עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by creek1,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA2 , וכל החדשים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. ה…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בשבוע הקרוב אני צריך אותו בדחיפות כרגע מה שאני רוצה לקנות זה Lenovo Yoga 500-14 80R500FNIVhttp://ksp.co.il/?select=.268..271.....&maxprice=3672 אם מישהו יוכל להביא לי דעה על המחשב אודה לו תודה רבה לכל העוזרים!! תקציב:3000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:500 מתי מתוכננת הרכישה:בשבוע הקרוב מהארץ או מחו"ל:בארץ מ KSP האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה:KSP יד ראשונה\שניה:חדש זמן אחריות רצוי: שלוש שנים אפילו יותר.. חברת המחשב הניד המועדפת:עדיפות לDELL / LENOVO מערכת הפעלה מועדפת:WINDOES 10 מערכת הפעלה כחלק מהתקציב:כן. גודל כונן קשיח מועדף:SSD 256 תדירות שינוי מיקום…

3. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה בסוליד עיצוב 3D מידול, סרטים ומשחקים בינוניים * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? אין חשיבות . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף חזקה לא 3 תאים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? למסך וHDMI * Bluetooth? לא מתנגד . * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? נסתדר עם מה שיהיה עדיף 7200RPM * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מומלץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם :אין חשבתי על dell m4800 יש לי בנדוד בארהב ככה שאני חושב להביא איתו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by a-v-i,

שלום, מחפש מחשב נייד בגודל 13" לצפיה בסרטי HD, עבודת אופיס ואינטרנט רגילה, מוזיקה.. חיבור HDMI חובה - ישמש לחיבור לLCD בחדר שינה זכרון - 4 גיגה - לא מתפשר על פחות. כרטיס מסך - האם יספיק מובנה לסרטים באיכות 1080P? מחיר עד 5000 ש"ח, עדיף פחות. מצאתי 2 דגמים מתאימים עד כה: LENOVO SL300 - http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=3352 מחיר בסיס 4000 ש"ח + הרחבת אחריות ל3 שנים 622 ש"ח + הרחבת זכרון עצמאית ל-4 גיגה 140 ש"ח = 4762 ש"ח Toshiba U500 - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13147 מחיר כולל הכל 5000 ש"ח אחרי הרחבת האחריות הלנובו מגיע עם 3 שנים לעומת ה2 של טושיבה. מצד שני, לטושיבה יש אחריות "לא-משנה-מה" שדי קורצת לי לשנה הראשונה. חסרון שיש ללנובו הוא הארדיסק…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי אודה למפרט למחשב משרדי (לא משחקים) ללא מסך וללא ציוד היקפי בתקציב -2100-2000 ש"ח (כולל מערכת הפעלה) אם ניתן מארז שנראה אסתטי ולא רועש מדי. תודה

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ravid,

אחרי חיפוש ושבירת ראשים זה המפרט הסופי, AMD 3200 venice Big Thyphoon WD 200GB 7200RPM SATA2 DFI infinity NF4 ultra Twinmos 512MBX2 DDR 3200 Enermax 420W EG425P-VE כל אלו צריכים לעלות בסביבות ה 3400 פלוס מינוס. מה אתם אומרים?... אני צריך דעה אחרונה לפני שאני קונה. המטרה היא למשחקים ואני לא צריך עוד סוגי רכיבים פרט לאלו שרשמתי למעלה. הדבר היחיד שאני לא ממש סגור עליו הוא הלוח והספק, הלוח/הספק הזה באמת טוב? תודה על העזרה.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום רב לתותחים כאן. צריך את עצתכם לגבי מפרט לחבר. שיהיה למשחקים ברמה בינונית בלי פילטרים לדוגמא אבל רזולוצייה מקסימלית ברוב המקרים. חשוב שיהיה מהיר לגלישה בתכני אינטרנט, ולהפעלת סרטים ב HD המסך הוא 19 1. מה התקציב המקסימאלי 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ולהגיע למצב של 4000 אם יש אפשרות כזאת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, תכני HD , גלישה באינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD Ghostsבעיקר COD MW 1 2 3 COD BO 1 2 \ CRYSIS 2 3 NFS ועוד כל מיני משחקים. בסיגנון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם ! ;D בשעה טובה החלטתי לקנות מחשב גימינג חדש . התקציב הוא 4.5k-5k עם אפשרות לחריגה במידת הצורך (כלומר,שדרוג משתלם במיוחד). כמובן שרצוי שהמחשב יריץ משחקים על הגדרות גבוהות ככל שאפשר. המסך שיחובר למחשב הוא בעצם טלויזית LCD בגודל 46 אינץ' בעלת רזולוציה טבעית של 1080p (המסך הוא la46c750). בנוסף, לאור העובדה שהמסך תומך ב- 3D יש לי העדפה מסוימת לכרטיסי Nvidia בגלל תוכנת התלת מימד שלהם, אך אני אשמח לשמוע גם הצעות לכרטיס מסך של ATI. אני לא מתכוון לעשות OC בזמן הקרוב, אך אין ספק שתמיד טוב שקיימת האופציה 8). לבסוף, אני גר באזור השרון בסמוך לנתניה ואשמח לשמוע ממכם המלצות לחנויות מומלצות ואמינות שכדאי לרכוש אצלהם את המחשב. תודה רבה רבה מראש !!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש בימים הקרובים מחשב נייח למטרת תכנות ומעט עריכה גרפית. ללא גיימינג בכלל. העדיפות שלי היא למעבדי intel i7 או intel i9 מדור 10 כך שהמחשב יחזיק לשנים רבות. אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 6000 ש"ח כולל מסך, אפשר לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר תכנות ומעט עריכה גרפית, ללא גיימינג בכלל. עבודה עם visual studio, unity, blender, photoshop וגם שאילתות ב SQL. חשוב שהמעבד יהיה מספיק חזק שניתן יהיה לעבוד במקביל עם מספר תוכנות פתוחות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

10. Started by Sheik Yerbouti,

לפני 5 שנים רכשתי את החלקים והרכבתי את המחשב על בסיס AMD k10. מקט סניף נשר מחיר כמות סך הכל 30018 מעבד AMD Kaveri A10-7850K Quad Core 3.7GHz Radeon R7 FM2+ - Box 910 1 910 27073 מארז Antec NSK2480B HTPC Micro ATX With 380W PSU - צבע שחור 525 1 525 26098 כונן קשיח Sandisk SDSSDP-128G-G25 128GB SSD SATA III 313 1 313 21769 …

11. גודל מסך: 15" משקל: עדיף שיהיה 1KG-2KG זמן סוללה ארוך: לא ארוך במיוחד אבל רצוי לא יזיק DVI (אבל לא חובה) בלוטות - חובה אינטרגלי גודל מינימלי של כונן קשיח - 160GB צורב DVD - אינטרגלי ובהחלט האם נדרשת אחריות בינלאומית? - [glow=red,2,300]לא יודע מה זה, מבקש הסבר[/glow] הבנתי ש HP ו LG הם הכי טובות,זה נכון? מצאתי 2 דגמים: מה דעתכם? HP Pavilion DV-6789 LG R405

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. PSU: Silverstone SST-ST45NF: 960 ¤. CPU cooler: Scythe Orochi SCORC-1000 CPU Cooler: 365 ¤. CPU: Intel Core 2 Duo E8500: 988 ¤. Motherboard: GIGABYTE GA-EP45T-DS3: 673 ¤. Memory: OCZ DDR3 Platinum 4096MB (2GBx2): 450 ¤. Graphic card: Gigabyte nVIDIA GeForce 9600GT 1GB PCIe: 745 ¤. Hard drive: Western Digital Caviar Green 1000GB WD10EADS: 555 ¤. PC remote: Microsoft Remote Control: 196 ¤. PC case: ~200 ¤ Sum 5132 ¤ . ככה הקירור של המעבד יהיה פסיבי, הספק יהיה פסיבי והמערז יהיה פתוח לחלוטין לאוורר, לכן לא חשוב סוג המארז... אבל אם יש למשהו המלצה למארז שוכב זול שייתן השאלה שלי האם זה יעבוד?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 4500 שקלים אפשר לחרוג אבל בקצת 100 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - פיתוח ומשחקים אולי גם data 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש ssd ישן שאני רוצה להעביר חשוב שיהיה לו מקום 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - אין בעית גודל רצוי מארז בלי אורות ולא נוצצ מדי עדיף לבן אבל זה לא באמת חשוב 7. האם …

14. אז מצאתי 3 דגמים שנראים לי מועמדים סופיים לבחירת מחשב נייד UltraBook, ואני צריך את עזרתכם בבחירתו : 1. Samsung S9 NP900X4D-A01IL http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=17166&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap 2. Dell XPS 14z UltraBook XP-RD33-6045 http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1952&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he 3. Samsung 530U3B A01IL http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=1866 והנה הפירוט שחשוב לי : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) החלפת מחשב נייד קודם - בעיקר לסרטים FHD, למשחק Counterstrike: Global…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. השימושים: בסיסיים, מוזיקה, הקלדת מסמכים ועבודה סטודנטיאלית על מחשב, סרטים כולל חיבור למקרן באמצעות HDMI. הדרישות: אחריות ארוכה כמה שניתן ובאתר לקוח ככה שעדיף אני מניח מחשב מסדרה עסקית. גודל 14 או 15 שיהיה נוח להקליד ולעבוד עליו. משחקים בסיסיים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מדיה סנטר לטלוויזיה ומשחקים לילדים קטנים, לא צריך להריץ משחקים כבדים כמו witcher 3 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, מירוצי מכוניות לדוג' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך טלוויזיה יהיה בין 50-65 אינטש, עוד לא קניתי את הט…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by cipher,

שלום, אני זקוק לחוות דעת על מחשב שאיזה חנות הציעה לי. זה בעצם די קומבינה שחבר סידר לי ובגלל זה גם המחיר בהתאם רציתי רק לוודא שהמחיר באמת בהתאם לקומבינה. תודה! מעבד- P4 3Ghz 800Mhz 1mb 775 לוח אם- MSI INTEL-915P 800Mhz זיכרון- TWINMOS 400Mhz DDR 512mb x 2 דיסק קשיח- SATA Western Digital 7200 8mb 120GB כרטיס מסך- Leadtek / Gigabyte FX6600GT DDR3 128mb כונן דיסקטים- 1.44 כונן L.G CD-ROM x 52 מקלדת עכבר אופטי מסך- LCD 17" CMV מארז- ATX סה"כ 5,734 ש"ח

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Iniesta,

שלום רב למאסטרים, אחרי אינספור מחקרים ובדיקות הגעתי לשני דגמים שעונים על הצרכים שלי. מצ"ב 2 הלפטופים שאני נעול עליהם ומתלבט ביניהם. במה אתם הייתם בוחרים? השימושים: גיימינג (ברמה בינונית), מולטימדיה (בעיקר סרטים) ועבודה משרדית. אגב, תגיד לי איך יכול להיוות שהאסוס עם מעבד ישן יותר ופחות זיכרון עולה 160$ יותר. רק בגלל המסך (QHD) והכרטיס מסך? הגיוני? http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..442.&list=1&sort=2&glist=1&uin=35852&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..853..542.&list=1&sort=2&glist=1&uin=34945&…

19. Started by cold fire,

חבר שלי גיימר והוא מעוניין בנייד די חזק להרצת משחקים(הוא סטודנט ובגלל זה הוא רוצה נייד) ל7700 ול2600 יש זכרון 512 אבל ל1700 יש 256 אם יכולת לקחת עוד 512 מגה מהזכרון של המחשב... תודה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם , ברצוני לקבל המלצה למחשב חדש. המחשב מיועד להרצת "מכונות וירטואליות" וכמו כן הרצה של סרטים באיכות גבוהה וחיבור המחשב לטלויזיה . חשוב לי נפח זכרון גבוה (6GB - 8GB), דיסק קשיח בנפח 1TB ורצוי שהמארז + מאווררים יהיו שקטים ככל הניתן . תודה מראש לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by wow,

זה מה שאני הולך להזמין מחר,לא מתוכנן O.C ,המחשב מיועד בעיקר למשחקים(קצת),אינטרנט והרבה סרטים. מה אתם אומרים? AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer 000886 DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0) 002138 Asus Geforce FX 5600 V9560 VS DVI VIVO 128MB DDR Retail Video Card 000272 Logitech Z-560 TNX/400W 4.1 Speaker System 000286 CD-ROM LG x 52 Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW - 000245 Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower Case Enermax 350W (EG365P-VE FCA) Fan Speed Adjust…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם, אחרי שהמחשב הקודם שלי שרד את ה6 שנים שלו, הגיע הזמן להוציא אותו לפנסיה ולהתשדרג... עשיתי די הרבה בירורים ואני די סגור על מה שאני רוצה, פשוט חסרים לי הפרטים הקטנים (איזה מארז/ספק, זכרונות וחברות שונות). ולפי חוקי הפורום - 1. מה התקציב המקסימלי? עד 6000, אפשרות חריגה מאוד קלה אם הכרחי... 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים כבדים (יחובר למסך 24 אינצ - T240), תכנות (לרוב visual studio, sql manager, flex), קצת פושוטופ, סרטים ואינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - רק צורב 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב - לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. אין צורך 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מחשב למשחקים עד 4K המחשב צריך לכלול גם כרטיס טלויזיה..ואם אפשר עוד שתי בקשות: 1.לכתוב מאיפה בניתם את המפרט 2.לעשות תקציר קטן שמסביר על המפרט אם אתם יכולים תודה רבה!! עריכה:אני צריך עוד מפרט כזה באותו התקציב רק עם מסך 17" CRT

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by kayuda,

אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט בין שתי אופציות. זה מעט מורכב. אני מגביל את התקציב ל4500 בערך. ואני רוצה מחשב של עד 14 אינץ'. ההתלבטות היא בין דל 7348 עם המפרט הבא http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=15000 לבין לנובו flex 2 הבאhttp://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=14026 יש לציין שאם אני לוקח את הלנובו אני מחליף את ההארדיסק לssd 256 gb מה שיעלה את המחיר של המחשב לאיזור ה4300 שקל כולל הרחבת אחריות ל3 שנים כמו זאת של דל. ההתלבטות שלי נובעת מכך שבדל לא ניתן להרחיב זיכרון מעל ל8 גיגה ואין לי מושג כמה זה יפריע לי בעתיד. גם יש לו כרטיס מסך מובנה פחות טוב מבפלקס2. אני רוצה מחשב שיחזיק לזמן יחסית רב ככל הניתן. מנגד אני חושש לגבי טיבו של הפלקס. אני מכיר אנשים שיש להם אותו ב…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. בס"ד שלום לכם חברים, יש לי מחשב נייד בן שנתיים hp pavilion g6 מתחמם מאוד בעבודה רגילה על שולחן. ניסיתי קצת לראות אם אפשר לפתוח אותו ולהגיע למאווררים ולנקותם, אבל לא הצלחתי. יש לכם רעיון אולי מה לעשות? בינתיים אני צריך או לשים את המחשב חצי באוויר איפה שחורי האוורור או להגביה אותו מהשולחן בעזרת איזו קופסה או משהו. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.