ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
נתונים של המחשב שלי: INTEL CORE 2 DUO E8400 3.0GHz 6mb 775 GIGABYTE GA-P45-DS3 intel p45 1600fsb ddr2 G.SKILL DDR2 4096MB 800MHz HD4870 1024MB DDR5 COOLER MASTER REAL PRO 550W PSU SAMSUNG T220P inch22 SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA2 בישביל לשפר את ביצועי המחשב כגון הרצת משחקים בגרפיקה מקסימאלית ברוב המשחקים הכבדים, ושיפור כללי בביצועי המחשב בהרצת תוכנות באופן חלק יותר ותחת עומס של מספר תוכנות , יש לי כסף נזיל של כ 1600 ש"ח(מקסימום 2000) השאלה : האם יש טעם לשדרג חומרתית את הרכיבים הקיימים אצלי ??? או עדיף כבר לחכות לכסף נזיל בסכום גבוהה יותר ובעתיד לקנות מחשב חדש?
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום אני משתמש במחשב משנת 2011. המפרט שלו הוא: מעבד: Intel® Core i7-2600 CPU @ 3.40GHz (8 CPUs), ~3.7GHz לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 זכרון: 16GB DDR 3 כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6950 GDDR5 2GB RAM דיסק קשיח: Hitachi 2TB sata3 ספק כוח: Antec true power trio 650w השימושים העיקריים שלי מהמחשב הם גיימינג (רוצה נניח להיות מסוגל לשחק בכיף Witcher 3), תכנות (Visual Studio) וגם להריץ כמה מכונות וירטואליות לצורך בדיקות וכו'. האם יש טעם לשפר את המחשב? למשל להחליף כ.מסך? או שעדיף כבר לקנות מחשב חדש?
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היי! ברשותי מחשב שאני נורא אוהב. קניתי אותו בסוף 2007, להלן המפרט: Intel Core 2 DuoE6750 @ 2.66Ghz (2cpus) Motherboard Gigabyte P35-S3 Sapphire Radeon HD 6870 2048MB X 2 - KINGSTON PC2-6400 DDR2-SDRAM UDIMM חשוב לציין שהכרטיס מסך במקור היה נוידיה 8800 GTS והוחלף לפני שנה וקצת לאחר שנשרף (היה בפעילות 3-4 שנים). המחשב החזיק הרבה יותר משחשבתי. אבל כבר בסוף החיים של ה-8800, וגם אחרי שהוחלף בכרטיס יחסית עדכני - שמתי לב שמשחקים מקרטעים. אני בדרך כלל מריץ אותם על גבוה עד מקסימום. משחקים לאחרונה לדוגמה, שהתחילו לקרטע: Assasin's Creed 3, Sleeping Dogs ועוד כמה אז יש לי אפשרות להוציא כמה אלפי שקלים על מחשב חדש, או לשדרג. השאלה אם שווה לשדרג, בסכום של נניח עד 2000 שקל…
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . ברשותי מחשב i5-2500k gigabyte h61m-ds2 gainward gtx560 8gb ram ספק כח coolmax 600w האם יש טעם לשדרג כרטיס מסך או שהמערכת "ישנה מדי" ואם כן על מה הייתם ממליצים. תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב בן כ-5 שנים. נקנה במקור למשחקים. המפרט: Intel Core 2 Quad Q6600 GIGABYTE P35-DS3L RAM DDR-2 SDRAM 4GB MSI GeForce GT520 1GB הקירור כרגע סטנדרטי - מאוורר לדיסק קשיח, למעבד ולמארז. (וכמובן אחד עם הספק כוח) לא נעשה OC במחשב. האם יש אפשרות, בעזרת הוספת קירור למעבד, כרטיס וכ"ו + OC, או אפילו לשדרג חלק אחד או שניים במחשב, להגדיל את הביצועים בצורה מורגשת ? אני פשוט לא רואה את עצמי קונה עכשיו מחשב חדש בשביל משחקים, אני מעדיף להחליף כרטיס מסך, או להאיץ את הקיים, להאיץ את המעבד ולקרר אותו, ולהשאר עם המחשב, ועם המזומנים בכיס. יש רעיונות ? איזה חלקים אפשר להאיץ ? באיזה קירור להשתמש ? (חשבתי לשים קירור מים על המעבד) האם הכרחי להחליף את הכרטיס מסך, או שאפשר להאיץ אותו עם קירור מת…
-
- 31 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, האם יש יתרון ביצועים משמעותי לדיסק במהירות 7200 מול 5400 ? או שלא מרגישים בהבדל גדול ששווה להוסיף הרבה כסף עבורו? מה ההבדלים בסדרת I5 מול I3 במעבדים ?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל קניית מחשב לעריכת וידאו והפנו אותי למחשב הזה: http://c-data.co.il/catalog/product.aspx?maincat=1&cat=6&subcat=272∏=3321&page=1&psize=30 למחשב זה אני אוסיף כרטיס מסך ודיסק נוסף של 1T יתרון: מחשב מחברה ידועה, מורכב, אמין, חוסך בלאגן של חיבור מספקים שונים ונפילה בפינות, אחריות מעולה חיסרון: מחיר, ערכת שבבים(?), מה אתם אומרים? מה הייתם עושים? אל תציעו לי כרגע מפרט למחשב מלא, אם אחליט לנטוש את הדרך הזו אפתח פוסט חדש, תודה בברכה, יהודה
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום אני קצת נוב אבל יש משו שמציק לי מהבוקר.אני בודק לי על לפטופ מסוג מסויים שראיתי בחנות, ושם אמרו לי שהוא בעל מאבד intel core 2 duo. עכשיו אני בודק לי בכל מיני חנויות באינטרנט ובחלק מהחנויות מצויין שהוא בעל מאבד Intel Core Duo. האם יש הבדל בין השניים? כי אני זוכר שיש dual core ו-core 2 duo. אז מזה intel core duo? כמו intel core 2 duo? אני סתם אוכל סרט או שיש הבדל שאני צריך להיות מודע אליו? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד של פקרד בל שנקנה בצרפת. הוא התקלקל ואין לי איך לתקן אותו. למי אני פונה? תודה, אופיר
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ידוע למישהו על לוחות אם חדשים, עם כל הטכנולוגיות החדשות המשמעותיות שבאו עם ה-Z68? האם שווה לחכות זמן מה עם קנית מחשבים ניידים בגלל/בשביל זה?
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מישהו יודע אם בלפטופ שלי יש חיישן אינפרא אדום מובנה ? asus g51vx-rx05 (הדגם שנקנה ב- BEST BUY בחו"ל). אם כן אז האם הוא יתאים לכל שלט אלחוטי (IR) כמו של DELL או HP ? תודה...
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
קניתי נייד חדש של חברת LG דגם R405 עם מעבד T7500 , דיסק קשיח 160, כרטיס מסך Nvidia 8400M. הנייד מגיע עם סוללת 6 תאים. הסוללה שלי נגמרת בקצב כזה: במצב ביצועים : שעתיים עבודה במצב רגיל : שעתיים וחצי עבודה. במצב חיסכון : 3 שעות עבודה. האם המצב סטנדרטי? זה משום מה מרגיש לי מעט מאוד זמן עבודה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
רכשתי לפני שלושה ימים את ה-INSPIRION 1525 ובשימוש הראשון פרקתי את הסוללה לגמרי ולאחר טעינה ארוכה היא החזיקה לי רק שעתיים. פרקתע אותה שוב והטענתי ועכשיו אני משתמש בו כמעט שעתיים והוא מראה לי שיש לי עוד 20 דקות . האם זה מצביע על סוללה דפוקה?
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
באותו סדר גודל של מחיר ? http://www.getit.co.il/Prod/63451/#descriptionDiv
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד. במחשב הנייד הנוכחי שלי, שבן 10 שנים, השימושים הבסיסיים - ללחוץ על כפתור התחל, לפתוח עוד טאב, לפתוח את וורד - הכל קורה באופן מיידי ומקסימום תוך איזה שניה או שתיים. האם ככה זה גם בווינדוס 10 או שעלי לצפות לכל מיני לאגים? אני שואל כי במחשב נייד חדש לגמרי של דל שקניתי יש לאגים בכמעט כל דבר כל הזמן, ואני רוצה לקנות מחשב נייד אחר ואני רוצה לדעת האם זה הגיוני ובסיסי שעלי לצפות לאפס לאגים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מארז VL80001W2Z V3 THERMALTAKE שחור ספק כח IPS550AQ3 550W FAN12 לוח אם P55-GD55 7.1 1GLAN מעבד אינטל 2.66GHz 8MB CORE I5 1156 QUAD 750 מאוורר למעבד CNPS9500A LED ZALMAN +מתאם 1366 זכרון 4X2GB (8GB) DDR3 1333MHZ כולל צלעות קירור כ.מסך QUADRO FX1800 768MB PCIE PNY צורב SATA LG DVDX24 DL שחור GH24NS50 דיסק קשיח פנימי 1TERA SATA2 64MB WD כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם מקלדת PRO KEYBOARD מולטימדיה 126 מקשים שחורה עכבר אופטי 5 כפתורים PRO MOUSE GAME רמקולים LS11 2.0 LOGITECH 6582 ש"ח כולל מע"מ תודה.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
מחפש לפטופ לקנייה בארץ עם SSD (אפשר גם 7200RPM אם אין ברירה). מסך 14 או 13 אינץ' (כלומר שיהיה קל). Core i5 (אם ממש אין משהו אחר, גם i3 יהיה בסדר). לא צריך כרטיס מסך רציני. בשלב זה כבר כמעט לא כ"כ אכפת לי מאיזה יצרן. כבר עברתי כמעט על כל החנויות שאני מכיר (כולל פרסומות בעיתון) ונראה כאילו שכל הלפטופים בגודל זה הם רק עם כונן במהירות 5400. אני ממש מופתע מזה. האם יבואנים מנסים להפטר מ-5400?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי הצעה די טובה ומה שמעכב אותי הוא החברה הזו שאיני יודע מספיק אודותיה. אציין שאותם נתונים במחשב אחר כמו DELL או HP יעלו לי יותר באלף שקלים לפחות. תודה על העזרה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, P4 2.6 FX5500 512MB רציתי לדעת אם שווה לקנות כרטיס מסך חדש (7300GT AGP) ו1024 זיכרון, או שעל מחשב כזה זה כבר בזבוז כסף? והאם יהיה צוואר בקבוק עם הכרטיס הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לפני כחודש היה אותו בכל מקום, אבל פתאום הוא נעלם מרוב החנויות. המעבד היחיד שנשאר עם יכולת גרפית מובנית של vega הוא רק ה ryzen3 3200G. האם ידוע למה הוא נעלם מהחנויות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין לקנות לאישתי מחשב netbook. המחשב ישמש בעיקר כ-PDA עם מסך נורמלי (שימוש עיקרי) ולעריכת מסמכי word (שימוש מישני). אשתי היא טכנופובית לא קטנה אבל פשוט חבל לי לראות אותה נסחבת כל הזמן עם יומנים ענקיים. לכן, לשימוש הראשון אני רוצה לעשות לה את המעבר לקל עד כמה שאפשר וזה אומר, כתיבה ליומן בכתב יד. אם אפשר, אני רוצה שתהיה לה האפשרות גם לכתוב ל-word בכתב יד. התוכנה הזו צריכה להיות טובה עד כמה שאפשר. זה פיצ'ר חשוב מאד. כמו כן, המשקל חשוב מאד. ראיתי כמה מתחת לקילו וזה יהיה פשוט נהדר. גודל קטן ככל האפשר זה גם כן פלוס גדול. כמו שאתם מבינים מהכתוב לעיל, המפרט הטכני של המחשב מעבר למשקל וגודל לא ממש חשוב. השאלה היא אם יש כזה מחשב? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ידידה שלי שוקלת לקנות את lenovo z570. האם יש משהו במחיר דומה שעדיף עליו? האם יש בעיות עיקריות עם הדגם הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש כללי, אינטרנט אופיס וכו ולמשחקים כמו פיפא, nba, pes. הוא יכול לקנות במבצע את המחשב שמופיע למטה במחיר 2230 שח. האם ניתן להשיג מחשב משתלם יותר מבחינת עלות/תועלת בטווח המחיר הזה? (עד 2500 למשל). אין דרישות מיוחדות חוץ ממסך 15'' ושיהיה כונן dvd.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב נייד זול (חדש , לא יד שנייה) בסכום של לא יותר מ-2500 ש"ח (יש לי רשיון של XP אז לא חובה מערכת הפעלה) הדרישות: * מסך 14 או 15 אינץ' * כרטיס רשת אלחוטי לא משנה סוג מסך / משקל / ביצועים... כל השימוש לאי-מייל ,צפייה בתמונות וגלישה באינטרנט. האם קיים משהו כזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל קנייה של מחשב נייד. התקציב לא מוגבל כי כרגע אני רק בשלב הברורים. מה שכן, חשוב לי מסך טוב. מאד. אם לא אמצא כזה יתכן וארד לחלוטין מהרעיון הזה ופשוט אשדרג את הנייח שלי. לצערי, מצאתי לינק מדאיג מאד ובו מצאתי את המשפט הבא: the best laptop LCD I've tested to date might be able to match the entry-level desktop LCDs ואחר כך גם: I still haven't managed to procure any laptops that use something other than a standard TN http://www.anandtech.com/weblog/showpost.aspx?i=569 אם אכן האמור לעיל נכון, אז אני לא מעוניין וכל מה שכתוב למטה לא רלוונטי. אם לא, האם תוכלו לכתוב בבקשה את כל הניידים המצויידים בפנל שאינו TN? לפי האמור לעיל אני מבין שאם בכלל ת…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-