ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
בעיקרון אני מתכנן לבצע כל מיני עבודות עם המחשב שלי בניית משחקים אפליקציות מודים וכאלה וגם מודלים למדפסת תלת מימד או CNC עכשיו חשוב לי לציין שאני רוצה לפתח את זה כתחביב אני לא מתכנת או מהנדס מוצר מיקצועי אבל אני כן רוצה בזמן הפנוי שלי ליצור כל מיני דברים נחמדים ושיצאו טוב עכשיו לפי מה שהבנתי לעבודה בתלת מימד צריך כרטיס מסך של QUADRO אבל אני שואל עם אני רוצה את המחשב גם למשחקים וגם לעבודה (תחביב) האם אני יכול או עדיף לי כבר לקנות כרטיס מסך של GEFORSE
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט כללי: INTEL 2.4 DVD צורב WD 80GB 8MB ראדאון 9700pro מארז Xaser II A6000A Plus Tower Case (4 מאווררים) כרטיס קול Hercules xp. מודם ADSL usb ... MX-700 logitech ואני לא חושב שיש צרכנים נוספים שצריך להתחשב בהם .... דבר נוסף .... אני צריך המלצה לזכרונות טובים (cas 2 פעם היה דבר כזה) ולוח אם מעולה שיתמוך ב AGP*8 sATA לשדרוג עתידי של HD ... וציפסט טוב. אה ... והמלצה על צורב ... בחיים לא היה לי .. חשוב שיהיה טוב ,אני לא רוצה שהוא ימות לי אחרי שנה ... ואין לי בעיה להוסיף עוד כמה $$$ אני רוצה חומרה טובה ...(רק לא להתחיל לרוץ למעבדות) אני לא מתכוון לקנות AMD מפני שרוב השימושים שלי הם בתוכנות שעברו אופטימיזציה למעבדי INTEL.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים. ממש לפני כמה חודשים רכשתי מחשב חדש מ- Start PC את המחשב קניתי עם ספק כוח של Corsair HX1000 1000W שזה ספק כוח פלטינום איכותי מאוד של Corsair. כרגע המחשב שלי רץ עם AMD 9800X3D וכרטיס מסך RTX4080 FE של NVIDIA. המארז שלי הוא Corsair 6500X iCUE LINK Tempered Glass White עם תפוסה מלאה של מאווררים של Corsair שאפשר לשים + AIO של Corsair שמגיע עם מסך קטן שאפשר להציג עליו GIF ושטויות כאלה. CORSAIR H150i iCUE ELITE LCD XT WHITE. על הרדיאטור של ה- AIO יש תוספת של עוד 3 מאווררים ככה שסה"כ מותקנים 6 מאווררים רק על גבי הרדיאטור (3 דוחפים , 3 מוציאים) כפי שאתם בוודאי כבר מבינים מהכותרת, זה לא הספיק לי והחלטתי שאני הולך עד הסוף ואני רוצה לשדרג את המחשב שלי ל- AMD 9950X3D ו- R…
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
- 1 follower
-
-
ככה יש ברשותי מחשב נייד עם מערכת הפעלה VISTA יש לי שני המחיצות: (C (System ו- D כונן ריק-רגיל, שניהם בפורמט NTFS כונן C יש 44.8GB כונן D יש 25.2GB אני רוצה לאחד את כונן D ל- C ז"א שיהיה ביחד בזמן עבודה בויסטה (לא מבוט) 70GB מבלי שזה יהרוס את המערכת, זה אפשרי? ד"א אני עובד עם Acronis,
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
ידוע כי מחשב נייד מתכבה כאשר מורידים את המכסה העליון. אני מעוניין שהמחשב לא יתכבה כאשר אני מוריד את המכסה העליון אלא אם כן אני מכבה אותו. האם ניתן לשנות זאת בהגדרות המחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר על מחשב HP PAVILION יש לי רק מד של אחוזי ולא זמן.. אפשר לדעת איך שהו?
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
הדגם הוא ACER EXTANSA 5630Z תודה (: ואם כן איפה אני קונה והאם כל כרטיס מסך למחשב נייד יעבוד אצלי
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, חשבתי לקנות את המחשב הזה בארה"ב ואז רק להוסיף כונן SSD. איך יודעים אם זה אפשרי להוסיף לו את הכונן SSD? תודה.
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי להחליף כרטיס מסך למחשב הנייד שלי VOSTRO 1500 לכרטיס מסך יותר טוב כדי שיריץ לי את המשחקים החדשים. האם יש אפשרות להחליף את הכרטיס מסך שלי?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום! אתמול נשרף לי המסך במחשב הנייח ואני חייב את המחשב.. השאלה שלי כזאת, המחשב נייד עובד והכול טוב.. העברתי כבל מסך מהמחשב נייח לנייד ומפה אני לא יודע מה לעשות, לאיזה תוכנות לגשת? מה לשנות בלוח בקרה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
האם קיים ציפוי נגד השתקפות שאפשר להדביק על מסך מבריק, ושגורם לו לפעול כמו מסך מט? ולהפך?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
ולמען הסר הספק, הסוללה צריכה להיות בתוך הלאפטופ : יש לי Dell Inspiron N3010 לא מצאתי שום תוכנה באתר שלהם שתעשה את זה יש לי על מקש F3 ציור של בטריה, הייתי בטוח שזה זה אבל גם לא. איך אפשר לעשות את זה? תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי לכולם חבר שלי רוצה מחשב למשחקים בתקציב של 2500 ש"ח. יש לציין שיש לו כבר 2GB זכרונות של חברת:American Data DDR2 512MB 667MHZ CL5 <א 4 סטיקים של 512MB> אשמח לשמוע המלצה למפרט. חברי חשב לקנות את כרטיס המסך 1950PRO אבל בגלל שזה לא נכנס בתקציב ניקח את ה-7600GT בתודה מראש לכל העוזרים. יש לציין שהוא רוצה את המעבד AMD 4400X2 .הוא רוצה MHZ גבוה ובמעבד הזה יש 2300MHZ .הוא רצה לקחת את המעבד 4800 אבל הוא ירד ל-4400 כדי לשמור על מסגרת התקציב. כמו כן הוא רוצה הארד דיסק של 250GB לא פחות. בתודה מראש שי
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב בשעה טובה קניתי מחשב נייד DELL STUDIO 1537 P8400 את המחשב אני מחבר לרמקולים בחדר והוא משמש אותי כמערכת שמע השאלה שלי היא כזאת... האם אני יכול להשאיר את המחשב תמיד דלוק ופתוח (המסך) ? *כמובן שהמחשב מחובר למטען האם יצוצו איזה שהם בעיות בגלל זה (יתחמם יתר על המידה, המטען יתחמם ויהרס, הסוללה תדפק , המסך , ועוד ) נ.ב את המחשב השלחני (נייח) הקודם שלי תמיד השארתי דלוק תודה מראש בבקשה לתשובות מלאות ודעתכם האישית
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם אפשר להשיג מחשב נייד סביר ב3000 שקל..
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
Intel Core I7 950 Processor 3.06GHZ 8MB 1366 BOX 1,495 ש"ח ASUS P6X58D Premium Intel X58 Chipset LGA 1366 Model 31333 1,270 ש"ח A-DATA 4GB Kit (2x2GB) Gaming Series 1600MHz DDR3 CL9 Model D34G16GADK 475 ש"ח סה"כ 3,240 אם לא אז מה כן אפשר לקנות בשביל לקבל בתקציב כזה מחשב עם יכולות עיבוד דומות אבל עם כרטיס מסך חלש מאוד?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד HP. למחשב קיימת הן יציאת VGA והן יציאת HDMI. האם אפשר להשתמש בשתי היציאות בו"ז, כך שיציאת ה-VGA תשמש לוידאו (יחובר למסך/טלויזיה) ויציאת ה-HDMI תשמש לאודיו (תחובר למערכת)? תודה
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב נייד CF-W5 של פנסוניק . האם אפשר לעשות בו שמוש כמו במחשב כף יד עם GPS מובנה? ואם כן מה צריך לשלב בו על מנת שאפשר יהיה לעשות בו שמוש כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שלfujitsu siemens מגרסת amilo pro והוא קצת איטי עם הויסטה רציתי ידת אם יש אפשרות לשים עליו WIN XP שישפר את ביצועים ?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד כזה http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22919837 אני רוצה לפרמט ולהתקין מחדש xp sp3 האם יש אפשרות להתקין מ DOK 16 GB של SANDISK? האם המחשב הזה יכול בכלל לעשות BOOT מ DOK? העתקתי את כל קבצי ההתקנה לDOK ובהפעלה מחדש המחשב פשוט נתקע!!
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב הזה : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JZ576V87H4 1. האם אני חייב לרכוש מערכת הפעלה בקנייה או שאני יכול להתקין לבד מדיסק שברשותי? 2. אם אני מתקין לבד , אני מקבל את כל הדרייברים של החומרות השונות? 3. האם כל מערכת הפעלה תעלה ? (XP ' VISAT ' 7) 4. איך הולכת האחריות במקרה של התקנה לבד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אם יש לי לפטופ שבמקור מגיע ללא זכרון SSD האם אני יכול לחבר לו כזה דבר או שזה משהו שצריך להיתמך ע"י? תודה אופיר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרעיון בגדול הוא לחבר את המחשב הנייד למחשב הנייח כך שמסך המחשב הנייד ישמש כתצוגה בשליטת המחשב הנייח אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם אני יכול לשחק בסוני 3 על המסך של המחשב נייד שלי ואם כן אז איך יש לנייד חיבור HDMI תודה
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-