ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
זה המחשב שאני הולך לקנות: AMD 4500+ ASUS M3A78-EM (AMD 780G) HDMI - mATX 2X 1GB samsung 800mhz ddr2 ספק 420W של TT מארז של TT HD 320GB של WD צורב LG המחשב הוא בעיקר לאנטרנט, עבודות משרדיות, וקצת סרטים ומשחקים. השאלה שלי היא איך הביצועים של הכ. מסך שעל לוח האם ? והאם הוא משתמש בזכרון RAM שעל הלוח אם ? אם כן, לא כדאי לקחת 4 ג'יגה כדי לשפר את הביצועים ? ועוד שאלה, אני משאיר את האופציה לקנות כ. מסך בהמשך אם אני לא אהיה מרוצה מזה שעל הלוח. האם ספק 420W יספיק או שאני אקנה מעכשיו 470W ?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני 5 שנים רכשתי את החלקים והרכבתי את המחשב על בסיס AMD k10. מקט סניף נשר מחיר כמות סך הכל 30018 מעבד AMD Kaveri A10-7850K Quad Core 3.7GHz Radeon R7 FM2+ - Box 910 1 910 27073 מארז Antec NSK2480B HTPC Micro ATX With 380W PSU - צבע שחור 525 1 525 26098 כונן קשיח Sandisk SDSSDP-128G-G25 128GB SSD SATA III 313 1 313 21769 …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בשביל אמא שלי. אני מבין בעקרון במחשבים אבל לא מתמצא בניידים (בעיקר מבחינת מה יש היום בשוק) אז אני אשמח להסברים (גם טכניים) לגבי מה עדיף. הפרטים הדרושים... : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקרון רק עבודות משרדיות, לא משהו כבד בכלל. למרות שאם כבר קונים מחשב נייד כדאי שיוכל להקרין גם סרטים כמו שצריך ויהיה אפשר להשתמש גם בסלון כ-HTPC * גודל המסך? רצוי 15.4-15.6 אבל אם המשקל יגביל לפחות אז אפשר לרדת ל-14 * משקל רצוי? רצוי כמה שיותר קל, עד בערך 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא באופן מיוחד, ה…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה, כאמור מדובר רק במחשב ללא מסך לצרכי אינטרנט ושאר דברים בסיסים כשהכובד העיקרי יפול על סרטי HD לכן כדאי כרטיס מסך עם האצת קידודי HD וזיכרון גבוה , העדפה ל 4GB אם יכנס בתקציב. רצוי מ KSP או חנות מאזור ראשון לציון-רחובות תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עבודה משרדית בעיקר * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? כמה שפחות (ניידות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שיספיק ליום עבודה מחוץ למשרד (9 שע). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות ושימוש ביתי, לא כולל גיימינג כמעט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 לפחות. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? שיהיה נוח להקליד וגם שהמשטח גלילה יהיה נוח ולא יתקלקל. * משקל רצוי? 2.5 קילו זה נראה סביר, גמיש. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא מאוד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) USB3 HDMI * Bluetoo…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל רק אם באמת שווה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים כמו GTA V, COD וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להשיג מחשב מהיר עד 4K עם מעבד מהיר (שיהיה לפחות 2400Mhz תדר בסיס) וזכרון RAM של לפחות 8GB עדיף מסוג חדש. עובד עם בלוטות' ועם WI-FI מכל הסוגים הנפוצים (n g b) ויתרון לכמה מהירים ועתידיים, ומסך בין 14 ל15 אינץ'. רצוי שישקול פחות מ1.6 קילו. אחסון לפחות 128GB SSD. לא חובה גרפיקה טובה (לא גיימר) ומסך 1920x1080 לפחות. המחשב נועד להתחרות ב HP Pavilion 14-al112nj Z3E68EA . עדיף שיהיה מתקפל אבל לא מתפרק. אם הוא לא מתקפל אז גם לא צריך מסך מגע. לפחות 10 שעות עבודה לפני שהסוללה מתרוקנת. שלא יתחממם (מאוד חשוב) תודה רבה לכולם ולעוזרים בפרט. עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמעט כולו ב) במידת הצורך - עד כמה נ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב הישן שלי התקלקל וע"פ המעבדה צריך להחליף מעבד, לוח אם וספק כוח. זה מוביל אותי ככל הנראה להחלפת המחשב כולו. הרכיבים שאני לוקח מהמחשב הישן לחדש: כונן SSD, כונן קשיח רגיל וככל הנראה גם כרטיס מסך שהוחלף לפני פחות משנה: GTX 750 TI. כרטיס מסך חדש יישקל בהמשך, כרגע זו הוצאה לא מחוייבת המציאות. ביקשתי הצעת מחיר למחשב חדש למטרות גיימינג וזה מה שקיבלתי: מק``ט שם מוצר מחיר מחיר IntI56500-TRAY מעבד אינטל Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 885 …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
: להלן המפרט Intel Kaby Lake Core i5 7600 3.5Ghz 6MB cache s1151 - Tray Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 CPU Cooler Socket 775/1156/1155 Gigabyte GA-B150M-DS3H LGA1151 DDR4 VGA DVI HDMI MICRO ATX Corsair 16GB (2x8GB) DDR4 2133MHz CL13 - Black - Vengeance LPX Western Digital Caviar Blue 2TB 64MB Sata III WD20EZRZ Samsung 750 EVO Series MZ-750120BW 120GB SSD SATA III Corsair Carbide 200R Case Antec דגם VPF450 80Plus Bronze 450W מעדיף להישאר עם אינטל כרגע ולא לעבור לryzen. לקחתי ספק כח קצת יותר חזק במידה וארצה להוסיף כרטיס מסך בעתיד, כי כרגע הייעוד לא למשחקים בכלל להלן הצרכים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,0…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים, אני רוצה לקנות מחשב שיהיה מיועד לעיצוב (תוכנות אדובי), תלת מימד (MAYA) ומשחקים מהכבדים. הרכבתי מפרט על פי סקירות באינטרנט וחקר קל על כל רכיב. אשמח לחוות דעת האם יש משהו שכדאי לשפר או אם משהו ממש מיותר או לא מסתדר וכו'. מעוניין לעשות OC בעתיד הקרוב. כמו כן התקציב עומד על 10,000 (+-). מעבד: Intel Core i7 5820K קירור למעבד: Noctua NH-D15S CPU Cooler - המחיר יקר, האם שווה? לוח אם: Asus X99A USB 3.1 זיכרון למחשב: (Corsair Vengeance LPX 4x8GB DDR4 2400MHz CL16 Kit (32GB כרטיס מסך: Gigabyte GTX970 Extreme Gaming - אין אפשרות לחכות ליצאת הדור הבא. SSD Samsung 850 Evo MZ-75E250 250GB - האם שווה להשקיע עוד כ300-350ש"ח בגרסת הפרו ?…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אחרי 8 שנים המחשב שלי מתחיל להתפורר... אשמח שתתנו לי הצעה למפרט לפי הפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - FIFA 15 ו-GTA5 כשיחליטו לשחרר אותו ל-PC... סרטים - 1080p ומעלה. VMים - 2 מכונות במקביל. פה ושם תכנות בסביבות VisualStudio או Eclipse. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעוניין במסך 24 אינץ', רזולוציה טבעית 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני 3 שנים חברי הפורום הרכיבו לי מחשב ואני מרוצה ממנו, אני רוצה לשדרג אותו שיתאים להריץ משחקים שיצאו בשנה העכשווית ועתידים לצאת. אני בחודשיים האחרונים שומע שהמחשב משמיע רעש יותר מבעבר למרות שניקיתי אותו מבפנים, קורס מידי פעם ומפעיל את עצמו מחדש. אני לא יודע מה הבעיה בדיוק, המאווררים עובדים. אני מעוניין לשדרג שהמחשב יריץ משחקים חדשים יותר, אני משחק בעיקר משחקי פעולה witcher, hitman, Dishonored אם אפשרי לשדרג שהמחשב יהיה שקט יותר בלי קשר לבעיה בזמן האחרון המחשב כיום מחובר בכבל לראוטר אבל מעוניין שאוכל לגלוש ב wi fi באמצעות אנטנה אין לי הגבלה של תקציב רכיבי המחשב שלי היום Intel Core i5 4670 3.4Ghz…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל את כל התקציב אבל מצד שני אם מגיעים לרמת מפרט מספיקה גם מתחת לתקציב אז אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אם זה קריטי אפשר חריגה של 200-500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תוכנות אופיס, פוטושופ, אינדזיין, בהמשך - תוכנת איור כלשהו/עיפרון דיגטלי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רכשתי משחב מסוג Dell Inspiron 1525 ללא מערכת הפעלה. לאחר שהתקנתי מערכת הפעלה של XP , יש לי בעייה בהתקנת הדרייברים של המחשב. קיבלתי את הדיסק המצורף עם דרייברים אבל משום מה הוא לא מעלה לי אותם והתחלתי לחפש דרייברים באתר של DELL . חלק מהם מצאתי וחלק מהם יש לי בעיה : כאשר אני מנסה להתקין אותם הוא מבקש ממני לאת את מנהל ההתקנים. איך אני מאמת את מנהל ההתקנים? והאם מישהו יכול לעזור לי למצוא קובץ של דרייברים על מנת שאוכל בקלות יותר להתקין אותם. זאת פעם ראשונה שאני מתקין מערכת הפעלה בנייד. תודה, גיל
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה מה שהצלחתי להרכיב עם חריגה קלה הכרטיס מסך שיש לי זה Geforce 460GTX אני כנראה מחר אלך לקנות את המחשב אבל אני זקוק לחוות דעת נוספת מה דעתכם
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1.. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2800-3000 ללא אפשרות חריגה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך !! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקרון אני רוצה מחשב שיהיה מסוגל להפעיל משחקים כבדים לא ברמה הכי גבוהה שיש.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין צורך במסך * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות בינוניות זה סבבה אם …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב את תחביב הפנאי הבא שלי: 1.מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- SKYRIM,NBA2K12,RAGE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אשמח גם להצעות על מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הצלחתי להשיג את המפרט הבא ב4000 ש"ח אצל חבר: CPU : Intel Pentium IV 2.8E GHz Prescott HT 1024K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1151.52 ] 1 Motherboards for Intel : Intel Rocklake 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR400, AGP8X, S-ATA, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 540.77 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 298.1 ] 2 Hard Disks : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 685.33 ] 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard [ ¤ 474.46 ] 1 Networking : Intel 10/100 LAN Card [ ¤ 182 ] 1 Speakers : Creative SBS370 2.1 Speakers [ ¤ 258.88 ] 1 Cases : Super Midi Tower Case USB Front ATX 300 Watt [ ¤ 204.38 ]…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
והמטרה שלי היא משרדית עם משחקים (אבל סימולטורים של מטוסים מקסימום)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה עוד כמה ימים מחשב ויש לי 6000 שקל הרכיבים שאני רוצה הם: לוח אם+כרטיס קול+כרטיס רשת מעבד (רק איי אמ די ורק 2200 או 2400) זיכרון כרטיס מסך (לא משנה איזה דגם העיקר שיהיה 128 MB וחשבתי על החדש של הרקולס) מארז צורב כונן תקליטורים (1.44) CD-ROOM (לא משנה איזה) מסך רמקולים(לא משנה איזה) עכבר (העיקר שיהיה אופטי ולא משנה איזה סוג) מקלת (מצאתי מקלדת טובה של מיקרוסופט ב-107 שקל אז תכניסו את המחיר לחשבון) מה שאני מצפה מהמחשב הוא: שיהיה מהיר מאוד (יחסית למחיר), לאינטרנט, ושמשחקים יעבדו מצוין!! אני ממש מודה למי שמכין כי זה יהיה המחשב הבא שאני יקנה ! רק עוד משהו קטן: תכתבו לי מאיזה חנות המחירים שאני יידע מאיפה לקנות. תודה רבה למי שמכין!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למפרט גם AMD וגם INTEL שיספקו לי הנאה מירבית במשחקים בתמורה לתקציב. לא משנה לי מאיזו חנות אני נייד.אני עובר הרבה בין נתניה לאריאל. אבל בלי קשר עם צריך חיפה ניסע לחיפה... בעיקרון הקנייה מתוכננת לתקופה שיצא COD החדש אבל אני צריך לדעת עכשיו מה ביקרוב אני הולך לקנות. דרישות מיוחדות: *יש לי מסך 2007wfp dell *עכבר יש לי, אני צריך פאד טוב לעכבר. *מקלדת יש לי. *יש לי רמקולים 2.1 של altec lansing לא זוכר את הדגם כאלה שהם כמו ה ATP3 הישנים. *אני רוצה להשאיר גם אופציה ללעשות אוברקלוק גם לכרטיס מסך וגם למעבד(לעתיד). אז קירור טוב וסופר שקט גם למעבד וגם לכ.מסך. סהכ מפרט ש COD החדש ירוץ עליו בכיף וגם MOH החדש ו SC2וכמובן להמשך למשחקים אחרים. אז לא צריך מסך, לא מקלדת …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחבריי הפורום, רציתי דעה נוספת לגביי המפרט הבא לפני שאני ניגש להזמין: עזר לי בבנייה בחור תותח מפורום HomeTheater, אפשר לראות את השרשור המלא פה: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=122667&postdays=0&postorder=asc&start=0 השרת ישמש אותי בתור שרת: הורדות, קבצים, סטרימינג של מדיה כולל DVB-S, ווירטואליזשיין (יש מצב ללינוקס ברקע בשביל OSCAM). בהמשך גם שרת לבית חכם לשליטה על תאורה וכו'... מכיוון שהמחשבים צוברים אצלי הרבה אבק בבית, אשמח לפתרון קירור פסיבי או מארז אטום עם פילטרים לאבק. עדיף כמה שפחות חום וצריכת חשמל מצד שני אצטרך ספק כוח חזק מאוד, מכיוון שזה שרת אני עוד לא יודע כמה רכיבים חשמליים הוא יפעיל עוד …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התלבטתי בין 4 מחשבים: 1) toshiba Satellite L650-10H Intel Core i5-430M 2.26ghz 4GB memory 640gb 5400rpm 15.6 LED radeon HD 5650 1GB שנתיים אחריות מחיר הכי נמוך בחנות הכי אמינה יחסית: 4764 2) toshiba L655-121 Intel Core i5-450M 2.4ghz 4GB memory 500gb 5400rpm 15.6 LED radeon HD 5650 1GB שנתיים אחריות מחיר הכי נמוך בחנות הכי אמינה יחסית: 4949 3) ACER Aspire AS7741G-434G50MN Intel Core i5-430M 2.26ghz 4GB memory 500gb 5400rpm 17.3 LED radeon HD 5650 1GB שלוש שנים אחריות מחיר: 5000 4) ACER Aspire 5740G Intel Core i7-620M 2.66ghz 4GB memory 640gb 5400rpm 15.6 LED radeon HD 5650 1GB שנה אחריות מחיר הכי נמוך בחנות הכי אמינה יחסית: 4969 בחרתי באופציה 3...הרבה בגלל האחריות…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מעוניין לרכוש מחשב טוב וחזק בתקציב של עד 4 אלף שח. מעדיף שהמערכת תיהיה מבוססת על מעבד של אינטל! אני גר באשדוד ומעדיף חנויות באזור שלי או באזור מרכז. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 200 שקל חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים, סרטי HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ?לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצ…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-