עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by _xyz,

המפרטים לא ברורים בנושא הזה...

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  2. אהלן, אני שוקל לקנות DELL LATITUDE E7440. ממה שאני מבין יש לו גם מקום לכונן הארד דיסק וגם MSATA מתוך http://www.notebookcheck.net: מה שרשום זה עם קונפיגורציה של הארד דיסק רגיל. "the 2.5-inch slot (7 mm height, occupied), the WLAN module as well as an empty mini PCIe/mSATA slot. Attention: The latter is already occupied by a WWAN module in some configurations." "If you are willing to spend more money you can remove all those points of criticism. For instance, the notebook can be configured with mSATA SSDs up to 256 GB" אם אני קונה את המחשב עם SSD, אני יכול להוסיף עוד ב-MSATA או שהוא תפוס על ידי הכרטיס רשת? יש לכם חוות דעת נוספת על המחשב?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. התחלתי להתעניין במחשב הזה. Toshiba Satellite P50-B-103 http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=24442 עכשיו כתוב שהצורב שלו הוא slim, דק. האם אפשרי להכניס SSD במקום הHD הקיים ואת הHD הקיים להכניס במקום הצורב בעזרת תושבת? ועוד שאלה, לאחר שהרכבתי SSD איך אני מעביר את מערכת ההפעלה מהHD לSSD?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. המפרט של הנייד הוא כזה: Intel® Core 2 Duo T7500 800MHz 2.2GHz 4MB 2048MB DDR2 800MHz 250GB SATA 5400 14.1" WXGA 1280X800 Intel GMA 965 Up to 256MB האם Fifa2008 או Need4Speed Most Wanted יעבדו עליו? תודה.

• 14 תגובות
    • 904 צפיות
  5. אהלן ברשותי המחשב הנייד הבא : Pavilion dv5-1190 יש בו כ.מ 9200GM GS נדמה לי . אחרי חיפוש קצרצר הבנת שיש אפשרות לשדרג בחלק מהניידים את הכ.מ , אני מוכן להשקיע בערך 800 שקל על זה . אז האם יש בכללב אפשרותי לשדרג כאן את הכ.מ ? זה השגם של אורנג עם המודם המובנה ... שהיה מבצע עליו . בתודה , אריק .

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  6. זה מחשב שקיים ב KSP הוספתי כמה שדרוגים https://ksp.co.il/t/T1a8eT היית משנים משהו? מוסיפים? מורידים? אני רוצה את זה לגיימינג ברמה סבירה ב 1080P ולשימוש כללי, אני צריך SSD רק בשביל לשים עליו Windows

7. האם היום אפשר לקנות בשקט ניידים עם מעבדי סנדי ולצפות לשנים של פעולה טובה או שעדיין יש חשש שהתיקון סיליקון שבוצע יכול לעורר בעיות בשנים הבאות ? http://www.intel.com/consumer/products/processors/chipset.htm החשש שלי כרגע הוא בעיקר לניידים עם לוח אם 65 ו 67. בתשובה השניה שם מצוין כי " mobile systems using the Intel® HM67 and HM65 may be affected by this issue" איפה ניתן לראות פירוט מלא של דגמי לוחות אם למחשבי DELL ASUS ?

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  8. אני לא בטוח שזה שייך פה אבל זה שייך לכל מחשב שאני ארצה לקנות אם אני קונה מחשב וחנות נסגרת כמו שכבר קרה בהרבה מקרים (שמיר מחשבים או החנות לא עונה לי כמו סמפליטק) אם אני עדיין יכול לקבל את האחריות מיבואן בהנחה שאני יודע מה מקולקל במחשב ואני מפרק את החלק ואיך אני יכול לדעת מי היבואן של המוצר לדוגמא הזכרון של PQI שבאתר העולמי שלהם כתוב שאם הצגת קבלה אפשר לקבל אחריות אוו מי היבואן של ASUS ואם אנייכול לבוא אליו אם קבלה ולקבל אחריות ואם אני כבר שואל אני כבר אכתוב את המפרט ¤1999 ??AMD Athlon 64 3800 Socket 939? Box Dual Core ¤685 לוח אם A8NE Asus אוולטרא ¤480 זכרון PQI DDR 1024Mb 400MHz CL3 ¤1259 nVIDIA GeForce 6800GS 256MB DDR3 PCIE HDTV CLUB 3D מארז אני כנרא…

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  9. הבנתי שלמחשב נייד יש מאוורר קטן בפנים וכן שניתן לקנות סטנד מתחתיו עם מאוורר נוסף , אבל עדיין יש בעיה כי הסטנד גבוה ולא תמיד נוח לכתיבה וכן הטמפ' והלחות גבוהים בקיץ (בחדר דרומי לפחות 30 מעלות למי שזוכר בקיץ ) כך שהאויר חם גם במצב של איוורור (וגם עם מאוורר נוסף בחדר שמכוון למחשב), האם יש פגיעה מתמשכת במחשב במצב כזה ואם כן אז לשקול מחשב נייח עם 3 מאווררים במארז או שאין הבדל בכלל?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כרגע יש לי 512MB RAM (שתיים של 256) אני רוצה לקנות ג'יגה (שתיים של 500 ) האם המחשב יהיה יותר מהיר וכו' ? האם יש כזה דבר זכרון יותר מג'יגה ?? ועל איזה זיכרון אתם ממליצים http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_271

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  11. היי, יש לי את ה ins' 1520 עם מעבד גראפי 8600gt האם גם אני ברשימה השחורה כי לפי הבלוג של דל ראיתי שהדגם שלי לא מופיע שם מאיזה סיבה ולפי הדעה הרווחת כל סדרת ה 8000 פגומה האם מישהו יודע על הדגם הזה ספציפית תודה רבה..

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  12. Started by raorian,

אני מתכוון כנראה לקנות את המחשב הנ"ל, אך אני מוצא אותו בארץ רק עם כרטיס מסך 850gtx. (n551jk. אני מעוניין לקנות את הגרסה עם 860gtx, n551jm . אם אחכה חודש, האם היא צפויה להגיע לארץ? תודה על זמנכם

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  13. למיטב ידיעתי ה-Inpiron 1520 של דל, על כל תצורותיו, משווק בארץ רק בגרסת מסך עם טכנולוגיית ה-"Dell TrueLife, כלומר מסך מבריק. האם מישהו יודע משהו אחר ואם כן אודה לו אם יפנה אותי בהתאם. וממי שיש לו או השתמש בדגם הזה (עם המסך המבריק) הייתי שמח לקבל התרשמות אישית (לחיוב או לשלילה) מבעיית ההשתקפויות. כן, גם אם מדובר בעניין סובייקטיבי. תודה.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  14. Started by dorigil,

אני כבר זמן מה מחפש לפטופ עם אחריות לשלוש שנים במחיר נמוך שאפשר עם יציאת tvout. ניסיתי להמנע עד כה מלרכוש מחשב של gigabyte. עכשיו מצאתי מבצעים על הדגם הזה של IBM, אך אני לא בטוח אם הוא לא ישן מדי. אני בסך הכל צריך את המחשב לצרכים סטודנטיאלים; לראות סרטים ולהשתמש בוורד. מה דעתכם? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NALTIT41RE#bidders_list פה המחשב מחודש. אין לי מושג מה זה אומר. http://www.ibm-lenovo.co.il/Product.asp?Pid=2374-QJ3&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=3&aff=Zap〈=HE פה המחשב מתצוגה, אין לי מושג מה ההשלכות של זה. תודה, דורי.

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  15. או שזה לא משנה מבחינת האחריות?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  16. פנדה מציעים באנדל של AMD ATHLON 64 3200 BOX MSI K8N Neo Platinum nVIDIA nForce3 250Gb השאלה שלי האם זה משתלם, כי אם כן אני ראיתי שאתם מציעים הרבה מחשבים מבוססים על המעבד הזה, וככה תוכלו לחסוך במפרטים שאתם מציעים...

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  17. אני קונה מחשב חדש אני צריך מחשב לאינטרנט בלבד אין לי הגבלת תקציב האם יש הבדל עבורי בין מעבד I5 ו I3 ? האם כרטיס מסך בנוי על לוח אם יספק אותי? איזה לוח אם יתן לי את התמורה הטובה ביותר?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  18. LG X140. קיבל מכה, והתחילו להיות פסים על המסך. כשנוגעים במסך, התמונה לא משתנה. האם זה כרטיס המסך או המסך? נ.ב. כשמחברים את המחשב למסך חיצוני, רואים בסדר גמור.

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  19. Started by roeesnir,

מדובר על נייד Lenovo N300. במסך מופיעים קווים או משבצות קטנות בצבע וורוד, תכלת, ולבן. (התאורה שלו עובדת כמו שצריך) ממש אי אפשר לראות כלום. כשנכנסים לביוס, רואים ממש בקושי. נראה כמו כרטיס מסך שרוף. אבל כשמחברים אותו למסך חיצוני דרך יציאת ה-VGA - רואים מצויין. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  20. Started by JR-d,

המלצתי לדודה שלי על מפרט מעולה (לדעתי לפחות שיחזיק לה לכמה שנים הבאות. היא ביצעה סקר שוק, והיום היא טילפנה אלי ואמרה שהיא קיבלה הצעת מחיר מדהימה מ"טרקלין חשמל" (WTF? אני אף פעם לא הייתי חושבת לפנות אליהם בכלל...). בכל אופן הם מציעים את המפרט הבא ב-4500 ש"ח. הם מתעקשים שמדובר בדיוק במפרט שציינתי, אבל זה פשוט לא נשמע לי הגיוני. מה דעתכם? זו פשוט רק אני או שבאמת המחיר הזה נשמע מאד לא סביר בשביל מפרט כזה? המפרט: מעבד: AMD Athlon64 3000+ 64bit 2000MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX - 3Y Warranty לוח אם: EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin - 3Y Warranty זכרון: GeIL 512MB DDR 400MHZ Value או 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz או A-DATA 512MB DDR 400 …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, האם בעקבות יציאת כרטיסי המסך של ATI לאחרונה ויציאת המעבדים החדשים של אנטל השבוע לא הגיע הזמן לרענן את אתר המפרטים המומלצים של hwzone? ???

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  22. לוח האם הזה שווה משהו? יש איתו בעיות? איך זה שהם הרבה יותר זולים מהדיל הכי קרוב של Ivory שהוא חצי זיכרון, חצי הרד דיסק, מעבד 20% יותר איטי, קורא סידירום בלבד ובאותו מחיר בערך? http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1479&lg=0

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by .:YoGy:.,

אני עובד בחברת הייטק, והם טוענים שהמחיר הזה במיוחד לחברה (לא יודע אם זה נכון) המחיר הזה שווה למחשב כזה? למה אני צריך מחשב? האמת שאני עוד לא יודע... אני בעיקרון רוצה מחשב לראות איתו סרטים ולהוריד ממנו סרטים וצפיה ישירה.... אולי כדאי לפטופ לזה?

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  24. היי אני מתכנן ליקנות מחשב שייועד בעיקר לסרטים וגלישה, בנוסף הייתי רוצה להריץ משחקים קלים! וספציפית את LINEAGE 2:FINAL GRACIA. המחשבים שחשבתי עלייהם: MSI BRAVO EX623- נחמד מאוד אבל הבנתי שהוא לא יריץ XP ורצוי לעבוד על VISTA איתו לא רוצה אלה אם כן לא יהיו אפשרויות אחרות MSI PR601- בערך באותו מחיר ומיפרט די דומה יחסית חוץ מהכרטיס מסך שלא נותן לי מנוחה אין לי שום דרך להעמיד את טיבו במבחן... אולי עוד משו שתציעו... הדרישות מערכץ של המשחק הן Lineage II: Gracia Final Minimum System Rrequirements Microsoft Windows XP/Vista 2.0 GHz Intel Pentium 4 or equivalent AMD processor 512MB of RAM or more NVIDIA GeForceFX 5700 series or equivalent ATI brand 3D graphics card 10GB of hard…

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  25. אהלן קניתי מחשב חדש (בסגנון של המחשב שעולה 1550 שח באייבורי)והעברתי אליו את ההארד דיסק הישן כדי לחסוך בעלות השאלה שלי היא האם הוא מאט את המחשב ? והאם באופן משמעותי ? תודה רבה !! מפרט : cpu:Intel Core i3-2130, 3400 MHz Motherboard Name: Gigabyte GA-B75M-D3V כרטיס מסך מובנה :intel hd 2000 memory ram : 4gb ,1333 mhz ,transcend hdd : samsung hd200hj (200 GB, 7200 RPM, SATA II -3gb\sec ,buffer-8mb os :windows 7 64 bit

• 1 תגובה
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים