עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by status,

הוא צריך מחשב בנתיים להרצה של IE ICQ וWINAMP5 ביחד.. אחרי שהוא יחסוך עוד קצת הוא יקנה כרטיס מסך נורמלי ויתחיל גם לשחק.. פשוט הלך לו המחשב והוא מתכנן הרבה זמן על מחשב חדש.. אם כבר אז כבר... http://icygoo.com/forum_heb/igooteam/thedude/mifrat.jpg זה מה שחשבתי להציע לו.. הוא לא מתכנן לפתוח את המארז.. ובטח שלא אוברקלוק.. הוא לא איש כזה אה כן.. אחרי שהוא יחסוך עוד קצת.. הוא גם יחליף את הHSF למעבד.. אז מה אתם אומרים? זה ישרת אותו למטרות שלמעלה לעוד איזה חודש-חדשיים? תודה

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  2. אז בעיקרון החלטתי להביא לי את הלפטופ אז לפני שאני קונה רציתי לשמוע את החוות דעת שלכם ... http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23041 כמו שראיתי ביוטיוב הוא מריץ אחלה משחקים באיכות גבוהה כמו battlefiled 3, gta iv, crysis 3.. האם המחיר עליו שווה ? אולי אפשר להביא משהו יותר טוב ? אני רק מבקש בלי תגובות של ״אתה יכול למצוא משהו יותר טוב במחיר הזה״ אם אפשר אז תביאו בבקשה... תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  3. Started by Nogak,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, ואחד הקריטריונים הכי חשובים לי הוא מסך מט. קצת קשה למצוא את האינפורמציה הזו בחנויות מחשבים אונליין. איזה מחשבים ניידים יש להם מסך מט, רצוי מחברת dell? (וגם זמן בטריה ארוך, גודל 14 בערך, מחיר עד 4000?) תודה

4. אהלן אנשים. לאחרונה רכשתי את החלקים הבאים מעבד intel QUAD CORE Q9450 2.66 12M קירור למעבד: TR ULTRA 120 EXTREME + Slipstream 1600RPM לוח אם Asus Striker extreme 680i כרטיס מסך * 2 : xfx Nvidia 7950GX2 SLI כונן קשיח: WD 160G 7200 SATA2 WD 1000G (1T) 7200 ESata ההתלבטות שלי היא האם להחליף גם את הספק הנוכחי או שאין צורך הספק הקיים הוא OCZ MODSTREAM 520W הוא ספק קצת ישן השאלה האם הוא יתמוך במערכת? ואם צריך להחליף איזה ספק מומלץ למערכת הזו התקציב הוא עד 700 ש"ח ועוד התלבטות הוא לגבי הזכרונות הקיימים הם OCZ DDR2 REAPER PC6400 2G 800 האם עדיף להחליף ל-OCZ 4GB pc2 6400 DDR2 800MHz SLI?? או לקנות עוד 2G של REAPER PC6400??? אשמח לשמוע תגובות על המפרט ובעיקר לגבי…

• 14 תגובות
    • 855 צפיות
  5. http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=18190&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap זה המחשב הראשון, 15 אינץ' ויותר עוצמתי מבחינת מעבד וזיכרון. http://ksp.co.il/?uin=18230 זה המחשב השני, 14 אינץ' ויותר קל. (שניהם באותו מחיר). אני לא יודע עד כמה אצטרך לסחוב את המחשב למכללה (לומד הנדסת תעשייה וניהול). איזה מחשב יותר מומלץ מבין השניים? והאם עדיין כדאי לחכות למעבדים החדשים שצפויים להגיע? האם הם אמורים להוזיל את מחירי הניידים הקיימים?

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by needLaptop,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח, תתאפשר חריגה מהתקציב רק למען מערכת הפעלה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ואולי עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צורב אחד לCD/DVD ואולי לBlu-ray (הצורב Blu-ray במחשב הנייד שלי משום מה לא יודע לצרוב CD/DVD. לא יודע אם זה בכוונה. כך שאם הבחירה היא בין Blu-ray לCD/DVD אז CD/DVD) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף, אך לא הכרחי אם זה מעלה את המחיר 6. האם מתוכנן אוברקלוק…

• 40 תגובות
    • 6.8k צפיות
  7. Started by itay127,

שלום אני צריך מפרט ב4000 שקל, ישמש בעיקר לדברים עסקיים אבל גם לפרו אוולושין(כמו פיפא), אני לא צריך ציוד הקפי,כרטיס מסך אני מעדיף nvidia, דיסק קשיח איכותי ושקט, לא מתוכנן OC, אני יתקין עליו ויסטה, צריך צורב דיוידי, מארז יפה ואיכותי, וזהו..

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אהלן, אם יש משהו ששנוא עלי זה לחפש אותם בשביל שירות לקוחות.. ככה זה גם בסלולרי, ככה זה גם במחשבים ניידים כמו שאני רואה. אני צריך לשלוח מחשב נייד מבית HP לתיקון, אני נכנס לאתר הרשמי, שירות לקוחות, כל דבר שרשום שם עם טלפון הוא אינו כולל "שליחת מחשב נייד לתיקון", כנ"ל גם מה שהתקשרתי לגביו לשם. מעבר לזה שלא עונים לי בטלפונים שהתקשרתי, רציתי לדעת אם מישהו מכיר במקרה את הטלפון הישיר למעבדות ששולחים מחשבים ניידים לתיקון (באחריות כמובן). תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  9. שלום לכולם,צריך את עזרתכם בבחירת לפטופ שישמש אותי ל: * מטרות המחשב? לימודים וOffice כללי,תיכנות כמו C/Java,שימוש כללי רגיל סרטים,אינטרנט. לא גיימר אבל רצוי שיריץ חלק משחקים לא כבדים כDiablo 3,Football manger 14,Fifa14 וכו'. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6,לא קריטי מבריק או לא. * רזולוציית המסך? הייתי שמח לרזולוציה גבוהה יותר,אבל בהתחשב בתקציב אין בעיה עם 768 * 1366 * משקל רצוי? אין דרישה,אך כמה שפחות יהיה נחמד,צפויות לי לא מעט נסיעות ברכבת. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין דרישה מיוחדת,יותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני חושב שבכולם כבר קיים כל היציאות הדרושות.HDMI * Bluetooth? כן * גודל…

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by guylederer0,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברזולוציות 1920X1200 - 1900X1080 כרגע על הגדרות בנוניות \ גבוהות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3\4 ARMA3 GTA וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ebrami,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית בעיקר (גלישה באינטרנט, אופיס ודברים כאלה) אני מעדיף מסך 17 אינץ', LCD ו1024 זכרון פנימי והארד דיסק גדול מעבר לזה, אני לא מוצא את השילוב הנכון והכי מתאים בין שאר הרכיבים יכולים לעזור?...בבקשה?...

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  12. אני ב"טעות" שברתי את המחשב אם הGFORCE 4 אז ההורים שלי רוצים לי לקנות מחשב חדש בימים הקרובים.. אם מישהו יכול לבנות לי מפרט למחשב אז אני ישמח.. תקציב 4000-5000 בלי חריגות!!!! 5000 גבול סופי. אני מעדיף מעבד שלE6600 CORE 2 DOU.. אני יכול גם להסתפק ב160 GIGA ( אם המפרט עובר את התקציב) אם אתם יכולים לדחוף פנימה 8800 GTS אני ישמח ( לא חייב, אני יכול להסתפק בX1950PRO ) מארז מעדיף NZXT APOLLO או NZXT TRINITY.. תוודאו שיהיה מספיק קירור במחשב, שהכרטיס מסך והמעבד לא יתחממו יותר מידי.. ושהספק כוח יחזיק את המחשב.. מקווה מאוד שתעזרו לי אני נואש.. ): נ.ב בלי ציוד הקפי.. לא עושה OC

• 16 תגובות
    • 831 צפיות
  13. שלום רב, אני מחפש מחשב נייד אשר ישמש את אימי. באופן עקרוני המחשב מיועד אך ורק לגלישה באינטרנט ועבודה פשוטה מאוד באופיס. אך אני מעוניין במחשב חזק יחסית שיחזיק כמה שנים בשקט. בלי יותר מידי תחזוקה והתעסקות. המחשב חייב להיות בעל כרטיס רשת אלחוטי. רצוי שהמחשב יהיה אלגנטי, בעל מראה יוקרתי ובנוי היטב. התקציב לא מוגדר. אני מאמין שאיפושהו בין 3000 ל5000. המון תודה, ניר.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  14. אני מבין שמחברים דרך הכניסה של האוזניות. רמקולים כאלה: א. אלטק 1221 - 165 שח, עם סאב ב. אלטק 4621 - 320 שח, 28W , עם סאב http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kiryatono&cat=435

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  15. Started by Mishmish007,

* תקציב עד 3500 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך? סטנדרטי, 15 אינץ בערך. לא כל כך ברור לי ההבדל בין מט למבריק או מה היתרונות של כל אחד אז לא משנה. * רזולוציית המסך? לא יודע אך חשוב שאוכל להריץ סרטי HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? ממוצע - עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - לא יודע. רצוי 500 גיגה * כונן אופטי? רצוי אך לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי אך לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס ר…

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-4500₪, אפשר לחרוג קצת אם ממש שווה. מעדיף להישאר בחלק התחתון של התקציב. (הערות לגביי הרכישה בסעיף השמיני) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולטור טיסה (P3D), תכנות בסביבות עבודה שונות, יתכן שימוש ב-Unity, סיכוי טוב לשימוש בלינוקס (ככה שחשוב שתהיה תאימות גם ללינוקס), שימושים סטנדרטיים כמו אינטרנט ואופיס, עריכה של תמונות בפוטושופ ולייטרום, מדי פעם עריכת וידאו ב-4K. (מדי פעם = פעם בכמה חודשים, לא קריטי מאוד) חשוב לציין שעיקר השימוש במחשב הוא סטנדרטי לגמרי, אני רוצה שהסימולטור ירוץ בצורה טובה, לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות, אבל כן שיראה טוב, בסך הכול אשתמש…

17. Started by d1zzy,

אני מחזיק בT61 בן חודש וחצי. עד עכשיו הכל עבד חלק. היום בזמן טעינת הווינדוס (Vista Business 32bit), לאחר הקשת הסיסמא של היוזר, הופיע לי מסך שחור. הסמן של העכבר היה על הצג, ואפשר היה להזיז אותו, אבל חוץ מזה כלום. לא נותר לי אלא לכבות אותו בצורה אלימה (החזקת מקש הכיבוי במשך כמה שניות). כשהדלקתי אותו מחדש היתה אותה בעיה, ושוב כיביתי אותו באותו אופן. בפעם השלישית שהפעלתי את המחשב, במקום להקיש סיסמא, השתמשתי ב-Fingerprint Logon, והווינדוס עלה. יש לציין שבפעם האחרונה שהשתמשתי במחשב (אתמול בערב) לא התקנתי שום דבר חדש, וגם הwindows update לא התקין כלום.. יש למישהו פתרונות? תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. המחשב מתחמם ברמה די גבוהה למרות שהמאוורר וגוף הקירור תקינים. יש המלצה על משטח קירור למחשב הנ"ל ? הנייד אמנם "13 אבל אני מחפש קירור שיתאים גם למחשב נייד של "15. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  19. שלום לכולם, אנחנו לפני רכישה של Workstation שתכליתו היא עיבוד תמונות של דוגמאות ביולוגיות בתוכנת Zeiss ZEN Desk 3 Blue. יש לנו דרישות מומלצות למערכת (מצורפת תמונה, נא להתעלם מדרישות המינימום), אך מכיוון שאני קצת חלוד - אשמח לעזרת המומחים בהרכבת המפרט המדויק. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב נע סביב 10,000 שקלים, חריגה תתאפשר רק אם היא מזערית והתועלת עצומה. 2. מה שימושי המחשב? כאמור, השימוש יהיה אנליזות תמונות בתוכנה לעיל, ייתכן כי גם שימוש בתוכנות נוספות כדוגמת CellProfiler, FIJI או יותר מתקדמות. כרגע אנחנו משתמשים בשתיים האחרונות על מחשבים סטנדרטיים למדי והן עובדות בסדר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by mastercod,

שלום לכולם, יש לי עוד מאט יום הולדת וההורים שלי רוצים לרנות לי מחשב המחשב שאני רוצה צריך להיות למשחקים כבדים בגרפיקה גבוהה מחשב חזק שיהיה איתי הרבה זמן המחיר עד 4000 שקל בלי מסך תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה בקרוב ואני מחפש מחשב נייד (14אינץ+) שיהיה מספיק מהיר בשביל להריץ במקביל כמה יישומים ולא יתקע לי במהלך הכתיבה. חשוב לי שהמחשב יהיה קליל אבל גם שתיהיה לו סוללה מספיק חזקה כדי לשרוד הרצאה של 3 שעות. יש לכם המלצות בשבילי? תקציב של עד 4.5 אלף שקל נ.ב אני לא מתכוון להפוך את המחשב לפלטפורמת משחקים או עיצוב גרפי אבל הוא כן ישמש בתור מחשב מולטימדיה מדי פעם כדי לראות סרטים עם החברים. תודה!!

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  22. היי, המחיר הזה למחשב עם נתונים כאלה נראה פשוט טוב מכדי להיות אמיתי - אני מתפתה לקנות.. שווה או שאני מפספס משהו? יש בעיה עם האיכות של Acer? בלי קשר - התמיכה בארץ עובדת אם אני קונה מאמאזון? תודה רבה למי שעוזר!! https://www.amazon.com/Acer-i5-8265U-Keyboard-Fingerprint-A515-54-51DJ/dp/B07RF2123Z

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום, מה דעתכם על המפרט? לא מתוכנן OC, לא זקוק לציוד היקפי ויש לי מארז. CONROE CORE 2 DUO E8400 3.00Ghz GIGABYTE GA-P35-DS3L CORSAIR DUAL 2x2Gb TWIN2X4096-6400C5 800Mhz DDR2 WESTERN DIGITAL WD2500KS SATA2 250Gb 7200RPM 16Mb BUFFER PALIT Radeon HD 4850 512MB HDMI Sonic ENERMAX EG425P-VE Noisetaker II 420W Arctic-Cooling Low Noise (775) Freezer 7 Pro סה"כ 3870 ש"ח

24. Started by DeshDesh,

היי. אני סטודנט למדעי המחשב, אך גם עובד כמתכנת. אני צריך מחשב נייד בעיקר ללימודים, כאשר מידי פעם אני אולי אריץ עליו קימפולים והרצת סביבות פיתוח, אבל זה לא באופן יומיומי, כי רוב השימוש יהיה בכיתה. בשיטוט באינטרנט מצאתי את ההצעה הבאה: http://www.buy2.co.il/o/9ddba73d-8896-4765-bbd7-32000920b48c?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=TOP10_18_10_2013 חיפשתי קצת ביקורות ועושה רושם שזה מחשב נייד בסדר, אך רציתי לשמוע את דעתכם, או אולי המלצה על מחשב אחר בתקציב הנ"ל. אין לי צורך בלהריץ משחקים, ויש סיכוי גדול שאני בכלל אתקין UBUNTU ואפטר מהוינדוס ששם, ולכן אני בסך הכל צריך מחשב סביר. המסך צריך להיות 15.6 והמשקל - עדיף כמה שיותר נמוך. תודה

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by omrit,

שלםו אני מחפש מפרט ב 2700-3000 ש"ח כולל הרכבה בלי מסך ובלי חריגה, ובלי ציוד הקפי... לעבודה משרדית, עם כרטיס מסך DVI+TV OUT. עדיף מלוג'יק.... תודה!

• 5 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.