ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אחרי שקראתי קצת על כל רכיבי החומרה השונים, ניסיתי להרכיב בעצמי מחשב שיתאים לצרכים שלי .. צירפתי שאלון ובהמשך את המחשב שהרכבתי.. אשמח לחוות דעתכם עליו, ואם צריך / מומלץ לשדרג רכיב מסוים.... ובכללי האם הוא יעמוד בדרישות שלי .. תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך בעלויות תמורות הבדלי ביצועים מינימלים... למה לא ... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח ... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל. מחשב שאוכל הלריץ עליון אפטר אפקטס, פרימייר, סוני וגאס, פוטושופ, בצורה נורמלית .. בקשר למשחקים, לא גיימר רציני אבל ההיתי רוצה שיריץ לי בט…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, אני חדש בפורום. אני מתכנן לקנות את המפרט הזה מחר - אז דעתכם המהירה חשובה וקובעת! החנות היא KSP ומשם אני רוצה לקנות (שמעתי שהיא אמינה, תקנו אותי אם אני טועה). [TABLE=class: cms_table, width: 973] [TR=class: cms_table_pcrow] [TD=align: center][/TD] [TD=class: cms_table_pcpm1, align: center][/TD] [TD=class: cms_table_pcpm2][/TD] [/TR] [TR=class: cms_table_pcrow] [TD=class: cms_table_pctyper, bgcolor: #F0F3F1][/TD] [TD=class: cms_table_pctyper, width: 125, bgcolor: #F0F3F1] Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray [/TD] [TD=class: cms_table_pcimgr]מעבד[/TD] [TD=class: cms_table_pcitemr][/TD] [TD=class: cms_table_pcitemr1, align: c…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=139037 מה אומרים על המפרט הזה , החלקים יתאימו אחד לשני , זה יעבוד טוב? האם זיכרון corsair vengance lpx עדיף? מה יותר אמין? האם ספק RM750x עדיף על הTX? שווה את ההפרש? (בכללי אני חושב שcorsair וantec הכי עדיפים ברגיל(CWT ו DELTA...), וסיסוניק רק הפלטינום סבבה) בדקתי גם בKSP אבל נראה לי בפלונטר יהיה עדיף :
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסתכלתי על המפרט ונראה לי פצצה בשבילי. מגיע גם ללא מערכת הפעלה, אפילו יותר טוב. 2 שאלות. יש אופציה לקחת עם מעבדים שונים. האם יש הבדך ממשי מהחלש לחזק?(7100,7300-7700). השאלה השניה היא קצת בעיה. כפי שכולכם יודעים, ל GIGABYTE אין שם במחשבים הניידים(בארץ לפחות, וככל שידוע לי). אני מפחד לקנות מחשב ולהדפק מבחינת חומרה, המחשב עצמו ואפילו מבחינת השירות. מישהו יכול להרגיע בקשר לזה? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מפרט שמיועד לשימוש כללי וגיימינג בינוני, מיועד לטווח רחוק עם אופציית שדרוג לכרטיס מסך בהמשך. דרוש בנוסף מאוורר למעבד שקט עד כמה שניתן וכונן SSD 500GB. אשמח לקבל הערות והצעות לשיפור, תודה. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151v2 CM8068403358811 - Intel - Intel Core i5-8400 Coffee Lake Six cores CPU - 2.8 GHz - Max Turbo Frequency 4.0 GHz - Intel UHD Graphics 630 - Socket LGA1151v2 - 14nm - 9MB cache - 65W TDP - Tray - (Coffee Lake)... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 790/774 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151v2 PRIME-B360M-A - ASUS - 1151 V2 - B360 - 4x DDR4 2666MHz - H…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, זקוק לעזרכתם בהמלצה למחשב נייד. התקציב הוא למחשב בלבד, אין צורך במערכת הפעלה (על המחשב יותקן ווינדוס 7) מטרות מחשב: בראש ובראשונה המחשב הוא ללימודים - כלומר צריך להיות קל ונוח לנשיאה ממקום למקום ועם סוללה חזקה יחסית, במקרה ונמצאים בשיעור ללא שקע חשמלי. שנית, ישמש עבור צפיה בסרטים וחיבור לטלוויזיה (כלומר חיבור HDMI יהיה נחמד) גודל המסך: קשה לי לומר. אשמח למילה שלכם בעניין - שלא יהיה קטן מדי אך לא גדול ומסורבל מדי. נראה לי שעדיף מסך מאט. באמת לא מבין בחלק הזה. רזולוציית המסך: כנ"ל, לא מבין בנושא במחשבים ניידים. מניח שלפחות 720p? דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משקל רצוי? כמה שיותר קל - יותר טוב האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי (שוב, המחשב יסחב לשיעורים באוניברסיטה ולא תמי…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במחשב שיאפשר לי לשחק במשחקים עתירי גרפיקה, כמו Witcher 3, Doom 2016 וכו' עם אפשרויות הגרפיקה הגבוהות ביותר בקצב טוב (60fps לפחות, אם ניתן). בנוסף, אני רוצה שהמחשב יישאר רלוונטי למטרה זו כמה שיותר זמן. יציאת GeForce GTX 1080 נראית כמו הזדמנות טובה להשתדרג. השאלה היא: האם כרטיסי המסך החדשים מבוססי 1080 שייצאו בקרוב מתאימים בכלל למחשב הנוכחי שלי, ואם כן - האם החלפת כרטיס המסך בלבד תיתן לי את התוצאה הנדרשת לעוד זמן מה, עד שאקנה מחשב חדש סביב הכרטיס, או שישנו צוואר בקבוק אחר (CPU?) שלא ניתן להתגבר עליו? מפרט המחשב הנוכחי שלי: Operating System Windows 10 Pro 64-bit CPU Intel Core i5 3470 @ 3.20GHz …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות לפטופ חזק שיחזיק לי לתקופת הלימודים ולמשחקים. אני מתכוון לקנות את המחשב מאילת כדי להוזיל עלויות * מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים * גודל המסך: 15.6 מעדיף מאט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעעדיף מקלדת מלאה הכוללת numpad * האם נדרש זמן סוללה ארוך?: כן, מיועד ללימדים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רוצה שילוב של SSD למערכת הפעלה וHDD של לפחות 500GB * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום בקרוב אני הולך לרכוש כנראה את המחשב הזה: קודם כל אשמח אם תתנו לי תגובות על המפרט ועל הכרטיס (x800 gto2) בפרט. ודבר שני רציתי לדעת על כמה fps בערך ירוצו לי משחקים כבדים כמו doom3 call of duty2 ut וכו' והאם ירוצו חלק. תודה לעונים, groovy.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשוב לי : שהמעבד יהיה אינטל שהזכרונות יהיו לפחות 2 g ושיהיו לי לפחות 2 הרד דיסק (גודל של לפחות 600 g) שאני יוכל לראות סרטים כמו בן אדם הורדות מאמיול וכו' אני יוכל להריץ קצת משחקים שבא לי ו מסך טוב במיוחד לסרטים(אפילו אני מוכן להשקיע עוד 500 שקל בשביל משהו פצצה) רכיבים איכותיים כדי שאני לא ירוץ עוד שנה להחליף בגלל שהתקלקל. תודה לעוזרים אני גר באזור ירושלים יש חנות טובה באזור (שיכולה לעשות לי גם oc) או שאני צריך לנסוע לראשון לציון והסביבה???
-
- 32 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מפתח תוכנה + מנהל עובדים + מחובר למליון חלונות בו זמנית. צריך מהירות + זיכרון 32 גיגה ומעלה. דיסק מהיר. מחשב מגניב קל משקל עם סוללה ארוכה מאוד. מחשב סקסי שנראה אפל סטייל. לא צריך מסך מגע. חובב HP. רצוי מסך 15.6-14.5 באתי לעבוד. אפילו 2K ומעלה יהיה מעולה ! תקציב גמיש כמה שצריך נוציא. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ללא מגבלת תקציב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות (תוכנות פיתוח), ולפחות 50 טאבים פתוחים RDP ל5 מחשבים. שונא איטי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים וא…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 עם חריגה של 200~350 2. מה שימושי המחשב? גיימינג קל (מיינקראפט) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? ללא ציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 1 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה הרכבה בחנות בלבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP ירושלים 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? סביר
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הצעה ראשונה הינה כזו 1. מעבד אינטל 7700 I7 INTERL CORE 2. ARCTIC FREEZER 7 PRO REV2 3. GIGABYTE GA-H270-GAMING 3 4 MEMOREY CORSAIR DDR4 8/G 2400MHZ שני כרטיסים. 5. כרטיס מסך פשוט גיפורס 2 מגה השימוש הוא לשרטוטים בלבד. 6. דיסק קשיחSSD 512 GB HYNIX SATA3 7. דיסק קשיח נוסף 1 טרה 64MB SATA 3 SEAGATE 8. צורב של LG GH24 9. FRACTAL DESIGN CORE2300BLACK 10. SUPER FLOWER SILVER 550W 80+ זוהי ההצעה הראשונה עלותה נאמדת באומדן של 4200 ש"ח הצעה שניה 1. לוח אם gigabyte z270-hd3p 2. מעבד אינטל i7 7700 3.6ghz 8mb s1151 3. זיכרון kingstone 8gb ddr4 2400mhz hi rx fury 4. wd 2tb blue wd20ezrz 64mb sat…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה ממכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 4K מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש המחשב יהיה נטו למשחקים קלים ותוכנות, המחשב יריץ עם מסך Full HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימניג מקסימום CS:GO ופיפא עם בקרים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב :פיפא PES -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דבר ראשון בלי חריגה זה מעצבן אותי שאני מבקש מפרט ב3000 שקל ומביאים לך ב3600. 5500 זה המקס שיש, אין לי כסף מהתחת אז... כן המפרט צריך לכלל הכול, כל ציוד הקיפי חוץ מהרמקולים,יש לי אחלה רמקולים של JBL אליין ריספון מי שמכיר, ז"א אני צריך מסך מקלד וחולדה. בקשר לעכבר והמקלדת, איכותים בבקשה, לא סט של 50 שקל, אם אפשר אלחוטים עם בטריה חזקה, אני לא עשיר אז אל תוציאו חצי מהכסף על G15 המחשב יצטרך להישאר פתוח ימים לפעמים כאשר יש דרישה להורדות, יצטרך לפעול הרבה רצוף בקיצור, ואני צריך ספק טוב, והכי הכי חשוב קרור טוב צריך קרור חזק, אין העדפה גדולה מאוד לשקט, עדיף חזק משקט. אני רוצה מארז יפה,טוב. בלי פלסטיק מחורבן ולא CM690 בבקשה. מסך איכותי ככל האפשר, הייתי רוצה 22 אינץ כרטיס מסך אני מניח…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לדעת כמה אוכל לקבל עבור הכרטיס מסך הזה: [h=3]MSI GeForce GTX 680 Lightning[/h] קיימת עדיין אחריות בארץ. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם השינוי הוא ממש ממש גדול אז אולי 300-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לרוב, HD וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FALLOUT 4, WITCHER 3, SWTOR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא יודע איך לבדוק, הוא אם אני לא טועה 22 אינצ', רחב AOC מלפני כמה שנים טובות, מחובר ב DVI, אין יציאת HD. -ל…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA BATTLEFIELD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה יותר טוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.ל…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר במקבוק אלומיניום דגם LATE 2008. מעבד CORE 2 DUO P8600 2.4GHZ 4GB DDR3 1066 כרטיס מסך NVIDIA 9400M 256MB הארד דיסק משודרג W.D 320GB 7200RPM סוללה תקינה. מערכת הפעלה הכי עדכנית -OSX MAVERICKS פועל נהדר. הכל פועל נהדר בעיה טכנית אחת- רק הלחיצה הפנימית(לא הנגיעה) של הTRACKPAD קצת דפוקה ולא נלחצת פעמים רבות. http://www.notebookreview.com/assets/38168.jpg כמה לדעתם שווה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box ¤634 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 לוח אם ASUS M2N-E ¤519 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31575 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤361 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤216 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TMOS1GBDDR2-667 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950XT 256MB PCIe ¤1157 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950XT-256 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤178 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤407 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19B-400 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3688¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il יש משהו לשפ…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי הרבה דילים, שאלות והתווכחויות זה מה שהצלחתי להוציא: מעבד Intel Core2 Duo 3.0GHz E8400 6MB לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L זכרון OCZ OCZ2V8004GK PC2-6400 Value 2X2 GB Kit 800Mhz 5-6-6-15 דיסק קשיח Seagate 500GB 7200rpm 16mb SATA II צורב NEC DVD -/+RW 7200 x20 IDE כרטיס מסך Gainward 260GTX SP216 846MB GS- golden sample מארז Antec 300 ספק OCZ Stealth Xstream OCZ500SXS 500W Retail מחיר כולל: 3280 איך המפרט? יחזיק משחקים על VH לשנה שנתיים? אפשר להתגמש במארז/ספק/זכרון כל עוד זה לא פוגע בתקציב(לפחות זאת דעתי) מה דעתכם? *** עריכה:*** אני קונה מפה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1600 Tongue ומהם אין לי קשרים.. אבל שווה לי להשקיע 300 שקל ל HD4870 512MB ? או שלא מ…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז בזמן האחרון אני רואה פה המון אנשים שמבקשים מפרט, אבל הם לא נותנים תקציב וזהו אלא הם אומרים - מבקש מפרט בככה וככה שקלים של AMD(לדוגמא) , עכשיו אני חושב שזה ממש אידיוטי כי כל הרעיון של בקשת המפרט זה שנרכיב לכם מפרט הכי טוב בסכום המבוקש וכשאתם מבקשים חברה מסוימת מההתחלה זה ישר שולל אפשרויות שיכולות להיות טובות יותר וגם זה נראה לי מצחיק שאנשים מבקשים מפרט אבל כבר הם יודעים איזה מעבד ואיזה חברה. אולי אני סתם נודניק אבל מה אתם חושבים ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-