עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Omer Serg,

שלום, למארז הזה: CORSAIR SPEC-ALPHA ATX Mid אפשר לשים לוח אם בגודל MATX? ואם לא , אתם מכירים לוחות ATX עד 450 ש"ח? תודה רבה ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. לא רלוונטי יותר, הוזמן. תודה על העזרה (:

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by MitzZpeTel,

1. 6.5K לנצל הכל 500 ש"ח 2. משחקים: CRYSIS2, GTA IV, BF3, METRO 2033, BFBC2. רק למשחקים. הכי גבוהות שיש. 3. מסך: אני דווקא חשבתי על DELL 23" 2113 משהו כזה חח.. 4. צורב והרכבה. 5. הכל חוץ ממקלדת עכבר אוזניות ורמקולים חוץ מאלה תרכיבו לי הכל. 6. 9 7. לא יודע אם צריך. 8. לא אבל אני עומד להשתמש במערכת הפעלה WIN 7 Ultimate 64BIT 9. לא אני יכול לאסוף מכל מקום אבל החנות הכי זולה שלכם. 10. אני מתכנן SLI או CFX או SLI או CFX עתידיים. 11. אמרתי שורה למעלה. 12. כן.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by IDan2012,

1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA,COD MW3,PES2012,BF3 ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by AtSrA,

קודם כל אני חייב לשבח את הפורום הזה שעושה עבודה מעולה!! שנית אבקש מכם לבנות לי מפרט מחשב של 5000 ש"ח המיועד למשחקים כבדים על פי הדרישות הבאות: -ללא ציוד היקפי כלל (גם לא מסך) -ללא כונן תקליטורים רגיל/צורב (DVD או CD) -אין עדיפות בכלל למארז יפה, אך חשוב לי עניין הקירור/כיווני אוויר ואבקש את הדגש לשים על כך ופחות על המראה -המחיר יכלול התקנת רכיבי המחשב -לא מתוכנן OC -חריגה אפשרית של עד 300 ש"ח מהתקציב תודה רבה רבה לכל העונים!!

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני זקוק למפרט שיהיה מיועד למשחקים ללא ציוד היקפי ומסך אפשר קצת לחרוג תודה

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני מתכוון לקנות השבוע ואני רוצה שהוא יחזיק מעמד במשחקים ובכמה ישומים כבדים שאני פותח בו זמנית התקציב יחסית גמיש אבל לא יותר מידי וכמובן בלי מסך תודה

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הי, ברצוני לקנות מחשב שיהיה מרכז בידורי לבית. (אפשר לחבר את הממיר של הטלוויזיה יתמוך HD , אפשר לחבר למגבר ולמערכת שמע) ראיתי מוצר של ACER שעולה 9K עם המפרט הבא: GFORCE7600 250GB PENTIUM 2 DOU VIIVE תומך בכל כרטיסי הזכרון תומך BLUETOOTH יש WIRELESS תומך גם ווידאו וגם אודיו HIGH DEFINITION מארז יפה (נראה כמו DVD) ושקט האם יש מפרט עם מארז יפה ושקט לסלון בתקציב נמוך יותר? למארז של ACER אין אפשרות לשים כרטיסי הרחבה. מה מומלץ? האם יש עוד חברות שבונות דברים כאלו (כמו ACER)? בנוסף, אם מותר לשאול, באיזה חנות כדאי לקנות מחשב כזה או מפרט כזה? תודה רבה

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Shablool,

איזה מחשב נייד טוב יותר (בעד ונגד) Compaq EVO Notebook N610c או Compaq EVO Notebook N1020v תודה. :saint:

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, כרגע חבר טוב נמצא בחו"ל ואני מעוניין לרכוש מחשב משם.. (הוא בהונג קונג.. גן עדן האלקטרוניקה; שם גם קניתי לפני שנה את ה-Note 2 שלי). בכל אופן, אני מתחיל באוק' הקרוב לימודים, ומעולם לא היה לי לפטופ. לטעמי, הגודל האופטימלי הוא 14" - מה דעתכם על המפרט הבא? (המחיר הוא בדיחה יחסית לכל מקום בעולם..). שימושים: לימודים (צפייה בהרצאות מוקלטות, מצגות וכדומה), סרטים, משחקים פה ושם, אינטרנט. אני נורא אוהב את Dell ואת המוצרים שלהם.. מה דעתכם? (המחיר הוא דרך האתר הרשמי של Dell הונג קונג; מחיר - 2975 שקלים). [TABLE] [TR] [TH=bgcolor: transparent, align: left]Processor[/TH] [TD]3rd Generation Intel® Core™ i7-3537U processor (4M Cache,up to 3.1 GHz,with Discrete Graphics Card)[/TD] [/…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Lior4543,

1) התקציב שלי הוא 2500, אפשר לחרוג עד 3000, אבל רצוי שלא.. * מטרות המחשב? אופיס, סרטי HD ׁ(יחובר גם לטלווזיה 36 אינץ'), משחקי רשת (אני מוכן להתפשר על גרפיקה בינונית-נמוכה) והכי חשוב תכנות (אני עובד עם eclispe, ויז'ואל סטודיו [פרוייקטים יחסית כבדים], אימולטורים של אנדרואיד וכ'ו), לכן גם חשובה לי מקלדת נוחה. * גודל המסך? 15.6 אפשר גם 14 , תציעו. * משקל רצוי? האמת לא אכפת לי לסחוב 3 קילו.. או אפילו 4.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני צריך לפחות 4 שעות של זמן סוללה, אני טוען אחרי הזמן הזה וממשיך לעבוד.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI רצוי, ESATA לא חייב. * בלוטות? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 500G * כונן CD/DVD? צורב…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידת האפשר (להימנע כמה שאפשר מפגיעה בביצועי המחשב) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה מקסימלית של 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג בינוני-כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3, COD: Black ops 3, Far cry 4, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

13. Started by Atex,

שלום! אני חדש בפורם אז הגעיה הזמן למחשב חדש אחרי חמישה שנים של סבל! טוב אז התקציב הוא 6000 ש''ח (תשלומים),אני צריך את המחשב למשחקים כבדים,מסיבות רשת. לגבי ציוד הקפי אני צריך: מקלדת שתי שפות קונן דיסקים ועם יכנס לתקציב כרטיס קול איכותי עם רמקולים מה אני לא צריך: מסך עכבר העדפות לחברה - את החברה הטובה ביותר =) אני רוצה גם מארז יפה עם קירור משובח ועם אפשר שקט =) אני יריכב את המחשב בבית בפעם הראשונה,יש לי WINDOWS XP ואין לי צרכים מיוחדים כמה דברים לסוף: *אני צריך את המחשב לטווח של 5 שנים לפחות - אני הולך לשדרג אותו רק בעוד שנה שנתיים *אני רוצה שכל המשחקים יעבדו,אתם מבינים במחשב הזה יש לי 533 MHZ ואתם לא מבינים איך אני סובל ... *ואני רו…

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by mxL,

טוב אז ככה. from skypc: Gigabyte GA-965P-DS3 - 700 Nis Leadtek 7950GT 256MB - 1258 Nis Antec SP-500PEC - 470 Nis G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 F2-6400CL4D-2GBHK - 1196 Nis 39 שח שליח עד הבית 3663 Nis from Pandas: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Tray - 929 Nis Zalman CNPS9500 AT 92mm - 249 Nis 14 שח לנסוע עד החנות בחיפה 1192 = 4855 מתכונן לעשות OC עד 3ghz שזה בעצם באס 428 והזכרונות יקחו את זה בקלות על פי סקר זה http://www.vr-zone.com/index.php?i=4473&s=1 ועדו אפילו ישאר. הקירור אני חושב שיספיק =) בעיקר המחשב למשחקים כמו BF2, FarCry ,Doom3 וכו...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by shahar787,

1. מה התקציב המקסימאלי?7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים גם עכשיו וגם *בעתיד* א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל ה FPS הכבדים וגם בעתיד(חשוב לי שיריץ משחקים בעתיד על הרזולוציות הכי גבוהות וכו') -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהה 3. האם יש צורך בצ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. 1.מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא בערך 4K עם אפשרות לחריגה במידה וזה משתלם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) ניתן לחרוג במידת הצורך ואם משתלם ניתן אף להגיע ל4.5K ויותר, מחשב זאת השקעה טובה 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) השימוש במחשב יהיה מרובה והוא מיועד לגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע חשוב לי שהמחשב יריץ את The Witcher 3 ואת Dragon age Inquisition אבל בגדול אני רוצה להיות מסוגל להריץ את הקוטרים הגדולים שיצאו בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1080X1920 עם אפוציה לעוד מסך בעתיד אם זה משנה -לאילו הגדרות גרפיות…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אוקיי אז ככה, מצאתי באתר של KSP מפרט כזה : Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE GIGABYTE K8N-SLI (NF4, s939, PCI-E) DDR 400 1GB 400MHz Kingston CL 2.5 (DUAL 512x 2 WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB GIL Forsa 6600 256MB TV, DVI, PCI-E (BULK 5.1 channel audio-out S/PDIF DVD Recorders LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 המחיר של כל זה (כולל מארז והרכבה) 5090 ש"ח עכשיו מה שאני חשבתי לעשות זה להוציא את הצורב(יש כבר אחד בבית) לקחת הארדיסק של 80 במקום ה160 (יש של 250 בבית אז לא חסר מקום..) להחליף את ה2 זכרונות 512 לאחד של ג'יגה ... בכסף שירד לי מכל זה להחליף את הכרטיס מסך בכרטיס הזה : power color X800GT 256MB, DDRIII, PCI-E יש הצעות לשיפור לפני שאני מזמין ? המחשב מיועד אך ורק למש…

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by MoRtZkInG,

היי, התקציב הוא באזור ה-5000. הדרישה היא ניידות, אבל בלי להרגיש את הביצועים כבדים עלי. בעיקרון זה מחליף Vostro 1220 שהתקלקל, ומוחלף במסגרת אחריות. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1220.htm אפשרי לקחת שוב 1220. מאוד אהבתי את הנייד (אני שוקל לקחת הפעם באדום), אבל היו לו לא מעט בעיות אמינות. הוא לא מרגיש "מחוזק", המסך לחיץ וההנדסת אנוש לא להיט. (בעיה שמעניין אותי אם עוד אנשים בעולם נתקלים בה היא שכשהצג סגור, המקלדת נגעה במסך, ויצרה כתמים על המסך שאי אפשר היה להוריד בקלות. אפשר לשים חתיכת בד בין המקלדת למסך, אבל מעניין אם זה בעיה בדגם בגלל תכנון לקוי, או בעיה במחשב שהיה אצלי - כי משהו שם לא היה מורכב טוב או תקין). אפשרות אחרת שאני שוקל היא לעלות ל-Vostro 1320, ו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by PuG3o6,

System Information Operating system: Windows 7 Ultimate 64-Bit System memory: 6 GB CPU: Intel® E4800 @ 3.00 GHz Sound system: : SigmaTel Audio VGA Information Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail מסך מחשב Samsung 2233BW LCD ( רזולוציה מקסימלית 1680x1050 ) לא זוכר בדיוק איזה לוח אם יש לי נראה לי P43 יש לי 4000שח לבזבז איפה אתם מעדיפים שאשדרג? חשבתי ללכת על ה HD5970 אבל מפחד שהמעבד יעשה לי צוואר בקבוק ? מה ספק כוח הרצוי לכ.מסך הזה ? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Ligi,

. מה התקציב המקסימאלי?6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: cod,BF,gta V ובעיקר shoters -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by odedken,

מחשב לפטופ מצוין עם כרטיס מסך חזק:תקציב: עד סביבות 6000-6500 מדינה: ישראל מטרות המחשב: עבודה משרדית כסטודנט (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים וכבדים, צפיה בסרטים גודל המסך: 13 - 17 אינץ זמן סוללה סטנדרטי יציאות: כל היציאות הסטדנרטיות למחשב חדש כולל HDMI בלוטות: אפשרי תלוי במחיר (עדיפות אחרונה) כונן: CD DVD כולל צורב כונן BLUERAY כולל לא נדרשת אחריות בינלאומית המחשב יקנה בארץ בתקציב יש להכניס התקנת מערכת הפעלה WIN 7 המחשבים של DELL מרשימים אך לא מחייב מסך מאט (בDELL קיים גם ב VOSOTRO וגם ב INSPIRION) תודה מראש, עודד

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868012 - Intel - i5-7500 Kaby Lake Quad core CPU - 3.4 GHz - Max Turbo Frequency 3.8 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 793/777 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-H270M-D3H - Gigabyte - 1151 - H270 - mATX - 4x DDR4 2400MHz 64GB - VGA - DVI - HDMI - PCIe x16 - PCIe x4 - 2x PCI - CrossFire CFX - M.2 - 2x SATAe - 6x SATA - 6x USB 3.1 - 6x USB 2.0... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 488/478 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח HX424C15FB2-8-PC - HyperX - 8GB 2400MHz DDR4 With new PC Only - CL15 DIMM HyperX FUR…

23. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 8K, ללא חריגות. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס, משחקים, צפיה בסרטים, הורדות, עריכה גרפית (דו מימדית) - מדי פעם. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? העדפה למארז Sonata III ולכונן קשיח Samsung SpinPoint 1TB. כמו כן, יש העדפה לQ9550-Q9650 או אפילו I7 אם נכנס בתקציב. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. העיקר שהקירור יספיק ולא תהיה בעית טמפרטורות. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכב…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. http://ivory.co.il/product.asp?productid=2484&CatCode=315 כמה זמן סוללה כשהוא לא במאמץ גראפי? המטרה העיקרית היא אינטרנט ועבודות משרדיות, אך עד איזו רמה הוא מסוגל להפעיל משחקים? אני לא מדבר על Crysis, GTA IV ודומיהם, אלא יותר בכיוון של GTA SA, CS. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by DanteRev,

היי אנשים, הרכבתי שני מפרטים והייתי שמח לחוות דעת עליהם ביחס לדרישות למטה. מעבד ולוח אם כבר יש ולכן התקציב (2500 ש"ח) מתייחס רק לשאר החלקים. המעבד: i5-2500K הלוח אם: Intel DZ68DB בקשר לשאר המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך אם עדיין יתאים לדרישות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, HD Streaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, The Witche…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.