ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שהציוד היקפי דיי פשוט, אך הוא יספיק לי בסה"כ, קראתי ביקורות על הרמקולים והם פסדר, דיי חלשים אבל גם החדר דיי קטן ככה שהם יספיקו. מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ¤1101 לוחות אם Intel BLKDP55WB Socket 1156 For Intel CPU ¤476 מארזים NZXT APOLLO BLACK NO PSU ¤190 ספקי כח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ¤348 זיכרונות Corsair DDR3 4096MB 1333MHZ XMS Dual Channel CL9 i5 ¤499 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤288 כרטיסי מסך ATI SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E Dual Slot Fansink ¤598 כוננים אופטיים LG GH22NS40 X22 Sata Black ¤126 מקלדות Logitec…
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
דרוש לפטופ לסטודנטית להנדסת חשמל, חשוב שיהיה קל, אין צורך בסוללה גדולה - להורדת משקל וכי תמיד זמין שקע חשמלי. עדיף שיכלול SSD או שיהיה אפשר להכליל SSD נוסף במחיר וניתן יהיה להחליף. לפחות 8GB RAM לפחות14" 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בוידאו, אופיס ומטלאב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס (יום-יומי), מטלאב (יום-יומי). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפ…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ ותוכנות עריכה גרפית נוספות, תוכנות מידול תלת מימד לא כבדות (פחות 3DsMax למשל ויותר Rhino), תכנות (Android Studio, Processing וכד') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - כבד, אילוסטרייטור - כבד, ריינו - כבד, מאטלאב - מזדמן, אנדרויד סטודיו - מזדמן, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. עדיף שיוכל להחזיק קצת גיימינג בהגדרות בינוניות, שיריץ טוב Witcher 3 למשל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
חבר הפנה אותי לפורום הזה,מקווה שתעזרו לי כמו שצריך ;D 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בכלל בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי מחשב,ומשחקי רשת כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3,ALL COD,וכל מיני משחקי רשת כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד שיריץ את BF4 בצורה *חלקה* על הגדרות MED-LOW. יש מצב שמישהו מוכר לי את המחשב הזה, ואני מעוניין לדעת האם המחשב הזה מתאים לדרישה שלי או לא, כדי שאני לא אקנה סתם. המפרט הוא כזה: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Processor 3rd Generation Intel® Core™ i5-3230M processor (3M Cache, up to 3.20 GHz) Operating System Windows 8 64bit, English Display 17.3in Full High Definition (1080p) LED Display with Anti-Glare Memory3 6GB4 DDR3 SDRAM at 1600MHz Hard Drive 1TB Serial ATA (5400RPM) Video Card 2GB Nvidia GeForce GT 650M 90W Optical Drive Optical Drive : 8x DVD+/-RW Optical Drive…
-
- 22 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
הי חברים אני מחפש מפרט למחשב עד 5000 שח שישמש בעיקר לעבודה על אנימציה (די מימד - פלאש) וגם לעריכה ועבודה גרפית (פרמייר, אפטר אפקטס ופוטושופ). אין צורך בציוד היקפי אך יש צורך במערכת הפעלה. חשוב שהמארז יהיה מאוורר ושסביבת העבודה תהיה שקטה. אחרי מחקר קטן הגעתי למסקנה שלצרכיי עדיף שהמערכת תהיה מבוססת על - מעבד i7 3770 8 גיגה זיכרון (אני מקווה) שיספיקו בשלב הזה כרטיס מסך - אני מתלבט בין הgtx560 לgtx560 ti? שווה את ההפרש במחיר? (כ300 שח) אני מתלבט גם לגבי רכישת כונן ssd ( ה120 גיגה)..שווה להשקיע את הכסף? ימהיר לי את העבודה עצמה (לצורך העניין על קבצי פרמייר) או רק את הזמן שיקח להעלות/לשמור את התוכנה/הקובץ? אשמח להמלצות תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל הת…
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום רב, בכוונתי לרכוש מחשב חדש, ייעוד המחשב הוא לא למשחקים אלא אחת ל.. הרוב רץ על ה PS3. ייעוד המחשב הוא ל OC, ושימוש משרדי + המרות קבצים גדולים. סגנון mkv2mp4 וכו'. אודה לתגובתכם המהירה. כן צריך את התייחסותכם בנוגע ללוח אם מבחינת OC כי לא מצאתי בגוגל ביקורות על הלוח הזה בהם הם עשו OC. תודה! עריכה: הרגע למדתי שבשביל OC יהיה עדיף לי בהרבה ה 3570K. קחו בחשבון שהמפרט הרגע צמח ב-200 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מעבד- Intel Pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K לוח אם- Asus p4p800 Deluxe זכרון- 512 ddr 400 mhz דיסק קשיח- 80 gb 8mb כרטיס מסך-sapphire radeon 9600 pro 128ddr כרטיס קול- CREATIVE 5.1 Live Value כונן 3.5- floppy 1.44 (עדיף teac) Dvd- 16x-48x צורב- lg 52x24x52 כרטיס רשת- NetCard RJ45 10/100Mb מארז- 350 w atx midi tower מקלדת-microsoft multimedia רמקולים- CREATIVE Inspire 2400 sub + 2Sp עכבר- microsoft optical mouse (אני צריך גם המלצות לספק כוח ולקולר של המעבד אם אפשר),תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Intel Pentium 4 2.4C GHz 800MHz 512K Box Abit IC-7 Intel 875P Mushkin Black Level 1 Pc 3200 512MB DDR X2 W.D 80GB 7200RPM 8MB Buffer ATA 100 Hercules 3D Prophet Radeon 9700 128MB Pine 56K V.90 PCI ESS Toshiba 16X48 OEM Mitsuni floppy 1.44 Compucase Midi Tower CI 6A19 Vantec Stealth 120MM Fan אני די לא סגור על הלוח! כי אמרו לי שהוא הוא בעיקר לOC. ובכלל הצעות ושינויים יתקבלו בברכה! תודה מראש ויום טוב!!!
-
- 46 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכם. אני צריך מחשב לצורך תכנות בשפת ג'אווה, פיתוח אתרי ואפליקציות אינטרנט, ולצרוכי עיבוד תמונה (פוטושופ), וכמובן גלישה באינטרנט, קצת OFFICE. מה דעתכם על המפרט הבא (לא כולל דיסק קשיח כי כבר יש לי). תודה. [table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] מארז מחשב Antec Oneמארז Antec דגם One כולל 2 מאווררים 12 ס"מ מק"ט: ANTECONE [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] 229 ₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td] 229 ₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][…
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם , הייתי כאן המון לפני 15 שנה - ידעתי לאן לחזור... קיבלתי שני מפרטים מאייבורי ומ TMS (מצורף) -באופן כללי המפרט נועד לתכנות חישובי כבד מבוסס GPU וזכרון בעיקרו (לכן יש צורך בNvidia) מה לדעתכם יותר טוב בהנחה שניתן להשוות מחירים? אם יש חלק שהייתם מחליפים אשמח לשמוע. תודה למומחים.
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
בתחילת השבוע נגנב לי המחשב ולכן התחלתי לחשוב על מחשב חדש המחשב הקודם שלי היה נייד שעשה עבודה מעולה גם עם משחקים וגם עם תוכנות photoshop, lightroom, vegas והמחשב החדש שלי מתוכנן להיות נייח שגם יעמוד בכל הדרישות ואפילו מעבר כרגע בניתי סקיצה ראשונית של המחשב מבוסס על אחד המפרטים המומלצים עם קצת שינויים עד 5000 ש"ח המחשב צריך להריץ תוכנות לעריכה גראפית שמתאימות לצלמים כגון פוטושופ ולייטרום, אני לא מתעסק בתלת מימד ורנדורים כבדים המחשב צריך להיות מסוגל להריץ את המשחקים החדשים על גראפיקה גבוהה עדיפות כמובן למקסימלית ושיחזיק לי מעמד לעוד מספר שנים לא מועט לא דרוש ציוד נלווה למחשב רק המחשב עצמו אני גר באזור נתניה-חדרה והתכנון היה להרכיס את המחשב בKSP ולכן הכרטיס מסך מהחברה הזו …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לאחרונה גיבשתי מפרט סופי למחשב לאחר סקר שוק והתעייצויות. אשמח לחוות דעת על המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/31a4xswv תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
תודה רבה מראש! מפרט זה הורכב ב - www.1pc.co.il - רשת חנויות א&א מחשבים מעבד: : מעבד Intel Core i7 4790K Tray בקניית מחשב חדש ₪ 1600 x 1 קירור למעבד: : Scythe Ninja 3 RevB SCNJ3100 ₪ 185 x 1 לוח אם: : לוח אם Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3 ₪ 704 x 1 מארז: : מארז מחשב NZXT Phantom 410 ₪ 463 x 1 ספק כוח: : ספק כח Seasonic X-650 650W Modular ₪ 565 x 1 זיכרון: : Corsair 8GB (4Gx2) 1600MHz DDR3 CL9 Vengeance PRO CMY8GX3M2A1600C9 ₪ 480 x 1 כונן קשיח : : כונן קשיח פנימי Western Digital RED 2000GB WD20EFRX ₪ 495 x 1 SSD: : Samsung 250GB 840 EVO MZ7TE250BW בקניית מחשב חדש ₪ 640 x 1 כרטיס מסך: : Sapphire R9 290 4G DDR5 TRI-X PCI-E HDMI OC בקניית מחשב ח…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מפרט למשחקים ושימוש יומיומי בעיקר המפרט- http://www.tms.co.il/preview/spec/1bzr5w8y/1 [table] [tr] [td] קטגוריות [/td] [td] מוצרים [/td] [td] כמות [/td] [td] מחיר [/td] [/tr] [tr] [td] מעבד [/td] [td] Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪541 [/td] [/tr] [tr] [td] קירור למעבד [/td] [td] ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪46 [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] MSI H61M-P20 HDMI VGA [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪232 [/td] [/tr] [tr] [td] מארז [/td] [td] Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪170 [/td] [/tr] [tr] [td] ספק כוח […
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
נ.ב. - זה לא בשבילי. לכן דרושה לי האפשרות להרכיב שם מפרט דרך אתר שלהם. המפגש בין הלקוח למפרט יתקים בחנות.
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם, חפשתי במפרטים המוכנים וראיתי שאין שם אפילו לא מפרט עריכת וידאו אחד לרפואה אז אני מציק לכם פה: אני רוצה לרכוש מחשב חזק מאוד שמיועד לעריכת וידאו HD-אוויד ופרימייר, כולל אפטר אפקטס, ואולי גם תלת בעתיד הלא רחוק. התקציב יכול להגיע גם עד 8000, והדברים החשובים הם: מעבד i7 זכרון אני לא יודע כמה, אבל אני מניח ש12 או 16 ג'יגה כרטיס מסך חזק במיוחד הארד דיסק פנימי של 2 טרה הבנתי שכונן SSD הוא די נחוץ, אז אחד של לא פחות מ120 ג'יגה זהו פחות או יותר. כמובן הדברים הרגילים- צורב, חיבור usb3, מערכות קירור וכו'. חוץ מהמפרט עצמו אני לא מחפש ציוד היקפי. תודה רבה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אהלן פורום נכבד, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב עבור קרוב משפחה. המחשב לא ישמש למשחקים, אלא לגלישה, סרטים, מוזיקה - אולי גם עריכה. ללא OC. דיסק - 120GB, 8MB buffer - מחיר 480 ש"ח מארז+ספק - כ-150 ש"ח צורב - כ-500 ש"ח (משולב צורב DVD ו-CD) מסך - "17, כנראה לא דק... - כ-700 ש"ח מה שמשאיר בערך 2200 לכל השאר. אשמח להצעות ללוח-מעבד-זיכרון(512MB)-כרטיס מסך ולהערות על הנ"ל. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מחשב בעל משקל של שני קילו או פחות מסך 3'13 יצאת HDMI אני ראיתי את lg e300
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב חדש . השימושים שלי הם : אנטרנט , עבודה בתוכנות שרטוט למינהן , שיתוף קבצים וצפייה בסרטים על גבי מסך המחשב , פוטושופ ( חובבן ולא מקצועי ) , משחקים חדשים כולל משחקי רשת ( לא גיימר כבד ! ) . אני מחפש מפרט שיתאים לצרכיי , ויהיה אופטיפלי מבחינת תקציב שנע בין 5000 ש"ח עד 6500 ש"ח , כולל מסך "19 . ואשר ישרת את צרכיי ב 4 השנים הקרובות ( אפשרי שידרוגים קלים עם הזמן ) תודה לכל העוזרים ( מקווה שיהיו ... ) מיכה.
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום לכולכם, כמצויין בכותרת אני זקוק לעצת מומחי הפורום בהרכבת מפרט גיימינג בתקציב של 4,000 ש"ח. ברשותכם מעט רקע: לאחרונה, ניגש אליי אחייני בן ה 16 וביקש את עזרתי בהרכבת מחשב גיימנג הטוב ביותר שניתן בתקציב של 4,000 ש"ח. מכיוון שימיי כגיימר חלפו מהעולם בערך בתקופת DOOM 3:P (עבודה וילדים אתם יודעים...) וישובו כנראה רק בגיל הפנסיה, הדבר ההגיוני ביותר שעלה בראשי לצורך בחירת המפרט היה לבקש ממנו את רשימת המשחקים העכשווית ביותר. הרשימה שנתן לי מנתה את השמות הבאים: battlefield 4,call of duty ghost, sniprt elite 3,watch dogs, the crew, hitmaHitman: Absolution, meda; of honor war gighter; Assassin's Creed 4 Black Flag מבדיקת מפרטי המקסימום של אותם המשחקים הרכבתי את המפרט המיטבי …
-
- 27 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הי, בצירוף מקרים מטורף יש לנו שני מחשבים בבית שהפסיקו לתפקד. למחשבן הישן היה - AMD 64 3000, 1Gb Ram, Geforce 8800, Antec 500watt PSU. ממנו אפשר להשתמש בספק, כרטיס מסך והארד-דיסק. למחשב החדש יותר היה - Q6600, Asus HD4890, Corsair 750watt PSU, 4GB Ram DDR3. ממנו אפשר להשתמש בראם, כרטיס מסך ספק, והארד-דיסק. מבחינת חלקים שאנחנו רוצים לקנות - לישן שהוא חלש יותר, אנחנו לא רוצים להשקיע יותר מדי, וחשבנו לקנות מעבד Intel פשוט, לוח אם פשוט וראם פשוט. משהו בסגנון Pentium E6600, עם איזה לוח אם Lga775 ב-250 שקל ועוד קצת ראם ב-200 שקל. הוא מחשב שאבא שלי ירש ממני, והוא משמש בעיקר לאינטרנט, מסמכים וסרטים. למחשב החדש יותר שמשמש למשחקים חשבנו להשקיע קצת יותר ואולי לקנות איזה מעבד I5 ולוח…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט למחשב המיועד לעבודה משרדית בעיקרה (בחו"ל). המחשב לא מיועד למשחקים וגם לא לצפייה בסרטים. השימושים העיקריים הינם שגרתיים... אינטרנט, אופיס ,הורדה וטיפול בקבצי וידאו (המרות פורמטים, הוספת כתוביות, צריבה וכדומה),וכן השמעת מוזיקה באיכות טובה.. חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ מספר תוכנות במקביל. כיום יש לי מחשב בארץ שנקנה לפני כשנתיים בהמלצתכם ושירת אותי נאמנה עד היום אך מתחיל להיות קצת איטי וממילא אין טעם לסחוב אותו הנה. לגבי תקציב - אין מגבלות תקציב מיוחדות אך גם לא מעוניין לזרוק כסף ללא צורך. המחשב מיועד לקנייה , הרכבה ושימוש בתאילנד כך שאין משמעות למחירים בארץ או לאחריות. אין לי נסיון בקניית חלקי מחשב כאן אבל לפי מחירי מסכים ו HD שראיתי כאן, המחירים נמוכים יות…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט למחשב המיועד לעבודה משרדית בעיקרה (בחו"ל). המחשב לא מיועד למשחקים וגם לא לצפייה בסרטים. השימושים העיקריים הינם שגרתיים... אינטרנט, אופיס ,הורדה וטיפול בקבצי וידאו (המרות פורמטים, הוספת כתוביות, צריבה וכדומה),וכן השמעת מוזיקה באיכות טובה.. חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ מספר תוכנות במקביל. כיום יש לי מחשב בארץ שנקנה לפני כשנתיים בהמלצתכם ושירת אותי נאמנה עד היום אך מתחיל להיות קצת איטי וממילא אין טעם לסחוב אותו הנה. לגבי תקציב - אין מגבלות תקציב מיוחדות אך גם לא מעוניין לזרוק כסף ללא צורך. המחשב מיועד לקנייה , הרכבה ושימוש בתאילנד כך שאין משמעות למחירים בארץ או לאחריות. אין לי נסיון בקניית חלקי מחשב כאן אבל לפי מחירי מסכים ו HD שראיתי כאן, המחירים נמוכים יות…
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש עזרה בבנית מחשב לעריכת וידאו + עריכת תמונות STILLS + אופיס + משחקים לא כבדים, רצ"ב שאלות שכבר עלו לי בראש + קוים כללים 1) מבוסס אינטל, איזה תדרי שעון (מעל 2.4) הכי טובים לקצב BUS ? 2) לוח ASUS, איזה מומלץ והאם זו בחירה טובה? 2.1) איזה לוח מכיל גם LAN גם קול, גם AGPX8 3) כרטיס מסך ? 4) צורב ? 5) 512 זכרון, איזה סוג ולמה? 6) מסך, המלצה ל-17 ול-19 תקציב כולל, בסביבות 5000+ תודה מראש, יהודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-