 500GB [h=1]קירור למעבד: Arctic Alpine 11 Pro Rev.2[/h] תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by larry_lurex,

שלום, קניתי לאמי נייד ומסתבר שהוא עם מסך מבריק (לא מאט) וזה מציק לה. יש משהו שאפשר לעשות עם זה? (בלי להחליף את המחשב...) תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. . מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום 100 שקל חריגה,לא יותר מזה,תודה! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)בעיקר משחקים,CS 1.6 שירוץ לי לפחות על 300 FPS.ועוד כמה משחקים יחסית כבדים כגון,GTA IV שירוץ חלק לא חייב על הגרפיקה הכי גבוה וכו'.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר,יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?כרגע יש לי מסך ישן (LCD) בערך 16 אינץ' אבל עוד כמה חודשים אני מתכ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by asaf556,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!3300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-150 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1680/1050 גודל 22 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?עד עכשיו לא היה לי מחשב מתאים אז אני רוצה לנסות את כל המשחקים החדשים המומלצים שיוצאים בין אם כבדים או קלים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/ג…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.